Tecken på trötthet

Jag kunder verkligen inte sova igår kväll fastän jag va trött. Irriterande som bara den!! Imorse var jag däremot helt död såklart. De är ju så typiskt. Men jag gjorde mig iordning, tog matlådan och åkte till jobbet. Tiden bara försvann och när de var dags för lunch påminde tröttheten mig. Jag hade tagit bara halva matlådan med mig. Bara makaronerna, inte köttfärssåsen. Gott !! Blää..


Min taktik att spara pengar..

Nu när jag ska till Ullared måste jag verkligen spara pengar. Men mitt stora problem är lunch rasterna då man tar en sväng i köp centrumet och alltid hittar något att köpa. Så för att inte gå i fällan så sitter jag i personalrummet med ipoden och ett paket marie kex och stirrar på en lapp där de står "glöm inte att slänga soporna". Jag ser nog ganska rolig ut när jag sitter där och knaprar kex, men jag sparar pengar : )

Jag är trött !!

De är så frustrerande när man har sovit ut och vaknat före klockan ringer, men ändå är trött sen.. Jag känner mig jätte trött nu, men jag kan inte sova. Mina muskler känns helt slappa. Jag behöver energi !!!

Jag hoppas att de finns energi att hämta på jobbet. För de behövs. Men jag har i alla fall gjort matlådor imorse så ikväll behöver jag inte fixa de tills imorn, skönt. Kasta mig i soffan med en varm macka bara. Härliga tider.

Nu ska jag jäspa vidare. Ha en bra dag!

Myskväll

De var hur mysigt som helst igår kväll.. De var gott vin, massa god mat och trevliga människor. De är så konstigt att mat blir så gott när man sitter i en grillkåta och grillar. När vi förflyttat oss in igen blev de kladdkaka och en rosa pantern. Smask! Men jag och Elin blev trötta och la oss i soffan för att se playa del sol, men vi somnade. Blev taxi hem och sen somna jag igen.

Idag har jag konstigt ont i kroppen och förkylt huvud. Blää !! Jag som måste vara pigg som bara den denna vecka då jag ska jobba för fullt. Men de går kanske över : )

Grillning på G

Ikväll ska vi (hela familjen) och fagerborgs till Elin och Tobbe på grillning i grillkåtan. Jag ser fram emot de då de blir massa smaskigheter, vin och trevligheter. Kommer bli en bra lördagkväll : )

Nu är Lina påväg till mig för att visa upp sitt hår. Väntar med spänning. Tss.

Har nog inget mer att skriva direkt förutom att jag varit duktig och klippt både bror och Tobbe nu på efter middagen ..

Godis sugen

Dagen på jobbet igår gick fort som bara den. Som alltid! Jag älskar mitt jobb! När jag slutade åkte vi hem till mamma och pappa i Tierp (försöker vänja mig vid att inte bara säga hem då ingen fattar vart jag ska då). Vi åt god mat och kollade på lets dance finalen. Lailas showdance var helt otroligt fin men jag tycker faktiskt Magnus förtjänar vinsten. Så jag var nöjd.

Idag ska jag nog bara ta de lungt. Jag och mamma ska åka och handla nu så kanske slinker med en liten godis påse. Jag är så fruktansvärt sugen på godis! De är ju trots allt lördag..

Nej, nu ska vi åka..

Fin besök

Denna dag har bara försvunnit. Inte ens hunnit se en film eller spelat harry potter, vilket jag planerat..  Har ju dock städat och tvättat allt så nu är de gjort : )

Johannes kom hem ikväll också, så nu är jag inte ensam.. Plus att Emeli och Robin kom förbi ett tag. Riktigt fin besök : ) De hade köpt biljetter åt oss alla tills nästa fredag på något härligt galejj tydligen. Så jag och Emeli planderade att vi och Lina ska dela på en minttu, kvällen kommer bli alla tiders !!

De var allt för mig ..

En ledig dag

Jag minns knappt när jag sist var ledig en hel dag och inte hade de minsta inplanderat. Och när jag var hemma i lägenheten. De är jätte skönt idag!! Gick upp och la mig i soffan och kollade på andra avenyn. Sen städade jag, vilket verkligen behövdes. Och sedan blev de ett samtal till mamma för att stämma av bokningen av motellet.

