Solen har stoppat mig..

Inte skrivit på ett tag såg jag nu men de har ju varit så underbart väder att jag inte kunnat sitta vid datorn. I Fredags var de sola och hundvakt för hela slanten. Jag och Nova hade de bra ute i solen, åt paj, lekte lite och gosade. Helt plötsligt ser jag hur röd jag faktiskt var. Tyckte inte jag varit ute så länge men röd blev och är jag.

På eftermiddagen åkte jag och Elin till Madde och hennes söta unge Olivia. Madde bjöd på en maräng-jordgubbs-daim tårta som var fruktansvärt god, och Olivia bjöd på lite underhållning. Dom är så söta båda två : )

Jag och Elin åkte sedan vidare hem till Elin och Tobbe för lite grillning och sådär. Men blev en rätt tidig kväll då både jag och Elin skulle jobba Lördagen.

Jobbade hela dagen igår vilket kanske var tur så jag inte blir mer bränd nu? Kvällen spenderade jag och Johannes på balkongen med grillad kyckling, potatissallad och jordgubbar. Mysigt! Sedan blev de soffan, Arn och lite chips. Smaskens!

Nej nu måste jag äta upp frukosten ..

Massage&tandläkarbesök

Nu är jag i Tierp!! Tog bilen hit imorse eftersom jag var så arg på katten efter hennes hyss inatt så hennes straff blev att åka med till Tierp (hon hatar att åka bil). Har hunnit varit på härlig massage idag. Hoppas verkligen smärtan i min rygg försvinner nu även om hon inte kunde känna vartifrån den kom. Men nu är den mjuk och bra igen i alla fall : )

Åkte sedan direkt till tandläkaren då de gett mig en tid 14.10, men icket. De hade sagt fel tid, så jag skulle komma 16.10. Bara att åka hem och dra ut på lidandet. Jag var verkligen säker på att de skulle bli ett dyrt besök så de blev 2 plågsamma timmar. Väl tillbaka hos tandläkaren var de en bekant röst som sa mitt namn (och för en gångs skull mitt rätta namn, de säger alltid mitt mellannamn där). De var hon jag alltid gått hos när jag var mindre, Evelinas mamma, som flera gånger kört oss till dansen i Gävle. Åh så glad jag blev!! Och inga hål!! Mina tänder såg jätte fina ut och till och med visdomständerna var perfekta (jag kanske är vis?). Vilken lättnad..  : )  Blev alltså ett billigt besök, I like.

Nu är jag hemma, Emeli och Robin var nyss förbi och kollade på Toulouse TC, han är så sööt lill prinsen. Hihi. Snart kommer mamma från affären och då ska vi göra en paj. Smaskens.

Hade bra!!

Bokart och klart!!

Åh vad jag längtar! Idag bokades resan till den underbara värmen och Thailand. I februari åker vi , hellströms, fagerborgs, tobbes mamma och ja, ALLA. Vi blir väl typ 17 stycken. De kommer bli galet roligt och helt underbart. Jag lever på dehär redan nu.. Weii..




Där ska jag bo, sola, bada och leva livet..

...

Fick finbesök ikväll. De är så kul när någon kommer in och hälsar på, slippa vara ensam : ) Men jag inser också att jag verkligen är ensam sen igen.. blää. Men de blev en kväll mindre denna vecka iallafall och de uppskattas verkligen!!


Men just nu har jag en klump i magen..

Stek på bryggan.

Efter att ha tagit en rejäl sovmorgon imorse drog jag på mig sommarkläder och mötte upp Sandra på stan. Vi gick raskt till bryggan och intog en plats. På denna plats har vi sedan stekt oss idag. De var så perfekt väder, helt underbart. 

När Sandra skulle vidare mot Gävle gick jag raka vägen hem till balkongen. Eller jag mellanlandade i kylskåpet där jordgubbarna fanns. Satte mig på balkongen för ännu mera stek och jordgubbar. Jag gillade läget skarpt.

Nu har jag även fått liite färg iaf. Den är förmodligen osynlig imorgon men jag får njuta av den idag. Har jag tur kan jag sola mera på Torsdag och Fredag. Sol gör mig förjävla glad!!


Titta vad jag har köpt..

