S-stilen.

Ok, då tar vi dag Tisdag och Onsdag nu.. Kan ju börja att säga att de var riktigt drygt när dom klockan åtta på morgonen ropade ut i högtalarna att vi om en timme va i Tallin. Vissa i gänget va väl inte på topp vid de laget så de sovs lite till sedan blev de spa i Tallin. Bubbelpooler, bastade olika sorters bastu och liksom bara mådde bra. Vi bestämde även att kvällen skulle bli lugn och mysig.. Ingen alkohol.

Vi återvände sedan till båten och de äldre (Sara och Elin) somnade medans jag och Louise letade en chokladautomat som jag tyckte jag sett där på natten. Dock var den trasig visade de sig.

Båten avgick från Tallin och jag och Louise åt en hamburgare medans Elin och Sara satsade på buffé. Medans vi väntade på att Elin och Sara skulle bli klara satte vi oss i trubadur/kareoke baren och tog en öl/cider (gör väl ingen skada tänkte vi). Och han som sjöng var liksom så bra så vi tog en drink/öl till. Och sen hamnade vi i hytten och bytte om och helt plötsligt stog vi på scenen och sjöng "jag vill vara din margareta" och tanterna buggade och peppade oss till tusen. När vi träffade Elin och Sara igen gungade jag och Louise med båten iaf. Där sprack den lugna kvällen liksom. Jag och Louise satsade hårt, Elin och Sara tog de lite lungt. Men vi alla sjöng och de var bra drag där med de andra gängen.

Galejj, kuliga och knäppa saker :

" Louise: har du sett att de är möggel inne på toaletten ?
Alx: Alltså vi fick verkligen en b-hytt"
Bra mig själv, vi hade ju en b-hytt.

* En cider/öl och vi hamnade i Finland.

*Alx&Louise tillägnar en låt till Elin och Sara, Jonas Gardell - aldrig ska jag sluta älska dig. De lät förjäävligt.

*Alx&Louise grov snubblade inne på toan, är de kanske därför min fot+ smalben gör sjukt ont just nu?

* Vi konstaterar att våran gångstil är s-stilen.. vi gick i väldigt fina s.

        


Ska få mer kort sen. och även någon film som ska läggas upp här.
Men nu ska jag och min onda fot sova..

"Äre båten eller äre bara vi?"

Nu skall jag försöka orka skriva lite här, tänkte att jag tar en kväll i taget. Lättast så. Och sen kommer inte allt bli så detaljerat, vilket bestämdes i hytten på måndagskvällen. Så, jag kör lite punkter i detta inlägg.

* Vi åt oss galet mätta på buffé.
* "Jägarn" va på buffén, han åkte på kryssning för att jaga älg på östersjön och hade fiskar kniven i bakfickan ifall en firre skulle hoppa upp på däck. Jägarn var alltid redo.
* Jag handlade stolt en smirnoff lime drink heelt lagligt i taxfreen. Mitt första alko-köp.
* Vi körde ölspelet och våra namn + lille man ställde till de.
* Någon låg ibland på upp mot 20 klunkar på bara ett kort när vi spelade ölspelet.
* Någon körde limbo i baren och knät hoppade ur led, vi såg allt på tv. ( resans händelse typ )
* Jag & Louise gick och gungade från ena väggen till den andre och sa "Äre båten eller äre bara vi?"
* Galet dansande.
* Goda drinkar.
* Knackar på hytt dörren = flaskor flyger hit och dit. Någon ligger på golvet och de blir knäpptyst.
* Vi får frågan av en 32-åring "Vart är vi?"  Louise svarar stolt  "Östersjön".

Ni kanske inte fattar så mycke, men vi tänkte att ni får använda fantasin så fattar ni nog tillslut vad som hänt. Sen finns ju korten också..

              

Detta var då Måndagen.. Sjukt kul kväll tjejor!

Redo.

