"Mysig" katt

Idag har jag, mamma och Nova varit ute i solen. Jag har löst sudoku som sjutton och min hjärna är helt off nu. Tss.

Sen skulle jag åka ut till kattbebisarna och försöka lära dom att smaska riktig mat. Eller ja, grädde. Mamma följde också med dit men stog utanför kattburen medan jag satt och duttade grädde på deras nosar och tyckte allt var sådär super mysigt. Jag lyckades få två att börja smaska men sen säger mamma "Ojoj Alex, nu kommer kurran med en mus". Kurran är alltså kattmamman och hon verkade tycka att en levande mus var bättre mat. Jag fick panik och mamma kämpade rejält för att få upp dörren (som är riktigt bökig). Jag hann precis ut innan kurrar släppte den levande musen i buren. De var min "mysiga" stund med kattbebisarna de.. Fick sedan stå och lyssna på ljudet av kurran när hon bet ihjäl musen. Ehh.. inga mer pussar till kattbebisarna känner jag!!

Nej nu lär jag iväg på personalmiddag.. Mys <3

Bastu

Jag sitter i min bastu-lägenhet och smälter bort samtidigt som jag försöker ta in och smälta att jag nu är uppsagd. Känns så konstigt..

Tror jag ska fly bastu-lägenheten nu och åka till gymmet. Där kommer jag förmodligen smälta ännu mera.. Sist var de helt galet varmt där och de är ju inte svalare idag liksom. Men sen bär de av mot mamma och pappa där jag kanske kan få svalka mig liite.

Men hellre smälta än att behöva titta ut på regn..

Efterklok

Jag skulle tammefan satsat när jag hade chansen.. de är så lätt att vara efterklok..

Smaskens

Kolhydrat-chock i min kropp!! Typ.. Jag som försöker undvika kolhydrater har idag ätit massor av gottigott vilket nu känns i magen. Men de var så sjukt gott och värt de! Bara inte socker-suget kommer smygandes imorgon..

De var riktigt gott med ost, kex och vin ikväll. Och cykelturen hem från mamma och pappa var så härlig. Svalt men ändå varmt, helt tyst och ensam på vägarna. Tss.. Fick sån lust att ta en promenad men eftersom jag inte vågar gå själv och alla jävlar ska jobba imorgon eller är borta på semester så sket sig de. Sitter istället i min bastu till lägenhet..

Helt ärligt känner jag inte alls för att sova ikväll. Jag vet att när jag vaknar skall jag formulera en text som framför att jag från och med imorgon säger upp mig. Helvetes jäävla skit vad jag är stressad över allt detta.. Men, de är bara att leva på hoppet!

Vafan, törstig!! Lär ta ma ett glas vatten..

HETT!

De blev stranden idag. Jag och syrran har stekt som sjutton och jag har äntligen fått lite färg på min rygg. Just nu färgen rosa/röd, mycket fint. Vi hade med oss massa fika och lunch så vi åt mest hela tiden. Hihi. De är så mysigt och allt smakar liksom mycket bättre. Dock slog syrran till min hand så att korven gjorde en volt ner på handduken och sen spraya hon solspray i mitt kaffe, men vafaan, smaka fint ändå.. Vi badade även 2 1/2 gång vilket var mycket eh.. uppfriskande.. men de behövdes en dag som denna. SOL <3

Nu ska jag hoppa upp på cykeln och trampa till mamma. Vi ska smaska ost och kex och dricka vin. Mys!

Stranden .. ?

Jag och syster funderar på att åka till stranden idag och schteka. Hon skulle ringa när hon slutat jobba nu på morgonen så att vi kan ta ett slutgiltigt beslut så nu sitter jag och inväntar samtalet. Är sjukt trött idag, hade lätt kunna sova en timme till minst! Men vasjutton, jag får väl sova lite i solstolen eller nått..

Äh.. nu ringer jag henne istället!

Stekande sol

De var en aning varmt på gymmet imorse. Träningen blev typ dubbelt så jobbig. Dock var de lite roligt!! De var en aning varmt i solstolen också, kunde inte sola allt för länge. De kändes hur solen liksom stekte kroppen. Tss.

Åt middag hos mamma och pappa. Fick efterrätt som bestog av jordgubbar och grädde, smaskens!! Nu kikar jag på en film som inte är slut fören klockan 1 och jag är redan trött. Men jag lär bita ihop för jag vill se hela filmen..

Och en sista liten sak jag vill nämna är att jag är så less på frågetecken av alla dess slag..

Tisdag

Godmorgon gott folk!! Jag lyckades somna igår kväll och har fått sova riktigt bra. Så skönt!! Nu har jag tagit en mysfrukost framför tvn. Sådär härligt semester liv att bara lungt sätta sig i soffan med frukost. Jag tror att jag snart ska åka iväg till gymmet och göra lite nytta innan de blir solstolen.

Jag skulle kunna ha semester hela mitt liv..

De är ju omöjligt!!

