Fullt upp!

Ursäkta att jag är helt galet dålig på att skriva här men jag har verkligen inte tid. De är helt galet va de är fullt upp helatiden!!

Igår var de plugg i skolan 8.30-16.30 (med ett antal pauser), teorireflektion 4 som är den sista är nu inskickad!! Sen var de hemligt möte och när jag kl19 var tillbaka i Tierp skulle jag till mamma och pappa för att käka och sen hem för att packa väskan inför idag.

Denna dag blir lika händelserik. Först blir de föreläsning i extern redovisning (alldeless för trött för de egentligen), sen är de lunch/möte med min grupp i ledarskap för lite planering inför grupparbeten. Och inte nog med de, efter de skall jag och Tommy ta oss in till stan och möta upp ett företag som jobbar med redovisning som nu ska bjuda 15 studenter på en företagskväll. Alborgen och middag. Tror de kommer bli galet roligt. Men helvete vad trött jag kommer vara ikväll!!

Nej nu lär jag rusa !!

Kan de vara så.. ?

Jag börjar misstänka att jag läser tidernas tråkigaste bok. Boken vi använder i ledarskap. Och är den inte tråkigast så är det den mest värdelösa boken genom tiderna. Jag ska i denna reflektion skriva om författarens bild av ett bra ledarskap och de skulle tydligen framgå i kap 10 (de gör det inte!!) och sen genomgående i boken (vart då?!) Nu har jag skummat igenom boken och markerat varje ställe där de står något med "jag". Människan är galet dålig på att få fram vem som säger vad så jag har ingen aning om vad som är hans tankar. Skit bok!!!

Sen kanske de är så att jag läser lite slarvigt eftersom texten är sååååå tråkig!!!

Måndag och ...

.. strax påväg mot skolan. Blir lite plugg i biblioteket innan de är övningstillfälle inför praktikfall. Ska bli spännande att se vad dom ska gå igenom eftersom de ska vara inlämnat på Torsdag och jag inte fick svar på vad de skulle gå igenom när jag mailade och frågade. Menmen, en liten mäklarfågel viskade i mitt öra att de är värt att gå på :)

Blir en kort dag i skolan idag, känns rätt skönt att komma hem tidigt. Men lär börja med teorireflektion 4 idag. Självklart är denna ännu svårare än de tidigare. BLÄÄ!! Men de är den sista så de är väl bara att bita ihop..

Och oturligt nog så är min hosta tillbaka.. På ett riktigt jobbigt sätt! :(

Helgen

Nu är de Söndagkväll igen, de var den helgen de. Men de känns dock inte så tungt att den är slut, jag gillar skolan!

Helgen skulle man kunna sammanfatta i ett enda ord känns de som, PLUGG! Har pluggat som sjutton och nu när jag lagt in verifikationer för ett år i bokföringsprogrammet så fungerar inte en liten detalj i programmet så jag är rädd att jag lär göra om allt. HELVETE! Ska ta med datorn till skolan imorgon och be någon titta på felet.

Fast jag ljög lite, för igår roade jag mig på kvällen. Jag var till Mörner och Freddi och dom bjöd på mat. Smaskens! Sen drack vi lite vin sådär. Ett nytt rödvin som var galet gott. Kan hända att de lär smakas även nästa helg känner jag!

Nu ska jag återgå till att mysa i soffan framför en film..

Fredag!

Jag älskar Fredagar. De är så jäkla skönt att nu få vara som alla andra och se Fredag som sista dagen innan helg. Ledig helg! Jag kommer nog uppskatta Fredagar lite extra bra länge! Men de är väl bara bra .. ?:)

Denna Fredag ska bli bra. Nu hämtar Sandra snart upp mig och vi tar sikte på skolan. Vi ska hänga i biblioteket och plugga hela förmiddagen. Sen ska vi ha lunch-date innan de är dags för föreläsning. Hade fått mail av våran flum-lärare "Glöm inte dagens föreläsning, den föreläsningen är något utöver det vanliga.. " Helt ärligt tror jag denna föreläsning är skit eftersom människan som skrev detta mail faktiskt tycker att ledarskap är kul, hur man nu kan tycka de .. ? Nåväl, de visar sig..

Sen blir de till att gå ut å käka med de bästa och sen blir de Jägarna 2 :D

Kan bli hur bra som helst!

BLÄÄ PÅ MIG!