Nu sitter jag och knaprar på en hårdbrömacka och dricker min varma oboy. Samtidigt pratar jag med Louise på msn, går igenom de sista liksom. Jag kollade även på SMHI precis och det skall nu vara lungt, inga varningar om kuling eller så. Låter bra ! Så jag tänkte, för alla er som jobbar imorgon.. Tänk på oss som ligger i varma pooler, bastar och tar en drink i poolbaren : p

Och nu har jag även mer planer för denna vecka, gillart! Tobbe hade köpt en gocart och åkte på våran gigantiska is igår, och pappa & bror blev självklart som barn när dom fick testa. Så i veckan får även min lilla pappa och bror en gocart. Sååå, i helgen ska jag få köra. Jag är dock tveksam på om jag vågar mig ut på isen och snurra runt runt ?  Vanligt väglag kanske passar mig bättre. Och typ 10km/h. Haha, dom kommer förmodligen få sig ett gott skratt åt mig. Men jag ser fram emot de ändå.

Återkommer på Onsdag gott folk..

Rese info/rapport.

Jag tänkte nu rappotera hur de ser ut i nuläget, inför kryssningen imorgon.. SMHI har varning klass 1 där vi och våran lilla båt skall åka och de är kuling varning 14-16 m/s. Ok, de låter inge bra men vi hoppas på att deras ord stämmer, att de ger sig under natten.

Alx: Jag är extremt taggad, väskan är nästintill färdigpackad och vågorna oroar mig faktiskt inte. Jag tar mig några drinkar och gungar med vågorna. Eller ? Mitt största problem är att min träningsvärk precis börjar ge sig MEN, ikväll väntar ett pass body attack och de som oroar mig är att jag kommer gå som en pinne imorgon med en mycket öm kropp. Men, de kan jag nog lösa med en drink eller två de med. Alltså , jag ser inga större problem i nuläget..

Elin: Är lite smått förvirrad. Blev precis påmind om att vi faktiskt ska åka imorgon. Detta är något Elin velat göra väldigt länge och kanske är de därför hon inte riktigt förstår att de är sant ? Hennes väska är dock tom än, men skall fyllas ikväll. Och även hon känner för att gunga med i de eventuella vågorna.

Louise: Just nu håller hon på med en återhämtningsprocess och känner att de är lite förjävligt sådär. Men, hon räknar med att inom några timmar vara tillbaka, göra sin come back så att säga. Hon vill inte att vi skall oroa oss, inom några timmar är känslan " fan va kul de ska bli ". Eftersom Louise befinner sig i Uppsala så är hennes väska komplett får vi hoppas! Louise är även utrustad med åksjuke-tuggummin, meen, de betyder inte att hon vill hänga på min och Elins gungande stil.

Sara: Har tyvär inte fått en "just nu-rapport" från Sara men de senaste som hörts är att hon är väldigt taggad och är redo för spa och hela köret. Det vi nu vet om Sara är att hon jobbar och förmodligen sitter och grubblar på vad som åker ner i väskan när hon kommer hem.

Imorgon kl12 åker alltså jag och syster tåget till Uppsala, tar förmodligen lite lunch hos Johannes. Sedan skall vi möta Louise och Sara och bege oss till bussen-båten-tallin-spa. Gelejj.

Varm Oboy.

Idag gott folk, har jag inte ätit en endaste liten karamell. Inte ens en liten kaka. Det har varit tufft nu på kvällen men har jag klarat hela dagen så kan jag bita ihop ett tag till. Jag är nöjd, även om jag förmodligen måste äta en godis eller kaka imorgon..

Idag har jag även varit till IKEA, jag gillar de stället !  Erik ska flytta och behövde massa saker, och självklart ville jag följa med. Jag tycker ju shopping är väldigt kul, allra helst om de är mycket som skall köpas. Hoppas de blir bra.

Och sen då, jo.. Jag avstog kvällens två fester och tog en lugn hemma kväll. De är rätt mysigt att sitta med en filt, dricka varm oboy och kolla på OC. På tal om varm oboy så är de min nya grejj, typ som folk dricker kaffe dricker jag varm oboy. Smaskens, men sockerrikt.


Fan ..

Jeans-pyssel.

Hade lite tråkigt ikväll så letade fram ett par gamla jeans som legat gömda i en garderob väldigt länge och jag beslutade att de skulle få en ny chans. Jag har klippt, sprättat, sytt och donat. De är nu shorts och jag är rätt nöjd med mitt impuls jobb faktiskt.

image403image404


Vad tycker ni ?

