BigBrother

Jag är helt besatt av bigbrother. Jag skulle kunna tänka mig att vara ledig från jobbet, skaffa bigbrother kanalen och kolla helatiden. De vore nått de!!

Och nu vill jag bara ha Lördag! Födelsedagskalas för Freddi, irish vin & mojito skall drickas och de kommer bli askalas!!

Jag och mina kyckling armar..

Jag kom nyligen hem från gymmet. Jag och Sara har varit där och pressat. Hihi. Vi kommer ju va asläckra i sommar.. Men jag konstaterade att mina armar ser ut som kycklingarmar. haha, fysjutton va fula dom såg ut i speglarna där. Dock har inte kycklingar armar meen, jag tror ni fattar poängen..

Nu skall jag äta frukost, sen skutta ner i badkaret för att plugga. Jag ska nämligen kolla på mattelektioner på youtube för att försöka förstå de jag kämpat med de senaste 3 månaderna..

Hellå..

Tänker

Jag har inte somnat än. jag ligger och tänker på allt möjligt istället. ungefär sånna tankar som när jag åker bil. konstaterade just att jag har flera sidor som jag inte gillar hos mig själv. typ feg, seg och velig.. haha. de känns bra att jag har planerat in en date imorgon.. med freddi alltså! nu ska jag göra som i gossipgirl och dra ner ögonbindeln och försöka sova. (ett nytt försök till bättre sömn, totalt mörker)

Natti..

Nu tänker jag ge sömnen ett försök. Ska lyxa till de hela med att bädda med nytvättade sängkläder för de är ungefär de bästa som finns. De jobbiga är att bädda om, jag räcker liksom inte till..

Men jaha...

Jag slog på stort och lagade mat ikväll fast jag egentligen inte orkade. Men när jag satte mig ner med maten fick jag fan inte i mig den. Helt osugen på mat så nu har jag ätit lite godis och har iallafall 3 matlådor i frysen och en måltid i soptunnan. Blev skapligt less på mig själv..

Nu vet jag inte om jag ska kika på lite mer bigbrother eller sova.. Humm. Fast om jag somnar redan nu kanske jag vaknar ännu tidigare och de vill jag ju inte. Tre är tillräckligt tidigt..

Uppsala-Tierp i mitt huvud..

På vägen hem idag konstaterade jag att jag har väldigt mycket tid till att tänka när jag åker bil.. Jag hinner liksom tänka på allt. För att ni ska förstå vad jag menar skall ni få ta del av allt som snurrade i mitt huvud på vägen hem.. (dock inte riktigt alla funderingar..)

*Jag hatar alla som kör volvo, eller kanske bara bilen volvo..
*Vad många de finns som kör helt sjukt dåligt..
*Undra om de är nå trafikveckor för de är massa poliser ute i trafiken
*Ska jag orka laga mat ikväll.
*Vad ska jag laga för mat imorgon
*Hur ska jag bli av med mina sömnproblem
*Juste, en godispåse i väskan.. smasksmask
*Godis är hjälpen mot trötthet när jag kör bil
*Räkna ut hur många timmar de är tills jag ska vara på jobbet igen (dum idé..)
*Gissa när jag kommer vara i Vattholma, Örbyhus, Månkarbo och hemma
*Hur kommer de sig att jag alltid lyckas ta upp dumle-godisen som jag inte är sugen på..
*Hur lyckades jag bryta mitt köpförbud 3 gånger på 3 dagar.. ?
*Vad jag ska ha på mig på Freddis födelsedagsfest
*Är jag förvirrad... ?
*Jag gillar trots allt läget..
*När ska jag och sara träna imorgon.. ?
*Borde jag svara på A-L´s sms..
*När ska jag tvätta bort sminket
*Jävla visdomstand att göra ont
*Drömmer lite om att bli student
*De är sjukt fult med sånnadär ränder på bilar

Typ..

Snaart ledig..

Nu är de bara några timmars jobb tills jag får en dag ledig. Plus att jag kommer hem rätt tidigt idag, känns som evigheter sen jag var hemma en kväll. Så idag när jag kommer hem är de mjukiskläder på, godis påsen fram och sen krypa ner i soffan för Söndagsmys!!

Och tror ni jag sovit bra inatt då.. ? Nej!


Jag börjar inse att jag liksom satt mig i en lite klurig situation.. haha!

...

Ursch, jag känner mig inte alls på topp idag.. Huvudvärk och sånt skit.

Munnen full av godis..

Alltså jag är sjukt irriterad just nu. Jag bli galen på en ungjävel som ska skrika och ha sig heela jävla morgonen när jag försöker sova. Ungen bor ju inte ens i detta hus!! Eller, nu verkar hon göra de lite då och då vilket jag inte gillar de minsta. Jag har lust att föra så jävla mycket oväsen just nu, stå och hoppa på golvet så de verkligen stör. Eller kanske spela ashög musik ikväll. Trycker in massa godis i munnen så jag ska tänka på annat.. GAH!!

Har haft svårt att sova inatt också, somnade tidigt men vid tre vaknade jag första gången och sen har jag sovit piss. Och så började skrikandet vilket gjorde läget ännu svårare.

Jag fick iallafall lite besök när jag jobbade igår. Honey, Martina&Mattias, Helen och Johannes var in. De tackar jag mycket för! Riktig roligt att prata lite med Helen, de var längesen.. Sen fick jag även besök av Johannes på hemmaplan.

Hörs!!

Lång-Fredag..

Idag ska jag köra långpannedag. Öppning till stängning. Jag hoppas på massa glada kunder så att jag har så mycket att göra att tiden bara flyger iväg. Jag har noga valt ut några godisar från mina stoora godispåsar och packat ner dom i en liten påse. Ska även ladda upp med kexchoklad och kanske en coca cola. De hör liksom till att ha coca cola och kexchoklad när man jobbar lång dag och godisarna kan vara bra och ha om jag blir trött. Skall även skicka iväg ett sms till J att han måste hälsa på mig något under dagen ifall jag är sällskaps-sjuk.

