Sådärja

Nu har jag börjat fylla min nya garderob. Jag har strykit några skjortor och blusar som fått ta plats där. Men nu orkar jag inte hämta flera gallgar i källaren så jag får fortsätta stryka en annan dag.

Och imorgon ska jag upp tidigt igen. Kommer kännas tufft! Men de är trots allt möte med hajarna så de är ett plus som gör de hela lite lättare.

Oops, spännande i filmen så lär avsluta här..

Vilket pyssel

Kom just att tänka på vilket pyssel det är med naglarna. Dom ska målas hela tiden. Jag gillar inte att ha omålade naglar och nagellacket nöts ju bort på typ 1 dag så de är ett jäkla pyssel att måla dom helatiden.

Nu ska jag se Beck !

Gillar'en


Räddaren i nöden

Nu har jag en dator igen, tillfälligt i alla fall. Jag har lånat hem mamma och pappas bärbara tills bror listat ut vad som är fel med min. Han börjar misstänka att hårddisken glappar eftersom vi ändå lyckats få igång den två gånger men den då varit hur seg som helst. Men de bästa är att jag kunnat flytta över allt till den externa hårddisken nu så kraschar den helt så är det endast datorn jag behöver sörja..

Idag har jag pluggat en massa också. Börjar kännas lite bättre nu faktiskt. Så unnade mig till och med en promenad idag :)

Sen har bror varit här och fixat min special garderob också. Tänkte lägga upp en bild men ändrade mig, ni får se när de är helt klart. Fattas ett handtag och någon fin text. Tack snälla bror!! :)

Nu blir de soffmys och smaska godis. Onyttiga Alex!!

Bad news

Som ni kanske listat ut så fungerar inte datorn idag heller, inget under skedde under natten:( och jag hatar att blogga från telefonen men lär ju skriva ett inlägg nu ändå.. Jag har iaf lämnat datorn hos storebror nu så han ska försöka fixa den, hade även turen att få smaka Lisas nybakta bullar när jag var där . Smask!!!! Sen på kvällen har jag varit i Uppsala å först kollat in johannes crib och sen varit ut och ätit med honom, hans mamma och hennes man. Mycket trevligt och roligt att träffa dom igen!!:) vi var till nya resturangen i stationenshuset, sjukt fint och galet god mat! Jag rekommenderar!! Sen gick vi till Garys för efterrätt och drink. En hel lyckad kväll:) Så nu ska jag sova , natti !!

Buhu ..

Nu ligger jag i sängen och grubblar på allt och ingenting.. De går inte bra nu!! Varför ska datorn strejka liksom?!? Jag hoppas att ett under sker under natten och att den fungerar precis som vanligt imorgon. Annars blir de till att köpa ny, precis vad student ekonomin behöver :( Har svårt att sova även ikväll, tror de är all stress som bråkar. Pappsen frågade ikväll när jag var där och hälsade på om jag fick sova om nätterna och de tog emot att säga den hemska sanningen att de är sämre igen. Menmen, jag har ju överlevt det förut så atte.. Hmm.. Något mer jag vill ta upp? Nja.. De ska vara att jag ätit en skinkmacka (julskinka) som var för jävla god och att jag har en saftig bit i kylen som bara väntar på att hamna i min mage:) jag älskar julskinka!!!! Detta väckte även ett starkt sug efter pepparkakor, clementiner, lussekissar och julmust eller mjölk. Allt serverat på samma gång!! Mums!!:) Nää.. Nu ska jag ge mig här. Puss!

Ledsen Alexandra

Min dator håller på att dö, den går inte att starta och jag är ledsen och har panik !!!:'(

Det kallas "att plugga"

Jag skriver det både här och på facebook i hopp om att få dåligt samvete och ta mig i kragen. Jag äter godis, lyssnar på hög musik och spelar wordfued fast säger till alla att jag pluggar idag. Jag har till och med intalat mig själv att jag pluggar. Sminks på mig!!! FY!!

Nu MÅSTE jag ta mig igenom obeskattade reserver!!!