Fy va skamligt lite plugg jag fått gjort idag. Under mina ca 2 timmar i biblioteket fick jag endast TVÅ uppgifter gjorda. ÅHH! Nu har jag massor kvar! Men jag är helt enkelt för trött idag. Jag läste allt 1000 gånger men förstod ändå inte vad dom menade, även om de var saker jag egentligen vet vad de är. Blää.

Mötet gick dock mycket bra. Kommit fram till en hel del. De är så grymt! Men fortfarande hemligt! Så kul att alla i klassen börjar bli så nyfikna på mina hemliga möten. Haha. Kul!

NEJ nu ska jag måla naglarna. visste att jag glömt något!

Godmorgon alla trötta

Är de bara jag som är extremt trött idag eller ?!

Kan bli tufft att hålla ögonen öppna under föreläsningen idag alltså. De är tur att de är extern redovisning som står på schemat för de är ju trots allt väldigt intressant. Ska ladda upp med en redig kopp kaffe.

Ska stanna kvar i skolan efter föreläsningen idag igen. De blir nog biblioteket i några timmar med böckerna som sällskap. Och sen är de dags för ett hemligt möte igen :) Just nu känns de lite jobbigt att komma hem så sent idag men jag vet att mötet kommer bli roligt, som vanligt! Kanske till och med roligare än de andra..

Nej nu lär jag packa väskan!!

Iphone

Ibland faller även jag för grupptrycket, jag har köpt en iphone nu!!! Ledsen att jag inte varit så aktiv denna vecka men de är lite mycket plugg så att säga. Hoppas jag får mycket gjort imorgon efter föreläsningen. Förövrigt är mitt "sovrum" asfint nu. Jag gillart!

Behovet av sömn

Jag måste ta igen all missad sömn från förra veckan. De går sådär. Inatt har jag iaf lyckats sova 8 timmar, men jag är sjukt trött ändå! Imorgon lär det bli en sovmorgon känner jag!!

Men först blir de skolan och föreläsning x 2. Skönt att ledarskap är först så den är gjord. Tråååkig! Sen blir de extern redovisning, hoppas att jag är pigg då så att jag hänger me. Första dagen under min tid i skolan som vi har två föreläsningar på samma dag. Blir spännande att se hur detta går, kan bli mycket kaffe!

Blir även lunch på NV, gillart !!

Håller tummarna på att ett litet paket kommer idag!!

Slut som artist

Nu är jag hemma efter en lååång dag. Precis dragit på mig min onepiece och bara myser.. Lär dock rycka upp mig och fika något att äta.

Hunnit med en massa idag! Var på skolan 08.20 och började fiffla med en kopiator, fattade tillslut hur den fungerade och drog ut en massa konteringsrutor. Förde in alla affärshändelser i praktikfall 1 i dessa rutor sen vilket var en hel del. 1 års bokföring så att säga. Nu ska de bara läggas in i datorn. Sen tog jag ut fakta och skrev nästan klart hela teorireflektion 3. Galet nöjd! Gick sedan till NV för litet hemlig möte. Känns sjukt bra! Sen blev de möte nr två, sexmästerimöte med massa info om höstens alla fester. Och sen... hemfärd!!

Nej nu kurrar magen!

...

Just nu känns de idiotiskt att åka in till skolan när jag egentligen inte har någon föreläsning. Och att jag åker in redan nu för att sitta och plugga tills jag har möte på em.

JAG VILL SOVA!

Ullared

Nu är höstens resa till Ullared över. Känns alltid lite tråkigt när de är över. Men vi har som vanligt haft mycket roligt och shoppat hur mycket som helst :) Jag är så nöjd för jag höll min budget och känner att jag köpt massa bra saker, inga kläder som känns sådär utan bara toppen saker helt enkelt. Även köpt två onepiece! Hihi.

Nej men de är väl ingen idé att skriva allt jag handlat, de är liksom lite för mycket. Men nöjd är jag!

De dryga med resan var igår, jag såg att netonnet hade bra pris på iphone och kände "ska jag slå till?". Jag velade bra länge och mådde allmänt dåligt över beslutsångesten men tillslut gick jag till butiken och kassan och sa att jag ville köpa en. Och så gick de inte.. Tror ni jag blev sur eller ?!

Nåväl. Nu är jag hemma och jag är glad..
Lite tråkigt att jag måste plugga istället för att pyssla med allt nytt..

Club NV

Ännu en helt sjukt lyckad kväll med Gavlecon!! De började med förfest på NV, baren var öppen och de var musik quiz. Grym stämning som vanligt! Jag var i ett fogde lag och en i laget ritade en lagbild, den kommer längre ner i inlägget och jag känner väl att jag inte riktigt förstår bilden av mig..