Jag ska nog avslöja en liten hemlis också.. På min frukost bricka ligger två små karameller (egentligen inte så små). Men jag tycker jag är värd de två små karamellerna idag, de är ju en låång Fredag. Fast egentligen...   ....har jag ätit fyra godisar före dessa två också.. Ehmm..


Mysa vidare i min mysiga tröja som jag glömt att jag hade ..

Jackan..


Blä-morgon

Sov dåligt inatt igen.. Vaknade först vid 3 och sen vid 5 och kände mig sådär pigg, fast jag egentligen är jätte trött. Sen vaknade jag lite då och då och sov sjukt dåligt fram tills klockan ringde 07.45.

De tog emot rejält att gå till gymmet idag. Både pga tröttheten och kylan. -27 grader. Men jag är envis så jag gick iväg i hopp om att bli piggare. Men jag blev mest en isbit!

Nu har något hänt med min rygg och de känns som ett helvete att sätta sig i bilen och åka och jobba. De liksom ilar och strålar så pass att de känns som ilningar i bröstet. Obehagligt och inte de minsta bekvämt. Jag har just suttit på massagedynan ett tag men de hjälpte inte. Mår nästan lite illa.. Blää!

Jag är gnällspik idag och hoppas att ni tycker lite synd om mig iallafall..

Sådär känslomässigt instabil igen

Min trötthet är extrem idag. Jag bli så känslomässigt instabil när jag är trött! Idag fick vi varor från PiP till jobbet. Jag tyckte de var så fint att jag ville gråta. Helt seriöst! De är fan pinsamt egentligen.. haha..

När jag skulle åka hem och svänger in mot mitt hus tänker jag " hallå, varför svänger jag här?! vart är jag påväg?! " även de är rätt pinsamt. Jag glömde för en stund bort vart jag bor. Pucko!

Nu har jag myst lite med mamma och pappa. Jag gillar att dom är hemma igen! Fick en super fin klänning!! Ska lägga upp bild på den och på klänningen jag fick av Danne och Lisa. Ge ma sommar!! Jag bjöd i alla fall mina föräldrar på en semla. Jag tyckte att de behövde något svenskt efter 2 veckor i Vietnamn. Är jag inte en dröm-dotter så säg.. Tss

Nej nu är de nog bäst för alla om jag går och lägger mig.
Godnatt!

En kall morgon..

Jag fryser!! Jag sitter i soffan med mitt morgonkaffe och känner att jacka och vantar vore mycket skönt. Eller typ krypa ner i den varma sängen igen..

Ska åka till Uppsala tidigare idag och kolla in bokrean tänkte jag. Hoppas på att hitta något riktigt kap! Jag längtar tills jag är hemma igen, att dagen bara går asfort! Jag vill träffa mamma och pappa som kommer hem ikväll!!! Jag vill gosa ner mig i soffan eller sängen!! Jag vill ha en semla!!

Näe, nu bara gnäller jag igen..

Jävla ångest

Jag verkligen hatar den här jävla ångesten.. Även kallad söndagsångest! Kom på att jag inte har någon matlåda tills imorgon heller. Kanske får bli vaniljyoghurt, ovanligt va ? Haha. Nej nu lär jag skärpa mig och bli lite seriös här i livet.. Kanske kan gräva fram någon gammal låda i frysen..

Tror jag skall ta och pallra mig till sängen och vicka lite på tårna..

...

Jag mår inte helt okej..

Semlor !!!

Oj vad jag ätit idag. Jag mår typ dåligt av allt smaskigt som ligger i min mage. Bullar, sallad, paj och semla. Nybakt semla. Vi lyckades göra riktigt stora semlor och dom är helt underbart goda. MUMS!!

 

Vart är han som ska massera min nacke när den gör ont ?

Jag & gubbarna..

Myskvällen igår var helt toppen. Super mysig och massa god sallad. Men trots detta gick jag upp tidigt och gick till gymmet. Åh vad duktig jag är. Hihi! Imorse var de jag och två gubbar där och gubbarna va bättre än mig.. humm..

...

Jag hatar när jag inte vet vart jag har någon. och jag kan tammefan inte lista ut vart jag har dig. de stör mig!!

Pjuh!

Hemma igen efter ett ganska så tufft pass på gymmet. Körde lite av de som Mörner visade i helgen. "Hej trötta armar!!" Nu avnjuter jag min goda vaniljyoughurt sen blir de en sväng till mamma och pappa, hämta Freddi, studievägledare, eventuellt en snabb lunch hos mig, Uppsala och jobb i 2 h, handla lite mat, ta bort smink och på med myskläder för en tjejkväll hos syster. Juste, skulle behöva hjälpa henne med saker inför tjejkvällen också. Full fart!

Ikväll är de alltså tjejkväll och jag ska få vara hundägare för en kväll åt världens sötaste Polly. Jag kommer nog bli förälskad!! De är en liten fransk bulldog (visst va de så?).. Blir även lite vin intag. Hihi.

Nej nu lär jag lägga på ett kol..

Blää på vintern..

Uppe tidigt idag också. Jag skall dra på mig massa kläder och gå mot gymmet. Men det snöar ute och de gjorde mig lite otaggad för de snöar alltid så att man får de rätt i ansiktet. Men de gör mig inte tillräckligt otaggad utan jag ska iväg ändå!

Är lite sådär grinigt trött just nu men inom en timme ska de ha ändrats. Så!

På återseende!

Nu är ni ruttna!!

De kanske inte är helt okej att säga åt mina läsare att ni är ruttna. Men ni är tammefan de. Haha. Jag SER att många läst men INGEN har kommenterat. Era jävlar! :)

Som tur är har Freddi och Elin sagt att den är fin så jag litar på dom. Kan nog bli att jag beställer jackan imorgon.

Idag har min puckade sida kommit fram igen och jag har städat ca 5 timmar. Städat på grundlig nivå. Jag har skrubbat och skrubbat. Nu är de fint och jag kan koppla av. Skönt!

På eftermiddagen åkte jag till syrran och åt paj som var kvar från igår. Riktigt smaskigt! Och nu har jag legat i soffan med godis, julmust och Solsidan. De är tammefan veckans höjdpunkt. Så jäävla bra! Haha!

