Anar något mindre bra

Min magkänsla säger att de inom mycket snar framtid kan bli åska. Men fy vad jag inte vill de. Jag hoppas att mitt tunga huvud endast beror på spända käkar eller för att jag spenderat hela dagen schtekandes i en solstol. Eftersom jag är galet åskrädd så är jag på helspänn, typ konstant. men nu tänker jag försöka slappna av i käkarna och somna. god natt!

En dag på jobbet

Det blev en lång och fartfylld dag på jobbet. En hel del att göra inför student och avslutningar. Sån dag då jag slår in väldigt många presenter. Jag fick även i uppdrag att bli set-tokig och göra massa set. (jag blev de förut en dag och ville göra cellofan-set av typ alla varor i butiken) Så nu har jag gjort en hel del fina set. Jag gillar att göra cellofan-set :) Fina J fyller även år idag så de blev lite paket överlämning till henne.. PLUS att Fredrica kom och hälsade på :)

Hade fått kort från Mörner och Fredrica idag sen de var på Kreta.
Fint va? Haha

Nu tänker jag gå och lägga mig faktiskt. Jag är astrött och vill inte sova allt för länge imorgon..

Haha !!

Herreguuud vad jag måste sett rolig ut när jag gick upp imorse. Jag kunde helt seriöst inte gå. Mina vader var stela och ömma som jag vet inte vad och jag fick liksom trippa på tå. Jag kände mig extremt snygg! Haha

Just nu är jag arg på mig själv men ändå förjäävla nöjd. Jag beställde just hem lite saker från H&M´s rea. Riktiga jäävla kap måste jag säga! Äntligen får jag min galet fina långklänning!! Mitt kontokort hatar nog mig :)

Nöjd tjej..



Nu ska jag göra min smoothie, åkta till jobbet och göra lite nytta innan jag tar ledigt i 2 dagar igen..

Vilken rysare..

Jag var nära ett totalt sammanbrott under kvällens BigBrother. De lästes upp att Peter åkte ut och han lämnade huset. Jag kände ren panik! Men.. efter några tuffa ångestladdade sekunder fick han en huva över huvudet och blev ledd in i huset igen. Han är i final! JAA!! Mina och Freddi´s sms skulle nog vara rätt roliga för någon annan att läsa. De är lätt att tyda våra känslor kan man säga.. Tss.

Men efter denna rysare är de ju omöligt att sova, så vad gör jag nu.. ?

Ooooooo...

...vad de kliar i tandköttet !! Anledningen är förmodligen madelmjölet som jag kämpade så förbaskat med. Eftersom de är det enda jag ätit som jag i vanliga fall inte äter. Googlade även på min kära (not!!) stenfruktsallergi och mycket riktigt, där stog mandlar med på en fin liten lista.. Jävla skit!

Lite lätt öm

Igår kväll var jag hos mamma och pappa och grillade, vilket ni redan vet om ni läst de tidigare inlägget. De ni dock inte vet är att vi sedan spenderade sisådär 4 timmar med att spela monopol. Jag kan erkänna att jag är piss dålig förlorare och blev as lack varje gång jag var tvungen att betala någon, drog några fula ord och slängde iväg pengarna men om de gick bra däremot så jublade jag.. Men, att spela spel är nog egentligen inte min grejj eftersom jag blir så sur i perioder. Dock var de mycket trevligt såhär i efterhand när jag vet att jag kom på andra eller tredjeplats.

Nåväl,under kvällen kom träningsvärken krypande mer och mer så imorse när jag och Freddi skulle till gymmet hade vi båda rätt ömma kroppar. Men vi körde ändå! Löpbandet 15 min!! Jag höll på att avlida men vägrade ge mig före min vän på bandet brevid. Benen känns nu som eh, två ömma pinnar. Kan tammefan knappt gå..  Börjar även bli riktigt öm vid axlarna.. .. de kan bli en tuff morgon imorgon. (alltså att lyckas ta sig upp ur sängen)

Jag har nyss varit hos mamma och fikat plus överlämnat en morsdag-present. Nu ska jag kika på Big brother och njuta till fullo. Snart är de slut..

Mys-Lördag

Träningen gick bra, vi var där i nästan 1 1/2 timme. Jag testade ett löpband eftersom min älskade crosstrainer var trasig och de gick ju de me. Jag och Freddi ska nog pallra oss dit imorgon igen och då skall jag satsa lite mer på löpbandet även om jag är rädd fört! Elin kom också och tränade med oss vilket gillas mycket !!

När jag kom hem tog jag mig en gräddig banan smoothie, den är så sjukt god. Skulle tammefan kunna äta den som godis! "Råkade" Starta andra Twilight filmen också så nu har jag sett den en andra gång. Legat i soffan med myskläder och bara mått bra.

Fast där ljög jag liite.. Tog en paus mitt i filmen för att slänga (trodde jag) ihop nyttiga, sockerfria kokostoppar. Men den lilla detaljen att göra eget mandelmjöl var rätt krävande. Sjukt jobbigt att mala mandlar! Nåväl, kokostopparna är nu klara och jag hade nog hoppats på att de skulle vara lite godare. Jag saknade liksom den söta smaken från socker.. Konstigt va ?