Efter quizet spelade vi wii och inväntade öppning av club NV (vi var ju dock redan där inne men väntade på allt annat folk). De typ öste in folk och 22.50 fick de stoppa insläppet för de var fullt. Sjukt drag inne i huset och jag hade askul! Min kropp verkar tåla hur mycket alkohol som helst nu och jag besökte baren allt för många gånger.. Eh.. Tur att de är studentpriser! Tiden gick fort som sjutton och rätt som de var skulle vi traska hem mot Lindas lägenhet. Linda, jag och en mycket vinglig Emil (som senare rev en stor väggspegel och hamnade under den). Shit vad vi skrattade.

De tog emot lite att gå på föreläsning efter 4 timmars sömn men galet nog var jag inte de minsta bakis. Bara trött. Kan kroppen bli så van med alkohol att man inte blir bakis ? :p

Sen blev de lunch på NV innan de var dags för möte. Hösten kommer vara full-proppad med möten känns de som. Men jag gillart!! Vi kommer ha sjukt kul tror jag! :)

Och titta mina märken !!!







Det kallas studentliv

Imorgon har jag en riktig studentlivs-dag. Jag ska gå upp tidigt och åka till skolan för att sitta och plugga där. Ska även prova ut min alldeless egna ove på förmiddagen. Äntligen! Sen blir de föreläsning i extern redovisning på eftermiddagen. Direkt efter de planerar jag att ta mig en öl medans jag går till Nya vall för ett "möte" kallat "vad fan gör gavlecon". Blir info om gavlecon, käk och baren är öppen. Sen hoppas jag på en mellanfest innan de är dags för club nv !! Kommer bli galet!

Torsdagen startar med tidig föreläsning (kommer nog vara tufft) och sen ett möte till på de, ska även premiär äta lunch på Nya vall. Tror detta blir två grymma dagar och jag kommer förmodligen ha fullt upp och inte hinna blogga så nu vet ni de :p

"Ledig" Tisdag

Idag är de "ledig" dag, dvs fri från föreläsningar. Vi har konstaterat att man väl nästan aldrig är ledig som studerande utan är de ingen föreläsning lär man plugga hemma. Nåväl, jag tog mig i kragen och ställde klockan, gick upp skapligt och började skriva på min teorireflektion. Snälla Annie skickade sina gamla teorireflektioner till mig så att jag kunde se på ett ungefär hur dom vill ha dom, eftersom vi inte fått någon direkt info om de, och de gick såå mycket lättare att skriva nu faktiskt. Även om de fortfarande är sjukt tråkigt !

Men förövrigt då.. Jo jag är fortfarande sjukt glad och har lite svårt att smälta vissa händelser i mitt liv. Haha. Drömde om detta inatt till och med. Detta får mig att le. Och livet som student får mig att le. GAH, de är najs!

Nu ska jag äta lunch och kolla om Fredrica vill ses en stund :)

....

Det går bra nu !!! Och jag har energi till tusen för att jag är så taggad!



Men jag borde sova ...

Nu händer de grejjor

Mitt liv är galet rolig och spännande just nu! Idag är jag sjukt glad! Jag bara trivs liksom!! Och jag är så jävla chockad på nå vis, tänk att just jag ...... ja.. mer kan jag inte säga på ganska så länge :) Spännande va ?

Men, jag gillar läget så in-i-helvete !!
Nu ska jag bara få undan en jävla teorireflektion så blir de ännu bättre. Tss.

Nöjd alltså

Ställda klockan på 06.00 för att åka till skolan och plugga i några timmar innan de är dags för föreläsning. Känner mig riktigt nöjd faktiskt!!

Lördag



Lördagen var galen. Förfest i rosa slottet. Drag som sjutton och massa folk. Hur kul som helst! Sen blev de ett stopp på hmm ett ställe jag inte minns vad de heter innan vi gick till Heart break. Smet fullt på heart break verkligen. Galet!

Sen bar de av mot donken för efterfesten. Vi var ett stort gäng som intog ett bord där och de känns som om de var ganska slaskigt, stökigt och galet. Men gott var de! Sen blev de ännu en efterfest. Sjukt kul gäng alltså! Haha.

Idag är jag trött, har sovit typ 4 timmar max. Pluggandet går inte riktigt som planerat idag. De går liksom inte alls..

Nu kör vi!

