Måndag

Jag har haft en riktigt bra Måndag idag. Tog en rejäl sovmorgon, slappat i soffan, sytt kuddfodral, solat på balkongen, ätit glass vid ån med Honey, sytt lite till, ätit en goood sallad och kikat på norska hollywoodfruar. Jag känner mig nöjd med dagen och snart ska jag krypa ner i sängen.

Kollade just igenom bilderna som togs i helgen. Inte en enda lyckad bild. Hihi. Hittade en bild på karln som slog alla bilder. Den får mig nästan (observera nästan) att fundera på varför jag saknar honom så mycket när han är borta. Hihi. Jag hoppas han kommer hem till mig imorgon!!

Godnatt!!

Äppelträd & cupcakes

De är så galet fint ute den här tiden på året. När allt börjar blomma. Och de luktar helt underbart! I 2 dagar har jag haft Nova att busa med. Som de flesta hundar älskar hon att gå ut och rulla runt i gräset. Vi plaserade oss under äppelträdet. Jag har upptäckt att jag älskar äppelblommor. Helt underbara!

Igår bakade jag cupcakes också. Två sorter, choklad och citron. Smaskiga som bara den!! Men jag smällde just i mig en hel choklad cupcake, inget att rekommendera. Jag håller på att smälla av! Så sjukt mätt!! Haha. Ska bjuda Johannes, Danne och Lisa på en varsin sen, eller kanske en halv i var..

Kvällen igår spenderades med min älskade vän. Sara! Åh vad jag bara njuter när jag får vara med henne. Jag skulle vara fylle-chaffis och i slutet var vi så trötta, satt och halv sov i soffan, men de känns helt avslappnat och rätt ändå. Så skönt med sånna vänner, de gör inget om man sitter och stirrar och nästan sover inför varandra. Hihi <3

Nu ska jag försöka få i färg i håret. Kanske försöka få Johannes att hjälpa mig?! Haha.



Tisdag x3 ?

De känns som om jag står och trampar på samma dag om och om igen. Jobbmässigt. Jag jobbar och jobbar men ändå är de några dagar kvar till ledigt. Jag har haft Tisdag typ 3 gånger, och då menar jag inte att jag jobbat 3 Tisdagar utan att jag jobbar 3 dagar mer än en vanlig jobbvecka och därför stannade upp på Tisdagen i 3 dagar.. Förvirrande.

Tröttheten kommer krypande nu också. Tur att de snart är lång ledigt, 6 dagar! Just nu stirrar jag på allt. Orkar liksom inte kolla normalt utan blicken fastnar och jag stirrar.

Nu ska sista mackan ner i magen innan jag beger mig mot jobbet..

Wii fit plus

ÄNTLIGEN (!!!!) har jag köpt mitt Wii fit plus!! Jag ska ha köpt de sen jag fick Nintendo Wii av Johannes i födelsedags present, dvs augusti. Men de har aldrig blivit av, pengarna har tagit slut eller så har jag inte tagit mig till någon butik. Men idag slog jag till! Jag är imponerad att de funkar så jäävla bra. Nu ska jag komma i form.. Hihi!

Nu är jag lite trött så ska slå mig ner i soffan med chipspåsen.. Namnam!

Godnatt!

Fysjutton vad jag är slut nu! Jag riktigt längtar efter att gosa in mig i täcket.

Jag har haft fullt upp hela dagen. Jobbat 9.30-18 och under min lunch blev de ingen vila. Jag sprang runt och letade någon slags kofta/tjocktröja, men jag hittar verkligen ingen jag vill ha. Eller ja, jag hittade en på H&M men jag behöver faktiskt fler än de!

Direkt efter jobbet åkte jag till Willys för att storhandla. Aldrig mer storhandla själv säger jag bara!! Vilken stress!! Typ kasta upp varorna på bandet - betala - kasta ner varorna i kassar. Känns lagom stressande när de är långa köer bakom en. De blev 4 super tunga kassar. Var kämpigt att få upp dom till lägenheten, ett rent träningspass!! Sen packa in allt i kyl, frys eller skåp. 20.40 var jag klar med allt.

Upptäckte också hur äcklad jag blir av fisk-skinn. köpte en stor lax-filé om jag skulle packa om i mindre bitar. Och när jag tog tag i firren och kände skinnet greps jag av panik och släppte. Jag fick pina mig när jag la ner fisken i små påsar, armen liksom ryckte av äckel-känsla och hela jag rös. (kan nog sett rätt roligt ut)

Nu är jag alltså trött och ska sussa.. Godnatt!!

Humör

Idag kom jag att tänka på hur lätt mitt humör påverkas av andra.. Är jag på bra humör men möter någon arg eller otrevlig människa, så blir jag likadan. De är väldigt mycket stress i min omgivning just nu, och jag är väldigt stressad utan anledning. Jag blir konstig av stress, lite instäng i mig själv. Jag gillar dock när jag är arg och någon riktigt glad smittar av sig med glädje..

