Neervös

Ooohh va jag är nervös inför imorgon. Även om jag bara kan gå dit och svara helt ärligt och visa vem jag är liksom, inga konstigheter egentligen. Men ändå..

Har varit tyst av mig i helgen, förlåt. Men i fredags blev de stugan för att fira syster, sov sedan i mamma och pappas nya fina stuga och åkte direkt därifrån till jobbet. Tog emot att åka därifrån! Jobbade och var trött som ett as så när jag kom hem däckade jag i soffan och orkade inte skriva helt enkelt. Idag har jag också jobbat, sen blev de promenad med Sara och sen ut till syster för lite födelsedags fika igen, för nu skulle farmor gratulera henna. Pussade även lite på kattbebisarna innan vi åkte hem igen..

Nu är de soff-läge.. Väntar på att mitt nagellack ska torka vilket tar en evighet!! Ett thai nagellack, kanske är därför?! Ska ta mig en smoothie när de torkat. Smaskens!!

Och jag vill så mycket ...

GRATTIS!

Idag fyller min fina syster år! GRATTIS! Så ikväll blir de till att fira hennes födelsedag med lite grillning (tror jag..) och en lchf tårta. Mums mums!! Kommer kännas bra att frossa i en tårta som är heelt okej att äta. Bara jag inte reagerar på mandelmjölet.. Men de kan de nog vara värt .. ?

Men först är de jobb som väntar. Hoppas att motorvägen inte påvärkar mig lika mycket som igår. Orkar inte med ett dåligt humör idag.. För idag känner jag för att vara stört glad!! :)

Drömt en toppen dröm inatt..

Motorvägen = dålig

Shit vilken påvärkan motorvägen hade på mig idag. Jag var på lite sådär humör när jag åkte men efter ca 40 min på motorvägen så var humöret piss dåligt. Jag kämpade för att le mot folk men deras beteénde hjälpte ju inte. Nåväl, efter lunch vände allt och sagta men säkert kom de lite bättre humöret tillbaka och nu känns de bra. Och strax får jag krypa ner i sängen och läsa lite Twilight. I like !!!!

:)

Pjuh

Idag tog jag mig lite vatten över huvudet och tänkte att jag skulle köra hårdare än hårdast på crosstrainern. Valde ut ett prgram och knappade in 30 min. Efter 7 minuter höll jag på att avlida och fick ge upp programmet och återgå till mitt vanliga pass. Så totalt blev de iaf 30 min. Men alltså shit, inget mer program tror jag!!!

Snart ska jag åka den förjävligt pissiga helvetes vägen till jobbet. Jag HATAR den !!!!!!

Min kärlek

Jag är ännu en gång helt förtrollad av Edward Cullen. Jag läser nu Twilight bok 1 på engelska och jag blir som förtrollad. Jag älskar att få läsa alla små favorit konversationer som även är med i filmen. Karln är ett kap trots att han är en vampyr. Jag vill ha min alldeless egna Edward Cullen. Perfekt på alla sätt och vis!! Ge mig!

Tror jag lär stänga av tv:n och umgås lite med boken istället.. Och sen drömma om min dröm-karl. (Jag låter som en desperar singel, men när de kommer till Edward kan man inte bli annat än lite lätt förtvivlad och desperat över att han inte finns på riktigt, här, och med mig) Haha.

Har jag en dolt talang.. ?

Jag är riktigt fascinerad över mig själv efter att inatt lyckats höra sms-signalen, ta upp telefonen, läsa ett sms och lägga tillbaka telefonen på samma ställe utan att vakna. Jag gjorde allt detta i sömnen. Eller ja, jag antar att jag gjort de eftersom telefonen låg på samma ställe när jag vaknade men med ett sms jag aldrig sett för i inkorgen, märkt som läst. Spännande! Fick snabbt kolla även utkorgen men jag hade iaf inte lyckats svara i sömnen.. Men ändå, duktigt gjort!!

Komiskt!

Imorse när jag ringde ett samtal om ett eventuellt nytt jobb var jag nervös som sjutton. Jag vankade fram och tillbaka i köket och kikade ut genom fönstret medans jag pratade. Då ser jag en snubbe cykla förbi på en en-hjulins cykel. Jag såg den och tänkte liksom bara "jaja" och pratade vidare. När jag lagt på mindes jag inte ens detta, kanske för att jag just fixat en intervju..? Nu på kvällen kollade jag på nyheterna och plötsligt ser jag samma snubbe på tv. Haha. Han ska tydligen cykla genom Sverige på den där cykeln och idag på eftermiddagen kom han till Uppsala. Dvs att de verkligen var honom jag såg.. Jag tyckte detta var mycket roligt!

SOL

Vaknade tidigt som sjutton imorse. Klockan 06.05 rättare sagt. Kunde inte somna om efter de, kände mig riktigt pigg. Så 06.30 gick jag upp och kollade på tv och åt frukost. Jag älskar att vara vaken tidigt när man själv valt de och att men ändå är utvilad liksom. Nu på morgonen har jag hunnit massor. Städat lite, diskat, fixat plugg-hyllan, slagit in systers paket och knappat på datorn.

Nu ska jag strax cykla ut till mamma och pappa. Idag blir de sola för hela slanten. Eller iaf fram till halv fyra för då blir de gymmet med Fredrica. Men först lär jag få tag på ett nummer och ringa en person som jag ska peppa att fixa ett jobb till mig. Tss. Jag känner mig just nu taggad för att jobba med detta när jag pluggar.. Hoppas, hoppas de kan fixa något åt mig..