Hur sjutton ska man kunna vara avslappnad och lugn när man ska, eller snarare måste säga upp sig om 2 dagar för att uppsägningstiden ska hinna gå ut ifall att jag kommer in på någon utbildning. Över 2 veckor kvar tills antagningsbesked 1 kommer. Jag mår PISS av dehär och är äckligt stressad..

Känns som om de blir svårt att sova inatt.. Blää!! Skönt att jag fick några dagars avkoppling i helgen i alla fall..

Underbara helg !!

Nu är jag hemma igen och har hunnit smälta denna underbara helg som varit. Ni anar inte hur bra jag mått i helgen och jag vill bara tillbaka!

Fredagen spenderades i Fagerborgs stuga med hela släkten. Vi åt väl mest hela tiden, massa god mat!! Sen blev de till att prata och umgås med alla. Super mysig dag! På kvällen blev de en båttur till nästa stuga, Elin & Tobbes där jag intog en säng inne i "stora" stugan och sov hur jävla bra som helst. Länge sen jag sov så bra!

De blev till att gå upp tidigt och äta frukost sen satt jag ute på altanen i solen och kollade på havet. Hur mysigt som helst. Kom på mig själv att för en gångs skull inte bita ihop tänderna (dvs jag var avslappnad). Sen kom Mörner och Freddi och vi tog oss några öl och sådär. Sen kom även Håkan och Madde och de dukades upp sill-lunch. Jag som inte skulle dricka snaps tog typ 4 stycken.. Tror jag. Körde en snaps metod som liknade tequila race, slicka rödbetssallad, ta snaps och ät en köttbulle. Smaka fan! Dagen fortsatte med lite häng på bryggan, mys, bus och sen blev de till att grilla. Mera mat och mera dryck. Kvällen blev verkligen hur bra som helst med kanske ett glas vin eller två för mycket. Men vad gör de? När vi skulle sova hade jag checkat in på Freddis in (gäst-stugan) med Mörner och Freddi och vi fick även Robin att sova inne med oss. Jag i sängen, Robin på golvet, Mörner och Freddi i soffan och så var stugan helt smetfull typ. Jag och Robin ville ha efterfest men de gick sådär.

På Söndagen blev de solmys. Jag vaknade först av alla och satt redan klockan 8 ute på altanen och njöt av solen och den totala tysnaden. Finns de nå mer avkopplande? Blev brakfrukost när de andra vaknat och sen mer soola. Vi hade en super mysig dag och de kändes lite sådär att åka hem. De var som en oduschad, super äcklig, ovårdad, dagen efter en 2-dagars fest - brud jag kom hem..




Jag hade de helt underbart!! Tack alla ni som var med <3

Midsommar!!

Jag blev så glad igår kväll när jag kände att jag faktiskt skulle kunna somna. Men lyckan varade inte så länge eftersom jag vaknat hur många gånger som helst inatt. Haft såndär orolig/stressad sömn. Klockan var ställd på 07.00 men kl 05.48 gav jag upp och skuttade upp från sängen. Har hunnit locka håret och ätit frukost nu. Ska strax köra lite sminkning och kransbindning innan jag ska garnera tårtorna. Sen är jag redo att åka!

Dagen kommer bli grym! Underbara människor runt om mig hela dagen lång.. Och jag hoppas solen håller sig framme hela dagen. En solig dag på havet slår ju typ allt!! :)

Projekt midsommarkrans

Jag bestämde redan för några veckor sen att i år ska jag ha en midsommarkrans. Jag har förberett en bas av ståltråd så att den ska bli riktigt stabil. Hoppas jag! Idag var jag ut och plockade björk och massa blommor. Allt detta står nu i mitt badkar och jag är livrädd att de ska vissna och att de nu kryllar av små kryp inne i badrummet.

När man är rädd för exakt alla kryp ska man kanske inte ha midsommarkrans.. ?

Baka kaka

Jag bakar för fullt nu och värmen i lägenheten är extrem. Sockerkakorna som ska få bli tårtbottnar är klara, ena dock lite lätt misslyckad men den får funka. Och nu gräddar jag drömmar till farmor..

Har även testat ut kläderna för imorgon och börjat packa allt. De kommer bli så roligt!! Hoppas bara regnet ger sig iväg och solen kommer tillbaka!

Härliga träning..

Vaknade tidigt imorse igen så slängde iväg ett sms till Freddi om träning. Våran nya grejj liksom, jag hör av mig om jag vaknar tidigt och isf tränar vi. Jannica hängde också på till gymmet. Mycket folk där idag, alla ska träna så de kan äta med gott samvete imorn kanske .. ? Vi pressade våra muskler och sen blev de crosstrainern. De var 3 super äckliga tjejor som lämnade gymmet sen. Men så härligt att köra sådär rejält så att svetten bara rinner. Haha.

Nu ligger jag i soffan med O.C på tv:n, har just ätit en banan smoothie. Smaskens. Lär väl börja med mina tårtbottnar snart också. Här skall de bakas tårta till massa fina släktingar och vänner.

Läängtar tills imorgon !!