Nu kikar jag lite Big brother och skall snart åka till mamma och pappa. Vi skall grilla ännu en gång. Min fina syster och Tobbe kommer också så de blir najs!

Och juste, imorse, cirka kl05.20, så vaknade jag utav sendrag i vaden. FYHELVETE!! De är inte trevligt alltså! Min vad är fortfarande öm. Haha.

På återseénde :)

Hårdträning på g

Godmorgon! just nu ligger jag i sängen och grisar, sjukt vad trött jag är! men jag skall strax skutta upp, dra på träningskläderna, möta fredrica, gå till gymmet, möta jannica och bara träna som sjutton! min plan är att vara helt slut sen! bara jag orkar gå hem igen.. jag är taggad!

"Vakna nooo"

Jag vaknar med ett ryck varje morgon nu. Min nya väckningssignal drar igång så rejält liksom.. Och sen går jag och sjunger på den hela morgonen.. "Vakna noooo, du kan inte soovaa, hela långa dagen.. " Helt klart bästa väckningssignalen ever!! :) (idag känns de dock som att jag lätt skulle kunna sova hela långa dagen)

Men, nu skall ni få höra.. jag är på bra humör. Haha! Ikväll får jag helg andra helgen i rad och de känns förjävla bra. Räknade ut att de nog är 4e gången på 3 år som detta sker (om man räknar med semestrar också) så inte konstigt att de är så speciell känsla när de väl sker.

Ooh jäävlar, klockan är mer än jag trodde. Haha. Nu lär jag slänga ihop min banan smoothie med maaassa grädde i och sen dra iväg till jobbet. Morgon möte står på schemat vilket innebär träffa alla fina kollegor på en och samma gång :)

Mys i regnet alla ni som kan..

Tjat-maja

Att sluta med socker är tammefan bland de jobbigaste jag gjort.. Ni anar inte hur pissigt jag mår utav de!! Ni som läst boken sockerbomben skulle kanske förstå att jag faktiskt inte överdriver. Men jag har gett mig faan på detta nu och vägrar ge upp trots mitt pissiga humör och allt annat negativt!

Nu är jag sjukt trött! Kanske inte så konstigt eftersom jag spenderat ca 10 1/2 timme på jobbet.. Känns förjävla bra att de är Fredag imorgon. Fredag som i ledig helg fredag!!! Plus att Mörner och Fredrica är hemma och jag skall träffa dom imorgon !!!

Syster ringde nu på kvällen och berättade att hon sett kattungarna. Jag vill också!! Hon tror att de är 3st svarta. De kommer bli små kopior av min och Johannes misse. (Vi har delad vårdnad har Johannes förtydligat och därför vågar jag icket skriva endast "min misse")

Trötta på mitt tjat nu? Hihi. Ska försöka skärpa mig imorgon.. Lite mer sömn kan nog göra susen.

Godnatt!

En kall kaffe..

På något konstigt vis har jag lyckats göra mig en iskall kaffe. Känner mig just nu lite bitter över detta men de kanske inte var så smart att ha i dubbelt så mycket mjölk som kaffe? kall mjölk alltså.. Jag får skylla mig själv helt enkelt.

Vaknade även idag med ömma ben. Värre idag till och med. Piss-ben!! Men jag har konstaterat att de inte kommer kunna gå över fören jag har en ledig dag så de är bara att gilla läget.

För att chocka skall jag nu vara lite positiv för idag kommer Fredrica hem !!! Åh vad jag saknat henne! Jag tror att jag genast kommer känna mig gladare! De var inte lätt att sluta med socker och vara utan Freddi på samma gång.. Tss. Och nästa gång åker vi iväg tillsammans på semester :)

Nu lär jag slänga ihop mig smoothie och åka den otroligt roliga vägen till Uppsala..

Trött och allmänt vimsig

Jag kan inte räkna på en hand hur många gånger jag funderat på vilken dag de är idag, inte ens två händer räcker. Jag är så galet vimsig idag och hjärnan har noll koll. Kanske tänker jag för mycket på Twilight? Tss.

Trött är jag också och mina dumma ben värker så jag tror jag skall sova redan nu. Astidigt fan!!

Nuffs!

Godmorgon gott folk

Inatt har jag endast drömt massor med konsitga drömmar. Jag börjar lessna på mina konstiga drömmar. Hoppas jag kan återgå till inga drömmar alls eller bara lite mer normala drömmar snart.. Jag är rädd att mina drömmar kommer göra mig knäpp. Haha!

Vaknade även med värk i benen och knäna. Kan de inte släppa någon gång? Känner mig inte astaggad på att stå en hel dag nu faktiskt. Men de är bara till att ta fram de skönaste skorna jag har och bita ihop!

Näe, dricka upp mitt kaffe, kika lite bigbrother, göra en smoothie sen åka till jobbet..

Knäckt tjej, igen..

Nu har jag sett andra Twilight filmen. Lika knäckt denna gång. Kanske mer.. ? Jag är som helt galet kär i två av karlarna nu.. Den som i första filmen mest var störande objekt dyker upp med värsta musklerna liksom. Jag har alltså dregglat mig igenom filmen. Och Edward är ja.. han är Edward. Jag vill också ha någon av dessa karlar!! Känner mer för att starta om filmen och se den en gång till istället för att sova. Men de är nog ingen bra idé..

