30/4 - 07

Idag är det sista april och jag är i Uppsala.. Dock vet jag inte riktigt vad som händer och sker meeen , blir säkert asbra : ) 

Igår var jag och Johannes hem en snabbis så Johannes kunde byta däck på min bil, gäller att utnyttja karln : p

Måste då säga att jag saknar Lisa och Martina lite nu, de var ju länge sen vi lekte så vi måste gört snart : D Och även leka med kaninerna, fast då kommer jag bli avis och sakna mina kaniner dock ..  Ni är så gulliga som köper två kaniner för ni tycker synd om dom : )


: D

Jag vill ha glass !

Nu är de som så att jag sitter hos Johannes och jag vill ha glass..så Johannes har nu gått och kollat efter glass : )

Ett stycke irri sak börjar också lösas.. Jag måste då säga att Johannes har varit hemskt snäll och duktig !

Nej,lär kika in glass sökandet !


Dåhej !

Studenskiva Nr1

Igår var de Johannes studentskiva och den var kul som fan : D  Förfesten hölls på ett  mycket udda ställe måste jag säga , tss. Efter en promenad till BirjerJarl hade jag ont i fossingarna och fördrinken vi fick smakade verkligen inte gott alltså. Under middagen var de as kul, kuligare än vad jag trodde de skulle va och fort gick den.. Dock gillar inte jag skagen toast och de var ju förrätten men vafan, jag bröt mot ena regeln dom hade " Ät endast från din egna tallrik" och sa åt Johannes att äta upp de : P  Deras lärare måste jag säga var asroliga också, sjöng fina låtar, tss. Plus att läraren Prolle nu bjudit in mig på deras lektioner efter att vi diskuterat om Johannes och allt möjligt.. hah.
Jaaa, askul kväll dedär förutom att jag hade ont i fötterna.. 

Dock mår jag inte toppen idag och känner att jag inte riktigt är laddad för dans, men lär kämpa ändå .. så ! : )
Plus att jag inte får ihop gårdagens kväll.. vi var ju där asmånga timmar men de vi gjorde kan omöjligt täcka alla dom timmarna : /


De finns riktiga aaas ... ts

Underbart !

Jag har nu fått lånat en sån där trådlös internet grejj av Johannes och de är helt underbart att bara gå runt med datorn men ändå ha internet måste jag säga .. datanörd som man är : p 

En stor händelse för denna dag är också att jag funnit två nya tänder i min mun, bara helt plötsligt så finns 2 st till.. Jag som trodde något hade fastnat i en tand men de var ju att en ny tand växte fram, fascinerande och pampigt : D

Plus att jag även känner mig enormt glad över att ha Johannes idag, de nästan pirrar i magen , tss : p 
Så därför tänkte jag nu stänga igen datamaskinen och slå honom en pling innan de är dags att nuffsa : )

Du är den bäste ..

Resande .

Sådär, nu är shoppingresan över också.. Dock vet jag inte om de är bra lr dåligt : p  Men de är så extremt kul att bara shoppa och shoppa : D  De storta problemet är väl våra mammor, dom blir liksom helt galna  .. Men mycket shopping har de blivit iaf, mer än en stooor kundvagn .. Thii : )  Bussresan var lite seg dock..

Och nu är man helt slut efter att ha gått mycket och sovit lite .. Så får nog bli sängen snart : )  Plus att Johannes kommer imorn och då måste man vara pigg och glad : D Observera att han är jätte gullig som glad gris enligt mig, fast han håller inte med .. Tss.


Nattinuffsan ..


Hård dag.

Idag har de tränats brudkrone + slöj fästning som fan och de blev så bra att både jag och Louise vill gifta oss.. dock verkar våra karlar ha en annan åsikt. : p

De har även gjorts gesäll teori, jag som pluggat asjobbiga saker om alltmöjligt så var provet verkligen på de lättaste sakerna.. dock känns de så fel så ändå rädd för att inte klara de.. Men eftersom jag inte ens kan bli frisör så är de iofs lungt.. Jag gillade att vi fick godis under provet av lärarna iaf : )

Jag har även hittat skor till studenten.. fast oll köpt dom dock.. de kommer !

