Galejj på riktigt.

Nu ligger jag i soffan och vilar efter att ha tränat ur all onyttighet från igår. Men ojj vad nöjd jag är med kvällen : )  Åkte till syrran och vi testade kläder och efter att äntligen funnit de kläder som kändes rätt gjorde vi taco som smaskades i stora lass medan vi påbörjade festen. Förfesten innehöll sminkning och allt sådant viktigt och även kareoke och drickspel. Men jag och Elin ville in och köra våran snål kväll så nio tåget blev de. Tobbe, Mörner och Håkan skulle åka senare, till flustret. Men helt plötsligt står de 3 pojkarna i baren på seven och allt drog igång rejält. Träffade massa folk jag inte träffat på länge, så förbaskat kul : ) Lyckad kväll även om en läskig typ förföljde mig.. ( Och även om jag har ett ont blåmärke från tågresan, jävla boord ! )

Tack alla för en underbar kväll. Nu börjar laddning för min och Linnéas kväll .

image190

Åhh, jobbiga jävla ord..

En rolig idé..

Sitter nu och samtalar med Linnéa på msn medans mina special bullar står i ugnen.. Vi har kommit på en sådan rolig idé. Linnéa kollar på systembolagets hemsida och hittar massa smaskiga men konstiga drinkar. Så vi skall gå ut någon kväll framöver och pröva bartendrarna, haha, watch out bartender ! Vi ska alltså typ be om en Barbro, Bernad, Dark angel eller Aday in may.. Vet dom inte vilken de är skall vi sucka, beklaga oss över dåliga bartendrar och sedan be om en annan, lika konstig..  Det kan bli roligt, iaf om man heter Alexandra och Linnéa.

Linnéa laddar även min dator med party nu, Gyllenetider - Leva livet och en smile som rycker med ögonbrynen i tackt.. Sug på den ni ; p

image188  image189
Barbro & Dark angel

Leénde läppar..

Fikat med Simon igår var väldigt lyckat.. Skratt, skratt och åter skratt.. Vi kom också på att han har haft samma äckliga lånemobil som jag nu har, stört.

Väl i Uppsala köpte jag och Johannes pizza. "Ok, jag borde inte ha ätit den pizzan men åt bara en halv". Sågs på idol, jag blev: stum, glad, frälst, förstörd, rysande SHIT.. Daniel är så förbaskat jävla häftig !!



Lyssna, njut och le..

(Tack Elin för instruktionen om att lägga in en video)

Nyttigare liv..

Mitt lite nyttigare liv ger resultat, jag är så nöjd. Inte trodde jag de skulle ge ett litet resultat eftersom jag fortfarande fikar en hel del och lyckas äta godis lite då och då. Men där ser man. Thii =)

Sitter nu och tar mig en äggmacka och lite te och målar naglarna.. Ska snart iväg och fika med Simon innan jag sedan åker till Uppsala.

Jag och syster är väldigt sugna på fest på lördag. Så får se om vi tar en krogvisit , hoppas !  Drömde liksom inatt att vi skulle ut och fira för att jag och Simon hade varit med i en tävling (typ som vi höll på under språkresan, tävlingar i allt ) och vi fick vara med på nyheterna för vi lyckades tömma ett bollhav på IKEA väldigt snabbt lr galant lr nått sånt.. Vi vann iaf tävlingen och de var de vi skulle fira och jag bara log när jag vaknade för vi hade så kul allihopa .. Thii..


Jag är nöjd idag ..




Mys med Nova..

Jag har varit barnvakt åt älsklings Novisen idag, hon är så mysig.. Nu har idol varit också och jag verkligen rös när Patricia sjöng hurt. Den låten är så brutalt fin..



Denna speciella låt..

En dag med min älskade..

En dag som denna är verkligen nyttig lite då och då.. Har bara spenderat min tid med älsklingen och haft de allmänt slappt och mysigt. Färgade och klippte honom dock.. Jag älskar honom. = )

Syster hade lagt in lite roliga bilder sen ullareds resan.. Känner mig väldigt osocial när jag ser dom. haha.. elinsblogg. .   Lägger även upp ett litet smakprov själv..

image187





















Hade bra..






Shoppat och klart..