Nu ska jag gosa vidare med vetekudden som värmer mig..

Jakten efter en vår-jacka

Jean Hood Jacket SEK 699, Vila - NELLY.COM

Jag är lite lätt sugen på att klicka hem denna när lönen kommer. Dvs imorgon. Jag tycker den ser skön och snygg ut. Vad tycker ni?! ( Vore ju kul om någon faktiskt orkar skriva en kommentar, jag vet trots allt att ni läser!! ) Hihi.


Snälla ...

Kan inte någon hjälpa mig att städa idag? Och tvätta, och laga mat, och massera min nacke .. ?

Team-kväll

Igår var de fullt upp hela dagen. Efter träningen på morgonen gick jag Mörner och Freddi hem till mig och bakade scones. Vi smaskade nybakta scones och slappade lite i soffan. Sen var de dags för mig att jobba lite. 100 slingor skulle sättas på Freddis huvud. Hon blev så fin såå :)

Vi tog lite muffins och åkte till Danne och Lisa för att få kika på deras bilder från Thailand. De såg ut som om dom haft de sjukt bra. Jag vill också!!

Kvällen spenderades hos Elin. De var team-träff med forever gänget. Dock är ju jag väldigt oengagerad i mitt återförsäljarskap. Hah! Jag tycker de är roligare att hjälpa syster liksom.. Men kvällen igår var mysig och med massa god mat! Smaskens! De kändes som om jag rullade till sängen sen.. Tss.

Tack för den kvällen syrran :)

& Godmorgon Lördag !!

Nej men varför sova när man får? Eller, just nu testar jag en ny metod som innebär att jag inte får ha sovmorgon. Jag får absolut inte sova längre än till nio. Men de är verkligen max. Idag skulle jag gå upp 08.30 för att jag och Mörner ska träna. Elin skulle släppa in Nova här vid 07.45 och fick mina nycklar eftersom jag skulle sova ut. Trodde jag! Vaknade första gången runt 5 sen har de fortsatt sådär, sova, vakna, sova, vakna. De är så frustrerande när man egentligen är astrött. När Nova kom gick jag upp och tog en godis som tröst. Eller ja, två godisar..

Nu lär jag bara vänta på att Mörner vaknar och att gymmet öppnar..

Godnatt era små filurer!

Äntligen helg!! När man har ledig helg endast varanan helg så är dom så efterlängtade.

Semlan som jag åt idag smakade sådär förjävla bra! Och våfflorna som jag, Mörner och Freddi ätit ikväll smakade också jäkligt bra. Många våfflor i våra magar. Syster var också förbi ett tag och hängde med oss. Myskväll :)

Nu har jag gått och lagt mig, känns sådär skönt för jag är riktigt sova-trött. Imorgon ska jag upp 08.30, dra på mig massa kläder och gå till gymmet. Jag och Mörner skall träna. Hah. Han blir väl för nöjd nu när han får visa att han är starkare än mig.. Hihi.. Sen väntar en fullspäckad och riktigt roolig dag. Men de skriver jag om typ imorgon för nu vill jag sova.

Så godnatt !!!

De är Fredag

Är de inte förjävla bra?! Bara 7 timmar på jobbet (+en 1 timme rast) sen är de helg med stort H !!!! Och ikväll får jag träffa Freddi! Länge sen nu. Typ Tisdags!! Hon och Mörner ska komma hit på middag. Jag skall bjuda på våfflor. Hihi. De är faktiskt gott!! Kanske även får söt-Nova på besök.

Idag är även dagen då jag får köpa mig en semla. Jag har endast ätit en semla i år vilket är lite utav en katastrof!

Och konstigt nog så kan jag röra mig mycket bra idag. Ingen direkt träningsvärk. Helt sjukt. Hah! :)

Skall eventuellt stå öga mot öga med musen igen.. Hjälp!

Och faktiskt!!

Så har jag namnsdag idag och den enda som kommit ihåg de är jag själv.. Förjävligt alltså !! Imorgon ska jag fira med en semla!

Nytränad..

Min trötthet försvann hastigt imorse när jag helt plösligt stog öga mot öga med en mus. Fyhelvete va rädd jag blev. Jävla mus jäävel! Ursch!!

Har varit och gymmat med Sara nu på kvällen. De gick toppen och kommer förmodligen röra mig som en tant imorgon. Meen, funkar säkert! Och imorgon är de såndär bra fredag så som i fredag och sen blir de ledig helg. JAA!! :)

Äej, nu måste jag äta middag..

Åh herrejävlar!!

Dagens uppdrag blir att försöka hålla ögonen öppna. Planen var att vara piggare idag men de misslyckades totalt.Jag vet inte vart jag ska ta vägen och de känns jobbigt att sätta sig i bilen snart. Hoppas kaffet slår till snart så jag blir lite piggare.. Detta är allt annat än kul !!!!

Just nu vill jag bara ha Fredag kväll. För de betyder Leedighet!
Godnatt eller nått..

Den mordiska säljaren..

En blick kan verkligen säga mer än tusen ord. De fick en liten dryg unge uppleva idag.. Ungen levde om i butiken och tillslut stog denna dryga sak och slog två varor mot varandra och föräldern brydde sig inte ett dugg. Jag hatar att behöva säga till så jag tänkte att jag skulle kolla lite lätt på´n så kanske jag slapp säga till. Dock råkade jag nog ge en väldigt arg blick, mot de mordiska hållet (jag var ju trots allt jäävligt irriterad) och snacka om att de funka. Ungen la tillbaka varorna så jävla försiktigt och kollade med rädda ögon på mig hela tiden. Haha. Fick lite dåligt samvete sen men vafan, de funka ju..

Gillart!!


Toppen!

Fysjutton vad jag mår bra just nu. NI får mig att må bra!! Och saker och ting går liksom bara bra.. (med vissa undantag på dagar och saker)

Jag vill ha helg!

