1a advent

Jag älskar juletider!! Idag innan jobbet införskaffade jag lite julklappar och de är så mysigt att lägga ner dom i påsen där jag lägger alla klappar, den börjar fyllas nu.. På lunchen sprang jag till Maxi och köpte mossa till min nya 9:-stake.

Direkt när jag kom hem till Tierp så satte jag mig och pysslade med adventljusstaken.. Den blev så fin såå : )
Imorgon kanske de får bli storstädning inför julen, eventuellt. Julstjärnorna lär ju fram!!

Nu har jag fått min helg, 2 dagars ledigt! Lär dock plugga men mina papper ligger liksom i Uppsala så får vänta tills bror kommer hem från jobbet imorgon och hoppas på att han fått dom med sig!


Julen är kommen

Nu har julen och den traditionella rushen kommit.. Det har varit full fart hela dagen vilket är jätte kul ! Blir en hel del paket-inslagning så får träna mina färdigheter inför julen, rushen minskar ju inte direkt.

Efter jobbet var de glögg-drickning hos Johannes pappa, typiskt att jag inte gillar glögg. Men de är mysigt ändå, man tar en liten sipp glögg och ser glad ut, bara för mysighetsfaktorns skull : )

Nu är vi bara hemma i den snart gamla lägenheten, Johannes är väldigt inne i sitt spelande så jag har spenderat min tid på bonde söker fru. Suttit med ett leende för mig själv, dom är så söta! ( Iallafall Hanna och Peter)

Syster ringde nyss och sa att hon förmodligen hämtar mig imorgon när jag slutar på jobbet så ska vi åka till Ikea och shoppa ! Nu blir de farligt syrran : )  Hon och Tobbe flyttade in i lägenheten idag så den lär ju pyntas!! Ska bli kul att kika på Ikea, så får jag skjuss hem också! Nu får de bli ett besök på Ikea.se.

Njut av 1a advent imorgon..

Jag gillar kap

Igår gjorde jag ett riiiktigt kap.. De var på jobbet jag fick frågan om jag köpt någon adventsljusstaka. De hade jag ju icket gjort. Jag fick då erbjudandet att köpa en vi använt som expo och som kostat 59:-, och nu är de 50:- rabatt på adventsljusstakar så att jajamen, 9:- !! Jag fick däremot diska den själv, men de var de värt! : )

Idag ska jag jobba och känner mig taggad fört! Idag startar julmusiken och de ska bli myspys : ) Sen är hälften av tentorna gjorda nu, bara 2 kvar. Och igår var vi och kikade i lägenheten och planerade de sista med Johannes pappa, nu är de nära en flytt !!

Jag hoppas på hoppet !

Flytt inom kort

Nu är allt med papprena fixat, de ska bara stämplas. Sen blire rusta och grejja + flytt ! De ska bli så himla roligt ! Jag längtar som bara den. I helgen ska vi dit och diskutera vad vi vill rusta med Johannes pappa, ägarn. Nu är de nära !!!

Generalklausul

Nu har jag hetspluggat en hel del och vissa saker börjar väl iallafall sätta sig.. Men de är så konstigt, de jag borde läramig ganska lätt, liksom bara enstaka ord, de går inte.. Men efter att ha läst generalklausulen för marknadsföring 1 gång så kan jag den. "Marknadsföring skall ske enligt god marknadsföringssed och konsumenten skall få den information som är viktig för honom"  Varför har jag lärt mig den så enkelt ?

Jag förstår mig inte på min hjärna..


Håll tummarna

Nu har min bror grejjat och donat med min trasiga datamaskin och nu verkar den fungera igen. Jag hoppas hoppas! Jag ska ha den igång ett bra tag nu för att se att den inte lägger av igen.

Så håll tummarna !!

Försmak av julen

Igår vad de dags för jobb igen. Jobbade 11-20 och den tiden bara flög iväg! Vi hade massor att göra inför VIP-kvällen på Gränby Centrum. VIP-kvällen började klockan 20.00 bara de att allt folk kom en bra stund tidigare och de var riktig fart i butiken. Så de vi skulle hinna med blev lite kämpigt. Sista timmen stog jag och "hets-slog-in" paket som skulle vara give-away, fick iallafall upp farten på paketinslagning. Vi har även en praktikant nu.. Känns lite kul, men samtidigt konstigt att de inte är jag som är deras praktikant längre utan nu är jag en av de anställda som ska lära henne. Stackarn! Tss..