Känner mig en aning störd..

350 kapslar kaffe, och jag blir glad..

Denna dag har bara varit. Inget speciellt roligt hände men inget speciellt tråkigt heller. Jag var varken på bra eller dålig humör. Allt har bara varit heelt neutralt.

Nu är allt lite mer åt plus sidan, den glada sidan. 350 kapslar till nespresson har kommit och skålen är fylld i med kapslar i massa olika färger. Jag blir glad bara av att se skålen! Sen har jag även gjort ett fint litet förråd till de kapslar som inte fick plats. Nu sitter jag och avnjuter en ny sorts kapsel som kommit, limited edition. SLURP va god den är !! Och färgen på kapseln är vit, hur fin som helst! Haha. Tror jag måste snylta in mig på Fredricas order sen och beställa hem fler av den. Har ju "bara" 39 stycken vita kapslar kvar nu..

Något mer som gör att de är glatt läge nu är att kvällen kommer spenderas med Twiligt, new moon. Jag kommer dreggla, bli hopplöst förälskad, olyckligt kär, känna mig ensam men ändå lycklig på samma gång och bara le genom hela filmen. Mums!

Buuurr..

De var ganska skönt att inatt vakna till, höra hur de blåste ute, kura in sig i täcket och somna om. Mindre kul när jag vaknade till BigBrothers väckningslåt (som jag älskar), höra hur de blåste och behöva lämna de varma täcket. Fysjutton. Jag fryser fortfarande fast de var en timme sedan jag gick upp. Idag blir de en stor mysig sjal runt halsen känner ja..

Jag försöker vakna till lite nu med en banan smoothie. Den gör mig asmätt och tar aldrig slut. Jag börjar ana att den växer i glaset.. Humm .. ?



Denna låt väckte mig. Asbra! Haha. Dock är de massa konstiga bilder i denna video men jag hittade ingen annan..

Förvirrad sak

Fy vad jag är förvirrad. Imorgon är de jobb igen men jag fattar de inte riktigt. Och att komma på vilken tid jag ska ställa klockan på verkar vara helt omöjligt att lösa för min skalle. Hur skall detta gå ? :)

Min misses mamma har fått kattbebisar idag. Åh vad jag längtar tills jag får åka ut och gosa, busa och pussa på dom. Kattungar får mig att smälta! Extra kul är att Freddi och Mörner ska ta 2, bror och Lisa 1 och Elin ska ha kvar en.. Beroende på hur många de blev såklart. Men jag kommer alltså få träffa kattungar en längre period framöver. MYS!

Men nu ska jag och min misse gå och lägga oss i hopp om att vakna lite mindre förvirrad och riktigt glad..
Ska gosa lite med tocket innan jag somnar också..

Utflykt med mamma

Idag har jag och mamma varit på en liten utflykt till stugan. Pappa var redan där och spikade på altanen så ville se hur de blir och även se badrummet som börjar bli klart. De kommer bli så jäkla fint där!

Jag är där emot inte på topp idag. Har ont i kroppen, sådär som jag ofta får när jag håller på att bli sjuk. Men jag ska inte bli sjuk så de är nog bara något annat.. Trötthet kanske? För jag är heeelt slut också.. Därför har jag spenderat hela eftermiddagen i soffan för att vila. Så nu är jag så rastlös istället. Men trött.. Eh, jaja..

Nu ska jag mysa vidare i mina nya sådär extra mysiga mjukisbyxor..

Frukost



Dagens frukost: naturell yoghurt med vaniljpulver, färska jordgubbar och kokos. Och självklart en latte.. Hur gott som helst och inte en gnutta socker..

Näe..

Nu är jag less på att bo själv!

Jag har sagt de förut

..och jag säger de igen. Denna låten är fan asbra!


JAA!!

Gurkan lämna BB och jag är såå glad! Äntligen slipper jag bli helt vansinnig när jag ser på BB. Nu kvittar de vem som vinner, hur bra är inte de ?!

Kraam..

Trött&Rastlös

Den hemska kombinationen trött och rastlös har intagit min kropp. Sjukt trött men de kryper i hela kroppen. Sugen på godis är jag också. Skall försöka dämpa allt detta med Solsidan och jordgubbar..

Sen hoppas jag Gurkan får lämna BB ikväll,
De skulle innebära en extrem lycka i mitt liv !!

Blåbärsglass utan socker..

Idag har solen varit framme på ett sådär härligt sätt. Jag pallrade mig ut till mamma och pappa, blev "i-tvingad" lite tårta och gick ut och la mig i solen. De var så förbaskat skönt i solen idag. Låg och läste boken "sockerbomben". Den fick mig att må rejält dåligt faktiskt. Och inte pga att den berättar hur dåligt socker är för kroppen, utan för att jag insåg de hela och kände igen mig i så mycket. Så efter 2 timmars läsning så slog jag igen boken och halv-sov i solen istället..

Nu är jag hemma och har rört ihop något som skall bli en god men nyttig glass, heelt utan socker. Hoppas den hinner frysa tills ikväll så att jag får provsmaka. Nej, bums in i duschen !!