Vi hörs!

bilder..








OJ! Strarkt vin..

Shit.. Jag är full!!!! Halv somnade just i soffan i min långklänning och lockat hår. Egentligen astaggad på fest men alltså.. vinet på church street var starkt. Jag hade visserligen med mig en flaska och två sugrör med rödvin som jag och Freddi sög i oss på vägen till Gävle men alltså.. Jag frågade servitrisen om vin tips och jäävlar vilket vin. Hur gott som helst men de gick rätt upp i skallen. Maten var dock hur god som helst också, de hann vi känna. Men när de var dags att åka hem så satt jag och Freddi i bak i saaben och sjöng så högt vi kunde och var sååå taggade. De andra två drack liksom cola så vi var ensamma om att vara taggade. haha. Nu ska jag nog krypa ner under täcket. För allas bästa liksom.. Vilket jäääävla vin..

 

Fler bilder kommer imorgon...


En najs Tisdag

Denna Tisdag tror jag kommer bli riktigt bra. Jag ska strax åka till gymmet (vilket iofs inte känns så najs) men sen ska jag åka till mamma och pappa och baka en blåbärspaj tills mamma och pappa kommer hem. Smaskens! Sen ska jag nog ta en sväng förbi syster och gosa med kattbebisarna innan de bär av hemmåt för att fixa mig inför kvällen. Och vad jag ska göra ikväll skriver jag senare. Tss..

Och juste, om jag hinner ska jag göra iorning en hylla också. En skolhylla..

Sen hoppas jag även att jag får hämta ut ett paket på Ica idag. Ett paket från halens med fiiina kläder. Gillar!

Stiftpenna delux

Nu har jag storshoppat på akademibokhandeln. Massa roliga saker inför skolstart. Kände mig som en 7-åring när jag valde färger på pennor, block, pennfack och allt sånt. Hihi. Fastnade vid pennstället väldigt länge för att välja pennor. Fastnade för en stiftpenna delux för hela 89:-. haha. Tvekade en stund om jag skulle ta en för 15:- istället men den för 89:- var ju såå mycket mer najs och man lär ju plugga med stil så atte.. Jag är stolt över min penna!!

Tiden på jobbet bara rusade iväg. Jag känner mig glad och hade en rejäl dos energi. Så härligt! Och sååå kul att få jobba med J igen! Den människan kommer jag sakna alltså!!

Sen blev jag glad för att jag fick en present av Johannes. En sladd-Janne så att jag kan lyssna på ipoden i bilen. NAJS! :)

Nu blir de Johan Falk och smasksmask..

Måndag och lite gladare..

Efter att ha sovit som en stock inatt så tog jag mig till gymmet för at avreagera mig. Det fungerade rätt bra! Plus att jag har smörjt in mina ömma benen och fossingarna med heatlotion. Nu är de en lite gladare Alexandra som strax ska åka till jobbet med liite gladare fossingar också.

Längtar tills ikväll, då är de kväll före 2 lediga dagar och Johan Falk på tv. Min plan är mjukisbyxor, fil med melon och Johan Falk. Kanske en och annan jordgubbe också.. ? De kommer vara såå skönt i alla fall.

Herrån!


Ingen bra dag

Jag är helt slut, less och irriterad efter denna dag.. Så nu blir de till att försöka sova och samla krafter inför morgondagen. Hoppas på en bättre dag imorgon!

PUSS!

Jag e bitter

Idag känner jag mig inte sådär super glad. En kollega är sjuk och som vanligt blir de kaos. Så idag ska jag jobba heeela dagen. Jag är för trött för de. Och sen är jag för bitter för de. Min natt och förmiddag skulle spenderats i fina syster och Tobbes stuga. Hade inte suttit helt fel att få sitta och kika på havet med lite fil och melon just nu. Men icket.. Dags att bege sig! Tycker dock väldigt synd om min kollega för de är ju absolut inget hon valt. Hoppas hon kryar på sig!!

Sååå, kom och hälsa på bittra mig idag !!!

FY!

Vad hemskt de är de som har hänt i Norge. Minst 80 döda ungdommar!! :( De är så fruktansvärt och jag lider med alla i Norge! Hur kan man göra något så hemskt..?

Sitter och kollar på nyhetsmorgon nu innan jag ska iväg till jobbet. De sänder om Norge hela morgonen och jag vill knappt lämna tv:n. De är så hemskt att de liksom inte går att sluta titta. Fy! Men jag lär väl stänga av tv:n snart.

Efter jobbet blir de till att mysa med fina vänner. Jag längtar!!

Ooooh

vad jag är trött just nu!! Hoppas på en rejält natts sömn. Men först lär jag se klart filmen..

Fredag

Hittade ett par skor idag. Dom satt som en smäck och var sista paret. Jag skulle egentligen köpa skor nästa lön men vasjutton. Sista paret!! Så ja, dom åkte med mig hem.. Jag är sämst på att spara pengar just nu. Haha.
Även fixat födelsedagspresent till syster idag!

Idag har jag varit allmänt matt i kroppen. Och att de varit en bastu i centrat gjorde inte saken bättre. Trodde jag skulle smälta bort där ett tag.. Tror de kan vara bra med två dagars vila från gymmet nu.



Fina va?! :)

Nöjd!

Jag pallrade mig iväg till gymmet idag. Jag är nästan lite chockad själv. Jag trodde inte att jag skulle orka gå upp 07.40 endast för att träna. Men joodå !! :) Dock gör mina händer riktigt ont just nu.. ogillar!