När jag slutade mötte jag och Johannes upp mamma, Elin och Ann-Louise och vi tog ett varv i centrumet och gottade oss i skumpa och erbjudanden. : )

Nu ska jag släpa den feta sälj pärmen till skolan och be på mina bara knän att jag ska få sluta tidigt idag.. Jag har fan inte börjat plugga inför morgondagens tenta än !!!

Julklapps tips.

Till alla mina vänner + familj.. Nu ska jag ge er ett bra julklapps tips till mig. Jag har hittat en kärlek som jag vill ha nämligen!











Är den inte underbar?

!!!!

GE MIG ETT JOBB TILL JANUARI !!

1 av 4

Igårkväll satt jag och syrran med varsin bärbar dator i knät och kollade på andra avenyn när allt förutom våra datorer plötsligt slocknade. Strömavbrott! Vi fick ta våra små lyktor som vi plaserat ut i huset då vi faktiskt anat strömavbrott (dock kvällen innan) och leta oss fram till sängarna. Så fick de helt enkelt bli dags för sömn. När jag låg och skulle sova tändes allt igen, däremot bara i ca 10 sekunder och de blev lite läskit när de bara blinkade till sådär..

Imorse var strömmen fortfarande borta och jag som skulle till skolan och ha tenta satte mig med en ficklampa och sminkade mig. De är inget att rekomendera! Vi fick sedan skotta oss ut för att jag skulle kunna få skjuss till tåget mot Uppsala. Lite problematiskt!

Nu är tenta 1 skriven och nu ska jag börja plugga inför tenta 2 som är på fredag. Denna gång är de en större tenta vilket känns lite tungt. Dagens tenta tycker jag borde bli godkänd, men de är farligt att tänka och känna så.

Och, de är mer snö i Tierp..

Önskelista

Nu när de är så mycket snö ute känner jag julstämning. Så jag har börjat skriva önskelista! De kanske är lite mer för barn, men skriver man en lista får man ju mer som man verkligen vill ha. Så jag tycker de är bra och mysigt. I år blir den lång, eftersom de kommer behövas en massa i lägenheten. Så nu är jag uppe i önskan 33 : )

Och nu har jag även lagt ner pluggandet.. Tar de sista på tåget in och innan tentan imorgon. Ska hinna med att möta Louise och gå till frisörshopen också. Shoppa lite färg om de finns någon bra.

Hoppas bara vi kommer ut med bilen imorgon, snön vräker fortfarande ner.. De är helt galet mycke snö! Men så galet fint också : )

Ha en bra kväll!

Massor med snö <3

När jag vaknade imorse började jag med att kolla om vi hade ström. De hade vi. Gick ner och åt lite frukost medan snö stormen härjar för fullt ute. Jag och syster bestämmer oss för att klä på oss massa kläder och gå ut med Nova. De blåste skapligt mycket snö i ögonen!! Nova älskade läget och hoppade i drivorna med snö så hon knappt tog sig upp. På våran gård är de snö upp till knäna, eller strax över knäna. Helt galet mysit ! : ) Tänkt vad underbart om denna snö kunde stanna nu, tills julen är över iallafall. Men tydligen kommer värmen redan i slutet av veckan. Helvete!!



Nya roomies

Jag har fått lite nya roomies här hemma.. De är utav den lite tyngre klassen så alla hyllor är tömda från ömtåliga saker eftersom hyllorna svajjar när de hoppar upp och ner.


Den ena av de två, Herman..

Tiesto

Tråkigt men sant, jag är missnöjd!
Igår skulle jag, Johannes, Robin & Emeli in till Stockholm och se Tiesto. Insläppet skulle ske 22.00 (enligt biljetten) så vi tog ett tåg från Uppsala 19.35. Vi fick dricka våran öl och cider på tåget sades de "om vi gjorde de snyggt, som om de vore läsk". Men, att dricka något som läsk kan tolkas på två sätt. Jag dricker liksom läsk fort, halsar. Men vi fick snabbt förklarat att de inte alls var så de var tänkt, utan att de ska vara lungt och städat. Klockan 20.20 var vi framme i Stockholm och hällde i oss de sista på vägen mot Berns. 21.30 stog vi i kö då vakten säger "Ni som har biljett till Tiesto har insläpp 23.30". YES, de står 22 på biljetten men icket. Varsågod att stå ute i kylan och vänta gott folk. När vi väl kom in så hade min rygg sagt ifrån, den värkte så att jag mådde illa. Och Nej, de var inte pga alkohol eftersom jag efter dessa timmar i kylan nyktrat till igen. Så att sedan stå och trängas med folk som hoppar på tårna och trycker upp håret i min mun var ingen höjdare. Eftersom jag inte alls gillar musiken heller. Trodde faktiskt de skulle vara bättre när man va sådär, men tyvär. Tydligen var även Johannes lite missnöjd över valet av hans låtar..

