Jobbat.

Ja, idag har jag jobbat min första dag.. Fast igentligen inte på riktigt eftersom vi haft kurs idag. Jag tror jag kommer trivas jätte bra, förutom de tidiga mornarna.. Imorgon blir de till att börja ringa och vårat mål är " gör bort dig så jävla mycket att du verkligen skäms när du går hem "  Låter rätt lätt faktiskt : )

Pratade ett långt samtal med Sara nyss. Känner mig så glad nu efteråt..  Vi har trots allt kännt varandra sen jag var nyfödd och hon är nog den jag kan säga mest till kände jag nu : ) Vi ses dock lite för sällan men jag gillar våra söndags träningar, gör att vi ses lite iaf : )  Gillar dig snutt <3

image236

Trött på förhand..

Kvällens body attack var tuff. Nytt, jobbigare pass.. Jag tror varenda liten muskel någon gång fick arbeta så jag blev skakig .. Tss.  Men de var roligt också, jätte roligt !

Nu ligger jag helt slutkörd i soffan och är redan trött när jag tänker på att klockan ringer 05.45 imorgon. Hur skall jag klara detta ? Jag är verkligen trött på förhand..

image235










Jag hoppas de går braa..


Skadeglädje ..

Jag förstår inte varför, men jag älskar skadeglädjen : /  Imorse när jag fick väcka en bakis Mörner mådde jag bara så jäkla bra.. Och att ha fått påpeka att jag har sovmorgon när andra ska upp och jobba är helt underbart.. Varför kan skadeglädjen vara så uppiggande ?

Väckte alltså Mörner imorse, skickade in Nova så hon bet honom i foten.. Haha. Sen har jag hjälpt syster att städa idag, och även bakis Mörner har varit där, men han städade inte dock.. Han stog för underhållningen, och på Lördag ca10-11 skall jag befinna mig vid hans lägenhet och hjälpa till att rusta.. Är jag inte hjälpsam ?

image234










Jag känner mig förbaskat nöjd för tillfället..


..

Denna låt kan jag lyssna på hur många gånger som helst..



.. den är helt underbar !

Myskväll.

Igår var de intervju och de gick bra. Så på Måndag börjar jag jobba, hoppas de blir bra ..

Jag och syrran kikade in till LillMörner idag där dom håller på att rusta.. Vi fick en visning ledd av självaste Mörner sen hittade vi godisskålen som han lovat oss, så vi åt lite godis.  . Sen åkte vi hem och Elin snyggade till sig, hon har återträff med klassen så jag är Nova vakt.. Hon ska sova här också, får se hur de går..  Vi ska iallafall kolla på film och mysa ikväll..

Undra hur de är för en vovvsing att sova borta ? När jag var liten tyckte jag jämt de var jätte spännande att sova hos en kompis men sen när vi väl skulle sova var de ofta som mamma eller pappa fick hämta mig.. thii.


 
Nova packade ner sig själv i korgen när jag
packade hennes saker &
nu ska vi äta köttbullar, fruktsallas och marsansås..

Elit fotograf ?

 Upptäckte just att jag fått alla korten från förra helgens fest på datamaskinen.. Så tänkte dela med mig lite av det hela..  Ehm, mina vimmelbilder var vad ska jag kalla dom ?  hmm, fina... typ som en elit fotograf har tagit dom.. eller ?

Mina bilder :
   
  
Hmm, vad tycks om min talag som fotograf ?

Per, Robin & Johannes biler :
   
   

Ingen större skillnad va ? :/  (ok, de är jag som arrangerat kortet på mitt plåsterfinger )

Vart är vägen?

Jag och syster är tillbaka från våran lilla tripp nu och en hel del kassar följde med hem.. hmm. Men lyckades iallafall hitta 2 julklappar.. Plus ett jättefint rosa durkslag + lite annat..

Syster var min personliga vägledare och ja, de blev galet. haha ! När vi åkte hem såg man knappt vägen, nya E4:an, och avfarten var som bortblåst kändes de som.. Meeen, vår skarpa syn lyckades se allt och de löste sig.. Thii.

Sova tidigt ikväll..

Inom 1 timme..

