Sämst!

Planen var att somna tidigt. men vad gör jag..? jo jag lägger mig i sängen, kollar på o.c och knappar på telefonen. så typiskt mig!

Jääklar..

Jag insåg just hur jävla trött jag är.. De är liksom jobbigt att sitta still till och med. Dock är jag inte sugen på att sova än så jag håller mig vaken. Imorgon väntas sovmorgon!! Namnam

Fnissande lagertjejor..

Jäklar vad vi räknat idag.. Varje liten pryl är räknad och när man räknar så mycket blir man lätt lite fnissig i slutet. Eller ganska så mycket. Jag och A-L körde lagret på em men när A-L räknade munkar, muffins och sånt gott som är i något plast liknande material men som ser väldigt äkta ut så flippade vi ur. Båda försöker sluta äta socker men vi kunde inte göra annat än att tänka på fika. Vi lät dock bli!! Men vi fnissade en hel del efter de. Någon slags abstinens symtom kanske ? De var rätt roligt i alla fall..

Väl hemma skyndade jag mig in på Jensen online, och hade fått besked i både engelskan och matten. Engelskans slutbetyg blev ett VG vilket jag är helt jävla äckligt nöjd med. Var helt säker på ett G max så atte.. Matten var ju bara en inlämningsuppgift och den hade han inte kunnat öppna, så hoppas han kan öppna i de format jag skickat nu..

Förövrigt så fick jag vara ledig imorgon eftersom jag jobbat så förbaskat bra idag. Hihi..

Måndag 31/1

Är de inte helt sjukt att de redan är sista januari?! Tiden går så jäkla fort..

Idag blir de lång dag på jobbet, förmodligen. Inventering står på schemat och de finns ju ett antal saker att räkna så atte. Jobbajobba-räknaräkna. Kommer vara trött Alexandra ikväll!

Jag har stora problem med att bestämma om jag ska jobba imorgon eller inte. Egentligen är jag ledig men jag skulle behövas på jobbet. Så valet är mitt. Fördel är väl att jag får mer timmar. Nackdel är att jag inte får sova och kommer jobba 8 dagar i rad och jag vet hur trött jag kommer vara i helgen när jag får ledigt. Svårt beslut !!

Väntar på resultat från både matten och engelskan,
äckligt nervös &
stressad ...

Ett stycke fördel..

Jag kom just på en fördel med att vara singel.. Ingen snor mitt godis!!! Påsen är min, bara MIN, och jag kan spara dom godaste till sist utan att riskera att någon norpar dom..

Nu kommer jag kunna njuta av denna Söndags kväll på en helt annan nivå..

Ge ma solsidan!

Jag sitter bara och väntar på att Solsidan ska börja nu. Dock är de 1 1/2 timme kvar så jag vet inte vad jag ska sysselsätta mig med nu.. Laga lite mat kanske. Sen krypa ner under en filt och kramas med en kudde. Ja, så får de bli..

1 2 3 4

Såhär känner jag mig just nu efter att ha inventerat hela dagen..
Lite lätt lost sådär..
Kaffe nästa!!

Sova mera !!

Jag fryser av trötthet. Jag skulle nog behövt sova någon timme till.. Jag sov nog max 5 1/2 timme inatt. De är ju på tok för lite..

De blir till att decka i soffan för "Söndagsmys" sen.

Totalt missvisande bild.. Jag är inte sådär pigg och de är inte alls sådär ljust..

Men vafaan gör de ?


Harry potter och massa snask

Imorse fick jag sms av Freddi. Hon och Mörner skulle på bio och se Harry Potter och undrade om jag ville följa med. Och självklart ville jag de!! Så direkt efter jobbet tog jag mig till SF där mitt sällskap väntade. Turen dit blev lite stressande då jag nästintill var helt vilse ett tag. Men jag tog mig fram och hittade på de två filurerna.

Jag och Freddi tittade ut en meny, stor popcorn och två stora läsk. Men när vi insåg att chipsen också såg goda ut och vi nästan var framme vi kassan så ändrade vi oss och slog till på en stooor meny. Stor popcorn, stor chips och två stora läsk. Och de var bara lite popcorn kvar när filmen var slut. Hihi.

Filmen var asbra. Vilket Freddi redan informerat mig om. Men den var läskig!! Jag kommer säkert drömma om filmen inatt.. Tss. Nu längtar jag tills del två kommer, jag vill se meera.

Förövrigt var Dobby så jääkla söt! Han hade fått skor och var så söt i dom. För att inte tala om när han skruvade loss en stor lampa. Sötnöt!



Nu måste jag försöka sova.. även om de känns pisstråkigt!!
Godnatt!

Härliga morgon..

Idag har jag haft en sådär riktigt bra morgon. Jag gick upp, tog mig ett bad, åt frukost med gossip girl, gjort mig iordning och nu väntas de kaffe och muffins med Johannes innan jag ska gasa mot jobbet. De är så skönt att hinna ta de lite lungt på morgonen innan man ska iväg.. Och då tog jag ändå sovmorgon till 09.20.

Nu ska jag börja välja kapsel, de är svårt att välja. Hihi. Men kanske får bli en lila (stark sak) med mycket varm lätt skummad mjölk. Slurp!!



Idag är jag glad.. dock lyckades jag ta fulaste bilden men vafan, den bjuder jag på..

Min rediga karl! tss


Nu kommer den.. Ångesten..

Den berömda Söndags-ångesten kommer nu. De är som Söndagkväll för mig nu eftersom jag haft min helg nu och ska jobba den rätta helgen. Jobba helg är inte min grejj alltså. En helg är lite bättre än alla andra dagar liksom .. Då ska man mysa och ha roligt.. Humm..

Dock har jag ju nespresson som kan pigga upp mig.. Tss

Pedantiska jag och en sallad..

Såg just att jag stavat fel i förra rubriken. glömde r:et i Fredrica. Attans!

Nova har åkt hem och min pedantiska sida (som jag egentligen hatar) gjorde sig påmind. Nova hann knappt utanför dörren innan jag dragit fram dammsugaren och börjar dammsuga upp allt hund och katthår som samlats under denna vecka. Jag har den senaste timmen torkat bänken sisådär 4-5 gånger.. Hur normalt är de?! Och jag kan inte sätta mig och äta fören allt är perfekt i köket. GAH! Jag måste sluta med dehär, för jag hatar de!!

Nu ska jag smälla i mig en underbar sallad och kika på halv åtta hos mig.. De är lite extra roligt denna vecka. Hihi.

Vardagslyx med Fredica

Idag har jag och Fredrica haft lite vardagslyx. Hon var helt klart värd de, nyopererad och ett ömt knä. Och jag ställde ju självklart upp som sällskap. Hihi. Vi var alltså värda att plocka fram min chokladfontän och fylla den med mjölkchoklad och doppa lite banan, ananas och marshmallows. Smaskens! Fick även se skruvarna som suttit i Freddis knä och jag är förvånad vilka rejäla skruvar. De såg ju liksom ut som sånna där vanliga byggskruvar.. Juste, vi använde självklart min nespresso också. De var ju Fredrica´s nespresso maskin som fick mig att köpa en egen kan man säga.. Hihi.

När vi slappade i soffan kom mitt efterlängtade sms att mitt paket med kapslar hade kommit så vi åkte till ica och handlade lite "kort-erbjudande-varor" och hämtade mitt paket. Så släppte jag av Fredrica hemma så hon slapp gå så långt. Hon måste bli bra så vi kan dricka irish för 2 snart!! :)

Väl hemma igen skulle jag och Nova ta en promenad men hon var jävlig som faaan så jag gav till slut upp och lät Nova typ dra mig hem igen.. Vi är nu ovänner.

Pappsen var och hämtade min bil och har fixat så jag kan koppla i motorvärmaren också. Toppen! Han ska få en muffin som tack!

Jag gillar denna dag trots Novas envishet..

De är här nu!!