De som däremot var lite kul var att vi träffade en kille med 31 piercingar ( de flesta i ansiktet), orm tunga, scarifications och ja, allt ont man kan göra. Men han var trevlig och jag fick svaret på min fråga om hur man piercar sig snett nedanför ögat.

Idag åkte jag hem med Emeli och Robin. De åkte sedan för att hämta hem deras hundvalp Zero. Jag är avundsjuk! Vill se deras bebis och för en liten stund låtsas att den är min. Tss..



Håll i er i snöstormen och var beredd på strömavbrott. Jag har korv!

Städtant

Nu är de en vecka kvar tills Syster och Tobbe flyttar ifrån Torslunda gård. Och de är väl blandade känslor, fint hus och tomt, men för tidskrävande.. Idag var de iallafall dags att tömma huset och städa totalt. Så jag har torkat tak och väggar. Något jag aldrig har gjort förut och tycker var väääligt onödigt. Jag menar, dom kommer ju inte säga "Åh va fint de förra ägarna putsat väggarna". Menmen, de skulle tydligen göras. Så nu är jag hög på citek. Och jag fick trots allt en pizza.

När jag kom hem till den kära byn, svänger in på våran lilla väg ( som ändå är asfalterad) så ser jag lite längre fram en bil i diket och en traktor tvärs över vägen. Yess, där kommer inte jag förbi så de var bara att börja backa ut i korsningen igen. För er som vet vart jag bor, så vet ni också hur dum den korsningen är och kanske förstår vad jag tyckte om att backa ut i den. Men, jag tog mig in på riktiga byvägen (grusvägen) tillslut och kom hem. Såg då att de var grannens bil som kört rätt ner i diket och träffade en annan grannes häck. Mamma funderade direkt på om någon skadat sig och jag kom på ett logiskt svar, "De beror på hur hård häcken är". Jag hoppas att häcken var mjuk och ingen kom till skada iaf. Jag gillar mina grannar : )


Nu ska jag in i duschen sen Uppsala - Stockholm - Tiesto - Uppsala. Jag ogillar att komma hem runt 04.00.

Och för er i Uppsala, jag tycker synd om er som missar ett riktigt underbart vinterlandskap. De är så otroligt fint här med all snö! ( ni får nog annan synpunkt om ni frågar grannen i diket däremot)


Obehagligt

Jag har fått höra att min bror inte kunde åka tåg hela vägen hem efter jobbet utan blev hämtad av Elin i Örbyhus pga tågolycka. Läste nyligen tidningen och då hade någon blivit påkörd inne i Tierp. Vid stationen!! Jag tycker de känns jätte obehagligt. Tog någon livet av sig mitt inne i centrum? Eller var de någon som halkade? De som också känns obehagligt är att Tierp är litet, och de kan vara någon som jag vet vem de är eller värre ändå, känner.. Ursch! Ska inte tänka så..

Får läsa tidningen imorn igen..


En dag på jobbet.

Idag tog jag bilen och körde mot Uppsala. Jobb stog på schemat och de kändes riktigt roligt. De är denhär känslan jag vill ha jämt när jag ska till jobbet. Att de ska bli kul att träffa alla och få jobba lite! Idag hade jag ett eget projekt på lagret, jag gillar projekt! Använde en del av mitt presentkort jag fick efter praktiken också, ska försöka ta en bild på sakerna och lägga upp : )

Nu har jag kollat på idol med mamms&papps, nu är de bara den spännande delan kvar. Anna får inte åka ut!  

Njut av den mysiga snön mina vänner !

Hej mitt vinterland..



Felvisande.

Jag känner att min blogg är lite fel, missvisande och lögnaktig. Jag är ju inte blond längre! Men på bilderna är jag blond. Men, jag ska göra något åt de inom kort. Lär bara få fram kort på de röda håret istället.. Så håll ut gott folk. Snart är bloggen rättvisande! : )


Silvertejp & Mystery shopper

Det har varit en låång skoldag idag, 9-16. Tss. På förmiddagen hade vi butiksarbete vilket var fruktansvärt sövande så jag kände att dregglet nästan inte gick att stoppa. Jag orkade inte heller lyssna vilket ledde till att jag hade drömmar om silvertejp, men jag ska inte berätta mer om de..  På eftermiddagen kom hon som startat upp företaget better buisness som utför mystery shopping åt företag, 1a timmen var jätte intressant. Sen blev jag trött under 2a timmen igen.. Godiset fick då rycka in och de prasslade, hatart! 