Om sanningen ska fram..

De är riktigt pinsamt, hemskt och inte de minsta okej att jag flera gånger kommit på mig själv att gå och nynna eller sjunga "vill du ligga med mig då". Den låten sätter sig fan på hjärnan.. ska jag sjunga såhär hela sommaren nu?! De går ju inte!!!



Säg åt mig på skarpen att sluta!

Ett glas rött

Alla var rätt slut efter en lång dag av firande så de blev en tidig kväll. Men.. Jag kände verkligen inte för att sova när jag kom hem så nu sitter jag och dricker ett glas rött och lyssnar på musik. Ibland känner jag mig verkligen som en tragisk singel.. Haha. Men vasjutton, jag var sugen på mitt röd vin :)

Chillar vidare..

De kallas ångest va.. ?

Har just klickat hem fler nespresso-kapslar. Rättare sagt 350 stycken !! Nu jävlar ska de drickas kaffe! Haha :) Men med tanke på vad denna dagen kostat totalt så kommer en liten lätt ångest krypande. Vad hände med "leva snålt", "spara mycket varje månad" och "inte köpa onödiga saker" ? Just dom meningarna finns inte i min värld idag.. Tss. Och ska man förgylla vardagen med nespresso så får de kosta sig lite..

Godnatt, igen !

Soppat sig lite..

De är en slutkörd tjej som deckat i soffan nu skall jag säga er.. Åkte till Uppsala för att hinna handla på Willys innan jag började jobba. Släpade mina tunga kassar in på jobbet och vidare in på kvantum. Jag var på jakt efter vaniljpulver och mandelmjöl. Hittade dock inget mandelmjöl :(

Nåväl, jag jobbade 3 timmar innan jag kastade i mig min lunch som förövrig var asgod och sprang iväg till H&M. Hade kikat ut i katalogen vad jag ville ha men självklart var de lite av de som inte fanns men jag hittade snabbt något annat. Fick småspringa tillbaka till jobbet för att inte dra över på lunchrasten. Jobbade sedan 3 timmar till, stängde, packade alla kassar och gick som en riktig pack-åsna ut till bilen. Jag kan ha sett en aning rolig ut!

Har haft saker att pyssla med här hemma fram tills för en liten stund sen då jag satte mig i soffan med te, jordgubbar och grädde. Smaskens :) Mår även väldigt bra över mina köp på H&M !!

Nu är frågan om jag ska behålla de ljusgrå eller mörkgrå mjukisbyxorna.. Eller båda .. ? De mörkgrå är inte riktigt lika fina men sitter lite bättre, de ljusgrå är fiiiina men sitter inte riktigt lika bra.. Svårt! Slog även till på ett par haremsbyxor, de är ett riktigt fult plagg men som ändå är sådär snyggt!

Puss & Godnatt !!


Men för-i-helvete !!

Min morgon var rätt fullspäckad. Eller, hela min dag är de. Och nu misslyckades jag med en av sakerna jag skulle göra på morgonen. En sak jag inte misslyckats med på typ 10 år. Jag blir så förbannad. Nu lär jag göra om..

Idag är tydligen en såndär dag då saker och ting inte går som jag vill.. Inte så passande eftersom mitt tålamod är kasst på grund av en lite lätt stress.

Mina helt sjuka drömmar fortsätter också, imorse var jag helt säker på att grannarna fått ormar inkastade genom brev inkastet meen de var ju såklart en dröm.. Dock har inte hjärnan insett de till fullo än så jag tror att de hänt små korta stunder lite då och då ..

Jag behöver en stor jävla kram och ett "du kommer hinna och de blir asbra"

Gillar´n!

Lord of war, gillar den filmen rejält !!

Nu blir de sova för att orka upp och ta mig igenom min fullspäckade morgon..
Natti !

Jag saknar filmkväll

Fysjutton vad jag saknar att ha sånnahär rejäla filmkvällar. En asbra film eller två, filtar, godis, chips, läsk och trevligt sällskap. Någon som är på att dra en riktig filmkväll snart? :)

Ikväll ska jag ha egen filmkväll.. Jag skall se Lord of war. Blir nog några jordgubbar att smaska under filmen. Jag hoppas de blir en helt okej filmkväll..

Puss!

Sluta blåsa !!!

De regnade och blåste verkligen rejält inatt! Så pass att jag vaknade utav de. Men regnet har slutat nu och solen letar sig fram mer och mer.. De gillas skarpt! Bara de slutar blåsa så är de ju perfekt för att sola. Men, jag ska faktiskt trotsa blåsten och åka till mamma och pappa ändå. Parkera mig i en solstol och ba sitta å steka!

Har tränat imorse också. Var själv med han som har gymmet så fick hjälpa till lite med städningen. Hihi. Nu har jag ätit min frukost, sesamknäckebröd som jag slängde ihop igår. Jag blir alltid godissugen efter frukost men efter att ha ätit mina sesamknäcke känner jag inte sug alls, och mätt blir man. Hur bra är inte de?! Dock är nog vanligt knäckebröd godare men tills sötsuget släppt skall jag nog knapra detta bröd. Nu är bara några jordgubbar kvar på frukostbrickan. Mums!