Men är de inte lustigt hur mycke folk i vår omgivning påverkar ?

Svensk kväll

Ikväll har jag och Johannes varit riktiga svenskar.. Vi har ätit färsk potatis, köttbullar, brunsås och lingonsylt. Och till efterrätt blev de jordgubbar och glass. De satt finte!!

Solen gav mig riktiga sommarkänslor idag. Och att de kom regn nu på kvällen gjorde sommarkänslan ännu starkare!

Godnatt!!

Vinden - here i come!!

Jag ska göra något jag ogillar skarpt. Jag ska upp på vinden och stöka. Jag tycker vinden är asläskig! Känns som om någon gömmer sig där och bara sitter och spanar på en.. Blää!! Men jag måste packa ner julen ordentligt och ta ner en stor låda att packa annat i. Ok, de är ca 1 1/2 månad tills vi flyttar men jag kommer jobba en hel del innan flytten så jag tycker de är lika bra att passa på när jag har en dag med noll saker planerat.. No stress sen liksom :)

Ikväll kommer min käre karl hem också..

Städ-dag

Idag har jag varit duktig! Jag har städat lägenheten plus gått igenom massa lådor så dom är rensade och klara tills allt ska packas ner i flyttlådorna. Även packat ner vinterkläderna så dom är redo att flytta redan nu. Tänkte börja köra lite dit redan nu som får bo hos mamma och pappa en stund så de inte blir så mycke på en gång.

Sen håller jag på med tvättberget. De börjar minska men nu! Och jag avslutade min arbetsdag med att göra en lasagne. Den blev riktigt lyckad. Mumma!

Nu slappar jag i soffan och är så sugen på något smaskigt. Jag som tänkt att de är dags på att tänka nyttigt drömmer just nu om chips påsen i köket. FY !!! Nej något gott MEN nyttigt lär de väl finnas.. Eller ?


Dehär skulle sitta fint i magen..

Bara så ni vet..

Sara är min bästa vän <3

Lady Gaga

Vilken kväll!! Lady Gaga var helt galet jävla bra!! Super häftig show och massor av klädbyten. Jag är så nöjd!! :)
Hon var riktigt bra på att prata med publiken också, hon är asball!

Förbandet var, ehmm, bra men konstiga. Jag mest garvade mig igenom deras spelning. Sångaren hade strumpbyxor och string och t-shirt. Dvs att man såg rätt mycke. Han hade även guld-glittriga klackskor och skrek " do you like my fucking shoes?!" När han sedan började byta om på scenen tappade jag hakan. Men ja, ett gott skratt förlänger ju livet..

Sen var jag och Elin med om lite action också. På Uppsala station innan vi åkte in till Stockholm så dök plötsligt massa poliser upp. Dom tog skydd bakom oss och stog och gjorde en plan "han får sätta sig först" "du tar nacken" osv. sen dök dom över en snubbe så stolen bara flög och på nolltid hade han 3 poliser över sig. Och så skrek dom "POLIS" Precis som på film. Asballt! Vi blev riktigt nyfikna på vad den där krabaten gjort sig skyldig till !!



Nu ska jag och mitt öra som låter "iiiiiiiiiiiiiiiii" åka och jobba.. Jag är fortfarade ett litet monster sen igår känner jag..

Besatt av storlek?

Igår var jag och testade jeans. Jag brukar ha storlek 26 eller 27 så jag började med 27. Dom satt hemskt. Gick ner till 26 men även om var stora och hängde lite lätt. Jag fick gå ner till storlek 25 och om dom töjer sig lite så blir nog dom lite stora. Jag älskar när man lär gå ner i storlek sådär och vill ha plagget på en gång. Men egentligen är de ju storlekarna som är stora. Hjärnan blir rejält lurad! Hihi.

Inget på hjärtat..

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag kände bara för att skriva. Men inget speciellt har hänt. Roade mig själv med att se hur lång pappers-remsa (den som kommer ut från prismärkaren, som prislappen suttit på innan) de blev när jag prismärkte några hundra te-påsar på jobbet. Jag blev nöjd av resultatet! Jag ville helst spara den som en liten trofe på disken tills chefen kom. Men jag kastade den i rädsla om att hon skulle håna mig.

Jag har även sprungit runt och letat den perfekta presenten till den perfekta Sara. Snart så! Och imorgon fyller hon år! Hurra!!

Nej men, som sagt.. Inget specielt att skriva. Hejdå !!

Valborg

Kvällen blev bra. Tack vara söta personer i min omgivning :) Allt var dock väldigt intensivt. Hets förfest, ut, långa köer på alla ställen, subway. Och jag och Helen såg en snubbe som blödde rätt rejält från huvudet. Hans kompis blev arg när vi frågade hur de va. Så vi gav den blödande grabben lite vatten sen gick vi. Stackarn, han lär haft ont!!

Lördagen spenderades i soffan, kändes alldeless lagom.



RSS 2.0