Tungt.

Jag trivs i mitt nya liv, dvs min nya hårfärg : ) Än så länge saknar jag inte mitt blonda dassiga hår alls.

Meen, nu börjar jag känna mig tröttare och tröttare då de 2 närmsta veckorna ser hårda och lugnhetslösa ut. Två dagar praktik kvar denna vecka, så alltså ledig endast Söndag. Sedan är de praktik mån-fre nästa vecka (+ att jag ska ta spruta nästa vecka vilket gör allt ännu jobbigare) Sen jobbar jag Lördag. Alltså bara ledig Söndag även där. Sedan praktik mån-fre igen, sista veckan praktik. Men saken är den att jag lär skriva en skriftlig rapport på min LiA-tid som ska vara minst 6 sidor + utföra och sammanställa en kundundersökning på LiAn + plugga till alla tentor. Jag blir alltså trött utav att veta hur framtiden ser ut!

Lär försöka förbereda flytten lite nu också, snart får vi lägenheten och jag ska in där fortast möjligt!!

Nu ska jag dra upp karln så jag får någon frukost innan jag ska iväg..
Längtar tills imorn kväll, leedigt!

Vad tycks?

Nu har jag lite snabbt tagit ett kort på den nya Alexandra. Mest för att Louise verkar vara desperat.. Men jag vill ju självklart höra vad alla tycker nu,och de vill även Sara som gjorde de tuffa jobbet : )


Blixten lyser däremot upp de röda lite extra här,
men jag har inte tid för fler kort nu :P

Händelserik dag.

Idag är min lediga dag då jag ska praktisera på Lördag isället. Så idag händer allt spännande. Dvs jag ska färga håret idag. Ska åka till Sara till 12 sen äre dags, jag är galet nervös!! Men jag hoppas färgen fäster bra och att den täcker och inte blir någon konstig färg.

Efter de ska jag direkt in till Uppsala då jag och Johannes ska kika på lägenheten och åka till Ikea och börja planera vad vi ska köpa. Känns så overkligt att vi verkligen ska flytta ihop och att vi ska köpa alla dessa grejjor till våran lägenhet.. Johannes köpte även en tv igår som kommer idag lr imorn, han är mäkta stolt.

Så ni kanske förstår varför dehär är en spännande dag för mig? Jag kunde knappt sova imorse då jag bara är så förväntansfull! Även om jag kommer förlora mitt blonda hår.. : /

Återkommer med bilder senare eller imorn..

En räddning.

Idag som skulle bli min slappar dag med film och häng på ikea.se blev inte riktigt så.. Försökt få datorn att funka hela dagen men icket! Nu ska bror kolla på datorn i veckan och leta fel, kan vara hårddisken som kraschar.. Men han var såsnäll och lånade ut sin ena bärbara till mig sålänge : )

Mina knän är dock dååliga. lite svälld och ont. Hoppas de ger sig så jag slipper läkarn! Lär tat lungt på praktiken i veckan..

Nu ska jag njuta av en lugn söndags kväll, som blondin..Tss! Kolla på möbler kanske.. längtar rills vi får börja rusta och grejja ! : )

Blandade känslor!

Jag sitter här, vid mamma och pappas dator, helt panikslagen-desperat-ledsen-förstörd-förtvivlad. Min dator funkar inte!!! Min älskade dator! När man ska logga in på den så är den heelt död, inget funkar utan man ser bara logga in rutan. Jag har desperat startat om den men de hjälper inte.. Vad ska jag göra?! Ge mig en extern hårddisk så att jag kan formatera den!

Till de positiva.. Vi har fått lägenheten, eller, vi får den om några veckor! Jag och Johannes ska bli sambos. haha! : )

Men min dator är död !!!! : (

Vilken färg?



Vilken hårfärg tycker ni att jag ska ha ?
Tycker Saras förslag (första bilden) är galet fint,
men svårast att få tillbaka till blont om jag väljer den..

06.50

De känns som att de var länge sedan jag gick upp såhär tidigt. 06.50. Men jag är faktiskt inte så trött konstigt nog, och första morgonen denna vecka som jag är heelt utan en liten grad feber. Skönt! Dock börjar jag misstänka något fuffelns med mitt knä, mer än vanligt. Igårkväll såg dom ovanligt knubbiga ut och kändes även lite väl mjuka. Men, Ipren salvan gör att jag kan sova iaf och de duger för mig, än så länge!

