Tenta panik!!

Okeij, jag kan inte sova. Jag har tenta panik! Inom 24 timmar ska jag ha fått in allt som kan komma på tentan vilket inte är lite.. De är lite jobbig tanke sådär. Just nu kommer jag inte ens ihåg vad ordet ekonomi betyder, bra början ?? Ehh NEJ!

Men de är väl bara att ligga i sängen tills jag somnar sen är de bara att ta tag i de hela direkt imorgon när jag vaknar. Ser verkligen fram emot de, hmm..

Saknar min älskade till på köpet..

Jävla ekonomitenta.

Gårdagen blev inte alls som planerat. Bonde söker fru fest stog på schemat och kläderna var fixade! Men saker och ting blev inte som planerat och de slutade med att jag satt på en buss hem mot Tierp. Där fick jag skjuss till Emeli och Robin, fick bli fest hos dom istället. Tydligen hade både Emeli och Lina bett en bön till eldguden Tony att allt skulle skita sig för mig inne i Uppsala, så där är förmodligen förklaringen. Tss..  Jag hade iallafall jätte kul när jag väl var framme : )

Imorse vaknade jag och mådde riktigt dålgt, har sovit på något konstigt vis för mina höfter gör ont! Och mådde verkligen inte bra, matintaget igår blev sådär eftersom jag jobbade och de liksom inte hanns med. Så förmiddagen idag var en plåga!

Nu har jag satt igång med de hemska pluggandet inför ekonomi tentan. Jag HATAR ekonomi tentan! De är så sjukt mycket ord och listor och skit så jag blir helt ångest laddad.. Tentan är ju trots allt på Tisdag och jag förstår inte alls hur de är tänkt att jag ska klara den. En riktigt plågande tenta!


Tack för igår mina underbara !


Formex-mässa

Begav in till Stockholm och Älvsjö imorse med mina kära klasskompisar. Skolan hade fixat så vi skulle få gå på formex-mässan! Självklar var de lite strul men tillslut kom vi in och de var stort, väldigt stort! Massa nya häftiga grejor! Borde vara riktigt kul att åka dit som inköpare för ett företag ! Men vi fick bara titta och inte köpa något alls vilket var tråkigt.. Så blev ganska tidigt hemgång igen..

Har skaffat ett vuxen poäng då jag skaffat ica kort .. den ni!

Sen när blev en 5-krona god?

Idag har de varit en heldag med ekonomi, igen! Men idag var de mest genomgång inför tenta. Jag är inte redo för tenta! Så gott folk, på Söndag och Måndag kommer jag sitta och nöta in alla dessa formler om hur man räknar ut prissättning, likviditet och allt sånt skit. Gillart inte då jag känner mig mycket osmart !

Jag kände idag att jag behöva uppmuntran, den slags uppmuntran endast en winer melange kan ge. Så jag tog fram min 5-krona och gick till atomaten, stoppar i 5-kronan och ser att atomaten käkar upp 5-kronan utan att ge något tillbaka. De stog bara att att jag skulle stoppa i 5kronor. Jag blev arg-besviken-upprörd . Som tur va lånade A-K ut 1 krona så jag kunde gå till atomat nr2 och få min underbara uppmuntran!

Jag har förövrigt LiA ångest, vart ska jag göra LiA nr 2? Ska helt enkelt testa och googla på´t!

Bio?

Hade fått ett sms av syster igår kväll. Hon undrade om jag ville gå med henne och mamma på bio. De ska se mamma mia och den har ju jag velat se länge nu. Så kanske jag ska ta och gå på bio ikväll. ? : )

Just nu har jag en kurrande misse i knät som leker med mitt halsband. Verkar vara riktigt kul, min mage däremot tycker de är mindrekul med de vassa klorna.

Nu ska jag strax klä på mig de sista och gå iväg mot skolan.En heldag med Sten väntar.. Önskar att detta var sista dagen sen helg, är så himla trött den här veckan .. Och inte blir de väl bättre efter helgen då de är jobb, bonde söker fru fest och pluggande inför tenta. Menmen.. That´s life!

Ha en bra dag !

Ekonomi

Jag är extremt less på ekonomi nu. Som tur är så äre bara en ekonomi dag kvar, värre är att de är tenta sen. Jag hoppas att de tio frågorna är lätta, mycket lätta !!