Socker Maja.

Imorse bestämde jag mig för att inte äta en enda godis idag, tror ni jag har lyckats ? Nej. Jag har verkligen försökt låta bli men när jag låg i soffan och kände hur dålig humör jag började bli på så tog jag en chokladbit och då blev kroppen minsann nöjd. Men inte Alx. Mamma gav mig dock tipset nu att dra ner på kolhydrater, köra lite efter gi-metoden. Hon gör nämligen de och hennes sockerbehov hade försvunnit nu, låter ju väldigt bra.  

Detta är Gi-metodens syn på mig :

Socker Maja
Du vill absolut ha ett specifikt livsmedel och känner dig bättre till mods när du ätit detta livsmedel. Du är sockerberoende. Du skulle kunna gå flera kilometer mitt i natten bara för att få detta specifika livsmedel. Du känner ett stort välbehag medan du äter t ex kolapåsen och ett stort obehag när du ätit upp den.

Så kanske jag ska försöka vara lite duktig som min mamma och se om de funkar ?


Minnen som får en att le.

Det hela började med att Simon skickade en låt till mig, Pink - Fingers. Då va de kört, mitt dansbehov kom tillbaka som små fjärilar i hela kroppen och jag bara log. Jag vill liksom bara dansa, det är bland de bästa jag vet och jag började förskjutton dansa när jag var 8år på aktivera, lite små seriös dans sådär.. Sedan slutade den läraren och  jag, Linnéa och Evelina började åka in till Gävle och Ackes dansskola. Jag och Linnéa tror vi var 13 år då, och jag var iallafall väldigt förväntansfull när vi åkte in till Ackes första gången och dansade för Stefan. Två danser med honom som är minnen för livet är "Cats-dansen" vi hade då kattöron och svans och dansade till en låt från cats musikalen i think. Och nr 2, vi dansade till Britney Spears - Im a slave for u, med lite mysko steg ibland. Haha.

Idag när jag och Sara var på core märkte jag hur ovik jag blivit och då tänkte jag självklart på Irina, Som har Ackes och de flesta danserna nu. Våran show dance avc hade några hårda strech-stunder som den gången hon inte tyckte sparken va tillräckligt hög. Vi fick sitta och försöka gå ner i spagat rätt länge, för vi skulle minsan klara sparken. Jag gillar henne skarpt hon är en bra lärare, även om jag muttrade lite dagen efter den där spagat händelsen eftersom benen ömmade lite. Jag bara ler när jag tänker på de nu, haha.  Men, nu ska jag ta mig i kragen och köra en såndär Irina-strachning varje kväll ! Plus att jag och Linnéa ska dansa någon dag, dämpa behovet!

Låt mig också påpeka att jag saknar den sista dansen på Ackes med Show avc, Wind it up. Älskaren!

 
Nu har jag lättat hjärtat. tss

Bokat och klart.

image399
Tänk er denna båt, på Måndag, påväg till Tallin, med 2 blondiner och 2 brunetter ombord, som skall ha så kul de bara kan. Det är denna båts öde.. Haha. Eller ?


Nej men nu har jag och syster bokat kryssningen till Tallin. Det blir jag, syrran, Sara och Louise som åker och våran Tisdag kommer spenderas på ett spa i Tallin. Låter de inte underbart ?  Det tycker vi iallafall och är 1000% taggade.

Det jag dock är mindre taggad för är kvällens träning, core. Men jag har lovat Sara och ska hålla de löftet, tur att jag har henne så att jag ändå rör på mig lite.. Men som sagt var, jag är sjukt otaggad ..


Men vafan, Måndag blir ju alla tiders..


Musik.



Jag gillar denhär låten ...

Kämpigt.

Jag tror jag får känna mig nöjd med bloggen nu.. Finns vissa saker jag inte är helt nöjd med men i de stora hela så gillar jag den. Vad tycker ni ?

Efter detta kämpiga, svettiga, tålamodskrävande arbete lär jag åka till farmor och norpa massa fika. Eller så är det som så att hon fyller år och de är våran plikt att åka dit och äta av allt de goda hon bakat. Iallafall så ska jag gört, för jag är hungrig (kvällsmaten kunde varit godare liksom). 

