Formex : )

Fysjutton va kul de var att åka på formex mässan. Jag , chefen och kollegan gick där hela dagen igår och kikade, shoppade och hade de kul. Trodde aldrig de skulle vara så kul att gå på formex som "inköpare". Förra året när jag gick där med en skylt där de stog "folkuniversitetet" så sög de, ingen brydde sig. Men nu var de riktigt jäkla kul!

Vi besökte sedan en isbar och de var en upplevelse för sig och gav en massa skratt + kort. Och såklart en drink i ett isglas. Vi hann öven med en middag innan vi åkte hem igen. Hade en sådär riktigt bra dag alltså ! : )

Idag har jag jobbat igen.. Och jag var riktigt trött kan ja lova! Tur att jag hade öppning!! Nu är jag bänkad i soffan och där ska jag sitta med godis, chips och lite saft. Mumma!

Nej, nu ska jag kika vidare på ***. Ni får inte veta riktigt än..

Nyfärgathår & äppelpaj

Ännu en dag på jobbet har passerat. De är sjukt vad tiden går fort på jobbet, dagarna bara försvinner!! Idag blev de lunch med Martina som jobbar i butiken brevid : ) Efter jobbet sprang jag och köpte ny nagelförstärkning, testa en med pärlemo, men samma märke som sist, dvs trind. Den var jätte fin och naglarna blir ju verkligen starka av den! I Like.

Innan jag fick komma riktigt hem så var de den klassiska parkerings-jakten. Var smet fullt överallt! Hittade efter typ 15 min (och en ganska smält glass) en ledig plats. Hoppade direkt in i duschen, sen i med hårfärg. Smaskade våfflor och slängde ihop en äppelpaj. Nu är både håret och naglarna fina, och jag är mätt : )

Hah ojj, allt de ovanför skrev jag för typ 1 timme sedan, men glömde bort mig liksom och nu hittade jag dehär. Vips!
Jag fick just veta nå kul, spännande, och ja, Allt positivt sådär. Nu pirrar magen och jag funderar på hur jag ska kunna sova. ?! Hihi. Förmodligen har de lagt sig imorgon, eller jag hoppas de så jag blir normal igen! Men dehär förblir en hemlis ett tag till..



Nej, allt för mig..

Höstkänslor

Idag känner jag mig riktigt höstig. De är grått och regn ute, jag känner mig sådär hösttrött och vill ta på mig en stor stickad kofta, och gärna en mysig halsduk...

Sitter i soffan med tända ljus och har just ätit frukost.. Kikat på mysiga höstkläder. Just nu är de mysigt, men jag vet att efter typ 1-2 veckor av höst så är jag fruktansvärt less och vill ha jul-thailandsresan och sen sommar fort som sjutton.

Må gott.

Sovit som en stock.

Oj vad jag sovit inatt. Blev nog närmare 11 timmar och jag har sovit såå skönt! Problemet är att jag fortfarande är trött, förmodligen sov jag kanske lite länge, eller för lite ?

Gick upp och tog mig en dusch och precis när jag fått ur balsamet så stänger dom av vattnet i huset, utan att säga till innan. Gissa om jag blev förbannad eftersom vi fick sätta upp och dela ut typ 1000 lappar när vi skulle byta toastol? : p Smsade arg Johannes och han säger att de säkert var en läcka, då gör dom så. MEN, inte fan va de läcka inte, för jag såg när dom bar ut en gammal disk eller tvättmaskin från huset. Alltså bytte dom bara hos något.. Nu, nu är de krig i detta hus !!

Nej nu ska jag borsta gaddarna och bege mig mot jobbet.. dags att göra nytta igen!

Ikea.

Var till Ikea igår efter jobbet med mamma och Elin. Köpte ny byrå till tv-rummet och lite annat smått och gott..
Blev så mycke bättre : )



Idag är jag ledig och håller på att somna om jag gör något, så jag gör ingenting.. Snart blir de äppelpaj framför tv:n ( där jag suttit hela dagen )

Ett trött huvud

Nu är jag riktigt dålig på att skriva här. Men jag har verkligen inte orkat när jag väl haft tid över.. Har haft huvudvärk i en vecka nu, en såndär jobbig huvudvärk. Vet inte om de är nacken som spökar kanske.

Jaja, har jobbat endel i veckan också. Och när jag jobbat klart i torsdags så åkte jag till Tierp. För igår blev de löshår på Sara som blev supersnygg. Riktigt blont, lockigt, tjockt, änglahår. : )

Har köpt mario kart till mitt Wii nu så har blivit en massa spelande av också. Och sen har min farm på fejjan tagit rätt mycket av den lediga tiden. hihi.  Nej vilket oseriöst inlägg de känns som, nu ska jag ladda inför familjekampen mot floods !

Må gott..