Uppe tidigt

Idag är det den stora dagen för min lilla Kia. Dagen då den skall göra ett facelift och operera in en pacemaker (=laga stenskott plus sätta i motorvärmare). Jag fick pina mig upp när klockan ringde 08.30, kändes sjukt tidigt!! Ut till Kian och de var bra nära att den inte starta pga kylan.. eller var den nervös kanske? Hihi. Nu har jag i alla fall lämnat in den och sagt åt dom som skulle fixa den att dom måste vara snälla mot min kia. Tur att dom vet vilken jag är annars hade dom väl trott att jag var lite lätt sjuk.. tss..

Mamma hämtade upp mig när jag sagt hejdå till kian och vi åkte hem till mig för en fika, kaffe och muffins. Smaskens! Nu har mamma åkt och jobba, Nova lagt sig för att vila lite och jag ligger utslagen i soffan.. Varför kan man inte alltid vara ledig?! Jag vill ha en rik karl så jag kan vara hemmafru.. Vore nått de!

Gossip girl nästa..

Varm chokladdröm

Låter de inte helt fantastiskt? Den ÄR fantastisk !! Den består av kakao blandad med varm, lite lätt skummad mjölk och en medel intensiv espresso. Jag känner att detta kan bli en bra ersättare för godis.. NamNam :)

Dock lär jag klämma en muffin som strax är klar och också ser helt fantastiska ut!!

Baka en kaka

Just nu ligger jag och kollar på halv åtta hos mig. Jag gillar de programmet mer och mer för varje avsnitt jag ser..

Men när de är slut skall jag baka en kaka. Mamma ska komma och dricka kaffe med mig imorgon innan hon ska till jobbet och då slog de mig att vi måste ju ha något till kaffet. De kan inte vara lätt att ha mig som dotter när man skall dra ner på de goda.. Men en kaka är mammsen värd tycker jag! Så! Jag plockade fram min finaste recept bok, a piece of cake och började bläddra. Tror jag bestämt mig för en kokostosca, låter ju galet gott!! Fast jag gör nog i muffinsformar istället för sockerkaksform annars kommer jag nog klämma hela sockerkakan imorgon. Muffisarna kan man slänga i frysen..

Kanske ska testa en till kapsel också, en koffein fri kanske? Hihi.. (förlåt att jag tjatar om min nespresso, men de är nästan som min pojkvän och de är ju okej att nämna sin pojkvän så atte..)

De närmar sig ...

Jag klickade just hem lite kataloger om kurser och program.. Mest om ekonomi. De som känts så långt bort kan jag förhoppningsvis snart söka till i alla fall. Sen ska jag bara ta mig in också.. ehm..

Gillart inte..

Anmälde mig just till vårens högskoleprov. Fyhelvete vad jag inte är taggad. De kommer förmodligen vara årets tråkigaste dag! -350:- på en sån skit sak.. Blää..

Ledig, på riktigt..

Jag är ju nästan aldrig ledig på riktigt nu för tiden eftersom lediga dagarna ska gå till plugg. Även om jag inte pluggar alla lediga dagar så vet jag alltid att de måste göras. Men nu har jag varit duktig och kört på idag så nu har jag gjort alla uppgifter som ska vara gjort innan den 7feb. Bara en halv inlämningsuppgift kvar att göra men jag har kört fast så den tänker jag göra klart på Söndag efter jobbet faktiskt. De är min taktik. Låta den ligga och klura lite när jag känner för de.. Och vips brukar en lösning dyka upp.. Så imorgon ska jag vara heelt ledig och ha lite chokladfontän-mys med Freddis, dricka kaffe med mamma, gosa med Nova och lite sånt..

Nu ska jag äta lite vanilj yoghurt med crunch och banan. Sen blir de nog en till kopp kaffe och mys i filten..

Materiell kärlek

Kan man vara materiellt kär? Jag tror jag är de i så fall.. Jag har just tagit min första kaffe latte från nespresson och de smakade sjukt gott. Och de nästan pirrade i magen när jag la i kapseln i maskinen.. Jag går och kikar på den, precis som jag går och kikar på sängen, och ler för mig själv.. Jag längtar tills alla kapslar som jag beställt kommer, 200st i massa fina färger som kan ligga i en skål vid maskinen och se fina ut.

Har jag problem eller ... ?

Nöjd Alexandra!


Whihihi

Blev väckt av ett sms imorse. 45min innan klockan ringde. I sms:et stog de "ditt paket finns nu på kompletts utlämningsställe i Uppsala" !!!!!! De är så perfekt för nu kan jag hämta de innan jag börjar jobba plus handla lite på Willys. Hur ska jag stå ut hela dagen på jobbet?! Jag kommer ju bara vilja åka hem och plocka upp nespresson.. Jaja, som ni kanske förstår kunde jag ju absolut inte somna om efter detta härliga sms :)

Jag har försökt sova försiktit i min underbara säng inatt för jag ville inte förstöra den här nya härliga känslan. Men jag misslyckades totalt och täcket var liksom helt snevridet. Jag tar de som ett tecken på att jag sov bra..

Innan jag åker iväg ska jag försöka få i mig frukost och kika på gossip girl. Även en "sista" kopp brygg kaffe.. Kommer ju garanterat bli flera men inte alls på den nivån som de varit. Nespresso it is!!

Killar..

Jag och en vän satt och pratade för några dagar sedan och samtalen slutade alltid med slutsatsen "Killar, killar" så som i killar är så svåra, omständiga och helt omöjliga att förstå sig på.. anledningen till att jag skriver detta nu är att jag ligger och grubblar och kommer till samma slutsats. killar alltså.. och ändå vill vi inte vara utan dom. tss..

Här ligger jag nu :)


Hihi


Åh.. massage !!

Jag sitter och små dregglar lite framför tv:n. Sitter nämligen på massage-dynan. Johannes, du har sett den för sista gången. Haha! Nejdå, du ska få tillbaka den.. Snart..

Inte fått någon sms om att kaffemaskinen kommit till Uppsala än och jag börjar känna mig lite stressad. Jag vill ha den med mig hem imorgon !!

Jaja, ikväll blir de en kväll i soffan. Mysa under en filt och se fram emot att krypa ner i den perfekta sängen. Ni ska få se bilder sen. Vissa kommer nog tycka att den är hemsk men jag bara älskar den. Har gått och kikat på den flera gånger idag för den får mig att le. Härligt va?

Fortsätter sy..

Nu ska jag fortsätta sy. Allt är färdig nålat iallafall så de är de roligaste kvar. Gasa med maskinen. Hihi. Har Nova här som hjälp idag också. Dock ligger hon helt deckad på golvet vilket jag är ganska så nöjd med. Mina ben är trötta och jag orkar inte riktigt gå ut och gå..

Nåla & Sy

Jag har suttit vid symaskinen i några timmar nu men är ändå inte klar med mina kuddar. De tar sån jäkla tid att nåla allt. Så får fortsätta imorgon..

Nu ligger jag i sängen med O.C som underhållning och missen står och trampar på min mage. Hon får mig att känna mig tjock.

Juste, var till farmor ikväll också. Innan jag började sy. Hon fyllde hela 84år och de firades med kakor, bullar och tårta. Smaskens :)

Blablabla..

Förnya ma..

Jag pysslar och gör om här hemma. För andra blir de nog ingen större skillnad men för mig känns de mycket. Har flyttat sängen ca 2dm bland annat. Hihi. Nej men jag flyttar och grejjar så att de känns bra och så att de känns som mitt hem. Jag har på något vis haft en lite konstig känsla den senaste tiden. Sängen kommer bli så jääävla najs !!! Efter Solsidan åker symaskinen fram och örngott skall sys.

Och fått bekräftelse på kaffemaskinen nu så den kommer nog till Uppsala redan imorgon. Så då kan jag hämta den på Tisdag när jag jobbar. De blir pricken över i:et här hemma..

Kanske kommer bild sen..

Städa

Jag städar för fullt nu.. Sådär rejält! Anledningen är (förutom att de behövdes) att jag köpt massa nya sängkläder och de är så mycket roligare att göra iordning sängen när de är städat.