Idag blir de lång dag, skulle haft praktik 11-19 men har valt att gå med på en utbildning nu på morgonen så blir istället 08.30-19.00. Tufft! Men imorgon är de trots allt en väldigt kort dag, 12-15 + att jag ska få lite mer raster idag.

Och på tal om raster. Jag har varje dag ca 45minuter på mig att shoppa eller bara kolla på kläder. MEN! , jag har inte en enda gång kollat på kläder. Och sedan vi var i ullared vilket är 1 månad sen, har jag bara köpt mat! För er som känner mig riktigt bra förstår ni att dehär, de är stort!

Ha en bra dag!

Smakprov på mörkare tider.

Jag har tagit mig ett smakprov på den mörkare tiden som väntar för mig, jag tvättade håret utan att ha i askorbinsyra innan! Och de var härligt faktiskt.. dehär kommer bli bra!


Hoppas jag!


3 1/2 = 1/2

När vi började våran LiA2, vilket nästan är de sista vi gör innan slut tentorna så tänkte jag, men de är ju iaf 7 veckor LiA först. Men, få bara ett ögonblick är vi redan framme vid 3 1/2 veckor, dvs halva tiden är gjort. Helt sjukt !!

Har dock lämnat LiA:n tidigare 2 dagar nu då mina knän är så besvärliga på natten så att jag inte sovit nå mycke alls de senaste 2 nätterna och febern kommer och går som den vill.. Men nu har jag köpt ipren salva så kanske kan sova inatt iaf, hoppas !!

Nu gäller de!!

Jag har bestämt mig (tror jag, haha)! Jag färgar håret! Eller? Blir lite ljusmörkbrunröd! Jag ser de som så, mitt hår behöver de och jag borde tänka på mitt hår för en gåns skull.. Även om jag älskar blontblontblont! Men jag är less på askorbinsyra, thats it! Förändring ska ske!


Två bilder sen sist då jag vågade ge mig på lite nytt..

Räddningen heter grisöra

Idag är min lediga dag eftersom jag ska praktisera lönelördagen. Syster skulle komma hit med Nova imorse och bara släppa in henne så att jag kunde fortsätta sova, men Nova ville inte sova så hon började gnälla. Jag gick upp, gav henne ett grisöra, hon smaskade och somnade. Jag kunde somna om och sova ostört. Tack vare grisöron!

Jag har fortfarande beslutsångest om håret och behöver mer hjälp!! Funderar på att tona de, för toning är lätt att bleka bort. Men vilken färg ?

Helt underbart att bara vara ledig en dag som denna när de är riktigt pissit höstväder ute idag. Hoppas att vi får veta nå mer om lägenheten ikväll också. Vore ju pricken över i:et på denna dag !


I carry your heart

I carry your heart with me(i carry it in
my heart)i am never without it(anywhere
i go you go,my dear; and whatever is done
by only me is your doing,my darling)
i fear
no fate(for you are my fate,my sweet)i want
no world(for beautiful you are my world,my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life;which grows
higher than the soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart(i carry it in my heart)


Finaste dikten jag hört på länge
Till dig <3

Blond eller inte?

Jag har länge funderat på att göra nått med mitt hår. Men jag har aldrig vågat svika mitt blonda ( lite gröna ) hår. Nu när jag hörde att Emeli ska våga, så blev jag inspirerad, men jag vet inte hur jag vill göra ? Vad passar jag i liksom?
De finns två 3 hårfärger som jag tycker är såå fina. 1 är dock typ omöjlig att färga och 2 vet jag inte om jag passar i.. Så nu ber jag ALLA som läser min blogg (även Louise) att ge ett svar.. Vilken hårfärg ska jag ha? Blont? Koppar? Mörkbrunt? Mörkblont? Hjälp mig!




Åh så underbart

När jag nu ÄNTLIGEN har lång ledigt, dvs ledig lördag, söndag, måndag så får jag feber. Tack!

Jag väntar!

Nu har 10 dagar gått och de är ett steg i rätt riktning.. Jag sitter just nu och väntar på besked om att mäklarn är ute ur bilden. Jag hoppas vi får de snart och att allt går vägen!

Annars är detta min absolut vila dag, de är så skönt med ledighet! Även om praktiken är askul och alla där är super härliga så är de skönt att vara ledig också.. Jag behövert!

Igår blev de galejj hos Emil och de var kul. Dock smakade romen vi köpt vidrigt , jag gillar ju inte rom iofs. Men, jag hade kul ändå för Lina var där, och även Emeli kom sen.

