Stockholm -Arlanda - Sas Logen.

Nu sitter jag och syster framför varsin dator och bloggar ett sista svenskt inlägg.. Vi befinner oss i sas loge på arlanda. För de som flyger royal class, vi känner oss speciella. haha. Gratis internet, chips, fika, vin, öl, läsk, tidningar osv, I like it : ) Gratis är alltid godast.

Snart där de då av mot taxfreen där godis inköp skall göras. Ett måste inför en sådan resa! Dock får vi ju käka hur mycket godis vi vill på planet också. Ostepops säger jag bara ! Sist beställde jag och syrran rätt många, tills dom tog slut. Då gick vi över till chipsen : p Men sen blire gaten och planet. Mina knän kommer värka känner jag.. Menmen..

Tobbe fick sin fina gula team Hellström t-shirt nyss också. haha. Han är nog nöjd innerst inne. Team Hellström, Tobias, Prao står de på den.

Men nu skall jag käka lite mer chips och tänka på mina kära klasskompisar som kämpar med sina redovisningar om marknadsundersökningen : ) Kommer sakna er!

Hejdå och hade bra : D


Snart så..

Om ca 30 min åker vi.. Men då åker vi mot en lång dryg resa. Den är inget jag ser fram emot. Plus att jag har ont i magen och knappt kan äta, lyckat! Men hoppas på att de går över när jag väl kommit iväg.

Allt är iallafall helt klart nu, ska bara stänga reseväskan! : )

Men nu väntar frukosten på mig sen bär de av.. Kommer nog skriva lite sen på arlanda också! Om inte så återkommer jag om någon dag med ett blogg inlägg direkt från Thailand.

Må gott..

Fotografen Mörner.

image577
Tefats rejjs

image579
Slut efter att ha bestigit backen.. typ andnöd.

image580
Men, detta är Mörners livstecken..

Ipodens uppgift.

Min ipod är utsedd till räddaren i nöden under flygresan. Den är nu fylld med massa musik, filmer och OC-avsnitt.. Har även införskaffat en liten sak som ger den ca 15 timmars längre batteritid. Kommer behövas !

Tror allt är fixat och klart nu också.. Äntligen! Men de känns som jag glömt typ allt dock.. Hoppas inte! De är iallafall klart att Danne fick ta tandkrämen.. De gick till såhär.
Alx: Mamma säg åt Danne att han ska ta tandkrämen.
Mamma: Äh, säg bara att du inte packar ner de, då har han inget val.
Alx: Jag tänker inte packa ner tandkräm.
Danne: Hmm..
Alx: Bra då var de fixat..

Tänk vad mammor kan komma med bra idéer : )

Nu ska jag convertera en sista film sen blir de nog sova..

Solglasögon & Läppglans.

Har haft riktig beslutsångest över vilka solglasögon jag ska ta med mig.. Testat fram och tillbaka. Men nu tror jag att jag har bestämt mig för de bruna, de är iaf dom som är nerpackade nu.

Mina ögonfransar har fått sin färg nu. De är inte de lättaste att färga på sig själv. Ett öga i taget. Lyckades dock få i ögat denna gång = tårar.. Men nu är dom iallafall fina.

Har även utfört moment "köpa nässmycke". Ett ljusgrönt till mig och ljusrosa till Elin. Fyndade även ett läppglans, alla mina luktar ju sprit, nacho eller något annat konstigt. Så nu har jag ett sprillans nytt att glänsa med i Thailand..

image576


Nu ska jag försöka få Danne att inse att han borde ta med tandkräm till vårat rum. Han är äldst och borde ta de ansvaret..

1000 saker att göra..

Nu har jag sovit ut och är pigg igen, riktigt skönt : )  Men idag har jag verkligen 1000 saker att göra.. Vet inte hur jag ska planera dagen för att de ska hinnas med på bästa sätt.. Lär packa typ allt, fixa naglarna, duscha och ge håret en riktig kur, färga mina och mammas ögonfransar, åka och köpa nässmycken, plocka ihop allt plugg, se andra avenyn, ladda ipoden med musik, boka tid hos optikern och säkert nå mer också..

Så de är väl lika bra att jag drar igång nu, med andra avenyn.. Hoppas på att kunna gå ut i snön med Nova också ett tag : )

Vem är jag ?

Det har varit en lång dag idag. Kom hem för ca 1 timme sedan.. Och just nu sitter jag och funderar på vem jag är. Jag är så jävla trött så det känns som om jag inte vet svaret på den frågan. Linserna känns som dubbel-häftandetejp i ögonen.