Bullbak

Det blev sola idag. Lånade en bok av mamma som jag försvunnit in i. En hemsk bok som jag lär läsa klart inom mycket snar framtid.

Vid fyra tiden hämtade Elin upp mig och Lisa, vi hämtade ut paket (min kofta!!!) och åkte sedan till gymmet där vi mötte Fredrica. Vi tränade så att vi blev rejält ofräscha. Tss.

Vi åkte sedan hem till Elin och pussade på bebisarna lite innan de blev dags att åka hem och dra en väl behövlig dusch! Fick sedan sånt där "jag vill baka"-sug så slängde ihop en dubbel sats bull-deg från leilas bok a piece of cake. Aldrig testat hennes recept på bullar förut. De blir GIGANTISKA bullar trots att jag gjort dom mindre än vad som står. Jag som skulle göra lite mindre bullar eftersom farmor ska få hälften. Nåväl, hon får äta stora bullar nu helt enkelt :)

Nu håller jag på och gräddar alla plåtar parallellt med att jag packar lite inför midsommar. Känner mig helt uppe i varv. Ska försöka varva ner med en bulle och ett glas mjölk sen. Socker socker.. jag måste skärpa mig!

Oj nu piper ugnen!!

Velar fram och tillbaka

Jag vet inte vad jag ska göra idag. Vädret är så fram och tillbaka. Solen är framme lite då och då, sen kommer de moln.. Jag vill helst sola och bättra på brännan inför midsommar men då krävs de ju att solen är framme. Annars ska jag baka bullar till mig och farmor och även lite kakor till farmor.. Svåårt val!

Dock ser jag en stoor blå lucka på himlen så kanske ska plocka ner bikinin och åka till mamma och pappa.. ? Skulle vilja ha en bra bok att läsa också.. Hmm, lär leta upp någon! 


Kattbebisar

Tog lite fler bilder på sötnötarna igår också..



Min Tisdag

Förlåt men jag orkade inte blogga igår, jag har ju trots allt semester.. Så ni får gårdagens blogg-inlägg idag.

Jag startade dagen med en 2 timmars promenad med Fredrica. När vi hade gått typ 5 min såg vi en orm (dock var den nog död) så sen var vi på hel-spänn resten av promenaden. Men den var riktigt härlig ändå! Sen åkte jag ut till mamma och pappa och parkerade i en solstol. Så sköönt! Elin kom också dit efter ett tag.

På eftermiddagen åkte jag, mamma och Elin till city gross i Gävle och handlade inför midsommar. Jag köpte hur mycket grädde som helst. Här skall de bakas tårtor!! Och efter Gävle-turen blev de gosa men kattungarna. Dom börjar bli så stora och tar sig upp från boet helt själva. Så söta!

Återkommer..

Köpa bara för att.. ?

Ibland kan jag komma på mig själv att vilja köpa helt onödiga saker. Typ bara för att..

Ett exempel: Idag på IKEA får jag syn på såndär grejj som delar ett äpple i klyftor. Vi hade en sån hemma när jag var liten, assmidiga. Jag tar några snabba steg mot denna pryl för att greppa än men kommer sedan på den lilla detaljen att jag tål ju inte ens äpplen.. Vad ska jag då med den till ?

Jag är lite knäpp ibland..
(jag köpte den faktiskt inte dock..)

Ojdå..

Påvägen in till Gävle tänkte jag för mig själv att jag inte skulle shoppa så mycket utan tänka ekonomiskt. Eh.. De som följde med mig hem blev: måånga hårsnoddar, 1 tunika, 1 blus, 1 par byxor (galet snygga!!!), 1 par tights, trosor, en tröja, 2 bh:ar, leggings, strumpor, 1 nagellack PLUS lite smått och gott från IKEA. Eh.. Jag verkade tro att jag var hur rik som helst när vi gick runt där. Lite lätt ångest men allt var så sjuukt snyggt och sådär "måste ha saker".

Juuste, köpte ju även en vin box och en låda corona.. Midsommar kommer smaka bra!!

Nää.. nu ska jag kolla vidare på en film.
Ni håller väl tummarna för att jag får sova inatt ?

Shopping, shopping!!

Idag bär de av mot Gävle och rättare sagt Valbo med Elin, Fredrica och Madde. De är försjutton asnajs!! :)

Kan dock inte påstå att jag sovit gott inatt heller. Jag blir så jäkla less!! Och eftersom jag nu bara känner stress och en jobbig känsla när jag tänker på att gå och lägga mig så är de ju inte lättare att somna liksom..

Jaja, jag lär fixa min banansmoothie nu som jag ska äta i bilen in..

Vad ska man göra för att sluta gå å bita ihop.. ? Förslag.. ?

Jag är sämst!

Jag är så fruktansvärt dålig på att spara pengar. Eller jag sparar. Men eftersom jag shoppar upp pengarna som skall räcka hela månaden typ när jag får dom så gåre ju fan inge bra i slutet av månaden.. Haha

Men seriöst!! Hur fin var inte denna tröjja liksom ?! Jag som ska fira midsommar på havet!


firar semestern!


