Seriöst..

Ibland undrar jag om jag hamnat på ett dårhus när jag jobbar. Typ när man går förbi sin kollega som man den dagen jobbar med och hon kollar upp på en och säger glatt "Heeeeeej" i tonen åh-vad-kul-att-du-är-här. Detta skulle ju vara okej om jag kom till jobbet precis. Men när detta händer efter 4 timmars jobb är de allt annat än okej. Haha. Gissa om vi skratta!?!

Inte mycket på hjärtat

Morgonen startades med träning med Sara. Nu har jag duschat, dragit på lite smink och fixat frukost. Ska kika lite lätt på Bigbrother en stund innan jag lär gasa iväg mot Uppsala och förmodligen drabbas av andnöd på vägen dit. Poliserna gör allt annat än nytta när de står efter vägen.. Hur bra är de att göra så att någon som kör bil glömmer bort att andas liksom !? Bläää..

Jaja, jag är nog lite bitter idag..

Lite pinsamt ..

Idag har väldigt mycket träningsvärk krypit fram i benen, magen, nacken bland annat. Värken i halsmandlarna är tydligen bara träningsvärk. Ehmm.. Detta får mig att undra, hur faaan springer jag egentligen ?! Den enda som ska få se mig springa är Fredrica, mest för att hon redan sett mig..

Idag har varit en lång dag och jag är mycket trött nu. De blir sängen nästa helt enkelt!!

Godnatt!!

Fyhelvete!!

Nu är de ormar på nyhetsmorgon igen! Helvete va äckliga! Kungskobra. Varför sitter man och lyfter upp en sur asgiftig orm, om man inte tål motgiftet ?!?! De är skansen Jonas som är där.. Jag är inte helt bekväm med att ha fötterna på golvet även om de är på tv. Fyhelvete vilka vidriga djur alltså!!

Slut på de roliga..

Ännu en gång inser jag att jag inte är gjort för att jobba. Ledigheten gör mig så mycket piggare. Imorse var de som om min kropp försökte säga mig något genom att göra ont lite överallt. Dock är de bara 3 dagars jobb innan ledigheten är tillbaka..

Hur ska man hinna med att göra allt roligt som man vill göra ?

Soffhäng

Jag har haft en riktigt lat eftermiddag och kväll. Började med att se en film vid namn Dear John. Galet bra film. Jag grät, jag skrattade och jag dregglade. Sedan tog jag en liten paus för att laga mat innan jag drog igång nästa film, Eat pray love, den var bra men samtidigt lite seg. Den hade dock många små detaljer som är väldigt tänkvärda.

Nu kikar jag på halv åtta hos mig klockan halv tio. Helt fel!! Sen gör mina halsmandlar ont också. Riktigt obehaglig känsla är de. Och jag är ju inte ens förkyld eller något.. Hoppas de släpper under natten!

Trött tjej..

Vi lever!!

Nu har vi sprungit våran första springtur. Haha. De var tufft men jag tycker vi klarade oss riktigt bra! Vi lyckades liksom prata samtidigt som vi sprang. Sen varvade vi med lite rask gång för att hämta andan. Hihi.

Jag har även hunnit städa och färgat håret. Nu är de scones sen åka till mamma och äta nybakta bullar. Mums!!

De närmar sig..

Nu är de snart dags för spring-turen.. Herregud!! Jag vill bara få de gjort nu så jag inte behöver vara orolig för hur hemskt de kommer bli. Haha.

Min sömn har krånglat 2 nätter nu. Svårt att somna och vaknar hur många gånger som helst under natten. Orkar inte riktigt me de igen.. Men jag hoppas på att de var tillfälligt bara.

Håll tummarna för oss.. haha

Hur skall detta gå ?

Fredrica har fått en galen idé och imorgon ska vi ut och springa! Herrejävlar!! Hur skall detta gå? HejHej andnöd!

Fortsättning följer imorgon ..

Filmkväll..

Ikväll ska jag slå på stort och dra en filmkväll. Är galet slö så de blir najs att bara slöa i soffan och gosa med filten. Skulle sitta fint med lite godis också. Hmm..

Men först måste jag invänta mörkret för de är inte sådär askul att se en film när de är ljust..

Nyklippt

Nu är mitt hår som nytt! Fysjutton va skönt de är att vara nyklippt! Tack bästa Sara <3

Härliga Måndag!

Jag skuttade upp kl07.42 idag och tog mig till gymmet. Vi var 3 stycken där, lungt och skönt! En av gubbarna var inte där så nu fick den som var där prata med oss andra två istället. Jag tycker de är roligt att träna med pensionärerna. Haha.

Nu är jag nyduschad och smaskar frukost. Skall snart bege mig till Sara för att klippa mig. De är skamligt nog ca 9 månader sedan jag klippte mig sist. Vill inte riktigt klippa mig nu heller för jag vill inte att de blir kortare, men jag måste!

Efter besöket hos Sara ska jag och Freddi plugga inför högskoleprovet (läs vi ska fika). Hihi.

Kraam

..

Näee.. de är lite mycke nu!! hahaha..

Läppglans <3

Jag har blivit lite besatt av läppglans. Jag vet inte hur de gick till men nu måste jag ha de med mig helatiden. De känns liksom tomt utan.. Egentligen gillar jag inte detta men ändå så köpte jag mig ett nytt idag.. Hmm..

Okej, de syns kanske inte så bra på bild men där är de nya..
Inte årets finaste bild heller meeen..

Söndag

Tror ni de var dött i gränby c imorse eller? Klockan var bara nio när vi öppnade och tro mig, de var rätt ensamt..

Är på väldigt bra humör för att vara en söndag. Kan de vara för att jag fick dra på mig solglasögonen när jag åkte hem för att de var så ljust? Eller kan de vara alla glada folk jag träffat som smittat av sig kanske .. ? Jaja, glad är jag i alla fall..

Nu blir de lite gossip girl..