Sitter i köket och har en världens sötaste sovande Nova brevid mig.. Hon har lekt med sin kompis Goliat idag som är en jack russel så hon är veerkligen trött.  Nu när jag varit så mycket med Nova förstår jag inte riktigt hur jag kunde vara så jäkla hundrädd förut.. ? Jag började nästan gråta när mormors hund kom fram och skulle hälsa på mig, sen blev de bättre efter att jag umgåtts med kusinernas super snälla vovvsing. Men jag har alltid varit rädd.. Nu vill jag ju förskutton ha en hund själv och jag är helt kääär i Novisen.. Knasigt : )

image215 image216



Ska iväg till stan med syster snart, shoppa lite sådär.. Ska nog börja kika efter lite julklappar också. Så inom 1 timme premiär åker vi nya E4:an mot Gävle.. Lite spännande .



Nu får vi se . .

Idag har dom ringt från jobbet jag sökte igår och hört om jag vill komma på intervju.. Så på Fredag skall jag dit och se vad de är.. Han som ringde lät jätte trevlig och rolig iallafall : )  Jag hoppas de är bra och att jag får de så att jag kan köpa massa julklappar och även sätta i löshår..   Spännande ..

Nu är de väntan på Bonde söker fru, typ veckans höjdpunkt !

61 dagar.

Enligt min lilla beräkning så är de nu julafton om 61 dagar.. Hur mysigt är inte de ? Låg och tänkte på julklapps inköp och hela köret nyss, de är så roligt tycker jag.Men vill verkligen ha ett jobb så jag kan köpa stora fina julklappar till alla..

Läste om julen på wikipedia nu och de var lite roligt faktiskt..

" I det sekulära svenska samhället firas jul under hela adventstiden med julaftonen som höjdpunkt och anses avslutad efter Mellandagsrean, som vanligtvis tar slut någon gång i januari. Jul har blivit den största sekulära högtiden över hela världen, och mycket fokuseras på barn och presenter. I det moderna, sekulära julfirandet ingår julskyltning som startar redan i november, H&M:s spektakulära annonskampanjer, julkalendrar, Julkalendern på TV,  Julkalendern i radio, julmusik, julgran, julmat med julskinka och  julbord, lussekatter, pepparkakor, glögg, julsprit, julöl, julgodis, julkort med speciella julfrimärken, jultidningar, julklappar, jultomtar, julstädning, Kalle Anka och hans vänner samt Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton på TV, "

image213 image214


Överdriver vi julen ? Jag gillar det iallafall..

Fixat.

Nu har jag och älsklingen fixat lite i bloggen.. lite höstigare : )

Men nu har jag förbaskat ont i huvudet så skall inte skriva så mycket mer.. Hatar förkylningar!

Hmm ?

Vaktar Nova idag.. Gick upp kl 07.30 men bara hostade så de värkte i magen och kände att jag ville sova mera.. Så jag nattade Nova sen lag jag mig på soffan och sov en stund, till 09.45 rättare sagt. Skönt : )

Nu sitter jag och letar jobb, hittade ett som lät lite sådär.. Låter bättre än de vanliga iallafall men de är fortfarande försäljare vilket jag inte vet om jag vill.. Men, nu vet jag verkligen inte om jag ska söka eller inte. De är ju ändå ett jobb .. Ska rådfråga mamms, syster och johannes sen.. Hittade även ett 2-dagars jobb som jag kanske tar och söker.. thii : )


Host, host ..


Höstfint..

Har jobbat på lite nya grejjor till bloggen ikväll så imorgon kommer nog bloggen ändras till en lite höstfin blogg ..

image209














Kärlek x2

Har suttit och lekt lite nu och resultatet blev rätt bra tycker jag själv.. två kärlekar på samma bild : )

image208











1:a klass på upptåget ?

Igår fyllde pappsen år och det blev lite gratulationer sådär.. Men jag och Linnéa skulle in till Uppsala där vi sedan skulle på en fest hos Johannes vänner.. MEN, Jag blev verkligen helt förvirrad när jag gick på tåget. 1:a klass på upptåget? Va !? Inga stämplingsmaskiner ? Allt var helt annorlunda.. Som tur var kom Linnéa och sa att de bara var ett lånetåg och jag kunde andas ut..

Väl inne i Uppsala så blev de lite förfest sen bil till festen.. Peeer fick skjussa oss och jag passade på att dra lite vimmelbilder i bilen.. Låt mig påpeka att Per känner ett hot av dom bilderna nu, jag kommer ta över hans jobb .. På festen kände både jag, Linnéa och Robin att neej, seven lockar mer.. Så vi tog med oss Johannes och åkte till seven.. Så vi härjade på seven resten av kvällen..  Undra hur många gånger vi skrattade åt Robins två gipsade händer .. ?

Idag är min förkylning sämre.. Feber,hosta,snorig=urs.. Men spenderar min kväll i soffan, skippade träningen.. den får vänta.


