Ett två tre fyra fem ...

Vilken vecka det här är. Fullt upp! På jobbet är de räkna räkna räkna, varje liten pryl ska räknas (!!) och hemma är de packa, städa och alla andra sjuttio-elva saker som lär göras inför en flytt. Idag har jag fått två saker fixade, internet och adressändring. Men de var riktigt jobbigt att göra adressändring.  Jag vill flytta till Tierp, men de var ändå lite sorgligt att ändra adressen!

Imorgon är de lång-panne-dag på jobbet. Vi börjar 8 på morgonen och de känns nästan mysigt att börja så tidigt. Sen jobbar vi tills allt är klart. De ska bli roligt! Och sen är de 3 dagar där all tid ska gå till packa ner, flytta och packa upp. Så tycker ni de är dött här så vet ni varför.

Jag skulle kunna lägga upp en bild på vardagsrummet som är sovrum, förråd och vardagsrum men jag skonar er från kaoset. Visar lugnet vid Elin och Tobbes stuga istället..



På återseende läckerbitar!

Grattis Bejbi !!!


23 år idag! <3

Håll i hatten !!

Jag tror knappt på de själv men jag gick upp 7 imorse trots att jag inte börjar jobba fören 11. Och de blir värre än så, jag gick upp 7 och tränade!!! Detta är inte alls likt mig, men de var skönt att lite zombie likt gå upp och ner på min wii balance board. Och de slutar inte där heller, jag har sedan bakat en sockerkaka som ska bli tårtbotten. Jag fick den äran att göra midsommar tårtan tills imorgon. Lite surt att jag inte är där när tårtan ska intas utan står på jobbet. Men jag ska be någon jag kan lita på (förmodligen mamma) att ställa undan en liten bit till mig som jag kan smaska när jag kommer.. Men lugn bara lugn, jag har även varit till Ica och handlat hallon och strössel till tårtan.

Har jag inte varit sjukt duktig ?!

Nya skor..

Tog en sväng ner på stan idag. Mitt mål var ett par nya svarta pumps, solglasögon, strumpbyxor och en bh.
Jag fick tag på allt de, plus lite till ... De var visst rea på Gina tricot så blev två tröjor där, hårspänne och trosor på H&M och ett par till skor..



Mina fötter ser lite vidriga ut, jag vet! Men de är ialla fall ett par av skorna..

..

Jag har just ätit en super smaskig sallad..


<3



Johannes <3

Sooliga dag..

Idag har jag hängt en hel del på balkongen. Läst, ätit sallad, lyssnat på radio och mått bra. Till min besvikelse tar inte solen så bra när man sitter på våran balkong. Hur kan de vara så?

Men, jag har inte bara slappat idag. Jag har städat köksskåpen så de är lätt att packa ner allt sen, packat ner lite kläder som inte kommer användas innan flytten, tvättat och planterat om lite blommor. Jag känner mig nöjd.

Igår pallrade jag mig ut för en springtur föresten, men de blev en promenad. Fick så fruktansvärt ont i nacken efter en stund så hela turen blev rena plågan. Och idag är de helt ömt och konstigt i nacken och runt skulderbladen. Inte sådär jätte skönt.


Snart midsommar.. <3

Kungliga bröllopet

Åh vad jag tycker de är kul med de kungliga bröllopet. Jag är så fascinerad av allt! Jag tycker de är så maffigt. Och fatta stört de måste kännas för Daniel. Roxett återförenas för att spela och fira hans bröllop. Och tänk hans syster döttrar som är brudnäbbar på ett historiskt bröllop. Jag tycker de är så häftigt allt ihop.

De jag även är fascinerad av är två små ungar! Någon mer än jag som såg konserten igår kväll? Annars kolla den här länken! Avslutningen på konserten, en liten kille går fram till Victoria och sjunger solo, sen går en liten tjej fram till Daniel och även hon sjungor solo. Coola ungar som gör de helt galant!