Nu blir de frukost sen jobbet.. Typ 1000 saker jag vill hinna på min lunch vilket är såå jobbigt egentligen. Så skönt att bara få sitta ner och vila fossingarna och öronen. Och få vara själv!!

Min önskelista

Nu på kvällen har jag börjat på min önskelista tills jag fyller år. Konstigt nog kom jag knappt på något. Min önskelista brukar liksom vara minst 1 A-4 och nu står de helt stilla. Har jag blivit vuxen ? :(

Meeen, jag kom på en bra lösning. Blockade fram H&M katalogen och gjorde kryss vid allt jag vill ha. så nu har mamma en fiiin önskelista i H&M katalogen iaf. Haha.

Helst av allt skulle jag dock vilja skriva saker som iphone, ny dator och sånt på listan. Men jag tror de är lite väl dyrt så de får jag spara till själv helt enkelt.

Borde kanske gå och lägga mig nu. Men som vanligt känner jag inte alls för de. Blää..

Jag har problem..

För nu har jag "råkat" göra en order på Halens. En super fin blus som jag tror kommer passa perfekt och sen en svart spetsklänning som skall användas på fina fest-kvällar i höst. Hoppas att de passar för då kommer de vara sååå snyggt !!! Hihi :)

Men jag måste försjutton sluta köpa kläder..
En proppfull garderob men ändå hittar jag aldrig något att ha på mig. Tss!

Vad har jag gjort?

Nu skulle jag vilja veta vad jag gjort för att förtjäna dagens hemskheter..

Först ser jag någon grå slemmig klump på köksgolvet. Såg riktigt vidrigt ut, typ som något som skulle kunna ligga i en fiskmage eller nått. Men när jag skulle plocka bort detta så insåg jag vad de var. Nova hade tappat en fästing. En sprängfylld fästing jääävel!! Jag och min fästing-fobi alltså. När jag väl spolat ner den så var jag alldeless yr och de kröp på hela mig. Och inte nog med de, några timmar senare låg de en till på köksgolvet. TVÅ stycken!! Varför just när hon är hos rädda mig ?!?! Tur att husse kom och hämtade henne bara några minuter efter den andra fästingen.

Men mellan de två fästingarna upplevde jag ännu en hemsk sak. Jag skulle ge mammas ute-katt mat. Jag gick in i ladan (efter att ha sparkat och slagit på dörren länge för att skrämma bort råttor) och hällde upp hennes mjölk. Då hör jag kravskravs och när jag vänder mig om ser jag hur en råtta (ja råtta, inte mus!!) faller ner från taker och landar mitt framför dörren. Jag fick panik och typ gnällde/skrek (blev chockad över att jag gjorde dessa ljud) och skakade som sjutton. När råttan väl flyttade på sig efter vad som kändes som en evighet så sprang jag ut och på vägen in kändes de som om benen skulle ge vika helatiden. Jag har nu sagt att jag ALDRIG mer skall gå in i denna lada. Punkt slut!!

Jag önskar att jag inte var så rädd för alla äckliga djur. De är så sjukt jobbigt!!

Finns de något tråkigare än cv?

Har suttit och knåpat ihop ett cv nu. Känner att de är fruktansvärt tråkigt alltså! Finns de något tråkigare? Jag känner att jag har gjort ett otroligt dåligt cv. Jag skulle behöva min gamle lärare Stens hjälp. Han kunde få en att skriva förjäävla bra cv:n som var fulla av energi. Och personliga brevet jag just skrev känns som ett jag skulle kasta direkt om någon lämnade de till mig.. Nåväl, nu har jag en grund så kan jag pyssla lite mer med de sen.

Nu vill jag beställa kläder på H&M och Halens. Men tror att jag lär avvakta med de.. Bra tråkigt alltså!

Vad vill jag.. ?

Sitter och kollar på lägenheter på hemnet. Skulle så gärna vilja dra ner på kostnaderna så att jag slipper ha ett extra-jobb när jag pluggar. Men om jag ska sänka boende kostnaden så lär jag liksom kika på 1:or. Pallar jag att bo i en 1:a ?! Och de är i Gävle. Vill jag flytta till Gävle?! Jag trivs ju trots allt hur bra som helst i lägenheten jag har nu.. Och alla jag känner bor här och känner typ ingen i Gävle. Men kommer ju säkert hänga en hel del i Gävle framöver.. Måste tammefan komma på vad jag vill alltså..


Hmm..

Även idag känns gymmet grymt jobbigt.. Jag gillar inte detta!! Jag vill ha den där "jag-vill-jag-vill"-känslan! Men jag får väl helt enkelt bita ihop och åka dit ändå..

Håller på och gör en lchf-müsli nu som jag ska smaska med fil och melon när jag kommer hem. Hoppas att jag tål den bara eftersom de är nötter i den. De får visa sig helt enkelt.

Men först av allt ska jag hämta Nova!!

Jag blir less!!

Varför ska folk vara så förbaskat puckade?! Just nu är de flera personer som gör mig galen, ledsen, irriterad och arg. Vissa mer än andra. Och speciellt en person sticker ut med att såra folk genom sin falskhet. ÅHH!!! Egentligen ska man ju inte bry sig men de är inte så lätt alla gånger.. Pissit är vad de är !!!

Just nu skulle jag vilja få en stoor kram av en VETTIG person..

Blää

Huvudvärk och allmänt tungt huvud. Blir en riktig slöar kväll ikväll tror jag..