Jag längtar..

Snurrig i bollen.

Idag kl8.35-8.40: Klockan ringde, gick ner till köket och yrvädret Nova kom.. Bestämde mig för att göra en nyttig frukost.. En slags smoothie blev de, gottgottgott.

Jag har haft Nova hela dagen, och hon är kvar än eftersom att inom en halv timme kommer Elin, Tobbe och Fagerborgs hit och äter. Ska bli så trevligt : )  Idag har jag mest bara stickat. Letade upp lite garn, ett ljuslila lite mullit blev de, och började google på "lära sig sticka". Efter mycket om och men så hittade jag en jätte bra sida med både mönster och bilder om hur man kommer igång.. Så nu har jag snart kommit halvvägs på min ljuslila stoora halsduk. Även sett Ratatouille en gång till, bara för att den är så bra..

Det lite läskiga med denna dag är att den kännts som en riktigt fylle dag.. Som om att jag druckit en liter ren sprit när jag vaknade. Har varit så yr och ibland har jag tillochmed vinglat när jag gått.. Lär vara förkylningen som gästat balanssinnet. Men man kan ju undra hur mitt balans sinne kommer må imorgon då, när de får påhälsning av alkoholen också.. ?

image206 image207
Jag är blond, och jag gillar min mössa..


Ha en bra kväll..


Blondare & Smartare

Tro det eller ej, men de är sant.. Jag är både blondare och smartare !  Louise har varit här och snyggat till mig lite.. Dvs blekte lite överallt i håret så nu är jag jävligt nöjd, Lite blondare sådär.. Klippt till de hela lite också, nöjd nöjd.. Sitter nu med en mössa på mig så att lugg jäveln ska lägga sig rätt, även den fick sig en omgång.. Vi har vårat egna lilla frisör liv, vi som valde att avstå från de riktiga..

Och nu till de smarta.. För någon dag sedan satt jag och skrattade åt tres "höstkampanj" Skicka 2mms och få de 3:e gratis..  Hahaha.. Meeeen, ikväll kom min utomstående idé. Vill jag skicka mms till någon utanför 3, skicka 2 mms till tex syster ( eftersom hon har 3 och vi då mmsar gratis till varandra ) sen skicka de 3:e till den som icket har 3.. Jag känner mig så förbaskat blond och smart !!

image205
Det är askul att leka med facewarp på mobilen..

Ratatouille

Vaknade imorse och kände mig allmänt förkyld. Ont i halsen, täppt i näsan och hostig.. Suck. Förkylningen smyger sig på mer och mer för varje dag som går nu.. När jag väckte Johannes så hade han ont i ögat och ögat var och är väldigt rött. Ser ut att kunna vara ögoninflammation typ.. Så tänkte ringa mamma på jobbet, dagisfröknar borde kunna såntdär, men dom har nog inte lagt på telefonen så vi får vänta tills hon kommer hem. Men Johannes fick nu en anledning till att ligga kvar i sängen, stackarn..

image204
Vi i ett nötskal, idag..

Vi såg iallafall Ratatouille igår, såå rolig !! Om jag håller mig vaken till en film efter tolvslaget så är den bra, och jag var klarvaken !

Upprörande.

Min mobil är nu tillbaka och jag är väldigt nöjd. Dock är ALLA mina nummer borta : ( 

Jag tror dom gjort den mest korkade lösningen på uppsalas station. Spår 1S och 1N. Ok, de är smart om de är bra byggt. Men spår 1N ligger ju verkligen utanför och själva perrongen är ju alldeless för liten.. Sen UL:s  "Jättebra" plan. "Jaa, vi stannar vid spår 1S och släpper av folk sen åker vi till sårt 1N och låter alla gå på där"  Räcker de inte med att upptåget redan är specialister på att ta tid på sig och vara sega ?  Jag är upprörd över denna ändring.

image203


Hade en filmkväll med Linnéa igår. Köpte godis, kollade på film och pratade.. Mysigt ! Vi provsmakade även världens slemmigaste godis typ, ingen höjdare kanske.. Hon försvinner till Paris snart i mer än 5 veckor så lär leka innan hon drar liksom.

Nu har jag varit på massage så känner mig lite sådär mörbultad. Så denna dag får bli en slappar dag : )

Snart..

image202

Inte allt för lång tid tills vi ska tillbaka..
Bra eller dåligt ?
Jag vet inte..

Dödsbeskedet.

