Sista april!!

Sista april. En av de roligaste dagarna på året! Och jag ska jobba heela dagen. Idag är jag bitter till mitt jobb, riktigt negativ till de, men de tycker jag man får en dag som denna! 

Känns inte bättre när jag ser hur två tjejer gör sig redo för forsränningen vid ån nedanför oss. Fatta kul dom kommer ha!! Jag kommer kanske få se forsränningen en sekund när bussen passerar hela kalaset. Men jag kanske mår bäst av att inte kika ?! Förlåt för bittert inlägg, men jag är sån idag..


Dagens fail.

När jag gick av bussen från jobbet stog de en tant från typ Polen kanske (??) och spelade dragspel och ville tjäna lite kosing. Men problemet var att de lät rent ut sagt förjäävligt. Hon tjäna nog inte mycke. Fail. Hihi.

Morgondagens fail är helt klart att jag jobbar till åtta på sista april. Buhuu!

Inte okej!

Förra veckan bestämde jag mig för att satsa inför beachen 2010. Ikväll äter jag chips och dip som kvälls fika. Inte okej Alexandra!!

Jag ser kvällen (och igår kväll) som en tillfällig svacka.. Hihi.

Jag är bitter!

Varför i helvete ska de snöa nu? Jag vill inte :( De är vitt när jag tittar ut nu..

Jag har i alla fall gjort lite nytta idag. När jag kom tillbaka till Uppsala stannade jag på Willys och stor handlade. Då menar jag STOR handlade. Men nu har vi en matlista och mat till nästa lön. Vuxen poäng ? :) Och min snutt misse var så duktig och satt i bilen och väntade så snällt. När jag kom ut efter shoppingen så låg hon där i sin bur och kikade glatt på mig. Jag trodde hon skulle vara förbannad, men icket!

Nu ska jag även få i mig lite nyttigheter. Morötter och blomkål rättare sagt!! Eftersom jag inte tål någon annan frukt än banan och clementin (som jag nu blivit sjukt less på) så får de bli lite morots-stavar och blomkåls bitar. Kan bli bra!!


Jag och mamma kollade på Thailands bilder idag. Vi längtade tillbaka!
Sen såg jag Mörner ute på sin cykel, han log stort trots att han cyklade helt själv och inte såg mig. Så typiskt Mörner! Hihi. Så han fick vara med på en bild..

Shoppa från soffan..

Jag har fått en ny sysselsättning. En dyr sådan. Den heter hm.se. Jag sitter och gör önskelistor på allt jag vill ha. Idag satt jag och mamma och kikade i soffan. Och de slutade med en rejäl order. Massa fina sommar kläder! Nu vill jag bara att de ska bli v18 så vi får första leveransen. Jippi !! :)


Vår känslor

Jag älskar våren! De är helt underbart när solen skiner och de blir riktig värme. Och nästan bäst av allt är att de är ljust när man slutar på jobbet trots att man har stängning. Idag trodde jag att jag råkat kolla fel och stängt en timme för tidigt eftersom de var ljust och en hel del folk i rörelse.

När jag kom hem hade Johannes lagat mat. 2 rätters. De var riktigt gott. Namnam!

Oj, nu börjar James bond igen!!

Flytt på G.

I sommar lämnar vi hektiska Uppsala och flyttar ut till mysigt sommriga Tierp. Vi ska flytta till kvarteret Snäckan. Haha.. Känns lite som ett gruppboende med de namnet. Men de kommer bli mysigt och braaaa <3

Helvete

Nu är de tillbaka igen. Mitt problem att sova. Jag är trött men stressen bara gnager i min mage så de går inte att sova. Stressen som jag inte vet varför den finns. Fysjutton. Jag vill att Johannes ska vara hemma!!

Linnéa

Idag försöker jag vara så ledig jag bara kan. Koppla bort jobbet. Jag har så svårt för de men jag SKA lära mig att gört!

Jag bestämde att jag skulle sova så länge jag kunde idag, vilket brukar vara som längst 9. Jag vaknade 10.40. Jag antar att jag behövde de! Jag la mig i soffan och startade sex and the city. Jag låg där i någon timme men sedan pallrade jag mig ner på stan och mötte upp Linnéa. De var evigheter sen jag såg henne!! Vi gick runt lite innan vi slog oss och tog en fika/sallad. Så kul att sitta och prata när man knappt pratat på några månader. De finns så mycket att säga. Åh vad jag gillar na!


Gammal bild på två party-brudar.. haha

Nu är jag hemma igen. Jag är lite smått irriterad, men varför tänker jag inte ta upp här. De tar jag upp med mina stackars nära och kära istället. Strax ringer älskade Sara och då känns de nog bättre. Syster har redan muntrat upp mig en hel del. Tack!!

Pirr i magen

De pirrar i min mage idag och jag är så sjukt rastlös. Jag vet inte varför men de är riktigt jobbigt! De är inte dehär härliga pirret man kan ha utan ett jobbigt stressande pirr. Blää! Jag känner att jag behöver 2 lediga dagar nu, tagga ner och bara vara. Men först ska jag klara av dagens jobb och de går nog fint..

Jag har iallafall haft en toppen påsk. Massor av godis och underbara människor. Och många dagar som Johannes var ledig. I like!

Men nu pallar jag inte sitta still, jag ska åka tidigt till jobbet och köpa hårfärg tänkte jag. Kanske leta upp något mer till mammas födelsedags present. Jag älskar att köpa presenter!

Hade bra alla..

Osmart

Ibland är jag riktigt osmart! Varje gång jag plattat/lockat håret och ska kolla om platt/lock-tången har svalnat så känner jag på den. De är inte den smartaste metoden eftersom de händer lite då och då att den fortfarande är varm. Jag måste lära mig att inte göra sådär..


Jag vill ha helg!!

Åh vad jag längtar till helg ledighet nu!! Men snart så.. Idag ska jag bara jobba 4 timmar, de 4 lite hektiska timmarna. Sen är de morgondagen, stängning. Sen är de LEDIGT!! Hela två dagar! Och dom två dagarna kommer vara toppen tror jag, umgås med härliga människor :)

Idag har jag,( för att peppa mig själv) plockat fram godispåsen. NamNam! Älsklingen fick även sitt påskägg idag. Svart med typ neon kycklingar på. Hihi.


RSS 2.0