Jag vill ha helg nunuNU!!!! För helgen kommer bli fantastisk och jag har massor av saker jag vill göra som tex

*Träffa Danne & Lisa och se alla deras bilder från resan
*Sätta i löshår på bästa Freddi
*Träna
*Ha scones frukost
*Åka på teamträff hos syrran på lördagkväll med härliga människor vilket kommer innehålla vin och irish
*Åka till Elin & Tobbes stuga och grilla korv/köttbullar och marshmallows
*Äta godis
*Ladda inför en fantastisk Måndag
*Dansa wakawaka
*Se solsidan

Och bara leeva livet !!!

Kaos/mys morgon

Inatt sov jag sådär dåligt igen. Jag blir galen! Kan de blivit 3-4 timmars sömn kanske? Vid åtta gick jag till gymmet och var lite duktig sådär. Men blev så stressad då en av de som skulle jobba idag blivit sjuk och jag behövdes där, dock kunde jag inte jobba idag. Så stress-stress. Sms:en gick hit och dit men ingen kunde jobba för mig en annan dag så jag kunde verkligen inte jobba idag. Jaja, stressande morgon! Men mötte upp Fredrica på vägen hem och vi gick hem och bakade scones och smaskade i oss. Så jäkla gott!! Och de fick mig på bra och lugnare humör igen. Sen åkte vi iväg på ett litet möte/uppdrag som känns så sjukt bra att ha gjort. Ett steg åt rätt håll. Sen har jag varit och pysslat om mammas kissemissar och hälsat på syster.

Nu steker jag köttbullar. Hemgjorde alltså. Dom ser sådär läskigt goda ut. Smask!  Nej återgå till stekningen!

De som gjorde mig glad..


Vem behöver en karl.. ?

När man har underbara vänner.. jag sitter med ett leénde på mina läppar nu :)


PUSS !!!



På alla er som jag tycker om !!

Solsken

Vilket väder. Riktigt kallt och strålande solsken. Riktigt fin vinterdag. Min klocka ringde 07.45 och jag drog på mig massa kläder (-25 ute) och tog en 30 min promenad till gymmet, gick en liten omväg alltså.. Gymmade 1 timme och gick sedan hem igen. Blev totalt 45 min promenad. Duktigt va?!

Nu är jag nyduschad och smaskar riktig frukost framför gossipgirl. De är jag ju verkligen värd nu! Ska åka iväg till jobbet sen men lär hinna köpa ett vaniljhjärta innan jag börjar jobba. Vaniljhjärtan är asgoda!!

Nu återgår jag till frukosten!

<3 Alla mina fina vänner..

Inte likt mig..

Orkar inte sitta i soffan längre. Tänker leta fram en film och krypa ner i sängen och kika på den. Blir lite orolig att de är någon liten sjukdom som försöker inta min kropp då jag känner mig väldigt varm nu, fast jag tokfrös nyss och jag minns knappt sist jag ville gå och lägga mig såhär tidigt. Men huvudet är för tungt att hålla uppe. Kudden blir perfekt!!

Dock vägrar jag bli sjuk för imorgon skall jag upp tidigt, utföra ett uppdrag och träna innan jag ska iväg till jobbet.. Juste, jag ska äta en rejäl frukost så att jag får använda min nya frukostbricka också!

Pyssel

Filten fick vänta liten stund. Kom på att jag skulle pyssla ihop en sak tills imorgon.. Men vad jag pysslat med är min hemlighet! Hihi..

Lite för trött..

..för att blogga. Kan inte komma på något att skriva mer än att jag trodde min misse var i butiken idag, men de var en sopkvast som vickade. Ska försöka somna tidigt ikväll!

Ska gosa in mig i filten och invänta solsidan nu..

Det är Söndag

Och jag är trött, vilket jag alltid är på Söndags morgonen.. Gick upp extra tidigt för att sätta i motorvärmaren eftersom de är lite lätt kyligt ute. Nackdelen är att jag äter frukost lite för tidigt, har liksom lunchrast om lite mer än 6 timmar. Jag kommer vara hungrig som ett as typ kl11 redan.. Men de får helt enkelt bli så.

Och helt plötsligt försvann lusten att blogga ..
På återseénde!

Kvällen

Min kväll har spenderats med dom bästa! efter jobbet åkte jag nämligen till elin och Tobbe där även mörner och freddi var. de hade lagat mat som jag fick smaka och de fanns även chips. smaskigt! nu har jag lite ny energi efter att ha träffat syster och freddi! :) dock synd att jag inte kunde dricka irish, alexandra körde bil ikväll = freddi får dricka irish för två för en. jaja.. godnatt!

Träning, check

Då är jag hemma igen, nytränad och nyduschad. Tycker de är mysigt att åka iväg och träna med Sara såhär på morgonen :) Kommer nog kännas lite lätt imorgon dock..

Nu äter jag min älskade vaniljyoghurt innan jag ska iväg mot jobbet. Inte de så taggad, dock är de egentligen pendlingen som jag är otaggad på. De är så tråkigt att sitta och åka även om de är såå mycket bättre nu när jag har bilen. Tänk när jag åkte tåg, fysjutton!! Sen är jag inte så jävla taggad på alla hjärtans dag och de är just sånna presenter jag ska sälja hela dagen lång..

Godis eller inte godis idag.. ?

Lördag morgon

Och jag & bästa Sara ska iväg och träna nu.. Förjävla duktiga :)

Dock har jag någon slags Alexandra variant av blåmärke på hela låret sen skottningen igår. Jag får aldrig blåmärken, men blir jäkligt öm liksom..

Aja, hämta Sara nu !!!

Tysnad ...

... Har varit lite tyst här nu. Skulle bloggat imorse MEN (!!!!!) den helvetes jäävla snön sabbade mitt liv. Typ. Skulle börja en timme tidigare på jobbet men de blev 30 min senare istället. Min bil var insnöad och jag skottade i 1 1/2 timme för att få ut den. Jag var så arg att jag inte ens kände hur jobbigt de var, tills jag fått fram bilen och gick in för att ta mig en dusch. Jag total deckade i trappen och satt som en liten hösäck där ett tag. Sen var de bara att hetts duscha, sminka ma och äta för att åka mot jobbet. Och tro mig, motorvägen var piss..
Men jag tycker jag kan känna mig duktig som tog mig till jobbet. Även om jag gjorde några tappra försök att hitta en ersättare för mig..

