Lek-fröken åt 3 söta hundar..

Idag har jag klippt mig.. De var såå behövligt och känns såå skönt! Klippte även ny lugg, kul med lite annat liksom, men ojj vad ovant! Blev en tjock, lång och rak.. Tack för hjälpen Sara <3  Blev även en liten glass med Sara idag..

Åkte till syster där de var full fart. Hon och Nova vaktade både Vilda och Elvis. Vi kollade på vi hade iallafall tur med vädret igen. Åkte hem och smaska grillat och gjorde en blåbärspaj. Sen helt plötsligt blev jag hundvakt åt dessa små vildar.. Elin skulle ut i stallet en sväng. Ojoj.. Som sysselsättning blev de fotostund på sötnosarna.. Så tänkte att bilderna får hamna här : )


En liten Elvis och söt Nova..


Linslus..


Lipa åt nya barnvakten..


Okeij, jag drar väl en pose..


"varför ska just jag behöva vakta dessa små skitar ??"


Vilda gör en Carola.. "fångad av en storm vind.. "


 Sötis..


Cooling..


Mitt hjärte-gull Nova och de två busfröna..

JajaJA!

Inom några timmar har jag semester. Jag längtar sååå mycket!! Även om de bara är sex dagar så är de mer än ingenting liksom.. Så när jag slutar är mammsen och kanske Elin här och hämtar mig. Weii !!

Nu ska jag äta frukost..

Harry potter.

Ikväll var jag och Sara på bio, vi såg Harry Potter. Den var riktigt bra, nästan så den var lite bättre än den förra .. ? Den var väldigt rolig vissa stunder och rätt läskig. Hihi. Mysigt att gå på bio , och roligt  att träffa Sara : )

Nu har jag tråkigt plus att jag har ont i huvudet. Bläää.. Jag ska leva på studen med Sara! Tss

By the way..

Är jag inte typ världens bästa flickvän som tvättat Johannes kläder som han ska ha med sig på sin lilla resa utan att han ens bett om de?  Han har nog inte ens tänkt på att de behövdes, han skulle märkt de när han skulle packa och de var för sent. hihi..

Känner mig väldigt snäll ..

Dag på stan..

Idag har Linnéa varit på besök här i stan. Vi gick runt i alla butiker och kikade på allt vi ville ha. Jag shoppade en jätte fin tröja på hm och Linnéa shoppade kläder och skor. Mitt i allt tog vi en paus för varsin orginal burgare på MAX. Smakade riktigt bra med en burgare, var evigheter sen!

Jag blev arg för "flät-diadem" inte finns i min hårfärg. Men vi fick en idé och nu gör jag eget av mitt gamla löshår. Tror de blir jätte bra.. : ) 

Nu ska jag vänta på karln..

Mitt i en marshmallow-muffin svacka så..

Jag satt i soffan med en extrem ångest över att jag lämnade min marshmallow-muffin kvar på jobbet. Jag orkade bara halva idag och tänkte " den här kan jag ta till kaffet imorgon". Den var så fruktansvärt god, och fin! Men oj vad jag ångrar mig, jag vill äta den NU!

Just i denna svacka, när dregglet nästan forsade ur min mun så började jag kolla på gamla bilder på datorn. Hittade då en bild på ett av mina drömskor från hm. Enkla men sååå snygga. Fick ännu mer ångest för anade starkt att de var slut nu. Gick in på hm.se och kikade. Nej, inga skor. Kollade in rean och ser MINA SKOR! Och jag hade en sån tur att just min storlek fanns och för 149:- Dom är beställda, plus en vit tröja. Just vad jag behövde nu : D  Bara jag kan ha skorna...

Skorna (som ni sett förut) och sjalen jag köpte på lunchrasten idag..


Min mini semester..

Tog semester från bloggandet under min mini semester.. Hade ingen lust att sätta mig framför datorn när solen sken. För jag hade sån tur att de var sol. Förutom igår då..

Började med bilbingo på onsdagskvällen, ingen vinst som vanligt men jag var så jäkla nära flera gånger. Kommer verkligen inte överens med nummer-läsaren. Blää.. 