Efter skolan åkte jag och Johannes hem till Tierp. Lämnade en tröja till Lina min fina, kikade hur de gick för Tobbe i lägenheten (den blir såå fint) och sedan åkte vi hem.

Och ni ska veta att här hemma är de snö.. de är vitt! Jag älskart! Nästan så jag vill ut med kameran och försöka få ett kort. Fast de kanske är bättre att ta de innan jag åker och jobbar imorgon. Bara den inte hinner smälta : /  Men, den är iallafall underbart fin!


Nu ska jag utveckla och fördjupa mina planer på att baka negerbollar ( jag kallar de så för alla sa så när man va liten, och dom är så underbart goda så de ska vara som en komplimang, enligt mig)


Längtan

Jag vet inte om jag längtar tillbaka eller längtar till framtiden.. Jag satt och funderade på snön som faller hemma i Tierp och kom och tänka på ett av förra vinterns mysigaste stund. Jag klädde på mig full vinterutrustning och gick ut i de tjocka snö täcket med Nova och busade, de var verkligen roligt och mysigt. Hon älskar snön och de syns verkligen.. Jag kastade snöbollar som hon jagade, hon grävde ner nosen i snön och vi sprang runt. Mysigt! Jag hoppas jag får ha en lika dag med Nova i år.. 



Vitt täcke

Nu har de lagt sig lite snö på den fina julgranen jag skrev om tidigare idag. Snö är bara allt för mysigt! Om den ligger där utan att slaska dvs. Jag var bara tvungen att smsa mamma och höra hur de var hemma i Tierp. Och de var snö där också, lite mer än här. De hade ett vitt snö täcke. Så nu hoppas jag att den ligger kvar och längtar tills jag kommer hem imorgon. Här i stan smälter den tyvär på asfalten och stannar bara på bilar, och bordet på balkongen ungefär..

Men imorgon, då vill jag se vitt !
: )

Ny cider.

Jag var in på systembolaget idag för att införskaffa mig lite smask till helgen. När jag gick och kikade bland hyllorna blev jag kär! De har kommit en ny cider (den kanske har funnits ett tag?) som har jättefin burk! Jag var bara tvungen att köpa en bara för att den var så fin. Smaken är svarta vinbär, vingummi och lime. Jag gillar däremot inte svarta vinbär, men vafan, burken va fin!



Är den inte fin ?

Skoldag

Idag har det varit en skoldag. Men jag har nog inte lärt mig något alls. Men fått papper på de som kommer på tentan iallafall. Jag borde verkligen börja plugga nu men jag orkar inte. Jag tar de i helgen. Sen är de bara att råplugga i 2 veckors tid. De är inte bra för hälsan att ha 4 tentor på två veckor! Dock, ska jag klarat!!

Och, de är så mysigt! En som bor här i huset (en tant tror jag) har ställt ut en jättefin julgran som står och lyser utanför hennes lägenhet. De är så mysigt med jul och jag blir glad varje gång jag ser den! Mer granar fram tack!


31 ynga små dagar!

Lägg datumet 19 december på minnet! De är då alla lyckliga FiD:are tar examen. Dvs JAG tar examen !!  Presenter och tårta till mig tack!  Men de är så galet, nu har dehär året snart gått och jag har pluggat klart.. 31 dagar är INGENTING!

Men vad ska jag göra sen ?

Nu händer allt.

Igår var de bombhot mot kvarnen. Idag är de bombhot mot SEB banken nere vid gågatan och ett stort område har varit avspärrat. De är lite obehaglig känsla. På vägen hem från skolan kändes de konstigt, de var grått och regnet öste ner, de blåste som bara den, vid musikens hus står 2 polisbilar, 1 ambulans och 1 räddningsbil och jag vet att de undersöker en misstänkt bomb nere på stan.. Ursh!

Mina kära klasskompisar som pendlar blev också utsatta utav strömlösheten till tågen och blev sittande på tåget. När de väl började åka sakta sakta fram var tåget tvunget att nödbromsa, någon försökte ta livet av sig. Men tåget hann stanna pga att de körde så sakta som de gjorde. Och de ser bara den där personen, stå brevid spåret när tåget passerar. Den personen skulle inte dö.