Tror jag satsar på att skriva mer imorgon istället så hänvisar till systers blogg där ni kan kolla på lite mer pulkabilder och festbilder. Dock från dendär bortglömda festen. Hmm..

Sov gott : )


Jag äger pulkabacken.

Jag gillade inte dagens lektion. Engelska. Läraren pratar endast engelska och jag skulle berätta att jag inte är där någon mer engelska lektion. Gissa om jag hade problem.. Engelska är verkligen inte min grejj.


Efter skolan skulle jag till JC och få ett papper underskrivet så då hängde Patrik från klassen med och vi åt smaskig lunch : )

Efter detta, när jag var på hemma plan igen var de bara fram med vinterkläder och de nerdammade tefaten och boben och åka till syster. Vi gjorde varm choklad och tinade bullar och packade även ner nybakta muffins i en väska. När Mörner även kom dit hoppade vi in i hans bil och åka en liten bit till Torslunda backen. Vi har sedan åkt massa tefat, pulka och bob. Jag skrattade så jag grät! Att de var så kul att åka pulka hade jag glömt.. Vi tog en paus med lite fika innan vi åkte lite till.. De värsta var att gå upp i backen, kramp i låren och typ andnöd : p Jag tog även en tur med Mörner på hans rejjserbob. Jag var livrädd men de var kul, tills han knuffade av mig mitt i backen.. De var iallafall en mysig eftermiddag med Syster och Mörner : )

image561
              

Observera att Mörner har sånna där band på vantarna så man inte kan tappa dom. Som barn har. Jag och Elin höll på att dö av skratt..

Negativt goes Positivt.

Jag och min bil är som sagt fiender. Eller va? Pappa hade pratat med Tobbe om min bil. Tobbe ringde då till Jens och han trodde de va nå fel på cd-spelaren och att de var den som käkade batteriet. Så nu är den borta och funkar bilen fint nu skulle papps köpa en ny cd till mig när vi kommer hem.. Jag hatade min gamla cd eftersom den var värdelös. Så ska detta bråk mellan mig och min bil kanske leda till något positivt ? Ska de sluta med en ny fin cd ?

...

Ibland hatar jag att behöva inse verkligheten..
Det blir bara en klump i magen.


Skoter & Korv.

När jag stog och strykte en tröja idag så ringde Linnéa. Hon undrade om jag var på en skoter tur. Och jag tackar inte nej till skoter. Så vi klädde på oss full utrustning och hoppade på skotern bakom hennes papps och sedan bar de iväg ut i skogen.. Vi åkte till en liten grillplats där vi grillade korv. Mysigt! : )  Dock var jorden väldigt uppbökat där och Linnéas papps trodde de hade varit vildsvin där. Så vi var lite oroliga att de skulle känna korv-doften.. Efter att vi smaskat korv hoppade vi på skotern igen och åkte en tur.. Så underbart härlig känsla de är att åka skoter. Skogen var så fin idag också, snötäckta granar, älskart! Och bara lukten av skoter är myspys : )

Efter att ha värmt mig hos Linnéa med lite guitarhero så tog jag mig en promenad hem. Sedan körde jag vidare med crosstrainern och även lite styrka innan jag hoppade in i duschen och fick bort all rök doft. Känner mig rätt duktig nu även om påskäggen ligger och väntar..

Jag och Linnéa testade även på att vara med i en skräckfilm idag.. Vi sprang i skoterspåren med en skoter bakom oss. Jagade! De jobbiga, skräckfilms-känslan var att våra fossingar bara sjönk ner i snön.. Vi blev helt slut !

Hoppas på att få korten Linnéa tog sen också : )


Vänner goes fiender.

Just nu har jag och min kära vän bilen gått och blivit fiender.. Den käkar upp batteriet och vägrar starta, medans jag ständigt får hämta pappa som kopplar i batteriladdaren.. Så nu jävlar måste något göras! Kul att åka till stationen på morgonen men förmodligen inte ta sig hem.. Nej, verkstaden nästa! Jag gillar inte denna konflikt..

Minnen.

Sitter och kollar på gamla kort från fester med gänget.. Kan inte hålla mig för skratt när jag ser alla dessa kort. En bild säger verkligen mer än tusen ord.. Så tänkte dela med mig utav några kort..

 +  
= Två tjejor som gör saker man inte borde göra för att få något de absolut inte behövde mer utav..
Linnéa vet vad jag menar tror jag..
Slutade med att vi hamnade på ett vimmelkort som innehåller två slibbiga tjejor..


Men vi kan galejja städat också.. Ibland..


