Seg ?!

Jag har tänkt skriva lite här hela dagen men de drog liksom ut på tiden lite.. Men de har varit en rätt lugn dag. Jag och Louise har planerat lite på en resa, till Göteborg.. Jag tror den kan bli alla tiders! Sen tog jag en promenad med Sara och under promenaden halkade vi in på en och annan affär och köpte godis. Som vi sedan smaskade i hemma hos henne.. Jag åkte sedan vidare till Erik och kollade på tusenbröder innan jag slutligen åkte hem och slängde ihop packningen tills imorn och hamnade här, i sängen med datorn..

Imorgon kommer de bli kul.. Jag och syster ska ordna 3 rätters och de kommer lite folk. Jag blev verkligen taggad nu när jag tog fram nyårs klänningen ! I like it : )  Men mer om nyår tar jag nog på tisdag..

image306

Ha en underbar nyårsafton. Och för att ge lite medlidande gott folk, tänk på Louise som gör en hjälte insats och jobbar imorgon.. Bra Louise, braa..

Badankan

Sara var hit igår kväll och vi bytte julklappar, åt popcorn, pratade och så.. Nu blir jag bara tvungen att lägga upp en bilder på min heta ankbadmössa som jag fick. Jag älskar nämligen badankor och har nu en rätt stor samling . Jag fick även ett jätte fint halsband och örhängen, som man kan ha till badmössan ? Tss..

image304 image305

Visst är den rätt cool ?

Blekning.

Jag har verkligen fått nog utav min utväxt så nu har jag precis smällt i blekning i min utväxt. Undra hur detta kommer bli ?  Jag är inte sådär jätte duktig på att pensla i färg på mig själv. Men jag kan inte vara sämre än Louise och hon klarar ju de.. eller kan jag vara de ? : p  Det visar sig inom kort..

image303

hälsning

Lite sen julhälsning från mig, elin, tobbe och mörner..
Julhälsning

Kolla och njut.. haha

(funkar den inte i explorer så funkar de nog i firefox)

Den onda skinkmackan.

Vid tre tiden blev jag lite hungrig och extremt sugen på en julskinkemacka, men ack vilken tabbe. Jag gick ner och började med min macka, vilket är en stor prosedur när det gäller mig och julskinka. När den äntligen var klar såg jag att de var en brun fläck på ena kanten av skinkan. Jag ställer mig vid diskhon och skall bita+spotta ut denna bruna fläck. Bara de ATT, skinkan ramlar av mackan rätt ner i en kastrull full med vatten.. FAN tänkte jag! Men inte nog med de så stänkte de upp en hel del vatten på min nya T-shirt vilket resulterade i fettfläckar. Jag kan säga som så att jag fick ett ont öga till denna julskinkemacka efter detta.. (även om julskinka annars är en favorit)

image302

Mellandagsrea.

Jag glömde skriva igår att jag och Louise kollade in mellandags rean. Men de var inte mycket att hurra för. Visst shoppade vi, men inte så mycket var på rea. Jag köpte iaf ett par jeans och två tröjor. Nöjd!

Idag ska jag ha en slappar dag.. Kolla lite på andra avenyn och spela gitarr, ja gillart !

26 December.

Idag är de 3 år sedan naturkatastrofen.. urs, känns lite obehagligt på något vis när man tänker vad man gjorde för precis 3 år sedan. Just nu var vi uppe på ett tak terras typ, de var kväll och vi skulle sova där. En ofattbar händelse som inte borde fått hända. .

Och idag mår jag fan kasst.. Blev lite för mycket av det goda tror jag, tss. Men jag hade kul känns de som. Jag minns liksom alla händelser men inga känslor. Haha. De var de gamla vanliga gänget som hade singstar förfest och sedan åkte till möbeln iaf .. Nu skall jag inte dricka en droppe innan nyår, vilket är snart dock. Min bussresa idag slutade med att jag hoppade av en aning för tidigt i uppsala eftersom jag inte kunde sitta kvar på bussen pga "värmen på bussen".. hmm. Tänkte hoppa av i björklinge men hann ta mitt förnuft till fånga och inse att jag då skulle bli kvar där i 2 timmar..

Men men, de är värt de.. tror jag!  Kanske skriver mer sen, om kvällens händelser. Men nu lär jag iväg på middag.

