Sockerärtor.

Min kropp ska nu styras upp.. Tränings schemat blir nu :

- Två danslektioner på Torsdagar
- Body attack på Söndagar
- Minst en promenad

Jag ska även sluta med mitt lilla gottegris liv. De funkar inte längre.  Så nu sitter jag här med ett gäng sockerärtor, de är riktigt gott faktiskt. Plus att jag har hört att ärtor är bra fett ätare, brabra.

image161
Men lite godis är jag nog värd.. thii.


Fullbokat.

De är nu den 30/8, dvs. dagen då all dans drar igång.. Jag ska allt satsa på samma som förra året, show avanc och latino övade. Ett litet problem uppstog dock igår.. Jag hade tidigare på dagen kollat in läget och sett att min latino grupp var fullbokad, lite kul påsätt och vis tänkte jag.. Själva problemet var då att jag senare upptäckte att jag var anmäld till latino avanc och inte övade.. Visst, avanc är roligare men kolla in tiden på bilden nedanför. Så jag trodde mina högklackade latinoskor skulle få vila en termin, men icket, dom har nu fixat så jag får gå i min rätta latino grupp ändå : D  Så nu är jag glad..

       

Tiderna & latino gruppen

Showdance gruppen

image158

Ge mig ett jobb!

Jag börjar känna mig desperat efter ett jobb nu. De känns lite smått omöjligt att hitta, eller så är de jag som kanske är liite kräsen också. Men jag vill trivas där jag jobbar. Men jag har så mycket jag vill köpa och göra så jag är så sugen på en riktig lön !  Ska söka så mycket jag bara kan nu så jag får gå på en riktig shopping runda..


image157
Ge mig..

Surpuppan själv.

Även denna dag har jag spenderat hos syster som bebisvakt. Men lilla Nova var helt underbar idag, hon har legat  i mitt knä framför tv:n och sovit nästan hela dagen. Hon var verkligen gosig! I´m in love <3

Nu på kvällen var jag till Sara och de var kul. Hon hade fått hem små kaffemjölks burkar, 100st i varje kartong. De roliga var att de droppade något som såg ut som kaffemjölk från ena kartongen. Sara fick gå igenom alla små burkar och se vilken som läckte, den 95 burken var de. Haha, gud vad kul vi hade åt de.

Men kvällens missnöje, Johannes ser the bourne ultimate med sina komisar, utan mig. Den som VI skulle se, nu är jag surpuppa nr1. Låt mig påpeka att jag gillar dessa filmer väldigt mycke och sett fram emot att se den. Killar ! Men, jag älskar dig.


  
image155

Denna lilla krabat förgyller alla i hennes omgivning..

Gårdagen.

Jag lär då säga att kvällen igår blev både jätte bra och misslyckad. Det var allmänt trevligt och roliga människor. Men felet var att en del av festen, de tredje födelsedagsbarnet Martina inte var där. Tycker synd om dig gumman och jag hoppas verkligen att allt går bra nu !

Nu är jag iallafall i Uppsala och har varit och kollat på en jättefin lägenhet, dock är de inte jag som ska flytta utan Johannes och hans far.

Jag är även inspirerad av alla nyttiga människor som finns runt mig så jag skall försöka jag med. Inga springturer men promenader iaf. Kanske ta en båttur i brors roddmaskin också. Nu ska de ske !

image151

Kalas för tre.

Ikväll händer de, vårat traditionella kalas för mig, Martina och Robin (dock är de andra året iår bara). MEN jag är taggad inför kvällen och ska snart skutta in i duschen, fixa håret och sedan åka till syster och vakta bebis medans hon rider.. Skall även färdigställa mina muffins som skall bli tårta med ljus i. Mörner ville nämligen ha tårta så nu ska han få en alldeless egen.. Thii : ) 


Jag drömde en konstig dröm inatt..

Svår fattade Sverige.

