Sista April.

Jag har precis målat mina naglar röda, tvättat pumpsen, korkat upp en cube och pratat med Honey. Honey, från Örebro som jag träffade på språkresan är i Uppsala och jag ska strax gå ner till henne och hennes kompisar och se på forsränningen : )

Johannes jobbar så han ska hämta mig efter Twiggy frostbites spelning. Liksom Emma är basisten, jag lär kolla. Ska kolla med Linnéa och hennes fransman Beru för övrigt!

Sen blir de grillning hos Oskar. Hoppas Linnéa, Emma och Beru hänger på dit, skulle vara kul : )

Fick en extern hårddisk av Johannes igår. En rosa! Lär skaffa en passande rosa dator nu ju : )

image681

Men lär fira vidare nu..

Mina fossingar.

Mina fossingar värker och jag tycker synd om mig.. Tror jag måste börja med skobyte vid lunch nu innan fötterna strejkar.

Idag är jag sjukt trött, lär verkligen lägga mig i tid ikväll annars är de jag som snarkar på tåget imorgon.. Men efter imorgon är de 2 dagar ledigt sen praktik fredag och sedan 2 dagar ledig igen.. Det värsta är att ledigt betyder plugga. Upptäckte imorse att jag blandat ihop tentorna så den största tuffa tentan är nästa onsdag och INTE om två veckor..  Råplugga in de ca 40 komendierna nu typ!

Nu ska jag fortsätta smaska lite karameller och kolla på outsiders.. Underbart att bara ligga i soffan och må bra : )


Jag har tur som har dig..

En dröm i rosa..

Helgerna går verkligen allt för fort nu.. Jag behöver med tid för återhämtning !  Igår städades de som bara den, soprummet är väl ungefär fullt nu. Vi var även till IKEA och shoppade lite nya fina grejjor. De var kul : )

Johannes lyckades med en specialare på Max, han skulle ha en mellan choklad milkshake. Men efter ca 10 min hade dom ännu inte fått chokladsmaken att funka och han fick två påsar minimorötter så länge. Sedan fick han byta smak till jordgubbs milkshake men fick då en stor istället för en mellan. När vi hade satt oss kom dom även med en stor chokladmilkeshake, för då hade dom fått igång den. Så han tjänade verkligen på problemet..

Och jag är besatt. Jag måste ha en ny bärbar dator! Den är bara helt underbar och jag vill ha den.. Ge mig!

image680

Min rosa dröm..

Solsken.

Imorse vaknade jag utav att de var ljust i rummet och när solen skiner har jag svårt för att sova så jag skuttade upp. Nu ska jag snart iväg till Uppsala. Johannes ska ta hem sin nya bil (brors gamla) så jag ska åka med och digga musik är de tänkt.

Igår efter min mysiga promenad med Sara åkte vi även en sväng till Robin. Sen fick vi leka taxi åt mamma och Katta som varit på modevisning.

Snart är de sista april också. Vad har alla tänkt att göra ? : )
Jag är astaggad men alla verkar ju jobba halva dagen.. Jag vill se forsränningen!

Ha en bra dag i solen, njut !

Shopping gör mig glad.

Nu är tentan avklarad. Jag borde klara den även om det var frågor som vi inte ens pratat om me. Men förmodligen tas de frågorna bort om de flesta kuggat just dom. Så jag hoppas på de !

Sen var de min och Sandras shoppingrunda. Liksom bli lite uppmuntrad efter tentan. Så nu har jag en jacka, en tröja, leggings och randiga hängselshorts med mig hem. Och lite mindre pengar på kontot. Hmm.. Men jag blir glad av att shoppa, så de är de väl värt ? : ) 

Riktigt härligt väder ute idag, varmt och mysigt ! En såndär dag då man vill sitta vid ån och äta glass.. De är nog en av mina favorit " att göra " .


Sol sol sol..

Tenta Panik.

Jag har tenta panik! Jag har tenta nummer 2 imorgon och mitt seriösa pluggande började för någon timme sedan. De hela blir ju inte bättre utav att vi har väldigt dåligt material att plugga med. Plus att min rosa hi-tec markeringspenna börjar bli slut efter förra tentan så nu blev mina markeringar inte så tydliga. Just nu känner jag mig så förbaskat jävla körd. Därför fick det bli en paus med lite uppmuntrande musik nu som innehåller massa positiva minnen..

Idag var de skola igen, genomgång inför tentan i säljkunskap. Jag mådde och mår psykiskt dåligt av högen med kompendier som skall in i min hjärna. Ingen vill ju liksom göra Sten besviken och missa någon viktig liten kunskap.. Ursh, för mycket tentor nu!