Har även fått testa mitt tålamod ikväll. Vet ni hur svårt de är att le åt en person i 25 minuter när personen du ler åt är världens drygaste och omständigaste?! De är jävligt svårt och nu är jag på pisshumör tack vare denne person..

Nu ska jag äta upp min vaniljyoghurt och hoppa i säng. Hatar att sova för tillfället. De är dagens största stressmoment vilket såklart inte är så bra när man ska sova. De blir liksom en såndär liten ond cirkel. Blää!

Men en positiv sak!! Jag såg ett stjärnfall på vägen hem och kände ett lite lätt lyckorus. Asnajs! Kände att jag måste berätta de för Freddi, fast nu kanske du läser de här ... ?! Hihi. Och vetu Freddi?!! Jag har köpt en rosa sked med blommor på som vi kan skrapa u rmjölkskummet med!! :)

Godnatt, eller ja.. kanske..

Jag vill vara ledig mer..

Jag har varit ledig i 6 dagar men jag är inte nöjd. Jag vill vara ledig mer!! Jag vill fika med Freddi mer!!! Nu kan vi inte fika på jääätte länge känns de som. Jag vill även slappa mer, jag vill träna, jag vill pyssla, jag vill träffa annat folk mer.. Hmm.. Känns nog bättre imorgon dock!

Ska ta mig en sådär perfekt kaffe. Lila kapsel i espresso form, varm skummad mjölk med choklad sirap i. smaskens!

Bläää

Nu har jag skickat in den absolut sista inlämningsuppgiften i matte C. Men eftersom den förra gick sådär så mår jag nu piss!! Jag bara måste klara den här. Kommer förmodligen gå som på nålar tills jag får feedback på den. Lite lätt stressande sådär..

De härliga är att jag gjort klart alla uppgifter nu. Känns skönt att bara fokusera på att börja förstå allt nu. Tss..

Jag har även hunnit med att städa lite nu på förmiddagen. Och bakat äppelmuffins som ska smaskas med farmor på eftermiddagen. Nu ska jag åka och hämta upp Freddi för vi ska handla kort-varor på hemköp. Hihi. Sen kan de ju hända att en å annan bulle slinker ner i våra magar också. Men jag ska faktiskt åka och köra lite på mammas crosstrainer sen, även om de är sjukt tråkigt!!

Söndagsångesten kommer krypande..
Imorgon är de jobb igen..

Ålderns-nojja

Jag känner mig gammal!!

Började googla på ordspråk och nu har jag suttit och läst roliga ordspråk och citat. De är riktigt roligt!! Tss. Men nu slog tanken mig, hur gammal är man inte om man läser ordspråk?!? Ångest!!

Kanske ska slå på nå riktigt jäävla hård låt och spela ashögt så grannarna blir galna. Bara för att visa hur ung jag är.. Eh?!

Min dag i ord

Dagen började då med träning. Och sen åkte Elin med hem till mig och Fredrica kom hit för lite fika. Sen kikade jag och Fredrica på lite Gossipgirl, slappade, pratade och åt våfflor. De var riktigt gott!!

Jag var sedan på massage, äntligen! Nacken fick sig en omgång och vi tror att hon fick loss alla spänningar. Känns bra mycke lättare och mjukare i allafall. Efter massagen gasade jag iväg till.. gissa vilka !?! ... Fredrica och Mörner. Hihi. Freddi hade varit duktigt och lagat en hel kyckling som hon bjöd på. Den hade hon lyckats bra med tycker jag!! Vi åkte och handlade och hämtade ut mitt paket från H&M, min superfina sommarklänning har kommit. Nu fattas bara sommaren, eh.. Jaja, på hemköp valde vi ut en Carte D'or glass, white chocolate red fruit, fysjutton va god. Den försvann snabbt ner i våra magar.

Nu sitter jag mätt och belåten hemma i soffan. Lite lätt trött sådär. Och på ett riktigt bra humör..

Godmorgon

Ingen sovmorgon trots ledighet. Nejnej! Jag och Elin ska träna!!

Känns som om ögonen hänger en aning på mig idag men de försvinner nog när jag tränar.. Helt seriöst, är jag inte galet duktig som går upp för att träna?!

Ser på nyhetsmorgon nu, snubben från skansen är där med äckel ormar och ödlor. Jag smäller av! Ormen blev aggresiv och bet karln som sitter där i nyhetsmorgon. Även om han skulle vara sååå snäll och ofarlig. Hah!!! Bevis på att ormar inte går att lita på! Sen tog han och höll i ödlan, som också bet honom!! Nu känner jag att jag med all rätt kan vara rädd för dessa djur!! Blää..

Hejdå!

8 tal

Ikväll har jag varit flitig och nu är det endast 8 tal kvar i matteboken. Känner mig riktigt nöjd!!

Ska krypa ner i sängen nu och kika på O.C och hoppas på att jag somnar skapligt. Imorgon har jag en sådär bra dag igen. Träna med syster, sen kommer Freddi till mig och smaskar bullar, sen ska jag på massage och sen ska jag äta middag hos Freddi och Mörner. Jag gillar att hänga hos dom och busa med Fredrica om ni inte märkt de? :) Så roligt att någon mer än jag är ledig på vardagar.

Måste komma på någon rolig kaka som jag kan baka också. Jag och Elin ska hälsa på lilla farmor och då tänkte jag ha med något smaskigt. Hon tycker de är så roligt att jag gillar att baka.. Frågan är vad de blir, humm.. ?

Nej godnatt alla sötnötar :)

Nymålade naglar & kissnödig Nova

Sämsta kombinationen ever. Jag har målat alla mina naglar i en härligt riktigt mörk röd. Precis när jag målat första varvet av de röda blir Nova kissnödig och börjar gnälla. Jag har nu slängt på 2 varv till och hoppas de torkar fort som fan för Nova gnäller rejält nu. Men jag kan ju inte ta på mig skor.. Inge bra dehär inte!!

