Morgon människa

Jag känner mig så jäkla duktig. Jag går upp innan 07.00 varje morgon, även om jag börjar jobba 12.00. De är skönt än så länge. Jag hinner vakna till ordentligt innan de bär av mot jobbet och de bästa av allt är att jag somnar utan problem på kvällarna!! Jag som skulle köpa sömntabletter på naturapoteket när vi kom hem från Thailand. Men nu behöver jag inte dom :)

Nu blir de snart bussen till jobbet.. Buhuu! Jag ogillar att åka bussen!! Men ännu en återgärd för att minska stressen i mitt liv. Nu slipper jag springa ut till bilen för att kolla om den startar, annars springa vidare till bussen. Och jag slipper leta parkering!! Men jag måste erkänna att jag saknar bilåkandet nå fruktansvärt. De går så mycke fortare.


Kärlek<3

Rutiner

Jag försöker få lite ordning på mitt liv. Skaffa rutiner! Stressa mindre! Jag tror jag kommer må så mycket bättre då. De är alltså slut med att tex äta lunch någon gång mellan 12-16.30 och middag mellan 17-22. Inte konstigt att jag alltid är trött igentligen..

Nu ska jag strax ta bussen till jobbet. Jag hoppas dagen går fort + att jag får den efterlängtade sms-aviseringen om att min telefon kommit. Jag vill ha den NU!

Thailand 2010

FYSJUTTON vilka underbara 2 veckor jag har haft!! Jag vet knappt vad jag ska skriva för att har bara varit toppen och jag skulle kunna berätta varför men de skulle liksom ta hela dagen. Men är man 18 härliga personer i ett underbart Thailand så kan de ju inte misslyckas! Vi har solat, badat, ätit god mat, umgåtts, shoppat, gått på behandlingar, varit på utflykt och hängt på Mollys. Lite kort och gott!

Den största händelsen är väl dock Elin & Tobbes förlovning !! Så jäkla kul! Grattis igen! Jag tycker om er sååå mycke :)

Sen blev de även massa tatueringar gjorda. Danne skrev in mitt och Elins namn på thai och Elin skrev hennes, mitt och Dannes namn, även de på thai. Skit snygga!! Och älsklingens blev också såå snygg!

Ska försöka välja ut några bilder från alla typ 300-400? bilder..


ojdå..

Jag råkade beställa en ny mobil telefon nyss.. hoppsan!

5/2-10

De är så overkligt. Imorgon åker vi! Jag känner att jag glömt packa massa saker som jag kommer märka väl framme i Thailand. Gillar inte känslan. Har hunnit med att färga håret nu också, de var väl behövligt. Naglarna är nymålade och väskan är typ full. Nu väntar jag på att Johannes ska komma hem från jobbet så ska vi + storebror åka till Tierp. Så våran resa börjar alltså redan idag, typ. Kommer inte kunna sova ett skvatt inatt. De pirrar i magen redan nu. Hihi. Juste, ska även äta kola panna cotta ikväll för att fira in semestern. Mums!

Pjuh

Äntligen semester!!!!:) nu är den intensiva jobbmånaden januari och början av februari avklarad.. Men skapligt trött imorse, sådär trött så benen värker, frukosten är vidrig och ögonen svider. Jaja, jag klarade dagen och nu är de över två veckors vila. I like!!! Nej de var jobbigt att skriva på älsklingens ipone, återkommer:)

Varm oboy med marschmallows

Har försökt få ordning på packningen ikväll. Och den börjar nog ta form faktiskt :)

Nu sitter jag i soffan, kollar på 2 1/2 men och dricker varm oboy med <3 marschmallows.. Mumma!


RSS 2.0