På återseende : )

Bloggen.

Nu skall jag ge mig på bloggens design .. hoppas de går bra bara. Har alltid haft en hjälpande hand med namnet Johannes brevid mig förut. Men orkar inte vänta tills han kommer nu .. tss.

Önska mig lycka till ..

CSN

Nu börjar allt bli klart inför skolstarten. I måndags fick jag mitt personliga loggincsn och idag fick jag brev om att de tagit beslut om mitt studiebidrag, och jag skulle få de som tur va. Nu är jag alltså färdig med csn-papprena för ett tag.. Till första skoldagen om man ska vara exakt, då skall dom fram och fyllas i igen. Nu behöver jag bara köpa kollegeblock, pennor och sudd sen är jag redo. Eller, jag skulle behöva någon snygg praktisk väska också.. Någon som vet vart dom har snygga väskor nu ?

Idag är Nova hos mig och vi har tagit en lång promenad nyss.  Jag vämer mig med varm oboy och hon bäddade ner sig på hennes mysiga matta, tss..

image395
En liten bebis-Nova

Kärt återseende.

Nu har min Mamma&Pappa kommit hem från en vecka på Teneriffa och de gillar jag. Nu slipper jag sitta ensam i ett stort hus och vara rädd för mörkret. Och sen är de alltid kul att se sina föräldrar när de varit borta, jag menar, annars träffar jag ju dom varje dag.. Så nu har vi tagit upp de viktigaste händelserna, jag har visat korten och dom har gett mig min present. Presenten var väldigt fin och häftig, men vad de är får förbli en hemlis i bloggen ett tag till eftersom syster Elin ska få en likadan present.

Jag och Elin planerar en kryssning till Tallin nu, vi känner att vi vill göra något kul och då passar en kryssning alldeless utmärkt. Så håller planerna i sig så drar vi på måndag och hoppas på att få me både Sara och Louise. Jag och Louise ska dock isf inte göra en repris från förra gången då de gick lite väl mycket utför..

image394
Jag och Louise på den lite väl galna kryssningen..

Elektriskt laddad.

Det är en vansinnig Alexandra som nu skall skriva ett blogg inlägg. Nejdå, så drastiskt är de inte men var riiktigt förbannad nyss.. Många av er som läser vet säkert redan om mitt problem med dammsugaren, jag får riktigt brutala stötar av den. Med brutala stötar menar jag att dom gör riktigt ont och ca 50% av gångerna blir de liksom en blixt mellan mig och dammsugaren. Och idag var de en sådan dag då jag känner att " Nej nu kan jag inte skjuta upp dammsugningen längre ". Så jag bestämde mig för storstädning.. Det slutade dock med att innan jag ens rört dammsugaren kunde jag inte röra något typ. När jag tog tag i en filt sticktes de i fingrarna av små stötar tills jag tillslut släppte den och då fick en rejäl stöt. Min lilla misse kom sedan och även han åkte på ett antal stötar utav mig.  Men nu har jag iallafall dammsugit och sitter här och känner mig allmänt statiskDen stora frågan är vad jag har för fel ? Är jag elektriskt laddad eller ?


En vanlig Söndag.

Idag har de inte hänt något speciellt alls, jag har tränat, kollat på O.C, lagat mat och umgåtts lite med Johannes.. Så känner att ett litet kort inlägg får räcka. En sak jag dock kan skriva lite om är att jag känner att något verkligen måste hända i mitt liv. Visst jag börjar plugga snart men de är ingen direkt kul händelse.. Mitt liv består av en tråkig vardag just nu ungefär. Norge på mitt sommarlov Louise ?  Jag är sugen..

image392
Just nu önskar jag att någon bara kan säga vad jag ska göra, eller bara fixa allt..
Jag är förvirrad, helt förvirrad..

....


image391



Jag är less på att ligga i den där asken och bli framplockad när du känner för de..

Supande sniglar.