Fuck!!

Inatt har de varit sovproblem á la old time.. Helvete!! Tog ungefär 2 1/2 timme innan jag somnade. Och under min cirka 5 timmars sömn har jag vaknat 1-2 gånger i timmen. Ingen djup skönhetssömn inatt inte.. BLÄ!

Men, idag kan jag ialla fall leva på vetskapen om semester. Klockan 16 ringer de ut för mig. Två veckors slappande ska bli fett najs!! Även om denna jobbdag förmodligen kommer bestå av extremt många gäspar och mycket trötta ögon. Känns kul att Sara och hennes mamma kikar förbi på jobbet sen :)

Nehe, jaha.. de är väl dags att packa ner frukosten och åka iväg. Den älskade vägen till Uppsala (NOT!!)

Jordgubbar!!

Jag kan väl inte påstå att denna dag har gått fort. Jag har varit så jäkla trött och nacken har bara gjort ont så allt har varit lite lätt jobbigt. Dock fyndade jag lite på nästa rea idag, Gina tricot´s rea. En mysig fin kofta, en bas tröja och super sköna hipsters (dom ser iaf sköna ut). Detta förgyllde dagen lite lätt..

Nästa sak som förgyllde dagen var att jag fick jordgubbar hos mamma och pappa nu på kvällen. Var dit och smaskade mat och kom precis lagom till efterrätten liksom. Smask!

Nu är de en dag kvar till semester. Helt sjukt!! Köpte en såndär mini vinflaska idag som jag skall dricka imorgon kväll för att fira in semestern. Kommer sitta fint tror jag!!

Nej nu lär jag försöka sova så att jag kanske kan se liiite pigg ut imorgon iaf.
Godnatt!

Bara 2 dagar

och sen får jag semester!! Men shit va dessa två jobb-dagar känns långa just nu.. Imorgon när jag kommer hem ska jag fira med något gott!!

Tog nyss en godis också. Jag har seriöst blivit rädd för socker så för att inte bli helt knäpp ska jag allt äta några få varje helg. Hur gott som helst, men ändå läskigt. Jag vill INTE bli så beroende som ja va..

Jag har nog inget vettigt att skriva så ,
Ha en bra dag!

Konstiga dag

De känns som om denna dag varit lång som sjutton!! Men tiden har egentligen inte gått sakta.. Dagen känns lite luddig på något vis.

Innan jag började jobba spran jag ju till H&M. Gjorde ett rejält fynd. Två super mysiga tjocktröjor på halva priset och även lite nya fina trosor. Jag gillar att fynda!!

Mina ben är fortfarande supertrötta från spring-turen imorse och hela jag är äckligt trött så nu tänker jag gå och lägga mig.

Puss!

10 timmars sömn och..

.. jag är fortfarande trött. Jag har nog några missade timmar att ta igen så ska nog satsa på minst 10 timmar inatt också.

Morgonen spenderades med Freddi på gymmet, vi var nog liiite trötta båda två men jag tycker vi kämpade på bra ändå. Tss. När jag kom hem kände jag att en springtur faktiskt behövdes så jag pallrade mig ut. De gick tungt så in-i-helvete! Mina ben ville nog sova istället men jag tog mig runt min lilla runda.

Nu ska jag åka mot jobbet så jag hinner spana på H&M´s rea innan jag börjar. Hihi..

Nacken gör ont, ont, ooont :(

sanningens ord

Jag behöver en karl!! Och inte vilken karl som helst utan en karl som kan massera min nacke som är piss stel och som kan få mig att tagga ner lite.. Min kväll skulle kännas bra mycket lättare då.. nej, åter till spikmattan..

Slöhög

Även idag har tiden gått fort på jobbet, jag hoppas att de fortsätter så de 3 sista dagarna också. De sista 3 dagarna innan semester!! Dagens dåliga är dock att jag lyckades få den där jääkla kartongen i skallen idag IGEN! Nu har jag lagt den på ett sånt vis att den inte ska kunna attackera min skalle igen..

Min plan var att ta en spring-tur efter jobbet men jag var så jäkla trött när jag kom hem så jag deckade i soffan. Jag har noll kraft i kroppen, gillart inte! Nu känner jag mig as slö som bara legat här hela kvällen och kollat på tredje Twilight filmen, igen.. Har en konstant huvudvärk idag också, blää.

Tror jag ska lägga mig på spikmattan ett tag och sen försöka somna tidigt..

GAH!

Jag blir galen på mig själv! Sådär jag vill bara gråta för att jag är så jäävla less på mig själv!! Har den senaste veckan gått och bitit ihop riktigt hårt helatiden, utan att tänka på de. På kvällarna (typ nu) är jag så trött i käkarna att dom värker men ändå (!!!!!) kommer jag på mig själv att sitta och bita ihop. De är så frustrerande för de går inte att sluta !! FAAN! De ger en härlig huvudvärk också..

Klumpig dag..