Jag vill dock beställa hem nya fina kläder inför hösten. Sådär härligt mysiga koftor, fina klänningar och lite annat smått och gott. Får jag .. ? Tss.

Nej nu ska jag gosa ner mig i soffan och vila huvudet.

...

Jag har sovit så fruktansvärt dåligt inatt. Jag vet inte ens om man kan kalla de sova.. ? Tanken är att jag ska till gymmet nu men hur sjutton ska jag orka de?! Jag är heelt slut. Fast de är ju skönt att ha de gjort.. hmm.

Tisdag

Min plan var att gå upp 07.30 och vara på gymmet till 8 och köra ett effektivt men kort pass innan jag skulle iväg till jobbet. Men min klocka "råkade" ställas på 08.30 istället och träningen försvann liksom.. Ganska slött av mig!!

Just nu är jag så less på att jobba när de är sommar och alla är lediga. Jag vill ha full fart när jag jobbar också, tyvärr är de inte de under sommaren. Menmen.. Efter idag är jag ledig igen.

Nej nu har jag inget mer att skriva.. Intressant inlägg. Haha.

Tårtkalas

Idag fyller storebrors Lisa år så jag har varit på tårtkalas på kvällen. Smaskat en förjävla god tårta. Hon hade gjort kladdkaka som tårtbotten sen grädde och färska jordgubbar mellan. Smaskens sa min mage!!! :)

Och som ni kanske redan sett så köpte jag väskan idag. Gillar den massor!!

Nu börjar Johan Falk igen så jag lär slö-mysa vidare..

Min nya fina väska !!


Dagens skörd


5 veckor

Idag är 5 veckor jobb kvar för min del.. Eller knappt 5 veckor. Sen slipper jag pendla till Uppsala !!!! 5 veckor låter ju rätt mycket men tiden går ju så jääkla fort alltså..

Jag är pisstrött. Förvånad? Neej! Kunde inte somna igår. De är så lustigt att jag i helgen somnade på direkten och nu när jag är hemma igen ligger jag och vrider och vänder mig. Blää! Tur att ännu en natt i stugan inte är allt för långt bort.

Nu ska jag pyssla ihop lite kaffe med min fina nespresso. Sen bär de av mot jobbet. Idag är de upp till bevis om jag klarat att vara "mini-chef" i två veckor. Den riktiga kommer tillbaka och jag hoppas hon är nöjd med jobbet vi gjort under hennes semester.. Tss.


Helgen i bilder..





Haaavet !!

Vilken mysig och härlig helg jag haft nu. Spenderat massa tid ute på havet i syster och Tobbes stuga. De är så förbaskat jävla mysigt! Där slappnar jag verkligen av, somnar på nolltid och sover länge. Så sjukt skönt! Idag när vi kom hem så pussade jag och syster på världens sötaste kattbebisar. Känns lite tråkigt att de snart ska flytta, fast jag kommer ju träffa alla sen också bara de att jag inte får träffa alla på samma gång :)

Sen blev de en stund i soffan och kika på postkodlotteriet. Heelt sjukt att de är gatan som jag är uppväxt på som tog hem vinsterna denna vecka. Haha. Roooligt. Nu tycker jag att jag kan få en iphone när jag fyller år!!

Tog mig en cykeltur till gymmet sen. Fick något ryck och körde hårt som fan vilket var as skönt. Älskar att vara helt själv på gymmet!!

Sitter just nu och funderar fram och tillbaka om jag ska köpa den där väskan på Åhlens. Dyr så in-i-helvete men de är ju trots allt äkta läder och en väska jag kan ha mina 3 år i skolan.. Och jag har ju faktiskt en 25% kupong. De lutar åt att den åker med mig hem imorgon men ångesten kommer vara enorm. Haha. (jag är ju trots allt redan nu väldigt ekonomiskt tänkande)

Nej men nu ska jag fortsätta jäsa i soffan.. Hatar att jag inte kan gå promenader längre!!

Smygkikat

Idag har jag och syster, efter att ha städat deras stuga, varit in och smygkikat på skolan. Vi gick en guidad tur och fick se de mesta. Vi fick sedan en privat tur för att se vilken lokal ekonomerna ska vara i första dagen. Tss. Fick höra att jag måste delta i nollningen och att "jag märker" när den börjar. Jag är orolig! Men jag gillade verkligen skolan. Speciellt biblioteket och maskinerna som serverade milkshake.

När vi kom hem åkte vi till gymmet och tränade eftersom vi råkade trilla in på MAX i Gävle. Nu är jag hemma för dusch, tacka ja till platsen i Gävle och packa om.. Mera mys väntar!! Och något glas vin sådär.. Haha.

Allt känns typ asbra!

HELG

Fysjutton vad jag längtat efter helg nu. Pallar inte jobba just denna vecka. Nästa vecka ska jag ha ny jobb-energi. Men först en underbar helg!!

Fast nu kan jag inte skriva nå mer för jag lär dra!

Godmorgon alla glada

Jag är fortfarande glad trots sisådär 5 timmars sömn. De senaste veckorna har jag haft svårt att sova på grund av oro och igår kunde jag inte somna på grund av glädje och jag låg och drömde om hösten. Haha, bra Alex :)

Nu bär de strax av mot jobbet. Ska vara duktig och börja tidigare så att jag kan städa lite på lagret innan öppning. Jag vill att dagen ska gå superfort så att jag får mysa med syster och Tobbe snart. Tss.