Jag satt just och läste artiklar om tsunamin 26/12-04 från aftonbladet. . De är nästan komiskt hur trögfattade Sverige var, senare samma dag sa dom att 2 svenskar hade dött och ett helt dygn efter var de 10 svenskar. Visst de var dålig komunikation, men hur många ringde inte och berättade hur de var och allt visades på tv. Trodde dom att bara två svenskar dog efter att ha hört och sett allt de ? De är så skrattretande och irriterande vilken tid de skulle ta innan de förstog vad som hänt.. På många ställen var även svenska representanter på plats sist.. hmm..

Nej, nu ska jag inte vara såå negativ mot Sverige, jag gillar ju mitt hemland såklart..

Mitt liv som barnvakt.

I Tisdags kväll gick jag på mitt pass som bebisvakt. Eller jag hade sovande jour. Jag och syster körde upp halm på skullen också, vi är ju bra duktiga alltså. Sen blev de film och godis. På morgonen när Elin skulle uträtta lite saker fick jag rycka in och vakta lilla Nova, vilket gick bra enligt mig själv. Dock har hon lärt sig vilken makt hennes tänder ger så hon gillade att bita mig, men då tvingade jag henne att mysa och se Harry Potter så hon somnade i mitt knä : ) Hon kan få bra galna ryck den lilla isbjörnen..

På kvällen var vi till Martina som fyllde år och bjöd på smörgåstårta, gott ! Men när deras förfest började dra igång åkte vi hem istället.
 Även varit ut en sväng idag och vaktat lite, men de är så mysigt så gör absolut ingenting : )

image146

image147

   

"Moster Alx"

Dagens känsla är trött men överlycklig .. Jag känner mig som en stolt "moster alx" nu. Imorse ringde klockan 07.25, vilket är väldigt tidigt för att vara min klocka på senaste tiden.. Jag, mamma och Elin satte oss i bilen mot Enköping / Västerås där vi skulle hämta systers lilla bebis, Nova. Jag har då aldrig sett en sån liten krabat som lurvar omkring och bara ser allmänt nöjd ut.. Thi. 

Väl nu hemma så har jah redan varit hundvakt. Jag känner mig som världens bästa hundvakt (nästan) för vi hade så roligt när vi lekte och myste ute i gräset.. Hon är heeelt underbar och jag älskar att jag ska vakta henne lite varje dag : D  

Krabaten Nova  .. 

image144 
     

...

Ursäkta röran, jag bygger om ..

Party med vatten.

Ikväll är de poolparty som gäller ! I med en bikini och lite dricka i väskan och allt bra underbart : )

Observera att glassen idag blev mycket bättre men jag kännde mig för tjock så jag gick ut och gick och såg en jätte fet larv med gula prickar på som gjorde att jag ändå inte kände mig så jätte tjock men jag fortsatte att gå ändå hem till Linnéa och prata lite, ta en godis och sen gå hem igen men då var inte den feta larven kvar. .

    image139

Misslyckad glass

Idag satte jag mina glassmakar kunskaper på prov och jag tror jag lär jobba lite på dom. Mango glassen blev lite klumpig och såsig liksom. Så imogron blir de nya tag, blåbärs glass ! Jag skall kämpa för att få fram den perfekta glassen, jag ska bli mästare !


Detta är min nya vän, glassmaskinen..

Barnkalas.

Jag älskar att fylla år, denna dag har varit jätte bra : )  Fått massa fina presenter och grejer.  . Nu på kvällen så har vi grillat och ätit tårta (mitt barnkalas), mys! Och jag har fått en jätte rolig grattis hälsning från Jackie ( brors "tjej" i USA ), så otroligt gulligt kort/video ! 



Jag har även kommit på att Elvis dog de datumet jag föddes, dock föddes jag 11år senare..Som Sara sa: Är jag den nye elvis kanske ?

  
Elvis, Alx? Alx, Elvis?


Imorgon skall jag göra glass i min nya glassmaskin : D

Ja må jag leva ..