- 1 timmes sömn

Ni har väl vridit fram klockan ? Jag lyckades som tur är ta mig upp i rätt tid. Jag har fått de bekräftat av nyhetsmorgon. Hihi. Nu ska jag bara komma ihåg att väcka min kollega sen.. Hon bad mig väcka henne vid tio så hon vet vad klockan är, sööt!! :)

Men är de bara jag som har svårt att förstå dehär med sommartid. Vi kan ju inte bara ta bort en timme.. de blir ju helt fel!! Liksom nu fick jag sova en timme mindre, vart tog den timmen vägen? Asförvirrande!! Jag kanske tänker för mycket ?

Jaja.. Ha en bra dag alla lediga jäävlar!

Skrattar åt mitt jobb..

Ännu en stund i bilen och massa tankar.. Kom att tänka på flera saker med mitt jobb som är så knäppt att jag satt och skratta för mig själv. Liksom vi jobbar så nära varandra att vi känner varandra väldigt bra. Jag kommer till exempel på mig själv rätt ofta att använda en lite konstig ton när jag pratar med mina kollegor. Jag och al har skrattat åt de idag ..

Dagen har gått rätt fort. Kvällen liksom bara försvann trots huvudvärk. Riktigt härligt!! Nu ska jag tugga någon karamell till innan de blir sängen.

Snälla jag..

Jag blir så less på ung-jäveln i detta hus som inte låter mig sova. Har en härlig lång ilsken ramsa som jag skulle vilja få framföra men jag känner att den nog får stanna i mitt huvud..

Men snäll som jag är så gick jag upp 07.30 för att åka och hjälpa syster. Hon står med aloe veran på en kaninutsällning och jag hjälpte till att ställa iordning allt.

Nu är de frukost-stund innan de bär av mot jobbet.

En trött sak..

Jag tror att mitt huvud börjar släppa matten lite nu för en extrem trötthet och helt slut i kroppen-känsla har satt sig i min kropp. Sådär lagom tills jag ska börja jobba igen.. Blää!

Har skickat iväg ett mejl till min lärare idag om att de förmodligen är fel i provet. Hur skriver man de på ett bra sätt liksom? Jag tror du har gjort fel i provet, på 3 uppgifter. Jag är lite rädd för honom och är rädd för ett surt svar. Men jag vet ju till 99.9% att de är fel på en av dom så atte..
Borde inte jag få pluspoäng för att jag upptäckte felen liksom? haha.

Men! Idag när jag kommer till jobbet kommer jag mötas av en helt ny butik då de gjort om massor medans jag varit ledig. De är alltid roligt och se! Och eftersom de är påsken som kommit fram så är de förmodligen en riktig färg-glad butik. Sen att allt bytt plats och jag inte kommer hitta såbra är en annan sak..

Jaja, äta upp frukosten och bege´ma kanske..

Krama täcke

Datorn och jag ligger nu i sängen och kramas med täcket.. De är riktigt skönt! Tanken var att jag skulle sova men så tänkte jag att jag bara måste kika vad som händer i BBhuset och ja, nu är jag fast.. Dom skulle liksom precis välja in en ny tjej.. Kanske att jag kan stänga ner nu, eller snaart .. ? Hmm..


Rårörda lingon

Jag håller på med projekt baka ett till bröd. Lika sort som sist för de blev så in-i-helvete jäävla gott. Mums! Bara de att denna gång ska jag vara ännu duktigare. Snodde med mig massa av pappas plockade lingon (eller ja, han gav glatt bort en kasse) och nu ska jag göra egna rårörda lingon att ha i brödet. Sist hade jag köpta men hur kul är de liksom? Dock är de lite jobb med lingonen.. röra tills sockret smält vilket kommer ta ett tal. haha, jag gillar sånna här projekt! Duktiga jag.. Hihi.



Kraaam..

Bitter ?



JA!

Åt helvete !!!

Ingen glad Alexandra nu. För de första så har jag extremt blodsockerfall efter ett 3 timmars långt prov. Men provet.. Svårt? JA!! Och heelt stört.. Läraren kan förmodligen inte göra ^ (upp-höjt i) tecknet så istället för att skriva typ 2000*0.02^49 skriver den jääveln 2000*0.0249, lite annan innebörd liksom. detta hände i flera uppgifter men hur vet man vad de är man ska lösa.. de han skrev ordagrant (som hör till typ matte a) eller de jag vet hör till matte c, men som egentligen inte står där. Jag lackade ur totalt och kände hur min koncentration var ett minne-blått typ.


GAHH!!!

Missbruk av kaffe

Kaffe är de enda rätta idag tror jag.. Jag är nu inne på min andra kopp denna timme. De smakar mums och ger mig lite energi sådär.

Nu har jag stängt igen alla böcker och packat väskan med formelhäfte, miniräknare, linjan, pennor och sudd. Jag är redo att åka om 30 min. Känner att de bara är dummt att plugga mera nu för då kommer jag bara vara trött i huvudet när jag ska göra provet. Jag hoppas att de är ett simpelt prov. Sådär löjligt lätt.. Man kan väl alltid få drömma liksom.. ? Tss

Jag kan tänka mig att ni är lika glada som jag att de snart är över så ni slipper höra allt gnäll om detta jäävla prov. Haha.

Eftermiddagen skall nog bjuda på brödbak, städning, klippning av syster och våffel-middag.. Kvällen är ännu inte planerad, baka något smaskigt kanske ? Eller bara gosa ner ma i soffan med en bra film.. ?

Håll tummarna för mig nu!

Bra start ehmm..

Idag är de dagen med stort D. Dagen  D som i skriva prov.. Och hur börjar då denna dag.. ? Jo med en rejäl huvudvärk och ett tryck på höger öga plus att de känns som om någon skallat mig inatt så jag är as öm i pannan. YESS!! Så taggad jag blir liksom..

Ska äta lite frukost nu och hoppas på att jag får en slags uppenbarelse och förstår allt..

Bra Alex, bra..

Nu ligger jag i sängen och tur är väl de. jag kom på mig själv att sitta som en säck i soffan och stirra på tvn med huvudet på sne och "snart-kommer-dregglet"-känslan. jag stängde av tvn och datorn, la alla matte sakerna i en stor fin hög, packar på mig hela matte högen plus andra saker vilket blev lite väl mycket att bära och börjar gå mot sängen. halvvägs framme kom jag på att jag skulle ju bara ha med mig telefonen, allt annat skulle vara kvar. tankspridd? ja!! jag ställer mig sedan vid mina lampknappar och släcker alla lampor och tänker "nu blev de ju mörkt, jag ser ingenting.." de är ju tur att jag ger mig själv några goda skratt iaf. hihi. men för allas säkerhet så säger jag godnatt nu :)

Gråta ?