Nu städa vidare med godis-skålen som stöd..

Ikea nästa

Eller inte riktigt.. Men nästan! Jag ska åka med mamma och pappa till Valbo. De ska kika på husbilar vilket jag kanske inte ser fram emot sådär jätte mycket. Humm..

Meen, efter de ska vi åka till Ikea så de är värt !! Hoppas bara de jag vill ha finns. Min säng kommer bli awesome :)


...


Beställd!!!

Jag har beställt en nespresso maskin med mjölkskummare nu. Whihi! Hoppas den kommer snabbt som attan!

Idag har jag hängt hos mamma och pappa. Välkomnat Lisa med tårta för hon flyttar till byn idag :) Sen har jag även klippt syster och Tobbe så dom är snygga till semestern.

Nu är jag hemma en sväng innan jag ska till mamma och pappa igen. Vi ska äta smaskig mat och lite efterrätt. Men jag känner mig inte helt kry. Vill krypa ner och mysa i soffan eller sängen bara. Blir nog inte allt för långvarig hos mamma och pappa.. Men äta måste man ju..

Den blev de..


Ett för tungt huvud..

Formex

Det är en ganska så trött Alexandra som just vaknat och inte orkar lämna sängen. Tss.

Dagen igår var asrolig! Startade dagen redan 06.30 och den avslutades ca 01.30. Vi var alltså på Formex igår. Såg en hel del fina saker och de är alltid lika roligt att gå där. Såg även Maria Montazamis två montrar men ingen Maria. Hennes toffsar var rejäla!! Jag och J ansågs nog allmänt flummiga och oseriösa, men vi var seriösa! Vi skrattade bara väldigt mycket. Mässan avslutades med bubbel hos Kids. Sen åkte vi in till centrum och åt mat på Underbar. Libanesiskt. Hur gott som helst!! Vi rullade fär ifrån ungefär.. Jag hade de så roligt!!

Det är ett under om jag inte har träningsvärk i magen idag..

Mys morgon

Jag var nog förvirrad när jag ställde klockan igår för jag gick upp ungefär 1 timme för tidigt. Men fysjutton va skönt de var! Nu har jag i lugn och ro gjort mig iordning, packat väskan, kollat in jullönen (gilla), betalat räkningar (ogilla), kollat på nyheterna och bara slappat. Just nu äter jag upp äppelpajen som blev kvar igår och dricker lite kaffe. Och de är en hel timme tills Elin hämtar mig och skjussar mig till tåget. De känns så lyxigt att ha så mycke tid hemma när de är ljust ute !!

Nu är de bara idag som jag jobbar påriktigt. Imorgon hoppar vi på ett tåg till Stockholm för att kolla in våren/sommarens nyheter och kanske en och annan tomte. De är alltså Formex jag pratar om. Och jag bara måste leta upp Maria Montazami´s monter. Imorgon kommer bli en askul dag men vääldigt lång. Och sen ... HELG!!!

Tror tammefan jag ska se ett avsnitt av gossip girl..
Puss

Äppelpaj <3

Nu har jag smaskat äppelpajen som var min muta till mig själv. Jag behöver ofta sätta sånna mål. "Efter provet får du äta en smaskig paj" Tror jag ska ta mig till sängen nu och kika på O.C tills jag somnar. Men ärligt talat så vill jag inte somna efter den natten som var. Får ont i magen när jag tänker på nattens dröm.. Sist jag hade en liknande dröm så drömde jag den 3 nätter i rad, tills J kom hem och jag hade sällskap under natten. De var alltså ganska så länge sen, men då var jag också sådär rädd..

Godnatt.

Engelska prov, check!

Då var muntliga provet gjort. De var fixat på ca 1 1/2 minut. Varför stressar jag upp mig så mycket? Jag tror att de gick bra eftersom han sa att jag var klar med allt om sista uppsatsen var ok plus att jag inte behöver göra ett skriftligt prov för de här räckte. Men ändå blir jag lite sur på mig själv för hade jag inte varit så stressad hade de gått mycket bättre.

Ska jag gilla min lärare nu ?
Han va ju asnajs!! Humm..

De är inte roligt nu..

Inget svar än.. En ännu mer less Alexandra..

Jag bryter typ ihop..

Ännu en gång sätter jag dessa höga krav på mig och gör en super stor grejj av de muntliga provet. Mått dålig helt jävla dagen. När jag kom hem och klockan blev över sex så tog jag modet till mig och tröck på gröna luren för att liksom få dehär provet ur världen. Inget svar! Jag väntar nervöst en kvart och gör igenom samma jobbiga moment att trycka på gröna luren igen.. Inget svart. ÅH! Hur ofta är de okej att ringa? Jag är äckligt nervös och kan liksom inte göra något annat just nu..

Skit natt !!

Inatt har jag sovit som när man har skyhög feber. Ni vet när man drömmer mardrömmar, vrider och vänder sig och vaknar lite för ofta. Sista drömmen var vidrig. Jag vaknade med ett ryck av att jag typ inte kunde andas och var livrädd. Jag var så rädd att fastän jag vaknat vågade jag inte röra mig i sängen och jag vågade inte somna om. Så sista halvtimmen innan klockan ringde låg jag i sängen och försökte bli av med rädslan. Dock känner jag fortfarande att den sitter kvar i kroppen.. Förstår ni hur rädd jag var i drömmen då!?

Äntligen har min engelska lärare svarat också. Dock är jag inte så nöjd med svaret. Vi ska ta provet via telefon vilket känns tufft. Jag ska alltså ringa honom. Vad ska jag säga!?! Ska jag prata svenska eller engelska?! Jag vet ju inte om han kan svenska.. Men de är löjligt att prata engelska om han kan svenska. Åhh.. "Hi, I hate you!" känns rätt.. Orkar inte dehär idag.. Och tiderna jag kunde ringa är när jag jobbar så jag hoppas att jag får svar på mailet med mina tidförslag snarast!!!

Nu åker jag till jobbet istället och jag hoppas verkligen att denna dag blir lättare än dagen igår!!
Men, jag känner mig inte så pigg efter denna natt så...

Ingen rubrik

Jag hade rätt. De blev en lång dag! De sista 3 timmarna på jobbet kändes som en evighet och jag hade stora problem med att hålla mig vaken och koncentrerad. Plus att ingen gick bra, jag tappade och rev saker men som tur var inget ömtåligt. Påvägen hem glömde jag hur man växlar 1 gång och slår på helljuset 2 gånger.

Nu ligger jag i sängen och stirrar på tv:n. Den stängs nog av snart så att jag kan sova. Och de känns som om jag inte har någon aning om vad jag skriver så jag ska nog inte skriva mer..

Vart är mannen i mitt liv som kan laga mat åt mig när jag jobbar sent?
Jag vill inte behöva äta skorpor i sängen i brist på annat..

Tisdag, dag 5 av 8

Idag är jag riktigt grinig. Blää på mig! Känner att de tammeFan aldrig tar slut på jobbdagarna. Och ja jag vet att jag gnäller om de här många dagarna helatiden men de är faktiskt rätt jobbigt när man pendlar också, ingen tid över känns de som. Jag sover, åker bil, jobbar och äter. Och att jag på Måndag har slutprov i engelska och inte hinner plugga nu plus att jag inte ens bokat provdel nr2 (för att jag inte fått veta om den verkligen finns) gör mig konstant stressad. Ligger även lite efter i matten igen..

Idag kan nog bli en lång dag..
Jag har noll energi och motivation..

21.10

Blev uppe en stund till men nu ska jag gå å lägga mig. Strax efter nio. De är fan inte okej.. Men jag har stora problem med att slappna av så de blir nog lite O.C först och har jag tur somnar jag till elva..