De positiva händelsen är väl att de faktiskt snöar nu : ) Weei !!


Mycke snö tack : )


Nu ska jag äta, kolla på andra avenyn och hoppas på att denna dags händelser lugnar ner sig lite. Förutom snön då !

Slipp bombhot!

Jag skall ge er, mina kära läsare, ett väldigt gott råd. Bo inte uppepå en galleria!! Idag, första dagen i skolan, första dagen på länge som jag skulle komma hem tidigt. Men NEJ! Bombhot mot kvarnen gjorde att poliser stog och vaktade huset och ingen fick komma in.. Tji fick jag! Bara att fördriva tid på stan, IKEA och hos Johannes pappa. Alltså, vill ni komma hem när ni känner för de, bo inte som min karl gör!!

Jag gjorde dock något mycket modigt idag. Jag gick fram och pratade med poliserna. Observera att jag är rädd för poliser. Men jag kände att de fanns ett behov, vi behövde ju veta om vi skulle få komma in snart. Men de stackrarna visste inte, de sa bara att de jobbade på de hela och att de höll på att bli isbitar av att stå där. Skulle gått dit med varm choklad kanske ? : )

Imorgon blir de redovisning av grupparbetet då vi planerat en egen butik, uppstart och ett år fram. Blir dock kort dag då läraren fått en hjärtinfarkt, stackarn. Han som ser så fräsh och frisk ut! Men han ska komma och ha en kortis med oss iaf. Inför tentan : /

Kom ihåg mitt råd!!

Jag behöver Energi!

Nu är de Söndag igen och inte känner jag mig nå piggare. Har visserligen lyckats sova i helgen iallafall så jag hoppas att de fortsätter i veckan så jag slipper dessa sömnlösa nätter som förföljer mig! I hopp om att få mer energi så ska jag börja äta mer frukt och grönt. Eller, jag ska försöka!

I veckan lär också de underbara tenta pluggandet dra igång på allvar. Tro mig, jag har aldrig mått så dåligt över tentor som jag gör nu. 4 st på 2 veckor, de är galet!! Plus att jag känner föör stor press på mig själv vilket inte för saken bättre. Jag stöttar mig med att de är slutspurten nu!

Hade däremot en väldigt bra dag igår så jag ska inte bara klaga nu. Åkte till Gävle med Sara och shoppade lite saker till lägenheten. En rosa skurhink bland annat som passar Johannes perfekt. Tss. Vi åt på MAX och blev förföljda av en gigantisk MAX hund. Och kikade lite på examen klänning åt mig. Kvällen spenderades hemma hos Emeli & Robin. Lina & Emil var också där och vi drack lite och hade de trevligt!


One last day..

Imorgon är det sista dagen på praktiken. Jag har varit där i 7 hela veckor nu !! Har även lyckats få iväg den skriftliga rapporten som slutade på 8 sidor, äntligen! Men de känns inte så tungt att de är sista dagen på praktiken imorgon. Nästa gång jag ska dit är nästa fredag och då som en anställd, på visstid : ) Kommer bli skönt med lite kortare dagar nu ett tag, även om jag har 4 tentor att plugga till, jippi : (

Min trötthet blir bara värre. Igår somnade jag på lunch rasten vilket inte alls är likt mig. Inatt har jag sovit jätte dåligt och de har märkts idag.. Ont i kroppen, seg och klumpig. Inte så passande när jag jobbar med porslin och annat ömtåligt. Kan dock medela att inget kommit till skada!

Tur att de är helg imorn! Men vaad händer i helgen? Linnéa kommer hem från söder och jag lär se människan innan hon åker "hem?" igen..  Men mer då? Sova? Vila? Plugga? Galejja? Jag vet inte!!


Ungefär såhär jag känner mig
..

Trött?

Hur trött är man om man lägger fram 3 par strumpor när man lägger fram kläderna man ska ha på sig, och sedan blir helt förvånad och förstår inte alls hur alla 3 par strumpor hamnat där ?

Present till fossingarna

Nu har jag alldeless för länge gått omkring i halvdanna skor. De är inte så bra när man går och står hela dagarna 5-6 dagar i veckan. De stackars fossingarna blir ömma och mina knän gillart inte heller. Dum som jag är prioriterar jag alltid att skorna ska vara snygga, sen skiter jag i hur fötterna mår. Men idag tänkte jag till, att de stackars fossingarna som bär hela min kropp varje dag borde få lite lyx. Så jag åkte och köpte ett par riktiga jobbar skor! Inte såå snygga, men vääldigt sköna. Duktigt av mig tycker jag : )


Min Lediga Lördag..