Är de okej att gråta när inget vill fastna i huvudet och allt känns åt helvete? I så fall vill jag göra de nu.. Jag är helt slut! Jag gör inget annat än att plugga och gnälla tror jag.. Och mitt huvud värker..

Jag har dock haft turen att bli bjuden på mat ikväll. Syster lagade super mumsig mat. Så pluggade vi lite och kikade en stund på tv. Mys!


Vilken jäävla kram jag skulle behöva nu.. Någon frivillig ?

Paniiiik

Jag tror inte ni förstår hur körd jag är.. Jag sitter fortfarande med facit boken för att kunna lösa uppgifterna och provet är imorgon !!! Gah! Kul att jag måste skriva MVG på detta prov .. Ehm. Ingen press!

Skall iväg på massage vid 15 men känner att de just nu är allt annat än skönt. Jag har inte tid och jag kommer inte ha ro att ligga där och slappna av.

Ursch vad jag klagar nu..

Jag vill typ gå under..

Jag har en plugg-svacka. Allt känns piss! Så pissigt och omöjligt att jag typ vill radera mina anmälningar till hösten och bara gå under.. Dehär provet kommer aldrig gå!  Jag har ren panik och ångest..

Hjälp !!!!

Jag orkade..

Jag pallrade mig iväg till gymmet och jag orkade ju faktiskt. Gick dit och körde rätt hårt med mig själv. De är så skönt såhär efteråt :) Sen gillar jag ju karlars sådär fina armar och ja, sånt kan man ju kolla på där som underhållning. Haha..

Nu äter jag frukost, mitt nybakta bröd. Helt jäävla underbart gott är de! Känns som en bra grund för att orka plugga. Skall göra ett nationellt prov för att se hur jag ligger till. Håll tummarna för att de går bra, då kanske jag kan ta eftermiddagen ledig!

De är verkligen våååååår..

Orkar jag.. ?

Jag är riiktigt trött idag.. De gör ont överallt, framförallt i ögonen.. Ska iväg och träna med jag vet liksom inte om jag orkar. Fast.. jag måste!

Baka bröd..

 


Erkänner..

Jag har handlat. MEN!!!! (väldigt många utropstecken) endast mat !! HAH! Eller okej, stift till min stift-penna också..

Nu håller jag på att baka bröd, bilder kommer..

Duktiga jag :)

Kaos i huvudet..

Nu har jag suttit med matte-boken i någon timme. De blir nästan bara värre och värre kaos i min skalle för varje dag som går. För jag försöker liksom bara få in mer och mer. De är helt enkelt för mycket saker som jag måste förstå och komma ihåg. Alla jäävla små detaljer liksom..

Nu ska de bli paus i pluggandet i allafall.. Äter lite lunch nu för att sedan åka till Gävle och Owes med mamma. Och de är mamma som ska handla, inte jag. (Så påpeka inget om sparandet nu Sara) Haha :)

Vanilj yoghurt <3

Träna bort helgen

Jag ska snart möta upp Sara och gå till gymmet. Idag skall de bli hårdträning! Alla helgens onyttigheter skall tränas bort. De kommer bli asjobbigt på crosstrainern känner jag..

Idag börjar mitt extremt stränga "spara-pengar"-liv. Jag har lagt upp mycket stränga regler så att året kan bjuda på en resa till Thailand, Ullared och vem vet, en iphone kanske..

Förövrig så lackar jag ur på kattjääveln som äter på min nya blomma!! Har den senaste timmen lyft bort na kanske 10 gånger.. MINST! Och ändå går hon tillbaka..

Nej nu måste jag klä på mig och gå iväg..

Pjuh

blev inte så rädd av filmen så jag kan nog sova ändå. tss.. god natt mina kära vänner :)

Sov med mig... ?

Haha.. Osmarta jag ser en film som är lite för läskig enligt mig. Eller nej, bara för läskig om man ser den själv och sedan ska sova själv. Jag kommer vara asrädd när jag ska sova..

Tur att jag inte ska upp å jobba imorgon i alla fall..

Nuså..

Jag är sjukt oseriös ikväll. Rastlös som sjutton och bara flummig. De är inte okej när man sitter själv hemma..

Jag är nog kär..

Varför skulle Tobbe lämne BB?! Åhh.. Jag är galen i karln!!


...

Jag har tråååkigt

Nu får'e räcka

Orkar inte plugga mer idag.. Har hållt på med tråkigaste kapitlet. De är verkligen hur tråkigt som helst !!

Imorgon ska jag nog dra igång projekt "städa garderoben". Allt ligger liksom intryckt på hyllorna bara. Hittade en tröja idag som jag totalt glömt att jag hade. Lite roligt.. Detta händer ganska ofta nu för tiden så tänk vilka fynd jag kan göra om jag bara liksom river ut allt. Hihi

Äeej, slappa vidare..

Jaaha

Då är de bara att plocka fram matteböckerna igen och försöka göra lite nytta. Jag är inte de minsta sugen på't!

Haha!

Jag och Fredrica skulle dra en chips och julmust kväll ikväll. MEN! Sen fick Fredrica sms av Johan med texten " dricker ni irish?" och då kände vi att jaha.. vi måste dricka irish!! Så en ganska stark irish senare och något glas vin sådär så dök självaste Johan upp här.. Måttligt oroad över vårat tillstånd. Men vi lyckades övertala honom att springa till pizzerian och köpa sprite åt oss i utbyte mot en semla så vi kunde blanda mer drinkar..

Min Lördag, som egentligen skulle spenderas hos mamma och pappa blev istället en lite lätt fylle lördag sådär. Men fyfaaan va roligt jag haft de! Fredrica och Mörner är helt fantastiska. Hihi. Och nu funderar jag på att boka biljett till storsjö yran med freddi och jannica. Har samtalat med jannica via telefon och fått ett godkännande liksom.. haha..