Hejhej,

God jul!

Jag har upplevt den perfekta julafton tror jag. Det känns som det idag iaf ! På morgonen kom Elin och Farmor hem hit och vi åt grötfrukost med skinkmackor och sånt. Sedan hade vi de bara mysigt och bytte lite julklappar. Vid två åkte jag och Johannes ut till Torslunda, dvs till Elin och Tobbe. Där var hela Fagerborgs och efter någon timme var även hela Hellströms där. Vi kollade på Kalle och smaskade Anna´s jätte goda julgodis, åt massa mat och lekte paketleken. Paket leken slutade i rätt mycke kaos eftersom alla ville ha ett paket. Tss! Men allas höjdpunkt var nog paketen, ni kan ju tänka er en hög med paket för 17 pers.. Det tog sitt lilla tag befria golvet och granen från alla dessa paket. Efter paket öppningen var de bara julmys igen, kolla vad alla hade fått, äta lite mer godis, äta ris a la malta, och bara umgås.  Nästan varje juldag brukar jag känna att jag vill ha julafton idag igen, men idag känner jag mig bara så nöjd och glad och vill bara tänka på gårdagen .. De är nog ett tecken på en mycket lyckad julafton.

Mina julklappar då? Joo, jag är mer än nöjd.. Jag har fått en gitarr! Även kläder, presentkort, filmer, singstar skiva och lite sånt av Mamma och Pappa.  Av Johannes fick jag en Ipod !!! Gissa om jag blev glad? Den nya ipod nano, svart, underbar! Och har fått ett program till datorn som tar fram ackord till gitarren av Elin och Danne. . Jag är alltså hel nöjd !

image301

Tack alla för denna jul afton, ni gjorde den perfekt !


Juletid.

Idag är jag glad, jätte glad ! För imorgon är de julafton.. Barnet i mig kommer alltid fram såhär vid jul. De är bara så mysigt och kul hela alltihop. För 3 år sedan befann vi oss i Thailand nu, i sol och värme. En julgran gjord av presänning och en palmstam. Jag måste då säga att jag trivs så mycket bättre med julen i Sverige. De är mer stämning här hemma.. Tomten passade ju liksom inte direkt in på elefanten som gick bland palmerna på pool området. Nej, de är inte så jag tänker mig tomten.. Så jag är mer än nöjd med att vara hemma i Sverige under julen.

  
Jul ?

Ska hämta Johannes vid tåget nu, lr skulle åkt för typ 3 min sedan igentligen men började blogga istället. tss. Han ska fira jul med oss i Torslunda. De ska bli mysigt att fira jul med karln : ) 

Lär väl hämta karln nu kanske ? Hmm. tss.

Traditioner.

En tradition betyder väldigt mycket på alla sätt och vis har jag kommit på. Idag var det den traditionella grötfesten hos grannarna Tunells. Så länge jag kan minnas har hela byn samlats där, sista söndagen innan julafton och ätit gröt, julgodis, druckit glögg och umgåtts. Det är en av de mysigaste traditionerna enligt mig.. Dock blev det ändringar i år, de fick bli lördagen innan julafton. Men de var lika mysigt för de och i år var vi ca 30 st där och då kom de folk från både Afrika, Rumänien och olika ställen i Sverige. Men ändå var de bara "by-folk" + lite släkt .. En klassiker är att vi kör charader under kvällen och de bli alltid galet och kul. Och vi barn är nästan som Alla barnen i Bullerbyn, vi har växt upp tillsammans och haft mycket lek och bus för oss.. Mysigt på nå vis.

image298
Jag gillar grötfest..

Uppenbarelse.

Nu kom jag precis hem från mormor och kusinerna i norr. Vi har varit där och firat lite mini jul. Men jag är väldigt glad att vara hemma för jag har saknat min säng så brutalt och även tystheten, inga snarkningar som dånar i öronen.

Inatt var en hemsk natt, haft en sjuk dröm som innehåll en uppenbarelse, de lär vart de. Jag drömde att jag färgade håret koppar ( som jag hade förut ) men när håret torkade så var jag blond i botten och illröd i topparna. När Louise sedan skulle hjälpa mig att styra upp de hela så blev vi attackerade av ca 100 karate ungar. Och de var bara helt sjukt. MEN, jag tror de är ett tecken på att jag ska förbli blond : )

När jag kom hem nu så låg de ett brev på bänken från folkuniversitetet, jag kom in på skolan ! Men jag är inte glad över de tror jag, för nu måste jag verkligen bestämma om jag vill plugga lr inte. Vad tycker ni jag ska göra?

