Jul-bak & Jul-mys

Har haft en kanon helg. I fredags var de julmiddag med jobbet. Åt god thailändsk mat och hade de super kul och mysigt!  Lördagen spenderades med min Johannes. Vi städade och julstökade. Nu är lägenheten julig som sjutton och jag är nöjd!! Jobbade Söndagen och sen var de full fart hem för att fixa julskinkan, SMASK!! Vi tog en riktig julmys kväll med tomtegröt, julskinka, julmust, pepparkakor, de första ljuset tänt och en film. Jag trivs när karln är hemma :)

Idag var jag ledig igen.. Nu börjar julstöket på jobbet på riktigt. De gillas!! Så dehär var förmodligen den sista lediga dagen innan julafton som jag kommer känna mig pigg. Så jag julbakade idag. Tanken var pepparkakor, kolakakor och chokladsnittar meeen... De blev saffrans butterkaka, kokostoppar, chokladsnittar, kolakakor, dumlekakor, finskapinnar, brysselkex, kanelsyltkakor. Pjuh! Och mitt i allt glömde jag pepparkakorna så de får bli nästa vecka typ.. Skulle även ta kort så ni fick se allt smaskigt men blev så stressad över att se en redan full frys plus massor med kakor som skulle in så glömde bort korten. Hihi.

Nu ska jag se tv, spela mario och fika. Smask!

Jag har fullt upp..

Sjukdomar på jobbet = långa arbetsveckor. Jul = långa arbetsdagar. Kombination av detta = dåligt bloggande. Jag har alltså bara jobbat i veckan så ni får ta del av den låten jag lyssnat på till och från jobbet för att samla lite energi..


JobbJobb!

Idag är de en såndär bra dag, jag är på så bra humör. Kanske är de för att lönen kommit in på kontot?! Plus att jag sovit ut ordentligt inatt och är taggad för att jobba. De blir nog en bra dag eftersom ica har erbjudande för självskannings kunder, godis för 49:90kr/kg. I like!

Satsar på att inte göra något blåst idag eftersom jag färgat bort den blonda utväxten (så skönt!!) och inte ser ut som en blondin längre. Igår kände jag att de hade gått för långt när jag inte fattar varför lampan börjar lysa när jag skruvar i glödlampan, men sladden inte är i. Bra jobbat Alx!

Ikväll kommer Johannes hem också. Och de bästa av allt är att han har med sig New super mario bros hem! De släpps idag och jag får de idag!! Jag älskar super mario!! :D



Nej, nu ska jag åka till Gränby och handla godis i en timme innan jag börjar jobba.. Tss!

Hot stone massage

Förra julen fick jag och syster presentkort på hot stone massage men de blev aldrig av att bi bokade tid då efter jul. Eftersom man vill gå på massage när de är kallt och ruggigt ute så blev de inte i sommras heller. Men idag, äntligen, var de på dax. Och de var så jäkla avslappnande och skönt. Riktigt varma stenar och helkropps massage. Jag måste göra om dedär!!

Jag, mamma och syster åkte sedan till Owes och Valbo. Köpte en liten julstjärna, 2 flugsvampar till min ljuslykta och tyg band till jul dekorationer. Sen spanade jag på julklappar som ska inhandlas när lönen kommit. Den lönen kommer vara borta på 1 sek för jag har 1000 saker att köpa. Blää!

 

Godnatt!


Kärlek på ICA

Skulle egenligen bara köpa lite nödvändig mat men jag blev helt kär i denna burk. Förmodligen för att de är för pepparkakor och julmotiv, jag älskar båda sakerna. Så jag köpte den för 30kr, riktigt kap!

Lite suddig bild ser jag nu.. Aja. Nu ska jag kika till maten igen. Gjort en god middag tills älskligen kommer hem. Älskar de stunder när karln är hemma!!

Vill sova mera..

Imorse vaknade jag som vanligt av att klockan ringde. Men telefonen låg i sängen, inte på golvet där jag la den innan jag somnade. De var även alarm två som ringde och alarm ett var avstängd. Jag blev förvirrad av min egna trötthet. Jag vaknar alltid av klockan och stänger aldrig av den i sömnen!! Jag är trött och vill krypa ner i sängen igen, de är slutsatsen. Men jobbet väntar..

Julshoppat..

Jag och Johannes har varit ute på julshopping nu. Me like! Vi köpte julgardiner till köket, adventsljusstakar, grangirlang till balkongen, en duk, jul magneter, chokladkalendrar (hihi), lite dekoration, timerar och kort till julklapparna. Och sist men inte minst två-vånings fatet jag suktat efter på Åhlens. De är gjort i smide och så är de kronljushållare i den också. Kommer bli super fin i jul!! Jag längtar tills jag får ta fram allt julpynt och öppna första luckan i chokladkalendern!



(Chokladkalender nr1 är min)

Nu ska jag vänta på att Sara kommer :)

Sötnöt.

Jag tycker hamstern i Hifi-klubbens reklam är så jäkla söt. Speciellt när den visar sin framtand. Jag smälter varje gång jag ser den! Jag vill ha den!!



Håller ni inte med om att den är såååå söt!! kolla fosisngen och tanden liksom.. Hihi.


Nej sova var de..

Nu är de jul igen!

Åh herre gud vilken dag jag haft! Hur kul som helst! Morgonen började med julmusik och julfika <3 Sen drog kaoset igång. Har sprungit fram och tillbaka, upp och ner, flyttat saker, bråkat rejält med palldragaren, mosat tår, flyttat donat och flyttat lite mer. Och sist men inte minst, tappat en nyckel i en ca 3cm springa vid hissdörren. Tjoho! Julen är nu framme och igång! Dock är de ganska långt ifrån klart, men de tar vi imorgon.

Och jag älskar julen. Blir så glad av julmusik och julpynt!! Kommer stortrivas de närmsta 2 månaderna. Hihi! Och idag har jag fått min saco-säck. Men de är för mörkt här hemma så ni får se den på typ onsdag. Men den är mysig och helt underbar!! :)



Nu ska mitt tunga huvud få sova i några timmar så jag är pigg imorgon.. Natti!

Ledigheten

Slappa jag har inte orkar starta datorn, gå in på blogg.se och skrivit ett inlägg. Förlåt! Men jag har iaf varit ledig och slapp.

I Torsdags kom mamma in och vi började de hela med en fika på café linnéhörnan. Gott som sjutton! Vi tog sedan en tur på stan och handlade massa fina saker. Vi hann även med en sallad på cupido. När mammas parkering började ta slut fick vi skynda oss hem och lägga i mer pengar. Sedan satte vi oss hemma hos mig, såg på tv, drack te och väntade på att pappas operation skulle bli klar så att vi kunde hämta honom. Vilket tog sin lilla tid. Men nu har han handen i ett stort vitt paket och fingret är förhoppningsvis rakt igen :)

Jag åkte med mamma och pappa hem till Tierp där jag varit fram tills idag. Varit pappas betjänt typ. Skalat mandariner, hämtat tidningen och lagat mat. Snällt tycker jag! Hihi..

Igår åkte jag och Johannes till Valbo. Jag ville till Owes för att köpa julgardiner men självklart var den jag ville ha slut. Så fick bli en panel med tomtar på till kontoret bara. Typiskt.

Nu sitter jag, mycket trött, i soffan och samlar kraft för imorgon. Imorgon är de jul igen, Tjohooo :)


RSS 2.0