Nu orkar jag inte skriva mer, ska se sex and the city istället.

Magsjuk misse?

Jag är extremt trött nu.. Sötungen var dålig inatt och jag och Johannes väcktes ett antal gånger utav att hon kräktes. När Johannes klocka ringde lite efter 5 så var hon riktigt hängig lutade sig mot väggen med ett hängande huvud och sån där plågande blick katter kan ha. Så jag kände att jag skulle ta mitt ansvar som "mamma" och vara vaken när Johannes åkte till jobbet. Så jag gjorde välling och satt med henne på golvet och klappade henne tills huvudet sjönk rätt ner mot golvet, med nosen först. Hon somnade vilket var skönt så hon fick vila ut. Sen sov hon ett tag och sen ville hon komma upp i mitt knä där hon somnade om, lilltjejen. Så skönt nog blev hon piggare innan jag skulle gå till skolan : ) Förmodligen hade hon ätit för mycket torrfoder då hon precis börjat ätit de innan vi tog hem henne och hennes mage inte är helt van med de. Så nu blir de välling till våran lilla magsjuke misse ..



Skoldagen var hård, ekonomi och sömnbrist. Men jag klarade dagen utan att somna.

Hon..

.. är den som inatt sov på den annars tomma kudden . Och hon är sötast!



Missen

Idag packade jag en stor väska med gårdagens inköp och åkte ut till syster för att hämta missen. Hon gillade inte riktit att sitta i buren i början dock. Direkt när vi satte oss på tåget mot Uppsala började hon mjaua och jag kände att de skulle bli lite jobbigt om hon satt så hela tågresan då de var rätt mycke folk på tåget. Men helt plötsligt ( efter några minuter bara ) blev de helt knäpp tyst i buren, hon hade somnat och sov som en stock hela vägen lilla sötnosen.

Hon verkar trivas väldigt bra här iaf, busar och sover för fullt. Och när man kollar på henne slänger hon sig på rygg och rullar runt, världens socialaste lilla kattunge. : )

Ikväll blire chips dipp och filmmys med Johannes och sötungen! Ska försöka ta nå kort och lägga upp också!

Shoppingtur.

För att sponsra mitt kära Tierps handelsliv var jag idag ut på en shopping runda. Var först till Granngården och köpte kattmat, en spade till kisslådan och ett litet katthalsband som var helt underbart gulligt. Åkte sedan vidare till djuraffären där jag köpte en liten fjädervippa som missen skall få. Därefter blev de tobakshandeln och ett 20-reserskort investerades, passade även på att kika in i skoaffären och där hittade jag ett par stövlar jag vill ha (som ser ut som de jag redan har men som tråkigt nog är sönder). Jag kände att jag var trogen till min hemort när jag struntade i att köpa dessa grejjor i Uppsala. Eller hur ? : )

   
Det röda halsbandet med strass på blev de,
blir hur sött som helst på den svarta lilla sötnosen..
Och sedan babycat mat, tss ..

Ny tröja

Köpte en ny tröja igår för pengarna jag fick av bror.
En såndär mysig höst/vinter tröja som är så mysig att bara krypa ihop i.
Så nu längtar jag trots allt lite till vintern : )







Telia is the shit

Idag tog jag det stora steget och bytte bort 3 mot telia. Jag har grubblat över de här länge nu och idag var sista chansen så jag tog den. Det känns bra! Fick 650kr att handla för i butiken bara för att jag tog sommarvänner och flyttade nummret vilket jag gillar, gratis är gott! Valde då ett par hörlurar som var extremt bra och ett 2GB minneskort, brabra! Så nästa vecka gott folk, då är de bara en mobiltelefon som gäller för mig och de är telia! Mitt dubbelliv är slut!

Annars då, jo de har varit en hård vecka.. Två hela dagar med ekonomi är inget att leka med! Idag hade vi Sten-dag vilket var betydligt skönare och roligare ..

Lite besviken på alla som läser bloggen dock, ingen har gett förslag på kattnamn men ändå är de minst 15 personer som läst inlägget. SKÄRPNING!

Nattinuffsan!

Kattnamn ?