Idag har jag varit så sjukt klumpig!! De är inte sådär asbra när man jobbar i en butik med massa ömtåliga saker. En gubb-kruka blev offer för min klumpighet och gjorde en sky dive ner i golvet. Krasch! Även skadat mig själv.. Sisådär 5 minuter efter att jag börjat så lyckas jag få en korg fylld med tavlor över mig en ett tavel-hörn rätt i skallen. Sen lite senare fick jag även en karton i huvudet. Bra Alex!!

Nu är de soff-läge med O.C och melon..

Inte nu igen ..

Inatt har mitt lilla sömnproblem gjort sig påmint. Allt annat än uppskattat! Har varit så skönt att ha somnat när jag varit trött den senaste tiden. Igår var jag astrött hela dagen och hela kvällen men när jag la mig i sängen gick de inte att sova. Tog sisådär 2 1/2 timme innan jag somnade. Jag hade räknat med att sova länge så att jag var pigg idag men icket! Jag hoppas verkligen att de inte upprepas varje kväll nu..

Sen tog jag nässpray inatt också vilket jag egentligen hatar. Tror jag var lite desperat på nå vis. Min näsa gillar nämligen inte nässpray och idag känns den mycket konstig..

Jaaja, nu dricker jag mitt morgon kaffe lite lätt. Skall strax fixa frukost och sen åka mot jobbet. Har en ganska lång dag idag så hoppas de finns mycket att göra så att tiden går fort.


Mmmm-morgon kaffe..

Mums

Jag vill vara helt förälskad i någon som är helt galen i mig också. Precis så som i Twilight där dom gör allt för varandra!! De är så fint och jag vill bara ha.. Vart hittar man en sån?!

Tsss...

Envis är en bra sak

Jag har idag konstaterat hur bra de är att vara envis. Jag skulle ut och springa efter jobbet bestämde jag redan imorse och trots att jag är pissit jäävla trött idag så tvingade jag mig ut (envis!!). Sen när jag väl kom ut bestämde jag att nej nu har jag klarat att springa hela den "gamla" rundan två gånger, nu behövs nya utmaningar. Så jag gick raskt ca 3km, sen blev de någon minuts paus för jag mötte syster och en hon jobba med (som blev mycket glad av att se mig, haha) och sen sprang jag konstant hela vägen hem vilket är ca 3.5 km. Redab efter ca 500m kände jag "näää, jag orkar inte mer" men jag satte små del mål och när jag kom dit övertalade jag mig själv att jag orkade mer så ja, jag sprang hela vägen. Känner mig nöjd.

Nu har jag smaskat god mat och skall ta mig en kopp kaffe. Sen blir de tredje Twilight filmen och lite vattenmelon. Smaskens!

Kraaaam..

Om nio timmar..

.. när jag kommer hem från jobbet så ska jag eventuellt ta en springtur eller bara slänga mig i soffan på momangen och sen bara ligga där heela kvällen! Jag är SÅ TRÖTT!! Jag övervägde till och med att snoza imorse vilket jag aldrig gör annars, men efter någon minut ålade jag mig upp från sängen. Herre-jäävlar!

Mitt huvud snurrar..

kex mage

Min kväll har varit riktigt mysig. ätit hur mycket kex som helst vilket egentligen inte är allt för bra för mig. min mage påpekar detta genom att vara som en ballong. en riktig kex mage har jag nu! de gjorde ingenting att skippa vinet faktiskt, min loka päron var god trots att den inte smaka päron. nu ska jag sova och hoppas på att vakna med en snällare nacke och ett mindre förvirrat huvud. natti !!

Städat som en galning

Eftersom vädret inte är de bästa idag tråkigt nog så har jag städat badrummet. De tog 3 timmar!! Skrubbat, putsat, skurat ja, allt. Känns riktigt skönt att de är klart nu :)

Jag ska snart bege mig mot affären för att inhandla lite ostar till kvällen. Vi tjejor ska ses hos mig för lite ost, kex, vin (jag kör nyktert dock) och planering för midsommar dagen. Kommer bli mysigt både ikväll och på midsommar dagen!

Mitt huvud är astungt idag dock. Typ huvudvärk. Tror de är vädret som gört! Som mamma skulle sagt till mig "sågspånet har väl svällt". Haha.

Och juste, jag ska gosa med misseungarna också innan de blir ost och kex. Mysigt <3

En natts sömn

Inatt har de varit "svalt" här hemma och jag har därför sovit lite mer normalt. Så jäkla skönt! Men självklart har jag drömt såndär helt sinnessjukt galen dröm inatt. Mina drömmar gör mig allt mer orolig. Inatt hade jag tydligen skaffat en ny pojkvän och jag tycker absolut inte att valet jag hade gjort var bra. Haha. Fy!

Nu ska jag strax iväg och träna. Hungrig som ett djur redan nu men hinner inte trycka i mig nått (eller de hade jag ju visst om jag inte bloggat.. ?) så de får bli en dubbel smoothie när jag kommer hem. Jag längtar redan efter den. Smaskens!

De verkar som om solen vill vara framme idag också vilket innebär solning. Men jag ser en hel del moln också vilket känns lite oroväckande sådär..

