En gåta..

Hur kan man vara så pigg att man knappt kan blunda när man ska sova och såfort man inte får sova längre så kan man knappt hålla ögonen öppna.. ? De är en klurig gåta.. Jag måste börja sova om nätterna nu!!

Tog just bort de sista resterna av mina vackra naglar. De flög delar hej-vilt på jobbet idag :( Jag saknar dom!!




Påsktider..

Herregud vad jag är less på små kycklingar, fjädrar och keramikägg. Och då är inte själva påsk-helgen här än. Inget påskpynt hemma hos oss i år. Endast påskgodis!! Kanske ska slå till med lite tulpaner också .. ?

Ikväll ska jag testa en ny grej. Jag ska ha musik på när jag ska sova och hoppas på att de får mig att sluta tänka och slappna av lite, kanske till och med sova riktigt gott hela natten :)

Och dagens heta tips. Ica har lösviktsgodis för 29:90 kr/kg. I Like!!

Sommartid är skit

Negativa Alexandra fortsätter tycka allt är skit. Igår när jag ställt klockan och skulle sova så kom jag på att de blir sommartid = börja jobba 1 timme tidigare. Åh vad härligt!! Och eftersom jag inte visste om mobil-klockan ändrar sig själv eller inte så blev de en riktig gåta hur jag skulle lösa de hela. Jag tänkte timmar fram och tillbaka och med min super trötta hjärna tog de dit. Efter ca 40 min löste de sig..

När jag kröp ner för att sova igen så fick jag världens blodsockerfall. Läskigt. Så Johannes fick göra mackor åt mig för jag vågade inte lämna sängen. Jag vågade inte heller somna om fören de kändes helt ok igen. Så strax efter kl 01.00 gjorde jag 3:e försöket att få sova. Somnade men fy vad dåligt jag sover om nätterna nu. De enda jag gör är att vrida och vända på mig, plus kolla lite på klockan. Och sen mitt i allt kommer sommartiden liksom.  Jippi, gå upp en timme tidigare. Vad kan jag ha sovit inatt, fyra timmar kanske .. ? BLÄÄ!

Kaffe och coca cola innan jag börjar jobba!!

...

Jag har ingen motivation till saker och ting nu.. Jag har bara ilska, trötthet och ett stort frågetecken.


Helvetes jävla skit !!!

Tack Uppsala kommun för att ni sumpat min framtid! GAHH! "vi har inte råd och de som inte fått godkänt betyg får förtur" De är anledningen till att jag inte får läsa in de kurser som fattas för att jag ska få söka till ekonom programmet. HELVETE!! Jag som kände mig så taggad och så skickar dom ett sånt jävla skit brev!! Jag skulle alltså satsat på IG eller kanske skippat gymnasiet. Då hade jag ju haft förtur. Hur tänker dom?!

Jag är förbannad !!!

Shopping-dag

Igår hade jag mamma och Elin en shopping-dag. Vi åkte först till Ikea och fyndade lite innan vi åkte hem till mig en sväng. Sen blev de fika på Café linne hörnan. Finns de nå bättre café? Så jäkla gott!! Sen blev de shopping igen, nu på stan. Jag köpte en tröja, ett linne, två leggings och ett skärp. Ops! :) Köpte även en tekula till min tekanna men den passade inte så lär ner och byta den nu.. De var en super mysig dag med Mamma och Elin i alla fall!!

Ska även åka till jobbet osminkad. Känns helt tokit. Hihi. Men ska förbi The body shop innan och testa ut en mineral foundation. Jag hoppas jag gillar den för jag tycker de verkar så smidigt:)


Pusshej!

Analysera mera..

Mitt nya knep för att ha en chans på högskoleprovet är att Analysera mera. Och de fungerar i alla fall på ord-delen. Jag är sämst på svenska konstiga ord så nu analyserar jag dom. Jag delar upp ordet i delar och försöker hitta något jag känner igen. De känns lite bättre nu. Även om mitt resultat kommer vara katastrof i vilket fall..

Men nu har jag lunch-paus. Äter lite smörgåstårta och ska se sex and the city. NamNam.


Jag förstår vad dom menar..

Okeeej! Nu förstår jag vad dom menar med rasrisk. Ehm, jag ska nog leta upp källar-ingången imorgon! Ett sånt där is/snö lass vill jag inte duscha i. Fysjutton!

Ojdå



Synd att jag inte vet vart källar-ingången är. Jag fick chansa och gå den rätta dörren ändå.
Dom kunde väl satt upp en karta på vart källaringången är. Jag visste inte ens att den fanns!!

Ballong-skalle

BLÄ! Idag är jag konstig, seg, trött och allmänt efter. Jag har även Torsdag idag vilket innebär att jag bara skulle ha en jobb dag kvar innan ledighet. Men tji fick jag, två dagars kämpande återstår. Jag är inte så aktiv människa att jag helt galant klarar av 9-dagars period. Jag behöver ledigt typ var 4:e dag. Ursch, nu är jag en gnällspik! :)

Igår när jag kom hem från jobbet fick jag en liten överaskning av älskade i alla fall. Dimmer & lampknapp i hallen och fjärrkontroll till sovrummslampan. Vi satte igen en dörr-öppning till sovrummet när vi flyttade in så de har suttit en lampknapp mitt på väggen. Jag gillade knappen för jag måste kunna tända en lampa om jag vaknar och är rädd på natten ( ja, de kanske är töntigt men sån är jag!! ). Men nu hade Johannes tagit bort den fula knappen, byggt in någon sak vid den andra lampknappen och fixat en fjärris. Så nu kan jag dimmra och allt med fjärrkontrollen. I Like!!