Men imorgon efter tentan ska jag och Sandra trösta oss lite. De blir en shopping runda på stan. Skall kanske införskaffa mig en röd jeans hängsel-klänning eller ett par jeans. Men vet inte om jag vill ha favoriten från Lee, Wrangler eller Diesel. Någon vårfin tröja lär de bli iallafall.

image679
Vilket par jeans är den stora frågan..



You.. you got to just, got to keep on trying..


God morgon

Jag börjar ana att mina dagar blir lite för vanliga eller enformiga kanske, jag har inget speciellt att skriva i bloggen. De är inte bra! Men endast för Louise´s skull skall jag skriva ett inlägg ändå. ( känn dig hedrad )

Även idag är de praktik och ikväll ska jag nog åka hem också. Hem och plugga typ. Får se om de hinns med någon promenad med Sara. De beror på hur trött jag är..

Min förkylning är inte bra än heller, börjar få ont i halsen igen. Seg jävel ! Men de är vår ute så jag är glad ändå. Att solen skiner och värmer lite piggar verkligen upp.. Och att de är fullt med tussilago, blåsippor och vitsippor gör ju bara saken bättre : )

Nej nu lär jag borsta gaddarna och ge mig iväg...

Förlåt!

Jag har verkligen varit kass på att blogga den senaste tiden. Men blogg tiden får inte plats på schemat så som de gjorde förut. Fast de är bara tillfälligt kan jag dock tillägga.

De blir inte så mycket tid över nu när jag har praktik, slutar kl18 och då är de bara att ta sig hem, äta och så och även plugga sen är de nattinuffsan. Men nästa vecka är de ingen tenta iaf. Och igår gjorde jag den första tentan för denna vecka, min första tenta! Jag har riktigt ont i nacken idag från tentan, 15sidor och jag satt på en obekväm stol som var alldeless för hög i jämförelse med bordet.

På praktiken rullar de på bra. Trivs jätte bra! Idag blir de lunch med Sandra också : ) 


Njut av solen..

Helg !!

Jag har rejäl träningsvärk i mina lår. Och varför? Jo, jag har vikt jeans och böjt mig ner för att lägga in dom för många gånger helt enkelt.. Bra tränad!

Igår var jag till Sara och vi bara va, tog en liten promenad i kylan, pratade.. De var lite mysigt sådär : )

Denna helg ska jag spendera åt de roliga pluggandet. Tenta nr1 på Måndag och tenta nr2 på Fredag. Så nu blir de marknadsföring för hela slanten!

Och min förkylning, den är nog tillbaka lite mer igen.. Typiskt!


Jag är skeptisk mot tentor..

Min första dag..

Nu är min första dag avklarad. De har gått galant : )  Vi har rensat jeansborden och ska fortsätta med de imorgon. Jag tror de kommer bli jätte kul där. Jag gillar min "namnskylt", JC Ny på jobbet står de.

Funderar på att införskaffa mig en ny jacka imorgon också.. Spanade in en mycket snygg på JC idag och behöver en vårjacka!

Nu skall jag lägga mig i sängen och vila, eller kanske sova..


Älskar dig!!

Nu jävlar..

Jag är absolut inte frisk än men jag ska till JC ändå. Punkt slut! Jag vill ju visa min duktiga sida plus att jag också vill berätta hur min första LIA-dag har varit. Kommer säkert vara heltslut ikväll men snart är de ju helg. Och ska jag vänta tills jag är frisk så blir de nog ingen LIA för mig denna vecka. Så nu ska jag knapra i mig en alvedon, ta hostmedicin och en strepsil sedan bär de av..

Idag ska jag nog åka hem också, så jag kan börja plugga lite marknadsföring. Tenta på Måndag, Ursch : (

Ha en bra dag !

Hur stor är chansen?

Idag är de min första dag på JC. Eller skulle ha varit de.. Jag som knappt minns när jag var superförkyld sist har sjävklart blivit de nu.. Till min första praktik dag. Det är bara så lyckat! Så idag får bli en hemma-dag för mig, kombinationen superförkyld/feber + Praktik passade inte så bra ihop..

Hoppas jag är bättre imorgon så jag kan gå dit då! Ska kurera mig totalt idag..

...

Jag mår absolut inte bra..

Mammas födelsedag.

Jag visste inte att de skulle vara så mycket firande här igår.. De gjorde nog inte mamma heller. För de första så ringde telefonen en aning många gånger, mammas sms-signal hördes också en aning många gånger,blombudet kom 2ggr, hennes chefer stog helt plötsligt på bron samtidigt som Ann-Louise va här. Sen dök Saras mamma upp med Helena, deras gamla barndomsvän som dom typ aldrig träffar. Plus att Elin och Tobbe kom. Sen, mammas jobbarkompisar som aldrig kommer på självaste födelsedagen (enligt mamma) 12 st galna dagisfröknar störtar in, sen kom min gamla barnvakt + son, + grannarna, + Sara. Jag och min förkylning kände oss en aning förvirrade av alla dessa folk.. Jag trodde ju nästan jag skulle få ha mamms för mig själv igår, men icket!