Nåväl, ha en bra dag!

Underbara fläkt

Nu har jag städat och städat men är ändå inte klar. Jag städar på grundlig nivå. Sådär dra fram kylen, dammsuga soffan och skrubba varje liten vrå. Ska köra badrummet imorgon om jag hinner. Orkar inget mer idag, blev så jäkla varmt.

De är riktigt skönt att ligga i soffan med fläkten riktad mot mig nu. Svalka!! Sen att jag har en banansmoothie och macka gör inte läget sämre. Just nu trivs jag!!


Första åskan

Idag har jag upplevt årets första åska och de uppskattas absolut inte. Jag höll mig väldigt nära mamma och trots att de inte ens blixtrade så kändes de rätt påfrestande. Gillar dock att solen kom fram sen igen och jag kunde ligga i solen och läsa, så skönt!!

Nu ska jag städa. Städa som sjutton rättare sagt. På riktigt grundlig nivå. Känner mig lite lätt störd som städar i trosor och bh men de är så jäävla varmt så jag har inte något val, om jag inte vill smälta bort..

Gillar solen!

Hoppas på sol

När jag vaknade första gången runt 5-6 tiden så sken solen rejält och jag blev överlycklig. Hade lite svårt att sova sen och klockan åtta gick jag upp.. Jag och Fredd ska nog iväg och träna men hon svarar inte på mitt sms så hon grisar nog i sängen än. Jag vill träna NU så att jag kan sola sen, hihi. Men.. nu börjar de komma in moln. Hemsk syn! Jag håller tummarna hårt för att de ska bli sol. Annars måste jag ju städa idag..

Kvällen igår blev lyckad. De började med att jag och Freddi endast skulle slappa. Sen fick jag en idé om att äta en god sallad och sen kom en idé om vin. Vi satt ute i trädgården och åt, mysigt! Sen kom även Jannica hit och efter ett tag kom Linnéa, Erik och Mörner. Så de blev lite lätt kalas sådär. Mycket trevligt måste jag säga :)

Jag smääälter..

Gillar, diggar och nynnar..


Rabarberpaj även idag..

Jag håller på och blandar ihop till en nyttig rabarberpaj (heelt utan socker) idag igen. Gör såklart den sockerfria vaniljsåsen också. De ska bli så smaskens!

Ska åka till mamma och pappa snart för att sola hela dagen lång. De är ändå för varmt i lägenheten så lär iväg. Och ikväll blir de nå bus med Fredrica :)

Men just precis nu lär jag sätta mig och varva ner med lite frukost..

Converse

Efter några års funderande och viljan "att-ha" så har jag idag slagit till på ett par Converse. Känns förjävla bra att äntligen äga ett par. Jag slipper nu vara avundsjuk på Freddis alla par. Yummi! Känns även bra att kolla på fötterna och känna "ja, där är min skatteåterbäring". Tss..



Ligger i soffan och beundrar mina fötter..

God morgon

Idag är jag betydligt tröttare än igår. Jag är betydligt ogladare och betydligt mindre taggad..

Slutsats: Jag bör sova betydligt mer än inatt..

Dagens plus: skatteåterbäring.. (men den kunde fått vara större fan)



Ähh, ha en bra dag!!

Paket inslagning

Jisses vad jag slagit in paket ikväll. De fick mig att inse att jag är rätt snabb på´t faktiskt. Mina år på detta jobb har gett mig denna kunskap. Hihi.

Nu är jag sådär trött igen och skall strax skutta i säng. Men är inte helt bekväm med att de luktar rök i lägenheten. Hoppas de är utifrån!

Nuffsi..

Som jag sovit..

Inatt har jag sovit typ 9 timmar och sådär rejäl skön sömn. Så idag känner jag mig pigg igen! Plus att ledig helg närmar sig med stormsteg, gillart!! Men va sjutton ska jag göra i helgen .. ?

Känner mig just nu på riktigt bra humör, stog och drömde om midsommar medan jag sminkade mig. Funderade på vad jag skulle packa ner och kom fram till att gummistövlarna absolut lär me så att ingen orm kan äta upp mina fossingar. Midsommar kommer bli mysig som sjutton <3

Äej, dricka upp mitt kaffe och smaska lite melon sen åka till jobbet..

Godnatt!

Jag är så trött att jag inte orkar skriva något speciellt. Och de har inte heller hänt något speciellt så ni missar absolut ingenting.

Godnatt !!

Dumma jag!

Jag är såå trött nu och de jobbiga är att jag har endast mig själv att skylla på. Jag ville så gärna hinna träna och gosa med misse-bebisarna innan jobbet så jag ställde klockan på 07.37. 2 timmar tidigare än vad jag egentligen hade behövt. Och de känns nu .. Dumma jag!

Dock känns de ju bra att jag tränat och att gosa med bebisarna ger mig en glad känsla så de kanske var värt de..?

Kaffe, kaffe, kaffe..