Låt mig påpeka att denna dag är mycket viktig.. De är ju faktiskt min födelsedag. Jag älskar att fylla år verkligen och känner motsatsen till vad Martina skrev i sin blogg, Jag vill ha paket i massor, thi..


image130

Liten komplitering till inlägget innan.

image129

Denna sängkant är mycket farlig.. Under våran förfest slog jag i huvudet ett antal ggr, och även Louise lyckades en gång. . Säger bara de, dåligt plaserad och inte skrattattack vänlig.

Kryssning Sthlm-Tallin-Sthlm

I måndags åkte jag och Johannes iväg på kryssning. Vi hade planerat en rätt lugn liten semester mån-ons sådär. Men som vanligt finns de alltid ett MEN ! Vi hade tagit en cider/öl på soldäck, hunnit gå vilse på båten, ätit och grejat så hörde jag hur mitt namn ekade bakom min, fast jag ignorerade då mitt namn men inte Johannes. Där stog Louise och Erik ! Hur stor är chansen att man lyckas boka samma kryssning liksom ?! : D Vi bestämde oss iaf för förfest i våran hytt, vilket spårade till viss del, men vi tog oss till nattcluben där de var kul men speciellt. Just de, där emellan blev jag och louise övergivna, utlåsta och jagade. Ca kl.04 gick vi och skulle sova och då mådde inte alla toppen, kl.07.50 ringde klockan, då var de frukost och seeetesajing in Tallin. Inte allt för pigga tog vi oss ändå igenom dagen . Louise och Erik stannade i Tallin och jag och Johannes gick på båten igen. Riktigt mysigt hade vi de : ) Helt såld på denna resa, lär göras om !! + att jag vann 50 kr en gång på en sån där spelmaskin : D



Första kvällen och Festen ..
    
   
   
 

Tallin ..
  
 De är faktiskt bananer  : /   

Shopping ..
 


( Reklamen om Amarula kom precis, drick inte de.. Lr shotta de inte i plastmuggar )

Godis.

Jag sitter och läser aftonbladet och nu kom jag till denna artikel:

"Det finns ingen siffra på hur många som är drabbade i Sverige. Många vet inte ens om att de är sockerberoende.
 Symptomen är depression, näringsbrist, viktuppgång, trötthet och blodsockersvängningar."

"Hon har alltid varit en godisgris. Men från barndomens längtan efter lördagsgodiset har sötsuget utvecklats till ett beroende. Jag är så ofattbart trött på godis, ändå fortsätter jag att äta.
- Jag hade ett år när jag höll upp. Men så förlorade jag kontrollen igen. Jag försöker börja om varje dag, och varje dag slutar med en godispåse och ett misslyckande."

Jag känner mig träffad av denna artikel. .

image107

Cityfesten.

Fredagen:  Kvällen började kanon hemma hos Kalle. Dock blev vi väldigt sena in till cityfesten men de gjorde inte så mycket. Hemma hos Kalle fanns en helt ren dalmas som jag var tvungen att prata dalmalska med så han skulle förstå mig, dock gillade han inte de så om jag inte vore tjej skulle han dödat mig påstog han. Dock är jag inte rädd för en dalmas på en dalahäst : )  Väl inne i Gävle letade jag upp Kim och hans vänner och gick till ett öltält tills dom skulle åka hem. Då blev de leta upp dom andra igen och då hände mindre roliga saker, énligt mig.

Lördag: Eftersom solen sken i Tierp så plockade jag ur regnjackan sen kvällen innan och lät den stanna hemma. Vi åkte till Kalle igen men de var inte alls samma drag och jag ville se Dileva. Men alla var så sega så jag missade Dileva : (  De roliga var att på fredagen blev dalmasen packad för han fick alla klunkar när vi spelade pyramiden, och lördagen var likadan. Jag var så nöjd efter att han drack 2 öl efter jag gett han 20 klunkar. Bra gett av mig : )
Inne i Gävle var de faktiskt tråkigt.. jag köpte min vegetariska wrap sen ville jag hem men var bara jag som ville de.  10 min innan 23.45 bussen gick blev vädret lite blött sådär, spöregn. Så vi skyndade oss till bussen och åkte hem. Dock han vi bli extremt äckligt blöta . Denna kväll var rätt ovärd enligt mig  !