Confused.

Just nu känner jag mig helt förvirrad.. Vad vill jag ?  Det känns som att allt min framtid innehåller ett stort frågetecken.. Jag har några drömmar&mål, men hur når jag dit ? Jag vill ha en förändrig, något nytt, ta ett steg vidare i livet..  Men just nu känns det som om de går åt fel håll. Mina närmsta vänner vet förmodligen vad jag menar till en viss del. Det är verkligen jobbigt att veta framtidens problem. Jag vet inte vad jag kan göra för att det ska lösa sig.. ? 

image296


Jag skulle vilja resa bort ett tag och bara njuta av livet..

En i gänget.

Okej, för att rädda Louise som just nu lever under press så skall jag påpeka att Erik är en rolig liten prick.. Han känner sig lite utanför när jag endast skriver om Louise och våran fika meen, det skall han icket göra. Erik är en i gänget ! Men de är farligt att vara på kryssning samtidigt som Erik och även Louise.. Nu hoppas jag att Erik är nöjd och glad ..  : )



En ovanlig händelse..

Igår åkte jag in till Uppsala och mötte Louise. Vi drog en fika och pratade om våra liv.. Men något mycket ovanligt inträffade, vi åt inte upp godsaken vi köpt.  Och de är väldigt ovanligt när de gäller oss ! Det var iaf mycket trevligt..

Idag försöker jag att ignorera att jag känner mig "kommer-bli-förkyld-inom-kort". Huvudvärk och kinvar i öronen är dock svårt att ignorera.. Men, de är snart jul dvs, jag kan inte blir förkyld. Punkt slut !


Urrsss..

Dörrgnidaren.

De jag glömde att skriva inatt var kvällens traumatiska händelse. Jag hade förmodligen förträngt de när jag kom hem för att kunna få min ljuva sömn.  De var iallafall som så, vi befann oss på jägarn och jag gick på toa. Jag hann nästan bara låsa dörren innan jag hörde att den på toan brevid låste upp och gick ut.. Och bara någon sekund senare står någon och gnider sig mot min dörr, som sedan övergår till gnid + små dunkningar.. Jag hör att de är två personer och den ena säger " så länge du vill ha mig så vill jag ha digOoookeij, tänkte jag.. här sitter jag instängd på toan. För jag vågade inte direkt gå ut.. När de äntligen blev tyst ( vet inte hur lång tid de var ) så smög jag mig ut och Linnéa utbrast " ALX, vilken tid de tog ? "  Jag berättade då min traumatiska upplevelse och drack lite till för att komma tillbaka på spåret.. Senare på kvällen hittade en i vårat sällskap ett par stringtrosor storlek 42 i handfatet vid toan (frågan är varför han kollade storleken?). Hmm ok, normal händelse  ?

image295
Kanske såhär skylten borde se ut på dörren..



Kul hade vi iallafall, denna dag har varit mindre kul.. Men de får jag ta!


Smaksatta fingrar.

Nu är jag hemma igen och har precis krypit ner under täcket. Hur skönt som hellst ! Plus att jag har fingrar med lakrist smak.. de är lite roligt.  Jag har iaf haft en kanon kväll med massa trevliga människor ! De enda negativa var bussresan in då jag saknade en toalett på bussen, och den otroligt långa bussresan hem + en liten promenat på en väg över en åker i den bäcksvarta natten. Jag kan ju säga som så, jag var livrädd eftersom jag inte ens såg vägen.. Men men, tack för en trevlig kväll gott folk, nu skall jag och mina lakrits fingrar sova !

Godnatt !

Lussekissar.

Imorse fick jag ett sms av min syster där hon undrade om jag ville baka med henne idag.. Det ville jag !  Vi har bakat massa lussekissar och knäck. Dock var dedär med lussekisseformen inte min grejj, dom var jätte fina innan dom gräddades. Men något gick snett i ugnen och de blev lusse-sjöhöstar/snigar. Men dom blev goda och även knäcken !