Eftersom jag jobbar hela nästa vecka, eller alla dagar förutom Lördagen, så börjar jag förbereda mig redan nu inför resan. Jag har skrivit på shopping listan och nu ska jag ladda ipoden och lägga in ny musik. Och med ny musik menar jag verkligen ny. Då min dator dog försvann möjligheten att lägga in musik plus spara den gamla som redan var inlagd. Så idag får jag börja om från början.. Lite bittert!



Weeii..

Nu har jag bokat ett motell rum i Ullared. Så den 6e åker vi ner dit, jag mamma och Elin. Då jäklar ska vi shoppa som galningar! Eller hur syrran?? : ) 

Men nu är jag fruktansvärt trött.. Men GLAD !!!

Fyndat på Gina tricot.

Idag på lunchen skulle jag köpa vitaminer på apoteket så jag kanske blir lite piggare. Men hamnade på Gina tricot (de har bytt lokal nu till en större) istället. Och där fyndade jag vilket var bättre än vitaminer, om inte effektivare i alla fall. Köpte 2 par chinos, ett par marinblå och ett par sand färgade för 49:- styck. Köpte även en tröja för 49:-. Jag betalade 147:- och allt skulle egentligen kostat 747:-. Vadå bra fynd ? : )

En framåtblick..



Jag och Lina nästa år..

Thailand -10

WEII! Jag och Lina ska åka till Thailand om ett år! Typ januari 2010. De är vårat mål och våran plan i alla fall! Och Lina har kontakter med en äkta thailändare som kan hjälpa oss med saker vi bör se. Vårat mål är just nu 2 månader, sen får vi se vad ekonomin tillåter. De ska bli så fruktansvärt kul, jag och Lina i Thailand !! : )

Någon som har förslag på vad vi bör se? Eller andra tips..

Flytt helg.

Ledsen att jag inte bloggat i helgen men har helt enkelt inte hunnit med de. I fredagas jobbade jag stängning sen åkte vi hem till Tierp. Natten till Lördag var hemsk, jag sov knappt någonting. Vaknade med magsjuke-magont (som tur var gick de över), kallsvettades och vred mig bara. Ursch och fy!

Men jag kom i alla fall upp tidigt, eftersom jag inte sov. Då bar de av till systers nya hus med mamma och vi började plocka upp alla kökssaker. Sedan kom flyttbilen och vi hade fullt upp. Men på eftermiddagen deckade vi i soffan med te och after eight. Alla vi som hjälpte till med flytten fick smörgåstårta, och jag fick en alldeles egen tårta bara för att de skulle vara laktosfritt. Weii : )

På kvällen blev de vin, grillning av hamburgare i gillkåtan och lite utav en fest nästan. De var hur mysigt som helst att sitta i grillkåtan !! Sen skulle vi basta också men den blev inte varm fören vid 00.30 och då hade min trötthet verkligen kommit tillbaka så jag gick hem och sov då.

Igår vaknade jag och var inte allt för pigg. Men ändå inte heller sjuk. Jag blir alltid halvdålig sådär. Åkte tillbaka till Uppsala för att jobba vilket kändes sådär med mina frossa. Men de gick bra i alla fall. Köpte mig en ny pyjamas på rasten som uppiggning. Älskar att bara gå omkring i en ny mysig pyjamas.

Ska jobba både idag och imorgon också då en av de andra är sjuk. Bestämde mig nyss för att jag kunde jobba. De är så svårt att avgöra hur man känner sig och om man orkar jobba eller bör vila. Tycker de är lättast att bara fråga mamma hur jag ska göra, men hon vet ju inte hur jag känner mig heller. Slutade ju iaf med att jobba.

Nu lär jag laga lunch!

Idag gott folk..

Är en stor dag.. Idag är dagen då min syster och Tobbe får huset. De är väl kanske inte så ovanligt med flytt när de gäller dom egentligen, men just idag är den dagen då de flyttar till de huset jag hittade åt dom. Dagen då jag får tillgång till bastu, grillkåta, inomhus pool och festlokal. Weii. Haha!  Kan tänka mig att Elin och Tobbe kanske inte ser de på samma sätt, men jag fixade ju fram huset.