Nu till de som är surt som sjutton. Jag jobbar idag och missar HELA bröllopet. Jag som vill sitta och se alla fina klänningar och bara se hela kalaset. ÅHH!! Innan jag beger mig till jobbet ska jag dra upp älsklingen så vi kan fira lite här hemma med bröllops-mazariner.


Fyndat

Efter att ha tagit en fika med Linnéa och hennes pojkvän Erik gick jag till H&M. Jag har upptäckt att jag är i stort behov av underkläder. Väl på H&M blev jag glad. Massa rea på underkläder. Köpte 2 bh:ar och 6 par trosor plus 2 vita leggings. Allt gick på 370:-. Lite mer än halva priset, jag gillart!! :)

Gult är fult, men jag tycker de är fint..


Kaffe på badrums golvet ?

Åh!! Tänk att man alltid ska tro att man har super bra minne och är smidig som få !! Jag skulle vara lite duktig och måla lite möbler nu på kvällen. Men blev så sugen på kaffe samtidigt så jag gjorde en kopp kaffe och ställde på tvättmaskinen, BREVID en flyttkartong som också ställde där medan jag måla. Dumt! När jag målat klart greppa jag glatt lådan och svängde upp den i luften, och även kaffe koppen. Splash!!! Kaffe överallt!! Helt mirakulöst klarade sig möblerna men golvet, väggen och tvättmaskinen var rätt kaffe färgat. Ursch vad less jag blir på mig själv ibland..

Chockad

Alltså.. Jag slutar aldrig förvånas över folks fräckhet. Dagens händelse slår nog allt! Jag blev så chockad att jag inte fick fram ett enda vettigt ord. Och när jag blev ensam bara skrattade jag åt vilka människor de finns. Och när jag skriver detta kan jag inte låta bli att skratta. Tråkigt nog vill jag inte skriva vad som hände här.. Men kan berätta personligen om de är någon nyfiken filur som undrar..

Nu på kvällen har min mamma varit här på en fika <3 Så härligt att få lite sällskap.


Kort stubin

Av någon anledning har jag jobbigt kort stubin just nu. Eller ja, de senaste månaderna. Jag gillart inte! Imorse fick jag ett anfall och ville helst av allt slita sönder min nya fina skjorta. Anledning : jag fick inte bort plastbiten som prislappen suttit i. Jag blir nästan jämt vansinnig när jag åker buss för att någon är allmänt seg eller sitter och pratar drygt.  Jag ska nog försöka tagga ner lite framöver.. Pjuh!

Nu är jag på bra humör igen, för tillfället. Skjortan är på utan plastbit. Hihi. Ska strax åka till jobbet så lär nog lägga på ett kol med att få i mig frukosten..


Jobb eller flyttpack.

Nu har de varit lite dött här ett tag. Men jag har inte gjort något som är speciellt roligt att läsa om. Jag har jobbat eller flyttpackat typ.

I helgen har vi varit ut till Tierp en sväng. Blev dock "jobb" där också. Klippning av bror och Tobbe plus permanent och klippning av mamma. Och igår var jag och Johannes duktiga och lassade bilen full med sopor och åkte till återvinnings centralen.

Nu blir de dammsuga plus vattna blommor innan jag lär åka till jobbet ..

Att ge komplimanger

Varför är vi så dåliga på att ge varandra komplimanger? Idag på jobbet kom de in 4 super trevliga tjejer/kvinnor i åldrarna från typ 20-80år. De var svensk-italienare eller hur man ska säga. De stog och pratade italienska med varandra när de stog i kassan iaf (dock svenska med mig, hihi). När de skulle gå visade de verkligen sin härliga italienska sida, en av damerna säger lite blygt till mig " Vi tycker du är så vacker ". Jag blev så förvånad först att jag sa " Jasså " och log. Men tog snabbt mitt förnuft till fånga och tackade. Jag har varit glad hela kvällen sen. Tänk vad några ord kan göra en glad. Och ändå är de så jäkla svårt att säga de till någon.. Skärpning tycker jag !! :)

Dagen har gått bra trots långdag själv. Jag hade laddat upp med kexchoklad, cola, godis påse, risifrutti och iskallt vatten. Hihi.


