1/4

Nu är en bok läst. Bara 4 kvar. Ska försöka hinna med en imorgon också, hur nu de ska gå.

Plus att jag ska vara i Gävle kl10 imorgon för tältrivning.

De är nog dags att sova strax!!

Tisdagen + Onsdag

Igår var en rolig dag. Först första föreläsningen i extern redovisning, svårt men jag är taggad!! Sen blev de nollning. Vi hade våra uppdrag igår ett på stan och ett på kvällen i tältet. De på stan var ett zoo och jag var som jag redan skrivit en säl som låg och skrek "uh-uh" i fontänen vid rådhuset. Mina lagkamrater var djur som lathund, plugghäst, IQ-fiskmås osv. Sen fick främmande barn mata oss med godis och ÖF fick en guidad tur i "djurparken".

Sen var de lite häng hos några fogdar för att skriva ett manus inför kvällen, käka och lite sånt innan vi gick till förfesten. De blev ingen lugn förfest. Först skulle vi träna in cirkus-numret vi skulle visa upp för ÖF och alla andra lag i tältet. Sen var de sminkning och sånt inför de. Plus att vi skulle bygga klart våran bock för de var redovisning inför ÖF innan vi gick in i tältet (våran blev bränd) PLUS att alla kände att de behövdes alkohol för att få till cirkusen. Mycket rolig förfest faktiskt!

Cirkusen var askul. För att förklara lite lätt så var de en saga om en av ÖF:arna när hon var 3 år och gick vilse på cirkus. Hon stötte på en häst hon fick rida på (hon har alltid gillat rida och gör de än idag dock tvåbenta hingstar), en vindansös som spelades av mig (hon lärde sig läckra moves), en jonglör (som lärde henne hantera bollar, dock inte i jonglör syfte) osv. De slutade med att hon piskade en smurf (våran lagledare som kallas smurfen) och de var då hon fick sin sadistiska sida som hon använder när hon uppfostrar nollor. Jag tror detta cirkus nummer gick hem för de var juubel i tältet. Hihi. Ni skulle sett detta :)

Idag var de en trött Alexandra som åkte till skolan efter en aning mycke vin igår och sen endast 5 timmars sömn. Men vafan, nu när man dricker så ofta blir man inte bakis, endast trött, så de funkade. Dock var föreläsningen sjukt tråkig!! Tog ledigt från nollningen idag för att plugga. Snart gjort klart en reflektion och läst 1 av böckerna. Pjuh!

Hade bra!!

Varför vara rädd om rösten?!

Rösten va bättre tills ikväll. Bad i en fontän på dagen, sjunga som fan innan nya vall och sen inna på nya vall.

Ikväll vare de denna lät vi dunkade på nya vall och den sitter på min hjärna. så sjukt jävla bra!!

http://www.porrkestern.com/Musiken_files/04%20Gavlecon.mp3 LYSSNA !! :)

Gav även bort min gruppledar fogde till tjejöverfogdarna idag så nu har min nya tomma nollebricka två signaturer. 4 kvar!!

Natti

Film dag

Nu har jag sett 4 filmer bara idag. 3 stycken helt okej och 1 kass. Och inte har jag sagt många ord under dagen. Jag hoppas verkligen rösten är tillbaka imorgon !!! Detta är tråkigt och jag vill vara med på nollningen imorgon ju!!

Tror jag ska gå och lägga mig nu. Har ju några timmars sömn att ta igen från de senaste dagarna så atte..

Lördagen!

Nu har jag tappat rösten helt och tycker de är sjukt tråkit att sitta helt tyst hemma. Lär få tag på lite filmer alltså som jag kan sysselsätta mig med. Men först tänkte jag ge er ett låångt inlägg om igår för jag hade så jäävla kul!!

Åkte in till stan och mötte upp mitt lag. Vi skulle fixa saker från filmlistan. Vi har fått en lista med massa saker vi ska göra och filma och visa ÖF så får vi olika mycket poäng. Så jag fick stå på torget och försöka sälja biobiljetter till en exlusiv förhandsvisning av Titanic, vi sjönt inne i nian och sånt. Men bäst av allt var när Johan gick in på BIKBOK (observera tjejkläder) och byter om, I butiken till hängselbyxe-shorts (som satt galet tajt) och gick fram till en av de som jobbar och frågade vad hon tyckte, om han behövde större storlek. Jag skrattade så magen gjorde ont! Nåväl, vi fixade nog en hel del poäng igår iaf. Sen var de flott-race och gavlecons flotte kom på 3e plats. SÅ duktiga!

Sen var de vidare på förfest med laget. Vi tränade in nya sånger, pyntade oss efter jultemat och hade de allmänt trevligt innan vi sjungandes gick mot kräftskivan. Vi sjöng oss in som 3a. Men jag tycker tammefan vi sjöng högst så vi borde varit först in fan! Vi hade iaf galet kul under kräftskivan och tiden bara rusade iväg. Helt sjukt! Och ÖF vinkade fram mig flera gånger men ingen gav mig en signatur så brickan är inte riven än. ASBRA! Dock har jag lyckats riva sönder den lite så lär leta fram tejp och fixa den.

Sen fick jag sällskap av en fogde till tåget. Vi hängde på donken typ 1 timme eller nått för att invänta tåget. Haha.

Jag var hemma kl4 inatt och jag hade så jääävla kul hela kvällen. Jag stormtrivs med alla dessa människor alltså!! Dock börjar jag bli lite för alkoliserad känner jag..

Nej nu ska jag steka pannkakor!!

Jo tack, jag vet..

Läste just tidningen ..

