Firande..

Idag fyller Karln 20år vilket skall firas.. Dock vet jag inte om de är positivt lr negativt. Han kan nu säga att de skiljer 2 år mellan oss eftersom jag fortfarande är 18 och plus att jag just blivit övergiven i lägenheten för att han ska gå till systemet med hans 20-åriga vän.. dvs. jag känner mig liten och utanför : (   tss. Ska dock få äta marängtårta sen så då stiger nog humöret till topp igen :D


Jag är kanske en smula gottegrisig av mig ..

Fundersam

Idag är jag rätt stolt för jag ställde klockan och gick upp för att åka till arbetsförmedlingen. Dock fick mammsen åka med som moraliskt stöd eftersom jag har en liten skräck för arbetsförmedlingen. När jag väl varit där och skrivit in mig förstog jag inte varför.. Dom kan ju fan inte hjälpa mig nu. All ersättning och kursmöjligheter är borttaget sen vi fick ny regering.. Så jag känner att de var onödigt och jag blev mycket argargarg..

Satte mig dock i solen och njöt och tog mig ett bad så tillslut var jag lugn igen..

Har även varit ut på en riktigt härlig promenad med Sara.. Självklart gjordes även ett litet glasstopp, kan ju inte vara allt för nyttig : ) Kul att leka lite med nuttisen ..


Nattinuffsan

Midsommar är helt över..

Känns rätt skönt att den här helgen är över på någon vis, dock har den varit väldigt kul.

Självaste midsommar afton spenderades hos Robin med folk och grillning.. Dock gillade jag inte cykelturen dit och hem. Och grävlingen som sprang upp framför oss på vägen var rätt läskig faktiskt..

Lördagen bjöd på grill-förfest i hos Elin och Tobbe, lika kul och härjit som vanligt.. : D  Men vi begav oss sedan mot lövsta där de efter ett tag blev lite långtråkigt och kallt men ändå lite spännande. Kul att träffa massa folk, med vissa undantag .. tss ..

Igår när jag och Johannes borde varit som mest slöa ryckte vi upp oss och bakade bullar eftersom jag lovat honom för mycket länge sedan att vi skulle göra de.. Mitt löfte är nu hållet till 100%.

Första doppet i poolen är även taget.. av mig såklart ! :D

Nu ska jag ringa min vän Andreas och prata massa skit snack :p


Sommar sommar sommar ..


Onsdag.

Idag när jag kom hem från karln så blev de åska. De mest irriterande och jobbigaste är att de av någon konstig anledning typ jämt blir åska när jag åker från honom lr han från mig.. Och jag som är livrädd för åska hatar ju självklart att vara själv när de är åska. .

Ska dock äta tårta sen så jag blir glad. . Mamma bad mig komma på en anledning till att hon skulle få köpa en tårta och jag sa smart som jag är (och endast för att hjälpa mamma) " du får semester snart "  Mamma nappade direkt även om semestern borde firas imorgon kväll när hon får den .. Mammsen är rolig hon, riktig gottegris.

Och min dröm inatt, de var helt sjukt.. Jag drömde att syrran fick barn och jag och mamma var mest glada för att vi fick shoppa bebis kläder så vi drog från bb typ direkt för att shoppa :p Stört.

image50
minne från helgen .. tss.

Ett stycke tanke ..

Det slog mig idag att en enda person kan ändra en annan persons liv och vardag så lätt.. Jag har växt upp med Sara och vi lekte jämt frisörer när vi var små, och nu står vi här och båda har gått ut frisörlinjen. Förmodligen för att vi har inspererat varandra redan som små och byggt upp ett intresse tillsammans. Syster, Lisa och Martina har verkligen påverkat min vardag, jag har så sjukt kul helatiden med er, ni liksom peppar mig och får mig att njuta av livet mycket mer. .  Och Johannes, de är som ett liv "innan Johannes" och ett "med Johannes" med ändå är de samma "mitt liv". Allt känns så mycket lättare med en Johannes . Ni är betydande i mitt liv. .

Och om någon som betyder något försvinner förändrar de livet något enormt.. De är sjukt läskig tanke .




En dag så kanske ..

...

I´ve seen that ray of light
And it´s shining on my destiny
Shining all the time
And I won´t be afraid
To follow everywhere it´s taking me
All I know is yesterday is gone
And right now I belong
To this moment, to my dreams..

image48


Vissa saker är oförståligt ..

Två dagars Happy hour.

Nu har jag haft besök av Honey vilket alltid är lika roligt.. :)  Och fredagen bjöd då på seven - happy hour hela kvällen vilket vi tyckte lät bra.. Så jag honey simon och lisa drog in och härjade loss.. förstår dock inte Honeys alla blåmärken..

Gårdagen bestog av honeys hemfärd. Ikea med älsklingen och sedan seven igen med tjejerna.. Sjukt kul :D Jag älskar verkligen happy hour hela kvällen, haha.. 


En bra helg ..

Brutalitet..