Promenad i solen

Jag kom just in från en promenad i solen. Var riktigt härligt! Dock fick jag hemlängtan när jag var som allra längst bort så blev riktigt snabba steg när vägen vände och började gå hemåt. Denna hemlängtan berodde nog på att mina öron var så kalla att de gjorde ont plus att min ipod inte hade ett urladdat batteri.

Nu ska jag fixa mig lite, äta vanilj youghurt sen åka och sätta i ett löshår..

34 uppgifter..

Nu har jag ändå lyckats plugga lite och dehär förstår jag ändå lite bättre än de som sabbade allt förra veckan.. Nu har jag endast 34 uppgifter kvar i boken!!! De är tammefan inte mycket! :) Även om jag sedan lär plugga asmycket inför provet men jag har ca 1 1/2 månad på mig tills jag lär göra provet. Nu känns de lite bättre igen..

Fick just sms av mamma.. Inte de minsta avis att dom är påväg mot vietnamn. Nääeej.. Kul för'om! Haha.

Förnyelser

De är helt sinnessjukt men jag tycker de är skönt med träning igen. Imorse när jag vaknade till vid 08.30 så var de bra nära att jag gick upp och åkte till gymmet. Men eftersom min sömn varit lite sisådär den senaste veckan och jag kände att jag faktiskt skulle kunna sova lite mer så tog jag den chansen och istället tänker jag ta en lång promenad sen. Sen kanske inte de här kommer sitta i så länge om jag känner mig själv rätt men de är så skönt att ha brytit de gamla sega mönstret..

Nu blir de till att plugga matte. Känns fruktansvärt tungt nu bara för att de gick dåligt förra veckan. Blää.. men de är ett nödvändigt ont! Ju mer jag pluggar idag desto roligare kan jag ha de 2 lediga dagarna som återstår sen.


...

Fortfarande vaken och just ikväll verkar det som om mitt te inte riktikt vill göra mig trött.. Känner mig snarare sprallig. Humm.. Hur ska jag nu göra?

Jag vill ha en kraam.. :)

Hatet mot "?"

Kan ni känna att ni ibland hatar alla frågetecken som kan finnas i livet? Jag har ett riktigt stort sådant som jag inte får någon ordning på. Vissa dagar gillar jag de, att de är lite sådär rörigt men vissa dagar hatar jag de. Vilket jag gör just nu..

Brukar ligga och klura på olika lösningar på detta frågetecken, oftast bra lösningar men som jag vet är rätt omöjliga, men dom är mycket roligare.

Dock tänker jag inte berätta vad mitt frågetecken som jag syftar på är..
Så ett förvirrande inlägg om frågetecken alltså, härligt va?

Lite tokigt..

Kom och tänka på en för rolig sak nu.. Natten till Söndagen vaknade jag vid fyra tiden, fortfarande lite lätt berusad sådär och skulle kolla på klockan. Jag har en sån som visas i taket så jag vänder mig för att kika på den. Det jag ser är en röd suddig fläck. Jag blinkar några gånger i hopp om att få bättre syn, men fortfarande en röd fläck. Detta upprepas ett antal gånger och jag började fundera på vadsjutton jag druckit.. När jag sätter mig upp för att istället kika på rätta klockan i hopp om att de skulle gå bättre ser jag att mitt glas med vatten står mitt framför dendär grejen som lyser upp i taket. De var alltså därför de var suddigt, och pga inte mina ögon.. Hihi, då fnissade jag för mig själv innan jag somnade om..

En blandning av glad och negativ..

Kände att jag ville blogga. Men fick en riktig blackout för jag vet inte vad jag vill skriva. Jag är riktigt glad men samtidigt så känner jag mig negativ. Denna blandning tror jag beror på att mycket just nu gör mig glad, men sen finns dom där små jäkliga sakerna som försöker dra ner mig..

Nej, jag ska vara glad !!

Bullar <3

Mina och Fredricas bullar blev så fantastiska. Hennes recept kommer från hennes ascoola bagar-morfar så de kan ju inte bli annat än gott liksom.. Tog lite bilder på vårat bakande.






Blev en asgod vaniljlatte också.. Mmmm :)

Haha..

Läste just en artikel på aftonbladet och jag tyckte den var för rolig.. De är lite sådär vem man ska satsa på. Och jag tackar för informationen eftersom jag i framtiden inte kommer lägga energi på fel person nu..

Läs här.. På något vis så känner jag att de är lite logiskt. Haha!

Duktiga vi

Nu har jag och Sara tränat. Är vi inte helt fantastiskt duktiga? Dock känner vi båda att detta kommer kännas imorgon. Jag får känslan att de kan bli svårt att ta mig ur sängen.. Men ah, de blir bra dehär..

Nu äter jag lite lunch och sen ska jag en snabbis till mamma och pappa och kolla om dom har resfeber och sen bär de av till Fredrica. Eftersom jag börjar ett nyttigt liv idag så ska vi baka bullar.. eh.. Nej men vasjutton.. lite gottigott lär man unna sig och då är hembakat bättre än köpta bullar och mycket bättre än godis, chips och sånt..

Har en sådär bra dag idag !!

Mitt nya liv..

Då är de Måndag och första dagen på mitt hälsosammare liv. Inget godis på hela veckan nu! Och träna minst 2 gånger. Just nu äter jag frukost för att sedan åka iväg och träna med Sara, så de börjar ju bra :)

Jaha..

Hur ska jag kunna sova? jag gillar inte att sova!!

Ser allt med andra ögon..

Igår upptäckte jag och Fredrica att jag har lite Gossipgirl drama i mitt liv. Eller de var rättare sagt Freddi som kom på de. Och nu, när jag kollar på Gossipgirl så ser jag verkligen likheterna. Haha. Jag hade verkligen inte sett de innan..

Så nu små fnissar jag lite när jag kikar på de, och tycker att jag kan känna mig lite som dom. Även om jag inte riktigt kan svara på hur roligt de egentligen är ..