Nu ska jag köpa mitt nyinköpte te från Mique : ) Choklad & grädde te!

!!

En jävla piss dag kvar !!
Eller är de bara några timmar?!?
Jag vill veta NU!

Men snart är de helg iaf, tack!!
Skriver mer i helgen !
Tack för mig!

En fråga till er..

Vad ger man en pappa  i födelsedags present om han har nästintill allt?


Äntligen !!

Jag är glad !! I Lördags kollade pappa på barngalan, han ropade på mig och mamma för att Daniel Karlsson uppträdde. Vi hade just pratat om att de är så tråkigt att han bara försvann efter idol. Men nu verkar han ha kontraktet fixat och singeln släpps om 2 dagar ! Och jag har ju sagt att jag ska köpa hans skiva när den kommer så jag väntar på den : ) Han är min idolfavorit faktiskt.. Ascool!








Soliga Söndag.

Min lediga dag, en solig Söndag.. De kunde inte blivit bättre! Efter att ha myst med täcket i soffan ett tag så bestämde jag mig för att träna, körde 30 minuter på crosstrainern och 20 minuters styrka. Jag kände mig nöjd och pysslade om mig själv lite, dvs färgade håret.. Sedan gick jag, mamma och Nova ut på en långpromenad upp mot bergstäckten. De är såå mysigt att gå på en skogsväg en solig höstdag! Extra mysigt blir de när Nova är med och man ser hur hon riktigt njuter.. Vi var tillbaka lite tröttare i benen men piggare i helhet, 1 timme och 15 minuter senare och vi hade gått ca 9000 steg, dvs de man ska gå varje dag.. Jag känner mig stolt över mig själv : )

Nu har jag även målat naglarna och klippt luggen lite så nu är jag redo för ännu en vecka.. (Försöker jag intala mig iallafall.) Men jag ska göra allt för att denna vecka ska gå fort så de blir Fredag snabbt!

 Nu blir de Söndagsmys med täcket, osis Johannes <3

Mitt lyckopiller..

(Emeli, börja texten med Emeli ! Du förstår, jag vet de)

Jag vill bara säga att jag är glad.. Jag var trött, jag kollade på min mobil och jag såg 2 sms, dom var från Emeli. Jag log, jag blev pigg, mitt hjärta gjorde volter. Emeli, du är ett lyckopiller! De är som om vi kännt varandra i evigheter! , men de har vi ju inte.. Tack för att du finns!


Här har vi de bra..

& här har vi de kul..

Jag tror däremot bara Emeli förstår vitsen med detta blogg inlägg, men de är okeij..

Idolsnack

Jag klarar inte utav Kevin i Idol. Han kanske sjunger bra och jag vet att han är en favorit men Nej! Fööör mycket enligt mig!  Borde lämna stället.. Jag blir irriterad.

Jag har mina favoriter Anna & Alice, även rock Robin är grymt bra när han gör rätt låtval! Men jag ryser av Anna, hon borde komma 2a, för de är ju nästan bättre än att vinna ! : )  Och ikväll sjöng hon Release me, hur bra som helst!
Lyssna och njut!



De var allt för mig!

En & Sju dag kvar.

Nu är de bara en jobb dag kvar innan de blir lite ledigt.. Blir dock bara en dag ledigt men bättre än ingenting iaf.

Praktiken går verkligen fort och jag har redan varit där i två veckor. Känns som om att tiden där bara kommer försvinna, dvs. snart är de examen!! Så då lär alla ge mig presenter, ok ? :p

Även fått veta att lägenhets frågan visar sig inom 7 dagar.. 7 dagar för mycket! Är de någon som mår dåligt utav de så är de jag. Men snart är väntan och ovissheten över!

Handla av mig imorn !!

Snart halvvägs.

Nu är snart Onsdagen över också, då har jag gjort halva jobb veckan. Och dagarna på Mique går verkligen fort! Får se hur Lördagens timmar blir sen bara.. Även fått schemat för jobb på Mique nu, blev en hel del ..

Min energi är dock inte tillbaka, förkylningen börjar smyga sig på.. Något jag verkligen hatar är att vakna med huvudvärk, vilket jag gjorde idag..

Men är alla energilösa nu? Eller är alla rädda för lågkonjukturen? De är ju helt dött i hela köpcentrat.. Är de bara jag som inte bryr mig i lågkonjukturen?