Inatt har jag dock inte sovit mycket alls pga min förkylning. Men, jag känner mig inte trött iallafall. Nu väntar skolan!

Ha en bra dag!

Min Mamma.

image678
Idag fyller mamma 50år.
Grattis !!!

Thailand del 1

Jag tänkte lägga upp lite kort från resan nu men de finns otroligt mycke kort eftersom vi hade fyra kameror med oss. Så jag tänkte dela upp de lite och börja med korten från min kamera idag..

Observera att jag älskar att utforska vad som finns i nessesärerna man får på planet, vill ha en drunken people... skylt, hade en solstol som i stortsätt stog i vattnet och njuter av att ha kort på en stekt ödla..


Min stolthet..

image581

En bild säger mer än tusen ord..

Vart är jag?

Nu är jag tillbaka på hemmaplan igen, jag gillart inte.. De är kallt och de snöar tillochmed. Helt värdelöst! Resan hem blev rätt tuff. Vi åkte 05.20 på morgonen från hotellet (thaitid) och kom hem ungefär 23 timmar senare.. När vi väl var hemma började de banka rejält på övervåningen.. Ja, så är de att ha en mamma som fyller 50. Ner kom grannarna och Hillbergs och sjöng. Observera att klockan då var mitt i natten för oss! Men de hade köpt vin, gjort lite småplock mat så de var bara att smaska. Vilket var gott och kul :)

Imorse när jag vaknade blev jag nästan rädd. Öppnade ögonen och visste inte alls vart jag var, mina drömmer befinner sig fortfarande i Thailand, och de gör nog även hjärnan, så kände inte alls igen mig.. Men nu vet jag vart jag är iallafall. Tss.

Har förövrigt blivit riktigt förkyld. Elin, pappa och Danne var de där nere men jag klarade mig just där.. Men på planet bröt de ut liksom. Den varma chokladen på planet fick vara räddaren, smask :)

Mer om allt vi gjort och så tar jag senare.. Ska äta frukost nu så jag kanske känner mig något piggare.

Mera Thailand.

Nu ska jag forsoka skriva lite mer..

For de forsta, till mina klasskompisar! Lycka till pa tentan imorgon! Och idag nar jag gick nere pa strandpromenaden sa kom de fram en forsaljare till, absolut inte den basta!!! hans inledning lod "Helo, how many do you like?" han salde skor och jag visade inte de mesta inresse. bra inledning, hmm...

Igar va vi till fanta sea, roligt. Jag gillar forestallningen dar. haftiga danser med grym tajmning. dom borde tavla i formation. Men de basta av allt, jag och syster holl i jatte sma tiger ungar. jag trodde jag skulle le ihjal mig.. saa sota!

Var aven till lemsing beach igar, riktigt fint och paradis likt. men de va sa stora vagor sa jag klarade absolut inte av att bada. Jag har trots allt inte badat i ett hav pa flera ar.. sa de var en aningen varmt att ligga dar i den stekande solen. Men men..

Motte en bauta odla ikvall ocksa. jag flog bakat och greppade mammas arm, han som stog med odlan fattade min radsla och gick undan sa jag fick ga forbi, mycket vanligt. dock motte jag den 2 ggr till sedan da den inte flyttade sig. jag HATAR meterlanga odlor, eller de ar kanske inte odlor men enda..

Aja.. kommer hem till helgen sa da blir de bilder och hela koret..
Ma gott!


Direkt fran Thailand.

Hej Sverige! Nu funkar bloggen. tur! loggade in i mandags men da kunde jag inte logga in :( Jag har de iaf kanon. Ca 36grader i skuggan varje dag sa de steker pa en aning. kan ju garantera att jag brant mig ett antal ganger.. vi ligger vid poolen och njuter for de mesta. Inte helt fel att ligga i varmen och njuta av en melonshake.

Och for er som tanker pa mig och mina paniker sa kan jag ge er ett gladjande besked att jag har varit enormt duktig. Ok, en attack har jag haft men tro de eller ej har jag gjort framsteg som bara den.. :)

Igar va vi och bowlade, ehmm.. for de forsta va de en manlig tjej som tog emot oss och for de andra smakade min bacardi hembrant/apelsin/hostmedicin.. Inte gott alltsa! Men de var kul :)

Vi har aven fatt en tuktuk forare vid namnet woodie. pa hans visitkort star de woodies adventure och han tar oss vart vi vill, aven till phiphi om vi sa vill.. lite klurigt hur han lyckas med de dock..

Nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva. kommer formodligen pa de sen nar jag ligger i sangen. Men ma gott sverige !!

Saknar er!

RSS 2.0