Rut och Robin som ständigt hängde med och gjorde galna saker förut..
Men då slutade de för det mesta illa..


Kombinationen Simon + Alx funkar sådär..
Vi har extremt sjukt kul men de slutar alltid lite lustigt..
Som såhär:
 

Lägger man till Honey

Går de däremot galant !

Men nu ska jag visa den farligaste kombinationen..

++
Man vet ALDRIG hur de slutar här..
   
Denna kombinationen + någon av de ovannämda är livsfarlig..
Men det är ändå den sistnämnda som liksom är gänget,
plus några till..

Alx + Nova

Det är verkligen vinter ute nu.. Brutalt mycket snö! Nova älskar snö.. Så idag när Nova kom klädda jag på mig massa kläder och gick ut med henne i snön. De var så mysigt & kul : )  Bror kom även sen och tog lite kort..

          

WC-stols krig..

image532Idag kom Tobbe och satte in min nya fina toalettstol. Den är riktigt fiffig! När jag sedan demonstrerade den för mamma så blev hon mäkta imponerad. Nu vill hon ha den! Men nej, den är i mitt badrum och jag tror inte Tobbe tänker flytta på den..
Dock förstår jag igentligen inte hur hon kunde bli så imponerad av en toalettstol. Den enda riktiga fördelen är att den har en inbygd hygien-funktions-grejj.. (Observera fördelar mina kära klasskompisar)




Nej nog om toalettstolar..

Förhandsvisning.

Om en vecka är vi framme i Thailand. Kollade därför på korten sen sist vi var där. För exakt två år sedan.. Och eftersom vi ska till samma ställe tänkte jag ge er en förhandsvisning..

                   

Observera på korten 5, 7 och 8 att vi är väldigt blöta efter ett thailändskt nyår. Min slutsats av att se dessa kort är iaf att ta med en plattång till luggen denna gång iallafall.

Om en vecka..

Det ska bli så otroligt skönt att komma bort.
Samtidigt som de är jobbigt att komma tillbaka..

Slut som artist.

Den största delen av denna dag har jag spenderat med att nöta GuitarHero. Eftersom jag är envis av mig så ger jag mig aldrig, ska alltid slå det nya rekordet. Men nu, klockan elva på kvällen ger jag upp. Mina fingrar och handleder värker. Nästan krampar lite smått. Men jag har blivit bra mycket bättre bara idag, Så jag är nöjd även om jag för idag är slut som artist.

Jag uppskattar att lite folk från klassen vågar visa sig med lite kommentarer här i bloggen också : )

 
Denna låt är en favorit på GH, riktigt rolig.
Och för att skryta lite så fick jag 98% på medium.
Jag är nöjd! Extra nöjd över att jag är liite bätte än Johannes..

Mina Käraste..

image508image510
Smask..

Glad påsk!

Ha en trevlig påsk och ät så mycket godis ni bara kan!
De är ju trots allt bara påsk en gång om året : )

image507

GuitarHero

Nu sitter jag helt propp mätt och jäser i soffan. Syster och Tobbe var hit på påsk middag. Tårtan var nog godast, päronsplit, smask!

Mitt i påskmiddagen kom även slamsugaren.. De var lite kul, spännande och äckligt. Men nu funkar allt som de ska igen.. Inga översvämmade handfat.

Den övriga tiden har jag och Johannes nött GuitarHero, askul! Jag gillart skarpt!  Karln hade införskaffat sig ett xbox 360 och då lär man ju bara skaffa GH också.

Annars då, joo jag ska få en ny toalettstol imorgon eller på Lördag. Jag ser verkligen fram emot de. Hmm...


Godnatt : )

Vaccin som gör dig sjuk..

Jag hatar, då menar jag verkligen hatar, att ta vaccin. Idag är det den dagen då vi var tvugna att ta det vidriga vaccinet. Och nu mår jag illa, väldigt illa. Jag förstår då inte meningen med detta vaccin eftersom de är emot magsjuka och sånt, men man mår illa när man tar de. Lyckat vaccin.

Vad händer?

De är snö ute. Väldigt mycket snö. Plus att de vräker ner ännu mer snö.. Jag kommer bli insnöad tror jag, totalt!  Jag skall fly från snön i Tierp och in till Uppsala, har jag tur blir jag inte insnöad där!

Jag har städat hela förmiddagen så nu är min lilla våning vårig och fin. Felet är väl att de inte är vår ute.. Men, jag är iaf nöjd över att jag tog tag i städningen och även dammsög själv. Jag är elektriskt laddad, helt klart!