Blev så galet sugen på Jordgubbar idag när solen skiner så som den gör. Helt underbart! Så jag gick ner till killen vid luthagens livs och köpte en massa härliga gubbar. Gjorde en smaskig sallad till middag med vitlöksbröd och vin. Efterrätten blir jordgubbar och glass. Smaskens a la big time.














Beebis

Självklar tog systers häst och pressade ut ungen nu när jag är tillbaka i Uppsala så jag missade de hela. Men jag har fått kort och den är söt som socker! Jag Längtar tills jag kommer hem på torsdag och får se de lilla livet. Weeii!


Galet rolig helg

Vilken lyckad helg!! Fredagen blev lyckad till 100% förutom regnet då. Som många redan vet så var de verkligen inte till Håkan vi skulle på fest. Jag och syster hade fixat överaskningsfest för bror som fyllt år. Så vi ljög och hade oss för att Danne skulle försvinna från sitt lilla torp innan va invarderade de. Hihi. Ballonger, folk, tårta, paket och buckets. Rent ut sagt fest för hela jäkla slanten!! Vi fick även besök av en redbull bil som dumpade en platta redbull, galet!

När alla blivit lite lagom rund under fossingarna så gick vi mot Oscarssons där de var big time party. Hade riktigt jäkla roligt!

Lördagen spenderade jag hemma med mamma och pappa. Slappade och hade de mys sådär för att samla krafter till kvällen. Först kom Hillbergs och grillade med oss och vi kikade på Robinsson. Direkt efter de åkte jag för att ragga upp Simon och vidare till Brorsans ( pinsamt jag vet ). Men de var Scream and shout(?) som skulle spela och jag hade ju lovat att komma och kika vilket jag absolut inte ångrar. Jag tycker de var bra jävlar och de är alltid kul att hänga med Sajmon!

....

Fullt upp..

Hinner knappt blogga den här veckan. Jag har verkligen fullt upp! De jobbas för fullt och när jag inte jobbar så sover, äter, tvättar jag eller pratar i telefon.

Denna natt var lite sådär jobbig. Kunde först inte somna fören vid tolv tiden. Blev sedan väckt vid 03.30 av att några fulla idioter försökte krossa en ruta till något kontor i huset mitt emot ( dock inte så diskret eftersom de smällde som om de var bombdåd längre bort i stan plus att de skrattade så de skrek). När de äntligen gick iväg igen så var de för sent. Jag kunde inte somna om på ett bra tag, och somnade aldrig sådär hårt igen. Så mindre pigg när klockan ringde.

Men idag var de löning vilket gav mig lite energi i alla fall. Sprang runt runt i centrat på lunchen och shoppade loss. Köpt en ny rosa sommar klänning, spets leggings, en ny smink nessesär, en liten kylväska till picknick i parken, tallriks underlägg, presenter till bror, shorts till Johannes och potatis skrubbvantar (som är skitbra). Jaha, de var den lönen de ; )

Imorgon måste jag nog in på systemet också, blir kalas på fredag. Förfest hos Håkan sen vidare till byn. Kommer bli kalas. Så imorgon efter jobbet ska jag hinna packa och fixa allt för på fredag åker vi direkt när jag slutat. Ska bli så galet kul : D

Nej, sova kanske?

Dubbelseénde.

Jag vet knappt vem jag är just nu. Jag är så jäävla trött rent ut sagt.

Imorse när klockan ringde var de segt. Fick gnugga ögonen en massa gånger och torka bort alla tårar som bara rann från ögonen. När jag kom till spegeln såg jag typ 1 1/2 Alexandra och de ögon jag såg var ehm, mindre vackra. Jag såg ut som om jag typ knarkat. Ursch. Fick kämpa i med linserna och på med smink så blev de lite bättre.



Morgondagen blev inte ledig heller tyvär. Blivit sjukdommar på jobbet så nästa lediga dag blir Lördag. Känns lite jobbigt men självklart ställer man upp om någon är sjuk. Och som min underbara chef sa, man får tänka på lönen. I Love lön <3 Hihi.

Får bli en tidig kväll ikväll så kanske jag blir utvilad tills imorn. Hoppas!

Nu blire mjölk och färjan..

Oj vad jag är trött..

Nu känns de att jag har jobbat mycket den här veckan. Jag är riktigt jäkla trött idag och när klockan ringde visste jag inte alls hur jag skulle kunna slita mig från kudden och ställa mig framför spegeln. Men de gick på något konstigt vis.