Torsdagen spenderades i solen med en bok, riktigt skönt.. Och även fredagen spenderades i solen. Jag och Lina åkte till Emeli och vi låg där och solade. Mysigt : )

På kvällen blev de kalas och ja, kalas blev de. haha. Lördagen blev då lugn och även då låg jag i solen med min bok. Läser Magdalena Graafs bok och den är sjukt bra, men hemsk.

Lördagkvällen spenderades hos Emil och Lina med massa godis, hjärtan, jacki, och coca cola. Smaskens och mys : )

Bilbingo..


Vovven Elin vaktade, Elvis..


Slapp..


Capritoo (pellans föl) och Toulouse TC (Stinas föl)

1 dag kvar..

Nu är ledigheten nära.. Väskan är packad och redo att bara hämtas upp efter jobbet imorgon. För då är de brottom mot Tierp och bilbingo. Weii !!

Hade tråkigt på lunchen idag så gick till Lindex som typ är den enda affären jag inte gått i varje dag den senaste tiden. Har inte varit in där på evigheter rättare sagt. Och galet nog så hittade jag flera snygga saker där.. Dom hade verkligen bytt stil och blivit bättre. Kul! Så när lönen kommer blir de nog ett besök där. hihi. Idag fick de bli ett nagellack endast, ett sommrigt rosa.

Och idag har jag ångest över mitt liv, eller framtid rättare sagt. Jag har alltid tänkt plugga vidare, men jag vet ju inte till vad. Och när kommer jag komma på de tro? Ursch vad sånt är jobbigt.. Jag vill liksom bli nått, tjäna pengar .. hihi..

Nu till dagens värsta händelse.. Fick besök av en stor spindel idag, då menar jag STOR. Den låg och myste i ett glas på jobbet. Jag fick panik och stängde in den där tills Jessica kom så fick hon döda den. Ryser nästan bara jag tänker på den.. Blää..

Må gott..

En vanlig dag..

Idag har jag jobbat.. 2 dagar kvar till ledighet. 4 dagars ledig rättare sagt. Minns inte när jag var ledig så länge sist så de ska bli såå skönt : )  Fick även roliga planer idag, bilbingo och galejj är två saker som blir under ledigheten..

På rasten idag slog jag till och köpte en ny klocka. Den jag fick av älsklingen i födelsedags present börjar bli liite sliten så nu kan jag variera lite så den inte går sönder helt på ett tag plus en ny fin klocka..



Sen lite bilder sen jag och syster var ute och cyklade till  badet..




Nu ska jag dricka te så jag kanske somnar gott ikväll..

Tröött..

Jag behöver sova ordentligt en hel natt. Sover så dåligt nu, ligger liksom obekvämt och allt sånt som stör. Inatt kunde jag inte somna om efter att Johannes kom hem efter krogen heller. Hopplöst!

Nu blir de iaf jobb.. sen är de 3 dagar till ledighet. jag läängtar!!

Kan man vinna 1miljon på triss?

Idag kände jag att de var läge att lösa in min trisslott vinst och byta den mot en ny. Har väntat i 3 månader på att de ska kännas rätt. Men ingen vinst. Kan man verkligen vinna 1 miljon på triss ? Jag börjar känna att de är en bluff för många i min omgivning köper triss rätt ofta och ingen har vunnit över 250kr.  Är de någon som känner någon som vunnit 1 miljon? Eller står den där bara för att få en att drömma .. humm ?

Nu ska jag se gossipgirl och drömma om ett liv med mycke pengar. hihi..

...

Blääääää!!! Tur att jag haft en massa gossipgirl avsnitt att se heela dagen..
Hur kan man sakna en ett litet Tierp?

Min nya fina sy-bok!!

Weii!! Min bok kom idag.. Jag har redan läst en hel del om sömsmåner, tyger och sånt. De är lite klurigt dock, men då sätter jag mig och funderar med min super smarta hjärna så förstår jag sen. hihi.. Snart kan jag sy finfina kläder!! Eller ja, försöka gört iaf! Behöver en symaskin bara. Köpa nästa lön kanske? Jag Vill Vill Vill.. !!