Jag vill härma min syster lite också.. Så alla som läser min blogg lär, bör, ska och måste skriva en liten kommentar.. Precis som syster sa, kul att se vilka som läser : )   Plus att de är kul att plåga Louise lite mer.. Erkännande nr 2 Louise!

Nu ska jag åka till stan och göra en marknadsundersökning..
Hejdå!

Trafikfara?

På vägen från tåget och hem är det en del som är väldigt gropig och jobbigt. Varje dag när jag åker hem från tåget försöker jag undvika dessa gropar och de har blivit lite utav en utmaning. Dock är det väldigt svårt och jag har aldrig klarat att undvika alla. Idag dock, klarade jag äntligen detta. Men när jag kände lyckan över att jag klarade det så kom jag på att jag mest kollat på groparna i vägen.. Så nu får de vara slut med min lilla utmaning tror jag! : p


Snask klassen ?

Våran klass är nog lite speciell börjar jag ana. Idag hade våran organisations lärare med sig ett stort påskägg till oss och motiveringen var " jämt på luncherna eller de andra raster så möter man en hel ström  med folk från eran klass som är påväg ner till godis maskinen". Plus att vi åt kladdkaka idag, Samuel fyller år och hade bakat. Smask! Jag syndade faktiskt och åt lite jag med, men dock inte av godiset.. Mäkta imponerad av mig själv!

När jag kom hem var Nova här och de blev ett kärt återseende.. Jag lär vara den bästa moster hon kan tänka sig! Hon var så söt idag, hon hade sin röda "jag trivs bäst på soffan" sjal som hon fått av mig. Men nu har jag nattat henne så tänkte kolla på Andra avenyn och bara slappa.

Känner att min trötthet är brutal just nu, skrivit fel ca 59 tusen gånger i detta inlägg.. Sova tidigt ikväll : )

image506
Snuttisen..

Lifetex extra rich.

Jag är på nå slags blogg humör just nu så tänkt att jag kan skriva om min nya produkt till håret. Den är sjukt bra! Mitt hår behöver verkligen en liten närings-kur nu. Så åkte med mamms till min gamla kära praktik plats och införskaffade mig denna produkt!

image504
Wella Lifetex Extra Rich Hair Elixir



Saker jag vill ha..

image503

Nöjd!

image501Nu har de gått 1 vecka utan godis! En vecka med GI !  Jag har alltså inte ätit något gottigott på en vecka. Men ETT undantag, en tröst semla på Tisdag kväll. Jag är extremt nöjd över mig själv faktiskt ..

Dock har mamsen bakat bullar idag och jag känner att jag ska unna mig en bulle. Vad är bättre än mammas nybakta bullar liksom? Och jag har ju trotts allt varit väldigt duktig senaste veckan.. Mitt socker beroende börjar faktiskt ge sig..





Okeij ?

Sitter i skolan och har på förmiddagen haft en föreläsning om vad man vill i livet. Ehm, jag blev förvirrad och hade svårt att hålla mig vaken. Konstiga grimarser och en hårslinga som stog rätt upp, de höll mig vaken : p

Nu är de ännu en lektion kvar, och hur jag ska hålla mig vaken på den är lunchrastens gåta! Rita kanske ? De visar sig..

Nu ska jag iaf gå och kolla läget i klassrummet !


Duktig blev inte duktig...

image500
Mamma ropade nyss på mig och berättade att hon skulle beställa i H&M och frågade om jag skulle ha något. Jag kollade och hittade en hel del men bestämde mig för att vara duktig och låta bli.  Efter en liten stund ropade mamma igen och sa att de blir i Halens istället. "Hmm, jag skulle behöva ett par shorts till Thailands-resan" tänkte jag.. Så jag kollade i Halens och så blev de ett par shorts ändå. Från duktig till inte duktig ..






 

Typiskt Sverige.

Igår åkte jag och Johannes hem till honom in Uppsala. Vi var bjudna på buffe hos hans pappa och de var smaskens! Men vi skulle se melodifestivalen så vi gick hem och såg den.. Jag fick även en blåbär- hallon smoothie av Johannes att dricka till melodifestivalen. Dom är underbart smaskiga! : )

Melodifestivalen gjorde mig arg som bara den! Hur faan kunde de sluta som de gjorde? Nordman skulle ju vinna, jag röstade tilloch med 2 ggr. Jag som ALDRIG röstar annars! Nej, Sverige måste skärpa sig! Och bort med den där jäkla juryn!

