Spikmatta

Ville bara berätta att jag har en spikmatta som jag ska testa nu. Hoppas min rygg gillar den och blir bra! :)

Hoppsan..


Blev visst ett par nya vantar idag..

Fin besök :)

Idag har min bästaste syster varit här och hälsat på. Med henne var också Nova som för första gången i sitt liv åkte tåg. Hihi, sötisen förstog inte alls varför hon inte fick sitta på sätet tydligen. Tokit! Vi åt lite lunch och slappade. Sen gick jag med dom till stationen eftersom Elin skulle ha med sig en reseväska här ifrån. Plus Nova. Så idag kom jag ut och rörde på fläsket lite i höstkylan. Hihi.


Lite gammal bild men supersöt.

Nu ska jag fika och kolla på kyle xy :)

Vinter längtan..

Jag är inget större fan av vinter. Kallt och mörkt! Men idag längtar jag efter lite kyla, snö och varm choklad. Allt dedär mysiga. Vara Nova vakt och leka ute i snön. Julen. Tända ljus. Klä på sig en tjock mysig dunjacka och en ännu mysigare halsduk. Vintern har sin charm om de är en fin vinter utan slask och halka.



Någon mer som längtar lite efter en riktig vinterdag?

Daim glass

Jag är fruktansvärt slapp idag.. Sov till elva sen har jag bara legat i soffan under täcket. Men de är såå skönt!! Nu ska jag äta hemgjord daimglass, smaskens! Problemet är hostan som kommer efter, men de är gott så de äre värt!

Muffins i stora lass..

Jag har bakat en massa idag. 3 sorters muffins, marshmallows/daim, pepparkaks och choklad muffins. Bakade en Mint choklad gris också. Sen blev de smarties kakor och mintchoklad kakor. SMASKENS!! Efter allt bakande åt jag sallad, för att kompensera liksom. Hihi.

Min dag i bilder..



Visst har jag köpt fina bakformar och burkar ? :)
Och observera att grisen har gula pumps och rosa brillor (ska föreställa de iaf) hihi

Knäpp-Jeans

Nu är jag redo att åka iväg till jobbet. Ska åka dit i god tid så jag kan köpa frukost på kvantum och även hinna äta den. Fanns inget jag var sugen på här hemma. Har ett par nya jeans på mig idag. Snygga! Men, dom knäpper när jag går. Vet ni hur jag menar? De är så irriterande. Har även mitt nya skärp och de är i läder så de knarrar istället. Hihi, knäpp och knarr Alx!

Sovit dåligt inatt vilket inte känns sådär toppen nu när en låång jobb dag väntar. Menmen. Vaknade iaf med att förkylningen brytit ut så de var säkert därför. Inte sådär super förkyld med äcklig i halsen, lite lätt snorig och lock i öronen. Varför får jag ALLTID lock i öronen?

Mamma skickade även sms imorse att de satt i gaten på arlanda och snart åker. Jippi! Tack för påminnelsen mamma. 2 veckor på Kreta. Avundsjuk? Inte de minsta!!



Tjing!

Mina nya skor..

Har införskaffat mig ett par nya skor. Jäklar så sköna de är. Och snygga! Mmm mmm, me like!


Hundvakt

Idag är jag riktigt slapp. Stackars Nova får slappa med mig och hon visar tydligt att de är ganska tråkigt genom att ta fram golden-ögonen och djupa suckar. Hihi. Men vi har faktiskt varit ute på en ganska lång promenad så nu är jag trött ju.

Ullareds resan var mer än lyckad, som alltid. Jag och syrran satt längst bak i bussen och hade de bra. Och ja, jag shoppade mer än vanligt tror jag. Eller var sakerna bara större kanske? Köpte iaf en hel del hem, lite julsaker, värmespolar, och massa annat kul. De jag haft roligast åt är mina jeans leggings som är storlek 146/152. Hihi, roligt att känna sig liten. Plus att älsklingen gillade sin nya jacka så mycke. Jaja, resan var riktigt riktigt bra och längtar redan till nästa. Köpte även reseväska och solskyddsfaktor (thailand here I come) Woohoo!

Söndagen var mest kaos och hemsk. Men de blev en dag på jobbet och sen hem och grejja med allt nytt. På kvällen fick jag en riktigt smaskig middag av min käre och de behövdes verkligen.

Igår var de också en jobb dag. Heldag faktiskt. Men den gick fort för jag höll på och målade och grejjade. Är så nyfiken på hur de blir när de är klart. :) Juste, har jag sagt att jag åkt till Tierp? Hihi..


Fullt upp.

Jag har verkligen haft fullt upp fram tills nu. Så därför har de varit tyst i bloggen. Nu är jag så galet trött och ögonen slocknar när som helst, så ni får en riktig uppdatering imorgon..

Nattinatti !

Packad och klar.