Och vet ni, jag har hittat massa recept på kakor, glass och sånt smask som inte innehåller något socker alls. De lär jag testa! Står till och med "perfekt för den sockerberoende".

Nåväl, skall äta upp och kika lite O.C innan jag ska åka nu..

Kvälls promenad

De blev en liten sen, spontan promenad med Sara nu på kvällen. Vi var ute och gick runt, runt, fram och tillbaka i 1 1/2 timme. Riktigt skönt!! (förutom alla myggorna)

Kom hem lagom till BigBrother så de fick bli te, en macka och 3 jordgubbar som lite lätt kvällsfika sådär.

Nu ska jag gå och lägga mig.. Känner mig sjukt otaggad på´t men jag måste!

Nattinuffsan

Hoppsan

Hade fått ett fint litet brev från H&M idag. Där stog de att jag blivit guldkund och därför fick en bonus. En bonuscheck på 200:- !! Gissa om jag blev glad ?! Men .. sen började jag läsa och de stog en liten sammanfattning av årets alla inköp, slutsumman så att säga. Eh, förstår inte vart alla de kläderna jag köpt är riktigt.. Fick lite lätt ångest. Men vafan, 200:- att shoppa upp nu! då äre väl värt .. ?! :)

Dagen har jag spenderat hos mamma och pappa. Fast dom var inte hemma. Jag och Nova tog en promenad dit och parkerade oss sedan i solen. Men molnen jävlades och dök upp lite då och då och varje gång dök även 1000 myggor upp som var extremt sugen på mig tydligen.. (Många utav dom lever inte längre) Och icket fick jag någon brunare hy direkt. Jag måste pressa som sjutton så jag kan träffa Fredrica när hon kommer hem igen utan att se helt kritvit ut breve na!

Nu har jag nyligen smaskat en asgod köttfärssås med lite bönor och fetaost till. Skall dricka lite kaffe och se på O.C nu och senare kan de nog slinka ner en jordgubbe eller två i magen. Smaskens!

Aj,aj,aj

Min huvudvärk är inte att leka med alltså. de är som knivar i skallen och speciellt bakom högra ögat, blir dock lite bättre när jag blundar. ska försöka sova nu så kanske värken försvinner.. jag hoppas att jag får drömma fortsättning på drömmen jag hade natten till idag. den var sådär asbra och jag har dagdrömt om den lite under dagen.. ännu bättre vore ju om den blev verklighet såklart, men de är att hoppas lite för mycket känner jag. tss:) nej, sov gott mina vänner!

Who-ho-hihi

Jag fick igång BigBrother och känner att läget blev lite ljusare.. Tss..

Eh..

Jag ska tydligen inte bli på topp ikväll för att just ikväll funkar de inte att logga in på Bigbrothers hemsida så jag kan inte kolla på kvällens avsnitt.. Surt!!

Min kväll..

Denna kväll är en slöar kväll.. Jag har legat i soffan och kikat på tv och på en film. Filmen slutade helt värdelöst, hatar när dom gör de!! Har en rejäl huvudvärk som har suttit i under några timmar nu. Den är inte allt för trevlig..

Så just nu är jag inte direkt på topp, men BigBrother börjar strax och jag hoppas de piggar upp mig rejält! Bara de inte visar så mycket av Gurkan så blire kalas tror jag.. Gurk-jäävel alltså!!

På återseende..

Vet ni..

De är soooooligt ute !!!!

Jag var duktig idag igen.. Gick upp och åkte till gymmen vid 8 trots min ledighet. Känns bra att gubbarna gillar att jag fortsätter gå på dedär gymmet istället för tjejgymmet. Haha. Kändes lite allmänt flamsligt och glatt på gymmet idag..

Nåväl, nu är de dags för fika med Fredrica. Hennes körkort måste firas och jag bryter därför mitt socker-uppehåll för att smaska hennes brownies. Smask! Även sista chansen att träffa henne innan hon åker utomlands.. Hmm.. Jag är avundsjuk, jag erkänner!

Seen, skall jag ta mig en promenad med Nova ut till mamma och pappa för att Nova ska kunna vara själv medan jag och mamma åker till Gävle. Vi måste leta present till en tystlåten blivande 30-åring. Med tystlåten menar jag en bror som inte säger vad han önskar sig.. Så om du läser min blogg Danne ska du veta att du gör läget väldigt jobbigt för oss.. Haha.

Nu kommer nog denna filuren snart..


Många goda skratt

Oj vad många goda skratt jag fått mig idag.. Jag och J hade de riktigt roligt på jobbet och båda var lite lätt förvirrade. Roligast var när J hittade en vara på ett konstigt ställe och inte alls kunda komma ihåg att hon ställt den där. Vi skrattade åt att hon hade glömt de. Sedan ser jag att de ju inte alls är hon som hade ställt den där utan att de var jag som gjorde de igår och hon hade alltså tänkt att hon hade glömt något hon inte hade gjort ens.. krångligt att förklara men OJ vad vi skrattade.. De är så härligt sånna dagar man bara skrattar åt allt..

Min bästa Fredrica har fått körkort idag också!! GRATTIS!! Denna dag är alltså asbra! Freddi är asbra!! :)

Nu ska jag se klart på BigBrother innan de blir sängen.. Och vet ni, jag har ledigt!!!