Jag och Johannes sitter och diskuterar lite om vad våran katt ska heta men jag tror vi har olika uppfattningar.. Han tycker den ska heta Skazi vilket är ett killnamn och vi ska ju ha en tjej katt. Jag tycker så att Skazi låter för ont då hon är så otroligt liten och söt. Så jag kollade på en sida där de fanns fullt med kattnamn och jag hittade då namnet Smoodie som jag tyckte lät mycket sötare och bättre.



Så, har ni kanske något förslag på vad våran lilla svarta pälsboll ska heta ?

10 + 10 = 20

Nu ska jag äntligen ta mig tid att skriva om den stora dagen, min födelsedag! Jag är nöjd, förutom att den gick lite väl fort.. Dagen började med att jag och mamma åkte och gosade med min och Johannes kissemisse unge, så mysig! Sedan bakade jag en stoor tårta som skulle ätas upp på kvällen. Hemma åt vi en annan tårta och jag öppnade paket. Fick ju min rosa cykel förut så av mamma och pappa blev de lite smått och gott, av Johannes fick jag klocka, halsband och örhängen, jätte fint verkligen! : )  Som jag skrivit i ett annat inlägg åkte jag sedan till systemet och köpte skumpa. Dock besviken över att de inte sa grattis och inte ens visste vad de va för datum, hade jag väntat till den 16:e i onödan? Jaja, vi började sedan förbereda lite där festen skulle hållas och allt kändes kanske lite stressigt, men de gick finemang tillslut. Och innan alla kom så skålade jag, Johannes, Robin och Emeli med skumpa : )

På kvällen fick jag av:
Robin, Emeli, Emil och Lina - En likör 43 och en middag för 6, mysigt : )
Broder - En flaska champange och pengar ( som jag skall spendera på en mysig stickad tröjja jag suktat efter ) 
Mörner, Robin och Rut - 3 kinderägg, 2 nit trisslotter och en badsaltskit. Observera att Mörner köpt allt detta!

Kvällen var kanon, vi grillade, drack, umgicks och åt tårta.. Jag hade helt enkelt en bra 1a kväll som 20-åring !! Och de tack vare alla underbara människor : )


Tråkigt nog har min kamera pajjat lite mer så kan inte lägga in kort på presenterna.. Så ni får nöja er med kort från festen.







Bilderna är från Linas och brors kameror.. Hoppas de är ok att jag snor dom .. Tss.

Kvällens kommentar: "Jag ska fav bli ferafeft"


Vad tänker dom med?

Läste i tidningen nyss, de hade skrivit om Lars Winnerbäcks konsert i Gävle. Och jag vet inte om de hade ett enda positivt ord med nästan. Men de jag inte fattar är hur 6000 pers kan stå där och tycka de är hur bra som helst, sen kommer en liiten reporter och bara skriver massa dåligt. Kanske är de så att den reportern har hamnat på helt fel plats ? För självklart tycker man de är dåligt om man hatar hans musik.. Skärpning, Lars borde få exakt samma betyg som Miss Li !!  

http://arbetarbladet.se/noje/recensioner/pascen/1.100492

Födelsedagsbarnet!

Idag är de min dag, bara min dag!! Jag älskar att fylla år, de är en av de bästa dagarna på året. Och idag gick jag från 10-talet till 20-talet. Så har redan varit inne och premiärat på systemet. Införskaffade mig skumpa så de kan firas ordentligt : )  Ikväll blire partajj och jag tror de kommer bli kanon kul då de bara kommer kanon människor : )



Skriver mer om kvällen, Lars Winnerbäck och allt imorn..

Lars Winnerbäck

Idag är jag igentligen ledig, men ska hoppa in och jobba ett litet pass på 3 timmar. Helt ok när de är så kort stund..

Efter jobbet blir de full fart hem mot Tierp, äta, fixa till mig lite snabbt och sedan vidare mot Gävle. I Gävle är Lars Winnerbäck! Jag längtar och har längtat hela sommaren! De här är typ årets bästa helg, först Lars Winnerbäck sedan min födelsedag. Att Lars Winnerbäck spelar i Gävle dagen innan min födelsedag tror jag är ödet, han är där för mig. Tss! Lars Winnerbäck ikväll alltså, och de ska bli helt jävla underbart : )



Nu lär jag äta brunch, typ fiskpinnar..