Så ikväll när jag slutat jobbat åker vi till Tierp för att hjälpa till med flytten. Jag tycker sånt är kul : ) Plus att alla som hjälper till får smörgåstårta. Smaskens!  Sen imorgon kväll kanske vi drar igång bastun och grillar i grillkåtan.  Jag gillar detta !

Nej nu ska jag äta min müsli med vaniljyoghurt.

Glädje smittar..

När jag jobbar märker jag verkligen hur lätt glädje smittar av sig.. Kommer en kund som är jätte glad och positiv när jag igentligen känner mig nere så blir jag också glad och positiv. Så när nästa kund som kommer till mig och som i sin tur kanske är lite nere, så smittar jag av mig med glädje till den personen..  Är de inte ganska underbart hur lätt de är att göra någon glad och sprida lite energi?  : )


De är vååååår !!!

Idag känner jag mig bättre, än så länge. Sov till 11 och sen la jag mig i soffan och såg en film.. Huvudet är inte hundras och min nacke är verkligen inte bra nu vilket bara gör saken värre.. Men min massör är tydligen i thailand nu och kommer hem om två veckor så bara att smörja med liniment..

Idag känner jag i alla fall att solen ger mig lite energi.. Hela lägenheten är så ljus och de är varmt här inne just för att solen ligger på och värmer. Kollar jag ut så är de faktiskt inte en enda liten snö driva. Är de inte underbart med vår? : )


Jobbig kväll.

De kom faktiskt mer energi när jag kom till jobbet. Men de var nog sista energin också.. När jag kom hem och inte hittade parkering så blev jag rent ut sagt vansinnig. Fick leta i nästan 15 min. Så när jag kom innanför dörren gick jag direkt till soffan med jacka och allt, där somnade jag nästan. Jag är helt slut!

Men lagade en ordentlig middag till mig ändå och nu ligger jag i soffan. Har fått lite feber nu så jag hoppas verkligen att den går över tills imorn.. Ska sova ut ordentligt innan jag ska börja jobba kl16. Får inte bli sjuk nu, vill inte missa massa jobb tider. 

Nu vill jag ha någon här som pysslar om mig..

Morgon förkyld

Vaknade av klockan vid 10, fortfarande helt borta och med halsont, täppt näsa och huvudvärk. Som tur är så har både nosen och halsen blivit bättre, men inte huvudet.  : ( Känner mig även sådär riktigt seg så jag får inget gjort. Allt tar dubbelt så lång tid bara. Men de kanske släpper när jag tar min promenad till bilen och sedan kommer till jobbet.

Är de inte härligt att vårsolen är här idag ?

Sa jag att mina föräldrar är de bästa?

Blev väckt imorse av mamma som sa att vi skulle åka och köpa en frys åt oss då de är så trångt i våran lilla fjutt frys.. Och att de sedan skulle skjussa in mig + frysen till Uppsala så slapp jag åka tåg hem idag. Så nu har jag en ny frys med massa plats och även massa nyinköpt mat.. : )


Igår kväll.

Blev en riktig familje fika igår som gamla tider.. Mamma, Pappa, Danne, Elin och jag. Med en hallon&blåbärs paj och massa kort och film från thailand. De såg så himla härligt ut och jag längtar bara mer och mer till våran planerade thailands resa.

Jag funderar även på att stanna och resa lite i thailand då i någon månad.. Någon som är taggad på de?

När vi kollade på filmen igår så var de en snutt med Nova som bebis innan och hon blev väldigt fundersam när hon hörde sin aktivitetsboll på tvn och såg hur någon liten vit tuss lekte med den. hihi : )


Moto boy & Charlotte Perrelli



Är de bara jag som tycker den här blev sjukt fin i denna version ?

Smutsiga mamma & pappa ?

Jag känner mig bleeeek!!! Imorse tog jag på mig så täckande kläder de bara gick men de hjälpte inte.. Jag ser fortfarande sjukligt blek ut brevid mina föräldrar. Dom ser liksom smutsiga ut nästan. Jag vill också vara brun!!

Det positiva är att det kom hem med shopping.. Både sånt jag beställt och sånt jag fick nu. Weii : ) De är alltid lika kul när de packar upp reseväskan! 