Räknade just på kvittona från helgens resa och fick de till lite mer än 100 varor.. Jag har alltså stor shoppat : ) Är hel nöjd med alla sakerna ! De är alltid lika kul att stå i kassan med helt full "big size" vagn och betala så lite.. Me like it ! Så alltså, jag har shoppat som en galning och mår då helt perfekt nu!

Bussresan gick även kanon.. den är lite mysig på något vis. Och i fredags kväll skrattade jag och Elin åt våran mosters snarkningar så tårarna rann och vi fick bita i kudden för att inte väcka dom andra.. Inspelningen är helt klart skrattframkallande.. Haha.

Lite bilder på shoppingen..

    
  

Även köpt ett par till skor, älskar dom !! Och en helt underbar mjukis dress.. Mitt liv känns så bra i den : )
Fick också mitt H&M paket och mina beställda smycken innan vi åkte så lägger in lite smakprov där med..

  




Två jobbiga dagar.

Min tågresa till Uppsala igår måste jag säga var väldigt äcklig. Eftersom tåget först blev helt kolsvart i Tierp och jag fick en smäll av dörrarna på min hand och för att vi senare körde på en älg. Vilken jävla smäll alltså, urs. Jag mådde riktigt illa efter de, inte så kul att höra hur alla benbitar slogs mot väggen breve mig.. Stackars älg ! Dock undrar jag hur älgens ansiktsuttryck var när den såg tåget.. Jag får sån rolig bild om hur den kunde sett ut.. tss.

Denna dag då.. Jooo, de är något skumt med tågresor och mig nu.. först såg jag min stora drömhund. Jag har seriöst ALDRIG sett någon så söt hundras. Tror de var en mops. Sedan gick jag in på menyn på min fina rosa mobil och tror ni inte den hänger sig.. "Åhh" tänkte jag och försökte på alla vis lösa detta vilket ledde till att jag tog ur batteriet och telefonen dog.. Problemet är att den inte går att starta igen. Såå gott folk, vill ni nå mig kan ni glömma att jag svarar på min rosa mobil. Har dock mitt halebop nummer och mina närmaste har de så fråga dom isf. .

Skall fylla mp3n med härlig musik nu för kl03.30 ringer klockan ( inte på min rosa mobil :´(  ) och den traditionella bussresan till Ullared påbörjas.. Så underhållande sms och samtal är välkomna imorgon fm och lördag em : )


Nattinuffsan. .





(Pann)KaksMonster.

Pannkakor lär vara bland det godaste som finns.. Och bara för de skall jag nu steka maassa pannkakor som jag sedan skall mumsa i mig ..

image176













SkrotAlx.

Tro det eller ej men imorse skuttade jag upp och drog igång en storstädning. Upptäckte att mitt rum innehöll otroligt mycket sopor. Varför sparar man 2 kassar fulla med kassar ? Jag kände mig verkligen som en skrotnisse.. Rummen som inte hanns med idag får bli en annan dag : )

Efter denna starka insats av mig så åkte jag på massage.. De är så underbart, ryggen känns flera kilo lättare nu : ) Nästa gång ska vi göra en rejäl foskning i min rygg. Vi upptäckte idag att även min höft är sne, och när jag står rakt kunde man se en kurva på ryggraden, not good. Så att, nu skall jag boka tid för knäna eftersom dom tydligen också kan påverka ryggen eller så ryggen påverka knäna. .  Gaaaah, blir galen på min snea kropp, ihopplock hela skiten..
Nu vaktar jag Nova igen, hon ligger och ålar sig på golvet av någon konstig anledning.. Ikväll blir de idol och sen åkta till älskligen, tror jag..

Du & Jag ..





"Kurra-gömma"

När jag vaknade imorse och skulle äta min vanliga grötfrukost fick jag order av mamma att vakta Nova medans hon skulle handla och greja. Så nu sitter jag och vaktar den lilla krabaten som har somnat. Vi har lekt "kurra-gömma" på ett gott hundvis, jag gömde godis och Nova fick leta. Hon somnade även i mitt knä förut dock måste hon trott att jag var väldigt bred eftersom hon rullade runt och höll på att flyga ner i golvet.. Men jag hann rädda henne men hon blev nog lite chockad för hon kröp ihop så mysigt i mitt knä sen .. Thii.