"Mycket sång och sena kvällar har resulterat i att många studenter just nu har tappat rösten. I veckan drog nämligen nollningen av högskolans nytillskott i gång."

http://arbetarbladet.se/nyheter/gavle/1.3846211-nollorna-valkomnades

Känner mig delaktig..

Kräftskiva nr1

Mina inlägg kommer alltid en dag efter nu känner jag. Men de är bara för er att gilla läget! Hihi. Igår var de kräftskiva med familjen i stugan. Jag är rädd för kräftorna egentligen så de tar ett tag innan jag vågar ta i dom, och efter några kräfter så bryter och skalar jag hej-vilt! Men, de var en kräfta som fick mig att skricka till och kasta iväg den. Den var liksom ihålig så skalet åkte in, asvidrig. De var iaf mycket trevligt och mysigt.. dock inte lika kul när min först checkade ut och jag fick sitta tyst bara.

Ikväll är de dags för kräftskiva nr2. Kräftskiva med bästa gavlecon. Men jag vill inte göra bort mig med min rädsla för kräftorna så jag tänker käka en lyxig sallad istället. Kommer bli sjukt kul ikväll!! Dock kommer min bricka garanterat bli riven pågrund av för många stämplar.. FUCK!

Dagen har såklart massa andra äventyr också men de tar jag imorgon.

Nu hoppas jag bara att rösten håller. Den är okej just nu men jag känner på mig att såfort sången drar igång så säger rösten hejdå. Men vafan, man är väl bara nolla en gång !? Som jag sa till mitt lag i torsdags "de ska höras att man blir n0llad!!".

Nej nu lär de bli kaffe och fixa lite lunch att packa med mig..

Vilar

De är riktigt skönt att vara hemma idag. Ikväll är de kräftskiva med familjen så hade tänkt att åka in och vara med på n0llekampen men jag kände att nej, faan va skönt att vara hemma och vila. Försöker nu hitta kläder inför imorgon. Flottrace känns ju som att de kommer bli blött. Funderar på att packa ner bikini. Men de kommer ju vara askallt! Hmm.. sen på kvällen är de tema julafton. Och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Förslag ?!

Nej nu lär jag vila lite till..

N0llning dag 2

Gårdagen var ännu en rolig dag. Först var de skattjakt på stan, den var dock inte så rolig eftersom överfogdarna gjort något fel och de fattades bokstäver så vi inte kunde knäcka gåtan. Hmm..

Sen var de vinbrännboll. Tro mig, jag gjorde rätt val att inte delta. Vid varje hörna skulle man dricka 1 glas vin. Ett vin som såg ut som såpa-vatten!! De var n0llorna mot fogdarna. N0llor måste dricka vin, fogdarna behöver inte. N0llorna fick typ krycka/petflaska/stövel att slå bollen med, fogdarna hade riktiga slagträn. N0llorna fick inte tacklas, fogdarna fick tacklas (och då snackar vi 10 fogdar kastar sig på en n0lla). Behöver jag säga hur detta såg ut och vilka som vann .. ?

Jag däremot satsade på att samla poäng genom att bjuda en av överfogdarna på de hon har som nr1 på gilla listan. Chips! Som tur va uppskattade hon detta (ibland ruskar dom på huvudet och vill inte ha) och även en av de andra överfogdarna ville smaka. 2 stämplar fixade !! Sen började de spöregna så de var bara att springa fram och fråga " vill överfogde att jag håller ett paraply över dig? " så en stämpel till, och en kommmentar som jag inte kan tyda (asjobbigt!!)

Sen var de pizza med några n0llor och förfest med (M)other lover. Vi tränade in en show tills överfogdarna kom. Och ÄNTLIGEN fick jag se en överfogde röra munnen. De får inte skratta men de kunde inte hålla sig så de stirrade rätt ner i golvet, men jag hann se!! YES!! Tydligen är jag gruppens svarta får och extremt bra n0lla. Enda ekonomen! Jag blir framskickad till överfogdarna för jag är den enda som vågar (men jag vågar inte heller egentligen) så jag fick servera överfogdarna öl. och dom körde med mig så såfort jag ställt mig i ledet igen så höll nästa överfogde fram sitt glas som tecken på att jag skulle fylla på deras också. 1 stämpel till !!

Påväg till nya vall var jag typ sångledare. haha. Shit vad jag skrek! Men de är kul. Vi fick komma in som 3a igår kväll efter att ha ställt oss på knä och bugad framför överfogdarna. Sen sjöng vi inte på nya vall när fogdarna kom. Hela min grupp, alla ståendes på knä och bugar. Men så pekar en överfogde på mig och att jag ska komma fram, ännu en signatur. jag hinner bara tillbaka och börja sjunga igen så pekar en till överfogde på mig. 6 stämplar totalt! Detta är INTE bra för får jag en 7e stämpel så river dom min bricka. den sjunde ska man få nästa fredag. Nu lär jag ligga lågt liksom. Eller satsa på att göra något så bra att jag får kommentaren "riv ej/ öf" på brickan. Detta är jobbigt


Har även fått ett G, vet inte alls vad de innebär..

De är svårt att förklara och få de att låta så kul.
Men de är helt galet kul!! haha.
När överfogdarna kommer blir man livrädd, allvarligt!

(M)other lover

N0llningen är igång! Jag är i grupp (M)other lover och vi blev valda av överfogdarna att vara först in på Nya Vall! PLUS att en i min grupp blev kvällens N0lla. Nu jävlar lär vi kämpa idag igen.

Så att ni ska förstå är överfogdarna allsmäktiga. Deras ord är lag och går runt på led, svartklädda med solglasögon. Och tro mig, dom rör inte en min. Vi N0llor går runt med n0lleskyltar som ska ha exakta mått (inte rolig att göra!!) blir den typ kantstött och överfogdarna ser de så river dom skylten och de är bara att sätta sig och göra en ny. Min klarade gårdagen och ska vårda den riktigt bra idag med!