Ja, nu är jag redo för Ullareds resa. Väskorna är packade och jag är redo för jobbet nu. Och direkt efter de blire Tierp för några få timmars sömn innan vi ska till bussen. Åh vad jag längtar!! Ska bli riktigt kul!  Längtar dock inte efter att köra bil efter jobbet i mörkret. Tycker de är jobbigt att bara åka genom Uppsala annars.. nu är de lite längre tripp och där de kan finnas djur. Blää.

Nu ska jag fika lite bara så jag inte är hungrig såfort jag börjar jobba.

En dålig dag

Idag har inte varit min dag.. De hela började med ett mindre kul besked som gjorde att jag fick en klump i magen och blev allmänt orolig och arg. Vi har inte turen med oss nu verkar de som !! Jaja. Oturen fortsatte sedan på lunchrasten då jag brände upp hela käften typ. Är fortfarande helt öm. Skulle köpa min favorit muffin och tröst äta och den var såklart slut. Otur med allt. Gah!!

Nu känns allt lite bättre samtidigt som de är skit. Och tyvär vill jag fortfarande inte berätta vad de hela handlar om eftersom de kan ge ännu mera otur. Ska ta och se Kyle xy snart, de rensar hjärnan. Men först ringa min bätaste syster!! 


Tjing.

Saknar..

Jag har en såndär period då de är jobbigt att vara själv. Saknar min Johannes en massa mest helatiden! Och just nu extra extra mycket. Ska nog sova så tiden går fort och han kommer hem snart igen. Lääääängtar!


Kyle xy besatt..

Ännu en ledig dag och jag gör absolut ingenting.. Jag är en riktig slö-råtta!! Men jag orkar liksom inte ta tag och göra nått. De är så skönt att gå med håret i knut, luggen som står åt alla håll, mys kläder, värma fossingarna under en filt och dricka massa gott te. Och sist men inte minst, nöta igenom massa Kyle xy avsnitt. Jisses va bra de är !!

Har väl bara gjort en bra sak idag och de var att ännu en gång lägga in all musik på ipoden. Eftersom vi har ny dator så behövde jag koppla den till den och då försvann all musik. Så nu är den full med bra musik inför resan till Ullared. Wiihoo! :) Hittade även massa kul och gammal musik.. hihi.

Nu ska jag se ett till avsnitt av Kyle xy, hoppas på att Sara kommer in på msn (känner ett behov av att prata med henne) och fundera på vad de blir för mat.

En helg med mina kära..

Nu är snart en till helg över. Går dom inte läskigt fort? Visst, jag jobbar oftast helger men de är ändå speciella eftersom Johannes är hemma då.. Jaja, vi åkte i alla fall ut till Tierp i Fredags kväll för lite lantluft :)

På Lördags förmiddagen var jag hemma med mamma. Vi pratade, åt lite paj och så var Elin förbi också. Åkte sedan till Sara för en promenad och klippning av min lugg (tänk resten av håret kunde växa lika fort!!). Åkte hem ett tag, åkte på en liten tur med Johannes och pappa och sen hem för mat. Mammas mat är den bästa!! <3
På kvällen åkte jag, Johannes och bror till syrran och Tobbe. Dom skulle grilla i grillkåtan och jag hade med marshmallows och banan med choklad i som vi andra grillade. Jag har aldrig "grillat" marshmallows men sjutton va gott de va!! Hihi. Vi flyttade oss sedan vidare till kåta nr2. Bastukåtan. De var skönt med galet varmt. Jag vet inte om jag tycker de är skönt eller bara jobbigt med bastu.. ??  Vi tog en taxi hem och jag slocknade ganska snabbt..



Imorse ringde klockan 06.50 och min första tanke var "Nu är köttbullarna klara". Jag måste drömt att jag gjorde köttbullar och att jag ställt en timer helt enkelt. Hihi. Tokit! Fixade mig lite och fick skjuss ner till tåget mot Uppsala -> Gränby. När jag kom in i centrat så luktade de verkligen nybakat. Gissa om jag blev sugen?! Och eftersom jag var 45 min tidig så följde jag instinkten att köpa något nybakat. Mumma! Satte mig på lagret med denna smaskighet, en kopp kaffe och en Hänt Extra. Vips så var de dax att börja jobba.

Och nu blire snart pizza.. De är ju trots allt söndag. Hihi.

Hejdå!

Ny design = ny motivation

Jag har ju varit rätt dålig på att blogga senaste tiden. Men nu när designen är ny så kom motivationen tillbaka igen. Är de inte underbart? Hihi.

Min kära karl har fått mig att bli besatt av en ny serie och jag vet inte alls hur jag ska klara av att slita mig imorgon och åka till jobbet. Serien är Kyle xy. Har hört namnet förut men aldrig varit något som intresserat mig, men nu har Johannes sagt åt mig (nästan tjatat) att jag lär se den och han hade rätt. Såå bra!!