....

Jag är sådär trött att jag fryser och bara stirrar. De vore så skönt att gosa in sig i täcket, starta en film och halv sova i soffan. Men de kan jag fet glömma. Jag ska åka och jobba. Och som en liten extra detalj ska jag jobba lång dag. Öppning till stängning. Hur ska jag klara detta när jag är såhär trött?! Jag försöker tänka pengar, 100% ob hela dagen, men just nu hjälper de inte..

Godnatt.. hmm..

Aloe vera

Wiiihoo!! :D Idag har jag fått mina aloe vera produkter som jag beställt av syrran. En peeling och en mask till ansiktet sen en dunk med dryck. Nu ska jag bli hälsosam !! Sitter med ansiktsmasken just nu och känner mig lite ompysslad. Hihi. Dock är jag för lat för att ta bild på produkterna.. Men är ni intresserade kan ni höra av er till syrran så kan ni få kika på dom med henne :)

Buu-huu!

Jag är bitter idag! Jag vill också ta studenten! Få stå på ett flak och sjunga, dricka skumpa, få presenter, äta tårta och bara leva livet. Men nej.. Alexandra ska jobba och sälja presenter, sälja glas som alla glada kan dricka skumpa ur, sälja roliga saker som de glada får runt halsen. JAG VILL TA STUDENTEN IGEN!!

Jag + Wii fit

Jag gillar mitt wii fit mer och mer. Jag känner att de är min kompis. Körde yoga pass, boxning, step-up och en springtur idag. De är så kul!! Och jag har träningsvärk från tisdagens träning fortfarande. Wii fit och jag är en bra kombination..

Hihi..

Uteservering..

Den här tiden på året är så underbar. Jag älskar sommar!!! Jag jobbade till åtta igår kväll, när jag satte mig i bilen ringde Johannes och frågade om jag skulle komma ner på stan till en uteservering. Jag knatade dit och smaskade i mig en galet god räkmacka och hade de mysigt med Johannes, hans mamma och några till. De bästa av allt var att de var så varmt och skönt! Like it !!

Nu blir de ännu en dag på jobbet. Känns som om jag kommer slå in en hel del paket idag. Hihi.


Sommar, sommar, sommar..

Piss-natt

Nu börjar de igen.. Dedär nätterna när jag sover så fruktansvärt dåligt. Bara vrider och vänder på mig och kollar på klockan. Somnar jag så drömmer jag något stressande så jag ändå sover dåligt. Blää !!

Jag ska försöka göra av med all energi på jobbet så jag total deckar ikväll. Vore skönt! Nej, nu blir de lite kaffe så jag vaknar till lite. Sen jobb..

Rastlös

Herregud vad jag är rastlös ikväll. Då har jag ändå tränat, sytt, lagat mat och varit igång. Men nu bara kryper de i kroppen! Hur ska jag nu kunna sova?

Lugnande bild kanske kan få mig att tagga ner..?


Utmaning

Jag hittade kuddfodral jag ville ha. Men jag förstog att Johannes inte skulle gilla volangerna. Jag frågade snällt " kan inte jag få köpa dom här till soffan?" Svaret blev att ska jag ha sånna lär jag sy dom själv. Så nu gör jag de. Kuddfodral 1 blev just klart.. nu är de bara nr 2 kvar. Pjuh!  Och jag är faktiskt rätt nöjd med tanke på att jag inte sytt på flera år nu. Känner att jag börjar komma igång igen och hoppas på att fodral nr 2 kommer bli ännu bättre. hihi..


Lite ojämnheter är väl bara charmigt ? hihi..

Men först blir de nog iskaffe på balkongen..

RSS 2.0