Nu är jag hemma igen och laddar för träning.. Har dock ont i huvudet och ryggen/nacken men de får gå ändå, måste träna idag! Om två veckor ska jag ju gå i bikini liksom..


Och du kan ju bara dra åt ....


Godis-drömmar.

Jag har varit väldigt duktig för jag har inte ätit godis sen i Måndags. Mycket nöjd! Men, de börjar sätta sina spår.. Inatt drömde jag att jag råkade äta en godis ( fast jag inte fick ). Drömde även att de var julafton och vi hade massor med godis hemma, men jag fick inte smaka en enda.. Jag tror jag håller på att bli knäpp utan godis!!

image499

De gula jackorna.

Nu känns de att de är helg.. Slutade tolv idag efter en tråkig lektion i organisation. Funderar på att ta med mig en målarbok och vattenfärg till nästa organisation lektion : p  När jag kom hem var de massage dax. Behövdes verkligen nu! Så förhoppnigsvis har hon masserat bort de konstiga nertill i ryggen nu. Kan man få en bättre start på helgen än massage ?

På tåget hem idag hade dom extra kort koll. De kom några inspektörer och kollade biljetterna + legg. Jag och Sandra blev dock nervösa och rädda. Dom inger verkligen respekt! De är läskigt ! De är nog deras gula jackor tror jag..

Jag tycker folk är dåliga på att kommentera här dock.. Skärpning ! Ok, jag kanske inte alltid skriver så roliga saker men en liten rad kan ni väl försöka skriva ? 

Idag är jag glad..

Min syster!

Jag sitter och pratar med min syster på msn nu. Jag kom då och tänka på hur tråkigt de är nu när jag pluggar och hon jobbar. Förut när jag gick hemma så träffades vi liksom flera gånger i veckan. Nu träffas vi en stund kanske en gång i veckan. Det känns lite tomt och konstigt nästan. Men snart kommer vi träffas varje dag i två veckor, då får vi ta igen allt. : )

Jag anser iallafall att min syster är den bästa! Vi kan göra så lite men ändå ha roligt. Och de är så kul att bara prata! Tobbe och Mörner brukar alltid kalla oss B1 & B2 när vi börjar prata. Men jag tycker vi är ett bra team jag och min syster!  Hon betyder såå mycket för mig..

image498
<3

Fingertopps-känsla.

Efter Sten-dagen igår så gick jag till Johannes och sen sov jag där. Fick då en hel timmes sovmorgon vilket var skönt och behövligt! Plus att de var extra skönt att ligga kvar och sova när han åkte iväg till jobbet. Tss. Idag hade vi ännu en Sten-dag, eller kanske Mr. Stone-day?  Fick alla kompendier och uppgifer jag kommer missa när jag är borta i ett fint kuvert med texten " Till Alexandra! LÄS! NJUT! Sten"  Jag ska verkligen njuta av att läsa dessa kompendier!

Idag är de nå fel i min rygg, så fort jag böjer mig eller bara när jag sitter så värker det i höfterna och ryggen. Och ilar ibland ner i benen också, det stör mig ! Men imorgon är det massage, underbart!

Denna smärta har dock inte stoppat mig, körde ett litet pass på crosstrainern duschade och färgade utväxten. Hmm, inte det lättaste jag gjort eftersom utväxten va ändra 2-3cm eller 0.5-1cm och de är svårt att se i nacken. MEN, det blev bra! Jag kallart fingertopps-känsla ..
image497
Älskade.. tss

Nu ska jag ta lite kvällsfika och mysa i soffan..

Aldrig mer..

Jag känner att mitt val jag gjorde igår kväll om att duscha idag på morgonen istället var mycket mycket, hemskt mycket dumt.. Jag tror jag aldrig frysit så brutalt, de gjorde liksom ont. Jag ska aldrig mer låta detta ske !

Blev klar i god tid idag också..Åt precis frukost och kollade på hur alla svanar lämnade våran lilla sjö (som blivit av en översvämmad tämnarå). I Måndags hade vi 36 svanar, igår va de nog en 50st och dom låter förjävligt ! Men snart måste jag ut i regnet och åka till tåget och skolan. Hoppas de slutat regnat till eftermiddagen för då skall vi ut på stan och göra marknadsundersökning. Min lugg blir liksom helt krokig om de regnar och den lär ju väga upp den positiva bilden av mitt hår nu. Tss.

image496
Kan detta vara en av mina nya grannar ?

30minuter kärlek.

För några minuter sedan ringde min telefon, de var Louise. De var nära att jag inte svarade men jag gjordet! Och Louise blev lite smått chockad när jag faktiskt svarade.. Nu är de som så att hon kommer om ca30 min med sina operations verktyg (som hon så fint kallade de). Jag har alltså 30 minuter kvar med en av mina käraste ägodelar sedan är de tack och adjö!