Onsdag kommer bli galen

Nu börjar jag bli sådär löjligt trött. Sådär att jag fnissar åt de mesta och bara allmänt blåst. Onsdagen kommer ju bli spännande! Då ska jag jobba med J och vi kommer förmodligen skratta en hel del. Jag har redan gjort endel saker som jag lär berätta för henne, hon som vet vilken hårfärg jag egentligen har. Hoppas hon gjort något tokit också. Haha.

Nu ska jag.. eh.. ja vad ska jag göra?
Försöka sova kanske..

De var nära ögat..

De var sekunder från att en nespresso maskin åkte med mig hem idag. Var till cervera, kollade om de hade på lagret och var påväg att greppa telefonen för att be mamma föra över pengar från sparkontot. Men, jag hejdade mig. Jag ska beställa ändå, även om jag måste vänta på den då.. Och just den jag kikat på finns inte i lager fören den 25/1. Så var riktigt nära att klicka hem en snarlika men ännu dyrare nyss. Hihi. Men hejdade mig ännu en gång.. Ska verkligen försöka invänta den 25:e nu. Hur nu de ska gå, de kliar i fingrarna!!!

Det har varit en ganska så utmanande dag idag och de ska bli skönt att krypa ner i soffan..

...

Helt otroligt! Jag lyckades somna innan kl23 igår. Och de behövdes nog! Dock är jag ändå trött idag på ett sånt där jobbigt vis. Känner att en espressomaskin skulle muntrat upp mig så rejält just nu..

Efter idag har jag jobbat hälften. Då vänder de liksom..

Oj! Nu fick jag något "föra-över-pengar-från-sparkontot-och-åka-och-köpa-nespresso-efter-jobbet"-känsla.. HELVETE! Nej, de är nog säkrast att jag stänger av datorn fort som faaan så att inga förhastade saker kan ske..


Vet ni va..

Jag tänker gå och lägga mig i sängen nu och kolla på O.C och hoppas på att jag somnar. Jag känner mig inte alls på topp och jag vet exakt varför. Och de blir bara pissigare nu när jag är trött..

Imorgon vill jag vakna pigg och med tankarna på annat håll..
Tack och godnatt!

Beslutsångest!

Ingen har väl missat min dröm om en espressomaskin. Planerna på att köpa en blir mer och mer seriösa. Samtidigt som ångesten av att lägga pengar på en sån, egentligen lite onödig sak, tränger sig på. Men dom jag kikat på nu är en sån Fredrica har, nespresso. Fast jag vill nog köpa en sån med mjölkskummare isåfall. Om jag ändå ska slänga ut pengar på en sån liksom. Eller så ska jag köpa en tassimo. Inte lika snygg men i den kan man även göra varm choklad, plus att den är ca tusen kronor billigare. Eller ska jag köpa nespresso maskinen men utan mjölkskummare? Humm.. Svårt val!!





By the way, strax börjar solsidan. Äntligen!!! :)

Äej men..

Fy helvete vad jag ba vill gå från jobbet kl13 idag. Caroline af Ugglas var där med sin kör, med en scen utanför butiken så jag kom liksom inte undan. Jag har mycket svårt för den människan! De känns som om någon där uppe vill straffa mig för något..


Misslyckat

Jag försökte muntra upp mig själv genom att räkna hur många dagar de är kvar till ledighet. Jag trodde nämligen att jag jobbat hälften. Icket! Idag blir min 3e dag och sen har jag 5 dagar kvar.. Inte de minsta uppmuntrande! Jag misslyckades totalt för nu känner jag mig ännu tröttare och deppig..

Snälla ..

Låt mig krypa ner i sängen och gosa in mig i täcket igen!! Snälla!!

När jag tagit mig igenom denna jobbdag, som känns såå mycket längre än vad den egentligen är, då ska jag slappa så jäävla rejält. Typ ta mig en dusch, dra på mig myskläder och gosa under en filt framför tv:n med lite godis. Åh vad jag längtar!!

Men först åka bil i busväder och försöka hålla mig vaken hela vägen också.. Stattas Alessandra!! :(

Kvälls blogg..

Nu har J åkt och jag är en småstadsliv film rikare. Nu kan jag förgylla någon kväll med den. Imorgon kanske.. ? Ska nog krypa ner i sängen och kika på O.C nu. Hoppas att de ger mig någon slags energi..

Har även fått låna massagedynan så den ska få knåda min rygg lite imorgon. Ikväll orkar jag nog inte. Kanske blir spikmattan en stund dock.

Aja..

Tidsfördriv..

För att inte äta mera godis nu innan maten så knappar jag på datorn. Kom på att jag inte skrivit att jag fick hit möblerna tillslut. De blev asbra!! Jag är mycket nöjd! Nu ska jag bara köpa en liten ljusstake på IKEA, pyssla ihop några små ljushållare och klura på vilken text jag ska skriva på byrån. Sen ska ni få se bilder.. Eller varför inte hälsa på och kika själva.. Om jag vill att just du hälsar på dvs. Tss:)

Någon som har förslag på text?
Hör av da isåfall.

ÅHH!!

Johannes är seekpoll och jak är hungrig!! Tänk att killar alltid ska vara sena.. Eller?

Jävla älskade godis..

Jag blir bara värre och värre!! Idag köpte jag 1/2 kg godis innan jobbet som jag tänkte skulle räcka ett tag. Efter lunchrasten fanns bara halva påsen kvar.. Även tryckt i mig mer nu, plus annat godis innan jag började jobba. Men, så mycke socker som jag äter måste jag ju bli väldigt söt snart.. ? Hihi. (den var dålig, jag vet..)

Nu väntar jag på att Johannes ska kika förbi och äta varma mackor med mig. Blir roligt med lite sällskap såhär en Lördagskväll..

Imorgon börjar solsidan och jag läääängtar !!!

Lite tid över..

Sitter och väntar på att mamma och pappa ska komma. Så passade på att ta en bild och lägga upp. I brist på annat att göra liksom :p  Men nu smäller de i bildörrar här så undra om dom kom nu kanske..



-1 uppgift

Fått beyg på sista engelska uppgiften jag skickade in i veckan. Jag klarade den!! Skönt att de är en mindre att bry sig om. Nu behöver jag bara få svar på om han sett min förra uppgift som han satt underkänt på bara för att han inte kunde öppna filen och vad mitt prov kommer handla om. Han verkar ignorera dom mailen..

Snart kommer mamma och pappa med min bil, byrån och tvbänken. Har jag tur hinner jag ställa iordning möblerna lite lätt i alla fall innan jag lär gasa iväg mot jobbet. Efter idag är de bara 6 dagar till ledighet. Jag försöker vara positiv.. Tss.

Imorse hände något som blir allt vanligare i mitt liv. Jag vaknar och är sjukt sugen på godis. Så sugen att jag inte kan somna om utan måste gå och ta mig en karamell. De är helt sjukligt och INTE okej !!!

Just nu

Vilken dag! blev krångel med mamma och pappas bil påväg till jobbet. men de löste sig så nu är jag hemma och har krypit ner under täcket efter en dag på jobbet och en kväll hos mamma och pappa. blir lite konstigt inlägg nu när jag bloggar från telefonen så jag ska nog se på o.c istället.. godnatt

Ibland försvinner orken..

Inatt har jag inte sovit sådär super bra, jag har sovit oroligt på något vis. Men eftersom klockan stog på 10.00 så är jag ändå rätt så pigg.

När jag gick upp såg jag att de var kallt ute, -20 rättare sagt. Jag kände direkt att nej, min bil kommer inte starta eftersom pappa inte är hemma och kan fixa med startkablar. Mycket riktigt, min bil är som en isbit. Ringer mamma lite lätt panikslagen eftersom jag behövde hinna med 11 tåget om jag skulle åka tåg och klockan var 10.20. Kände att nej, jag orkar inte åka tåg !!! Behöva kasta på mig sminket och skippa frukost för att stå å frysa först vid tåget och sen vid bussen. Inte veta om tågen ens går som dom ska. Komma hem strax efter 22 ikväll. Fick lite sådär "jag vill gråta känsla" för all ork rann liksom ur mig.. Meen, snälla mamma ska låna ut deras bil till mig idag så nu slipper jag tåget och får äta frukost också.. Plus att jag får köra automat. Hihi. Allt känns liite bättre igen.