Födelsedagen

Nu är min födelsedag över.. Den går alltid så fort! Nu är de bara ett år kvar till nästa.. hihi.

Fick massa bra och fina saker. Fick symaskin och lite tillbehör + ett underbart te av mamma och pappa. Nintendo wii av Johannes ( så förbaskat kul!!! ).En liten (perfekt om jag vill ha äppelpaj) och en stor pajform, stekpannor, kastruller och presentkort på Ikea av Elin och Danne. Och två super fins halsband av Sara.  Tror jag fick med allt nu : ) Nej juste, presentkort på blomsteraffär av mormor.

Så idag vill jag allt annat än jobba. Vill sy, äta äppelpaj och spela wii. Men jobbet kallar.. Får försöka se de positiva att jag kan kika på fler spel på rasten.. Men i min kropp känns de knappt att jag varit ledig i helgen, skulle behövt 2 dagar till för att vila upp mig. Men, de får bli en annan gång..

     


Saknar redan min karl ..


Grattis mig själv !!

Idag är de min födelsedag!! Woohoo!
Jag älskar att fylla år och vaknade flera gånger imorse, precis som när man var liten bara de att då kunde man inte somna om ens.. hihi.

Nu blir de snart tårta och paket. Älskar paket, ska bli så spännande. :)

Ha en bra dag , de ska jag !!

Nu är de nära..

Imorgon kl16.30 får jag LEDIGT! Även om de bara är helgen så ska de bli så fruktansvärt skönt. Så nu ska jag börja packa inför morgon dagens resa till Tierp. Känns så bra att börja packa för då känns de verkligen som de är nära. Och har jag inte varit riktigt duktig som jobbat 10 dagar i sträck imorgon?

De är även väldigt nära till min födelsedag. Hihi. Nästan så att jag längtar ännu mera till den. Jag älskar att fylla år! Jag älskar paket !!

Nu ska jag packa..

Sarah dawn finer



Hennes nya låt har liksom hamnat i min hjärna och försvinner inte..

Brandlarm + Alx = sant?

Jag börjar se en slags kraft då brandlarm verkar dras till mig. De är alltid jag som jobbar då brandlarmet går i centrat, har hänt 3 eller 4 gånger nu och jag har inte ens jobbat där 1 år. Och de som jobbat där flera år har typ varit med om de 1 gång. Och just de att de faktiskt startade första dagen jag skulle jobba själv. Hur stora är oddsen?!  Tydligen rätt stora : p

Idag slutade jag tidigt på jobbet och skulle ut och springa egentligen, men attans, de regnade. Hihi. Så jag bakade muffins och slappade i soffan istället.  Så mycket skönare! : )

Tror jag ska ringa My Love nu och sen kanske krypa ner i sängen, eller ? de kanske är för tidigt att sova redan..  ?

Tsunami varning..

Varför gick jag in och läste aftonböadet nu? Kommer förmodligen inte kunna somna på ett tag nu.. Är tydligen någon tsunami på gång igen.. Kanske ett efterskalv sen den senaste 2004. Och en av bojarna som varnar är ur funktion. Jag som faktiskt längtade och kände mig trygg med att åka dit igen. Just dehär är någon jag inte ville höra nu! ÅHH!! : (

Och nu vill jag helst bara sitta uppe och vänta på en ny artikel med ny information. Kanske inte ens är någon stor som tar sig fram till något land, hoppashoppas!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5627253.ab

Fysjutton!!

Nejnejnej..

Nu kommer den, tröttheten! Har klarat mig så bra dehär 5 dagarna men idag kom tröttheten påriktigt. Men de är 4 dagar kvar så den får faktiskt dra sig tillbaka igen, tack!

Idag var jag lite för trött på jobbet.. Flyttade om lite på ett rea bord och satte (utan att tänka) en prydnadsfågel på ett ljusfat med texten "tänd mig.." Jag såg sedan vad jag gjort och kunde inte hålla mig för skratt.. Flyttade ganska snabbt på fågeln igen, jag menar, vem vill ha en fågel som är självmords-benägen ? hihi

Ikväll blev de tända ljus, film & ravioli.. Kommer bli rädd av filmen och inte kunna sova.. Men jag vill se den.

Om 6 dagar..

Åh va jag är duktig!

Idag har jag jobbat min 5e dag. dvs hälften av dagarna.. Ledigheten närmar sig. Woohoo! (inte vilken ledighet som helst, födelsedags ledigheten till på köpet). Hihi

Idag efter jobbet satte jag mig på balkongen och njöt av solen en stund. Hade inte alls tackat nej till en dag vid en stoor pool eller kanske havet idag. Menmen, balkongen fick de bli. Sen när de blivit liiite svalare iaf så tog jag på mig de nya skorna igen och tog mig en springtur. Samma som sist så alltså ca 6km. Gick lite lättare idag faktiskt. Kom hem ca 4 min snabbare idag. alltid något : )

Nu har jag tagit mig en lång skön dusch och nu väntar jag på maten. Som tar för lång tid på sig. Jävla ugn på att vara seg och allmänt dum i huvudet!