Har en rätt kort jobbdag idag i alla fall vilket känns skönt. Har även kort dag imorgon innan de blir en ledig Tisdag. Trots min trötthet så ska de bli riktigt kul att jobba idag, har en hel del att pyssla med och då är de kul! : )

Och Norges seger igår var riktigt bra. De var en av de bästa låtarna som var med. Lite tråkigt att kolla på röstningen efter ett tag dock.. Synd att Malena kom på så dålig plasering. Jag hade hoppats på top 5. Menmen, Norge är ju våra grannar och de kändes lite som en vinst när dom vann, trots att jag inte är Norsk på något vis.  : )

Ha en bra dag i solen ( ska tydligen komma regn imorn, blää )

Eurovison <3

Nu sitter jag bänkad framför tvn. De är så mysigt med eurovison song contest. Jag älskar Sveriges låt och håller alla mina två tummar för henne! Weii : ) 

Johannes kom med hamburgare till mig nu också, lyxigt att få maten serverad. Plus att han fixat en hel del i lägenheten idag med lister och sånt <3

Jag är så glad nu och allt för en kund jag hade idag.. Helt underbar människa som verkligen stog för vem han var på ett så härligt sätt och spred glädje som bara den. Plus att han träffat Malena . hihi.

Oj, hamburgaren blir kall ..

Pjuh..

Jag har känt mig så stressad över hur jag ska hinna hem till eurovision för jag har varit helt säkert på att de börjar kl20.00 ikväll och jag slutar 20.05. Men nu när jag kollade så börjar de ju inte fören 21.00. Jag har alltså 55 minuter på mig så de är ju lungt om ingen oförutsägbart inträffar. Pjuh : )


Grillat i stekpannan.

Blev en lång dag på jobbet idag. Men den kändes inte så lång. När jag gick hem kändes de som om jag började mitt på dagen men jag hade ju faktiskt öppnat. De är en så skön känsla.

Kom hem och la kött i marinad. De har ju varit så härligt väder så jag var sugen på grillat. Men eftersom jag bor i stan så blev de grillat på stads vis, alltså i stekpanna. Men de funkade de med : )

De är så mycket jag vill ha nu också, de känns som om jag räknar varje timme tills lönen ska komma. Men snart äre 20:e. Weei. Då ska jag köpa ett par nya skor och sedan lösa in en trisslåt till en ny och hoppas på storvinst. Eftersom ett par nya skor kan ändra hela livet.  Ni ska få se en bild på min helt underbara magnet sen med just den texten " ett par nya skor kan förändra hela livet".

Nu blir de film, morot och tzatsiki.

Ännu en kväll av gott skratt ?

Nu börjar eurovision semifinal del två. Undra om de blir lika många goda skratt ikväll som i Tisdags ? Kan ju alltid hoppas.. Rysslands programledare gör dock hela kalaset pinsamt. Står och klänger på varandra och är mest töntiga. Menmen, Trots dessa klagomål så ska jag kolla, och skratta.

Tycker de bör ha med tingaling. Haha. Istället försökte de sig på en ABBA låt. Woho!

Förövrigt så är hela badrummet dränkt i tvätt nu. Tänkte inte på att allt ska hänga och torka så har tvättat på som bara den. Och ja, nu ser de ut som de gör där inne. 

Nu startar showen..

Storstädat

Idag är min lediga dag, min enda lediga dag denna vecka! Och de jag har pysslat med är städning. Riktig storstädning. Känns så värdelöst att städa på lediga dagen, men de behövdes göras och nu såhär när de är klart så känns de rätt skönt att ha de gjort. Men en mindre lägenhetet och mindre fönster vore skönt när de kommer till städningen.

Nu ska jag slappa resten av dagen. Ligga i soffan, se en film, äta lite gottigotti och sådär : )

Soligt


De är konstigt hur mycke piggare man blir bara solen skiner. Den ger en så härlig energi. Även om jag ska stå inne och jobba hela dagen så är jag mycke gladare bara för att solen skiner.

Jag gillar läget att Sverige gick vidare igår, men problemet är att jag jobbar på lördag. Till kl20.05. Och hon har startnummer 4. Gissa om de blir gasen i botten hem!?!  Jag ska planera varje sekund efter jag stängt dörrarna så jag är hemma på nolltid.