Alltså de hände så mycket roligt igår att jag skulle kunna skriva en uppsats, men jag kan ta hur de började.

Vi satt i aulan och lyssnade på rektor, kår och lite sånt. Sen sa de att en föreläsning skulle börja. En lärare drar världens grej om RISK. Hur man räknar ut en risk, riktigt långa ekvationer och sa typ "men alltså de är ju lätt dehär kan väl de flesta redan!" (skulle vi kunnat dedär hade jag varit körd!) sen skulle de spela en film om detta sa dom, då startades en låt där de sjöng att vi var nollor och en gavlevon snubbe kom in och knäckte en öl i micen. Sen drogs hårdrocks musik igång och alla från gavlecon kom in på led och skrek. Sen var allt igång, vi var kidnappade!

Kvällen bjöd på n0llebricke-bygge, sång-övning, och feest!
Mitt minne är sådär.. Haha.

Nu lär jag fixa mig inför dagen! Må gott!

Lite lätt livrädd

De är helt sjukt men jag lyckades sova inatt trots att jag är galet nervös. Börjar tro ännu mer på att mina sömntabletter faktiskt fungerar. Skönt att fått sova inför denna läskiga dag iallafall.

Nu sitter jag med min kopp kaffe och försöker slappna av. De går inte. Jag känner mig livrädd. Känner mig lite för uppklädd för timmarna i skolan, men lite för vanligt klädd inför festen. Men vafan, nu får de va såhär.



Juste, andas !

Skrivbordet



Nu är de klart !!! :)

Nej men fy

Nu är jag riktigt nervös inför imorgon. Och vad ska jag då vara ikväll?! OCH imorgon! Inatt har jag inte sovit allt för bra. Galet orolig sömn. Är redan nu inställd på att knappt sova inatt. Får typ läsa hela natten eller något.

När jag gick upp imorse fick jag sms av Freddi. Hon var ute och gick så jag hakade på och de blev ca 1 1/2 timmes promenad. Så härligt!! Så idag blir de nog inget gym, kan ju ändå inte köra nå styrka med min skadade hand.

Nu blir de lite kaffe sen åka och måla..

Lite lätt nervös

Nu börjar jag bli nervös. Alltså imorgon kväll är de liksom kvällen innan skolstart. Jag lär packa skolväskan (typ vin?) välja kläder och allt sånt. Tiden har gått så fort så fattar inte riktigt att jag ska börja nu. GALET! Och de blev ännu mer verkligt när jag och Sandra bestämde träff vid tåget inför onsdagen liksom. Men, de ska bli sjukt kul!!

Nu vill jag sova men jag kan inte..

Äckliga sötsug

SHIT va jag är sötsugen nu. Jag vill ha glass, godis, kakor, läsk, chips, muffins JA ALLT! Men nej.. de är just detta sug jag absolut inte vill ha, så jag ska inte ge vika !!

Gillar



Gillar denna låt riktigt mycket och den taggar mig rejält när jag står på crosstrainern.. Tralala..

Målare Alex

Idag har jag målat för fullt. Mitt skrivbord är nu klart och jag har börjat med dörren som ska bli till en garderob. Dörren blir nog klar imorgon om allt går enligt planerna. Lyckades måla min hand lite lätt röd också. Slant med skruvmejseln när jag skulle öppna färgburken så den liksom åkte rätt in i min hand. Inte finaste såret men de gjorde inte alls så ont som de faktiskt borde gjort. Visste inte att en skruvmejsel va så vass..

Har även gymmat idag. Crosstrainer och styrka. Dock endast ben och mage för min hand är ju skadad. Haha.

Nej nu ska jag ehmm.. jag vet inte.. stryka måste göras men hur kul låter de ?!

Bara så att ni vet

Så hade jag så jääävla kul igår!!! Tack alla som deltog!:)

Plus att jag konstigt nog knappt varit bakis idag OCH att jag vann 250kr på bilbingo idag..

Livet är liksom sådär bra!

Kalasdag

Nu är dagen jag längtat efter här. Kalas står på schemat! Efter 4 helgers jobb känns de riktigt roligt att få galejja med mina fina vänner ikväll. Astaggad fan!! Nu är jag bara extremt orolig över Fredrica som gått och blivit förkyld. Jag HOPPAS hon är bättre idag!!! Hon måste!

Ska snart flänga runt lite i Tierp. Först till mamma och pappa för att lämna missen och hämta lite grejjor. Sen handla på lite olika ställen. Sen har jag en hel del att göra hemma också innan alla kommer. Ska färga håret. Riktigt nervös eftersom de ser ut som om mitt hår kommer bli riktigt rött. Måla naglarna lär göras. Duscha. Leta upp kläder. Fixa mat. Städa lite. Dricka lingon mojito. Ojoj, fullt upp. Tss.

Nu lär jag göra is!

Presenterna




Delar av de jag fick från jobbet. Går riktigt jävla dåligt att lägga upp bilder nu så de är på fel ledd och sådär. Men ni ser ju lite iaf.