Nu är jag redo att åka till Gävle! Skulle åka 17.56 men när jag skulle kolla en extra gång "bara för att" så upptäckte jag att de går ju inte ens. Tur att jag kollade! Så nu blir de Gävle lite tidigare och jag får vara en av de första på festen, dvs jag kommer inte missa en enda rolig stund. Yeey!

Jag är galet taggad! Och efterfesten på donken ska bli grym!! Eftersom jag lovat att om de står mellan donken och tåget (som förra helgen) så blir de donken denna helg. En bäddsoffa står reda ifall att nu. Snacka om härligt folk som skickar " ska jag bädda ut bäddsoffan åt dig? ". Och då är inte de ens en av dom som är med i efterfest på donken planerna. Äej, jag giller läget! Plus att jag börjar känna mig friskare. de är nog för att jag träffade Fredrica igår!! <3



Nej nu lär jag dra!!

Äcklig dröm

Inatt har jag inte sovit allt för gott. Jag drömde om ormar. Tusentals. Överallt. På mina fötter. BLÄ! Kändes som om dom var under täcket när jag vaknade till. Jävla djur!

Mina skrikande grannar såg även till att jag inte kunde sova så bra på morgonen. Jag börjar känna ett hat!!

Så nu är jag trött och fortfarande förkyld. Känns inte helt okej för ikväll är de ju kalas i Gävle och jag vill vara pigg! Men jaja..

Nu blir de frukost!

Tips!

En tråkig föreläsning blir lätt rolig om man har färgpennor att skriva med. Mitt block är nu fyllt med massa färggrann text. I like. Haha!

FREDAG!

De är så jävla underbart att få ha Fredags-känslan igen. Att alltid få helg, ledig helg!! Och även om jag ibland måste plugga på helgerna så är de inte alls samma sak. Och i helgen behöver jag inte ens plugga, om jag inte känner för de..

Förkylningen håller sig kvar. Vaknade 05.30 av host-attack av värre sorten. Tårarna bara rann för att jag hostade så mycket och jag höll nästan på att spy :/ Pallrade mig upp och tog hostmedicin och efter ett tag lyckades jag somna om, när hostan gett med sig lite..

Ska snart iväg till skolan för en föreläsning. Ledarskap, "jippi" (fy). De säger väl trots allt rätt mycke att jag somnat till en stund på en sån föreläsning, tråkiga!!

Efter skolan så ska jag till Mörner och Freddi. Tror Elin och Tobbe kommer också. Så blir de lite mat och vin. Ser fram emot att få träffa dessa människor ikväll !!!

Och gissa om jag är taggad för imorgon?!
Dom kommer dock få acceptera att jag är snorunge..

Pluggplugg

Nu är jag nästan klar med alla uppgifter som ska göras innan Måndagens föreläsning. 1 1/2 (kort!!) uppgift kvar och ca 30 sidor att läsa. Hur bra som helst!! Sen har jag dock en ny reflektion att skriva men den ska in nästa Fredag så jag ligger ändå bra till. De känns bra att kunna satsa på att endast ha kul i helgen!! :)

Men.. min rygg gör ONT! Vet inte om de är allt pluggande som gjort de eller om de är förkylningen kanske. Tror nästan på de sist nämnda. Blää.. Ilar i svanken :(

Haft fin besök ikväll också. Johannes har varit här och hälsat på! Och jag är glad för jag har fått gamla bilder av honom, mina försvann ju när hårddisken krashade. Så några är tillbaka iaf :)

Nej nu ska jag slappa!

Plugg-Torsdag

Idag är de inga föreläsningar och de känns sjukt skönt att vara hemma idag. Men ingen lugn dag för de inte. Nejnej, massa uppgifter i extern redovisning att göra plus att en reflektion i ledarskap ska in. Har mailat min reflektion till syster nu så hon ska läsa igenom den, snäll som hon är :)

Tror förkylningen är en gnutta bättre idag men hostar och snorar som sjutton fortfarande. Men jag är glad bara de går åt rätt håll!!

Nej.. börja plugga då kanske .. ?

Bonde söker fru

Kan man annat än älska bonde söker fru?! De är nog ett av de bästa programmen jag vet.. Allrahelst första avsnittet. Älskar de! Synd att syster fick jobb så hon inte kunde kolla med mig, de är annars en liten tradition vi har.

Förövrigt är jag sjukt taggad för helgen..