Jag är sugen på vin..

Flyr ..

Kände att de var otroligt viktigt att blogga nu! (ursäkt att komma ifrån plugget i några minuter) Jag sitter med en fet ångest och räknar skatter hit och dit, fast nu ska jag nog gå över till anläggningstillgångar istället för lite variation.

Jag känner att en slav inte skulle sitta helt fel nu. Någon som fyller på med kaffe, kanske bakar en kaka, fixar lunch, masserar nacken lite osv. Frivillig kan skicka ansökan via sms.. (telefonen kommer förmodligen vara knäpptyst)

Nej fan.. jag lär väl återgå

Fredag

God morgon alla glada! Ja, pinsamt nog har jag sovit sjukt länge, 10.30 blev jag väckt av ett sms och hade de inte varit för detta lilla sms hade jag förmodligen sovit än. Skärpning Alex!!!

Idag står tenta-plugg på schemat. "Jippi". Känner att jag måste städa, tvätta, handla och sånna saker istället idag.. Jag är bäst på att hitta undanflykter när de kommer till plugg. Men har min lilla hög med uppgifter som skall göras idag och sen ska jag avsluta dagen med att göra en gammal tenta för att se hur illa de ser ut.. Planen låter ju bra i alla fall.

Idag ska jag missbruka kaffe tror jag
..

Neeej !!

Klockan är 00:55 en helt vanlig kväll och jag är vaken. Det är inte okej!! De får inte bli en såndär sömnlös period nu..

Jag har suttit och nördat true blood större delar av kvällen och jag är nu besatt i en ny serie. Dock är den inte lika bra som Twilight men de kanske beror på att min dröm karl är med i twilight .. ?

Okej, bara för att jag nämnde twilight blev jag grymt sugen på att läsa lite i min kära bok så nu blir de till att skutta i säng och läsa! :)

Godnatt!!

Nu blev jag glad

Fick ett mail med texten

"Hej grupp 6!
Jag har med glädje tittat på er inlämningsuppgift som är föredömligt utförd och därmed godkänd!"

Från kursansvarig.

Helt okej känns de som !!! Haha.

Jag gillart !!

GAH!

Jag försöker förnya bloggen lite, jag hoppas att de ska leda till att jag blir bättre på att blogga. Men de går inge bra. Hittar inte rätt lilla kod. Suttit och testat massa olika i någon timme nu men icket. Så de får vara såhär ett tag nu för jag tänker dricka mitt vin och kika på true blood nu istället.

By the way, skulle just skriva in lite olika möten i kalendern nyss och insåg att den är riktigt fullspäckad. De är sådär riktigt klottrat i den. Jag gillar de på samma gång som de är lite stressande!
Nu har jag sökt till styrelsen också, ska på möte med valberedningen om 2 veckor. Kan bli ett spännande nästa år!

Är även på bättre humör (kanske är vinet ??), dock tvekar och velar jag fortfarande.. hmm.. ?

Piss

Nu är jag sådär munter.. hmm, pissit humör och just därför lär jag bara skriva av mig..

Jobbade på club nv igår vilket var riktigt kul. Men kallt!! Idag har jag varit fryssen hela dagen och jag är livrädd att jag ska bli sjuk. De får bara inte ske!
Har tentapluggat hela dagen idag och tro mig, de kan verkligen få en att må dåligt. Pissit!! Kommer spendera de kommande 5 dagarna med mina böcker och övningar känns de som.
Idag har pluggandet gått riktigt dåligt också, tankarna på annat håll och en klump i magen.. Blää..

Gnällspiken Alexandra ska nog lägga sig i soffan, grubbla och se sur ut så kanske de går över..


Galet bra låt just idag..

De är liksom fullt upp

Oj va jag varit dålig på att skriva nu. Men nu har de varit sådär fullt upp igen så jag har inte hunnit. De är grupparbeten i skolan, tenta plugget har börjat lite smått, möten lite då och då, sponsorer ska jagas, träningen ska försöka dras igång och bus med vänner har jag också försökt hinna..