Ok, folk som vet vad detta handlar om kanske tycker att jag överdriver nu. MEN, jag mår dåligt över detta och så är de ! Punkt slut !


Nu ska jag göra mig lite fin så inte Louise behöver höra allt för många klagomål ..

"Ledigt"

Igår skrev jag att jag var ledig idag.. Men nu känner jag att de inte riktigt stämmer. Det är snarare en lektionsfri dag eftersom jag suttit och pluggat nästan hela förmiddagen och fortfarande har saker kvar att göra.. Verkligen less på att läsa kompendier nu, så tog en liten paus. Och har trots allt bara 2 st kvar att läsa nu, tror jag..

image493 image495
Mina vänner idag..

Inatt så drömde jag om min tid framöver, närmare bestämt min kväll.. De var inge kul alls! Och jag längtar inte tills Louise ringer ikväll och säger att hon är hemma ( Tyvär Louise, men ta de inte personligt ).

Nej nu ska jag äta ett päron ( jag är såå sugen på godis ) och kolla på andra avenyn innan jag återgår till studierna.

Trötthet..

Varför ska man kunna sova dåligt ? Jag sov verkligen värdelöst inatt.. Vaknade helatiden !

Skolan blev alltså kämpig.. Min teknik att antecka fick användas, även om de inte fanns något att anteckna så antecknade jag. På eftermiddagen fick vi fin besök av ryssar och nå annat folk. Jag skrattade, hmm ovanligt.. Men lyckades bita ihop under själva samtalet och de var väl tur de! De ryska folket ska eventuellt införa KY-utbildningar och var därför på besök hos oss..

Nu sitter jag helt deckad i soffan, efter att ha gjort papps fin i håret. Men strax börjat Outsiders vilket är kul och uppiggande, oftast : )   Therese är även bänkad framför msn så vi kan föra en diskusion om Outsiders, vilket alltid sker på Tisdagen i skolan annars, men vi är ju lediga imorgon så att, ikväll!

Sandra är även min kontrolant på att jag sköter mig i skolan med godiset nu.. Hon ser till att jag inte stoppar sådant i munnen och hon avgör även vaad jag får äta, ibland. Haha..


Imorgon ska jag bli ful, äcklig, vidrig, tom, depprimerad och inlåst i mig själv..

Valbo.

Idag åkte jag & Johannes med Mamms och Elin till Valbo. Och just de, Snutt Nova var också med.. Eller först var vi till Owes, köpte mycket fina kaffekoppar som passar skapligt bra till mitt andra porslin + att jag köpte 6 st glödlampor och lite godis till Johannes. Vidare till Valbo och sko-jakten påbörjades. Alla vita tygskor i storlek 37 var slut dock. Men sen hittade jag ett par mycket fina röda, så dom fick de bli ! Sedan köptes ett silikonfodral till ipoden, känns som om de behövs om den ska klara Thailandsresan. Den blir ju nästan som en bästa vän på resan och vid poolen. Men sedan skulle inte jag köpa något mer igentligen.. men jag köpte en kjol också, den var så fin liksom : )  Även karln min hittade lite saker, fint tycker ja!

Men, jag säger som så att jag unnar mig den kjolen eftersom jag nu börjat min avgiftning. Socker-behovet ska bort ! Jag mår verkligen inte bra utav beroendet så nu har jag börjat med GI-metoden. Jag som älskar pasta, potatis, pannkakor och sånt.. Men nej, nu vill jag börja må bra !

Gillare!

Skala potatis..

Igår va vi och Fagerborgs bjudna till Elin och Tobbe på middag.. Elin behövde lite hjälp innan så snäll som jag är åkte jag dit .. Tss. Fick skala ett stort antal potatis, gissa om min handled var stel sen ? Gästerna får jobba , jaja.. Haha. Nejdå, jag hade faktiskt ingenting alls emot att hjälpa till. Och middagen blev god och mysig ! : )

Jag är bekymrad över mitt hår.. Jag vill inte ändra ett dugg på de, men jag måste .. Helvete !

image491
Mitt hår ..

Med denna bild..

image490
Hänvisar jag till FID3´s alldeles egna bilddagbok..
Där finns alla bilder som tas i skolan, togs på festen osv..
Dom är fagra som bara den!

Stefans kort.