HohoHihiHaha



Ler fortfarande

Jag är fortfarande lika glad!! Även om jag inte riktigt förstår att jag blir student i höst. Så sjukt spännande och roligt!! (jag kommer förmodligen inte vara lika positiv när jag sitter och pluggar till första tentan) De är helt jävla fantastiskt i alla fall! Jag planerar allt nu.. Har kikat ut två skolväskor jag vill ha. Eller jag vill ha en utav dom, jag måste bara välja. Och skrapa fram pengarna. 1295 kronor för en väska känns lite väl men jag ska ju plugga och måste ha en bra väska till böckerna. Haha.

De var inte lätt att jobba idag. Huvudvärk och massa energi i kombination med inget att göra. Har förmodligen huvudvärk för att jag äntligen slappnat av igen. Och energin kommer från glädjen. Jag ville liksom göra hur mycket som helst idag. Massa roliga saker. Inte bara va. Men jaja, jag kunde ju stå och le för mig själv i alla fall.

Ikväll har jag firat med glass. Öppnade min carte d'or som jag köpte för ett bra tag sen men inte öppnat för att de inte känts rätt liksom. Idag kändes de helt rätt !!!

Nu ska ja le vidare..

Lyckorus x 10000000000

Antagningsbesked 1 är här.. Och med tanke på rubriken kanske ni förstår vad de stog...? ANTAGEN! JAAAAAAA!!! Jag går runt och ler här hemma. Turvecka för familjen H känner jag! Lyckliga jag!! Nu ska jag bara klara 3 år på ekonomike kandidate. Whohohihi!! :D


GLAAAD!!

Och jag känner mig så lätt.. all stress och oro kanske kan försvinna nu!!

Bio-brillor

2 dagar kvar till ledighet, yeey! Och när dessa 2 dagar är över ska jag ha fått mitt besked.. Ni börjar lessna på tjatet om antagningen va? Förlåt! Men de lämnar inte min skalle för en sekund ens.. Blää.

Efter jobbet idag gasade jag fort till gymmet, trampade hettsigt på crosstrainern i 28 min, då såg jag att tiden började bli lite väl tajt så tränade armarna lite snabbt och körde med tyngre hantlar och de gick fint. Naajs! Gasade hem, hoppade in i duschen, fixade mig lite snabbt och kastade i mig en sallad (och kollade studera.nu såklart). Sprang till bilen och gasade till Mörner och Fredrica. Pjuh!!

Vi gick till våran lilla biograf här i byn för att se sista Harry Potter. Sjukt bra!!! Och de var i 3D, fulaste brillorna ever. Haha. Vi mötte även upp Fredricas syskon vid bion så vi var ett gäng som satt på rad med dessa brillor. Tror faktiskt filmen blev extra bra pga ful-brillorna.

Nu är jag hemma igen och har smaskat lite kvällsfika.. Hoppas att jag kan sova snart!!

Godmorgon

Jag är astrött efter alldeless för lite sömn. Skall försöka återgärda de med kaffe..

Och ingen antagningsbesked än.. Så jag åker till jobbet!

Nu vet ni..



.. hur en tjej som väntar på sitt antagningsbesked ser ut.
Jag börjar bli knäpp, på riktigt!

What a day..

Denna dagen har varit väldigt speciell. Fick ringa till någon av mina nära och fråga om de var med i postkodlotteriet fortfarande eftersom de är vinst på helt rätt postkod. Ganska roligt samtal att ringa. Vinstsumman är nästan säker, den blir helt spikad på Söndag och de ska bli sjukt kul att se. Man kan alltså vinna på lotter, jag hade nästan gett upp hoppet och nu har flera jag känner vunnit.. Haha helt galet!!

Nu hoppas jag att detta är en turvecka så att jag får positivt besked från antagningen också. Jag är så jävla nervös att jag vill gråta. Blir inte bättre att jag får massa tid att tänka på jobbet. Jag vill inte tänka just nu. Bläää..

Men, jag är ändå glad!

Åhh va roligt..

Jag älskar att ha roliga saker att se fram emot! Allt känns så mycket bättre då. De som är på planerar stadiet nu är
-Bio imorgon med Freddi, hennes syskon och Mörner
-Stugmys i helgen med Elin och Tobbe
-Middag med fina tjejor på church street
-Ön (mycket mycket eventuellt då jag är skeptisk)
-Någon slags grillning med fina Sara

Hur bra låter inte detta? Och ni får gärna komma med fler förslag för jag har lite svårt för att bara vara hemma själv just nu. En äkta rejäl filmkväll? Bad-tur? Någon utflykt..? Klura på de mina kära vänner så planerar vi något sen..

Nu lär jag strax gasa iväg så att jag hinner köpa en vin-dunk. Jag och syster lär ju ha något att smutta på när vi kopplar va i stugan. Hihi.

En liten detalj och allt skulle vara perfekt!

Gymmat

Ännu en morgon på gymmet. Idag var de jag, Elin och Fredrica som var duktiga och tränade. Styrka och crosstrainer.

Nu har jag frukost i magen, njuter av en kopp kaffe och kikar på O.C innan de bär av mot jobbet. Jippi! (eller inte)

Sent

Nu ska jag snuffsa kudde.. Gillar!

Godnatt!