Igår satte jag mig på bussen mot Uppsala helt oförberedd på vad dagen skulle bjuda på. Nästintill. Mötte Louise på stan och gick till 3buktiken. Både jag och Louise har våra mobiler inlämnade där och vill ha dom tillbaka. Min har nu varit borta i 3 veckor och 3 dagar, skulle ju ta 2 veckor max. Beskedet jag fick var att "min" telefon låg på posten och kommer imorgon lr på tisdag, dock är de inte MIN telefon utan en sprillans som kommer. Dvs. MIN mobil är död, okontaktbar, 
borta
:( Men de positiva är att den hade börjat få lite repor och sådär, nu får jag ju en helt ny och fin.. Thii. Hoppas den är lika underbar bara.. 

 


 Köpte även ett par shorts och en mössa igår.. Tänk att jag aldrig kan gå på stan utan att handla : / Skönt att Louise lider av samma shopping behov av mig .. Im not alone !


Bebis tanden.

Jag är vääldigt besviken över att Patrizia åkte ut ur Idol och inte Sam !!

Har under de senaste dagarna funderat över varför jag inte kan tugga på vänster sida utan att få förbaskat ont. Haft teorier som " fassnat något mellan tänderna " , " bitit ihop för hårt " osv. Men nu när jag borstade tänderna kom jag fram till vad som spökar i munnen, min bebis tand ( dvs. visdomstanden ). Urs vad den gör obehagligt ont ..  Varför sa jag till tandläkaren att dom var så snälla och rara för ?

image199

Typiskt..

Berörd.

Kikade till Martinas blogg idag och fick syn på en länk till Heja Abbe. Jag bestämde att jag skulle kolla vad som berört Martina så mycket och där fastnade jag.. Har bara läst och läst och tänkt "efter nästa inlägg tar jag en paus" Men pausen blev aldrig av..

Det är en pappa som skriver om när deras son föddes och när de upptäckte hans sjukdomar. De är sjukt berörande och tänkvärt.. Länken ligger nu på mina favortier och jag kommer nog läsa varje dag typ.. Känns som om jag nästan känner den lilla Abbe.. Tss.

Jag kan rekomendera er att läsa !

Höstkyla & Snö.

Onsdag: Efter att ha fått ett utbrott på mitt omysiga, ohärliga, ostädade och otrevliga tv-rum bestämde jag mig för att ta tag i det hela. Städade för fullt, flyttade ut min gamla dator, drog om alla internet och tv sladdar men var ändå inte nöjd. Så jag möblerade om och grejjade och nu är jag så förbaskat nöjd. De är ett rum, äntligen : ) Tvättade mitt fönster lite snabbt med min super metod. Hänga ut genom fönstret för att komma åt utsidan ( kanske inte så smart när de är på andra våningen igentligen ). Sedan kom Johannes och vi åkte till Elin och kollade på Bonde söker fru.. Så jäkla roligt !

Torsdag: Klockan ringde och vi pallrade oss upp. Vi skulle på marknad med Elin denna dag fylld av höstkyla och den första snön. Jag köpte världens mysigaste dunfofflor eftersom de är hål i mina gamla och dom typ bara tömmer sig på dun. Vi blev hungriga och åkte till Sibylla, smaskens ! Sedan städade jag och Elin på bed&breakfasten. Kvällen bestog av mys med Johannes, vi hade ju trots allt varit tillsammans i 9månader igår <3 

Idag: Pinade mig upp tidigt för att skjussa Johannes till tåget.. Men urs vilket höstväder !! Idag blir de nog bara till att gå i de nya röda dunfofflorna och mysa..

We rock.

Klockan 07.35 ryckte jag till av att klockan ringde och de riktigt sved i ögonen. Men Nova behövde sin förste barnvakt så jag pallrade mig ner till köket där hon var. Dock var både hon och jag trött så först somnade jag på gästrummet, sen med huvudet på köksbordet och sen i tv-soffan.. Men sen vaknade Nova och sovandet var över..

När Nova åkt hem och jag gjort ett desperat försök att måla på brors torp så åkte jag till Linnéa. Hennes pappa hade skaffat guitar hero och vad förbaskat kul de va. Vi verkligen ägde, förutom de små falska tonerna lite då och då.. We rock.



Sen var de bara hem och äta sen iväg igen.. Nu var de hundkurs som stog på schemat. Ok, jag har ingen hund men jag drömmer fortfarande om min mops och är trotsallt bästis med en liten golden. Så följde med Nova och syster på deras sista kurs kväll och de var riktigt kul och intressant. Jag bara skrattade när de lilla busfröet sprang till Elin när de tränade inkallningar.. Hon är såå söt !
 image198
image197

Love..


