31 Augusti

Kan ni förstå att de är sista Augusti idag?! Imorgon är de höst på riktigt!! Fy vad sommaren har gått fort, för fort. De enda mysiga med hösten är alla tända ljus och mysiga koftor.

Idag har varit en konstig dag. Jag har varit förvirrad, av mig själv. Men nu börjar jag få ordning på allt. Man kanske måste ha en sån här dag någon gång ibland för att få tillbaka sitt förnuft och fokus.

Förvirrat inlägg? Hmm jaa.. Jag ska nog sova. Hihi


Johannes & Sara, jag vet inte vad jag skulle göra utan er!

..

Ibland kan jag tolka saker så fel. Och jag vet om de och försöker lösa de på sätt så jag inte göra de, men de blir ändå bara fel..

Min dag.


Blev en dag i soffan..

GAH!!

Jag försöker få ordning på mitt liv idag. Eller, jag försöker komma på vad jag vill. Jag skulle verkligen behöva ett heltids jobb. Så jag satte mig och sökte lediga jobb nu. Men.. jag har ingen aning om vad jag letar för jobb ens!!

Är de bara jag som tycker sånt här är sjukt jobbigt?!

Kommunal 100år

Igår kväll var de alltså globen och kommunal 100år. De var riktigt kul! Flera artister som var bra, men bäst var ändå Takida. Och ett stort plus var att vi blev bjudna på kaffe och en stor chokladkaka. (självklart var chokladkakan plus:et). Jag och Andreas vågade vägra Caroline af ugglas. Hon skulle lära alla sjunga så nästan alla stog upp, förutom vi och de andra som förmodligen tycker lika dåligt om henne som vi. De som glädje oss var att hon inte sjöng någon av hennes egna låtar. Pjuh!

Nu ska jag fixa de sista och åka till jobbet..

Aaa-cho!!

Förkylningen som har legat och smygit i min kropp har brutit ut. Jag snorar, nyser och hostar. Jag känner mig så fräsch! Dock är de inte den värsta sortens förkylning vilket är tur. Ikväll är de globen som gäller och kika på artister med Elin och Andreas. Jag vet inte hur jag ska överleva Caroline af Ugglas uppträdande bara, jag hoppas hon är sjuk eller nåtgot liknande. Jag klarar inte av hennes musik.

Jag älskar missens stil när hon sover i soffan.. Coolingen min <3


Present

Idag har jag jobbat lång dag, öppning till stängning, med massor att göra. I slutet sprang jag fram och tillbaka med ljuskartonger och kasta in dom i hyllan. Sen, dök syster upp och jag fick åka bil med henne och Tobbe hem. Helt fantastiskt. Väl hemma (med en max burgare i magen) möts jag av ett stoort paket i hallen. Wiihoo. Jag lät de vara en stund, eftersom de blir så spännande om man kikar på de ett tag och verkligen försöker låta bli att öppna.  De var en skrivare/scanner. Jag fick den av Johannes i försenad födelsedags present. Åh vad jag är glad!! Nu ska de skrivas ut bilder, recept och allt möjligt kul!! Den är grym!

Dehär fick bli första bilden som skrivaren fick skriva ut..
Vi hade så mysigt!


Johannes <3

Suckande Nova

Jag är världens tråkigaste hundvakt idag. Enligt Nova. Jag myser i soffan med godis, sockor och Kyle xy. Nova ligger på golvet, suckar och ger mig riktiga "tyck synd om mig"-blickar. Men jag la en filt över henne och ger henne några leversnittar så får hon de lite mysigt också. Dock fortsätter suckandet..






Tilda




Bara för att hon är bland de sötaste jag sett ..

Skåne




Mäss-dags

Nu står mina väskor packade och jag är redo att åka. Först blir de jobba sen åker jag till Stockholm och sover hos karln. Helt sjukt att han jobbat där typ 1 1/2 år och jag aldrig varit dit. Men nuså :) Sen imorgon är de Formex för hela slanten! Ska bli så kul!! :)

Men nu kommer nog mamma när som hellst. Hejdå!!

Mys dag

Idag var de firande av syrran som fyllde år förra veckan. Vi åkte ut till deras stuga. Så mysigt!! Vi fikade en as god paj med rabarber, jordgubbar och vit choklad. Galet god! De ger sån energi att vara där plus att träffa alla underbara människor, som jag nästan kan kalla släkt. Jag vill kalla dom släkt i alla fall :)




Nova hade med sig kompisen Elvis med ut till stugan. Dom är så söta båda två <3

I´m back.

Eller?  Ja jag kände att de var på tiden att skriva ett litet inlägg nu. Behovet kom helt plötsligt. Vi har varit utan internet i ca 1 månad så de blev liksom inte något bloggande. Sen var de även semester tider och massa semester saker att göra.

Hunnit jobba och testa på pendlar livet några veckor nu. Och de tar lite tid att vänja sig alltså. Men de ska gå!!
Nu är de ledigt i 4 dagar och de känns underbart. Nu är min skalle trött alltså. Visste inte ens hur många fingrar jag har på en hand. Firar in ledigheten med lite vin, chips och godis. Gillart!

Nu ska jag fokusera på vinglaset och chips påsen. Hejdå!!


RSS 2.0