Idag har jag faktiskt tagit lite kort med min kamera.. Även om jag fortfarande saknar en lektion i hur man tar snygga kort (Danne!?!?) så har jag lekt lite..


Jag har varit duktig och bakat pepparkaks muffins
med hjälp av min pepparkakskrydda jag köpt på MIQUE.


Skulle ta kort på Oliver men linslusen Nova var i huset..


Men lite kom han med ändå..


Sen kom SötNovisen igen..


Sötnoos..


Baltasar, my love..


Mitt kvällsfika..

Flytt kostar..

Johannes skulle åka bort ikväll så jag satte mig för att skriva ner ALLT vi behöver köpa till lägenheten. De är en lång lista kan jag lova.. Och summan bara stiger och stiger. De kostar att flytta, iaf om man vill ha snyggt! Jag har sagt till Johannes att ju längre han blir borta desto längre blir listan : )  Tss..



Nu ska jag fortsätta..

Nålspruta.

Ursh och fy!, nu har jag varit och tagit vaccination mot influensan. Eftersom jag ska jobba julextra och absolut inte får ligga i influensa så har chefen betalt en spruta åt oss alla. Problemet har varit min sprutskräck. Jag tvekede först om jag skulle ta den men bestämde mig sedan att de faktiskt är bäst då jag ska jobba bland massa folk. Så jag ringde mamma och pappa så de fick komma in till stan och gå å ta spruta med mig. Jag kan lova att jag var rädd när vi väntade på våran tur, satt och småskakade. Väl inne blev de jobbigare men när jag berättade om min skräck och att jag brukar svimma de flesta gångerna så la de mig fort på en säng och tröck in nålsprutan(som jag sa när jag var liten).. Sen fick jag ligga där tills mamms och papps var klara.. Så jag svimmade inte som tur va : ) Och nu känns de så skönt att de är gjort! Ingen mer spruta på läääänge tack!! De enda roliga är mittplåster, fick två plåster som korsar varandra. Nivet som alla har i barnfilmer : )

Vi var sedan och kikade i lägenheten så mamma och pappa fick se den innan vi åkte vidare till Ikea och köpte en TV-bänk på fyndhörnan. 150 rikstaler billigare pga en osynlig liten repa, kap! : )

På återseende..

Nu är de jul igen..

Jajamen, nu är julen här!! Varit hård men galet rolig dag på praktiken. ALL jul kom och hela butiken skulle göras om till jul!! Jätte intressant och kul att få se hur de går till.. Plus att de bjuds på julfika dessa "plocka-fram-julen"-dagar, älskar lussekissar : ) Fick hoppa in och jobba nu också, slutade praktiken 18 men då var de sån kaos så fick stanna och jobba till 20, inte helt fel då en timme kändes som 1 minut ! Vi blev även bjudna på lunch idag, mumma! Jag har alltså haft en väldigt bra dag, men är aningens mör nu.. Men bara att vila nu, för även imorn äre full fart : )

Jag har även hittat tusen saker jag vill julpynta lägenheten med !! Hoppsan : )

De blev visst fest..

Vad hände igår? JO, de vart fest.. Jag som skulle vara nykter och njuta av att jag var ledig och hemma i Tierp. Men icket! Jag fick ta min sparade skatt, min likör 43, och åka till Emil & Lina där vi mellan landade lite. Vi åkte in till Gävle och jag höll på att somna på vägen in, jag var trött.. Väl inne hos Kalle så blev de bättre, jag vaknade till och blandade en Rosa pantern! Anledningen till att jag vaknade till var nog Emeli och Lina. Eller va vi Gunhild, Sissel och Rosi? Jag hade iaf kul, och jag skrattade så jag nästan grät när Lina/Sissel berättade att ....(de får ni inte veta) ! Men när Kalle skulle på krogen så fick vi sätta oss i bilen hem igen, så vi åkte till Emil & Lina och fortsatte där. Och där hände de grejjer. Emeli fick mig på fall (ordagrant), och vi dansade, sjöng och hade de kul!

Idag har jag kollat in lite möbler här hemma som jag ska måla om och ha i lägenheten.. Den ska bli såå fiin! Även om jag förmodligen inte får köpa min efterlängtade soffa : (

Nu ska jag nog packa ner lite av mina saker.. Känns konstigt, kul, jobbigt, spännande och sorgset på samma gång.. Men jag tror de blir bra!


RSS 2.0