Näeej.. jag borde kanske sova?!
Eller bara försöka få svar från någon puckad människa..

lördags mys med freddi


Planerar-Alex

Är de något jag har svårt för så är de att bara ta saker som de kommer. Jag måste ha en plan och ha kontroll på läget liksom. Detta har jag inte nu och de är asjobbigt!

Planen var att jag och mamma skulle åka till mormor imorgon och vara där i några dagar. Jag har packat väskan och är (var..?) inställd på att åka. Men så ringer mamma och känner sig dålig. Så nu ska vi liksom vänta och se om hon blir bättre eller sämre innan vi tar ett beslut om vi ska åka eller ej. Blir hon bättre ska jag dit ikväll, blir hon sämre har jag absolut inga planer för kvällen. Blir hon bättre drar vi tidigt imorgon och annars.. ja då får jag sitta hemma i soffan med mina matte böcker.. Ska jag liksom göra en plan b för kvällen nu eller .. ?

Jag måste nog lära mig att stå ut med situationer som dessa...
Men fysjutton!

-1 kapitel

Har just jobbat mig igenom kapitel 1 i matteboken.. Bara liksom valt lite uppgifter här och där och dom som ser svåra ut. Och, de börjar kännas som om jag förstår de. Bara 3 kapitel till att förstå. Och dom blir bara svårare och svårare.. Ska tammefan klara detta prov!!

Men nu tänker jag ta en paus och gå ut i solen lite.. Ladda skallen med ny energi för just nu faktoriserar den allt. Hihi.

Egentligen..

Har jag så mycket annat att göra än att sitta vid datorn men ändå så hamnar jag här.. Måste liksom plugga som en galning och packa inför en resa till mormor och detta innan bror och Lisa kommer för lite fika (en muta för att Danne ska hjälpa mig hänga upp min spegel) för sen lär jag dra en dusch för att sedan äta middag hos mamma och pappa och eventuellt träffa Fredrica en sväng.. Juste, vill hinna ta en promenad också!

Men.. en liten stund till kan jag nog knappa på datorn..

Doktor mugg..

Kunde inte sova imorse. Vid sju var de bara att ge upp och lämna sängen. Men min nacke gör galet ont idag så läget känns rätt så jobbigt måste jag säga..

Jag sitter i soffan och har just kikat på doktor mugg. Haha! De är så galet stört och de var riktigt roligt att kika på.. Kollade alltid på de förut..

Nu är den stora frågan.. Ska jag orka baka scones till frukost eller ska jag nöja mig med lite godis ?

Oj!

De är bra pinsamt att den lilla snön som kom idag ställde till de så mycket för mig. De var riktigt nära att jag liksom gled rätt in i mamma och pappas portal. Fick precis stopp på bilen. Sen stog jag liksom där jag stog. Tur att pappa fixade loss bilen med lite hjälp av mamma medans jag halkade runt där..

Kvällen har dock varit sådär kalasbra! Fredrica, Mörner, sallad, nybakt bröd, vin, grönsaker och dipp och IRISH! Åh vad jag gillar dessa människor (och irish) :)


Jag vill inte ha snöö !!

Idag är jag så orolig att de ska börja snöa. När klockan ringde kollade jag snabbt ut och kunde iallafall andas ut för stunden, ingen snö under natten. Men på vädret sägs de att de ska komma snö. JAG VILL INTE HA MER SNÖ!!! FÖR-I-HELVETE!!!

Nu ska jag snart åka mot jobbet för att invänta ännu lite fler leveranser. Jobbajobba så att tiden går fort för när jag slutar ska jag gasa hem och fixa middag med Fredrica och Mörner. Sallad, nybakt bröd (om Freddi hunnit baka) och lite vin. Mums!

Hejdå!

Aj! Mina fossingar

De har varit ett sånt jäkla tempo på jobbet idag. Sprungit fram och tillbaka hela tiden och burit massa lådor. Och de känns i mina fossingar nu. Jag brukar aldrig få ont i fötterna på jobbet trots att jag står och går hela dagarna men idag gör dom ont!! AJ!

Nu orkar jag inte skriva något mer..

Torsdag

Även idag har jag varit duktig och pallrat mig till gymmet innan jobbet. Gick dit till på köpet. De är så skönt att liksom vakna till lite även om jag fortfarande är astrött just idag..

Ska iväg och börja jobba tidigare. Massa leveranser och saker att göra. De är kul när de finns mycket att göra men jag önskar att jag hade mer energi just idag.. Men vafan, de går nog bra ändå!! Denna dag blir som ett enda långt träningspass då de inte är de lättaste leveranserna som kommit.

Även packat ner lite godis som jag ska smaska på ikväll när jag åker hem så att jag håller mig pigg. Jag vet att jag inte ska äta godis men vafan, de är en nödlösning :)

Njut av solen nu !!

Tunga ögonlock

När jag kom till jobbet idag hade jag massor av energi. Vi hade fått en gigantisk leverans med lådor så stora att man skulle kunna bo i dom typ. Jag högg in och fick undan nästan allt innan min rast och jag kände mig asnöjd. Men rasten sabbade allt! Jag blev trött så in-i-helvete och ögonlocken kändes hur tunga som helst. Stirrade istället för att titta på saker och allt var asjobbigt. Även hemresan var galet jobbig.. Blä!

Jag har dock haft ganska livlig fantasi idag. De var massa papper runt alla varor så jag verkligen proppade i allt i en sopsäck (för jag orkade inte ta fram en ny) och när jag sedan skulle kasta ut den insåg jag att de var asbra som boxnings säck. Så jag och A-L drog några slag och hon testade även sparkar. Vi funderade seriöst på att spara den ifall vi ibland behöver avreagera oss på något men nej, den fick inte plats :(

Men... Min busa med A-L sida kom fram så när jag packade upp en annan leverans nu på kvällen så gjorde jag en ny "boxningssäck" och ställde på lagret med en lapp "Om de blir en jobbig förmiddag SLÅ hårt som f*n här" Hihi. Lättroad tjej! Hoppas hon blir glad imorgon!

Nu ska jag och mina äckligt trötta ögon gå och sova.
Godnatt!

Ansökningar, check!