Så idag umgås jag alltså bara med mamma och pappa. Vi har ju 1000 saker att prata om. Dom om sin resa, och jag om allt som hänt här hemma.



Fattar ni vilken dröm de är att ha 800g salta pastiller. Burken är STOR!!!!

Väntar på...

Ikväll har Emeli och Lina varit här och pratat en massa skit och roligheter. Jag älskar att umgås med dessa tjejor!! Tiden bara försvinner!

Nu sitter jag här och de har precis åkt och alldeless strax kommer mamma och pappa hem. De känns nästan pirrit. De har ju varit borta 3 veckor. De känns så långt liksom.. Men de blir bara att ta emot dom sen sussa..

Igår kväll var de först kina mat hos bror sen melodifestivalen med Sara och efter de.. Jaa.. De slutade med en riktigt galet rolig fest hos bror min.. Somnade nog runt 3 tiden, i en form utan dess like ( med lite överdrift ) och vaknar pigg och glad. Inte de minsta bakis. Även rösten var kvar, trots att jag och Elin skrek till singstar istället för skön sång. Kan de bli bättre? : )

Nej nu ska jag fortsätta vänta.. weiii..

Twiggy frostbite - Heroes


Promenad och blöta fötter.

Nu har jag varit både duktig, onyttig och nyttig. De ni!! Jag och Johannes orkade och hann inte riktigt fixa någon lunch idag så vi fick ta en burgare på bennys (onyttigt). Jag åkte sedan till syrran och vi gick på en lång promenad med Nova (duktig). Elin hade hittat en ny mysig väg upp i skogen där Nova kunde springa lös. Mysigt!! När vi kom tillbaka var Nova så blöt och lerig att hon fick ta sig ett bad. Och medans spelade jag lite guitar hero, såå kul de är! Måste fixa mer låtar på mitt i veckan! Sen gjorde Elin en fruktsallad som vi delade på (nyttig). De är så fruktansvärt gott med fruktsallad. : )

Nu är jag hemma igen och mina fötter är fortfarande blöta från promenaden. Blää. Kanske ska byta strumpor?

Upptäckte nyligen att mamma och pappa kommer hem en dag tidigare än jag trott också. Så de kommer hem natten till Måndag. Perfekt! Då hinner jag träffa dom en hel del innan jag lär tillbaka till stan på Tisdag kväll.. Weii : )  Kommer känna mig som en riktigt blek blekfis!


Personal middag.

Jag är så glad att jag gick på personal middagen igår. De var riktigt trevligt, och gott! Vi var på Plock, ligger i galleria dragarbrunn. Maten var helt underbar. Vi tog in 14 rätter och allt smakade toppen. Men bäst var ändå efterrätten såklart, choklad mousse med dajm. Smask! Ja, de var ialla fall mycket roligt.

Vi åker till Tierp idag isället. Så tror vi ska packa ihop och åka strax.

Utvilad..

Nu känner jag mig äntligen riktigt pigg igen.. Känns som om de var länge sen sist. Vaknade kl7 imorse och trodde jag försovit mig, hade sovit såå djupt. Och de var så skönt att bara se vad klockan var och sedan somna om.. Sov till 10.15 och känner mig på mycket bättre humör nu.

Ikväll blir de att träffas ute med jobbet.. Men blir nog bara en kort stund för mig eftersom vi ska åka till Tierp sen. Men en stund ska jag ialla fall dit och säga hejdå till Caroline som slutat.

Nej nu ska jag äta frukost och sen åka till jobbet..

Oj, så de blev..

Twiggy frostbite var riktigt bra igår. Duktigt Emma!!! Lina lyckades också övertala mig att gå vidare till people. Ehmm.. Ja, två shottar för mycket kanske? På vägen hem stannade vi på max så att vi skulle sova extra gott.. Och gott sov  i alla fall jag. Skönt att inte behöva sova själv : )  Imorse gick vi upp och åt kinder ägg som Lina hade med sig. SötLina : )

Idag har jag jobbat och nu är jag sjuukt trött och less. Allt har liksom gått åt helvete senaste timmen så att ni får nöja er med detta lilla inlägg faktiskt.

På återseende..

