!!!!

Anmäla mig till högskoleprovet, check!!

Ja, nu är jag och syrran anmälda. Jag är livrädd typ. Tur att Elin (inte syster Elin utan Örebro-Elin) lånat mig en bok där jag kan läsa på lite :)

Nu ska jag äta glass med min kära och kyla ner mig lite. Fick liksom svettningar av att anmäla mig. Hihi..

1 vecka

Wiihii.. Om en vecka drar vi :)

Dålig dag

Ursch, den här dagen har tagit allt för mycket energi. Började med att bilen inte startade pga kylan. Fick skynda till bussen och kom några minuter sent till jobbet. (Hade dessutom en rapande alkis bakom mig på bussen) Sista timmen på jobbet fick jag frossa och mådde riktigt dåligt. Och sen har de blivit snöstorm också så att Johannes inte kunde åka hem idag. Ännu en ensam kväll :( Som pricken över i:et flög de mat i hela nystädade köket när jag försökte steka pyttipanna. Jag orkar inte dagar som denna!!!


Min Lilla Bejb!!

Idag blir jag billös. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta? De är såå skönt att bli av med den eftersom jag inte kan ha den i stan, men.. de är ju min lilla svarta bejb! Min första bil! Buuhuu!

Jaja, tur att pappa lämnar iväg den så jag slipper ett sorligt farväl.. Själv ska jag iväg till jobbet. Stå och snora och nysa typ.. Hoppas dehär går över innan resan! Nej men de blir nog en bra dag ändå, vi ska göra om en massa. De är ju kul :) Sen ikväll kommer karln hem.. Jag önskar han var hemma alla dagar, jag skulle gillat!

 


En dag i Tierp

Har spenderat min lediga dag i Tierp. Fixade mammas hår, hon blev riktigt läcker. Plus klippte syster som har galet fint hår. Ge mig !!  Blev en hel del Thailands prat och de känns att de är nära nu. Whihi!

Innan jag begav mig tillbaka till storstan så blev de en fika hos syster, hallon panacotta (stavning?). De var smaskigt värre :)

Bilder från fikat med syster..



Dukoral

Ja ni hör ju själva hur vidrigt de låter.. Jag har just tagit en dos dukoral. (ryser av namnet) Men idag slog jag rekord tid och tog allt i ett svep på någon sekund. Förut har de tagit.. ehmm ?!? ca 30 min att få i mig de. De är de vidrigaste jag vet verkligen.. Men nu är jag redo för Thailand. Och de är ju fan snart, 13 dagar kvar. Tjoohoo! Och igentligen bara 12 dagar tills jag och Johannes påbörjar våran resa (dock åt fel håll), men vi ska möta upp med alla andra dagen innan liksom. Åh vad jag längtar! De är liksom ca ett år sen dehär bestämdes. Ni förstår vilken väntan!!

Nej nu ska jag ge mig själv beröm genom shopping på IKEA innan jag börjar jobba..

Formex

Min Fredag var så rolig! Jag var på Formex med mina tokiga kollegor. De är så kul att se allt och få vara med på ett hörn när de gäller vår/sommar inköp. Hihi :) Plus att maten och fikat var super smaskigt. Jag gillart! Såg så mycke fint som jag vill ha själv också, och massa små tips. Så nu vill jag göra om allt här hemma. De är inte lätt att jobba på sin favorit butik ska jag säga er. De blir dyrt!!

De tar dock på krafterna att gå på mässa. Var helt slut när jag kom hem. Men de var bara att glatt skutta upp imorse och åka till jobbet. Sova får jag göra .. ehmm .. Om 14 dagar typ. Och då får jag sova på solstolen. Weii :)

I did it, again!

Råkade köpa semla igår igen. Eller semlor.. De fanns bara två pack så vad skulle jag göra?! Jo köpa två. Så fick smaska en på lunch rasten idag också och den behövdes verkligen!! 

Känns som om en förkylning är på g. Ont i halsen imorse, lite täppt i nosen och allmänt seg, trött, varm och hängig. Men de kan ju faktiskt vara bättre imorgon igen. Jag hoppas!!

x2

I did it, again!

Råkade köpa semla igår igen. Eller semlor.. De fanns bara två pack så vad skulle jag göra?! Jo köpa två. Så fick smaska en på lunch rasten idag också och den behövdes verkligen!! 

Känns som om en förkylning är på g. Ont i halsen imorse, lite täppt i nosen och allmänt seg, trött, varm och hängig. Men de kan ju faktiskt vara bättre imorgon igen. Jag hoppas!!

x2

The boondock saints

Jag och johannes såg en film i helgen, The boondock saints. Kolla på den!! Jag gillar den skarpt. Vi såg den i Lördags och jag har fortfarande inte släppt den. Den var liksom spännande och såå bra!



Igår var Sara in till mig. En heldag! Vi gick på stan, fikade och hade de bra. Åh vad jag gillar henne <3

Helgen

Pjuh, nu har jag jobbat hela helgen! Nu förtjänar jag en dag ledigt tycker jag..

I Fredags var de lite firande av Eric (Johannes bror). Så de var förfest i en mycket liten, trång och varm etta innan vi skulle bege oss mot BJ. Men efter ca 45min i kö och inge större framsteg så gav vi upp. De var ganska skönt att somna skapligt i tid och vakna pigg eftersom jobbet väntade.