Nu blir ni allt lite nyfikna va? tss

Musik & Godis

Jag har stängt av Gossipgirl. Jag tänkte "nej nu får jag ge ma".. Så istället sitter jag och lyssnar på musik och smaskar godis. Och nu till de som är bra, jag äter upp de lilla godis som finns kvar i påsen så att jag inte ska gå och spana på de i veckan.. Dock har jag massa annat godis i min godis-låda men de är inte sådär jätte gott godis.

Haha oj.. nu kom jag på mig själv att sitta och lyssna om och om igen på en låt som är med i Gossipgirl. Just den låten som spelas i min favorit scen. Jag tror jag måste se till att Freddis läser min blogg för då skulle jag ha en läsare som förstår detta tjat om gossipgirl.

Och bara 30 min till Solsidan. Sen blir de Wallander, kommer förmodligen blir rädd och inte våga sova sen.. Men jag känner för att se den filmen så de får helt enkelt bli så.

Fan va jag bara skriver massa skit.. De är såå intressant att läsa va?! Haha
Hejdå!!

Inte helt okej men...

Nu har jag legat i soffan väldigt länge. Gossipgirl visas på tv:n och jag sitter och stirrar. Nu blir de typ ett av de bästa avsnitten, som jag ser för hmm.. 4e gången ?! De är inte okej att ligga här hela dagen och se dessa avsnitt IGEN. Jag börjar bli rastlös men de känns bäst att ligga här. Mår som bäst då trots allt..

Ska ta mig en kopp kaffe nu och en liten snickers. De är nog bra för själen. Tss..

Hörs senare!

Mario cart

Jag har legat och spelat mario cart nu men de gick dåligt och helt plötsligt mådde jag inte lika bra längre. Blev liksom sådär seg igen.. Så lägger mig under filten och kikar på en film eller nått istället.

Fokusera!!

Fan!! Denna vecka har varit en riktig piss vecka när de gäller matten. Den har inte gått bra och nu finns en risk att jag kan sänka mitt betyg. Helvete! Nu lär jag satsa som faan !!

De är tur att Mörner och Fredrica är påväg hit med min proviva och för att sedan ta en promenad. Alla 3. Vi är lite sådär sega efter våra irish igår så de blir härligt att dra en liten promenad i solskenet och de kan säkert få mig att glömma snesteget i matten :)

Och ikväll är de solsidan.. JAA!!! :)

Deckat..

Jag ligger i sängen helt utslagen.. Jag har inte orkat borsta tänderna, tagit bort sminket eller borstat håret så jag är ett riktigt slusk. Hihi. Irishen ligger dock som ett lugn i kroppen..

Kvällen har varit mer än lyckad. Jag och Freddi gick och handlade lite till middagen.. de blev hemgjorde klyftpotatisar, bea och gottfrid ( = kött ). Ojj så gott de var! Länge sen jag njöt så av mat! Namnam. Sen började jakten på den perfekta irishen. Efter två stoora irish bad vi om hjälp av 118118 och vi fick ett svar som lät vettigt. Dock var vi så mätta, varma och hmm.. påvärkade (??) att vi vilade lite i sängen först, sen när vi gjorde en till irish insåg vi att vi var på tok för mätta. Den gick liksom inte i. Så jakten fortsätter vilket jag är nöjd med för då får vi fler anledningar att ses och dricka irish. Freddis gör mig glad och de känns som om vi kännt varandra sååå länge. Fast de har vi ju inte.. hihi.

Nej nu ska slusk Alexandra ta och sova.. tss.

Nu ni..

Jag lät mig övertalas och har nu kommit igång med träningen. Ja, jag besökte ett gym på en Lördag. Hur otippat är inte de?! Men, 2011 är till för att förvåna.. eller något sånt.. Haha. Har i alla fall fått lite hjälp med vad jag ska satsa på nu. Tack Erik! ( Snart är jag biffigare än dig .. hah! )

Men de slutar inte där.. Nej, efter de åkte jag till mamma och tog en promenad. Vi gick i ca 1timme och mina tår är som isbitar nu. Buhu, stackars mig!

Nu känner jag att jag gjort nog med nytta idag. Skall lägga i lite toning i håret nu som får sitta i medans jag äter lunch. Sen ska jag duscha, måla naglarna och lite sånt..

Sen blir de irish coffee kväll.. mmmmmmmm!!!!

God morgon..

Även idag vaknade jag tidigare än planerat.. Dock sov jag i allafall till 08.30 idag, men jag känner mig inte direkt pigg. Irriterande!

Igår blev de lite häng med Sara med fler. Jag körde de alkoholfria alternativet vilket var smultromblom´s saft. Den var god! Tss. Känns så skönt idag för annars hade jag väl sovit ännu sämre. Är de bara jag som sover sämre när jag druckit alkohol? Jaja.. jag önskar att jag hade en film på Jockes lilla dans och sång som handlade om att jag var en chicken. Fick även 1 kg fryst kyckling... Tack :p

Och vetni .. nu är jag ledig länge, hela 6 dagars ledighet. Skönt som sjutton!

Varför sova ?

Mina problem med att sova börjar smyga sig på.. Dock i annan form. Jag somnar men sen sover jag så sjukt oroligt. Inatt har jag vaknat och kollat på klockan flertalet gånger och vid 06.00 kunde jag inte somna om längre. De känns inte okej att gå upp 30 min innan klockan ringer, i alla fall inte när klockan skulle ringa 06.30 och jag fortfarande är sjukt trött. Jaja, jag åker väl mot Uppsala, handlar lite och sen kan jag städa på jobbet någon timme innan öppning.

På återseénde..

Nää-eej..

Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att min kropp inte gör ont imorgon, att jag inte är så klumpig och att allt bara går sådär riktigt bra igen..

Kan inte ni inte skriva något som gör mig glad.. ?

Öööeehh!!!!

De går inge bra nu! :(

1. En del av inlämningsuppgiften i matte var fel och de är bara piss. Stor klump i magen och stress över att försöka hitta rätt lösning och hinna få in den! Är de inte konstigt att jag tycker de är helt ok för andra att inte klara en uppgift på första försöket men när de gäller mig själv så är de allt annat än okej!?!