Ikväll är de Bonde söker fru premiär och jag längtar!! De är väl ändå bland de roligaste som sänds på tv : )


Njut av blöta löv och höstkyla, hmm..

Ge mig energi..

Jag orkar inte en vecka till nu.. Jag behöver vila, samla krafter, få energi ! Jag känner panik över att jag fortfarande, efter en helg, känner mig helt slut och inte är ledig fören nästa Söndag igen. Jag kommer inte orka! Men hur får man mer energi?

En impuls festkväll.

Fester och utgångar som bara blir så där impulsivt är så galet roliga! Igår blev de så.. Jag och syster blev sugna på galejj när Danne och Tobbe pratade lite löst om de hela. Klockan 20.00 satte vi oss i soffan i Torslunda och funderade vad vi skulle göra. Danne och Tobbe var trötta och ville helst sova. Men de slutade med att vi åkte till Håkan där de blev en intensiv förfest innan vi gick till tåget som lämnade Tierp 22.35.

När vi kom till Uppsala visste vi inte alls vart vi skulle, men de blev Platina. Dit kom även Johannes. Var ett helt gäng med Tierpare där och de var sjukt kul, förutom att de va kallt ute. Efter lite dans och en rosapantern gick vi till Max, jag tog den gamla klassikern, minimorötter och orginaldipp.

Upptåget var sedan ersatt med buss, jippi.. Så de blev bussresa hem, svinkall buss och massa sjungande människor. Jag ville sova! När vi närmade oss Tierp började jag ringa taxin men de var bara upptaget så de blev en lång promenad hem för mig och bror. Jag som hade strumpbyxor fröst ganska rejält kan jag lova. Men jag tycker vi jobbade på bra som tog oss hem i mörkret.. Men de skulle ju kunna få finnas lite mer lampor efter vägen eller varför inte fler taxibilar ?! Jag ska aldrig mer åka taxi här, dom jävlarna ska inte få ett öre av mig!!

De var däremot sjukt skönt att krypa ner under täcket sen när jag kände mig som en isbit och hade illröda lår.

Kvällen var kul och jag är nöjd, helt klart !!


Ett tips, blanda drinkar med en såndär liten elvisp som man gör skummjölk med !


Naturgodis.

Jag har aldrig riktigt gillat naturgodis.. Nötter är inte min grej liksom, jag vill ha riktigt godis! Men en natt i veckan drömde jag att jag åt naturgodis och de var så övernaturligt gott, jag tror jag aldrig ätit något som är så gott som naturgodiset var i drömmen.

Och, när vi var och åt kinamat förra helgen så fick vi såndär framtidskaka. I min stog de "Your dreams are never silly, depend on them to guide you."

Dröm som dröm, jag kunde inte släppa mitt övernaturligt goda naturgodis från tankarna och på min lunchrast gick jag med raska steg mot Ica, letade upp naturgodishyllan och plockade en påse med lite gott och blandat. Saken är den att jag verkligen älskart !! Asgott!



Så jag känner att kinakakan var trovärdig..

Äntligen helg!

Äntligen är den efterlängtade helgen här. Har verkligen varit sådär torsdagstrött hela veckan. De är inte min grejj att jobba/plugga 11 dagar i sträck, den saken är klar. Men hösten kommer nog bli rätt mycke så dock.. Men denna helg består av slappa, underbart !!

Första veckan på LiA:n är iaf avklarad och de känns jätte bra att vara där. Jag stor-trivs : ) Kunde nog inte ha blivit bättre! Förutom att de är lätt att få skärsår på fingrarna, men de äre värt..

Något jag inte förstår är varför "musplattan" på min bärbara inte funkar när man har plåstret på fingret.. ?

Imorgon ska jag försöka ta en promenad med kameran och sedan lägga in mina små foton här.. tss.

Nuffsinatt!


Hektiska dagar..

Nu har jag spenderat 3 hektiska dagar på min LiA2. Man skulle väl kunna säga att jag kom rätt in i kaoset, men jag harfått ett löfte om att de inte alltid är såhär och att jag nästa vecka ska få en riktig genomgång.. Men de är kul när de är mycket att göra, dagarna går verkligen fort : ) Idag ska jag sluta "tidigt", så pass tidigt som klockan 17. Ska bli riktigt skönt! Och imorgon är de fredag, efterlängtade helg!!

På lägenhetsfronten är jag bara helt galen och less på nu.. Jag tror vi får ett besked år 2090 kanske ..?! Helt hopplöst!!

Ha en bra dag !

RSS 2.0