LiA nr2

Vi fick information om LiA 2 idag i skolan, dvs praktiken i höst. Vi ska vara ute i 7 veckor. Men jag vet inte vart jag vill vara ?! Någon som har förslag på vart jag skulle passa? Har funderat på massa saker fram och tillbaka men nej, de står still och inget känns helt rätt..


Ett löfte.

Den dagen jag blir miljonär skall jag bjuda Miche på en Subway macka då han aldrig har smakat de! Detta är ett löfte !


Pjuh.

Nu har jag gjort min sälj-presentation och de är en sådan lättnad. Kunde inte ens sova igår för jag kände mig så oförberedd och nervös. Plus att jag var först ut, de gjorde inte saken bättre.. Men nu har jag gjort den, min första sälj-presentation och jag klarade den med bra betyg. Så nu är jag nöjd !

För att ge mig själv lite beröm köpte jag mig en ny body för 29:-, en gul och fin.

Dåliga kväll!

Kryssningen var bra men just nu är jag bara trött, stressad och jag vet inte vad.. På riktigt dåligt humör, och självklart går allt dåligt bara för de. Är trött som bara den men kan inte sova. Och mitt säljsamtal imorn är helt kaos och oförberett vilket absolut inte är bra.. Och allt känns värdelöst ! En riktig svacka ikväll helt enkelt!! Så allt om kryssningen fåår ni vänta med gott folk!

God natt !

Skolstart

Idag börjar skolan. Klockan 17.00 ska vi mötas i Uppsala och sedan åka vidare mot Stockholm och Åbo. Imorgon har vi första lektionen då vi ska redovisa praktiken när vi är som mest bakis och trötta. Kommer gå alla tiders !

Idag har jag fixat mina naglar också, dom är helt sjukt fina ! Extra härligt är att den franska manikyren kommer sitta kvar hur mycke jag än slå i naglarna. Har även en liten vit blomma på vänsta lillfingret och två vita blommor på högra tummen, och även dom kommer sitta som berg! Jag tror jag kommer bli stammis hos Lisa framöver..


En lugn kväll

Igår firade vi som tidigare nämnt min syster. De var roligt !! Jag tog de väldigt lungt men hade de kul ändå, de är faktiskt skönt att bara ta de lite lungt ibland också.

Tog en rejäl sovmorgon, vaknade 10.57 vilket var lite läskigt då jag alltid kollar på klockan 10.56 eller 10.57. Men jag bestämde mig iallafall för att gå upp och börja plugga lite. Så nu har jag letat upp massa artiklar som handlar om säkerheten i butiker som jag bara skall sammanställa och maila till läraren. Tänkte försöka hinna med de idag så jag får de ur världen. Imorgon börjar ju trots allt skolan, vi drar på kryssning till Åbo som start vilket ska bli underbart roligt !! FiD 3 på kryssning, underbart : D


Lite FiD3



Nu väntar frukost så jag orkar plugga vidare sen..


Slutet på Cityfesten.

Nu är de bestämt, aldrig mer cityfesten! Johannes är mitt vittne och skall påminna mig om detta beslut nästa år.. Cityfesten kändes inte längre rolig, den kändes liten, tråkig och bara uttjatad. Jag tror den är något man växer ifrån, lessnar på. Men visst hade jag kul igår, men de var inte cityfesten som var kul utan sällskapet. Jag har alltid kul när jag är med Emeli och Lina, de bara är så. Och även med Robin och Johannes!

Idag när jag vaknade visste jag knappt om jag levde, jag mådde mindre bra. Konstigt eftersom jag var ganska städad igår. Men de var verkligen länge sen jag mått såhär och de har nog bara hänt 2 gånger tidigare i mitt liv som jag kan minnas. Ikväll ska vi fira syster men jag får se om de kanske får bli nyktert, de visar sig om jag har återhämtat mig när de är dags..

Hittade ett lite gulligt sms som jag fick av Emeli igår, riktigt klokt på något vis..
"Alex, du är där och jag är här! Saknar dig!" 
Lite fylleklokt tycker jag..


Nej nu ska jag se Sex and the city.

Vad hände i Piteå?


Från ingenstans ploppar detta kort upp på facebook! Jag måste erkänna att jag inte kom ihåg att detta togs fören jag såg de, men de är bara ett så helt underbart kort. Man skulle kunna tro att vi planderat våran klädsel, jag och Emeli med turkos överdel och Thomas med sin turkosa nya hatt. Och Thomas min är väl bara för nöjd ?