Ok, nu har jag återhämtat mig och även hunnit sätta i extensions på Louise, hon blev så snygg gott folk.  Men, om jag ska försöka förklara min fredag kväll nudå.. Jag vet inte riktigt hur de kommer gå eftersom jag nyligen såg våra kort och filmer vi spelade in och bara känner " Vafan höll vi på med?". Simon kom iallafall och hämtade mig kl13.00 och vi åkte och handlade lite mat. Väl hemms hos Simon bakade vi kladdkaka, kollade på kort från språkresan ( vilket är en klassiker ) och började väl dricka rätt tidigt, kanske för tidigt ?  Vi blev hungriga och lagade mat, lövbiff+klyftpotatis+beasås, väldigt gott ! Efter maten satt vi och pratade, skrattade, spelade in filmer och klunkade och shotade. När de var dags att pimpa kladdkakan med födelsedags ljus ( genom att sätta dom i form av ett coctailglas ) och börj av njuta kladdkakan inser vi till våran besvikelse att den enda smaken vi känner är lite grädde. Vi utbras då " Where is the smaeke? " och insåg sedan felet i engelska språket. Sedan blev de spela utav, snigel spelet 3-7 år. Vi döpte om de till Supande sniglar 19-21 år. De var väl kanske under detta spel som allt spårade ? Vi bytte iallafall om till lite badkläder och sprang ut till jacuzzin.. De var riktigt mysigt att sitta ute och bubbla sådär mitt i natten, kl 00-02. Problemet är att bubbeln förvärrar alkoholens värkan och ja, de där två timmarna är vårat mysterium. Louise gjorde sedan en hjälte insats att skjussa hem mig och de är jag mycket tacksam över!  Och nu lite bilder ..

                


Eh, jaaha ?

Klistrat&fixat.

Har haft en perfekt kväll helt enkelt, vet dock inte vad jag ska skriva så vad som gjorts kommer nog imorn.
Har iaf fixat ett kort på mig och syrran så lägger upp de :)

image374
du är bäst  ....

"It doesn´t feel like me"

"It doesn´t feel like me" var precis de jag sa när jag efter några timmars modell-liv fick se mina kort. . Inte trodde jag att fotografens "Asbra" verkligen betydde just asbra.. Men nu sitter jag med tjugo införskaffade kort, av de sextio vi tog. Skulle velat köpa fler igentligen, men plånboken sa ifrån. Det var iallafall jag, Elin, Linnéa, Sara och Ida som åkte in och blev sminkade och fotograferade. Och det var underbart kul, spännande och uppiggande. Jag behövde dehär och konstigt nog så trivdes jag som fisken i vattnet..

När vi kom hem så köpte jag och syster pizza, åkte hem till henne och kollade på alla kort. Mysigt. Nu sitter jag här, trött, men för glad för att kunna sova. Denna dag har liksom varit underbar och imorgon blir en kanon dag, galejj med Simon.

image372

image373

2/20, resten kommer upp med tiden tänkte jag ...

Panik.

Okeij, ikväll har jag sprungit fram & tillbaka, runt & runt och upp&ner.. Jag har nämlígen beslutsångest om vad jag ska ha på mig imorgon när de blir Sthlm och fotografering.  kan man ha flip-flop på fina kort liksom? Tror jag bestämt mig nu dock : )  (då är flip-floppen med också)

Nu smaskar jag  lite macka och pratar med Louise på msn, hon klagade på min dåliga uppdatering här på bloggen.. Så nu tog jag mig i kragen : )

Jag gillar inte detta..

"Just nu"

Mitt nya beroende innefattar Just nu. Jag vet inte hur många gånger jag går in på aftonbladets hemsida för att kolla om de kommit någon ny "Just nu- nyhet". Jag tycker att mitt nya beroende speglar min rastlöshet rätt bra.

Idag har jag dock varit igång lite iaf. Körde ett träningspass imorse sedan har jag bakat semlor. Nu kan jag alltså äta hur mycke semlor jag vill, Tss..

Gottigott..

Tidvis.