 "If that ain't love then i don't know what love is.."


 


Denna kyla..

Min planerade sovmorgon blev idag inte av för kl 9 ville pappa ha skjuss till Månkarbo, trött som jag vet inte vad och riktigt fryssen skjussade jag iväg honom och på vägen hem fick jag syn på Bed&Breakfast skylten vid syster, frukost lät gott så jag stannade. Eller så var de mer att syster bjöd på frukost när jag kom in. Hon hade även en tidning där de stog om moppsar, jag är helt kär. Jag skall ha en mops när jag flyttar !

 
Bara ge mig en så skall jag vårda den som min egna bebis .. Tss

Men åter till fryssen.. Hela denna dag spenderar min kropp åt att frysa och bara vara allmänt seg. Undra om jag håller på att bli sjuk ? : /  Jag funderar på att snart ta på mig mössa, vantar och raggsocker också så kanske jag kan bli lite varm. Känns som när man varit ute en riktigt kall vinter dag, när kylan bara bitit sig fast i kroppen..

image194












Drottningpaj.

Ännu en kväll full av party och skojjigheter är avklarad. Jag och Linnéa skulle visa Josefine uppsalas stolthet seven, hmm ? Iallafall hade vi väldigt roligt och galet plus att Martina och Lisa kom in också ! Jag fick sätta min finfina engelska på prov och prata med några australienare och konstigt nog förstog dom.. När kvällen led mot sitt slut gick vi till donken och köpte burgare.. Frågan "Något mer?" gjorde att jag var tvungen att utforska drottningpajen, hon i kassan skulle även testa den igår så jag kände ett sammanträffande och slog till. Men den var inte god och jag blev såå missnöjd ! Plus att min chickenburger var torr, Dressing gott folk!

Jaja kvällen var ändå perfekt och nu har jag tränat bort den mesta onyttigheten iallafall. Tss. Bilder får komma sen..



I kanelbullens ära..

Denna mycket speciella dag får jag spendera med lilla Nova eller iaf förmiddagen. Vi har gått en mysig höstpromenad : ) Blir lunch nu sen skall vi fira med bulle. Hon får en köttbulle och jag en typ marsanbulle.. Bulle som bulle typ.

Den rätta kanelbullen kommer in mer på eftermiddagen. Ska åka till Johannes så skall vi baka kanelbullar dagen i ära. Man borde ju få äta hur många bullar som helst idag.. Eller ?

image191



Ha en bra dag och ät bullar !!

Höstdag.

Igår hjälpte jag syster att städa på B&B. Och hur vi städade.. Men nu är de skinande rent, lr de var de igår när vi gick iaf och förhoppningsvis nu med :p

Idag har jag hjälp till att sortera alla grejor från farmors stuga eftersom mycket av de är vattenskadat, så jag känner mig rätt så duktig nu. Har även vaktat lill Novisen och vi gick en promenad i detta härliga höstväder.. En fin höstdag är riktigt mysig även om jag föredarar den varma och ljusa perioden sommaren.

Precis lagat mat till mig själv också. Blev inspirerad av syster och gjorde wokade grönsaker med kyckling. Mummsigt : )  Sen är de bonde söker fru, kvällens höjdpunkt, kanske till och med veckans höjdpunk .. ?


Ibland får du mig att le, även om du inte är här..





En anledning..

Tandläkar besöket idag gjorde mig nöjd, trodde jag inte. Fick order att äta mer flourtabletter och hur bra är inte de ?! Jag älskar flourtabletter så måste säga åt mamma att köpa en hel hög i olika smaker. Thii. Fick även en present, (inte klistermärke dock) men en liten ask till mina flour tabletter. Ok, jag låter som ett barn nu men jag gillar flourtabletter och presenter : )

Nu ska jag äta bullar och dricka mjölk tror jag.. myskväll med mig själv : p




"Jag vill inte"

Nu sitter jag framför datorn och bara tycker synd om mig själv.. "Jag vill inte gå till tandläkaren" är orden som surrar i mitt huvud. Jag förstår inte, alltid gillat att gå till tandläkaren men idag tar de verkligen emot.. Kanske är för dedär lilla hålet som syndes förra gången och dedär med tandtråds användning. Hmm ?  Aja, har iaf varit till opitikern på morgonen och de är riktigt kul tycker jag : ) Nu får jag somna med linserna i, tur.


Ge mig ett klistermärke iaf.. tss.


RSS 2.0