Shopping på G

Jag är astaggad för idag. De blir shopping i Valbo med syster. Jag ska nog slå till på en redig kontorsstol och lite nya kläder. Sen ska vi även in och storhandla på system bolaget. Haha. Dagen blir nog kalas rolig! :)

Äventyr

Mamma och syster skulle åka på bilbingo ikväll och mamma lyckades tillslut övertala mig att åka med. Påväg dit blev jag riktigt taggad på bingo men när vi kom dit var de tomt. De har flyttat bilbingot till Söndagar. Haha. Så bra att vi kollat upp de. Men de var ingen större katastrof eftersom stugan är väldigt nära och pappa var där. Så vi åkte dit och fikade så nu fick vi se hur de blivit sen de kaklat köket också. Så jäävla fint!!! :)

På vägen hem satt jag och kikade ut genom fönstret och fick helt plötsligt syn på en stoooor svart sak som sprang i skogskanten och sen en som stog still, rätt långt bort. Vi vände och åkte tillbaka för att kika och de måste ha varit två gigantiska vildsvin. Vi stog där rätt länge och hoppades på att de skulle komma lite närmare men icket. Dock såg vi ju deras gigantiska kroppar ändå så atte, kanske inte ville ha dom så mycket närmare oss.. ? Upplevelse och äventyr iaf !!

Nu är de soffhäng som gäller..

Semester/arbetslös

Min första dag på semestern, eller även kallad arbetslösheten. Och jag vet inte alls vad jag ska göra .. ? startar nog med att åka och måla mitt blivande skrivbord först och fikar lite med mamma. Sen måste jag hinna träna.

Dagen igår var speciell! Lunch med fina A-L, på thai, suuper gott och trevligt att bara få prata om framtiden och allt. Sen gick vi och tog en god latte på barista innan vi gick till jobbet. Jag fick göra lite ordrar (mina sista) och kom flera gånger på mig själv att säga "men dehär tycker jag att vi ska ta hem senare, de kan vi ju ha där och där" osv.. Sen kom jag på, "senare", då är jag inte kvar.. Jag kommer nog alltid känna mig som en i gänget ändå. Fick massa fina presenter också. Men jag tar nog bilder för att visa er sen. Plus en stoor fin solros i kruka och kommentaren "de passar så bra eftersom du är som en liten solros". Den står i mitt köksfönster nu och såfort jag ser den blir jag glad och tänker på jobbet. Nåväl, de blev inga tårar under alla farväl, sista paketet jag slog in eller när jag drog igen dörrarna.. men de var nära!

Hade fått present med posten igår från Johannes mor och karl. Fick ett halsband. Så jäkla gulligt av dom! :)

Nej nu lär jag äta upp min smoothie. Lär till lidl och köpa målar duk grejj. Jag och Fredrica ska måla en tavla ihop. Hihi.

Ha en bra dag!!

Pysslandet

Kom på att jag glömt lägga upp bilder på mitt pysslande från i Måndags.. Så här kommer bilder på lådorna jag slagit in i presentpapper och ska ha som fina förvaringslådor på mitt skrivbord..


Före, vanlig brun och lite ful..


Efter, blommig och fin..

23 år



Ett år äldre.. Syns de ? Tss...

17 augusti

Och min sista dag som miqmaq:are. Usch, denna dag känns jobbig och jag vill bara att den ska vara över. Det kommer vara tårar i mina ögon idag men jag ska försöka hålla dom kvar i ögonen. Säga hejdå till två fina kollegor plus butiken. Jag är orolig!

Denna dag är verkligen slutet på de gamla och början på något nytt..

Ett trött födelsedagsbarn

Alltså de tar på krafterna att fylla år. På ett positivt sätt!!

Dagen har varit asbra! Ni vet ju redan att min förmiddag spenderades med Fredrica. Och kvällen blev hos mamma och pappa med familjen. Vi har grillat, jag har öppnat alla paket och sen smaskat tårta och sånt gottigott.. Jag är nu proppmätt!! Fick flera fina saker

Från Mörner och Freddi: två superfina örngott, ett yankee candle ljus, och en bok (samma författare som twiligt så kan ju inte bli annat än asbra!!)
Från farmor: saker till mitt skrivbord
Från Danne och Lisa: nästa twiligt bok även den på engelska (så nu kan jag läsa ut den första) och en stående text "Lycka"
Från Elin och Tobbe: presentkort på H&M, tårtspade, ny rosa matlåda
Från mamma och pappa: olika presentkort, superfin filt, grå fårskinnsfäll till min nya gungstol, tårtfat, lite pluggprylar

Och jag kan ha glömt något också. Vilket lät sådär otacksamt men så är de inte alls! Jag älskar presenter och är supernöjd med allt. TACK!!! :D

Jag är så nöjd med denna dag och vill inte att den ska ta slut. Men, den fortsätter ju faktiskt lite på Lördag.

<3

Detta är MIN dag!

Mitt humör är strålande idag. Det är årets bästa dag. Min födelsedag!!! :) (den delar första plats med julafton)

Blev väckt av att telefonen ringde. Kändes helt rätt att bli väckt av ett grattis samtal istället för väckarklockan. Även om de var Johannes som ville påminna mig om att säga grattis till honom. (och nej, han fyller inte år idag) Tss. Nu blir de lyxfrukost. Unnar mig vanilj sirap i kaffet och hembakt mjukt bröd! Mums! Sen ska jag snygga till mig lite och gå hem till Fredrica för födelsedags fika och lunch :) Extremt lyxigt att bli bjuden på födelsedags fika och lunch sådär..

Vill även säga grattis till två kollegor, Jonna och Caroline som också fyller år idag..Grattis!! <3

Ålders nojja..

Nu är de bara några timmar kvar som 22-åring. Fan alltså, 23 känns tungt. Hur gammal som helst ju! Lite nojja alltså.. Jag tror jag väljer att se mig själv som jämnårig med Freddi. 20 år känns helt rätt!!

Jag har fixat och grejjat massor på eftermiddagen. Bakat tårtbotten, muffins och vaniljhjärtan så nu är allt gotti-gott fixat inför kalaset. Åh vad jag bara ääälskar att fylla år. Årets bästa dag är snart här!  (jag älskar de nu eftersom jag är ju bara 20.. eh..)