Idag blir de som sagt jobb också. Men de känns helt ok för har haft en riktig slapp morgon. Låg i sängen och grisade ett bra tag innan jag tog mig till duschen och sen slängde mig i soffan.   Hur härligt som helst : )

Ha en bra dag !!

Semifinal del 1

Herre gud!!! Jag har nu skrattat åt de 3 första bidragen till eurovision semifinalen. Är de ett skämt eller ? Haha. Och ja, fjärde ser inte så lovande ut heller. De känns ju helt sjukt att de har gått vidare så här långt. Vad har hänt? Värst var nog första bidraget som mer var någon sexlek.. Fiasko!!

Nu ser jag fram emot att få se vårat bidrag så de blir lite ordning på denna tävling. Går hon inte vidare har världen blivit döv. Om man kollar på motståndet liksom. Nej nu lär jag kika vidare.. Weii..

Ät godis, gör en god insats

Fick ett enormt godissug på lunchrasten idag så sprang till kvantum och köpte lite karameller. Hamnade i drömmarnas värld när jag tog de första godisarna! Jag började sedan läsa på karamellkungen påsen, där står de att de stödjer Astrid Lindgrens barnsjukhus. Så alltså är de ännu en anledning till att köpa godis, de är gott och man gör en god insats : )

Sitter klistrad framför tvn nu och ser på spårlöst och njuter av 1 meter godis, de är så spännande program. Och remmen är helt underbart god. Smask.
Nej nu börjar strax igen..

Söndag

Nu är de slut på ledigheten igen. Var helt död imorse och låg i sängen bra länge för att bara samla kraft. Tog mig en dusch, sminkade mig och klippte Tobbe. Sen var de helt plötsligt dags att åka mot Uppsala och jobbet. Gick bra att jobba idag, tiden flöt på bra och jag hann med en hel del.

Inatt/imorse vaknade jag till och öppnade ögonen. Jag såg då en riktigt fet spindel på väggen. precis brevid med. Jag fick riktig panik och ögonen blev stora som jordklot. Men då såg jag att den inte var där. I ren panik och rädsla grävde jag i lakanet och springan mellan sängen och väggen men hittade ingen spindel. När jag sedan skulle stänga ögonen igen såg jag spindeln igen, fast insåg att de faktiskt bara var mina ögonfransar som sett ut som en fet spindel. Jag var nog rätt trött : )

Nu är de bara att ladda för en veckas jobb..

Skor skor skor..


Jag vill ha dessa läckerheter.
298:- på H&M, nästa lön tack!!

Gottegrisen

Jag har inte ätit godis på jätte länge. Jag mins inte sist jag tog en godis. Eller de kan ha varit i Tisdags. Jag börjar på abstinens. GE MIG GODIS! 

Idag ska jag bara slappa. Tror jag ska kasta mig i soffan med ett gäng chokladbollar och kolla på lite mer mysteriet på greveholm. De är ju så spännande : ) Nu tänker säkert många som inte förstår sig på snask att jag ju äter chokladbollar så då behöver jag inte godis. Men de är en jävla skillnad ska ni veta !! Jag behöver chokladbollar + godis.

Ikväll blir de nog också chokladbollar och soffan. Men då Robinsson och en film.

Fit for fight

Nu har jag återhämtat mig, så gott som de går för denna dag.. Jag har nu sminkat mig, klätt upp mig och ruffsat lite i håret. Nu är jag fit for fight igen, nästa fest kan börja. ( hur i helvete ska detta gå?!?!?!? )  Jag har en svag känsla av att vinet kanske inte är lika gott som igår och att de kommer ta emot en hel del. Men min bror har nya utomhushögtalare och singstar så vi bara måste festinviga de ikväll.  Bit ihop nu alx, kämpa! Pjuh ..

Jag har ialla fall fått lite ork, eller snarare koll på balanssinnet igen. Har bakat chokladbollar som jag ska smaska framför mysteriet på greveholm (är inte de en underbar julkalender?). Känner mig redigt bakis som ställer mig och gör chokladbollar bara för att de är de enda jag vill stoppa i magen. Haha. Man är bara ung en gång, jag tar chansen och lever livet..

Tog och lekte lite med webkameran för de är så jäkla kul att ta kort när man sitter framför datorn och nördar. Så nu får ni bildbevis på att jag lever. 