Het Tisdag

Jäklar va varmt de har varit idag! Helt underbart! Jag och mamma har solat hela dagen lång och jag börjar faktiskt få en lite brunare nyans nu, gillart fan! Vi har fikat, ätit god lunch och haft de allmänt bra..

Men, jag har även gjort lite nytta. Jag och Fredrica var till gymmet imorse och pressade våra stora muskler. Hihi. Och sen har jag även sprungit nu på kvällen. Samma runda som igår men i motvind och en ännu hetare sol. Fick faktiskt ta en liten liten paus mitt i rundan men tog igen de sen genom att springa lite längre. Duktiga jag! Tss.

Fick mitt hm paket idag och jag är super nöjd med allt! Dock är långklänningen för lång så lär sy upp den vilket inte förvånade mig de minsta..

Ikväll blir de O.C kväll och jag hoppas jag kan somna rätt tidigt..

Underbara dag

Vilken dag!! Åkte till mamma och pappa för att smaska rabarber pajen. Den blev riktigt god!! Nästa gång blir de dock med mer rabarber i. Mums!

Sen har jag och mamma legat i solen och stekt. Helt underbart väder! Tog även en fika på eftermiddagen och då kom även bror och Lisa. Mys! De är förjävla skönt att ligga i solen med en bra bok och bara glömma allt liksom. Gillart!

På eftermiddagen åkte jag till syster för att gosa med bebisarna. Jag typ dör när jag ser dom. Helt underbart söta!! Och när dom bökar runt så liksom grymtar dom. Såå söta!!

Åkte sen hem och drog en springtur vilket inte var sådär assmart i denna värme. MEN! Jag sprang hela rundan utan att ta en enda paus, typ 2.6km rätt av ba. Riktigt nöjd. Sen kokade jag! Satt först mitt framför fläkten men hela jag bara hettade, tog istället en iskall dusch (verkligen iskall!!) men när jag kom ut från duschen hettade jag fortfarande. Efter ca 2 timmar framför fläkten är jag äntligen sval igen.

Bjuder på lite bilder som gör att man smälter..


Rabarberpaj på G

Jag håller på att exprimentera fram en nyttigare rabarberpaj. Dvs knappt nå socker i. Tänkte försöka göra en deg på hasselnötter (hoppas jag inte får allergisk reaktion på även dom), kokos, lite fiberhavregryn och solroskärnor som jag knådar ihop med smör. Kan blir bra.. Har även gjort egen vaniljsås, luktar hur gott som helst här hemma nu!!

Skall strax åka ut till mamma och pappa. De ska få smaka pajen med mig tänkte jag. Sen ska jag sooola! Hela jävla dagen lång!! Hihi. Och på eftermiddagen blir de pussa katt-bebisar <3

Ha en bra dag!!

Farväl

Nu har jag och min bästa Fredrica sagt farväl till Big Brother.. De känns tungt! Så pass tungt att vi drack rätt mycket vin för att ta oss igenom finalen. Jag är glad att jag fick spendera denna kväll med Fredrica, hon var ett bra stöd. Men även drosty hof, mycket bra stöd. Jaja, tråkigt nog vann fel person också. Men plus var ju att jag fick se min käre Tobbe igen.. Mums. Haha

Har även sett små misse-ungar idag. Jag och Elin flyttade ner dom till en box i stallet så att de är lättare att få dom tama. Så JÄVLA söta små saker! Jag smälter!!

Äej, godnatt!

Söndag med stort S

Äntligen Söndag! Söndag med stort S eftersom de efter dagens jobbpass bjuder på ledigt! Jag längtar nå fruktansvärt tills klockan blir 16 och de är dags att bege sig hemåt! Hoppas dagen går fort och inte som igår då de kändes som en evighet..

Förövrigt så är de galet tyst här nu. Tror nästan jag är ensam vaken i Tierp. Jag hör inte en endaste bil, person eller liknande. Hör bara vinden, några fåglar, knappandet på tangenterna och datorn som surrar. Ganska sövande ..

Äej, sitter jag kvar här blir jag bara tröttare. Skall fixa frukost och åka mot jobbet nu..
På återseénde!

Sommar-dag

Ännu en sommar-dag som jag missar.. Hörde på vädret imorse att de imorgon ska bli svalare och Måndagen kommer bli sol på fm men sen kommer de in regn. Imorgon slutar jag tidigt och ledigt Måndag. Detta gör mig galen!!!

Nu tänkte jag åka ut till mamma och pappa en sväng innan de bär av mot jobbet. Har smsat mamma om att hon ska bjuda på kaffe.

Just nu lever jag på morgondagens kväll. Gosa med kattungar och sen bigbrother final med Fredrica.

Träning x2

Tanken var att de inte skulle bli träning idag. Jag ställde in min och Saras träning för en sovmorgon..

Men ..