Och jag tror årets födelsedag kommer bli GRYM!!! :)
Jag kommer inte kunna sova inatt, barnslig som jag är.. Hihi

Pyssel dag

Åh va skönt de är att vara ledig! Ingen klocka som ringde imorse och bara slöa hela morgonen..

Men snart ska jag dra igång min pysseldag. Ska åka och måla hos mamma och pappa. Ett bord som jag ska ha som skrivbord och en dörr som senare ska bli en slags garderob. Efter målningen blir de nog lite fika med mamma, hälsa på Danne och Lisas kattbebis och sen tror jag de får bli gymmet. Vill verkligen träna idag men egentligen borde jag inte, ömma ben och typ förkylning eller nått i kroppen. Ikväll ska jag nog baka och grejja här hemma.

Och inatt domnade min arm bort sådär läskigt mycket att den inte kändes som min arm längre. När jag tog tag i den med min andra hand så kände jag att jag höll i något, men de kändes inte som om de var min arm jag höll i. Tss, läskigt!!

Bara för att

Jag fick bara lust att berätta för er att Fredrica är så jävla bra! :) Alla borde ha en Fredrica i sitt liv! så de så!!

Hejdå helgjobb

Nu har jag jobbat min sista helg. Så jääääääävla skönt!! Även om mitt eventuella nya jobb kan bjuda på lite helg jobb så är de dock inte samma sak, då ringer dom och så säger jag om jag kan eller ej. Nu är de en dag kvar på jobbet.. 

När jag kom hem idag deckade jag totalt i soffan. Sjukt trött. Halv sov en stund innan jag gjorde mig en rejäl kyckling sallad, så smaskit! Sen har jag deckat lite halvt igen framför benjamin button. Och nu, när de är okej att gå och lägga sig så har jag noll lust att sova. Så typiskt mig! Men jag är ju ledig imorgon så jag får väl vara uppe ett tag till ba..

Har förövrigt fått veta att min grannde som är en gammal klasskompis (både högstadiet och på frisör) också ska gå ekonom i Gävle. Haha. Så jävla stört!! De kan man kalla sammanträffande! Och jag gillar ju sammanträffanden!

En sista Söndag

Nu bär de snart av mot Uppsala för en sista Söndag på jobbet. Idag blir de även till att säga hejdå till en kollega igen. Något som inte är de roligaste.. Men de finns ju facebook liksom. Känns väldigt bra just nu. Haha.

Jag är väldigt trött idag eftersom ögena bråkade inatt och inte villa sova. Men jag hoppas på att de släpper när jag kommer till jobbet och att kaffet gör sitt. Idag ska jag göra lite ordrar, plasta in böcker, torka/städa kassadisken och damma svarta cult hyllan. Allt detta är sånt jag vill hinna göra en sista dag så atte.. Jag har lite att pyssla med!

På återseende senare idag..

Nuffsan

Nej nu är de nog hög tid att krypa ner i sängen och sova lite innan klockan ringer igen. Ännu en jobb dag väntar, den sista jobb söndagen på länge förmodligen. Känns galet konstigt men ändå sköönt. Att inte jobba helger på ett tag kommer bli härligt, speciellt efter dessa 4 helger i rad.

Nej men sova va de ja..
Nuffsan!

"så synd alltså"

Något som är såå jobbigt med mitt jobb är när typ en åre choklad strut går sönder med vit choklad och jordgubbs praliner i. ÅH NEJ! Det som händer då är liksom att vi som jobbar får pina i oss dom. Idag på min rast hade jag både dessa praliner och blåbärs bräck att "tvinga" i mig. Såå synd alltså!  Tss..

Dagen har gått väldigt fort. Igår stog jag och packade upp lundmyr bebiskläder och tänkte "åh vad jag önskar att jag kunde köpa sånna här till någon jag känner" idag stog jag städade bland kläderna och tänkte "snart får jag köpa sånna här saker till min brors dotter/son". Så jäkla kul! Typ de enda jag skriver och pratar om nu känns de som men de är stoort tycker jag! :)

Nu ska jag kika vidare på twilight och smaska några godisar. Magen säger dock att den inte vill ha mera godis, men jag lyssnar inte.. Smasksmask!

Fortfarande glad

Glädjen håller i sig. Allt känns så jäkla bra nu. Jag är nöjd och hösten känns såå spännande !! Jag har liksom underbara vänner och familj, jag ska börja plugga till ekonom vilket jag drömt om länge, jag fyller år på Tisdag (hihi), en rejäl fest med de bästa är på G, Thailandsresa bokad och de bästa av allt .. jag ska bli faster!

Det enda som är ett litet minus är att jag jobbar när de är så fint väder, men jag har försjutton bara 3 dagar kvar där så de är faktiskt rätt roligt att få vara där. Jag försöker göra allt jag tycker om att göra en sista gång liksom..

Ska fira att allt känns så bra med lite glass nu..

Magknip men jag ler stort

Har just nu världens magknip. De hugger till i magen lite då och då så att jag knappt kan stå. Men jag är så jäkla glad ändå. De händer så mycket roligt i mitt liv. Allt går så jävla bra och jag bara njuter av allt detta. De är helt fantastiskt!! Hur ska jag kunna sova med detta leénde på läpparna ? :)

Och juste, sa jag att denna glädje beror på att jag ska bli faster .. ?
SHIT vad jag är glad, spänd, chockad och helt jävla överlycklig ...

Städ-Alex

Just när klockan ringde kändes de idiotiskt att jag frivilligt sagt att jag åker tidigare till jobbet för att hinna städa lager och sånt innan öppning. Nu börjar de kännas lite bättre faktiskt, de är liksom min sista chans att få städa, stöka och röjja där och eftersom jag tycker de är riktigt roligt så är de värt!