Dagens träning kan inte bli av eftersom den är typ halva idol, de går inte för sig !! Men kanske hinner med någon promenad under dagen : )


Ge mig sol och värme..






Pjuh.

Nu jäklar har jag varit duktig.. Eftersom de inte blev någon box stog jag mellan ett stort val. "Ligga i soffan" eller "Träna på annat vis" . Efter mycket tvekande så gick jag ut till bror och lånade hans roddmaskin. Så nu har jag rott hela 4km vilket kändes rätt lagom såhär första gången. Men fan va kul de var : P

Nu ska jag krypa ner i soffan, dricka te och se någon bra film..


Fat smash !!

Eftersom jag inte riktigt klarar av den äkta fat smash metoden så kör jag min egna som innebär träning. Ikväll blir de box med Martina, jag vet dock inte hur de ska gå till med tanke på träningsvärken från gårdagen .. Men vafan, fat smash !!!

Martina har även fixat en tång åt mig nu så vi kan sätta i löshår på henne. Jag kommer bli så sugen på att sätta i själv.. Men efter 3år på frisörlinjen så behöver faktiskt håret vila. Urs vad jag har plågat mitt hår under dessa år : / Lånt till kort, brunt till blont, blekning på blekning, löshår, massa slingor. Men efter att ha missbrukat wellas self warming mask så börjat håret återhämta sig faktiskt.. Så vem vet, kanske blir de löshår till julen : )

image174


En underbar tanke ..
image175



Nu jäävlar..

Har kommit hem från mormor och kusinerna idag. Jag erkänner att denna helg inte varit den bästa för mig, ätit, kollat på tv, fika, suttit, ätit, fikat osv. Urss..

Men om en timme befinner sig den översvällda alx sig på aktivera och inväntar body attack. De känns som detta pass verkligen kommer bli en "body attack" också. Skall bli stöttad på dessa attacker av Sara och ikväll ska även Martina pallra sig dit : )

Sen blir de nog nå mer pass med Martina i veckan. Vi ska nämligen skärpa oss nu, träna mer och ses oftare. Vi har varit så dåliga på de Marit : /

Träffade även Erik en sväng när jag var hos mormor. Dock hände de lite saker som var väldigt tråkigt. Urs, tänker på er !

 



Jag har världens bästa syster .. 





Några dagar..

Har varit i Uppsala lite nu, färgat hår med Louise vilket var mycket lyckat. . Louise är nu åter igen blond och jag är utväxtfri så atte, vi trivs..

Louise har nu också postat sitt cv , vi hoppas nu att vårat natonallitets byte skall bli möjligt.. Vi har ju inte köpt folkdräkt än meeen, vi kollar priset och är förberedda.

Igår hade jag en helmysig slappar dag hemma hos Johannes. . Sånna dagar ger mig energi : )

Imorgon skall jag åka och hälsa på mormor och kusinerna.. Var så länge sedan nu så att de ska bli riktigt kul.. Så kvällen fick spenderas hos Elin, måste umgås med henne och Nova innan man ska iväg sådär : )



Jag måste bara tipsa att ni ser dokumentären Loose change,
handlar om WTC och är riktigt tänkvärd och bra..image164

Hundvakt.

Idag är Nova här och jag är förste hundvakt. Så även om jag var trött pallrade jag mig upp kl 7 för att vakta lilla bebisen. Suttit och kollat på film typ hela förmiddagen, rätt skönt ändå  : )

Ska in till Uppsala sen och bege mig till Louise´s karl Erik där Louise befinner sig.. Våra hår är helt oacceptabla och de skall styras totalt idag.. Vi har tappat våran frisör image till 100% för tillfället. .

Såå, nu ska jag förbereda Novas mat sen smyga upp och hämta lite grejjer så jag kan styra upp mig själv lite innan mamma kommer hem och jag kan ta bussen till Uppsala..


På återséende. .
image164




Paketväntan.

Idag har jag äntligen fått skickat iväg min beställning till H&M, dock blev den grovt nerskuren.. Men jag är nöjd och glad och väntar nu brutalt mycket tills paket nr1 kommer.. : )

image171

Har visat min konstnärliga sida idag och målat på brors lilla torp. Måste då medge att jag har de där lilla extra som krävs för att få den perfekta målningen.. (?) 