Duktiga jag..

WEIII!!! De är dag 12 i min tuffa jobbperiod vilket innebär sista dagen! Imorgon är jag ledig och fyhelvete va skönt de ska bli !!!! Just nu vill jag bara iväg till jobbet så jag får de gjort. Ikväll när jag kommer hem kommer jag må såå bra. Tror jag kanske ska fira med ett glas rött till och med. Bara för att liksom..

Känner mig extra duktig eftersom jag trotts min trötthet gick upp 07.40 och åkte till gymmet. Höjde nivån på crosstrainern ett steg men orkade ändå mina 20 min, och de gick riktigt lätt till och med.. Allt gick sådär asbra idag liksom och de var knappt att jag ville åka där ifrån. Tss..

Nu är jag duschad, har frukost i magen, kaffe i kroppen och redo att åka till jobbet.. De enda som känns lite sådär är att jag fryser och gärna skulle ha lite mer pengar på kontot. Men snäll som jag är har jag lånat ut pengar till mig själv så att jag kan köpa mina glas som jag lagt undan på jobbet.. Hihi.



Sa jag att jag är på ett strålande humör idag... ?!

...

Jag ligger i sängen med trötta ögon och tungt huvud men kan inte sova. eller jag känner inte för att sova tror jag.. de är förbaskat varm och då går de ju typ inte att sova. sen ligger jag och grubblar på något som oroat mig de senaste dagarna. åskan! jag är galet åsk-rädd för er som missat de och nu när säsongen drar igång och jag inte har någon som kan skydda mig blir jag orolig liksom. jag hatar nämligen att vara själv när de åskar, de känns ju ännu värre då.. och detta är första sommaren som jag bor helt själv.. hur sjutton ska detta gå?! jag ska grubbla vidare ...

Alltså.. Fan..

Jag hade bestämt mig för att ha en rejäl myskväll. Mys-kläder, morötter, soffhäng, en bra film och allt sånt.. Men nej.. Jag har just insett att myskväll en Söndag funkar inte när man är själv. De är allmänt tråkigt! Jag är inte sugen på morötter, jag har ont i huvudet, jag är rastlös och jag har ingen bra film.. Piss!!

Peppar mig själv..

Min första tanke när klockan ringde imorse, eller nej.. min andra tanke var "efter idag är de bara EN dag kvar". Den första tanken var något i stil med "Helvetes-jäävla-skit". Men i vilket fall som helst gjorde den andra tanken de bra mycket lättare att gå upp.. På Tisdag blir de sovmorgon och en riktig jäävla göra vad jag känner för dag. Fysjutton vad jag längtar!!

Annars är jag allmänt missnöjd idag för att fel låt vann eurovision.. Känner verkligen inte för att höra den där låten på radio ett antal gånger de kommande året. Nästan bättre om Moldavien vunnit till och med, den kan man ju garva åt i alla fall..



FYFAN!

Mina ben och fötter gör så förbaskat jäävla ont alltså.. Sista timmarna på jobbet var hemska då jag inte ville göra något annat än bara sätta mig ner. Dock kunde jag ju inte sätta mig.. Nu när jag lagt mig i sängen känner jag verkligen hur ont de gör, mår seriöst lite illa utan de.. GAAH!! Gör de såhär ont imorgon och på Måndag så kommer jag typ börja gråta.

Nu lär jag kika klart på eurovision song contest och hoppas på att vi vinner.. Men alltid fel låt som vinner så vi gört säkert inte.

Massera mina ben !!

Städ-morgon

Jag hade tänkt ta en såndär typisk slapp helgmorgon idag bara för att få känna lite ledighet sådär. Jag börjar ju inte fören kl13 idag så att jag skulle ju lätt hinna slappa lite. Men, jag blev så stressad av hur stökigt och skitigt de var här hemma så jag städade istället. Känns bra att ha de gjort! Nu kan jag ju faktiskt bjuda hem folk igen..

Skall snart åka iväg till jobbet. Nu börjar de gå segt men endast 3 dagar kvar, 2 efter idag..Ikväll blir de en kväll med dammtrasan och jag känner redan nu att godissuget kommer bli enormt, men icket något godis!! Efter jobbet ska jag förmodligen till Freddi och kika på eurovision :)

Jag drömmer massa konstiga drömmar..

God morgon

De är liite störande att jag känner mig glad idag för att jag tror (observera ordet tror) att jag får helg när jag jobbat dagens pass. Men så är de ju tammefan inte.. Nej de är 3 dagar kvar efter idag. Jag får påminna mig själv om detta helatiden och de är lite lätt störande.. Meen jag satsar på att vara glad idag ändå..



Nej jag kanske ska ta och åka mot jobbet så att jag hinner smaska frukost innan jag börjar jobba..

Tankspridd

Jag är så fruktansvärt tankspridd idag och har mest gått i min egna lilla värd. 1000 tankar snurrar i skallen. Detta gör mig förvirrad så därför tänker jag inte dela med mig mer av min dag så återkommer jag när skallen är sig själv igen ..

Ska jag köpa detta underbara uppläggningsfat?