Efter idag är de endast 3 dagar kvar.. 5 om man räknar med min lediga Måndag och Tisdag. Detta är galet på alla sätt och vis!!

Nä nu lär jag slurpa i mig kaffe nr1 och åka iväg. Planerar att starta bryggaren direkt när jag kommer till jobbet för kopp nr2. Kan behövas..

...

Jag har huvudvärk och min ipod har hängt sig.. Inte super lyckad kväll känner jag!

Sötsug

Neeeeej!!! Jag är sådär riktigt sötsugen nu. Fan!! Och jag är såå nära att falla för suget och ta något smaskigt.. Men NEJ!! Nu blir jag sur !!

Lite lätt slut

Ännu en dag på jobbet är över och den gick extremt fort!! Känns som om dom går fortare nu när de är så få kvar..

Efter jobbet åkte jag till gymmet. Slog mitt egna lilla rekord på crosstrainern och stog hela 40 min. Mina ben var riktigt trötta där ett tag men de gick. Dock blev fötterna riktigt ömma av detta pass, nästan som skavsår på fotsulan känns de som. Haha. Nåväl, jag är mycket nöjd iaf. Nu smaskar jag lite smoothie och vilar. Blev liksom lite lätt slut nu..

De är sååå mycket jag vill ha..

En såndär morgon ..

Jag gillar inte en sånhär morgon. Ni vet när man tror att de är en helt annan dag, en mycket bättre dag. Sista jobbdagen innan ledighet typ. Så kände jag imorse när jag vaknade "ååh va skönt de ska bli med ledighet efter idag.." Så nu känns de 4 dagarna som är kvar riktigt tuffa. Fast jag egentligen inte alls tycker de eftersom jag njuter av de sista dagarna. Irriterande morgon !!!

Och nu måste jag strax åka till jobbet men kaffet är så jävla hett att jag inte kan drickat. Känner mig lite frustrerad. Men såfort kaffet har lugnat mig så tror jag att denna dag bjuder på ett bra humör, faktiskt!

Ha en bra dag !!

Allmänt glad

Nu har jag och J jobbar våran sista dag, och vi fick knappt ses idag. Fy vad de inte är kul att säga hejdå, även om vi kommer ses igen men inte lika ofta liksom. Och inte jobba ihop. Vi har jämt så kul!!!

När jag kom hem möttes jag av ett stoort brev i postlådan plus ett brev från polisen. Blev lite lätt nervös ett tag tills jag kom på att jag själv beställt papper från polisen. Och paketet var mina böcker jag köpte på blocket. Jag blev inte blåst alltså. Tjejen verkar riktigt trevligt då de låg en liten post-it lapp med böckerna "Hej, lycka till med studierna" Detta kändes så trevligt att jag blev riktigt glad.

Måste återgå till filmen!

Just nu känner jag mig på topp!!

..

Kände att jag skulle skriva några rader men huvudet är så trött och jag kommer inte på något att skriva..

Surt..

Slutspurten

Nu börjar en ganska tuff vecka för mig. Jag ska jobba mina 6 sista dagar på jobbet. Eller jobba 5, ledig två och sen den absolut sista dagen. Shit!! 3 år med dessa människor är ändå en lång tid och nu ska jag säga hejdå till en efter en dessa dagar liksom. Imorgon blir de tufft för de är min sista dag med fina J. Hur ska jag kunna låta bli att gråta?! Visst, jag ser fram emot hösten så sjukt mycket och de är så skönt att något nytt händer i mitt liv, jag behöver dehär!! Men ändå känns de såklart hur sorgligt som helst för dessa personer betyder massor, vi är som en liten familj ändå.. Och dehär sista dagarna kommer jag gå och tänka "nu är de sista gången jag gör detta..."

Åh, jag kommer gråta under dessa dagar.
Jag hatar att gråta !!!!!

En bra dag..

Jag har haft en riktigt bra dag än så länge. Jag och mamma har legat ute och slappat i varsin solstol. Super skönt tills de kom en regnskur som sabbade allt lite lätt, men så fort de slutat regnat så la vi oss där igen. Novis kom och gosade ner sig med mig också när jag låg på gräsmattan och solade ryggen. Hon verkade tro att även hon kunde få plats på min madrass så hon gjorde någon slags kullerbytta över mig i försök att lägga sig brevid mig. Så sööt och jag och mamma skrattade och skrattade åt hennes desperata försök.

Sen blev de gymmet. Var där riktigt länge idag så nu är jag trött!! Laddar inför film kl21, vilket känns aslångt bort just nu dock.

Sovmorgon

Fysjutton va skönt de var att sova ut lite idag. Gick upp vid tio, jag hade nog kunnat sova ännu längre men tyckte att tio timmar får räcka. Har tagit de lite slött nu med frukost i soffan och O.C på tv:n. En riktigt härlig morgon måste jag säga!

Tror jag ska bege mig hem till mamma och pappa nu och sola lite. Jag måste bättre på brännan alltså!! Ska även visa henne H&M katalogen där stora delar av min önskelista är, Haha.

På återseénde..

Nervöst

Nu har jag för första gången köpt något via blocket utan att möta människan i verkligheten. Jag är sjukt nervös över om böckerna kommer hamna i min brevlåda eller ej. Pratade dock med syster som är inne i studentlivet och enligt henne så gör alla på detta vis, betala först sen skickas böckerna. Och hon verkade som en trevlig tjej tycker jag.. Men ändå, nervöst! Och lite spännande på samma gång. Tss. Lättroade jag!