Jag har nog kontakt med Sveriges bästa studievägledare! Hon har hjälpt mig med allt när jag pluggat på distans och igår mailade jag lite frågor om kompletteringar till min ansökan och trots att dom är på kurs och egentligen inte ska jobba med att svara på frågor så hade hon suttit och läst på studera och kollat upp hur jag ska göra.. Hur snällt är inte de?! Så nu har jag skickat in mina ansökningar.. Kan dock hända att jag ändrar lite sen men de viktigaste har jag fått iväg iaf. Jag är så glad!!  Nu ska jag "bara" klara matte c provet och sen få en plats på något program..


Kutta-maräng fan.. !!

Låg i paketet..

Den här var de som jag fick hem idag. Plus ett armband och skärp.. Gillart!


Blåbärspaj

Ikväll har jag haft de mys med familjen (minus storebror). Jag bjöd hit Elin, mamma och pappa på fika. Elin kom redan efter jobbet eftersom Novis var här. Jag bjöd henne på mat, bakad potatis med kyckling/curry fyllning. Jag fick sedan låna hennes bil och gasa till ica för att hämta mitt paket. Jag ville inte ge upp min parkering på gården. Men.. de är ju automat och om man säger som så, de blev lite tvärnitar när jag glömde bort att jag inte skulle koppla. Men kul hade jag!! Bästa Freddi satt i kassan på ica också så jag blev så glad över att få prata lite med henne!

Jaja.. Sen kom mamma och pappa också som sagt och vi åt en blåbärspaj jag hade gjort. De var tammefan den godaste pajen jag gjort!! Galet god! Och vi klämde nästan hela pajen.. Och självklart glömde jag ta kort på den, jag som använt min fina rosa hjärt-form från bruka och allt. Men de är väl en anledning till att göra den snart igen .. ? :)

Vi hade de väldigt mysigt i alla fall och jag passade även på att betala handpenningen på resan med mamma som hjälp. Jag ska verkligen åka till Thailand!!! Helt jäävla underbart!! Och min byxdress som jag fick idag kommer vara helt perfekt i thailand, och i sommar. Snygg som faan!!

Plus att jag hunnit städa också!!

Nu känns allt sådär asbra..

Jag behöver kaffe!!!

Nu har jag gått igenom alla tester i boken och bläddrat igenom hela boken med märkpennor i högsta hugg. Nu är allt som känns viktigt att träna på markerat. De blev typ allt. Ehmm.. Jaja.. De var dehär som var planen att hinna med dessa två dagar så nu är jag värd lite vila ett tag.

Sjukt trött just nu så jag lär ta mig lite kaffe. Kanske kolla på gossip girl också. Har haft bigbrother igång när jag pluggat men just nu blir jag bara äcklad då de ska äta någon slags hel rå fisk och spy- och rap-ljuden som kommer är inte så trevliga. Nästan att jag kan känna den äckliga fisk lukten..

Kaffe vare..

Nu är de mycke..

Allt snurrar i mitt huvud. De är lite för mycket att ha koll på just nu!

1. Matteprovet
2. Ansökningarna till hösten
3. Jobbjakt till hösten
4. Alla möjliga inbokade saker på olika ställen
5. Resa till mormor
6. Träffa folk
7. Massage och klipptid
8. Fixa allt på nuvarande jobbet inför hösten
9. Högskoleprovet
10. Allt vanligt så som räkningar, tvätta, städa, mat..

Kanske inte låter så farligt men tro mig.. De blir mycket att komma ihåg och jag glömmer väldigt mycket. Upptäckte just att jag missat en liten men ack så viktig detalj i inför min ansökan till ekonom programmet att jag nu inte kan söka på några dagar iallafall. Lär förmodligen fixa och skicka massa papper innan allt är klart. Och detta bara för att jag glömt att kolla upp detta tidigare. Blää på mig själv..

Men.. de kommer bli så fantastiskt jäävla bra när allt är fixat och OM jag lyckas med allt.
Och jag tänker inte ge mig fören jag gjort de!!

...

Nu går griniga jag och lägger mig i sängen ...


Fast egentligen är jag nog inte grinig utan bara trött..

Spring i benen

Resultatet av en dags pluggande är spring i benen. Jag är så jävla rastlös och uttråkad. Blä!!

Har även ångest för allt. Bara för att matten gick dåligt idag så är jag negativ och gnällig.

Suck!

Plugg-paus

Tar mig en fika paus mitt i pluggandet. 1 test kvar och sedan har jag gjort alla test till kapitel 2 också. Men huvudvärken slog till rejält och jag kände att nej, kaffe skorpor och muffins botar nog detta. Min nacke gillar inte att plugga matte har jag märkt. Den börjar alltid göra extra ont vilket leder till huvudvärk. Blää!!

Lite lätt ångest..

Nu har jag kört 3 tester på kapitel 1 i matteboken och herrejävlar vad jag känner mig körd just nu. Facit behövdes allt för mycket och jag tror inte jag får använda facit på mitt slutprov. GAH!! Ska köra vidare med kapitel två nu vilket förmodligen blir ännu värre. Jag har ångest som faan alltså!!

Tänk vad fort man glömmer saker..

Godmorgon

Ännu en natt med rätt så bra sömn. Vaknade vid 06.30 och tänkte (i tron om att klockan var ca 07.45) "nej nu kan jag gå upp så är jag vaken när Novis kommer vid 8". Men när jag kollade på klockan så tog jag beslutet att ligga kvar i sängen och lata mig lite längre..

Nu har Novis kommit och jag sitter med träningskläderna på, men attans va de tar emot att åka iväg och träna. Herregud!! Halsen gör lite ont också och jag känner mig sådär lätt förkyld. Jag försöker desperat övertala mig själv att jag inte bör träna, men jag är envis så jag åker nog iväg nu. Tss..

Hejdå..

Snacka sit sej..

Jag vill soova!! Men klockan är bara nio så jag lär ju lugna ma.. Ska försöka se filmen på 4an. Hur jag nu ska orka med de. Jag kan liksom inte sitta still heller. De kryper i fingrarna, eller typ i hela kroppen. Därav alla tråkiga inlägg i bloggen. Tss..

Känns inte helt rätt att dissa Bigbrother live för en film men de får fan bli så nu.. Hoppas filmen är bra!!