 

Är vi inte lika som bär ?

Ett steg i taget..

Vilken morgon... Mitt huvud har värkt nå fruktansvärt. Jag har legat i soffan och bara hoppats på att de skulle ge sig. Jag har inte klarat av att borsta tänderna än då jag knappt står ut med tanken av mintsmak i munnen. No more minttu tack! (På ett tag) Minttun har en tendens att liksom öka suget på en till för varje man tar. Hela förmiddagen har jag känt att, nej, de var inte värt dehär.  Men nu när jag börjar bli pigg igen känner jag att, jo, de var värt de.

Åt middag med tjejorna, smaskiga vitlöksbröd, feta ost och grönsaker. Vi drack, pratade, sjöng och drack lite till. Skivan var på heartbreak och de var bra drag faktiskt. Så kvällen var lyckad : )

Nu lär jag försöka ta en promenad med Nova, hon har fått haft tråkigt hela förmiddagen. Ett steg i taget tror jag vi får köra på nu..

Godmorgon solstråle

Även idag vaknade jag före klockan. Rättare sagt 3 timmar före klockan skulle ringa. så 07.18 insåg jag att somna om var en omöjlighet och gick upp. De är så tråkigt att gå upp tidigt för de finns inget att göra sådär på morgonen. Så jag satte i Mamma mia filmen. Den är helt underbar och en bra början på dagen..

Nu skiner solen och de är klarblå himmel. Äntligen solsken när jag är ledig. Nu kan jag ta fram mina sommar kläder även jag. Weii !! : ) Blir en vända på stan med Sara nu, som fyller år idag. Graatttis : )  Gillar att jag är ett år yngre än dig ; p

Måste smsa Lina nu och fråga om jag får låna henne platt eller vågtång sen. Hihi..

Ha en underbar dag, för de ska jag ha!!

Daller-vagnen

Vi har en vagn på jobbet som jag förra veckan upptäckte var mindre bra. Var påväg från källaren med denna vagn och går genom köpis då jag kollar ner på mina armar som fladdrar åt alla håll och kanter. Vagnen är liksom lite skakig så verkligen ALLT som kan dallra på armarna dallrade, rejält!! Även idag tog jag en tur med denna vagn och de är så jobbigt eftersom all annan personal, speciellt vissa, kollar när man går förbi med denna vagn. Så dallrar armarna på detta vis, de är så pinsamt. Haha.

Nu lär jag måla naglarna..

Godmorgon alla Glada.

Är de inte irriterande när man vaknar lång före klockan ska ringa och inte kan somna om. Samtidigt är man väldigt trött och vill bara sova, men de går inte. Så var de för mig idag. Låg och slappade i sängen i 45 min sen gick jag upp, 30 min tidigare. Jag blir galen. För nu sitter jag här och är trött. Tror jag är för förväntansfull ingör morgondagen som blir kanon. Först stan med Sara sen galejj med tjejorna.  Men även att få gå upp och knappa på datamaskinen.

Dum som jag är har jag jätte skuldkänslor för gamla datorn. Känner mig så taskig som bara överger den och skrattar åt hur sliten den ser ut brevid den nya. Jag måste sluta med mina "tycka synd om matriella ting". Min hjärna tror att dom verkligen har känslor. De är så jobbigt .. Hihi.

Nej nu ska jag fixa en varm macka innan jag åker och jobbar..  Jag är så trött att jag bara ler, ni kanske känner till övertrött? Jobbet kan alltså bli kul..

Planerat och klart.

Dumt nog startades några uppdateringar på datorn, rättare sagt 38 stycken, just när jag skulle sätta mig och knappa igen. Men jag passade på att ringa Lina medans jag väntade. Skulle höra lite om Torsdagen och få lite hjälp med kläder, tider och sådär. Jag tror de kommer bli en helt perfekt kväll. Men vi får hålla tummarna för att Linas fossing blir bra. Annars får Minttun och Tony göra sitt.

Nu lär jag starta om datorn.. Igen...

Nu är den igång..




Jag är kär och jag hittar bara mer och mer roliga saker.
Typ att de lyser som ett vattenfall när man höjer och sänker som på bilden ovan.
Den är så jävla snygg. Nu är jag glad!!

Den är här nu !!



Titta så fin : )

Är jag vaken.. ?

