Drömmer

Jag drömmer mig bort till Gran canaria.
Sola, bada och dricka paraply drinkar..
De kommer bli galet härligt!!

Ungkvinnas-lya?

De känns konstigt att bo själv.
De ser konstigt ut..
De bara ÄR konstigt..

Burr!!

Fy vad kallt de är just nu..
Kurar in mig i en filt tills jag måste åka till tåget.

27 Oktober

When you try your best but you don't succeed 
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste..

..Could it be worse?

25 Oktober

Idag har en väldigt fin person lämnat oss.
Så många år för tidigt!!
Jag hoppas du mår bättre där du är nu.
Vila i frid

23 Oktober

De vore helt underbart att få sova sådär riktigt skönt som jag vet att man kan göra.
En natt i alla fall..

Skit

Min kropp är helt slut.. Mitt huvud är helt slut.
Jag behöver sova och äta ordentligt..
Jag behöver ta igen massa plugg.
Jag vill bara glömma hela skiten..

..

Allt känns bara piss.. Mitt liv är piss..

Mardröm

Kan inte någon bara väcka mig snart?!

....

Jag har inget liv längre..

Saker jag inte pallar me..

Ömma fötter, lyckas kombinera plugg och jobb, ligga efter i pluggandet, blodsockerfall, komma hem sent,  läsa engelska dikter, alkisar som alltid ska sitta nära mig på bussen, att tappa saker, att när jag äntligen har tid att se kvällens idol så funkar det inte, att inte ha matlust för jag är för hungrig, vänta på bussar, folk som ska gå ivägen, nacken som ömmar, sitta ensam hemma en Fredagskväll, stopp i diskhon, vitlöksdoft från soptunnan, en lins som inte vill ner i linsburken, internet som loggar ut sig själv.. Och mycket mer..


Ursäkta, men de känns bra att bara skriva allt..

Ny dag, Nya krafter

Igår kväll var ingen bra kväll. Jag fick blodsockerfall och skakade som en marackas precis innan stängning. Fick trycka i mig en kaka såfort jag stängt för att klara mig yttligare 5 min och tills jag fått en kvantum korv. Efter korven försvann skakningarna men jag mådde inge tipp-topp resten av kvällen. De här oregelbundna tiderna gör att min kropp ballar ur. Idag ska jag gå och köpa bantnings shakes. Och inte för att jag ska gå ner i vikt utan för att de är näring plus går fort och lätt att få i sig trots att jag jobbar.

Idag mår jag bättre, än så länge. Känner mig även lite gladare igen efter gårdagens besked. Jag ska åka in till jobbet tidigare än vad schemat säger. Frågan är när jag ska hinna med pluggandet?! Eh..


Jag vill ha mera pengar..

Ängel

Himlen har fått en till fin ängel. En kompis har nu en ängel till mamma. De gör så ont i hjärtat varje gång jag tänker på att denna person inte får ha sin mamma här på jorden. De är inte rättvist! Jag är dock lättad över att veta vilken styrka denna person har.  Jag vet att de kommer vara tufft till en början, men denna person kommer klara sig igenom det här..


Vila i frid

Piss-väder

Idag är vädret inge roligt. Jag vaknade till och hörde att de regnade, då är de skönt att somna om ett tag till. Men när klockan ringde var de bara att pallra sig upp och inse att de regnar och är grått idag. Blää.

Sen skulle jag ringa ett viktigt samtal, till ett ställe som har så värdelösa telefon tider! Jag ska ha ringt i 3 veckor men de har liksom aldrig passat med telefontiden. Så idag, när de passade, och jag ringde får jag höra "Personen du söker är ute på tjänsteuppdrag och är tillbaka imorgon" GAH! Jag blir galen på telefontider!

Nu ska jag röra ihop lite potatismos och slänga ner fiskbullar i en matlåda. Vilken avancerad lunch. Eh. Sen ska jag ut och invänta bussen mot jobbet. Jag hoppas dagen går fort för jag vill krypa ner i sängen igen!

Ha en bra dag!!

Tisdag, Torsdag, Fredag..

Jag har 3 dagar på samma gång. Eller enligt mitt huvud iallafall. De är Tisdag, de är jag väl medveten om. Dagen före jag ska börja jobba. Men imorgon kommer karln hem en sväng. Han brukar bara komma hem Fredagar, alltså känns de som Torsdag. Sen har jag haft en riktig Fredagsmys kväll med tända ljus, film och hemgjord pizza. Gissa om skallen blir förvirrad? Hihi.