Kollade även UL nu och tur att jag inte stressade till 11 tåget, de är inställt..

Jag hoppas att resten av dagen blir lite bättre!

Just nu

ligger jag på spikmattan och funderar vidare. de jag har kommit fram till är att 1. de är äckligt tyst 2. jag borde ligga på spikmattan oftare 3. jag ska se ett avsnitt o.c om jag inte hinner bli riktigt trött 4. jag behöver en rejäl kram 5. jag har lite ont i halsen och 6. katten väger rätt mycke ändå. vilka meningsfulla saker jag kommit fram till va?! bra jobbat till mig själv..

Funderar..

De är så mycket funderingar som snurrar i mitt huvud nu för tiden. Jag har svårt för att bara sitta still och inte göra någonting för då blir de bara jag och funderingarna och dom gör mig så sjukt stressad och rastlös.. Ibland önskar jag att jag kunde tömma skallen på funderingar så de var sådär tomt och skönt.

Jag vet fan inte riktigt vad jag vill med någonting i mitt liv.. GAH!

Otaggad !

Jag är otaggad på att sova ikväll. För när jag väl somnat så är ledigheten slut och de är dags att säga "Hej långa arbetspass". Vilket jag är otaggad på! Jag försöker tänka att jag ju får jobba med J imorgon i alla fall. Jag hoppas på flera goda skratt. Men vetskapen om att sitta och åka i 8 dagar är inte sådär härlig.. Ööeehh!!

Jag hatar att jag är negativ!!!
Men de finns folk och saker som gör att jag blir de,
så jag skuller på de!

Vadå stressande?

Just nu hatar jag Jensen. Jag ska göra ett slut prov snart eftersom kursen ska vara klar den 26 Januari. Men eftersom att deras internet sida är helt värdelös så kan jag inte se provdatum där. Jag har mailat läraren för han lär ju veta när provet är, men då är ju hans problem att han inte svarar på mail. GAH!

Jag måste liksom boka tid att få skriva provet i Tierp i god tid men min nästa lediga dag är typ den dagen jag bör skriva provet om jag ska hinna skicka in de innan den 26:e. Jag är så sjukt stressad över deras jäävla piss organisation. Min utvärdering kommer inte innehålla många positiva ord ..

Känner mig inte astaggad på att nu jobba 8 dagar. Jag har för mycket annat jag vill och måste göra. Men, jag får försöka tänka att de ger mig pengar och då kan jag köpa espresso maskinen..

Jäävla tjat om espresso maskinen.. haha.

Matte, check!

Nu har jag även gjort matte uppgiften. Ska bara scanna in den och maila iväg. Känns som en lite luddig uppgift så jag hoppas att den stämmer! Nu har jag bara sisådär 2-3 avsnitt i boken som lär räknas klart idag sen kan jag andas ut.

Jag har fått mitt schema nu också. Jag ska med på Formex mässan nästa vecka! Formex är så sjukt kul och de är så roligt att se och få vara med på ett hörn om vad vi ska sälja i butiken. Jag är väldigt tacksam över att få följa med dit!! Såg även att jag fick rätt så bra med timmar också. Lite mer än vad jag är anställd på, så de är ett plus!

Nu ska jag göra en latte och plugga vidare. Även fundera lite på om jag ska unna mig en espresso-maskin. Jag kan verkligen lägga pengarna på bättre saker men ibland måste man väl få unna sig något också ?

Kl22.38 och en Kaffe latte

Inte den bästa kombinationen för den som har sömn-problem. Kaffe när de snart är hög tid att sova. Men efter pluggandet så var jag så sjukt sugen på Kaffe latte så jag slog till på en härlig latte. Jag börjar faktiskt bli riktigt duktig på att göra latte nu. Hihi.

Kvällen till ära gjorde jag något jag väntat på länge. Något jag kände var sjukt speciellt. Jag tog bort plasten på Gossip girl säsong 1 och har just satt i cd 1 och startat avsnitt 1. De pirrar i magen av lycka. Jag älskar Gossip girl och kan förmodligen se de hur många gånger som helst. Typ som O.C. Bara de att i Gossip girl tränger sig in i min hjärna lite mer. Jag kommer förmodligen bli så besatt att jag drömmer om dom i serien, speciellt Chuck. Han är sådär charmigt ond och jag har äntligen hört att de finns en till som har drömt om honom om nätterna. Haha..

Nu ska jag drömma mig bort till ett rikare liv med mycket mer bekymmer men kanske lite mer kärlek..

Nää..

Nu ger jag upp för idag.. Orkar icket plugga nå mer men tror att jag börjar förstå lite i alla fall.. Just nu känns hjärnan helt tom efter allt räknande. De jag håller på med just nu är sånna uppgifter som tar upp ett helt A4 för en uppgift liksom.

Tror jag ska fixa lite fika och koppla av med nu..

Vad har jag gett mig in på?

Helt seriöst så börjar matten bli lite väl svårt att lära sig själv. Alltså läsa på distans. De är inte lätt att förstå just nu.. Men de är tidspress så bara att kämpa på..

Två minus ett

Nu har jag precis skickat in min sista engelska uppgift. Skrivit ihop massa skit bara och hoppas de faller honom i smaken. Förmodligen inte men nu orkar jag inte lägga mer tid på de. Måste gå vidare till matten. Ska försöka få iväg den uppgiften imorgon så eftermiddagen får gå till att plugga matte så jag kan klara uppgiften..

Fikat hos Freddis var iaf en hit! Hur gott som helst! Och jag är väldigt nära att köpa en sån där espressomaskin nu även om jag kanske skulle spara lite pengar isället. Humm.. Men de skulle förgylla mina dagar, helt klart!!

Kikade förbi mamma och pappa också och nu är byrån och tvbänken klar. Måste bara försöka få hem den.. lär kanske vänta till helgen :(

Matte och fruktstund nästa..

Smaskigt kaffe..

Åh vad skönt de är att vara ledig. Bästa dagarna helt klart! Jag ska snart iväg till Fredrica och fika. Vi ska dricka hennes smaskiga kaffe från espressomaskinen och ha gottigott på hennes nya kakfat. Jag längtar efter smaskigt fika!

Sen lär jag dock plugga.. längtar inte lika mycket efter de.

Nej..

Jag är inte glad längre. De kliar !! Och jag vill inte riktigt gå å lägga mig själv när de kliar i munnen..

Mango, din buse..

Den där mangon skulle jag inte ätit. Jag reagerade lite på den stora kärnan när jag skulle skära upp den och de var helt rätt. De hör till stenfrukts-allergin. Jag tål inte mango. Haft riktigt ont i magen och misstänker att mangon var boven i de hela. Kliar även i min mun, dock inte alls på den nivån som när jag ätit äpplen och plommon. Men ändå rätt störande..

Dock är jag glad ändå för jag såg just att Maria Montazami ska på Formex med sina produkter så nu hoppas jag verkligen att jag kan åka med på mässan i år också så kanske jag ser henne i någon monter. Plus att de är så sjukt kul med formex så jag vill dit. Hoppas hoppas!

Min rygg är jobbig och jag vill ha en kram för de är synd om mig..

Chokladfontän

Nu har Elin varit här och vi har testat min chokladfontän. Vi körde på vit choklad, banan, ananas och mango. Smaskens! Nästa gång blir de nog mörk choklad och maränger, kanske lite marshmallows också. Godisråtta som jag är. Tss


Tankspridd eller bara blond?

Igår: Alexandra åker tidigare till jobbet för att hinna göra lite ärenden innan hon börjar så att hon kan plugga matte på lunch-rasten. Alexandra lämnar matte-böckerna hemma. Duktigt!