Cityfesten..

Ikväll blir de cityfesten med Johannes, Emeli och Robin. De ska bli en liten tillbaka blick på piteå tänkte vi. Problem nr 1 är att vädret inte är desamma, Piteå = solsken  Gävle cityfest = regn. Typiskt !  Jag har varit helt otaggad hela dagen pga vädret men nu börjar jag bli lite sugen igen.. Jag vet att jag och Emeli kan få fram Pite känsla, JAG VET! Sen ska jag träffa Sandra som jag inte sätt på evigheter känns de som. Fast på Måndag åker vi på kryssning ihop med klassen iaf : )

En liten tillbaka blick på cityfesten :
(Tror detta är för 2 år sedan)


Regn och rusk.

Idag är de verkligen bara regn och rusk ute! När jag vaknade hörde jag hur regnet föll så jag gick och hämtade en kopp te och två skinkmackor sedan kröp jag ner i sängen igen och slog på en film. De är så skönt att bara ligga inne och mysa en dag som denna.. Känna att man inte behöver gå ut och bli blöt.

Tre små ord..

Är de inte konstigt att ett sms som innehåller de tre små orden Jag älskar dig kan få en att bli på bra humör och ge känslan att ingenting är omöjligt.. ?


Jag vill ha !!


Slöhögen.

Idag har jag varit så slö man kan bli.. Vaknade vid 08.17 av ett sms, jag drömde sedan att de var fel på min telefon, sms signalen spelades upp brutalt högt av någon konstig anledning. Jag anar att jag drömde detta pga att smset jag fått tidigare var väldigt störande. Strax efter nio blir jag väckt igen, de ringde. Älskling trodde jag skulle gå upp nio. Men icket! Som tur va så lyckades jag somna om igen och vaknade igen klockan elva. Då fick de bli film och frukost. Såg Irene Huss - Tatuerad torso, Läskig!

Det enda duktiga jag gjort idag var nog att pina mig ut på en promenad med Nova i regnet. Hon njöt av att springa i alla vattenpölar medan jag gick med mitt paraply, frös och längtade hem..

Nu har jag tråkigt, så kanske ser ännu en film.. Lär ju njuta av ledigheten, dvs ignorera alla sommaruppgifter som ligger i hyllan och väntar..

Jäsp !

Idag är jag tröttheten själv. Jag vet inte varför, jag bara ärt. Förmodligen är de för att jag ska jobba idag, 14-20. Jag är redan trött och längtar tills Johannes kommer och hämtar mig när jag slutat. Men de ska ändå bli kul att jobba, tjäna lite extra pengar också, alltid bra !

Ikväll får jag se om jag blir kvar i Uppsala eller åker hem. Syrran ska in hit ikväll så tar hon bilen åker jag förmodligen med henne hem ikväll så sparar jag en stämpel på kortet. Gäller att leva snålt innan CSN börjar bjussa på lite pengar igen..

Är jätte sugen på att fixa naglarna också. Får se om Lisa får någon tid att fixa dom, isf ska jag gört! Blir då akrylnaglar med franskmanekyr tror jag. Underbart fint !


My Love


Han är den jag älskar så brutalt mycket!
Du och jag Älskling ..

PS. I Love you !

Jag sitter och kollar på en film som heter "PS. I Love you" och den så braa. Sorglig som bara den, men riktigt fin på något vis. De är ett gift par och mannen blir sjuk och dör, men han har planerat så frun får ett brev varje dag. Varje brev innehåller en uppgift så att hon ska kunna gå vidare och inte bara sörja. Jag gråter floder !









Invigning.

Invigningen hos bror är nu avklarad och den blev lyckad måste jag säga.. Verandan känns ju som ett med huset då den blivit firad, dock förväntar jag mig fler fester där . Tss.  Vi grillade, drack, sjöng och umgicks innan vi vid tolv tiden gick vidare till oscarssons fest där de var drag precis som sist. Men eftersom jag skulle upp och jobba så gick jag hem strax efter ett. De andra (bror och Johannes) kom däremot hem närmare halv sex då de hade hunnit med ett bad hos grannarna också.. Fester här hemma är galet kul och de är drag som fan! Vi körde på buckets för hela slanten !!






Lite bilder från broders kamera..

RSS 2.0