Jaa nej men.. Hejdå!

....

Oh my god, it´s a wonderful surprise ... Im in love!!


Ohlala...

18.29

Klockan är bara barnet och jag har svårt att hålla ögonen öppna.. Skulle lätt kunna gosa in mig i filten och sova lite nu, men då kommer jag ju inte sova inatt.. Jag tar några karameller så håller jag mig nog vaken!

Jag skulle vilja ha någon som kan massera min nacke nu.. Frivillig..?


Vår i mina fönster..

Jag har fått nå ryck och bara måste fixa till mina fönster.. Har kastat ca 7 blommor och har 4 st som förmodligen får flytta till någon frivillig person. Sjukt less på´rom.  Har istället införskaffat mig lite nya orkideér, murgröna och någon fin grön växt plus att jag ska köpa 3 nya till imorgon, några med vita blommor. Har flyttat om och grejjat lite så nu är de nytt och fint i mina fönster. Så härligt!!

Jippi !!

Vet ni?! Inatt har jag sovit sådär skönt !! Jag vaknade inte fören 06.20. Inte vaknat en enda gång innan de och sovit på riktigt. Inte sån skit sömn som alla andra nätter de senaste 3-4 veckorna. Kan de vara tabletterna som fungerar helt enkelt ... ? De var galet skönt i alla fall..

Nu ska jag snart bege mig mot jobbet och kämpa några timmar innan jag får ta helg..

Men nej!!

De är som så att varje melodifestivalen final helg har vi årets melodifestival skiva går på jobbet. Jag har knappt hört årets låtar så denna helg var de helt okej att köra skivan om och om igen. MEN! Katastrofen är att den låten som satt sig på min hjärna är sanna nilsen - im in lova. Liksom vafan ?! Jag gillar inte henne!! Men ändå har jag gått och sjungit med varje gång den kommit. Suck på mig!!

Och nu vann Eric Saade precis. Jag skämms så in-i-helvete!! han är töntig och överdriven.. Pallar inte!!

Sooool

De är så vårigt mysigt väder idag och jag vill vara ute heela dagen!! Jag vill grilla köttbullar och mysa vid stugan. Men nej, jag ska ställa mig i ett köpcentrum där solljuset inte alls når in..

Lite surt känns de allt..

...

De som händer i Japan är helt sjukt och jag kan inte ens kolla på bilderna..

Dessa drömmar..

De är helt sjukt vad mycke jag drömmer om nätterna. Tror jag har drömt om allt snart.. Dock är drömmarna så sjuka att jag knappt vill berätta dom. Ni skulle ju tro att jag hade nå fel då.. Men nattens sista dröm var ändå helt okej känner jag.. Skulle gärna uppleva den i verkligheten. Haha.

Nu ska jag snart iväg och träna med Sara. Vara lite duktig såhär på Lördags morgonen innan jag ska iväg till jobbet.

Min trötthet gör mig kram-sugen..

Nespresso!!!

Blev inte sådär bra sömn inatt heller. Jag har sovit sådär som man gör när man är väldigt sjukt. Kallsvettas, drömmer massa konstigt och vaknar var 5e minut ungefär. Så, för att vakna till tog jag mig till gymmet och plågade mig själv på crosstrainern. De är så sjukt tråkigt och jobbigt men 20 min blev de.. Sen körde jag även lite annat smått och gått.

Nu har jag tagit mig en härlig dusch och nu kommer pricken över i:et, en nespresso kaffe. MUMS! Börjar känna hopp om att jag kan hålla mig vaken även denna dag..

Och idag är de Fredag och ikväll får jag äta godis.. (även om jag fuskat dumt mycket denna vecka.. )

Hörs..

Torschdak

Denna dag har gått extremt fort trots min enorma trötthet. Hur skönt som helst. Mycket att göra på jobbet och tiden bara rusade iväg..

Nu har jag även införskaffat mig både sömn och energi på burk så snart kanske jag kan sluta gnälla på denna envisa trötthet. De vore ju så fruktansvärt skönt! Då kanske mitt liv slutar kännas sådär suddig som den gör just nu.. På något vis har jag väldigt svårt att veta om jag bara drömt, tänkt eller gjort saker..

Skall ta och göra mig lite middag nu. Blir mackor med avokado och keso. De känns som om de kommer bli aasgott men jag har egentligen ingen aning. Äh, bra säkert bra.

Nu måste jag värma mig under filten..

Njaha..

Då är de dags att börja jobba igen.. Men som vanligt är jag så trött att de bara känns jobbigt att behöva pallra sig iväg. Och nu kommer jag inte på något mer att skriva.. hmm..

Jag skulle behöva en stor kram idag..

Oj..

Jag råkade hamna på hm.se sen råkade jag se att en jumpsuit som jag vill ha va på halvapriset och jag menar.. de är ju ren idioti att inte köpa den då. Eller hur?! Sen fattades de liksom lite för att komma upp i minsta ordervärde så jag råkade klicka i ett skärp och ett armband också. De kommer bli assnyggt!!

Mitt köpförbud går åt helvete.. Meen, man lär ju ha snygga kläder om man är singel.. ehm... ??

....

KRAAAAAAAAAAAAAM!!!! :)

Ursch fy och blää

Imorgon skall jag göra de jag gruvat mig för länge och verkligen försökt låta bli.. Jag skall införskaffa mig någon sorts sömntabletter. De känns inte de minsta okej för mig även om de är receptfria.. Men, efter 3 veckors piss-dålig sömn och lite samtal med en klok mor, vän och syster så inser jag att jag måste.. Men jag tycker de är läskigt!

Dagens ketchup

Idag har jag hängt med Freddi hela dagen lång. De är skönt att hon är som jag så att vi utan att skämmas har legat i soffan heela dagen och kollat på bigbrother. Vi har gjort korta pauser för att fixa semlor, lunch och eftermiddagsfika men vi har haft de igång så vi hörde om de hände något spännande. Vi är helt besatta !! Men de är så sjukt roligt..