Nu sitter Martina och berättar att hon och Elin ska dra till Norge och jobba och jag tycker dom är så häftiga. Jag skulle också vilja, men ändå är jag för feg.. Bara lämna familj, vänner och karln sådär.. Ni är modiga brudar ! :p

Min och Louises chans har dock ökat med 3ggr vilket för oss känns positivt..
image164



Arbetslösa Alexandra..

Efter att nu ha jobbat fyra dagar på Caféet så har jag sagt upp mig. Jag trivdes inte alls med själva jobbet, skulle vara överallt verkligen.. Plus att jag tänker inte ta all skit på ett jobb, då är jag hellre fattig och arbetslös.

Men jag och Louise har våra planer och jag hoppas att den kan funka.. Tror vi skulle kunna få de riktigt kul. Haha. En liten ledtråd är att vi ska satsa på att byta nationalitet..

Här postar jag cv:t till våran karriär..

Igår när jag kom hem efter en rikigt stressig dag på jobbet och även tagit de stora steget och sagt upp mig så åkte jag, mamma, pappa, bror, syster och Tobbe in till Gävle. Först gick vi till Churh street och åt, jag är helt fascinerad av de stället.. Jag gillade att få kasta nötskalen på golvet och maten var helt underbar och tallrikarna gigantiska. Innan vi gick vidare till bowlingen blev de ett stopp på "Godis tajm" och han i kassan hade brutalt roligt åt att pappa fick betala alla 6 godispåsarna. Thii.  Bowlingen gick galet bra för mig, jag måste hittat min dålda talang. Jag kom 3:a av 6 och då låg jag bara 36 poäng efter Tobbe som kan de där med skruva och ja, har riktig teknik.. Etta kom bror.. hmmf.

De blev iaf en toppen kväll och jag behövde verkligen de.. Tänka på nå annat än dedär jobbet.

      
Observationer: Gigantisk tallrik, väggarna, discobowling, mitt rosa klot.

Ni är underbara..
image164



Aj, mina fossingar..

Ännu en dag på jobbet är avklarad. Dock hade jag stor stress/ångest/aggresiv attack idag.. Jag hoppas att de blir mindre stress när jag kommer in i rythmen annars får jag se hur e blir.. Fast på sätt och vis är de ju kul när de är full fart. Mina fötter värker i alla fall brutalt nu..

Nu vaktnar jag Nova medans Elin rider.. Mysigt att åka ut hit och bara mysa med Nova när man vill koppla av lite.. Sen ska vi se idol.. Köpte med mig två rullar bajspåsar och två delikatobollar så vi klarar oss : p


Nu ska jag äta min lakrits klubba som jag fått av Johannes..

En ny vana i mitt liv.

Nu sitter jag hos karln och är sjukt trött efter provjobbningsdagen på Cafét .. Konstigt nog känndes ingenting när jag var där men nu har jag ont i fötterna och typ somnar..

Dagen har iaf gått bra, tog ett tag att komma in skapligt men dom var nöjda så imorgon börjar jag jobba.. Blir eventuellt lite längre dag imorgon också.. Så ikväll stannar jag iaf hos Johannes så åker jag hem imorgon istället..

Tänkte nu att jag skulle köpa mig en jacka för denna kalla höst idag, nu när pengarna ska börja rulla in. Men då fanns den inte här i stan så kanske tar en sväng till Gränby sen.. annars blir de beställa.


(Observera att jag gillar idol som faaan)

Äntligen..

För cirka en timme sedan ringa min telefon.. Jag ryckte till när jag hörde "Din mamma ..." ( min mycket heta ringsignal ) Men tänkte sedan, de är säkert syster som ringer och hör hur de går.. Men jag såg sedan texten dolt nummer och tyckte de såg lovande ut.. De var mycket riktigt dom från Cafét , dom vill att jag kommer imorgon kl11 och provjobbar.. "Självklart kan jag komma" sa jag och nu sitter jag hör och är allmänt peppad och glad.. Jag ska verkligen göra mitt bästa.