Tid har förlöpt
dagar har gått
månen har vandrat sin väg
genom vitt och svart och grått

jag har saknat ditt skratt
jag har saknat ditt hår
jag har saknat att ringa ibland
och berätta om hur det går

det har tidvis gått bra
tidvis har skakandet lagt sig
ibland har jag vaknat på morgon
och gjort det jag ska

men jag har saknat din hand
har saknat din röst
ensamma dar har jag saknat ditt huvud
mot mitt bröst
..

Lars Winnerbäck - Tidvis
Verkligen värd att lyssna på..


Lampmysteriet.

Jag och lampor är en konstig kombination just nu.. Igår kväll satt jag i mitt tvrum och lyssnade på musik på ipoden, jag hade då hallen bakom mig. Helt plötsligt blir de mörkt, lampan i hallen hade släckts. "Jaha, där gick den lampan också" tänkte jag, eftersom min fönsterlampa gick sönder i lördags. Men jag gick ändå ut i hallen och tröck på lampknappen, och då tändes den.. Eftersom jag hade musik på så hörde jag dock inte om mamma lr pappa var uppe och kanske släckte den, men dom hade ju lagt sig 2 timmar innan typ. De var iaf lampmysterie nr.1 !

Nr 2. Jag har en lampa på mitt bort vid sängen, och den släcker jag alltid innan jag somnar. Men inatt vaknade jag utav att den var tänd. Det känns som om jag släckte den innan jag somnade men förmodligen så gjorde jag väl inte de.

Och nr 3. Våran fläkt i köket är en såndär man drar ut, och när man drar ut den så tänds en lampa. Den skall alltså släckas när man sedan stänger av fläkten igen men, den funktionen är trasig och lampan lyser därför helatiden istället. Men idag, när jag stekt mina pannkakor och ska stänga av fläkten så släcks lampan, den som inte går att släcka liksom..Hmm ? Jag känner att jag ska hålla mig borta från lampor nu ... tss.

image371

Era blivande idoler ?

Jag och Kim, era blivande idoler. Vad tror ni ? Igår när jag var hos Kim spelade vi guitar hero och han blev faktiskt mekta imponerad av mig eftersom de endast var andra gången jag spelade. Dock har jag nog nyckelharpan att tacka för att de gick bra. Vi spelade som ett band och ja, vi tyckte de kändes helt rätt och fick tankar om att starta ett band.

Idag har jag slappar dag.. Vissa dagar känns de bara så bra att ta täcket till soffan och bädda ner sig framför tv:n. Just nu är de Lets dance som gäller, jag blir verkligen sugen på att dansa !


Lite yr sådär..

Du har angett fel lösenord.

Undra hur många gånger jag fått läst de idag " du har angett fel lösenord " ?  Bilddagboken är ju så smidiga att någon lyckats ta sig in i deras arkiv typ och kommit åt väldigt många mailadresser + lösenord. Och jag, som använde samma lösenord överallt fick sätta mig och byta överallt.. Så när jag ska logga in någonstans nu så skriver jag de gamla hederliga, men ack så fel de blir då.  Väldigt irriterande tycker jag..

Idag är jag väldigt sugen på fest men dock verkar inte min omgivning vara de. Men jag överlever nog för jag ska till Kim och kolla på bortspolade. Det ska bli kul !

Självdiceplin ?

Imorse ringde klockan vid 9 och jag var då väldans trött. Men, jag lyckades tvinga mig upp för att hinna ta ett pass på crosstrainern innan jag skulle på massage vid 11. Det kallar jag självdiceplin ! Massagen behövdes verkligen nu och de känns som om jag fick en ny rygg, nästan.

Efter massagen var de en väldigt viktig händelse, Jag och Linnéa skulle äta semlor. De var sjukt gott ska jag säga er ! Även om de kanske är lite tidigt med semlor finns ju faktiskt väldigt kort period under året , så man lär passa på.. Och att de är onyttigt, de skiter jag i !

image368 image369

Må gott..

1 år..

Idag har jag varit tillsammans med Johannes i 1 år. De ni :)


Svårt val.

Nu ber jag alla som läser min blogg att skriva en åsikt, de orkar ni väl ? De är nämligen så att jag ska beställa en bikini till Thailands resan i vår men jag kan inte bestämma mig för vilken.. De är alltså de ni ska hjälpa mig med : )

image367
Vilken tycker ni ?