Idag: Alexandra åker tidigare till jobbet för att handla mat innan. Hon skall köpa saker till en sallad och hämtar ett salladshuvud och tänker "gurka har jag ju hemma" och går till kassan. What?! Man har väl försjutton mer i en sallad än sallad och gurka. Så de blev en tur runt Hemköp efter jobbet.

Jag ser mig helst som tankspridd..

Tablett till frukost

Nu är de dags igen. Jag hatar att ta värktabletter men jag var tvungen att starta dagen med en tablett. Blä! Nacken, eller axeln typ, är helt jävla sämst idag. De strålar upp i nacken och ner vid skulderbladet. Varje gång de ilar till måste jag liksom lägga örat mot axeln för de känns lite bättre då. Känner mig även lite lätt bortdomnad i axel och arm. Så om någon av er skulle se mig idag så behöver ni inte fundera på varför jag då och då ser lite störd ut.. Dock hoppas jag innerligt att tabletten tar bort värken för just nu känner jag mig helt uppgiven på nå vis. Snälla massör, kom hem från din semester, typ NU!


4 år ..

Horoskop-jävel

I helgen bläddrade jag lite i en av mammas skvaller-tidningar. Jag hittade nå stor artikel om hur 2011 skulle bli och de var som ett horoskop. Så jag läste mitt, lejonet. VaFan!!! Jag kan inte riktigt släppa vad som stog för de stog en hel del om min personlighet och jag hittade fan bara negativa saker. Det värsta av allt var att mycket kändes faktiskt rätt så sant, jag kände igen mig i de liksom. Men att få de sådär svart på vitt känns förjävligt! Nu går jag och funderar på hur pass hemsk jag egentligen är.. Jävla tidnings jääävel !!

Är jag en kass människa.. ?

Tvär vändning..

Från att ha varit på pissigt humör tvär vände de och jag har varit på topp hela dagen. Allt som behövdes var att träffa J på jobbet. Hon fick mig på glatt humör utan att göra något speciellt, bara vara sig själv, dvs blond. Hihi.

Fast nu vet jag inte vad jag ska skriva mer just nu.. återkommer kanske om en stund!

Dåligt humör..

Jag har då inte vaknat på rätt sida imorse. Allt känns fel, irriterande, dåligt och jag vill sitta hemma och se sur ut.. Ingen aning om varför jag är på detta pissiga humör, jag bara vaknade så vilket gör mig ännu mera irriterad.

Upptäckte även att jag var väldigt dum som tackade ja till att jobba imorgon också. Nu har jag 2 dagar till att göra 2 veckors matte-uppgifter. Bra att jag kollade nästa veckas schema innan jag tackade ja.. Ibland blir jag så lack på mig själv !!

Hoppas att humöret vänder under dagen..

Attans..

Jag trodde att nästan all snö åkt av taket nu men icket. Kikade just ut genom fönstret och de finns en hel del kvar. Det känns som om jag kommer flyga upp ur sängen ett antal gånger inatt för att snön rasar. BLÄ!! De är något med de där ljudet som gör att jag reagerar rätt rejält.. Dock är de inte lika brutalt i detta hus som de är när de rasar hos mamma och pappa. Men ändå ...

Vill även passa på att gnälla lite till angående min rygg och nacke. Jag skulle aldrig sagt till mamma igår att nacken var bättre. För gissa vem som sitter med ilande huvudvärk igen ?? Jo, jaag !!

Nu har jag gnällt färdigt..

Lackade på julen ..

De är helt stört. Jag känner icket igen mig själv men för ca 1 timme sedan blev jag aslack på julen och städade bort den illa kvickt från mitt hem. Eller, granen står kvar för den är fortfarande mysig! Jag som hatar den dagen då jag måste plocka bort alla jul-sakerna.. Nu känner jag lite sådär, vad-hände-känsla ..

Hatar förövrigt detta väder. All snö som legat på taket rasar nu lite eftersom. Jag blir livrädd varje gång och får en klump i magen utav ljudet. Men snart är det nog ingen snö kvar som kan rasa..

Tror jag ska ta fram chipsen nu och dra bort votaren plåstret.. Tycker de är sjukt obekvämt att ha de på ma, även om de hjälper.. Men nu står jag inte ut med de varma, klibbiga, stela plåstret !!

Oj vad mycket hat och inte gilla saker de blev nu.. Men folk verkar ju uppfatta mig så ändå så de kanske inte gör något.. Fast bara så att ni vet, jag är inte så hatisk av mig. Tss :)

...

De är typ fjärde gången jag ser O.C nu men ändå så lever jag mig in och blir så irriterad när saker går dåligt. Varför i helvete ljuger Seth för Summer om vad han känner för´na?! ÅHH! Killar !!

Jag har problem,
men jag trivs me´t!

O.C

Min rygg jävlas och eftersom varje liten muskel i ryggen känns inflamerad (vilket förmodligen bara är en känsla) så käkar jag ipren i hopp om att de försvinner. Har även voltaren plåser på ryggen men skulle behöva ett mycke större plåster för dehär sitter ju bara på en liten liten del av ryggen. Humm..

Nu har jag i alla fall gjort alla matte-uppgifter som skulle göras denna vecka så har krypit ner under filten, tagit en till ipren och startat O.C. Snart mår jag nog bra !!

Söndags deppig

Jag älskar det lediga livet!! Just de att bara göra de jag känner för och ingen stress. Eller, pluggandet försvinner ju inte men de är ändå så galet mycket lättare när man är ledig. Så, att börja jobba imorgon igen ger ångest. Ångest gånger tusen kan man säga.. Jag är nog den sortens människa som inte har ett behov av att jobba. Jag hör så många säga " nej nu har jag varit ledig så länge, nu vill jag jobba!!! " What?! Fattar inte de där jag.. Latmask som jag är :)

Jag har denna ångestfyllda Söndag målat byrån, tvbänken och systers hår. Jag tror allt är färdigmålat nu, bara texten på byrå-lådorna kvar och eftersom jag inte kommit på vad jag vill skriva där än så får de vänta ..

Och nu ska jag dricka kaffe, plugga lite matte och smälla på ett voltaren plåster på ryggen..

Jobbigt läge..

Jag har börjat kolla på en film som går på tv men jag är sjukt trött nu och filmen slutar 02.15. Jag vill verkligen se klart filmen men hur faan ska jag hålla mig vaken så länge när jag varit nära att somna ett antal gånger?! Något att jobba på.. eh..

Påminnelse..


Jag har sagt de förut men de är värt att sägas igen..
Denna låt är fantastisk..

Kanske för gott vin.. ?

Jag sitter och smuttar på ett glas vin. JP Chenet rose. Galet gott vin !! Jag som inte kan dricka vin utan att äta något till sitter nu med endast vin och måste liksom hejda mig så att jag inte dricker för mycket. De är ju trots allt vin och jag sitter ensam hemma. De är inte okej att bli waste. Kan ett vin vara lite för gott en kväll som denna .. ?

Och för er som läst om chipsen så har jag ställt dom åt sidan efter att ha hetts ätit lite för många..

Mysa lite till med filten nu..

Gillar läget..

Jag tycker de är helt okej att sitta framför tv:n med en stor rosa skål med chips (de är mycket godare när skålen är rosa), dipp, vin, tända ljus och en mysig filt ikväll..

Just nu..

Jag nördar O.C och funderar på att ta ett glas vin eller två..

Chips

Jag är galet sugen på chips!! Så jag har köpt chips och dipp som jag ska smaska ikväll. Och de tycker jag att jag är värd efter att ha målat både byrån och tvbänken 2 gånger och pluggat matte. Duttiga jag !! :)

Mys kväll !!

Min kväll har varit sådär guld värd. Taco och snask hos Freddis och Johan. Spelat lite Wii och kikat på lets dance. Och det bästa av allt, testat Freddis espressomaskin. Smaskens!!! En sån vill jag ha och massor av den rosa kapseln! Namnam.. Jag och Fredrika har även planerat att nästa vecka ska vi dricka kaffe och äta muffins (som vi ska ha på hennes kakfat) som vi planerat så länge. Blir kalasbra!!