2. Inget har gått som jag vill idag.. Ett exempel är en glasvas för 499:- som nu är i 1000 bitar. Krasch sa de! Sen sa jag en liten fin rammsa av mindre fina ord.

3. Jag är trött och hungrig.. Ingen lust att äta något men jag vet hur jag mår imorgon bitti om jag inte äter något ikväll. Kanske knapra en skorpa eller två..

4. Egentligen är jag på bra humör, men eftersom allt går piss så känns de som om jag är på dålig humör.. Förvirrande..


Pinar i mig frukost

Jag visste att något skulle hända i min rygg när jag sopade på jobbet igår. Och mycket riktig .. De liksom strålar och är väldigt obekvämt vid en punkt och de gör mig nästan lite lätt illamående. Sitter just nu och pinar i mig frukost. Känner inte alls för att äta något.. Kanske hinner sitta på massagedynan lliten stund innan jag åker iväg..

Förövrigt kändes två dagar så sjukt långt imorse när klockan ringde. Jag var trött som ett as. Jag är dock lite piggare nu men kan tänka mig att kvällen kommer kännas rätt så lång..

Fick katalogerna från Uppsala universitet och Högskolan i Gävle igår. Känner mig lite lätt uppgiven på något vis efter att ha läst om ekonomike kandidate. Nästan varje kurs innehåller litteratur och föreläsningar på engelska. Och ni har väl kanske märkt vad jag tycker om engelska? De kommer ju aldrig gå!!

Ha en bra dag..

Ett löfte..

Jag har nu lovat mig själv att börja träna! Tydligen kan min rygg må bättre om jag tränar upp den så de är väl värt ett försök. Även om jag inte är en sån person som tränar egentligen.. Men vafan, de är ju trots allt ett av mina mål och alla mål ska nås så att de är bara att dra igång. Ska bli muskel-knutte.. Hah! (jag kommer ångra detta löfte till mig själv.. reejält!!!)

Dagen har bjudit på full fart på jobbet och jag är rätt så slut.. Ska även jobba längre imorgon eftersom de liksom kom lite mycket varor idag och kommer ännu mera imorgon. Plus att min pedantiska/besatt av att skrubba-sida ska användas. Skrubba lagret. Äntligeeen :)

Jag har varit väldigt duktig idag och inte ätit en enda liten karamellbit, inte ens fikat. Hoppas jag kan lyckas med detta även imorgon.. Dock vill jag ha helg så att jag får äta massor med godis!!

Godnatt!!

Hohoho

Fick just ett mms av the big boss. En gigantisk pall med varor väntar.. De blir alltså fullt upp idag och de gillar jag, tiden går så mycket fortare då :)

Men attans vad jag vill ha helg.. förmodligen för att jag får 5 dagar ledigt då. Om inte 6 till och med..

Jag tappar byssorna..

Igår fick jag för mig att gräva fram mina jeans som har lite boyfriendfit. Jag tänkte, dom kanske jag faktiskt kan ha.. Jag har nu haft dom på mig 1 timme och jag går och drar upp dom konstant. Jag skulle behöva ett skärp men de passar liksom inte i de här jeansen så jag får helt enkelt hålla i byssorna idag. För byta till de andra paret, de orkar jag inte !!

Nu blir de kaffe sen jobbet.. Ikväll får jag sällskap av mamma i bilen :)

Jag vill ha Lördag !!

Jag har fått tag på Freddis och planen är fixad. Jag vill ha Lördag nu försjutton!! Gamla planen var att höra om Elin och Tobbe ville hitta på något. Men Elin ska bort så de sket sa.. Men, nya planen är klar och den är kalasbra! Vi ska laga middag av Gottfrid, dricka gott rödvin till maten, kolla på melodifestivalen med en stor chips skål och ... Irish för två!!! De kommer ju bli så rooligt :) Jakten på den perfekta irishen skall ske och vem vet hur många Irish de behövs för att hitta den.. Hihi.


För omväxlingsskull..

Jag skriver en hel del negativa saker här. Eller ofta om jag skriver något om hur jag mår så är de bara piss. Så därför ska jag bryta den trenden och för omväxlingsskull berätta för er hur nöjd jag just nu är. Jag mår bra, pluggandet går framåt, jag har vänner som är helt fantastiska och jag har en nespresso maskin. Jag tänkte att då vet ni, dagar då jag inte skriver att allt är piss, ja, då är jag riktigt nöjd med tillvaron..
Även om jag just nu lider av humörsvängningar bara för att jag försöker lägga av med sockret.. Vissa stunder funderar jag starkt på att lägga ner men samtidigt så får dehär mig att inse hur illa de faktiskt är. Och vissa stunder är jag väldigt stolt över att jag faktiskt försöker i allafall..

Nu måste jag försöka få tag på Freddis, vi vill dricka irish i helgen men de har liksom kommit upp ett litet hinder i våra planer.. Så vi måste göra en ny plan så att säga. Jag vill dricka irish, thats it!! ( och gärna lite vin också.. )


14:23

Myser i soffan och kollar på gossip girl.. Jag har nu sett hela säsong 1 och vill bara beställa hem säsong 2 nu på momangen. Men de får bli när nästa lön kommer. Därför ser jag säsong 1 avsnitten om och om igen.. Dom är liksom så bra och jag har inget annat att kika på.. Skall strax äta lite vaniljyoghurt med banan och crunch sen åkta till syster en stund..

Jag gillar mys.. Dock inte Fredagsmys..


...

Jagärsåsugenpågodisattjagmårdåligtochdeärfanvärdelöst

Trött och rastlös

Vad sjutton ska jag göra idag?! Alla jobbar ju.. Jag känner mig redan lite rastlös och äckligt sugen på en muffin. Om jag har något att göra så tänker jag inte alls lika mycket på socker-suget..

Men jag är även väldigt trött idag.. Huvudet känns tungt och jag är sugen på att sova en stund. Men de skall jag icket göra..

Tror jag ger upp.. de får bli kaffe och muffins nu.


RSS 2.0