Twiggy frostbite i Uppsala ikväll

Weeii.. Ikväll spelar Twiggy frostbite på agaton i Uppsala. Egentligen ingen sorts musik jag lyssnar på men Emma spelar ju bas och sist jag såg dom live, på sista april, så var dom grymma : )  Nu har de ju även släppt sin första skiva så blir extra kul att se dom.. Rekomenderar folk att gå dit och kika!!

Twiggy frostbite

Men jag ska ju självklart inte dit ensam.. När jag slutar ska jag hämta upp min fina Lina vid tåget sen ska vi hem hit, och hit kommer även Linnéa och en kompis till henne. Sen ska Lina sova här så jag slipper vara själv, sötLina : )

Blev väck av Johannes imorse. Han hade lånat en annans firmabil en stund så hade den lagt av sen börjat brinna. Läskigt tycker jag! Men han sa att de mest var action. Hmm..



Nu lär jag iväg till jobbet. Ha en bra dag alla !!

Mops nytt..

Fått ett mail av min kontakt Bruno. Han har pratat med en uppfödare som förmodligen ska ta en kull mops valpar, svarta. De skulle vara lev. klara i augusti/september. Precis den perioden då mitt schema minskar och jag kommer jobba väldigt lite. Jag är helt till mig, samtidigt som de ger en så stor besluts ångest..

Fick i alla fall nummret till uppfödaren då hon vill att jag kontaktar henne så att vi kan prata lite mer.. Läskigt men kul : )

Den rätte för rosing

Kollar på de programmet nu och jag tycker de är så kul.. Hugo är mycke yngre men mest vettig. Men jag vet inte, de känns som att efter detta program händer ingenting , kanske kommer de en säsong nummer 2? Nej, jag ska inte vara dömmande, hon kanske hittar den rätte.. vem vet. Vad tycker ni om programmet ?

Nya kläder..

Införskaffat mig lite nytt idag, tveksam på tröjan dock.. Ska jag behålla den tycker ni?

Bilder på dagens inköp och gårdagens linne..



Shorts från H&M, tröja & linne från Gina tricot..

Vitt på gatorna, igen..

Trodde jag såg i syne när jag kollade ut imorse. Helt vitt ute och de snöade, massor.. Men vintern är tillbaka, igen! Jag som ville ha vår nu .. Men nej, ännu en veva med snö som blir slask som blir is som blir kladdigt och blött.. Blä!

Börjar känna mig trött nu då jag knappt sov inatt. Bara vridit och vänt mig. Så nu när jag jobbat är jag trött. Men ska vara uppe länge så jag verkligen somnar ikväll. 

Nu ska jag fika och se på gossip girl, eftermiddags mys : )

Ank-tvålpump

Den här tvålpumpen är helt underbar! Jag vill ha den!! De värsta av allt är att jag ser den helatiden när jag jobbar.. Vill så gärna ha den till duschen.. Jag älskar badankor !! <3


Snart tar jag mig råd och köper den..

Hoppet ligger hos bullen

Jag är så galet slut idag.. Hade ju ont i huvudet imorse men tog en alvedon och de blev bättre. Nu är dock huvudvärken tillbaka och jag känner mig bara såå slut. Orklös! Ska ta mig lite fika nu, kanelbulle och te och hoppas på att de ger mig lite ork. Kanske kolla på gossip girl också..

Ska eventuellt jobba även imorgon. Får veta de kl8 så i så fall är de bara att skutta upp och slänga på lite smink sen iväg.. Vore bra för ekonomin faktiskt !! Så inte Johannes behöver betala allt och tycka synd om mig.. Världens bästa är han!!

Idag köpte jag ett nytt linne också, just för att Johannes sagt att jag får köpa något fint. Tänkte att de blir snyggt till jeans leggings eller vanliga leggings : )


Köptes på Gina tricot för endast 129:-, gillart!

Nu blir de te och bulle..

Huvudvärk

Vaknade med huvudvärk imorse och ett sms om att jag ska jobba. De är bra att jag ska jobba men dåligt att jag har ont i huvudet. Har haft huvudvärk som kommit och gått sen i Lördags. Blää! Får ta en alvedon så de blir lite bättre..