Sen fick jag även ta en tur med Saaben eftersom jag var den enda som körde på endast julmust. De är roligt att köra den måste jag säga!! All min konsentration används åt att inte koppla och se till att köra bra. Haha. Roolikt!

Jag mår bra av att hänga mer er..

Den stora frågan..

Ikväll blir de häng med Elin, Freddis, Tobbe och Möörner. Vi skall äta och lite sådär. Men nu har jag beslutsångest om jag skall köra på alkoholfritt eller inte..? Jag är nog mer sugen på julmust egentligen så de blir kanske så.. Kan jag köra Elin och Tobbes bil ikväll igen. haha..

Nej jag måste fundera på hur jag skall göra !!

Blää

De är så sjukt tråkigt med engelskan!! Men nu kommer nog Johannes och äter kladdkaka med mig. Lite roligare!!

Saker jag vill säga till min lärare :

1. Lär dig att göra mellanslag !!
2. Lär dig stava
3. Sluta lägg upp länkar som inte finns !!!
4. Var tydlig så man förstår uppgifterna
5. Svara på mail !!!
6. Läs uppsatsen NOGA innan du skriver klagomål
7. SLUTA SOM LÄRARE !!!!

Meningslöst..

Jag har börjat plugga nu faktiskt. Eller, om de räknas att jag nitat ihop alla olika prov-delar så har jag börjat. Helt seriöst så känns de så sjukt onödigt och meningslöst att sitta och göra olika prover, rätta och sen tänka, jahaa.. jag måste bli bättre på just de här innan mitt riktiga prov. Jag vet liksom redan vad jag behöver träna på så varför göra alla dessa tråkiga prov för att sedan skriva en uppsats om de !? Helt meningslöst !!

Men skiten ska bli klar idag så att jag kan börja med matten sen. Matte är så mycket roligare även om de är galet svårt!

Who-hihi

Ikväll blir de kanske bio ..

Men ALEXANDRA!!

Fy vad jag har blivit dålig med pluggandet.. Jag har inte börjat plugga än. Att ta ett varmt bad med tända ljus kändes så mycket viktigare. Och nu känns de asviktigt att lyssna på musik och fixa till ma lite. Men för att plugga liksom.. skulle nog kunna fixa ma senare..

Som straff får jag nog skippa att åka och måla idag. Men kanske hinner 2 ggr imorgon istället för jag vill ha hit mina möbler typ NU!

7 Januari

Kan ni förstå att de redan gått 1 vecka av 2011? De är helt sjukt vad tiden går..

Idag ska jag försöka bli klar med min sista engelska uppgift. Även om huvudet är lite lätt trött och tungt så skall jag bita ihop. Kanske gör en blåbärspaj sen som jag kan pigga upp mig med eller något annat gott..

Nu...

Ska jag äta pannkakor sen krypa ner och soova. Fy vad trött jag är!!

Godnatt!!

Jokke är blont

Jokke är blont og gillart skägg. Jokke är fullguppe!! Jokke är egenkär.. Jokke är sämst!


De snöar..

.. och Jag & Sara ska dricka lite vin

Godis med papper..

Jag sitter och trycker i mig marianne. De är så sjukt gott!! Men jag gillar verkligen inte godis med papper för då ser jag hur högen med papper bara växer och växer.. Äter jag godis utan papper finns liksom inga bevis på hur många jag tryckt i mig, så mycket bättre !!

Ojdå..

Jag har beställt kläder som jag tror att jag bara måste ha.. Men jag skyller på mamma och syster eftersom dom sa "Alex, ska du beställa något för vi ska beställa.. ?"


Skit engelska

Idag lär jag ta mig i kragen och plugga lite engelska. Men jag hatar de så äckligt jäävla mycket så de känns pest! Vidrigt! Deprimerande! Åt helvete dåligt!!!!

Känns mycket mer lockande att gå ner i källaren, gräva fram lite färg och åka och måla om en byrå och tvbänk hos mamma och pappa, men de får nog vänta en stund..

Desperat

Jag gör nästan vad som hellst för att få nacken masserad !!

Premiär x2

Eftersom jag sagt att jag skall blogga om kvällens händelse så skall jag nu gört!!

Jag har för första gången i mitt liv kört automat OCH saab. Eftersom jag tog på mig chaffis-rollen under kvällens familje middag och vi lite för sent kom på att "oj, Nova ska ju med också och hon får inte åka min bil" så slutade de med att jag blev övertalad att köra Elin & Tobbes Saab som är automat. Jag har aldrig kört automat och kopplade konstant med vänster foten genom att pressa den mot golvet. Jag var ganska så rädd med tanke på att bilen är lite lätt ny och sådär.. Men Tobbe sa att de var lungt och guidade mig igenom det hela. Sen klarade jag att köra hem, helt själv. Haha.. Jag tycker det var asläskigt men sjuukt spännande och kul!

Hihi.. Snart deckar jag förhoppningsvis för jag skall dricka mitt sömn-te.


What to do?!

Jag brukar älska att ba ligga i soffan å inte göra ett piss. Men idag har jag inte ro till de.. Så vad skall jag göra?! Kanske åka till mamma och pappa ? Måla naglarna ? Har slöa Alex gått och blivit aktiva Alex eller är de bara en fas just idag?! Förövrigt älskar jag att dela upp saker i faser, så mycket lättare att acceptera saker och ting då..

De är bara en fas..

Alltså..

Jag sitter och slö kollar på tv och väntar på Elin. Så började plastikkirurgerna och de ska operera bort skinn på en som gått ner 60kg. Fy helvete vad äckligt!! Jag sitter lite smått knäckt och äcklad men ändå kan jag inte sluta kolla. När läkaren har "sågat" upp skinnet på ryggen och liksom slänger med de lösa skinn/fläsk bitarna. VAFAN!! Blää!!

Jag får nu aldrig bli fet för jag skulle aldrig göra en sån där operation efter att ha sett detta..

Love the way you lie



En låt som fastnat i skallen..

Jag ser det snöar..

Ska de aldrig sluta snöa? De är ju helt sjukt mycket snö !!! Jag är just hemkommen från Sara. Vi har fikat, pratat och öppnat julklappar. Jag fick super mysiga strumpor och en fin tröja :)  De jag hade önskat mig så jag är nöööjd. Min fina Sara !!

Har hunnit trycka i mig några pannkakor också och nu väntar jag på att Elin ska komma så att vi kan ta oss en liten promenad. Sen skulle jag vilja sova lite middag men jag får nog hålla mig tills ikväll så kanske jag sover bra inatt. Känns som om jag skippar att plugga idag. Jag vill va ledig idag!

Hej sömnproblem

Jag hoppas hoppas hoppas (!!!!) att den här natten bara var något tillfälligt. Jag har sovit så sjukt oroligt och vaknat sjuttioelvatusen gånger typ. Jag somnade i alla fall snabbt men vad gör de när de bara är jobbigt att sova?

Men nu är jag ju ledig så kan slöa och återhämta mig i soffan. Känns skönt!

"Fantastiskt"

Jag och min kollega M reagerar ofta på varandras val av ord. Eller att vi använder speciella ord väldigt ofta. Jag har till exempel skrattat hela julen åt att hon säger fantastiskt väldigt ofta. MEN!! Nu har även jag börjat säga fantastiskt.. Och när jag nu skulle skriva att jag ska gå och lägga mig, starta O.C och kolla hur länge jag vill utan att känna de där nu måste jag sova, började jag skriva just fantastiskt som rubrik..

Jag måste verkligen skärpa mig när jag träffar M, hon får aldrig, ALDRIG höra mig säga de ordet!! Haha

Duttiga jag!

Minns ni att jag skrev "Jag försöker övertala mig själv att jag är på ett strålande humör idag och ingenting är omöjligt" imorse?! Hur som helst så är de just de jag behövt tänka hela dagen för att klara den. Jag har varit riktigt duktig och gjort saker på jobbet som jag annars aldrig gör. Jag har fixat med borden, jag har gjort ordrar och bråkat med kassan.. Men de är faktiskt kul!