Stefan - " Men jag har inte riktigt lärt mig kameran än " 

Jag tycker korten blev bra även om de va lite fråga tecken hur man gjorde.. Väldigt fiffigt att göra klassfesten svart-vit. I like it.

That´s it..

Vart är korten?

På klassfesten blixtrade det överallt, alla hade kameror kändes de som.. Men vart är alla korten ? Jag har fått ett kort en så länge.. Inget att hurra för , tss.. Jag hoppas på att dom dyker upp snart, alla är kanske för bakis för att fixa med kort idag ? : ) Alltså finns det bara ett litet kort i mappen klassfest nr1, detta kort heter "alx chips" , bedårande : )

Tror jag ska gå och lägga mig strax, jag är så trött och måste hålla mig vaken hela dagen imorgon.. Skönt att de är fredag och helg imorgon. Och skönast av allt, de blir en lugn helg med Johannes bara!

image468

FID3´s klassfest nr1

Okeij, vi möttes och åt våran pizza igår vilket var sjukt gott. Tror aldrig jag ätit sådär mycket utav en pizza förut. Vi gick sedan hem till Linnéa och pratade, fixade och sådär innan vi gick till Patrik och hans room mates som var lite sådär "top-notch" ( stavas? ). Vi hade iallafall jätte kul och mysigt. Vi var några tjejor som spelade ölspelet med ena room maten och vi fixade så att han drack de mesta, vi lyckades bra ! Några fortsatte ut sen, men jag, Linnea och Hannah var trötta och gick hem och la oss som många andra också gjorde..

Dom bodde förövrigt i en sjukt fin lägenhet, så nu vill jag flytta.. Frågade om inte Stefan vill bli sambo med mig, Han, jag och hans fru liksom.. Men, jag såg din tveksamma blick Stefan. Haha.  Någon annan som vill kanske ? : p De verkade så kul att bo sådär liksom..


Jag ska få massa kort sen så då blir de lite roligare inlägg här hoppas jag på : )


Klassfest!

Nu är de återhämtning som gäller efter en Sten-dag. För om 1 timme hämtar Sandra upp mig här hos Johannes och vi ska ner på stan och möta Linnéa, Malin och Hannah. Vi skall käka pizza är de tänkt, sedan gå till Linnéas lilla mysiga hem och förfesta och sedan vidare till Patrik. De är alltså klassfestens tillhåll, Patriks 3:a. Jag är astaggad ! Sedan blir de sova hos Linnéa, mycket snällt att jag får flytta in där med henne för en natt : )  Mer om festen kommer helt klart imorgon !

Nu ska jag äta lite kexchoklad och vänta på att Johannes kommer hem : )  <3


Besviken som bara den, men nu vet jag...

Bra eller bäst ?

Igår pratade vi om kroppsspråk i skolan. Vi fick lite frågor att svara på i grupp och min grupp bestog av mig, Sandra, Therese och Emma. Vi skulle svara på hur kroppsspråk säljer och i hur stor procent.. Vi gjorde en noga uträkning på att de nog är 92.35% vilket vi tyckte lät lite kul men satsigt. När vi berättade våran resultat för klassen blev Sten (lärare) mäkta förvånad för han visste nämligen det rätta procent talet som forskare gjort.. Det visade sig att de var 92% som var rätt. Alltså, vi hade ju helt rätt, eftersom vi bara gjorde våran uträkning lite mer precis sådär..  Haha..  Gissa om vi kände oss bra, eller kanske bäst ?

image467

Fyndigt Mamma !

Jag tror att min Mamma tycker att hon är jätte rolig idag.. Hon hade nämligen gjort iordning två lasagner innan hon åkte iväg på möte. En höstlasagne som inte är något för mig och bror så även en vanlig lasagne också. När jag kom hem och kollade på spisen stog de "Lasagne 30-" på den ena och "Lasagne 50+" på den andra. På den andra stog de även dit skrivet ett litet slarvigt Tord. När jag bara såg den första fattade jag ingenting. Vadå 30-?  Men sen fattade jag, hon menade alltså åldrarna. Och eftersom pappa tycker han är så mycket yngre så kom hon väl på att hon skulle skriva dit hans namn på 50+ annars skulle han äta utav våran 30-.  Fyndigt Mamma !

I skolan var vi på studiebesök på konsument uppsala, så behöver ni hjälp med reklamationer och dyligt fråga mig.. Tss, nej nu tog jag i.. Men de var kul att få se lite utav vilka rättigheter man har som kunsument och hur vi som säljare ska agera sen : )

Outsiders.