.. på jobbet blev de ett rejält träningspass. Jag skulle springa ner med varor i källaren. En full kärra med hmm 20-25 kartonger och vissa av den tyngre sorten. När jag kommer till hissen inser jag att den är trasig. Kände mig lite lätt uppgiven en stund eftersom dessa varor MÅSTE ner i källaren. Så atte, jag parkerade kärran vid trapporna istället och sprang två trappor med alla kartonger. Blev några turer upp och ner. Staplade alla nedanför trappen till en början, sen fick jag springa i källar-gången till lagret också fram och tillbaka. Och SEN stapla allt i snygga högar på lagret. Gissa om jag var slut när jag kom tillbaka? Tog rast och svalnade av lite sådär för att sedan jobba några timmar till..

Men de är inte slut där. Nej när jag kom hem klockan 21 tog jag en springtur. Pallade inte sätta mig i soffan bara. Var ute 25 min och sprang nästan hela tiden. Mycket nöjd! Dock kokade jag när jag kom hem så de fick bli en iskall dusch.

Nu är de soff-häng och kvällsfika..

Alltså

Jag älskar BigBrother! Jag har nu sett avsnittet från igår och skrattat massor för mig själv. Dom är så störda!!

Nu lär jag packa ner matlådorna, byta om och åka mot jobbet..
Inte de minsta bittert att jag jobbar när de ska vara sommarvärme..

Godmorgon fel dag

Idag har jag Lördag. Men de är ju bara Fredag. Känns lite pissigt. En hel dag till innan ledighet..

Jag är fortfarande trött och har lyckats få nå bett precis vid munnen så jag känner mig allt annat än fin idag. Även detta är mycket pissigt..

Nu ska jag försöka gräva fram ett bättre humör..
Hejdå!

Trivs inte..

Jag trivs inte riktigt med mig själv tror jag. Går de att inte göra de ? Jag förstår mig inte på mig själv och jag velar konstant. Jag kan liksom inte ta beslut för att jag inte vet vad jag vill, fast på samma gång vet jag vad jag vill men ändå inte. Eh.. ? Jag vill så mycket men orkar inte, vilket gör mig galen. Jag är sämst på att höra av mig till mina vänner och även de gör mig irriterad. Jag tror jag skall lära mig att samarbeta lite mer med mig själv..

Och med de förvirrande orden säger jag Godnatt !!

Pustar ut

Idag var de full fart på jobbet. På ett roligt vis. Tiden gick asfort! Påväg hem från jobbet skickar mamma sms att hon har laxpaket på grillen och att jag var välkommen. Sjukt god mat. Lax, potatis och rotfrukter i foliepaket. Dock skippade jag potatisen eftersom jag inte ska äta sånt. Men jäklar va gott de va! Gasade sedan vidare hem och gjorde en rejäl sats köttfärssås så att jag har matlådor till helgen. Slängde även ihop sesam-knäcke så att jag klarar mig under helgen. Sesam-knäcket blir bara godare och godare så de kommer jag nog äta en hel del när sockerberoendet är borta också.

Nu har jag satt mig i soffan för en filmkväll. Kände hur luften liksom gick ur mig när jag satte mig. Tröttheten gjorde sig påmind rätt rejält. Så imorgon ställer jag in träningen och tar sovmorgon istället. Jag har ju trots allt träningsvärk än så kan va bra att vila lite.. Eller så är de bara en dålig ursäkt .. ?

Nu sitter jag och försöker bestämma vad jag ska ta till kvällsfika. Har så mycket goda alternativ. Humm..

Tröttare än tröttast

Herregud va trött jag är idag!! De var längesen de var så segt att ta sig upp ur sängen som de var idag. Nu, en timme efter att jag har gått upp så andas jag fortfarande sådär djupa andetag som man gör när man sover. Mina ögon svider och jag skulle kunna somna stående känns de som.. JAG VILL SOVA MER!!

De är extremt synd om mig som istället för att sova lär åka till jobbet. Är de röd dag borde tammefan alla vara lediga!!

Jaja..

Hej ångest

De är inge roligt att börja jobba när alla andra får långhelg. BLÄ tycker jag om de. Sån där Söndags ångest har intagit min kropp. När alla andra gör roliga saker och är lediga så skall jag åka och jobba, åka hem, äta och sova.. Jag kommer nog inte ens hinna träffa folk dessa dagar..

Morr..

En sista bb-dag

Dagen startade med träning. Ännu ett pass på löpbandet är avklarat! Jag har nog lite mer vilja när de kommer till att bygga muschkler dock..

Jag och Fredrica slog till på en sista BigBrother dag sen. De är den sista dagen vi båda är lediga innan Söndag. Och på Söndag är de final. Sorgligt nog!! Vi har iaf legat i soffan och kikat hela dagen. Men vi bytte ut de onyttiga fikat som vi alltid brukar ha när vi kikar på bb till jordgubbar och grädde, smaskens!

Jag har nyss varit ute och kikat på kattungarna. Vi skall flytta fram dom från deras bo på Söndag så jag var ut och gosade med misse-mamman så att hon skall känna sig trygg även med mig. Stog även lite lätt på huvud bland hö-balarna och kikade in i deras bo. Allstå, jag smälter när jag ser de små liven!!

Nu ska jag avsluta här och invänta Sara som kommer förbi på en kopp kaffe :)

RSS 2.0