Helgen som varit blev relativt lugn vilket var extremt skönt faktiskt. Fredagen spenderades hos mamma och pappa, middag och slappande. Lördagen bjöd på lite tentaplugg och sen blev de 3-rätters middag med Mörner, Freddi, Elin och Tobbe. De blev toast skagen, helstekt fläskfilé och potatisgratäng och frozen cheesecake. Smaskens!!

Nej nu ska jag skutta in i duschen, sen plugga en stund innan de bär av mot skolan!

Kårkväll & Hemtenta

Min helg är så rolig. Hemtenta, heltvetes jävla hemtenta !!! Redan i Fredags lackade jag ur på tentan och åka till Gävle på kårkväll istället. Blev först lite vin hemma hos Elin sen gick vi till NV för lite mellan fest och sist men inte minst, kåren!! Jag hade riktigt kul alltså!! Slutade såklart med shots igen.. Så gick brandlarmet också så att de kom brandmän. Hihi ;)

Somnade sisådär 7 (??) på Lördags morgon och sov inte allt för många timmar.. Men vad gör de när man har kul ? :P
Sjukt trött igår dock och hemtentan gick segt. Den är SÅÅ tråkig!!! Men idag kl16 ska den vara inne så de är bara att glatt fortsätta med den nu.. Fattar inte ens vad vi ska skriva så att de blir ju sådär alltså!

Nej hörs!

Nej men BRA

Var grymt törstig imorse. Så jag gick till kylen och greppade min vattenflaska (som i vanliga fall ALLTID innehåller riktigt kallt vatten) och drog en rejäl klunk.. Fick en smärre chock när de inte smakade vatten utan starkt och konstigt!! Var tvungen att tänka några sekunder vafan som hänt med vattnet och kom sedan på att jag ju blandade en grogg i denna flaska igår, som jag ska ha med mig inför kvällens fest. FAN! Haha. Vilken fail alltså!

Min Måndag

Ännu en fullspäckad dag. De börjar bli en vana nu..

Började dagen med ett gym-pass med Freddi. Shit va de är tungt nu när jag kommit av mig. Men nu är de nya tag, hostan har varit borta några dagar också så att nu kan inte ens den stoppa mig.

Åkte hem, duschade, smaskade frukost och plockade fram böckerna. De blev lite extern redovisning. Försökte förstå mig på bokföring av fastigheter, galet förvirrande tycker jag!!

Nu har jag fixat till mig, lagat mat, tvättat lite och ska strax åka till mamma och pappa för att rota igenom förrådet. Måste hitta en outfit inför Onsdagens tack-middag. Hoppas att de gömmer sig något riktigt hett där!! Och sen ska jag gasa in mot Gävle för ännu ett hemligt möte står på schemat. Ett långt sådant. Kommer förmodligen bli en mycket bra kväll. Tss. Funderar på att snart låta några av mina närmsta vänner få veta lite vad jag gör på dessa möten.. Kanske ..

Nej må gott !!

Galet kul.

Som alltid!! Kvällen igår blev aslyckad. Vilket jag förstog att den skulle bli. Först käka med Linda och Linus, sen kom även Johan och Emil dit och de blev lite förförfest. Sen gick vi till lokalen där de va massa folk, riktigt jävla kul! Tiden bara rusade iväg..

Sen blev de utgång, heart break. Sjukt mycket folk, bra musik och hur kul som helst. Dansade hela kvällen (natten..?) lång!! Och då är jag den som annars inte gillar att dansa en hel kväll sådär.. De var nog sällskapet som gjorde de. Haha.

Nej nu ska jag steka pannkakor!


Det finns ögongodis på denna jord ska ni veta... Tss

Livet blir vad man gör de till..

Och just därför ska jag åka in till Gävle och kalasa med alla (M)other lovers !! Först blir de käka och förfesta hos Linda, sen gå till lokalen vi alla ska förfesta i, tydligen ska vi spela twister. Eh ?! Jaja.. sen blir de utgång..

Det kommer bli en galet rolig kväll,
som alltid !!

RSS 2.0