Och Louise: det smaskiga vi äter på bilderna från nyår är chokladmousse med crisp + hallon + grädde.. de var gott skall jag säga dig..

Sista kvällen år 2007

Nu kommer  de några bilder från nyår. Dock inte allt för många eftersom vi hade fullt upp och inte hade tid att ta kort.. hmm lr ?

             

Jag ler..

Årets låt : Lars Winnerbäck & Miss Li - Om du lämnade  mig nu.  Helt klart asrätt ! Plus att jag fick se Lars Winnerbäcks första uppträdande på tv på flera år. Hur bra artist är man inte om man avstår medians värld ?  JO, så bra som Lars WJag är så nöjd att jag ler ..

image366

Jag skulle vakna mitt i natten
och gå upp och ta en långpromenad
jag skulle låta blicken möta andra ögon
i en främmande stad
jag skulle inte ha så bråttom
med att träffa nån ny
jag har rätt mycket med mig själv
precis som du
jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu
..

Grammis+Morötter

Nu är de grammisgalan på tv och jag sitter bänkad i soffan med morötter, gurka och dipp. Jag sitter och håller tummarna för Lars Winnerbäck, han måste få nått pris annars blir jag besviken. Sen kikar jag om jag ska se skymten av Sara&Johnie, dom är där och ser de hela.

Jag och Linnéa kollade in Moniques rea idag förövrigt. Hittade en skjorta som jag bara var tvungen att införskaffa. Den är vit med typ gråa render, gillarn

image365

Min bebis.

Idag mår jag bättre, mycket bättre förutom att tröttheten fortfarande sitter i. Men dock mår min lilla bebis Magda sämre. För er som inte vet är Magda min dvärghamster som jag haft i ca 1 1/2 - 2 år. Hon har nämligen fått en väldigt stor böld på huvudet, från örat till ögat. Hon är pigg just nu iaf, men bölden verkar klia och kan inte vara allt för bekväm. Så nu väntar jag på att de ska bli kväll och mamma ska komma hem. Då lär vi ringa vetrinären och höra vad vi ska göra.. Bara vi inte måste låta henne somna in. Magda är speciell och min bebis !

image349 image351image350

Håll tummarna gott folk..

Sockerberoende.

Har ni tänkt på hur lätt man blir beroende av socker ?  Jag är helt besatt, jag försöker äta nyttigare men när jag gört så äter jag bara mer godis. För att få mig de söta, onyttiga.. Och jag kan känna en slags panik om jag inte får dedär söta. Nu när jag inte mår sådär toppen är jag inte direkt sugen på mat. Men tro de eller ej, jag sitter och drömmer om delikatobollar. För jag behöver socker!  Men icket, idag skall magen få i sig endast bra saker ..

image348
Dagens bov.

Vart tog sömnen vägen?

Idag är jag trött som bara den. Känns som om jag inte sovit en blund inatt pga min mage. Den är sjuklig och jag hoppas verkligen att de inte är magsjuka som väntar.. Jag har inte kunnat sova på mage inatt eftersom den är sjuklig men varje gång jag somnat till så har jag lagt mig på mage i sömnen, för jag är en "sova-på-mage" människa, dvs att så fort jag somnat och vänt mig så har jag vaknat igen.. Låter som en härlig natt va ?

Dock har jag lyckats sova lite i soffan nu på dagen men de hjälpte inte allt för mycket. Och har även ätit lite så magen har återhämtat sig lite iaf.. Alltså kanske de inte är magsjuka utan min mage som är allmänt dum i huvet.. ?

Denna dag blir lugn ..


Ipoden&Jag..

Ikväll skippar jag gitarren och tar ipoden (och Northers musik) som sällskap, de funkar väldigt bra de också. Jag hade hoppats på lite mänskligt sällskap av karln meen, han somnade, har han ett missbruk av sömn? Jag tror de..

image347

Och en bild från nyår, snart kommer alla..
Men ett litet smakprov sitter väl aldrig fel ?


Juldagen.

Dehär med bilder börjar ta sig.. Nu har jag skrapat ihop lite bilder från juldagen också. Hoppas de är ok för Elin och Martina att jag lägger upp dom här.