Plus att katten hade sönder en kruka imorse som självklart inte finns att köpa längre.. Jag är aningens arg!! Inget jag orkar såhär en huvudvärks morgon..

Nu har Johannes åkt också. Känns så tråkigt på Måndagen, långt kvar till Fredag liksom.. Men när jag jobbar går tiden fortare i alla fall  : )

Vad negativt dehär blev nu, men jag är nog lite så just nu..

En röd kärlek

På min lunch sprang jag ett varv i gränby centrum och hittade bland annat ett par helt underbara röda pumps/sandaler på Sko August. De var liksom pumps med öppen tå. Och dom vill jag bara ha på mina fötter i vår och sommar!! Sorligt nog har jag ingen bild på dom, men förhoppningsvis kanske dom är inköpta sen så jag kan visa ..

Nu kom Johannes med massa pannkakor, så jag lär äta så att min huvudvärk ger sig : )

Vad fan är felet?

Hur kunde Caroline af ugglas gå vidare till final?! Och att hon sedan enligt aftonbladet är den svenska folket vill ska vinna?! Jag fattar inte men jag tycker de lät förjävligt! Skickar vi iväg henne blir de inge mer eurovision för oss i alla fall..

Jag tror de är bäst för mig att inte se finalen. Blir förmodligen bara arg.

Film kväll

Ikväll såg vi The day the earth stood still samtidigt som vi knaprade på dippade chips. Perfekt!! Men efter lite mer än halva filmen somnade mitt sällskap. Så jag fick se resten själv. Han ligger fortfarande där i soffan och sover som en stock så ska försöka få honom att flytta sig till sängen strax. Tänkte bara skriva lite här först : )

Skall be om ursäkt till Miche och Stefan för att jag inte dök upp ikväll. Men jag fick som sagt var rycka in och jobba så när jag kom hem knep vi den sista parkeringen här så efter en fullspäckad dag orkade varken jag eller Johannes ta oss ut och sedan kämpa för en ny parkerings plats, som förmodligen hade slutat ganska långt bort från oss. Blää, hatar parkerings jakten i stan !! Annat är de i Tierp!!

Och juste, alla ni som såg melodifestivalen. De nämnde Tierp!! De visade en bild på våran vackra tierps skylt som sitter vid järnvägen. ( vi hade tydligen köld rekord typ 18 dagar innan Petra Mede föddes, weii )  Jag kände mig lite stolt över att lilla Tierp nämndes faktiskt. Hihi : )



Nej, nu ska jag försöka flytta på den sovande Johannes..  Godnatt!!

Kalas lördag

Har hunnit gjort väldigt mycket idag känns de som. Efter en mysig frukost med älsklingen så åkte vi till boländerna och han köpte nya snowboard kläder. Snygga, men enligt mig dyra :p vi var även in en snabbis på ikea och jag köpte lite ljuslyktor och lampor till datarummet. Sen var de full fart hem till nicke och kattis. Nicke fyllde år och hade gjort goda pajer som de bjöds på. Var allmänt trevligt och gott:) pratade även med kattis om hon eventuellt vill vara hundvakt och hon var gärna de. Så allt löser sig! Behöver bara någon som vill lämna en svart sötnos på foder nu bara:) efter födelsedags kalaset bar de av till gränby då jag fick rycka in och jobba mellan 17-20, helt ok att jobba 3timmar men få betalt för 6 timmar:) hann även köpa ett par jeansleggings till också. Älskar dom! Nej, nu ska jag äta chips och dipp.

Levande kudde

Just nu har jag en sovande johannes och en sovande missen på mig. Och själv ligger jag här och inte kan sova. Rätt tråkigt att agera kudde just nu faktiskt. Tur att telefonen låg nära till hands så att jag kan skriva lite här:) försökte se om de går att lägga in bild från telefonen i inlägget men de går inge bra. Någon som vet om de går? Det som är mest negativt med att inte kunna sova, och förmodligen anledningen till att jag inte somnar är att jag ska tänka så förbaskat mycket, ni anar inte hur min hjärna kämpar på nu för att tänka på ALLT den inte ska tänka på just nu. Blä! Nej, nu ska jag leta mig vidare, godnatt:)

Mysmiddag..