Båda är även gottegrisar så på eftermiddagen började jag fundera på min marabou chokladkaka som låg i köket. Freddi tyckte att vi nog borde få smaka den och tillslut kom jag på den rätta ursäkten. Jag ska ju inte äta ketchup idag, och ketchup innehåller säkert mer socker än en rad choklad och ketchup får jag ju äta men de ska jag ju inte äta idag så därför måste jag ju kunna ta choklad istället för ketchup.. Fattar ni?! Vi åt en varsin rad i alla fall och insåg hur sjuk bortförklaring ketchupen var..

Juste, jag tränade ju faktiskt imorse också. Jag och Sara var duktiga och byggde lite muschkler. Sen har jag städat också (igen). Och håller på med projekt bädda nytt i sängen vilket är ungefär de härligaste som finns.


Pizza!!

Ikväll ska jag dra en myskväll och ignorera de som fått mig att må dåligt hela eftermiddagen. Pratade av mig lite med syster och mamma förut och de känns bättre. De är skönt att få bekräftat att jag på något vis har rätt ändå..

Såå, myskvällen skall bestå av en hemgjord pizza, halv åtta hos mig, bigbrother och sen ska jag nog unna mig något annat gott. En liten semla till kanske .. ? Och en film kanske.. ? Kramas lite med filten och ja, de jag känner för helt enkelt..

Goosigos..

GAH

Jag vet vad som är fel och måste fan göra något åt de NU!

Jag är glad

Dagen blev sådär superbra helt plötsligt. Mamma ringde och sa "Nu har jag bokat en resa till Krabi åt mig och pappa, sen kom Elin nu så nu har jag bokat åt även dom.. Så bokade jag åt dig med". Hon visste att jag ville åka så nu är de bara att börja spara. Helt jäävla fantastiskt !! Kan även bli så att vi blir sådär stort gäng som sist.. Jag älskart fan!!

En sådär dag

Dagen blev trots allt inte så hemsk som jag trodde. Men inte heller så bra som jag hoppats på. Den har bara varit! Därför har jag liksom ingen speciellt jag vill skriva här.. Men de kanske kommer sen :)

Bad day

Idag har jag vaknat på fel sida, eller så är denna dag bara dålig ändå.. Helt utan anledning så är mitt humör rätt dåligt, kan iofs bero på trötthet. Men sen går liksom allt så dåligt. Små saker som ändå gör mig galen, så egentligen skulle nog mitt humör kunna va på topp om allt bara gick bra.. Jag vill liksom ha en bra dag idag!

Jag har i alla fall varit och tränat. Där gick allt riktigt bra, förutom att jag lyckades strecka insidan av låret på crosstrainern, hur man nu kan lyckas med de. De gör ont i alla fall. Men, jag hade lätt kunna stanna på gymmet hela dagen lång eftersom saker och ting ändå gick bra där..

En sak som sabbar hela dagen är att Tobbe lämnat Bigbrother huset. Jävla skit! Han var ju försjutton en av mina favoriter och så drar han när jag köper 24-7. Och sen fungerar inte den kameravinkeln som jag vill se..

Jaja, gnällspiken skall dricka sitt kaffe och bege sig mot jobbet snart..

Jag vill..

...... ... ..... ........ 

Tänker inte skriva vad jag vill. Ni får allt vara nyfikna. HAH! Jag är så pinsamt lättroad. Tror de är på tiden att jag får sova ut och bli normal igen..

Fyfan

Söndagar alltså..

Igår..





Mer får ni inte se...

Kaffe paus.

Nu har jag kollat på bigbrother i ca 4 timmar och beslutade att nej.. nu lär jag ta en paus. De blir en kaffe paus med en muffins och gossip girl istället. Bra att jag kollar på gossip girl istället. Hah.

MEN! Jag har faktiskt städat idag också.. Igen. Jag gillar när de är städat helt enkelt! Och nu är jag och mitt lite tunga huvud värda att slappa resten av dagen..

Soffmys !!

BigBrother

Jag är så lättroad.. Just nu sitter jag och tittar på när några av grabbarna lagar mat.. Dom är störda och jag har askul här hemma i soffan.

Normalt?! NEJ!

24-7

Kvällen igår blev mycket lyckad. Mycket god mat och vääldigt god dryck. Helt kalas bra fan !!

Nu ligger jag i soffan och här ska jag ligga hela dagen. Jag har köpt Big Brother 24-7. Skämmit för mig! Men de är tammefan asbra! Detta kommer bli mitt liv. Haha.. Äeej..

Ikväll är de solsidan också.. YESS!!

Blondin ?

J är äntligen tillbaka på jobbet och igår togs blondin kommentarerna upp direkt. J är blond och hon vet att jag är blond under. Ni har väl hört att hon brukar säga till mig " de spelar ingen roll hur mycket du färgar ditt hår, du är ändå blond där under.. " Haha. Och igår (äntligen!!) fick jag kommentaren jag väntat på länge.. Men så sabbade jag allt.. Jag kom och tänka på detta för ett tag sen och hur jag skrattade för mig själv..

J - men de var ju väldigt smart att du la dom sådär, de hade jag inte tänkt på. Där var du allt inte så blond..
A - (tystnad)  ehm.. nej.. (lite tveksamt)

Jag fattade verkligen inte vad hon sa.. jag tänkte liksom, vadå.. var jag blond nu när jag hade varit smart..
Oftast så är de bara J och jag som skrattar åt våra små upplevelser men jag vill ändå dela med mig av de hela..

Nuuså

Nu är jag på banan igen. Humöret är på topp och tröttheten är gömd i ett hörn. (efter rätt mycket kaffe)

Vaknade även till lite av att träna. Sen tog jag mig ett långt varmt bad och kikade på bigbrother. Asvärt! Nu sitter jag och väntar på att de röda nagellacket skall torka och de känns som om de tar en evighet. Jag vill fortsätta fixa mig inför kvällen. Snart är de ju försjutton dags att gå och hjälpa Freddi fixa allt. Helvete va kul vi ska ha :) Dricka vin, mojito och såklart .. irish för två. MUMS!

Ikväll äre askalas!!

Men vaarför ?!

Varför får alla utom jag sova?! Känns som om jag inte ens somnat inatt. Låg vaken bra länge innan jag kunde somna igår och sen har jag sovit så oroligt att man knappt kan kalla de sömn. Och runt halv sex var jag vaken igen.. Jag börjar lacka ur, just nu vill jag sätta mig i ett hörn och gråta för att jag är så trött och kroppen gör liksom ont. Men de ska jag inte..