1    2    3

4    5

1. Dalmasen som jag ser han. ( som en apa alltså )
2. Älsklingen : p
3. Rent kort på Tomas
4. Edith som galen
5. Dalmasen med sitt first aid kit , dvs. 6pack öl. Observera att han har ekologisk öl däri. Dileva stile på de !

Karameller.

När jag kom hem igår kväll hade mamms köpt en massa mycke godis åt mig på någon karamellaffär hon och syster åkt förbi när dom skulle kolla på Elins blivande vovvsing : ) De är gott och roligt godis och jag blev as glad : D Plus att jag fick ett pärlhalsband av de allra finaste material, GODIS , och en ren banan i GODIS : D

     

image100

Aspeppade tjejor bakom scenen. ( klassiker kort )

Varför ?!

Varför ska de vara dåligt väder just den dagen jag är som ledigast denna vecka ? Jag hade ju planerat sol och bad idag. Såå typiskt !

Igår var de iaf fullt upp. Scensminka. Åka till Gävle. Träna x2. Äta. Byta om. Vänta. Dansa. Byta om. Vänta. Dansa. Äta. Gå runt på cityfesten. Åka hem.  Så kändes typ dagen. De som var lite kul var att våra backstage tält var granne med Anna Books tält. Och skämmit nog stog jag och skrattade för mig själv över en vad jag trodde var scengubbes frilla som vandrade runt där bakom vid oss. De skämmiga var då att han var en medlem i The refreshments ( stavning?). Aja, sånt händer : p 

Idag har jag ont i halsen och högra örat, tror de är allt dansande med lite halsont som grott sig lite.. Men nu bakar jag bullar och dom har jäst klart nu så lär sluta skriva : )

image94

Taggad, lr inte :/

Idag var de sista träningen inför cityfesten imorgon, trodde jag. Efter en brutalt varm och plågsam bussresa till Gävle fick jag veta att imorgon kl.12.00 är de extra träning, i ca 2-2 1/2 timme och alla grupper. Dvs, de kommer bli varmt varmt varmt. Igen ! Jag trodde jag bara behövde plågas idag. Nej nej !  Imorgon blir de iaf bil in så blir ju liite senare iaf.. Dock vet jag vilken kick man får när man väl står på scenen så allt kommer kännas värt imorgon kväll.

Snart skall även planeringen inför Mitt, Martinas och Robins födelsedagskalas dra igång har jag och Robin konstaterat.. Kul som faan :D

Nu väntar film, bulla och oboy : )

Mitt liv som misslyckad läppglans vårdare.

Jag har konstaterat att jag är sämst/ helt misslyckad på att vårda mina läppglans. Jag införskaffade mig i höstas ett från H&M, de stinker efter en krogkväll nu SPRIT. Liksom, doppade jag de i drinkarna lr ? Och nu har även mitt lancome läppglans tagit stryk.. mitt bästa läppglans ! ! ! De luktar nu nacho chips / majs. Visst, jag åt de sist jag och Linnéa var ut på krogen och de var senast jag använde de...Men hur faaan kan jag fått lukten in i läppglanstuben ?!


San francisco / dooleys



Nacho / majs

Bränd glass.

Jag har idag ätit en bränd glass.. En glass ska ju fan vara kall, fryst, inte smaka bränt.. Denna glass gjorde mig väldigt förvirrad .

Nu ska jag sova. Är ovanligt trött och känner mig nästan lite sjuk så om jag sover går de förhoppningsvis över.


Nattinuffsan.

RSS 2.0