Jag är fruktansvärt trött. Ögonen svider och huvudet är mycket tungt. Drömde inatt att jag var ledig även idag.. Så när klockan ringde blev de som en chock och jag var tvungen att snoza. Men de hjälpte inte. Är de inte konstigt att jag är ännu tröttare nu än i Söndags fast jag haft en dag ledigt?

De som ger mig energi är att de ser ut som om datorn kommer idag.. Den är i Uppsala så vi lär vänta på avisering bara. HoppasHoppas : )

Morgonhes hela dagen

De som varit nästan mest skönt idag är att jag knappt pratat med någon. Inte fören 19.30 använde jag min röst. Och de har känts så skönt på nå vis. Jag har gått runt själv här hemma och haft en lite sur min och bara varit tyst sådär. Konstigt att de kan kännas så skönt ibland. Så när telefonen ringde vid 19.30 fick jag harkla rejält innan jag svarade, jag var fortfarande morgonhes. Hihi.

Satte mig ute på balkongen idag när solen tittade fram en snabbis. Men jag blev inte så långvarig där då en tant sprang naken i lägenheten mitt emot. Inget ont i mot äldre men jag gillar inte att se dom nakna sådär. Och absolut inte när jag slappar ute på balkongen..

Godnatt

Påväg..

Nu är vaion påväg till Uppsala.. Den kommer närmare. Weii! Hoppas den kommer imorgon : )

Sony vaio.

Nu har vi beställt den nya datamaskinen. Det blev en vit sony vaio och jag vill ha den här nununu!! Men den har inte ens skickats än. Jag bevakar nämligen webhallen nu på hur långt våran order har gått. Och den värkar vara orörd. Blää!!



Idag gör jag just ingenting. Orken har liksom försvunnit nu när den kan och jag vet inte ens om jag orkar ta tag i de hela med a-kassan. Skickade ett mail med min fråga nyss för jag orkar inte prata och vara trevlig. Jag vill bara vara idag.. Hoppas på att de svarar på mitt mail istället. Fattar ändå inget av deras lilla växel..

Och är de inte typiskt att de regnar den enda dagen jag är ledig? Jag gillart inte.. Jag ville sola och bli brun. Jag är blekast av alla just nu. : (

Om 7 timmar..

Nu har jag bara ett pass kvar innan jag är lite ledig.. Ska man vara riktigt exakt så är de 6 timmar och 46 minuter kvar. Jag verkligen längtar nu.

Har även börjat fundera och grubblat över vad jag ska ha på mig på Linas studentskiva, eller, högbergs skiva. Kommer förmodligen (i ren panik) bara slänga ner någon trasa innan jag åker till Tierp på Torsdag.. Sen kommer jag vara arg över mitt val.

Vi har inte köpt datorn än heller, den fanns inte i Uppsala så vi lär beställa. Jag hatar att vänta. Jag vill ha den i min hand på momangen. Min värsta tanke är att den kommer på Onsdag då jag jobbar sent så jag inte hinner hämta ut den. Jag klarar inte av tanken att den ligger på posten vid oss och jag inte får hämta den. Vilka problem jag har va ? : )

Nu lär jag röra på fläsket.. Men snart får jag slappa!!

En rosa dröm blir vit..

Jag har väldigt länge haft en dröm om en rosa vaio som säkert några minns. Nu ska jag och Johannes köpa ny dator men han gillar inte rosa så de får bli en vit vaio.. Så min dröm blir bästan uppfylld i alla fall : )  Har förtillfället en liten förälskelse i vita datorer så jag är taggad.. Även om jag blir rätt pank sen. Men då kan jag ju hänga med min nya dator.. Weii

Nu ska jag äta frukost och tagga inför jobb.. Min kropp behöver en ledig dag nu!! Den värker och är heelt slut.. Men om två jobb dagar så (om man räknar med idag).. Måndagen blir slapp som bara den.

Ha en bra dag i solen!

Klago inlägg..

Jag är trött, jag har ont i fötterna, jag har ont i knät, jag har ont i axeln, jag har ont i handleden och jag har ont i ryggen!!!

Hade i de stora hela en väligt bra kväll igår, mycket tack vare mina party pinglor Lina och Emeli. Men kunde klarat mig utan vissa saker som gjorde mig så fruktansvärt arg. Respektlösa människa!!

Så, nu har jag fått ut mina klagomål..

RSS 2.0