Sedan bar de iväg till LillMörner där vi överlämnade våra fina presenter som var  en engångskamera, haklapp, doft smiley djur till bilen, handduk med bamse och ett måttband som kom från ett kinderägg. Tro de eller ej men han blev glad. Så vi fick smaska tårta, och den var förbaskat god !

Nu är jag åter igen hemma och ska börja fixa till mig för kvällen, förfestbussresa(?) med mig själv sedan ska jag möta Linnéa och Josefin så få vi se vart vindarna för oss. tss. Nej men galejj-gala ska vi ha iaf : )

image293 image294

Jag fryser som bara den.. !!

Julgran.

Denna dag har spenderats åt att städa fram julen.. Jag ska väl kanske ta fram en till tomte lr två men annars så är min övervåning julredo nu. Och äntligen har jag fått plocka fram min nya fina gran och klätt den, den är så fin ! Mamma och Sara kunde gå med på att den togs fram nu, tss..

Nu på kvällen har jag varit till Linnéa och de var så kul att träffa henne igen.. Vi har ätit lite mat och spelat spel vilket resulterade i att jag upptäckte att min allmänbildning är värdelös. Hmm.. På vägen hem kikade jag även in till bankar´n en sväng men nu är de ändå sängdags.. Även om jag inte alls är sugen på att sova.


Gävle-kalas imorgon med Linnéa lr inte?

Julhandlat.

Idag har jag och Sara varit inne i stan och gått runt & gått runt.. Vi var på julklapps jakt och de har gått bra.. Sara åkte hem med tusen kassar typ och jag två. Sara köpte julklappar och jag köpte kläder till mig, tss. Eller en present till Mörner blev de också,  eftersom han fyller 26år idag : )   Sen på håll har jag köpt julklapp till papps, så jag är klart med alla klapparna nu.

image291
Tröjan & skärpet jag införskaffade, dock dåliga bilder..

image292
Grattis Mörner!!


Nu är jag helt slut, fötterna ömmar och ryggen värker. Men de går nog över sen när man får krypa ner under täcket !



Idol nytt.

Idag kan man läsa om New enemy i tidningen.. roligt !



Hemska dröm.

Jag hade en hemsk dröm inatt. Nästan som en mardröm fast utan skräck eller panik. Och den förstörde min dag. Jag vill helst bara sova och få en ny dag, jag känner inte för att göra någonting liksom. Allt för den där drömmen, den skrämmer mig..

Men imorgon är de en bra dag.. Linnéa återkommer till Sverige ! Jag har saknat na !  Meen, i helgen hoppas jag på att vi ska köra lite julmys.. hon har ju varit isolerad från den svenska julen och dess gottigheter..

image290


De var allt för mig...

...




Love it, or leave it, you can't understand..

My Chemical Romance

Jag sitter och lyssnar på My Chemical Romance & albumet Three Cheers for Sweet Revenge. Det är riktigt bra och jag gillart !


Für meine beste.

Idag har de varit en rätt tuff dag.. Hälsan har väl inte varit på topp direkt ! Hela förmiddagen spenderade jag därför i soffan och jag hann med 2 filmer innan hungern kom. Det blev pizza och ännu en film, dock nu med sällskap. Sedan åkte jag till Sara och vi gick och kollade på lucia ( på den tidpunkten vi igentligen skulle stått i aktiveras lokaler och flåsat till höstens sista bodyattack) och vi gick även en promenad..

Nu har mamma och pappa kommit hem och vi tog lite myskvälls fika. Jag hade blivit lovad en tysk chokladkalender men dom var slut. Dock kunde jag inte blir arg för jag fick ett jätte fint pepparkakshjärta med texten "Für meine beste" och för dom som inte kan tyska (precis som mig) så betyder de till min bästa förklarade mamma. Hur glad blir man inte då ? : )

image287

Nu är de dags att ta kvällens fundilerar stund och sedan somna..

Lyckad kväll.

Min och Simons Lördags kväll blev helt lyckad. Maten blev väldigt god och även efterrätten. Att kolla på alla gamla kort från språkresan (efter några glas) var väldigt kul, jag har fortfarande ont i halsen från allt skrattande. Plus att vi dekorerat mitt tv-rum med ballonger, fråga inte varför..