De är så härligt när Johannes kommer hem igen och jag slipper äta själv. Blir liksom så mycket mysigare att äta när man är två. Så ikväll blir de klyftpotatis, fläskfile och vitlöksbaguette. Som efterrätt blir de smaskigt godis. Yummi : )

Nu till de som faktiskt är riktigt otroligt. Idag var första gången jag köpe lösviktsgodis på Ica här nedanför. Jag handlar ju jämt där men aldrig godis helt enkelt. De är väldigt bra för att vara jag att inte köpa godis just där på ca 3 månader. Ge mig beröm tack .  Tss..

Nej nu lär jag kika till maten, hatar dock att köttet ska ligga en timme i marinad. Ska uppfinna en super snabb marinad!!

En rejäl sovmorgon

De var länge sen jag sov såhär länge men jag vaknade 11.20 imorse. Då var jag fortfarande trött också, men tog mig upp för att se en film ändå.. Kan ju inte sova hur länge som helst!

Även idag fick jag post, en tidning från nackademin och en Ny i stan tidning. Vet inte om jag är så ny i stan att jag behöver en tidning med bilder på typ musikens hus och information om vart man shoppar. Menmen, mer välkomnande, tacktack!

Nu ska jag äta lunch och se ännu mer gossip girl innan Johannes kommer hem  : )

Precis vad jag behöver

Idag är jag absolut inte på bra humör. Jag har tråkigt och är på tok för rastlös för att sitta hemma bara. Men jag kommer inte på något att göra. Blää!! Sen denna ständiga ensamhet som är i veckorna nu.. Detta har fått mina tankar om en mops att bara växa och växa.. Jag får nästan panik för att jag så gärna vill ha en liten krabat hemma hos mig. Så nu läste jag på mopsorden om att just skaffa mops. Och de gjorde inte saken bättre..

"Ens omvärld ändras automatiskt när man kommer med en mops. Känner du dig ensam och tycker att allting är grått? Skaffa dig en mops- och hela världen kommer att le!"

Detta är ju precis vad jag söker.. Så jag ber ALLA att ge förslag på hur de ska lösa sig de få dagarna jag jobbar.


Min smarta syster..

"Kolla Alx, discot ligger precis över våran hytt.."  Hur tänkte hon då? Eller de är ju över oss, men de är 4 våningar mellan.. haha bra Elin!!


"Välkommen till Uppsala"

Jag gick och hämtade posten nu och fick en rolig överaskning. Jag hade fått post och tycker alltid de är lika spännande att öppna.. Och nu hade jag fått ett brev med "Välkommen till Uppsala och din nya bostad" Jag fick kuponger på statoil, bla gratis hyrfilm och halva priset på biltvätt. Fick även en gratis fika på biltema + att jag får hämta ut något litet skruvmejsel-set ( dom vet vad nyinflyttade behöver). De var egentligen inget speciellt men jag blev glad ändå, att de faktiskt välkomnar mig hit med lite sånt smått och gott : )



Tack Uppsala ..

Händer som en karl

De är just vad jag har nu efter att ha stått och försöka diska rent  gallret från ugnen (vilket inte kan ha gjorts på väääldigt länge) i ungefär 1 timme. Mina händer är liksom uppsvällda så dom ser riktigt grova ut, som en karls händer..

Nu när lägenheten är städat och gallret diskat är de dags för lunch. Har värmt ravioli, var så sjukt sugen på de.. Så de blir lunch och andra avenyn, sen blir de nog Gossip Girl.

Någon som har något bra tips på vad jag kan göra ikväll ?

Hmm

Mitt inlägg jag nyss skrev från mobilen verkar inte synas ändå. Så jag måste testa igen för de vore så himla kul om de går att blogga från den här mobilen:) och eftersom hela min internetvärld, förutom msn ligger nere. Hur går de till? :s nej, sova var de. Godnatt

Vin kompis..

Jag är så sugen på att ha en vinkväll imorgon.. Typ dricka vin, snacka lite skit och dippa grönsaker. Ingen mer som är sugen ?

Jag vet att de är torsdag imorgon men vad gör de när jag är ledig Fredag? : )






Lady Gaga

I helgen spelade Emeli Lady Gaga - Boys boys boys för mig och sedan dess är jag lite små besatt av den..