Nattens åska höll på att ta kol på mig, jag var livrädd med inslag av dödsångest..Och jag blev inte mindre rädd när jag igårkväll råkat läsa om åska på SMHI´s hemsida och med tanke på att åskan slagit ner vid detta hus 2 ggr. Johannes fick offra sig att prata i telefonen med mig medans de var åska, observera att de självklart var på mobilen. Men när jag frågade om åskan kunde slå ner i min telefon om jag loggade in på msn från den så skämdes han nog lite för jag fick inte berätta de för någon .. Men är man rädd för något så är allt möjligt och jag tycker de är rätt logiskt att den borde kunna de, men tydligen inte ..


Älskar dig ..

För jag har tagit studenten .. !

Studentdagen var nog den roligaste på länge.. Gick upp 04.15 och drog på mig mjukiskläder och studentmössan + smink, kl.05.00 hämtade Louise upp mig och vi begav oss till hennes praktikplats och lockade varandras hår.. Jag kände att mjukiskläder + studentmössa inte var student så drog även på mig klänningen innan tåget mot uppsala avgick 07.05 . Väl på skolan ble de fotografering och frukost, men vi var mest sugna på champange och jordgubbar så tog oss snabbt ut till ån och slog oss ner där innan vi skulle gå till kyrkan.. Bra kombination, champange + domkyrkan ..  I kyrkan ägnade vi oss nog rätt mycke åt tanken " när får vi gå på toa " bara, men de blev inte fören vi tågat tillbaka till skolan..  De skrevs i mössor och firades lite innan vi väl fick springa ut, och de var helt underbart härligt : D  Och flak-åkningen var brutalt kul, aspampigt flak med musik.. Helt klart de bästa, Rami + hans 27 tjejer. .

Hemme blev de firande med släkt och vänner innan jag begav mig till uppsala, IGEN.. Där blev de förfest på Tessilagos gård sen vidare till Vinterträdgården, dock var de ruttet där så jag och Johannes blev inte där så länge.. Så vid halv två när Johannes somnade satte jag mig och kollade på prison break, vet inte riktigt varför dock : p


Och lite bilder ..

image39
Friiiiisör ..

image40
Trolte & Sandra

image41
Snyggt .. hmm

image42
Klassens karl och Matilda

image43
Banan & Rami..

image44
För vi har blivit frisörer, för vi har blivit frisörer, för vi har blivit frisöööreeer,
Fyfan va vi är bra !!!!!!

image45
På flaket .. såå hett kort.

image46
Fyfan vad jaag är braaaaaaaaaaaa!!

image47
Bilden på en spårande Louise får avsluta detta ..


Tomorrow..

Imorgon är det den stora dagen då Alexandra tar studenten efter 12 år i skolan, känns helt sjuukt ! Kan säga som så att de lär varit kul att se mig ikväll, jag har nämligen sprungit omkring och försökt få alla saker gjorda, observera försökt .  Men nu efter ett antal timmars bökande så är de nästan klart, äntligen. Eftersom att imorgon ringer klockan 04.20. Låt mig då påpeka att jag inte kommer se så fräch ut imorgon, mer som en " hej jag heter Alexandra och sömn är min starka brist " Men vafan, de är nog värte.   Hela dagens planering tänker jag dock ta upp på Lördag istället. .

Linnéa tog studenten idag så varit på hennes mottagning och smaskat i mig massa god mat, great it was ! Och grattis till studenten !


Allt känns så förväntansfullt och underbart ..

Sommar

Jag bara älskar dehär vädret, de är helt underbart .. Dock lär jag vara lite för biffig för mammas solstols madrass gick sönder när jag låg och bättrade på brännan nu på förmiddagen. . De är inget bra täcken inför beachen 2007 : /  Så endast för de ska jag äta nyttigt idag (godispåsen är ett undantag)  


        

Sommar och minnen ...

Du är utmanad !

Här kommer en liten utmaning:
Kopiera den här listan. Gå sedan in på www.google.se och ta ut den första bilden som kommer upp då du skriver in ditt namn, var du bor osv.
Vissa resultat kan bli roliga.

Här är mitt resultat:


Namn:




Alexandra


Bor:




Tierp


Vän:




Sara

Tillsammans med, alt. är kär i:




Johannes


Mamma:




Kerstin


Pappa:




Tord


Syskon:


Daniel


Elin


Färg:


Rosa


Djur: 


Katt

 

De blev ju bara lite tokigt men inte sådär brutalt farligt..  thii ..

VARNING FÖR ..

Alexandra i bil.. : D Klarade körkortet idag och de är wonderful !! Dock vågar jag nu inte sätta mig i bilen helt själv och åka till syster, litet problem kanske : p   Men om en stund ska jag ta modet till mig och dra iväg...
Man skall nu även passa sig för Johannes som klarade de igår, grattis grattis älskling !  Även om jag hatar att han klarade de dagen innan.. Hmm. .

Ska förövrigt till syster för att lämna min lilla Magda ( dvärghamstern), hon ska få vara där på semester under en kort period.. Kommer sakna de lilla busfröt : (



Glad, glad, glad ..

RSS 2.0