Nu har Simon åkt hem och jag känner mig riktigt tragisk faktiskt. Har bäddat ner mig i soffan och slagit på lejon kungen 3 medans jag smuttar på en cube. Vet inte om kombinationen är den bästa. Tss.

image285 image286

Vissa saker blir så jobbiga iband..
Jag vet ingenting känns de som.

Valbo tur.

Jag är idag glad över att min bror har så pass höga tankar om mig. Han bad mig göra rent fritösen. "Ok, de fixar jag väl på 10 min" tänkte jag.. Hmm, jag fattade verkligen ingenting och jag fick inte loss någonting typ. Dedär lär man vara ni geni för att lyckas med tror jag.. tss. Men han trodde att jag skulle kunna.

När bror kom hem från jobbet så visade de sig att de fick bli Valbo istället för mat iaf. Elin och Tobbe hade shoppat så de inte fick plats i bilen och vi fick rycka in och åka dit med större bil. Tss. Sedan blev de kebab och idol hemma hos dom. Erik gav mig även lite sällskap en stund när jag kom hem, trevligt.

Har bakat klart alla delar till mitt pepparkakshus idag också.. börjar ta sig : )

image283l   image284

Lördags planer.

Jag tror på den här Lördagen. Den kommer vara kanon! Jag pratar med Simon på MSN och eftersom både är ensamma på Lördag så skall vi styra upp de hela. Planeringen har kommit så långt som att vi på Lördag skall handla mat, massa mat. Sedan skall vi laga mat, dricka lite och se vad som händer.. Endra slutar de med en film eller så kan de sluta med galejj. Vad de en blir så kommer vi ha sjukt kul, för de enda vi gör är att skratta !

image281image282

Så såg de ut på språkresan i Hastings sommaren 2005


Har ni några tips på vad vi kan laga för mat?

Puckade Popcorn !

Jag har kommit på att popcorn är asgott. Det roligaste med popcorn är att jag alltid får mig ett gott skratt när jag skall poppa dom. För att få fram själva instruktionen lär man ta av plasten och veckla upp påsen. Som punkt nummer 1 står de " Ta av plastfolien ....".  Hur dumma är dom ?! Man lär ju ta av plastfolien för att se instruktionerna.. Haha, de är så kul : )

image280


Sötis.

image278

Jag och Nova åkte bil idag, Hon är så söt när hon lägger sig och sover..
Liksom, hur söt får man vara ?

Virrpanna.

Igår skrev jag att de är på Måndag jag ska till skolan. FEL! De är på Tisdag som jag ska dit.  Jag befinner mig i någon slags konstig period som jag själv kalla " Nollkoll". Det är nämligen som så att jag varit helt inställd på att jag har massage tid imorgon Fredag. I Tisdags kväll när jag skulle sova låg jag och grubblade på vilken tid de va så jag kollade på kortet, "5/12 11.00"  Ok, hmm .. ? Jag som trodde de va den 6:e på Torsdag.. Jag kom då på mitt misstag, jag hade bara tagit förgivet att den 5:e var en fredag förmodligen.

Problemet var väl mest de att jag skulle ha Nova här på dagen, så de liksom krockade med massagen. Men jag tog syrrans hem nyckel så tänkte jag att jag lämnar av Nova där hemma hos dom medans jag är på massagen. Perfekt !! När jag kommer till Torslunda inser jag dock att jag glömde nyckeln så att de var bara för Nova att ligga i bilen och sova medans. Men hon verkade gilla de iaf : )

Nej men, jag måste iaf skärpa mig !!

Skoldag.

På Måndag skall jag till skolan jag sökt till och "gå i skolan" en hel dag. Eller vi ska få information, ha personliga intervjuer och workshop. Det ska bli rätt kul men ändå läskigt. Jag vill ju verkligen komma in ! Men de visar sig : )

Nu är de snart bonde söker fru. Jag är redo med en Julmust med smak av julkola, smaskens !

image277
Ni lär smaka !!


Lyckat.

Jag är inte sådär jätte bra på att luras men jag tycker de är kul att dra små luringar ändå. Nu lyckades jag dock luras så att någon gick på de, nämligen Mörner. Kanske är han som är lättlurad men de var så kul att jag måste skriva ner de här.

Jag använde mig utav ordet "barnig" i våran konversation på msn och han sa att det inte var ett riktigt ord. Men jag påstog att de stog med mellan raderna i svenska ordboken och att de även användes i en psalmtext. Jag letade upp en psalmtext som hade ordet barnslig och skrev de till Mörner.