I väntan på att posten skulle trilla ner i postlådan idag med mitt paket (vilket är sååå sent här i stan, hur kan man få posten 3 timmar tidigare på landet??) så tog jag och städade och tvättande. Så nu är de fint här igen.. Johannes får bannemig inte stöka ner nu!! (han är faktiskt värst) hihi..

Har även frossat i gossipgirl avsnitt idag. Jag älskar gossipgirl och ser dom nu för andra gången, vissa tredje. Men dom är lika bra ändå. Så en ledig dag är man väl värd att bara kika på något man verkligen tycker om ?

Något lite roligt idag har varit vädret. Pratade med Jessica på jobbet om att jag ville ha sol idag och hon skulle hålla tummarna. Imorse var de sol och hon skickar ett sms om att jag ju fick sol. De gick inte lång stund innan de kom moln och sedan en riktig regn skur. Jag smsade att turen inte varade så länge, och då hade hon precis plattat håret. Och alla tjejer vet att plattat hår + regn är inte bra. Anledningen till regnet = plattade håret. Sen helt plötsligt blev de lite sol igen. Jag får då ett sms om att hon blött på håret lite så de var lite lockigt igen, men bara lite så de får något att göra på jobbet. Och vädret har verkligen varit mitt emellan regn och sol efter de. Komiskt ? Jag tyckert!!

Blev visst ett långt inlägg, men nu ska jag vänta på karln. Då blir de fil för min del och han ska få gräddstuvad pytt (jag hatar den verkligen men tänkte överaska honom lite med de.) Tss..


Jag vill busa med min syster!!


I never saw this in my daydream...

Hel kväll med Michael Jackson

Idag har jag jobbat och de gick bra trots att jag var trött. För nu är jag ledig 2 dagar. Ska bli riktigt skönt : ) Hade dock hoppats på sol men de verkar bli regn.. typiskt!

Kvällen har jag spenderat framför tvn och minnescermonin av Michael Jackson. De är så sjukt att han är död. Jag fattar de liksom inte. Vissa av talen gjorde att man verkligen såg helt klart va stor han var, och fortfarande är.. Men de talet som var mest rörande, enligt mig, var hans dotters. Att se henne börja stor gråta fick mig nästan att fälla en tår. Stackarn!!

Nu är de mera Michael Jackson på tv, jag bestämde mig för att sova istället men väl i sängen kunde jag inte sova trots att jag är riktigt trött. Så jag gick upp igen och här sitter jag nu framför datorn och tvn igen : )

Min stora fundering är, låg han i kistan under cermonin?

En natt som Michael Jacksons vän.

Ja, inatt var jag bästa vän med Michael Jackson. Enligt min dröm! Vi var verkligen såå tighta. Haha, hur drömmer man något sånt?!

Beställde en bok om att sy igår. Där man får lära sig typ allt! Jag ska lära mig!! Kollade nu på morgonen och de står att Dina varor packas. Men jag beställde en bok, sen blir de frakten. Packar dom alltså frakten ? Litet gramatiskt fel av dom där. hihi..

Nej nu ska jag till jobbet..

Beeeebis nr 2!

Inatt fick jag sms från syster att Pellan hade fölat! Kunde hon inte pressat ut ungen i fredags när jag var hemma?!? ÅHH! Jag som gav henne en sockerbit, ändå knep hon! Men, har sett ett kort och de verkar vara en lika söt sötnos som Pellan. En liten tuff kille blev de.. Mysigt med ännu ett föl!

Och igår blev de även Ikea och fixa hallen. + jobba. Hallen är jäätte fin nu och jag är nöjd! Fattas bara någon fin stoor grön växt. Och katten fick ett klätter träd i rotting från Ikea, gissa om hon gillar de?! Katterna hos mamma och pappa skulle skaka av rädsla men denna lille kisse klättrar som en galning trots att de är 2m upp och hon lever livet. Hon låg i de när jag gick och la mig igår, och när jag vaknade imorse. Hihi. Tänker dock inte lägga upp bilder på hallen, då kanske någon kommer och hälsar på för att få se . Tss : )

Nu ska jag fika.. smask!

RSS 2.0