Orm-möte = tårar

Jag ville vara duktig och göra mig av med min överskottsenergi tidigare ikväll. Jag bestämde mig för en promenad. Jag tog min vanliga runda, den korta av dom. Jag gick på helspänn hela första delen eftersom de ser ut att vara lite orm-varning där och varje pinne får mig att hoppa till lite. När jag svänger in i bostadsområdet igen och andas ut händer de som inte får hände.. En orm ringlar ut mitt framför mig. Typ sådär 1 meter lång, minst! Jag blev nog prarlyserad för jag stog och stirrade på den när den ringlade över vägen och jag minns att jag tänkte något om döden, dramatiskt jag vet, men de är sant. När jag kände att jag vågade så halvsprang jag förbi och fooort hem med tårar i ögonen. Men jag kunde ju inte börja gråta. Så jag bet ihop. Sen kurade jag ihop mig i soffan med fötterna på bordet. Kändes liksom som att den följt med mig hem. FY!!!

Inga mer promenader :(

Gissa vem ..

En liten rolig lek för mina läsare.. Mest för dom som känner mig riktigt väl. Jag har nämligen tänkt när jag är ute och går och lyssnar på musik att många låtar hör till en viss person. Låten får mig att tänka på den personen eftersom vi har något minne i den eller bara har lyssnat på den sjukt många gånger.. så nu lägger jag upp några låtar så får ni gissa lite för er själva..



Hihi, vadå tidsfördriv..

Trädgårdsmästarn

Jag känner att jag helt plötsligt blivit väldigt intresserad och engagerad i mamma och pappas odlingar. Jag har traskat runt på gården med en stoor vattenkanna och vattnat noga. Sådär noga att jag kollar läget hur mycket vatten som behövs och så. Sen såg jag att gurkan hade växt som sjutton och låg på backen, så jag började trassla in den i nätet så att den växer sådär klättrande fint mot väggen. Spanade in alla små gurkor (jag ska skörda på onsdag), plockade sallad, några morötter, ärtor och färska örter. Haha kände mig en aning rolig när jag höll på med detta och framförallt när jag luktade på alla kryddor, funderade vilken jag villa ha till maten och sen började plocka. Tur att ingen såg mig. Men detta var väldigt roligt just idag..

Nu väntar dammsugaren.. FY!

Pjuh!

Jag och Fredrica har varit riktigt duktiga på gymmet nu. Och de gick verkligen asbra idag. De var nog min sovmorgon som gjorde de. Tss.

Nu äter jag en extremt sen frukost och ska nog ta en sväng till mamma och pappa. Försöker liksom skjuta på dagens måste. Städa! De blir så jäkla varmt i lägenheten när man städar. Men idag MÅSTE de göras.

Blev förövrigt extremt glad när jag öppnade kylen och såg jordgubbar. Jag hade glömt att jag köpte dom igår. Tss.

Kraam..

Men oj..

Inatt har jag sovit riktigt jävla bra alltså!! Jag vaknade inte fören halv tio och sen halv sov jag till tio. Då kände jag att Fredrica förmodligen väntar på mig eftersom vi ska träna. Så ålade mig upp från sängen. Så vi ska strax träna.. Jag måste bara vakna till lite känner jag. Heelt slut i kroppen!! Hur kan jag vara de ?!

Idag har jag så mycket jag vill och bör göra så jag vet inte alls vad de blir.. de visar sig!

Jäääsp

De har faktiskt gått bra och jobba idag. Hade lite smått och gott att pyssla med så tiden gick ganska så fort trots att jag kände mig trött. Men nu när jag är hemma och lagt mig i soffan så känns tröttheten extra mycket. Jäääsp!! Men jag ska kika klart på en film och smaska lite jordgubbar innan de blir sängen..

Nuffs i förskott!

En helt fel Söndag

Jag är total förvirrad idag. ALLT blir fel när man ändrar mina Söndagar. Söndagskväll är den kväll jag vet att jag ALLTID är ledig för om jag jobbar slutar jag kl16. JÄMT! De är heligt och går liksom inte att ändra på. Trodde jag.. Eftersom jag under några veckor bytt jobb-helg så stänger jag idag. Bara den lilla detaljen att jag börjar 4 timmar senare känns fel. Jag har hunnit gymma nu på morgonen. Jag ska inte hinna de när jag jobbar Söndag. Gahh.. Förvirrad tjej!! Tur att jag är ledig imorgon så att jag får lugna ma lite då..

Nu lär jag slurpa i mig kaffet.. Trots denna förvirring är att något inkräktar på min heliga Söndagskväll så är jag väldigt glad idag!

 

Hejdå!


Baaada!!


Bastu alltså!!

Åh vilken underbar kväll jag haft!

När vi kom till Elin och Tobbe så smaskade vi lite choklad mousse som tobbe gjort. En nyttig sort som var hur god som helst!! Smask! Till de blev de lite rödvin. Sen hoppade jag och Freddi i poolen. Myggorna sällskapade oss! Efter ett bra tag plaskande sprang vi till bastun, med fulaste stilen ever. Hihi. De andra kom snart in till oss också. Jag fick ansvar för att kasta vatten på stenarna vilket jag tycker jag skötte förjävla bra! Råkade överdosera doftoljan pyttelite bara. Näsorna blev ju rejält rensade iaf. Och de liksom stack lite lätt i halsen.. Blev ett jävla liv. Men tyckte de gick bra ja.. Riktigt roligt att kasta vatten, vilket resulterade i en het bastu!! Jag har aldrig njutit så mycket av att basta som ikväll. Blev 3 dopp i poolen totalt också. Och sällskapet var de bästa!!