Har längtat hela kvällen efter att sätta mig med en glass och kolla på outsiders. Men, jag fick pina i mig den sista halvan av glassen. Jag mår verkligen illa ! Ni som också ser de förstår nog .. De är om jobb som ingen vill ha, bland annat att städa ur lägenheter där någon dött. Ingen vidare kul syn och förklaring, ehmm..  Jag som längtat liksom..


Misstag..

Idag gott folk gjorde jag de stora misstaget att somna på tåget.. Sov nästan hela resan. vaknade vid Skyttorp - ställde klockan - somnade om. Dock vaknade jag inte utav klockan men som tur va så vaknade jag när vi kom till Uppsala ändå. Men att sova på tåget är inte bra.. Jag blir vilse, tröttare, helt borta ! Så denna dag har varit tuff, bara för att jag somnade på tåget..

Ett framsteg har även skett idag. Jag gick ner till maskinen ( fylld med godis ) men köpte inget. Jag var mycket nöjd när jag återvände till övervåningen utan något snask i handen.


Undra om jag ska sova liten stund nu ?


...

Har varit på träning nu, var riktigt skönt faktiskt ! Behövdes .. Nu ligger jag i soffan och myser, ser en film. Gillart !


Jag känner mig förövrigt förvirrad. Tänk om någon bara kunde säga vad jag skulle göra. De är som en klump i magen..

2timmars pratande.

Risig som bara den åkte jag till Linnéa igår efter middag med 2 fullpackade väskor som innehöll mitt liv ungefär. Vi gick och handlade mat och började sedan fixa till oss lite.. Sedan dök även Emma upp och vi lagade och åt mat. Kyckling med pommes och en smarrig sås. Vi drack, pratade och hade de roligt. Melodifestivalen var igång medans vi fixade oss de sista och åt efterrätt..

De bar sedan iväg till tåget mot Gävle. Väl i Gävle gick vi till Jägarn och där befann sig Alex och Kalle. Efter en stund på jägarn gick vi vidare och hamnade på solo. Det var trångt, väldigt trångt, men vi hade kul !

Jag och Linnéa tog kl2 farväl till Emma, Alex och Kalle och hoppade på en fullpackad buss hem mot Tierp. Denna buss brukar vara väldigt seg att åka men vi pratade och pratade och vips så var vi i Tierp, kl03.45 typ..

Jag hörde även en livs levande fransman prata igår. Linnéa och Beru pratade på skype och Linnéa hade även kameran igång. Beru såg mig i bakgrunden och konstaterade att jag var "black". Hallå ? Jag som är blekfis och blondin blev helt plötsligt mörkhyad.  Jag tog detta positivt dock! Tar mina piller man ska bli brun av så bra tänkte jag..

Men nu kommer Haack snart.. Vi lär prata ut om saker och ting ! Och är de några som är bra på att lösa varandras problem så är de han och jag.. Han är en av mina bästa vänner !

image466
Emma, Linnéa & Alx, looong time ago..

När man väntar..

Det känns som om tiden kryper fram nu, 1 minut blir tio minuter. . Precis sådär som de blir när man väntar på något. Jag väntar på att åka till Linnéa, och bara för att jag ska åka om 1 timme så finns de inte så mycket att göra.. Undra varför tiden går sakta när man väntar på något.. ? 

Jag var iallafall nere och gosade med Nova nyss. Hon är riktigt mysig och hon visar verkligen hur glad hon blir när man kommer. Tänk om även människor kunde vara så bra på att visa att vi uppskattar varandra..

image465

Tagga med stuvademakaroner.

Ikväll ska jag till Linnéa. Blir middag, melodifestivalen, lite drycker och förmodligen utgång med självaste Linnéa och Emma. Jag tycker de låter mysigt & kul, men min kropp är inge taggad.. Jag jobbar för fullt på att få mig själv taggad dock, jag gjorde till och med stuvade makaroner ( älskart ! men är sämst på att görat, kan leda till svarta kastruller eller glöd på spisen ). Kanske att makaronerna taggade mig lite.. Jag hoppas! Annars blir jag taggad när jag kommer innanför Linnéas dörr, de vet jag !


Jag vet inte vad jag ska ha för kläder, de är jobbigt ..


En morgon fylld av tårar..

Jag tycker om att på helgen göra iordning frukost, ta den till soffan och slå på en film eller serie. Idag fick de bli O.C. När jag såg sista avsnittet på säsong 1 grät jag en hel de. Idag blev de sista avsnittet på säsong 2 och de var inte så mycket bättre de heller. Grät ett antal gånger. Jag är helt inne i O.C och allt blir då extra sorligt.

image464

RSS 2.0