                   

De som deltar på bilderna är : Jag, Elin, Martina, Lisa, Anna, Tobbe, Mörner..

Nattblogga.

Nu är vardagen tillbaka. Jag sitter här ensam i min soffa och försöker desperat hitta någon att prata med på msn. Men mina försök är förgäves.. Alla återgår till jobbande imorgon och ligger därför och sover nu. Det är verkligen tråkigt tycker jag.. För vad ska jag göra nu om nätterna när alla sover och jag inte kan sova ?

Nu har jag suttit med gitarren tills jag fått kramp i fingrarna. Och jag gör framsteg, enligt mig själv iaf.. Kommer jag sitta med gitarren varje natt nu så borde jag bli proffs.. Men de känns lite enformigt.


Nu ska jag försöka sova ..

Alx the animal killer..

Jag känner mig ond, ondare, ondast. Jag skjussade Linnea och hennes mor till Västland och på vägen tillbaka körde jag på ett djur. I harstorlek typ. Eftersom de var mörkt, 90-väg och halt så kunde jag inte göra så mycket när jag väl fick syn på de, mer än att bromsa då. Men jag hoppas de var som så att de redan var skadat eftersom de låg på vägen och rörde sig rätt sakta i sista sekunden. Jag kanske gjorde slut på lidandet ? Jag försöker tänka så iallafall.. 

....

image325

Jag vill bara att du ska förstå..


 


Jul 2007

Nu kommer de lite bilder från julafton. Bättre sent än aldrig..

            

Lars Winnerbäck.

En av Sveriges bästa artister lär vara Lars Winnerbäck. Hans musik är underbar och hans texter är speciella, Jag bara älskar karln ! Mer Lars W åt folket..

image309

I rispan från min vrede,
ska jag sätta jord och så,
i skuggan av din stolthet
ska jag resa mig och gå.

Ny människa.

Idag bestämde jag mig för att ta en turcross trainern. Jag la in Northers nya album på ipoden och körde igång. Jag blev väldigt motiverad av musiken och de kändes så skönt att bara ge allt, som om alla problem försvann när jag stog där och trampade. Så de slutade med att jag hade kört 1 mil, annars har jag varit helt slut efter 3,5km.. Och efteråt kände jag mig som en ny människa, pigg och glad..

image308

...

Jag kom precis in från en lång härlig promenad med min ipod. Det var en riktig höjdare att bara gå och lyssna på musik, typ rensa huvudet. Och att de är snö var ett stort plus, så mysigt..


Spikat&Klart

Ok, nu är de spikat och klart. Brevet har postas och i detta postade brev så står de att jag ska anta min plats. Den 11/2 blir jag en studerande 19-åring. Under en timme denna kväll låg jag med en stor godispåse + en chokladask och hade någon slags ångest dämpning. Men nu känns de bättre, de ska bli kul och spännande. Jag ska klarat !

Men om nyår.. Det blev jätte lyckat !  Jag och syster jobbade och kämpade hela dagen med våran 3 rätters middag. Gästerna blev faktiskt riktigt imponerade av middagen och vi fick mycket beröm, nöjda systrar! Vi körde även lite hemliga uppdrag ( vilket är något jag kan rekomendera. Alla får ett hemligt uppdrag att utföra ), vi sjöng singstar och hade de trevligt. Tolvslaget firades med champange och lite fyrverkerier

Jag har inte fått nå bilder än direkt eftersom min kamera dog, hann dock få ett kort på syrran ..

image307
När hon skall fixa köttet, rätt vidrigt..

Beslutsångest.

Jag hade nu under jul och nyår tagit de beslut att jag ska plugga,att jag skall anta min plats. Så nu plockade jag fram papprena och började fylla i. Men när jag kom till rutan " Ja, jag antar min plats" så tog de liksom emot att kryssa i den och jag sitter med en stor jävla ångest nu .. Ska jag eller ska jag inte ?  Frågan är om jag någon gång kommer bli helt säker på vad jag vill.. tss.  Så kanske är bäst att bara satsa ?

HelvetesJävlaBeslutsångest..


RSS 2.0