" O Jesus, giv, att barnslig tro " kollar du där mellan barnslig och tro så kan man tolka ordet barnig.

Tro det eller ej men det gick en stund innan han förstog att jag skrivit till de sista själv.. Det gav mitt ett gott skratt eftersom jag gjorde de helt oseriöst.

Akut bloggning.

Detta är ett akut blogg inlägg efter att jag har läst en upprörande sak på aftonbladet. Gott folk, de råder mjölkbrist i världen !  Grips inte av panik som jag gjorde, tidningen brukar ha en tendens till att överdriva..

Aftonbladet :
Prishöjning på skinkan, osten, mjölken och den ekologiska maten. Mjölken, smöret och osten blir dyrare. Skälet är att det råder mjölkbrist i världen. Redan i veckan slår Arlas prishöjningar på cirka tio procent igenom.


Det ska tydligen bero på att Kina och Indien köper mer mjölkprodukter nuförtiden. Jag blir orolig, tänk om det blir riktig brutal mjölkbrist tillslut så att mjölken blir rena lyxdrycken och man får ett glas/ dag max. Eller att det blir som i skolan " max en skiva ost / person ". Jag är upprörd men försöker nu intala mig själv att leva i nuet och inte ta artikeln så allvarligt..

image276

Men tänk om..




Slappar morgon.

Idag har jag unnat mig en riktig slappar morgon. Först sov jag till halv elva vilket var väldigt skönt. Efter att bara slappat i sängen en stund så tog jag täcket och gick till soffan och kröp ner där istället, de är så mysigt. Jag kollade på adventskalendern som förövrigt är rätt bra i år.

Efter denna lugna förmiddag var de dags att rycka upp sig, jag duschade och fixade till mig lite. Jag skrev ihop ett personligtberv till en jobbansökan och åkte in till Tierp och postade denna ansökan. Jag var även in på min gamla praktikplats och hörde om min f.d handledare nu vill ställa upp som referens i min ansökan till skolan i Uppsala. Snäll som hon är så ville hon självklart de, Tack ! Innan jag begav mig hem handlade jag även lite så ikväll skall jag laga mat tills alla kommer hem från en tuff dag på jobbet tänkte jag.

Och nu sitter jag här i väntan på att pepparkaksdegen ska ha legat framme tillräckligt länge. 4-5 timmar skulle den ligga framme, föör länge enligt mig! Men strax så är den redo för utbakning, ska försöka göra ett hus tänkte jag..

image275
Mitt pepparkakshus förra året.
Dock var de byggsats .. tss.

3 december.

Idag vaknade jag med riktiga ilningar i ryggen vilket i säg ger huvudvärk. Så har inte gjort så mycket idag.. Kollat på de 3 nya avsnitten av Andra avenen, endast 6 dagar tills nästa 3 avsnitt kommer.

Jag tror jag återkommer imorgon när jag förhoppningsvis känner mig bättre i ryggen och piggare..

image274
Godnatt.


Ingen träning.

Sara hann inte hem till våran träning idag så vi bestämde oss för en lång promenad. Det kändes mycket skönare än träningen faktiskt. Vi hade så mycket att prata om och vi gick i hela 2 timmar. Härligt !

Jag vill ha snö..

Omotiverad.

Jag sitter här och försöker ladda inför träningen men jag är så omotiverad när de gäller träning.. Jag tycker bara om träningen på efterhand, när jag kan känna mig lite duktig medans jag ser en bra film eller något liknande.



Idag är de 1:a advent.. Jag gillart.

Hejdå Snön.

Varför kan inte snönligga kvar när den väl kommit ? Det är ju så fint med snön också. Nej, självklart ska snön regna bort nu så vi får lite is och svin halt så alla kan halka och bryta både armar och ben. Absolut. Hmm, jag gillart inte..

Dock gillar jag min Sara. Har varit hos henne idag, gått och bara gjort ingenting typ.. Men de är så skönt med sånna vänner, man behöver inte riktigt göra något men ändå är de roligt. Jag gillar henne och de har jag gjort sedan jag var nyfödd ungefär. Och hon var trots allt en av de första jag såg upp till och en av de jag växt upp med. : )

image273

Jag fryser..

RSS 2.0