Fredag blir de förmodligen lite käk och god dryck med de bästa. Jag har stort behov av att träffa Freddi nu verkligen!! Om man kan vara beroende av en person så är jag beroende av Freddi, tss :)

Lördagen ska spenderas i Gävle. Fest med (M)other lover + ÖF + några från gavlecons styrelse, kan inte bli annat än grymt! Sjukt taggad! Blir förmodligen en utgång också och efter den är ett donken besök planerat eftersom jag inte hann med de förra helgen..

Nu ska jag bara bli frisk..

Min lilla bubbla

Imorse var det allt annat än kul att vakna. Dunder förkyld sådär att man är som i en bubbla. Lock för öronen och huvudet känns helt konstigt. Inte ashärligt direkt!! De var även lite tufft att sitta på föreläsning idag, huvudvärken tog över liksom. Ah nej, nu måste jag bli frisk !!!

Jag och Sandra slog på stort och testade gotti-gott maskinerna i skolan idag. Finns massa olika kaffe sorter och ... MILKSHAKE. Så vi drog en varsin vanilj milkshake, de sägs att de är bra mot förkylningar liksom ;) Tss.

Ikväll blir de slöar kväll i hopp om att bli bättre, ska nog bara läsa några få sidor i extern redovisning. Snacka om att de är full upp när man är student, massa uppgifter och sånna saker.

Nåväl.. nu ska jag sippa vidare på mitt te.

Den klassiska nollnings-förkylningen

Under dagen så har min förkylning brutit ut ännu mer. BLÄ! Jag är en riktig snorunge som hostar och nyser. Känner mig på gränsen till äcklig. Men tydligen hör de till att bli förkyld efter nollningen, så alltså är detta helt rätt .. ? eh..

Som tur är så är de bara mamma och pappa som blivit lidande av lilla hostande jag under kvällen. Mamma bjöd ut mig på mat och äppelpaj och de var riktigt skönt att lämna böckerna ett tag. Känns som om de enda jag gjort de senaste dagarna är att plugga. Och trots detta var jag ändå tvungen att ta med böckerna och plugga en liten stund hos mamma och pappa. Men de blev en mer rejäl och avkopplande paus än om jag varit hemma.

Fick även med mig lite hostmediciner och sånt hem. Nu ska de kureras!!!

Och nu har jag inte något mer att skriva om känner jag.. tss

Höst-rusk

Oj vad hösten kommit nu. Regn, rusk och blåst. Tror inte att jag gillar detta. Jag gillar inte regn! Det enda positiva är att man nu kan börja tända ljus igen och gosa med duntofflorna..

Ska strax iväg mot skolan man drar mig för att gå ut. Idag står extern redovisning på schemat och de ska bli riktigt roligt. Fast jag har en känsla av att svårighetsgraden kommer öka lite idag.. Och jag kommer formodligen sitta där i den tysta salen och nysa, snora och hosta. De är så jobbigt. Tss..

Mitt öga är helt stört också. De rycker i de typ undre ögonlocket, i kanten precis mot ögat. Och de här är tredje dagen som de gör de. Sjukt störande!!

Nej jag lär väl bita i de sura äpplet och pallra mig ut i regnet..

En fundering..

Undra hur länge jag kommer tycka att skolan är såhär rolig som den är just nu.. Trots den sjukt tråkiga ledarskap imorgon och mycket plugg så känns de bara askul att åka till skolan. Åka buss med Sandra och diskutera skolan, gå till cafeterian och fylla termosmuggen med kaffe, sätta sig och diskutera våra reflektions-rapporter (som vi fattar noll av), ha seminarium i ledarskap (som vi även här fattar noll av) och sen åka hem eller plugga lite till i skolan..

Sen ska jag till mamma och pappa en sväng och träffa syster. Plus att jag hoppas att de blir träning med bästa Fredrica innan de blir lite mer plugg.

I mina öron är mogondagen perfekt :)

Jag gillart!

I fredags kändes de så sorgligt att de var sista festen med (M)other lover. Nu är jag lugn.. nästa fest är redan nu på Lördag. Haha. Och även en fest på Nya vall på Onsdagen efter.. Jag kan andas ut. Mera kalas-fester med nyfunna vänner.. Gillart!!

Plugg-Söndag

Idag satsar jag stenhårt på att få undan massa plugg. Har suttit hela förmiddagen med extern redovisning. Och de tycker jag faktiskt är intressant och kul så de går helt okej. Även om de är rätt tungt att sitta och nöta igenom 132 sidor med lagar, regler, normer och sånt. Nu är de endast 20 sidor kvar sen blir de till att sitta med övningar. Och efter de kommer de tråkiga Ledarskap. BLÄ! Har dock fått lite stöd från en av fogdarna så de känns liite bättre. Bara jag kan argumentera för min sak och har hänvisat till mina källor ska de tydligen gå bra. Alltså behöver jag bara hitta något att hänvisa till i de extremt tråkiga böckerna.. Hmm..