Att fickparkera

Jag HATAR att fickparkera.. Ok ?!?!

Onsdag = Jobb

Idag ska jag jobba igen. En vecka sen sist så de känns jobbigt. Jag blir liksom förslappad.. Men sen när jag väl är där så är de kul igen och då vill jag inte bara ligga hemma och sova längre, typ..

De som nog är de jobbiga idag är att jag måste gå och hämta bilen. Blää! Kanske ska ta bussen ändå? Hmm.. Då slipper jag gå upp tidigt imorgon också. Tål att tänkas på..

Kollar på tv4 på Efter tio, Per Moberg är där. Han gör bort sig en hel del tycker jag. Han sa tex " Att jag sitter här nu är ju något nödvändigt ont, man måste ju göra dehär". Tycker synd om Malou som helatiden får pikar för att hon säger något som han inte tycker stämmer, kan inte kännas allt för kul att bara fortsätta le och vara trevlig. Nej nu blev jag lite negativ till honom..

Fika<3

Nu är jag hemma från kryssningen och den va extremt rolig! Orkar inte skriva allt idag men nu vet ni i alla fall att vi kom tillbaka. Trots min sjösjuka. Blää.

Nu ska jag fortsätta fika och se på film innan de är dags för skönhets sömnen..

Min överaskning.

Min Torsdag och Fredag bestog till största del av att fixa till min överaskning till Johannes och nu när han har sett den kan även ni få se och veta vad de var jag hade gjort.. Vårat 3:e rum i lägenheten som har varit ett riktigt soprum den senaste tiden, eller sen vi flyttade in, tog jag tag i. Johannes ska ha sin dator och musik saker där inne plus att de ska vara ett litet gästrum.

Jag tog alltså och rev ut alla sopor och allt annat som var där inne och sandpapprade, spacklade, målade och gjorde klart helt enkelt. Satte även upp gardinstänger helt själv, duktigt va? : ) Och jag lovar att han blev glad över min överaskning, så de var jätte roligt och värt allt slit!  Så nu kan han börja med sin musik igen..



Nu jäääklar !!

Jag är så fruktansvärt taggad på kryssning. Har precis duschat och ätit min vaniljyoghurt. Gäller att förberede rejält! Så nu ska jag bara sminka mig och packa ner de sista innan jag ska trycka i mig en pizza bit från igår och börja gå mot tåget som syster då redan sitter på. Vi ska åka in tidigare och gå på stan. Lär ju passa på när man är i Stockholm : )

Sen ikväll går båten och då blir de galejj-gall-la! Weei : ) Jag känner att de kommer bli bra, även om de är kuling varning i havsfältet över de vi ska åka på ( på smhis karta ). Meen, de gäller att hamna i den form att man gungar med liksom..

Nej nu lär jag fixa vidare..

Vad ska jag göra?

Suttit och kollat på distansutbildningar nu men hittar ingenting. Vet inte alls vad jag vill plugga heller så de gör inte saken lättare.. Ursch, jag får panik!! Jag vill veta vad jag vill göra med mitt liv.. Jag kan ju inte bara leva på en fjuttlön och vara rastlös varje dag.  Jag har drömmar om att starta eget, men inom vad? Ska jag plugga?

Snälla, ge mig förslag !!!

Tut-tut Uppsala..

Från och med denna helg ska jag alltid vara fullare än Johannes.. Okeij?! Haha nejdå.. Men eftersom de var jag som var nykter och körbar idag så fick jag köra hem från Tierp (jag ogillade de starkt när solen bländade och de var riktig fjällenrusning), jag fick även köra till Elgiganten och Willys.. Börjar dock bli lite hajj på Uppsala-trafiken men de är läskigt ändå. Men jag slapp däremot betala allt så jag är ändå nöjd trots några svordommar till andra idioter i trafiken..

Ikväll har jag gjort en hemgjort pizza till mig och Johannes. Blev med kyckling och curry, smaskens! Och nu sitter jag här och jäser. Kanske ta lite chips sen ? Tss..

Lär packa också, för imorgon åker jag och Elin på kryssning! : ) Kommer bli kalaskul, jag är taggad !!

Nej, dags att jäsa vidare ..

RSS 2.0