Var tvungen att söka på facebook för att se hur hon såg ut också. Eller, de kom upp två med samma namn och de känns som om någon av dom kan vara hon. (Kanske för att dom såg as seriösa ut och jag vill intala mig att så är fallet)

Nåväl.. ni kan väl hålla tummarna för att detta går vägen :)

Haha vafan..

Jag gjorde en sån jävla fail nyss. Satt i typ 45 min och klurade på vad jag skulle fixa för fika i pausen på filmen, som jag sedan skulle smaska på när filmen började igen. För anledningen till fikat var just att jag villa ha något att smaska på till filmen inte för att jag var sådär ashungrig. I pausen gjorde jag en god banan smoothie, sätter mig i soffan och smaskar. När jag skrapar ut de sista ur glaset inser jag att filmen inte ens börjat igen. Så nu får jag kika på filmen utan snask ändå.. Så typiskt mig!!

Har suttit och letat kurslitteratur på blocket ikväll. Hittade ett riktigt kap men de var såklart sålda redan vilket inte var så konstigt eftersom de såldes för typ halva priset. Väntar svar från några andra också på andra böcker.. Vilket jobb bara för att få tag på böcker. Pjuh!

Nu fick jag ett mail om bok så avslutar här..

Ändrade planer..

Ikväll skulle de varit vin kväll med Elin och Freddi men så blev de icket. Saker och ting gick inte som vi ville och de liksom ställdes in. Nu sitter jag hemma och gosar under en filt med ett glas rött, själv. Hihi.

Fått massa info om kursstart också. Scheman, kursschema (fattar inte riktigt varför de är två .. ?), litteratur listor, kursinfo, övrig info och såna grejjor. Herregud vad jag inte fattar någonting. Haha. Lär läsa seriöst lite senare med brillorna på så att jag kanske fattar lite mer.. Hur ska detta gå när jag inte fattar info papprena liksom ?! Tss.

Mina skinande tänder

Nu har jag varit hos tandläkaren och även på gymmet med mamma och Fredrica. De gick bra hos tandläkaren, jag var så sjukt nervös att de skulle bli ett dyrt besök men de slutade med att jag gick där ifrån utan att ens betala besöket eftersom jag hade nå försäkringsbidrag. Tänderna var så fina såå och hon polerade dom så nu skiner dom så fint. Hihi. De är så skönt att jag fortfarande får gå till samma tandläkare som alltid, en kompis mamma. Införskaffade dock flourskölj. Kändes som att jag gick plus när besöket blev gratis så tänkte att jag följer hennes råd att investera i de. Oj, mycket snack om mitt tandläkarbesök kanske, men jag är såå lättad :)

Nu ska jag åka till mamma och pappa sen blir de häng med Fredrica. Vi ska kolla in reklamen och sen åka och handla. Haha. Vi är som två pensionärer.

Sova ?

Jag är trött, galet trött. Funderar på att gå och lägga mig redan nu men de brukar alltid misslyckas när jag går och lägger mig tidigt. Känns rätt surt att klockan tinger 07.40 imorgon endast för att jag ska till tandläkaren. KUL att dom gav mig en astidig tid. Tack som fan alltså!

Nej, jag ska nog lägga mig och läsa eller något. Drömma mig bort i min bok. Jag gillar de så sjukt mycket, tills jag stänger boken och får ångest. Tss.

God natt!

Här bestämmer jag..

Blev just helt fly förbannad!!! Hade lust att skriva en facebook status som skällde ut två personer helt jävla totalt men kände att nej.. inte på facebook. Jag tar de i min blogg, för här bestämmer jag!! Jag HATAR när folk går bakom ryggen, utnyttjar och bara är allmänt dumma i huvudet mot någon av mina vänner.. Speciellt när man tror att någon som är ens vän gör något av detta (eller alla dessa saker) mot en av mina närmsta och bästa vänner. Jag ska tammefan göra allt för att min vän ska lyckas och ni misslyckas totalt !!! Ooooh va jag kokar inombords just nu..

Och nästan värst av allt är att en av er förmodligen gör detta på grund av att du endast är så jäävla avundsjuk..


Jag måste andas!!

Biburgare

Shit, dagen på jobbet gick asfort idag. Söndagar brukar vara sega men icket denna. As skönt !!

Nu är jag hemma och myser. Dragit på mig min mysigaste tröja, slagit igång O.C och bara gillar läget. Har just tryckt en biburgare också (mitt ord för hamburgare när jag var liten). Tror fan jag lär ta kaffe och kaka nu också. Jag har gått och blivit onyttig.. Vet inte alls om jag direkt gillar de men jag ska skärpa mig .. snart .. Tss.

Jag lär slappa vidare nu ..

Söndagen är trött

Jag hade gärna sovit några timmar till när klockan ringde. 5 timmars sömn kan kännas lite väl lite liksom.. Men jag är positiv ändå för jag får min helg kl16 idag och de känns så förjävla bra!! Och eventuellt blir de lite vin-kväll imorgon med mina bästa "bara för att vi kan" liksom.. Måste bara övertala Fredrica nu, men de är nog inte allt för svårt. Tss.

Känner mig lite lätt spänd på att se vem de är som kommer att jobba med mig idag. J har en fot med valkar (svullen fot) som såg allt annat än frisk ut igår så de visar sig vad farbror doktor sa. Undra vem som dyker upp.. Jag hoppas på J eftersom vi har allt för få dagar kvar tillsammans. Rättare sagt endast 2 dagar kvar MED idag :(

Kanske lär dricka upp mitt kaffe så att jag kommer iväg mot jobbet snart..

Hur gjorde jag ?