Visst är de konstigt att hjärnan är så van med att "Johannes kommer hem imorgon, då är de Torsdag idag". Fast de är ju inte de. Knasigt!

Nu ska jag fortsätta Fredagsmysa..

Några timmar senare..

Nu, några timmar senare, har jag fått en hel del gjort. Jag har postat paketet, pluggat matte, pantat burkar, handlat, varit till mamma och pappa, hämtat linser, duschat, rakat benen, noppat ögonbrynen, skrubbat ansiktet och målat naglarna. Pjuh! Nu väntar jag på att nagellacket ska torka så att jag kan göra en pizza..


Jag gillar att ha nyrakade ben och mjukisbyxor..

Idag är jag glad

Jag vaknade på rätt sida idag. Jag är glad och har inte lika ont i kroppen längre. Jag startade dagen med att steka pannkakor. Pannkakor till frukost är finte!

Idag har jag massor av saker att göra. Plugga både matte och engelska, posta ett paket, hämta ut mina linser, panta burkar, tvätta, åka till mamma och pappa, duscha, måla naglarna och egentligen städa också.. Ändå ligger jag och myser under en filt i soffan bara.. Humm..

Dricka lite kaffe kanske..

Godis-Johannes

Sitter och kollar på gamla bilder och hittade den här.
Jag fixade en bild på mina 2 favoriter,
Johannes och godis..
Hihi, är den inte för härlig?

Höstig hund

Jag och Elin tog en lite lagom promenad idag. Vi båda behövde röra på oss för att orka plugga. Nova följde såklart också med och fick för sig att rulla runt bland löven. De såg faktiskt riktigt mysigt ut..


Lite gladare..



Efter att de gått kasst med matten, haft en värkande kropp, rastlöshet, sur min och en misslyckad brieost i ugn så känner jag mig på bättre humör nu.. Jag kom på att jag tycker de här klippet var sjukt roligt så jag kikade på de. Tänk om jag kunde tänkt på de redan tidigare idag?

En dålig dag..

Jag har en pissig dag och återkommer när jag är på bättre humör..

Söndak

Jag är så trött idag. Jag var den som ville gå hem och sova, Johannes ville dricka mera med Jocke. När vi kom hem somnade han nästan direkt och började snarka. Jag fick ligga vaken och knuffa på honom och försöka få honom att sluta lägga sig på sidan. Men först fattade han inte de, utan var tyst knappt en minut innan han drog igång igen. Så, han som inte ville hem och sova somnade mer än 1 timme före mig. Och jag låg och lyssnade på fylle snarkandet. Frustrerande ljud!

Jag skulle behöva plugga matte nu. Men jag orkar inte. Min hjärna är utmattad. Jag vill bara ha en påse godis !!

Jääsp!!

Lördak!

Ledig Lördag = Härlig Lördag. Förutom att jag varit tvungen att plugga idag. Men vad gör man inte för att nå sina mål? Eh..

Nåväl.. Ikväll blir de middag hos Sara och Jocke. Jag hoppas dom bjussar på något gott. Hihi:) Jag tror kvällen kommer bli riktigt bra måste jag säga. Jag har piffat till mig och är redo för mat. (jag är hungrig och mättar mig med lite OLW stjärnor just nu) Namnam.

Såg dock att mina naglar ser ut som skit. Humm. Undra om jag hinner måla ?!


Jaja, ha en bra kväll alla glada!!

Varje dag är fylld av mirakel

Nu har jag helg efter 3 långa jobbdagar. Att stänga är tufft när man pendlar. Komma hem tio på kvällen, sova, sen upp och iväg igen. Men nuså, nu är jag ledig så att jag kan eh.. plugga!

Köpte mig en sten idag. Varje dag är fylld av mirakel står de på den. Jag vet att jag inte är ensam om att hoppas på mirakel just nu. Och av de jag hört så mår en av de dåliga personerna lite bättre just idag iaf. När jag såg den stenen igår när jag packade upp varor så berörde den mig något enormt och därför fick den åka med mig hem fastän jag egentligen inte hade råd. Men den kommer påminna mig om att värdesätta allt och alla i min närvaro, och att de alltid finns hopp!


RSS 2.0