Nu droppar mitt hår som fan rent ut sagt. Blev lite lätt vattenkrig i poolen mellan mig, Tobbe och Mörner. Så lär torka de lite och skutta i säng. Imorgon blir de gymmet med Fredrica innan de bär av mot jobbet.

Puss!

Från botten till toppen, typ..

Efter jobbet åkte jag till Elin och Tobbe. Elin jobbar sent idag så jag hade lovat att åka och pussa på missebebisarna. Mina små hjärtan!! Jag sitter och ler för mig själv när jag är där. Pratade lite med Tobbe som "bastade" dvs satt i deras bastu-kåta och svettades, men bastun var icket igång. De behövdes liksom inte idag.. Haha.

När jag kom hem rasade mitt humör. Blev rent ut sagt piss förbannad. Så jag gjorde en ny spellista på ipoden. En kombination av dub och hårdrock. Drog på högsta volymen och tog en springtur. Fick håll och de var jobbigt som fan men jag sprang nästan hela rundan. När jag kom hem, hade duschat och börjat med maten (lite mindre arg, mer neutralt humör liksom) så ringer telefonen. Min fina Fredilicious ringde och sa att ikväll skulle vi minsann basta och bada hos Elin och Tobbe. Mitt humör är nu strålande och pricken över i:et är nog att jag njuter av 4st karameller. Dagens dos av godis! Eller till och med helgens kanske .. ?

Nåväl.. nu ska jag vänta på att min chaffis ska komma (Freddi) sen blir de en rolig kväll..

Jag hade gärna..

varit ledig idag också. Känner att slappa, träna och träffa någon fin vän hade suttit fint.. Men de är väl bara att försöka gilla läget och åka till jobbet. Hoppas jag har mycket pyssel som väntar på mig där..

Eh okej, nu är de helt tomt i mitt huvud.. Jag får skriva mer efter jobbet istället.

...

Jag hoppas och håller tummarna för att allt bara ska bli som jag vill !!

Träning x3

Jag vettesjutton vad som är fel med mig idag men efter den slöa förmiddagen blev jag galet rastlös. Tog en promenad på eftermiddagen i hopp om att bli lite slö igen men icket. Nästan att jag blev piggare!! Så nu på kvällen tog jag mig en springtur också. Benen är bra trötta, kroppen är trött, huvudet liiite rensat på funderingar och ganska så trött, men ändå känner jag att de kryper lite i kroppen.. Jag är allmänt störd idag kanske?

Nu är de i allafall film kväll. Ska ta mig en kopp koffeinfritt kaffe nu. Smaskens! Sen väntar lite morötter och dipp om jag orkar.

Juste, min springtur som skulle vara lite avkopplande/avreagerande slutade rätt illa.. En orm! Jag såg den på långt håll men den var rätt död, som tur var! Men jag var ändå mycket mycket rädd ska jag säga er. Zoomade så mycket de gick när jag skulle ta en bild..


Skit snack bara..

Jag måste erkänna, idag tränade jag lite klent. Orkade endast 15 min på crosstrainern, de var varmt och benen är rätt trötta från onsdag och torsdagens träning. När jag tränade muschklerna gick de dock lite bättre men inte sådär duktigt som jag brukar.. Nåväl, alla får vi väl ha sånna dagar på gymmet också? Jag var ju iaf där..

Åkte sedan till syster och pussade på kattbebisar. Vilken jäkla fart dom börjar få nu. Bus helatiden!! <3

Nu har jag i typ en timme legat i soffan, lite halvt sovande och den där "snart-börjar-jag-dreggla"-känslan. Har försökt rycka upp mig men de går sådär. Sitter och läser lite bloggar nu och inte vilkas som hellst utan Sara Jönsson och Martin Granetoft. Bästa big brother deltagarna!! Synd att inte Peter också bloggar.

Nej nu ska jag fixa nå lunch tror jag..

Ska jag .. ?

Blev väckt av att telefonen ringde för ett tag sen. Jag trodde att de var ett drygt företag som ringer mig hela jävla tiden men de var tydligen farmor. Tänk att gamlingar jämt ska vara vakna så tidigt.. Sen ringde även mamma så totalt 4 samtal på ca 5 min. Jag tog de som ett tecken att jag måste gå upp..

Nu sitter jag och velar.. ska jag åka till gymmet nu eller inte? Känns som ett extremt svårt val. Vore iofs skönt att gymma nu på morgonen så att jag inte behöver åka dit på eftermiddagen. Men de känns så förbaskat jobbigt alltså!!

Vad ska jag göra mer idag då.. ? Jo jag ska sola! Plus att jag ska vara Nova vakt. Så kvällen blir en hemma kväll eftersom Nova ska vara hos mig till 21. Undra vad vi ska hitta på för mys ? :)

Okej nää.. jag åker till gymmet!!

Ursäkta

att jag inte skrev något igår men jag hann liksom inte.. Efter jobbet åkte jag direkt till gymmet. Tog ett rejält pass med min vän crosstrainern och sen lite styrka. Duktiga jag!

Jag laddade upp för en hemma-kväll men jag var lite för rastlös. Såå jag gav vika för tjatet och åkte med Erik på en liten mc-tur. Som många av mina vänner vet är jag lite lätt livrädd för motorcyklar men jag överlevde turen igår. Och de var lite roligt till och med. Men de kanske var för att jag såg stark ut med alla skydd.. ? Tss.

Idag är de sooool!! Och jag är ledig. Så bra kombination! Ska ta bikinin och åka till mamma för lite solning. De blir en slapp dag som jag får sota för ikväll när jag och Freddi ska till gymmet. Hihi.