Så sen ska jag packa ner min svarta t-shirt och åka till karln. Orkar liksom inte pendla imorgon bitti eftersom de är såå tidigt : P  Får även sitta med någon och skratta till idol då också..

image165



Så håll tummarna nu gott folk..image164




Väntan.

Jag är en sån person som hatar att vänta.. Denna dag känns så jobbig, jag vill veta om jag får provjobba eller inte.. Vaktar telefonen med mitt liv ungefär..

Som tur är så har vi Nova här idag.. bra sysselsättning, fast hon sover dock bara. .

Ikväll börjar idol, jag gillar idol skarpt.. Sitta och skratta åt alla som gör bort sig, thii.. Dock vill jag se de med karln men orkar inte åka till Uppsala.. Hmm..


Ge mig ett positivt telefonsamtal..  image164





Blänkande pärlor.

Intervjun är nu avklarad och jag väntar på besked om de blir någon dag med provjobb lr inte. Men jag hoppas att dom hör av sig : )

Var till Camilla, våran gamla barnvakt, på smycke party med mamma ikväll. Jag vet inte om de var kul lr fruktansvärt faktiskt, så mycke fina smycken och jag ville bara ha alla! Det blev iaf en ring, som man kan ha på vilket finger som helst eftersom den var typ töjbar med en stor genomskinlig/klar blomma på. Ett halsband gjort av sötvattenspärlor, lr var de saltvatten ? De var iaf rosa och väldigt fint. Sen ett smycke som man kan hänga på valfritt halsdan, de var ett hjärta i något stenliknande material. Så nu längtar jag tills jag får mina nya smycken..

Nu är jag trött så skall ringa och säga nattinuffsan till älslingen sen blir de sova..

Godnatt. .image164







Måndag morgon..

Nu har jag duschat och sminkat mig så jag är strax redo att ta tåget till Uppsala. Måste bara ta och limma ett nässmycke eftersom jag inte kommer hinna in till Martina och köpa ett nytt. Sen ska jag äta frukost också, gröt.. Är riktigt nöjd att jag hållt mig till gröten 4 mornar : )  Morgonen har utförts till Lars Winnerbäcks skiva Singel, riktigt bra morgon musik..

Nej, nu är jag hungrig..  image164



En tanke..

Jag tyckte syster hade skrivit så klokt i bloggen idag, om hur man bara tappar kontakten med så många.. Vissa bara slutar höra av sig, vissa bryr sig inte ens. . Ok, jag är inte den bästa på att höra av mig heller, men man tappar liksom energin till de när inte andra hör av sig. Men vissa vet man alltid finns där, de uppskattar jag.. Och jag har Johannes, och min underbara familj som betyder så mycket. Vi har varit nära att förlora varandra en gång och de får aldrig hända igen, de var de värsta dagarna i mitt liv och bara tanken om hur de kunde slutat får mig att rysa..


Nu ska jag väl leta upp något nyttigt att knapra på..image164






Typiskt, men som vanligt..

Min terminliga tradition om att bli sjuk när dansen precis dragit igång har börjat smyga sig på.. Vaknade med halsont imorse och den sitter i.. Får verkligen inte bli sjuk till imorgon så dagens träning blir tyvär inställd : ( Ska dock försöka ta igen den senare i veckan om förkylningen inte blir värre..

Ska ta mig hem sen och dricka Phu´s sängvärmare (oboy med honing i) och ta de lungt. Tror jag ska se en ny Beck film : )

Måste också erkänna att de pirrar lite i magen inför imorgon... Jag hoppas som bara den !


image163

Dag på stan.

Kom just tillbaka till Johannes efter att ha gått runt lite på stan med Louise. Tog även en fika. Lär dock påpeka att de var väldigt trevligt.. mycket att prata om nu liksom : ) 

Men jag hittade inte de jag ville ha.. på H&M finns ju ingenting av de som finns i katalogen och sen verkar storleken M och XL vara de enda som finns.. Typiskt.

Nu ska jag iallafall ta de lite lungt för har en riktigt envis huvudvärk idag, och de senaste dagarna..

Kanske, kanske ..

Jag ser nu en liten glimt av hopp i mitt liv. Eventuellt, hoppas, kanske så har jag ett jobb på g . Jag hoppas verkligen..

RSS 2.0