Alltså hur faan kunde jag jobba varje helg under ett år förut? Jag kan verkligen inte förstå hur jag stog ut så länge. Nu när jag jobbar 4 helger i rad känns de som en evighet.. Eller okej, jag var iofs ledig varanan lördag förut men då stängde jag fredag och öppnade söndag så då kunde jag ändå inte vara ute och roa mig.. De kommer bli galet när vi ska fira min födelsedag för jag kommer vara så in-i-helvete taggad på att få galejja och liksom vara LEDIG! Nåväl, de är ju "bara" denna helg och nästa kvar.. Ehmm..

Nej nu ska jag dricka kaffe och njuta av en singoalla kaka. Sen blir de åka mot jobbet. Helvetes vägen . . .

Åh nej..

De var ingen härlig känsla när jag ställde mig på fossingarna imorse. Fattar inte hur jag kan ha så ont i fötterna. Och nu har de även klättrat uppåt i smal benen och knäna också. BLÄÄ! Vet inte om de kanske är ac:n i centrat i kombination med platta sommarskor som gört .. ? Har jobbat i shorts senaste dagarna och de blåser ju sjukt kall luft på benen. De är liksom egentligen på tok för kallt för att ha shorts men jag vill ju försjutton ha sommarkläder de få månaderna man kan ha de..

Idag blir de jobb, träning och Freddi-häng.. Fortfarande surt att de är sol när jag ska stå inne och frysa..

kvälls blogg från sängen

Nu har jag skuttat till sängen och ska nog försöka sova snart. måste läsa lite först bara.. de är så sjukt härlig känsla att krypa ner under täcket med helt nyrakade ben alltså. låter ju lite stört men jag tror att alla tjejer instämmer. även att dra på sig ett par mjukisbyxor är galet härligt. haha. nej nu lär jag fan börja läsa:)

kvälls blogg från sängen

Nu har jag skuttat till sängen och ska nog försöka sova snart. måste läsa lite först bara.. de är så sjukt härlig känsla att krypa ner under täcket med helt nyrakade ben alltså. låter ju lite stört men jag tror att alla tjejer instämmer. även att dra på sig ett par mjukisbyxor är galet härligt. haha. nej nu lär jag fan börja läsa:)

Jag ballar ur ja..

Jag är såå nära att hämta en kaka. Singoalla blåbär/vanilj har rubbat min självdisciplin totalt!! Jag vill ha en NU!!! Snart är jag väl tillbaka i mitt sockerberoende. Dumdumma kaka!!

Men jag tycker ändå att jag är värd den. Sprang 26 min på löpbandet och 10 min på crosstrainern idag. Plus massa magträning. Min kropp behöver nog en kaka.. Ehm.. eller hur?

Hatar kakan!!!!
Och hatar att jag ska jobba denna underbart soliga dag!!

Kan inte låta bli, smask!


Och så en ny dag..

Som typ endast kommer spenderas på jobbet och bilen.. Ooh va bitter jag lät nu, men de lät nog värre än vad jag tycker att de är. De enda jag känner mig bitter över är att ledighet är långt bort fortfarande.. Men snaart vänder de och då minskar de istället. Och efter idag är de 10 jobbdagar till semester/arbetslös. Jag väljer ordet semester dock. Låter så mycket mer avkopplande!!

Fast de är även lite bittert att de är sol och jag måste vara inne..

Kluring..

Jag vet inte om allt blir komplicerat för att vi är exakt likadana eller för att vi tycker heeelt olika om de mesta..

Hmm.. Nu blir ny nyfikna va ?
Men bli inte de!

...

Nu har jag sett en sådär fin film igen. How do you know. Jag tror jag måste sluta kolla på romantiska filmer för dom gör mig så töntig och jollig..

Dagdrömmer...

Tidig kväll.

Jag sitter redan nu i min pyjamas och planerar att sova tidigt. Åkte till gymmet med mamma direkt efter jobbet och tränade lite sådär. Sen hem, duscha och fixat matlådor..

Men innan de blir soova ska jag kika lite mer på tv..
Sjukt sugen på glass också.. ska jag ... ?

Vilar lite..

Jag gör något extremt farligt.. Jag är så trött att jag ligger i soffan och vilar lite innan jag ska åka mot jobbet. De är livsfarligt!! Skulle lätt kunna somna när som helst plus att jag förmodligen bara blir tröttare, men jag måste ändå vila..


...

Jag är en trött sak som bör sova.. Men jag har ingen lust!

Pysslar och fixar

Nu har jag pysslat och fixat ett tag. Först fixat matlåda, städat och tvättat. Sen betalat in medlemsavgift plus nollningspaketet till min blivande förening och fyllt i ansökan om csn. Pjuh! Inga lätta grejjor detta inte, speciellt inte csn!! Men nu ska de bara skrivas under och läggas i en gul postlåda.

Tror att intervjun idag gick bra. De ska ringa mig inom kort när de har en tjänst till mig, så de lär väl vara ett bra tecken.. ? Känns bra! Efter intervjun la jag mig i solen med min bok. Den är snart slut och de får mig att må dåligt.. Ska kanske läsa den igen ? Tss.

Nu kommer nog Sara snart så skall avsluta här.. Hejdå!

Ännu mera nervös..

Nu är de strax dags för att åka på mitt lilla möte. Shit va jag börjar bli nervös. Även om jag inte vet varför jag är nervös egentligen.. ?

Har varit på gymmet nu på morgonen. Blev helt slut! Fattar inte vad sjutton som är fel men jag har inte alls samma ork som förr. Liksom lite matt i kroppen. Ogillar verkligen de!! Och eftersom de inte blir bättre när jag tagit de liite lungt med träningen så tänker jag köra på sådär rejält igen.. Trots min trötta kropp.

Idag ska jag samla kraft och energi för 6 dagars jobb..
Pjuh..

RSS 2.0