På jobbet har jag varit duktig och börjat måla. Lite sådär rolig kaos i butiken men de kommer bli så mycket finare nu. Men!! När jag skulle öppna dendär jäkla färg hinken som var typ omöjlig att öppna så spettade jag mitt finger med skruvmejseln. Konstigt nog gjorde de inte alls ont trots att de är en liten kött-slice lös på finger toppen.. Tur att vi har världens bästa plåster för fingertoppar på jobbet. Hihi.

Nu ska jag göra hemgjord pizza och slappa framför tvn.

Present till mig själv..

Köpte en liten smaskig sak till mig idag .. Kan ni gissa vad?

 

Juste, en söt liten semla.. Precis vad jag behöver just nu:)

 

Smask,smask!

Wiihoo!

Åkte till jobbet tidigare idag för att hinna leta långa jeans som jag kunde göra om till shorts. Men av någon anledning kikade jag in på H&M så de inte hade jeans shortsen i butik nu. Och de hade dom! Ett par i min storlek. Tack!!


Tisdag

Jag är galen på H&M! Skulle beställa ett par jeansshorts + lite annat smått och gott inför resan. Igår var leveransdatumet nästa vecka, jag gjorde min order men skickade den inte. Idag när jag skulle skicka den var leveransdatumet slutet av feb, alltså efter resan. Jag är så irriterad!! Fick bli en beställning på de andra. Två strand shorts, ett linne, trosor, bh, bikini och ett hårspänne.

Nu är jakten igång efter ett par andra jeansshorts men den går inge bra. Blää! Har även gjort lite nytta nu på kvällen och lagat massa mat så nu har vi lite matlådor i frysen igen. Känner mig duktig.

The body shop <3

Jag har varit på min favorit affär, igen! Denna gång laddade jag upp med body butter inför resan. Köpte två olika men båda har nötolja i vilket ska vara jätte bra för hyn när man solar mycke. I like!


11/1-10

Idag har jag och Johannes varit tillsammans i 3 år !! I like! <3


Måndag

Jag är så glad över att vara ledig idag. Jag mår konstigt. Huvudet är tungt och öronen är dåliga. Känns som om jag har lock för öronen och jag blir yr lite då och då. Blää! Soffan är min vän!

Men lite nytta har jag gjort idag. Har varit och köpt flera matlådor och mat så nu ska jag klara mig till nästa lön. Och kanske råka köpa ett par assnygga lee jeans. Hihi.



Krypa ner under filten igen..

Present till min Syster!!!

Är de inte läckra?!?! Jag har köpt ett par åt mig och ett par till syrran. Vi kommer glänsa!! Så dom här ska du få Elin. Haha..



Ursäkta röran i min lugg..

Slöar dag.

Jag är sådär härligt slö idag.. Går runt i mjukisar och t-shirt och håret står åt alla håll. Jag gillar dagar som denna! Äntligen har jag tid för mitt nintendo wii och super mario också. Så jäkla kul spel!! Men just nu gick de åt helvete så jag tog en paus för att lugna ner mig lite.

Tror jag ska ta ner de sista julsakerna nu kanske? Känns tråkigt men de är nog på tiden.. Dock får de som bara är allmänt vintrigt vara kvar ett tag till. Mer vinter än vad de är nu går de ju inte att få liksom..

Igår var jag till min bästaste Sara. Hon klippte mig och de är så skönt att få håret lite fräschare. Snaart är de äckligt slitna gamla blekta topparna borta och då kommer mitt hår kännas som nytt :) Var även hem till Sara en sväng efter och åt mat som hennes karl hade fixat. Super gott!!

Ska nog ta och börja skriva min packnings lista också.. Vi åker ju förtusan till värmen snart!!! Jag känner att jag lär missat något viktigt som ska köpas eller fixas. Så måste skriva en lista och få lite struktur på de hela. Mysigt på nå vis..


Snart så ..

Nej men, jag kanske ska ta tag i något istället för att skriva vad jag ska göra ?


Vilken blää dag.

Min 5 januari har varit sämst. Bilen ville inte starta, eller den startade men såfort jag släppte gasen så dog den. Jag blev ganska skakis när de blev rött, jag bromsade och bilen bara dog innan den bromsat in. Åh, jag vände och åkte tillbaka till parkeringen fort!! Sen hade jag missat att de var -18 ute så jag hade kjol och strumpbyxor så när jag kom till jobbet var jag isbit eftersom jag väntat på den sena bussen också.

Väl hemma igen tog jag mig en varm dusch för att samla energi och bara bli varm efter en dag på jobbet. Sen skulle jag ta lite te och mackor. När jag ska ta upp tekulan så går den sönder och allt lös-te flyter runt i vattnet. Då blev de sur min igen. Och juste, har tappat en hel del saker idag också..

Nej nu ska jag sova och hoppas på bättre tur imorgon!

Gott nytt år!

Nytt år och ny blogg energi?! Kanske.. Ursch var jag varit dålig på dehär. Ska försöka skärpa mig. Nu när jag fått en digitalkamera av Johannes så kan jag ju faktiskt lägga upp lite bilder också :)

Julen var helt underbar och jag nöjt av varje sekund. Den lediga veckan spenderade jag med mina nära och kära. Samlade massor av energi! Och de nya året firades in hos Emeli och Robin. Emeli hade gjort så god middag! Men nu är jul-lyxen över och jag är tillbaka på jobbet. Full fart en månad till sen är de semester igen. En varmare semester. I like!

Lite bilder från hela jul och nyårs helgen..


RSS 2.0