3 dagar

Ännu en dag heelt utan godis. Uppe i 3 dagar nu. Igår fuskade jag dock med en paj men idag har jag skippat socker helt igen.. De är förmodligen därför jag känner mig rätt sur ikväll. Helt sjukt vad socker gör med kroppen..

Känner att de inte hänt något idag som jag kan skriva om tyvär.. Och nu fick jag sms av Freddi så jag tar och läser de istället..

Natti !!

Suck

Igår berättade jag för mamma att min misse nog börjar bli liite lugnare i alla fall. Men de skulle jag aldrig ha sagt!! Inatt har hon kommit på att de går att klättra i draperiet som jag har framför min garderob. Jag fattar inte hursjutton hon lyckats men hon har klättrat enda upp till taket flera gånger under natten. Sen har hon suttit där uppe och skrikit plus lyckats riva ur kläder från garderoben. Gissa om jag varit less på henne inatt .. ?!

Nu kan jag börja räkna ner till ledighet också.. Hälften gjort och nu bara minskar de och en lite mer ledig period närmar sig. 6 dagar kvar bara.. (jag försöker vara positiv..)

Och något astrist är att min telefon plingar till lite för sällan enligt mig. Jag är en riktig sms nörd och blir så jäkla glad när telefonen plingar till men vafan, verkar bara vara jag som vill smsa nu.. De är inte ens ofta som mamma smsar just nu.. Humm.. Så kan inte bara alla börja smsa mig? Tss..


Dag i SOLEN

Äntligen fick jag en ledig dag i solen.. Ni kanske kan räkna ut vad jag gjort?! Solat för hela slanten!! Men, jag var faktiskt duktig och tränade innan jag åkte till mamma och pappaoch parkerade mig i en solstol. Jag hade mina önskemål om denna dag så att till förmiddagsfika blev de rabarberpaj, årets första som var gaalet god. Sen blev de ännu mera sola, så skönt att bara vara. Sen tog jag en lekstund med pappas högtryckstvätt och kian. Vattenkrig där tanken var att kian skulle bli blöt och ren och jag skulle förbli torr och ren.. Meen, kian blev blöt och ren och jag blev lite blöt och skitig.. Humm.. De var i alla fall riktigt roligt att leka med högtryckstvätten. Haha.

Sen hade jag även önskemål om att grilla och så blev de.. Grilla och sen äta i lusthuset är sommarkänsla! Mysigt!! Blev en riktig familjemiddag då även Danne, Lisa och Elin kom och smaskade av den smaskiga maten.

Nu ska den lite lätt röda jag kika på film sen blir de sova för att orka jobba imorgon igen.. 6 dagar till nästa ledighet, pjuh!!

De är fan inte lätt..

Igår bestämde jag att jag skulle sluta med allt socker igen med start idag.. De har gått helt okej hela dagen men kvällen är hemsk! Just nu kryper de tammefan i hela kroppen för att jag är så sötsugen.. Jag är så läskigt jäkla beroende och de är allt annat än roligt..

Hur sjutton ska detta gå .. ?

Ny energi..

Jag har de senaste dagarna kännt mig lite lätt nere.. Lätt irriterad och allmänt less. Singel-livet har kännts allmänt värdelöst och till och med godis har kännts rätt värdelöst. Jaja hur som helst har jag fått lite ny energi nu, fortfarande liite nere men inte alls som innan.. Den nya energin har jag fått av mina nära och kära..

Efter jobbet tog jag och Sara nämligen en promenad i de fina vädret. Efter promenaden åkte jag vidare till Fredrica som bjöd på middag och jag bjöd på glass. Och de tar inte slut där, nej sen åkte jag till mamma och pappa som precis hade kommit hem från semestern. Jag har saknat dom som sjutton så de var roligt att dricka lite kaffe och prata.. Tss. Sen var de bara plus i kanten att de köpt en present till mig som var en klocka jag velat ha i typ 1 1/2 år. Gillart! Fick även två linnen plus att de köpt mitt favorit schampoo och inpackning som jag verkligen saknat den senaste tiden och hade bett mammsen snällt att köpa hem till mig :)

Nu ska jag försöka sova så att jag orkar upp och träna imorgon innan jobbet.. Hoppas missen gör mig sällskap i sängen så de inte är så ensamt. Hihi..

By the way, de är för-jävla bra att Peter är kvar i BB!!!!

Kvällsblogg

Just idag saknar jag väldigt mycket.. meen, nattinuffs!

Vilken piss-kväll

Ikväll händer absolut ingenting. Jag har jobbat sent och sen jag kom hem har jag bara kollat på tv, på sånt som egentligen inte ens är så bra men får funka eftersom de inte finns något annat att göra.. En piss-kväll helt enkelt. De får bli en rätt tidig kväll tror jag..

Förmiddagen var iaf bra. De var tårt-kalas hos Sara som fyller år idag! Hon hade gjort en så galet god tårta som vi smaskade innan jag åkte till jobbet. Mums!! Dagen på jobbet har också varit bra, tiden gick liksom fort men jag har varit så gaalet lätt irriterad. Många svordommar har svävat runt i mitt huvud. Kanske därför jag är så trött nu .. ?

Grattis bäästa Sara!! <3

Knäckt tjej..