Nu ska jag snutta kudde.

Studievägledning

Pjuh! Jag har tagit mig i kragen och varit på studievägledning. Jag är stolt! Dock blir de kämpigt att komma in på ekonomi i Uppsala. Men jag är inte den som ger upp nu. Nej, nu har jag sökt för att få läsa matte b, matte c och engelska b på distans. De var tydligen svårt att bli antagen för de är så många som söker och för lite pengar finns. Snälla håll tummarna för att jag blir antagen!!

Nu ska jag äta varma mackor och se sex and the city!

Blää

Jag saknar Johannes jätte jätte mycket och gillar inte att vara ensam hemma. Plus att jag ska jobba på min lediga Tisdag. Bläää!

Förvirrad

När jag pallrade mig upp från den varma sängen imorse och kollade ut blev jag deppig. De tok snöade och yrde som sjutton. Gissa om jag tänkte tanken att krypa ner under täcket igen!? Men de är jobbdag så jag suddade bort den frestande tanken och tvingade i linserna i mina trötta ögon istället. Jag kom på att en godis skulle sitta fint och när jag påvägen till godipåsen passerade ett fönster så blev jag förvirrad. De var strålande solsken, inte ett moln på himlen och helt vindstilla.. ? Om de inte var för att de ligger ny snö på vägarna skulle jag vara helt säker på att jag sett i syne. Från snö oväder till strålande vinter/vår-väder på max 5 min. Förvirrande !!

Melodifestivalen, blää!

Hur kan fel låt alltid vinna? På aftonbladet.se så har salem fått fler röster än Anna och på arbetarbladet.se tycker flest att fel låt vann. Jag tror röstningen var konstig för jag röstade 3 gånger. Jag fick ett tack sms strax efter att Anna vunnit. De känns ok. Men de andra två tack smsen kom strax före ett inatt. Jag får känslan av att dom kom fram lite för sent. Blää!

Men en höjdpunkt (förutom Salem Al Fakirs uppträdande) var underhållningen under röstningen, Casablanca´s rock version av La viox. I like!




Nagel-modell & Lady gaga

Igår fick jag fina naglar. Jag som inte skulle ha naglar igentligen. Men jag kunde inte motstå! Var lite nagelmodell åt Sara (inte min Sara utan Elins Sara) som letar jobb och behövde visa upp ett par naglar. Jag hoppas att dom håller sig hela på jobbet nu bara. Och så hoppas jag att hon får jobbet :)

Innan vi började med naglarna igår så hade jag och Sara ett projekt på g. Projekt  skaffa lady gaga biljett! De var 15 min kö på ticnet.se. Hallå?! Jag visste inte att de kunde va kö på internet. Jag var helt chockad och nervös. Men vi lyckades få våra biljetter. Jippi !! Jag tror att både jag och Sara kände oss rejält nöjda! Och ett stort tack till J som tog mitt jobb-pass den lördagen. Åååh, Jag läängtar!!

Nu ska jag ta mig ut i vår-solen..

onsdag

Jag ligger i soffan, nördar sf kanalen och en godispåse i min närhet. jag har ätit godis hela veckan. blä på mig! imorgon ska jag skärpa mig. men idag är jag som jag är helt enkelt. hihi.

Fredagsmys

jag ogillar ordet fredagsmys rejält men idag passade de bra på min och missens morgon..

Torsdag..

Sista dagen innan jag blir lång ledig, igen.. Fast den här gången blir de bara 6 dagar och i Sverige, bara de-finns-inget-jobb-för-mig-ledig. De ska bli skönt! Hinna fixa lite här hemma och åka till Tierp. I like!

Nej nu måste jag måla klart naglarna!!

wohoo! jag kan lägga upp bilder från telefonen


Cult design

Idag kom äntligen min tvålpump från cult så nu är mitt set komplett.. Jag gillar cult!


Jobb-onsdag

Idag är jag riktigt seg!! Konstigt att jag alltid lyckas ha sega/trötta dagar när de är långa jobbdagar. Psykiskt kanske..?

Nu försöker jag vakna till lite med en kopp kaffe. Sen blir de bussen till jobbet där de förmodligen blir full fart. Nu är de påsk. Jag är anti påsk i år, de känns bara jobbigt med massa kycklingar och sånt. Ska nog skippa allt förutom påskäggen. Påskägg är de bästa med påsken!! Ge mig påskägg!! Hihi.


Gummistövlar

Jag har chockat mig själv! Jag har köpt ett par gummistövlar!! Nu slipper fossingarna bli blöta på vägen till och från jobbet och jag behöver inte hoppa mellan alla stoora vattenpölar. Ett bra köp!

 


RSS 2.0