Nej, ut i solen!

Ehmm


Känner att mina ögon är lite sådär röda och blanka..
Så fräscht..

Trött&Hungrig

Så härligt med en såndär 4-5 timmars sömn natt!! Eh.. De är inga glada miner denna morgon då jag är både trött och hungrig. Kokar ett ägg som jag ska trycka i mig innan jag åker till jobbet. Så får de bli en banansmoothie på jobbet innan jag börjar. Funkar liksom inte att äta hela frukosten hemma för då svälter jag innan de blir lunch..

Ja nej.. nu ska jag äta mit ägg och dricka lite kaffe..

Fortfarande vaken..

De är ganska frustrerande när jag vet exakt vad jag vill men att allt hänger på andra personer..

...

Alla funderingar i mitt huvud håller mig vaken.. Som sagt.. inte på topp..

...

Jag är verkligen inte på topp just nu ...

Sömn <3

Inatt har jag sovit så gott. I sisådär 9 1/2 timme till och med. Riktigt skönt! Och trots de så bangade jag träning imorse.. Men mest för att vila benen lite så att inte knäna börjar göra ont igen. Har liksom planerat in träning ons, tors, fre och söndag så atte, idag är jag värd denna slömorgon..

Ska åka till jobbet lite tidigare. Tänkte kika om de finns någon mobil/nyckel väska som man sätter på armen när man är ute och springer. Sen lär jag handla lite grädde (jag missbrukar grädde!!) och sen ska jag även börja jobba tidigare..

Känns jätte jobbigt att jobba sent idag.. Men jag hoppas att de går fort och att resan hem känns hur kort som helst!

Dag 1 är gjord..

Nu är de verkligen slut på semestern då jag jobbat en dag. Jag har kännt mig lite lätt förvirrad, hungrig och klumpig. Jag är liksom van att ta elva kaffe och sen äta lunch typ halv ett. Men när man jobbar finns inget sånt inte..

Sen blev de gymmet. Körde ett rejält pass på crosstrainern och fick beröm av en tant när hon nyfiket frågade hur länge jag stått och trampat där. De gav mig lite ny energi så jag körde 10 min till, tss. Sen körde jag även lite styrka. Riktigt härligt!!

Nu inväntar jag Johan Falk och kämpar mot ett socker-sug..

Bra konstigt..

Visst är de konstigt att man aldrig kan sova när man varit ledig och vet att man ska jobba dagen efter.. ? De slår ju aldrig fel.. Som ni kanske förstår har jag sovit såå dåligt inatt och de tog bra lång tid innan jag lyckades somna ens..

Nu ska jag strax åka mot Uppsala. Den äckliga, vidriga, tråkiga och värdelösa vägen mot Uppsala som jag hatar! Men om 3 dagar är jag ledig igen och slipper åka denna ruttna väg i 2 dagar..

Efter jobbet ska jag avreagera mig på gymmet tänkte jag.. Bra skönt!!

Njaahaja..

Söndags ångest

Ångesten är enorm såhär en Söndags kväll.. sista kvällen på semestern. Helvete alltså! De är nu jag undrar hur faan jag tänkte när jag sa att jag bara ville ha dessa två veckor ?! Heelt sjukt!!

Helst av allt skulle jag vilja hettsäta massa godis som tröst, dricka ett glas rött och smaska i mig en vitlöks baguett, men nej.. jag gnager lite melon eftersom jag idag kännt ett sockersug efter en gottig semestervecka.

Blev en trevlig tripp till Valbo med mamma idag iaf, så jag har inte hängt i soffan heela dagen..

Jag deppar ikväll..

Idiot-grannar!!

Igår morse blev jag väckt utav en idiot karl som bor i lägenheten under mig.. han skrek " (personens namn) du måste byta bjöja" lite senare skriker han " man vafaan jag byter ju jämt blöja! de är ju de enda jag gör om dagarna!!!" Detta var sisådär 06.30. En LÖRDAG!! Måste man skrika när man pratar blöj-byten eller?

Nu imorse blir jag väckt igen!! Kl 07.00 hör jag " jag orkar inte mer " och massa annat gnäll.. Nej men ÅK då idiot om du inte orkar!! För just nu orkar inte jag me dig heller idiot jäävel! De hade ju varit kul att få sova de sista två mornarna på semestern.

Jag är arg!!

Bubbla

På eftermiddagen hade jag tur och fick åka med Johannes en sväng i bubblan. Jag gillar bubblan skarpt!! De är asroligt att åka i den. Haha



"Nyyt-nyyt"

Rekord..?

Jag tror nästan att jag och Fredrica slog rekord i att svettas på gymmet idag.. Haha. Fräscha genomblöta och slutkörda tjejor!

Bullbak & Irish

Min Fredag lite lätt i korthet.. Gymmet med Freddi, städa varje liten vrå hemma, tvätta och sen baka bullar åt mamma och pappa. Känner mig som en exemplarisk dotter faktiskt. Haha. Sen blev de gosa med kattungar innan de blev middag hos Mörner och Freddi. Blomkålsgratäng, hemgjort rostbiff och en smaskig sås. Till de blev de vin och sen lite irsh och sådär.. Hade en förjäkla bra kväll!

Nu sitter jag och Fredrica och smsar om att träna. Båda vill ge allt på gymmet idag men ingen av oss är körklar och vi orkar inte gå. Haha, slöa eller vadå?! Men de får nog bli en promenad dit trots allt..


lingonmojito!!


RSS 2.0