Efter att flera gånger fått höra att jag måste se Twilight och att den är såå bra och inte som en vanlig vampyr film så såg jag den ikväll. Herrejävlar alltså!! Jag är knäckt!! Ge mig en Edward!!!! NU!!!! Eller okej, vi kan skippa vampyr-delen hos honom men resten.. Mumma! Tänk att ha en karl som honom, han har försjutton allt en tjej vill ha!! Alltså, hur ska jag nu kunna leva?! Jag saknar en Edward i mitt liv ..

Jag kommer aldrig lyckas somna ikväll, jag kommer bara sakna !! Haha


Joll

Jag känner mig så snygg idag ...



.... eller inte !!

Fredag, men vem bryr sig.. ?

Jag skiter fullständigt i att de är Fredag idag. Jobbar man sent en Fredag och även jobbar Lördagen så tycker inte jag att man kan kalla de Fredag ens. Dock har jag nog inget bra förslag på vad denna dag bör kallas.. Kanske bara (pip)-dag..

Jag startade dagen med träning. Pressat musklerna till fullo. Tss..
Nu är de frukost och lite O.C innan de bär av mot jobbet..

UppOchNer

Min dag är konstig. Mitt humör är konstigt. Ena stunden är jag glad och helt plötsligt assur. Helt upp och ner, fram och tillbaka liksom. Less på läget men ändå rätt nöjd.. Humm.. Förvirrande..

För att rensa skallen och kanske bli på endast bra humör gick jag ut på en promenad. Gick min långa nya favorit runda med ipoden som sällskap. I en timme har jag varit ute nu men fan, vet inte om de funkade alltså.. Liite kanske.

Skulle vilja hetts-äta godis nu...

Min säng

Jag har bäddat med mina nya sängkläder som jag köpte igår. Och nu har jag även krypit ner under täcket. Har liksom ålat mig ner så att de fortfarande är bäddat, endast för att de är så fint och jag vill ligga och kika på de ett tag. Och sängen känns sådär perfekt. Täcket är liksom fluffigt, prassigt och rejält på nå vis. Känns som en hotellsäng av lyxig variant..

Gillart!

...

GAH!! Vad rastlös jag är !!!

Otippat..

Slutet av min ledighet närmar sig med stormsteg och snart är de dags för en tuff jobb-period. 1 ledig dag på 12 dagar. De jävligast av allt är att solen är påväg tillbaka, starkare ju närmare jag kommer min jobb-period. Jag blir så jäävla lack!

Idag har jag tränat med Sara och sedan hängt med Elin och Freddi. Trots allt detta sällskap känns singellivet rätt pissit just idag.. Tänk att de kan vara så olika på dagar.

Vilket glatt inlägg.. Tss..

De kallas att shoppa

Jag trodde att denna dag skulle bli ännu en dag med soffhäng. Sådär riktigt slapp. Men tji fick jag!!

De blev Gävle med Elin. Hon hade fått order av Tobbe att fixa till deras sovrum och skulle ta med mig så hon fick lite hjälp. Så vi har shoppat i sisådär 6 timmar idag. Först Owes för lite gardiner, kuddar, marina saker till stugan och annat smått och gott. (smått och gott kan tex vara ett mini durkslag som är perfekt att skölja mina kidneybönorna i.. eh..) Vi åkte sedan till IKEA och åt köttbullar och shoppade ännu mera (typ en full kundvagn). Jag "råkade" köpa nya sängkläder som var så förbaskat fina och riktigt tjejiga, ett rosa överkast och en syltburk. Syltburken kändes så fruktansvärt viktig, typ "hur-har-jag-klarat-mig-utan-den?"-viktig. Dock köpte jag även två diskborstar och påsklämmor vilket jag verkligen behövde. Jaja.. vi hann även med en snabb tur på köpcentrat också där Elin köpte en förbaskat snygg klocka..

Kvällen har gått till att fixa sovrummet. Ställa iordning allt vi köpt och sådär. De blev riktigt fint tycker jag! Så jag hoppas Tobbe blir nöjd nu. Tss..

Och NU, är jag astrött.. Jobbigt att shoppa tydligen! Men skall kika pyttelite på Bigbrother innan jag kan sova..

Nattinuffs..

...

Du är precis som godis.. Så förbaskat beroende framkallande.

Sista april

Min sista april var grym! Klockan ringde 05.30 och 06.45 tog jag mig en promenad hem till Madde. Jag, Fredrica, Madde och Elin hade en rejäl skumpa frukost. Skumpa, baguetter, jordgubbar och smält choklad, ananas och massa mums! Vi åkte sedan in till Uppsala och kollade på forsränningen och vi lyckades få en plats så att vi såg väldigt bra.. De blev kisspaus hos Johannes och Eric innan vi parkerade oss på en filt vid ekonomikum. Där blev de vodkamelon, vin och baguetter. Riktigt mysigt!! Dock hade de inte varit helt fel med lite mer sol..

Kvällen spenderades hos Elin och Tobbe med grillning. Dagen blev sådär asbra även om jag bara kunde få i mig vatten på kvällen.. Något är galet med min hals och jag har fortfarande svårt att dricka.. Men de vare tammefan värt!!


RSS 2.0