.
Lugg..

Jobbar för fullt..

Anledningen till att jag är dålig på att skriva är att jag just nu jobbar för fullt. Har snart gjort hälften av min tuffa jobbvecka på 10 dagar. De känns riktigt skönt att jag snart kan börja räkna ner till ledigheten och de känns nära : ) De är liksom extra tufft att jobba när de är hur underbart väder som helst ute. Hmm..

Igår var Lina, Emeli, Emil och Robin in hit. Såg lite film, åt snask och hade de mys. Gillat!

Nu på kvällen på jobbet upptäckte jag även vad jag ska göra varje lördagkväll som jag jobbar. Lyssna på rixfm party eller vad de hette. Dom spelade party musik och de blev riktigt kul att jobba trots att jag stog ensam en lördagkväll, hungrig och lite trött. hihi.

Nej nu ropar godis-påsen mitt namn..

Duktig Alexandra!

Efter jobbet idag, trots värmen och trots lathetens starka vilja så tog jag mig ut på en liten tur i mina nya skor. Jösses vad sköna de var! Fick bli en gå i rask takt / spring tur eftersom jag får typ andnöd efter några meter bara. Men jag är nöjd för enligt eniro så var de ca 6km och jag sprang ändå ganska mycket. Sen att jag var rätt slut och nästan såg dubbelt när jag gick i trapporna till lägenheten och skulle lyckas låsa upp dörren är en annan sak. Hihi.

Nu har jag duschat och fått in maten i ugnen. Blir någon slags potatis lasagne som är asgod men inte har något riktigt namn. Den kommer sitta fint nu efter träningen. Och vem vet, kanske tar jag mig ut imorgon innan jobbet också ? (Chansen är nog ganska liten dock )

Nu har jag bara nio dagars jobb kvar till ledighet. Pjuh!

En utflykts-dag med älsklingen

Idag har jag och Johannes varit på utflykt. Hihi. Vi åkte först till thuns där jag hittade lite iaf. Ett par nya reebok tränings skor. Så nu kan jag inte skylla på att jag inte har några skor att springa i (attans). Köpte en stooor lykta till hallen och lite annat smått och gott. Även Johannes hittade ett par skor och några t-shirts. Vi åkte sedan till Ulva för jag skulle leta en krydda, som dock inte fanns där. Sedan ville Johannes visa deras gamla hus i Skuttunge så vi åkte dit. Stooort och fint hus var de verkligen! Måste erkänna att jag blev lite imponerad av Skuttunge, rätt mysigt och massa fina hus : ) Innan vi åkte hem kollade vi även in hans mormor&morfars gamla sommarstuga.  En riktig utflyktsdag. Mysigt <3

Nu har jag precis beställt ett gäng bikinis. Hittade så mycket som 7 delar på H&Ms rea. Jag som behövde en ny till Thailand passade på att skaffa 3 nya överdelar och 4 nya trosor. De blir ju trots allt slitet av allt badande där. Och allt gick på typ 200:-. Gillart! 

Nu kommer snart Johannes hem efter en liten cykel tur, då blir de jordgubbar. Sen blir de nog sova för imorgon börjar min härliga vecka. 10 dagars jobb!

Johannes <3

Semestern.

Ja, mina 6 lediga dagar gick allt för fort : ( Men blev en hel del sol, lite bad och mys med folk jag gillar!  Hade två filmkvällar med syster då vi raddade upp massa chips, dipp och godis. Kvällar som dom är något jag gillar skarpt! : )

Vi var ut till Linas stuga en dag också, de var jätte fint och mysigt. Fick lite sommarkänsla där ute. hihi.

Sen på lördagen firade vi storasyster som fyllde 25 på onsdagen. Släkten samlades hemma hos mamma och pappa och vi överaskade Elin med massa mat och tårta + trevligt sällskap. hihi. De var riktigt roligt och trevligt!! Synd att jag skulle upp och jobba dagen efter dock.. Men men..

Idag var jag ledig igen och vädret har varit toppen.. Hade 42 grader på balkongen så jag har stekt. Har dock stadsbränna vilket innebär brun på bara framsidan. Hur osnyggt som helst!!

Letar utbildningar för fullt nu också. Eller jag ska läsa kurser på distans tänkte jag. Historia och någon matte kurs. Men jag är sjukt sugen på ekonomi. Tror jag har en liten ekonomi del i min hjärna för den tanken har funnits så länge nu.. Hmm, kanske ska besöka cvl imorgon..  ?

Nej, film..

RSS 2.0