Och juste, folk borde kommentera lite så blir allt liksom lite roligare.. enligt mig .. så!

Nu ska jag ägna min tid med mysis : )



Delikatoboll..

Uppskattad.

Denna tisdag var väldigt uppskattad för jag var ledig idag : ) Dock var jag tvungen att plugga till dedär äckliga teoretiska gesäll provet som är imorgon.. fast jag har konstaterat att jag är körd på de ! : / 

Så på tal om körning, jag och pappa drog en tur idag, körde massa små krokiga vägar, spännande.. dock kom vi till ett ställe där två lastbilar stog i bredd och lastade timmer, jag såg de som omöjlig att komma förbi så jag stannade, men nejnej.. då stannade ena gubben timmerlastningen och vinkade att jag skulle köra.. Jag fick ju nervsammanbrott för fan : p

Sedan åkte jag till syster och vi tog en promenad i skogen för att leta stigar, spännande .. tss..

Nej nu skall jag dricka oboy sen ta mig ett bad innan de är nuffsis som gäller..


Min blomma levde i 1 vecka ..

Sommar känslor

De tre senaste dagarna har varit så brutalt härliga, riktig sommar : )  Så idag när jag och Louise spenderade lunchrasten vid ån kom jag på att jag måste äta glass med Johannes efterskolan, och så blev de : ) Men först  skulle en vi ha en lektion då vi gjorde om Louise till en 80-talist, så jävla het alltså : p Och jag och Louise har gjort så jävla bra planer för studenten.. Tss ! Men sen blev det god glass vid ån och även njuta av värmen på en filt, obsevera att även neti utförde dessa sommarsaker ..

Minminmin ..



aspampiga


Jag tog sedan tåget hem och åkte till syster som bjöd på riktig middag, gott ! Sedan kollade vi på outsiders och jag fick ett glasmjölk + sugrör med jordgubbssmak , asgott vare : D


I need you .. 



 

Slutet på lovet ..

Sista kvällen på lovet nu och då mår man ju inte direkt toppen.. Om de inte vore så att jag är ledig tisdag fredag denna kommande vecka skulle jag nog gått under idag.  Men vafan, lovet borde vara längre för de finns inge skönare !

Slutet på lovet, dvs torsdag kväll tills idag har jag spenderat med Johannes vilket har varit roligt, mysigt och perfekt slut på lovet : )  Mammsen fyllde år igår så jag och Johannes ryckte in som tårtbagare också vilket gav en mycket fin tårta ! : D Observera att Johannes ritat katten.. tss.
 
våran aspampiga tårta..

Johannes har även gjort min blogg till en personlig fin sida så nu gillar jag den skarpt, Tack darling : ) 
Du = min <3    Tsss ..

Nu skall jag typ sätta mig och skriva om en författare vars namn jag inte ens kan uttala och som skrivit en bok jag inte gillar, verkligen äcklande och kass bok.  Så de blir nog en assnabb nerskrivning sedan ägna mig åt wallander filmen : ) 


Leénde ..

God natt !

Nu är Johannes hemma och vi har sett en film.. så !  Dock är klocken ett i fucking natten enlig honom så jag får inte skriva nu eftersom de är nuffsisdax : p Observera att han är min baby love bara för att den låten är bra och för att baby love låter som om de vore om en liten bebis... : p 


På återseénde ..

Såsidär..

Kvällen igår blev utan tvekan rolig .. Jag , Lisa, Tesse och Mickis åkte in till seven efter att ha grillat (stekt) hemma hos Lisa. . Och på seven var de roligt, förutom alla kaniner som gick omkring där.. Och jag har för första gången i mitt liv fått i mig en hel öl, dock är de inget jag är sugen på att göra om men.. Sen vill jag påpeka att min McFlurry lyx inte var god ens, jävligt värdelöst ! Dedär var kul och jag anser att kvällen blev lyckad : ) 

Och idag är jag trött och ägnar hela min själ åt film kollande, vilket är alldeless lagom jobbigt.. tss .. Sen dröjer de inte länge tills min Johannes kommer hem nu, typ 3-4 timmar : ) De är brabrabra ..

Sen lär jag påpeka att farväl falkenberg är en tragiskt dålig film..Jag stog ut i 30 min ..