Nu är jag trött som ett jäävla as och de känns fantastiskt att jag är ledig resten av veckan nu.. Och slippa åka på motorvägen ska bli jävligt skönt. Idag var de något djur som virrade runt på vägen och jag mår så dåligt av att se de. Stackaren!

Nu ska jag äta middag som är.. ehmm... kex!!!




Ljudet av sandpapper..

Känner ni inte "åh vad jag skulle vilja vakna av ljudet av sandpapper" ?? De är ju för underbart alltså.. Humm.. Jag är glad att jag lyckades somna om eftersom jag ska klara en sen kväll ikväll.. Och jag kommer ju trots allt få ett fint trapphus inom kort!!

Ungefär 30 sekunder efter att min klocka ringt fick jag sms om att jag får hålla ställningarna på jobbet idag igen. Jag skall idag göra saker jag egentligen inte kan och de känns som om jag och M får försöka slå våra kloka (??) huvuden ihop och lösa de på bästa vis. Att göra bord är inte min starka sida, de är ju så sjukt mycket att tänka på så att jag tänker för mycket och blir extremt kritisk mot mig själv och så blir allt pannkaka istället. Men Nej!! Vi ska lösa de hela galant! (Jag försöker övertala mig själv att jag är på ett strålande humör idag och ingenting är omöjligt)


Jag känner doften av ledighet och den doftar förjävla bra !!

Sova ?

Jag vill bara sova nu!! Men jag vet att om jag går och lägger mig kommer jag inte kunna sova.. Idag är jag en riktig gnäll-spik faktiskt! Pissdag!!!!

Men, jag försöker bli glad av att de är städat..
De går sådär..

Mitt hem är tillbaka!!

Är de någon som behöver ledigt nu så är de JAG!! Fy vad jag är trött och jag kunde liksom inte stå still på jobbet för då kändes de som om jag skulle somna, men jag var liksom för trött för att röra mig så att jag kom igång. Bläää..

När jag kom hem tog jag tjuren vid hornen och storstädade. Mitt hem är nu fint igen och de ser inte ut som om en råtta bor här. Vilket de gjorde innan.. De känns så skönt att imorgon när jag kommer hem för att vara lång ledig så är de städat och klart. Bara pluggandet som är mitt "måste".

Nu är jag mer förvirrad än alla andra dagar typ..

ÅHH!

Nu är jag sen till jobbet också.. Jag skulle ju åkt NU hade jag tänkt.

3/1

Idag känner jag mig som ett riktigt jävla dregg! Kanske känns lite bättre när jag kommer ut från min super stökiga lägenhet i alla fall. Jag måste verkligen städa, de här är inte ok!! Jag måste fan borsta håret också..

Tror inte mitt humör är på topp idag,
men de kan ju ändras..

Nälu..

Nu ska jag krypa ner i sängen, kramas lite med kuddarna och kolla på O.C tills jag somnar.. Vilket nog tar ett avsnitt eller två.

Sov gott!!

Jag & min filt..



Jag har tråkigt.. märks de i bloggen kanske? Ligger under filten och knappar rastlöst på datorn.. trycker på telefonen någon gång ibland för att se om jag fått sms (som om jag skulle missa de när den ligger precis brevid mig) men inte en jävel hör av sig ikväll. Och jag vet liksom inte vad jag ska skriva till någon så jag skiter´it! Nu blir de te.

Hur tänkte jag?


Just idag..

Saknade jag att ingen väntade på mig här hemma. Och jag saknar att ha någon att dela filt med och mysa med framför en bra film..

Varför just idag liksom?

....

Det är så mycket jag vill skriva men ändå kan jag inte komma på vad jag ska skriva.. Jag vill nog skriva för mycket och vet inte vart jag ska börja.. Hmm..

Förvirrad

Jag är så sjukt förvirrad nu! Jag vet liksom inte varför jag är uppe så här pass tidigt. När klockan ringde tänkte jag "vafaan har jag ställt för påminnelse så här tidigt?!", när jag sminkade mig visste jag inte riktigt varför jag gjorde de och jag har ingen aning om vilken dag de är. De är asläskigt att känna så! När jag tänker till så vet jag ju att jag ska jobba och de är Söndag. Men känslan är någon helt annan så de liksom blir en krock med verkligheten.. Fy!

Det känns som om de är extremt långt kvar till min långa ledighet även om jag bara ska jobba 3 dagar nu innan den är här. Men jag är fortfarande så slut efter julen att allt blir så mycket jobbigare. Men snart så får jag grisa i sängen/soffan, städa och få ordning här hemma, umgås med folk och kanske till och med slå på stort och laga mat..

Jag tycker att någon kan skicka uppiggande sms till mig idag.. Stöttande!! (Jag tycker sjukt synd om mig själv som ska ut i kylan för att ta mig till jobbet)

2011 har än så länge bara varit förvirrande, men jag gillart fan ändå..

Allt jag vill säga dig..

Det finns så mycket jag skulle vilja säga till vissa personer, speciellt en person. Både arga saker och lite mer positiva saker. Eller kanske bara liksom lägga alla korten på bordet. De jobbiga är att jag tror fel personer kan ta åt sig av de här. Och den speciella personen som bör ta åt sig kommer nog inte ta åt sig ett skit.. De är lite lätt frustrerande!!

Så alltså, om du tar åt dig direkt så handlar de förmodligen inte om dig..
Till de andra.. SLUTA VA SÅ JÄÄVLA PUCKADE & SEGA!!!


Helt ovärt för er som läser, men nu mår jag bättre..

Om..



.. en kille skulle göra en sån här låt till mig eller nästan bara spela den här för mig, då skulla han få mig diiiirekt alltså!! Skulle falla pla-dask ja!!!

Ni vet väl... ?

... Att de är tanken som räknas.. En klok man (kanske inte alltis så klok men ibland) har just fått mig att känna känslan "2011, de blir en dans på rosor". Eftersom de alltid är tanken som räknas kan ni nu aldrig anklaga mig för att göra något dumt, för min tanke är ALLTID att göra något snällt eller bra.. För jävla bra måste jag säga!!

Haha..

Ett nytt år

Jag tog mig just ett bad för att få bort lite brunhet. Jag började fundera (som vanligt) och kände en sån lättnad. De är fan ett nytt år nu!! Jag kan göra vad jag vill.. Och de är liksom förra året de va massa skit! Nytt år nya möjligheter skulle jag nog kortfatta de hela.. Gillart!!

Jag hoppas bara att året blir som jag vill..

Haha, Gott nytt år!!

Jag satte just i minneskortet från kameran i datorn och tänkte dela med mig av kvällen. Men nu vet jag fan inte.. De är extremt mycket kort på mig och Freddis. Som var på topp hela kvällen lång, eller, tills vi somnade i soffan.. Men även kort på andra som nog inte blir så uppskattat om jag lägger upp.. Kvällen kunde inte ha blivit mer lyckad!! God mat, god dryck, vi lyckades borra oss in i min cocosnöt, flipflop plus massa snö, glada vänner och ruulig musik.

Slutet lär jag dock ta upp.. Jag, Freddis, Mörner, Madde och en dålig Håkan tog taxi till macken. Freddis och Mörner gjorde mig sällskap hem i snön och vi var sååå trötta att jag tänkte "äh, jag har ju stövlar så jag kan gå över gården istället för att gå värsta omvägen liksom" Jag hoppar över snövallen sen ramlade jag bums i snön för de var ju för fan snö upp till mitten av mina lår. Sen skulle jag ta mig fram till huset och jag ramlade ett antal gånger.. Sjukt jobbigt var de!! När jag kom in hade jag en hel del snö med mig i skor, innanför jackan och på benen. Hur jag skrattade för mig själv!!

Tre bilder kan jag väl bjussa på ..





Filmen från när vi borrar i cocosnöten gör mig glad på alla sätt och vis.. Så jäkla rolig!!

RSS 2.0