Förövrigt så gillar jag mitt liv jävligt mycke just nu..

(M)other lover


Finsittningen

Nu ska ni få höra om min kväll igår, som var heeelt sjukt rolig!

Först var de förfest hos Foffe, och vi kikade på våran lag-film. Mycket fin film! haha. Jag blev rätt imponerad över att de fick plats så många personer i en student lägenhet.

Sen gick vi till kåren där finsittningen var. När alla stog i kön, innan insläpp glider en vit limo in och ut kommer ÖF. Dock inte i deras röda ovar och svarta tröjor, utan i fin kläder men glasögon på. Sjukt konstigt att se dom i fin kläder. De ställde sig på en rad med deras allvarliga miner och sen tar alla av sig glasögonen samtidigt. Så jäkla häftigt!! De blev helt andra personer när man såg hela ansiktet plus att de log! Asballt!! När vi fick gå in så stog ÖF på rad så vi skulle krama dom. Och de var redan där de sa mitt namn när jag gick mot dom (för er som läst tidigare inlägg).




Finsittningen var av finare sorten, starta med nationalsången, toapauser, inga bords-skålar osv. Och maten var sjukt god!!! Mums! De vinnande laget utsågs i slutet stog de mellan mitt lag och ett till men tyvärr kom vi endast 2, och tydligen var de typ 20poängs skillnad mellan oss bara, och de handlar de om tusentals poäng. GAH!! Men nåväl, vi har iaf haft roligast! :)

Efter finsittningen blev de mellanfest hos Foffe. Blev nu imponerad att de gick in ännu fler folk i lägenheten. Plus att hela ÖF var på våran mellanfest. Så jäkla fel att se dom normala och prata med dom. Så jäkla härliga dom är! Fick även testa ena ÖF:ens solglasögon och dra en ÖF pose. Kändes helt rätt. De blev en vild och galen mellanfest!! haha

Sen var de kårkväll. Massa folk. Bra musik. GALET! Hängde med mina nya vänner.

ÅH JAG ÄLSKAR DETTA LIV!!!!

kort kommentar

bara en kort, jävligt härlig kommentar om kvällen (resten kommer imorgon)

Alla överfogar har kallat mig vid mitt rätta namn ikväll (de har nu blivit vanliga igen och får prata med oss)..

När jag sa "de är faan sjukt att ni kan mitt namn för ni känner ju inte mig och de är aaasmånga nollor" så fick jag svaret

"Alltså, de är inte många namn vi kan.. vi kan bara namnen på de nollor som har stuckit ut jävlit mycke. Bra jobbat Alex" 

Nöjd ETTA (inte nolla längre) ..
Nu har jag ännu större planer på att ge igen på nästa nollor.. mohahaha..

Tältrivning

Nu är tältet vid Nya vall rivet!! Åkte in till Gävle imorse för att hjälpa till eftersom vi får poäng till laget för varje nolla som var där. Vi var totalt endast 7 nollor som hjälpte till, 5 var från mitt lag. Så jävla bra med poäng till oss!! Dock var rivningen sådär. Jag hade städ-uppdrag, dvs plocka finpar, glas, skräp, snus, krossade julgranskulor och sånt runt och i tältområdet. Gick med en systemkasse på handen och plockade upp allt. De var sjukt mycket skit och VIDRIGT mycket snus att plocka upp. Men de var ändå lite roligt eftersom de roligaste nollorna från mitt lag var där. Vi gjorde jobbet roligt så att säga. Plus att ÖF var extremt nöjda med oss..

Sen åkte jag lite snabbt till Valbo, köpte ett pannband på H&M och lämnade tillbaka en klädstång på IKEA. Åkte hem och till banken för att sätta in mina csn pengar på kontot. De blev sedan lite fika hos mamma och pappa eftersom jag knappt träffat dom den senaste tiden.

Hela eftermiddagen har spenderats vid skrivbordet. Börjat leta upp lite svar på frågor men de var så tråkigt så bytte till extern redovisning som jag just nu tycker är askul. Suttit och gjort olika rapporter och bokfört nu på kvällen. Ska fortsätta med de imorgon.


Men nu lär jag dricka te så hostan kanske ger sig lite, plus måla naglarna inför morgondagens finsittning :)

RSS 2.0