Gissa om jag blev glad när Sara skrev att hon kunde träna tidigare. För de är så skönt att komma iväg och liksom göra något ändå. Nu när jag sitter i soffan och egentligen bara vill sova fast de inte går så blir jag bara arg.. As arg!

Jag skulle ju vara på topp..

Imoooorgon

Imorgon är dagen med stort D! Dagen vi väntat på så länge! Dagen då vi ska fira Freddi som fyller 20år!! Jag är så sjukt taggad! Jag har planerat hela morgon dagen i minsta detalj. Träna, frukost, bada, raka bena, färga håret, måla naglarna, sminka mig, dra på finkläder, locka håret, ta en corona (medan jag fixar ma), fixa paket och sedan stå redo hos Freddi strax efter fyra.. Vi skall dricka mojito, irish för två och vin! Vilket jäkla toppen kalas de ska bli.. Who-hi-hi :) GE MA LÖRDAK!!

Tra-la-laa


Jag kanske är tråkig

Kvällen spenderar jag själv, i soffan, med en liten egen variant av nachotallrik, corona och godispåsen. Jag kunde ha ätit middag och gått på bio med två roliga tjejor eller ätit god middag med fina syster men nej.. detta känns helt rätt.. Jag får helt enkelt vara tråkig idag!!

Äntligen Fredag!

Nu är de bara några timmar kvar tills jag får helg. Eller ja, ganska så många timmar men de närmar sig nu.. De känns så jäkla skönt att få ledigt. Jag ska åka till jobbet i myskläder så att när jag slutar verkligen kan få ledighets känsla. Liksom dra på myskläderna, åka hem, dra fram godispåsen och krypa ner i soffan. De blir fan underbart!!


Vårkänslor!

Jag älskar att solen skiner.. De ger mig vårkänslor!!

Imorse tog de emot att gå iväg till gymmet. De var väldigt nära att jag sket i de för motivationen var på noll. Jag är sådär trött att kroppen känns astung. Men.. Jag tog min lilla promenad dit i den härliga solen och väl på gymmet var de ju trots allt riktigt roligt att träna. Schönt!

Nu har jag ätit en rejäl frukost och kollat på BigBrother. Skall bege mig mot jobbet nu men de känns sjukt tungt. Förmodligen pga tröttheten. De blir ett jävla tjat om min trötthet här just nu men den styr liksom mitt liv. Eller kanske förstör mitt liv till och med !! Men nu har jag sovit skapligt i 2 nätter så snart kanske ni slipper detta tjat :)

Njut av vårsolen!!

Dagen i allmänhet

Jag har faktiskt inte bara lekt lång. Nej jag har jobbat hårt och skall snart decka i sängen.

Men de jag vill få sagt var att jag lunchade med Linnéa idag. Vi lyckas liksom aldrig ses så idag drog vi till med en lunch-date i centrat i alla fall. Och de var mycket trevligt måste jag säga. Och gott !!

Sen har jag nog inge mer att säga om dagen..

Mitt långa liv..

Jag är så fruktansvärt lättroad nu.. Idag fick vi massa varor till jobbet vilket leder till massa kartonger. Jag orkade inte springa och kasta dom helatiden, och hade inte riktigt tid med de heller så jag gjorde en trave med platta kartonger bakom kassadisken och stog på den. Jag tyckte detta var sjukt kul eftersom jag bara blev längre och längre. Vadå lättroad?! Tillslut tyckte A-L att jag var lite väl lång och kastade ut min hög. Men när hon gått hem började jag på en ny hög tills ... jag ramlade ner. Haha. Hur jag skrattade för mig själv när jag ramlat ner från min lilla hög och missnöjt bar iväg alla kartonger..

Meen, de är väl bara bra att man är lättroad?

De är sjukt

Jag är äckligt besatt av BigBrother nu. Jag vill ha kanalen och funderar skarpt på att köpa den. De är så jäkla jobbigt när ett avsnitt är slut för jag vill se mer!! Dom är så jävla störda och de är helt sjukt roligt.. Fast egentligen tycker jag de är lite pinsamt att jag gillar bigbrother. Väx upp för faaan Alex :)

Nu lär jag bege mig mot jobbet där ett berg av varor väntar. Konstigt att alla stora leveranser alltid ska lyckas komma samma dag.. Lär inte få tråkigt idag!

Godmorgon Onsdag

Fysjutton vad skön! Jag har sovit nästan hela natten. De känns som evigheter sen sist.. Namnam.

Var riktigt sugen på att sticka iväg och träna imorse innan jag ska iväg till jobbet men stoppade mig själv. Tror jag ska vila idag och satsa på att ge allt imorgon istället. Jag mådde trots allt inge bra igår kväll och idag skall jag jobba länge och sent så att jag lär vara pigg..

Nu ska jag kika på Bigbrother och äta min frukost..

Sjuk av trötthet ?

Undra om min kropp försöker säga mig något.. Fick en riktig svacka nyss. Frossa,lite febrig, huvudvärk och jätte yr. När jag reste mig från soffan så snurrade hela skallen. Men jag är ju van att bli lite sådär svimfärdigt yr så jag kan liksom knepen..

Nu har jag ätit en muffin, som var helt jävla underbart god och druckit ett glas mjölk och känner mig lite bättre igen.. Tror jag ska försöka sova snart och hoppas på att vakna pigg imorgon.

Natti..

Mums


Muffisar!!

Jag skulle egentligen träna ikväll men de var ingen annan som va taggad så jag skippade träning jag med. Eller nej, jag skippade gymmet i alla fall. Nu står en plåt med muffins i ugnen och snart skall mina mini muffins in (Freddi hade bakat sånna så jag var tvungen att göra de jag med). Jag har gjort en egen varian så de bli chokladmuffins med marshmallows och vit choklad i och marshmallow-frosting. Låter de inte fantastiskt ? Smaskens.

Men för att äta en muffins eller två med gott samvete så ska jag träna hemma nu. Har fått tips av Freddi på ett träningspass på youtube som är asjobbigt så jag testart!

SmaskSmask..

RSS 2.0