Är bra sugen på att se ett avsnitt till men är väldigt trött och vill gärna hinna läsa lite i min bok också. Läser för tillfället Pigge Werkelin - Klockan 10.31 på morgonen i khao lak. Den är bra. Men jag ligger med tårarna i ögonen och en klump i magen när jag läser. Känslan kommer tillbaka på någotvis. De som är kul med boken är att han tagit med delar av rapporten hur sverige skötte de hela. Väldigt kul att läsa att de faktiskt knappt gjorde något. Ett exempel är att en läkare fick böna och be om att få med sig 2 sjuksköterskor istället för bara 1. Han fick bara 1 med sig. 1 läkare och 1 sjuksköterska, bra jobbat!

Nej, nu ska jag sluta klaga och borsta gaddarna istället.

(och vetni?? nu har jag målat naglarna så de matchar bloggen. Hihi)

Min nya kjol..

Som alltid när jag ska gå på stan utan att shoppa så hittar jag något som känns helt rätt. De hände såklart igår när jag och Elin kikade omkring. Hittade denna kjol på H&M och den satt helt perfekt. Och ja, nu ligger den i min garderob. Ops :) Blev även en sallad till lunch..

På kvällen kom Johannes hem och jag hade bestämt att fixa romantisk middag. Korv med bröd och chokladmuffins till efterrätt. Hihi. De är så praktiskt att ha en älskling som har korv med bröd som favorit rätt. Längtar till helgen då jag får träffa karln lite mer igen.. <3


Fick även för mig att göra bloggen höstigare. De är höst för mig nu så de var på tiden. Men jag vet inte vad jag tycker än, som alltid. Måste liksom bli van för att se om jag gillarn.

 

Nu ska jag tända ljus, grädda äppelpaj och se idol. I love it!


Slöhög..

Idag är jag riktigt seg.. Vaknade och ville helst bara somna om, men de var så varmt i sovrummet så pallrade mig upp. Nu sitter jag  som en slöhög i soffan istället.

Men nu måste jag nästan rycka upp mig, ta en dusch, på med lite smink och kläder. För de blir lunch på stan med Elin. Sen ska jag vara lite smakråd och hon får nog vara de åt mig också. Så kul att Elin bor i Uppsala nu. Massa sällskap och från att kunna träffats 1-2 gånger per år så kan vi ses i stort sett när vi vill.  :)

Mitt hopp ligger på idag.. Annars jävlar blir jag riktigt förbannad!!

Tjing!

Minisemester, wohoo!

Nu börjar min lugna jobb-period och den gjorde en rivstart med 4 dagars ledigt. Så idag, dag 1/4 så fick de bli storstädning och tvättardag. Hur skönt som helst att ha de ur världen :)

Har även hunnit med lite Gossipgirl, kladdkaka och nintendo wii. Jag vill ha nå mer spel till wii, någon som har tips på ett roligt spel kanske??

Nej nu ska jag väl vänta vidare. Vi har kontakt med världens segaste människa!!! Har vi tur, och då menar jag TUR, så hör denna människa av sig imorgon. Men, varför inte dra ut på lidandet ? Hmm..

Imorgon kommer iaf Honey till mig efter hennes lektion. Weii!! :D Idag när hon ringde så kom en ambulans och körde om henne och stannade en bit framför henne. Visade att en liten tant ramlat. Men, sjukhuset nördar som vi är slängde jag snabbt ur mig " är de någon av dom me?!?" och jag fick svaret "Ja" och efter en stund " de var Janne" Hihi, knäppt att han var där, han som är på tv.

Nej, nu ska jag laga mat. Fiskbullar. Smask!

Namnam.

Nu är de helg och då får jag äta godis. Namnam!! Den rosa godisskålen står redo. Nu ska bara maten ner i magen först. Och den är nog klar typ nu (klockan ringde precis) men karln har inte kommit hem än. Muttrar!

Jag hade tråkigt nyss så tände massa ljus, höstigt sådär. Men ojj så många tändstickor jag brände, typ 3dubbelt så många än alla ljus. Jag är såå dålig på att tända ljus. Hihi.

Nu börjar en film så kollar nog på den tills karln kommer.
Smask.

Tips av Linnéa

Linnéa sa åt mig att lyssna på denna låt. Och ack så fin den är..


HemmaMys

Har varit hemma hos mamma och pappa nu och haft hemma mys med mamma och syrran. De är så avkopplande att bara mysa runt där hemma. Pussa Nova lite och äta gott.

Annars tycker jag folk är allmänt sega. Jag menar de är väl bara att skynda sig lite. Jag blir såå rastlös av att vänta och vågar knappt tänka på saken. Jag vill ha besked NU!

Nej nu är katten ivägen, vi ska tydligen gosa nu så får bli kort inlägg..
Hejdåå!

RSS 2.0