De finns folk till allt  : p


Askalas lr asarg ?

Idag hade då jag och Lisa planerat grillning och sedan krogen.. Taggad som aldrig förr har jag sett framemot denna dagen, men vad händer ? Jo vi hittar ingen skjuss hem.. så att nu står kvällen mellan askalas lr asarg : /  Jag hoppas på de bästa, dvs askalas : p

Inom kort kommer Louise och ska fixa mitt hår eftersom de bara är halvklart.. Ska bli så skönt att få de helt klart så jag inte behöver känna mig råttig : )

Nu har jag inget mer att säga för tillfället..

Tack och hej ..

Stilla på E4:an

Efter att ha hälsat på syster och Tobbe och funnit ett läskigt "där de finner lik i beck-filmer" skjul och fått kontakt med Johannes så åkte jag och syster in till Gävle. De var nämligen så att Malin skulle skjussas till stationen för hon skall bege sig hem norrut.. Så vi passade på att besöka lite affärer : ) Tro de lr ej men jag köpte endast en liten kruka men en liten mini rosväxt i , fascinerande för att vara mig att köpa så lite.. Tss.. 

På vägen hem började vi inse att de gick väldigt sakte på E4:an , Elin påstog att de var "påsktrafiken" men jag hävdade att när de är "påsktrafik" går de inte 30 på 90 väg så de lär varit en olycka.. Och jag hade rätt, efter ett tag blev vi stilla stående och stog där 1 timme ungefär och skapade aggresioner mot folk som inte kan behärska sin nyfikenhet lr se efter sina barn.. Helt plötsligt kör de in en polisbil framför oss och jag tyckte de var obehagligt eftersom jag alltid varit lite rädd för polisen ( får jobbig känsla i magen ) Då visade de sig att dom skulle göra plats för en helikopter att landa precis framför oss, " SPÄNNANDE!!" tänkte vi för oss själva.. men då flyttade dom självklart landningsplatsen till längre bort : (  Men nu är vi iaf hemma, känns lite läskigt när man är sådär nära en olycka .. urs ..

Nu ska jag vänta på att outsiders börjar, de är mitt traditionella måndags göra att titta på de.. Sen ska jag ladda för Onsdagen för då är det fest som gäller och jag är aaastaggad verkligen. LängtarLängtar !!


Saknar ..

Lång Söndag ?

Undra om de inte bara finns Lång fredag utan också en Lång söndag ? Denna söndag har kännts så lång liksom.. Jag tror fan de är så ..

Snart kommer Haack iaf så ska vi kolla på film och prata hemlisar för de var länge sedan nu.. Så de finns massa att prata om : ) Så skänker honom en tanke eftersom han sitter på cykeln till mig nu : p  Thii.

Jag funderar dock på när "jag ringer dig imorgon" kommer att inträffa, eftersom Johannes sa att han skulle höra av sig och ringa idag men inte gjort de än.. Hmm, jag får nog vänja mig vid tanken att pojkvän i fjällen = upptagen pojkvän.. That´s life ! 

Och när jag ändå pratar om funderingar kan jag ta upp funderingen som var innan " jag ringer dig imorgon" funderingen.. Denna fundering innebar , undra hur många gånger jag nyst idag.. Jag skulle verkligen vilja veta de för de är sjukt många gånger + alla gånger jag velat nysa men de inte gått..  Gillar inte förkylningar.. : /


Hejdå ..

Påsk påsk påsk ..

Igår fick jag mig en väldigt obehaglig tanke, jag kom inte på varför jag firade påsk : /  Dock kom jag på att de mest är för att få godis och äta mat plus att de är allmänt mysigt : ) 

Idag har jag dock väldigt tråkigt redan eftersom jag tänkte dra en ashärlig sovmorgon men misslyckades totalt såklart.. så då tänkte jag, varför inte göra ett nytt försök med att fatta bloggen ?  Dock går de inte så mycket bättre så jag ska nog hitta på något annat..


Påskgodis ...

Hmm ?!

Jag förstår ingenting. . Och med tanke på att typ asmånga bloggar så känner jag mig rätt osmart eftersom detta förvirrar mig totalt..  Så !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0