Nu kör vi

Nu har jag laddat med en redig frukost för att orka hela dagen, kvällen och kanske även natten.. Dagen kommer vara fullfart, laga mat och fixa oss. Inte en lugn stund räknar vi med. Sen kommer Malin idag. Åh vad de ska bli kul att träffa kvinnan!!! :)

Min fusk-bränna ser otippar bra ut och jag gillart! Även hårfärgen är ännu finare idag, gillart också! Jaja, nu lär jag fixa de sista!

GOTT NYTT ÅR!!!

Bedtime

Ehm.. Jag köpte bedtime te idag. Jag har ju sömnproblem till och från och tänkte testa de innan jag testar någon sort av recept-fri tabletter. Jag gillar inte riktigt dedär med tabletter. Jaja, jag ska i alla fall testa de nu eftersom de har en lugnande effekt och jag känner mig allt annat än lugn. Men, jag är skeptisk! De luktar kattmynta och jag vet inte om jag vågar smaka på de ... ?! Ett bevis på att de nog är något kattmynta aktigt i är att missen nu ligger lite smått hög och sniffar på påsen som te-påsen låg i. Eh, jag är lite orolig..

Nu är de mesta klart inför imorgon. Mega väska packad, håret färgat (mörkare, lite brunare men ändå rött), benen är väldigt noga rakade, ny badad, luggen klippt, plättar uppätna, muffins bakade, brunnen i duschen rensad (vad har de med imorgon att göra??) och kroppen är dränkt i brun utan sol .. Pjuh :)

Nu måste jag prova min lilla sömn dryck..

2011

Fy helvete va bra 2011 ska bli!! De ska bli helt jävla fantastiskt har jag bestämt! Starten på nya året kan dock bli lite svajjigt, men sen så ...


Nystart kl00.00 imorgon!? JA!!

Godmorgon huvudvärk !!!

De är ju för underbart att vakna av att ögonen värker så att de känns som att de ska hoppa ut och ett härligt tryck i hela huvudet. Och när jag egentligen kunde fått ha en sovmorgon..

Nu är morgonens Ipren tagen och nu blir de frukost med tända ljus innan de är dags att göra lite nytta..

Ljuva Ipren!

Jag skulle aldrig ha pallat den här dagen om de inte vore för ipren. Och en väldigt rolig kollega gjorde även allt lättare. Men vilken huvudvärk. När jag är trött blir nacken värre och nacken ger ingen rolig huvudvärk och tröttheten gör ju även att huvudvärken blir värre. De liksom trycker runt ögonen och strålar ut i öronen. Jag är glad att Ipren finns, även om den bara lindrar smärtan lite lätt. Tröttheten har dock gjort att jag och J skrattat en hel del, precis som alla andra dagar denna vecka.. Börjar få träningsvärk i magen. Men visst är de härligt när man är sådär övertrött och skrattar åt ungefär allt?! :)

Min jakt på jeans har även fortsatt och H&M hänvisade mig till barnavdelningen istället. Eh, Jag vet inte om jag ska bli glad eller lite besviken över de .. ? Humm.. Hittade iaf inga som passade idag men jakten fortsätter nog imorgon på annan ort!

Nu ska jag kika på Bonde söker fru och tycka synd om mig själv.. Snälla (!!), kan inte ni också tycka lite synd om mig?

Under kan ju faktiskt ske..

SHIT vad trött jag är idag.. Jul-ruschen har kommit ikapp mig och jag känner för att sova ett dygn eller två. Dagen blir tuff om jag ska känna såhär, kroppen liksom sover än känns de som. Inte bra och känna så och jobba med glas och keramik. Slutar ofta med ljudet "krasch". Meen, som sagt, under kan ju ske så vem vet.. jag kanske blir aspigg snart. Jag hoppas!

Tror jag ska packa ner en bulle och åka nu. Då hinner jag nog fika lite innan jag börjar jobba. Kaffe är min stötte-pelare idag. Och J x2 !

Kraaam !!

Smart tjej

Vart är min hjärna idag? jag har sagt och gjort allt för många dumma saker. tur att de fanns fler på jobbet som var lika som jag. många härliga skratt! dock vill jag nog vara smartare imorgon! nu ska jag mysa i min filt och se pirates:)

Äeej men vafaan..

Nu är jag bra jäävla less.. Jag är expert på att grubbla på saker och ting utan att komma fram till ett skit. Alltså grubblar jag på saker väldigt länge. Jag har nu väldigt länge grubblat på en speciell sak, utan att komma fram till något vilket gjrot mig galen. Nästan fått mig att må lite dålig. Inatt drömde jag en dröm som liksom gav mig svar på allt jag grubblat över men nu vet jag inte om de liksom är svaret eller bara en dröm?! Och jag är sjuukt onöjd med drömmen så jag vill liksom inte tro att de är svaret på grubblingen.. Så nu har hela morgonen gått åt till att grubbla på om drömmer är rent påhitt eller inte.. Och de känns som om de är dagens stora grubbling och jag kommer förmodligen se lite frånvarande ut ibland.. Vilka problem va?! Men de är äckligt irriterande !!! (dock misstänker jag att drömmer har rätt, men jag vägrar VÄGRAR inse de.. )

De kan ju vara så att jag har lite lätt problem..

Från och med nu..

.. hittar ni mig under min nya helt underbara snug-rug filt och med O.C eller Gossip Girl på tv:n.. Farliga julklappar men ack så underbara!

Hah!! Jag har tid!!!

Att skriva i bloggen även idag.. Eller med tanke på när klockan ringer imorgon skulle jag egentligen ligga i sängen och snutta kudde nu men jag äter min middag nu. Lussebulle och kakor. Orkade inte ens värma min gröt-korv ikväll..

Spännande dag med en bil som inte ville starta vilket gjorde att jag kom rejält sent till jobbet och sånt jobbigt.. Blä! Men de förstörde inte min dag inte.. Nej! Eftersom jag är känslomässigt instabil blir jag lika lätt på bra humör som jag blir på dåligt.. Jag började nästan gråta när en bil hettsade mig på motorvägen, sen kan jag bli så glad att jag nästan vill gråta för att någon bara säger nå roligt eller snällt. De kanske är bra att jul-ruschen snart är över och jag får vila.. eller vad tror ni?! Hihi..

Nu ska jag äta upp min "middag" sen sooova.. Natti!

Jag har checkat ut..

Jag orkar inte och hinner inte med mitt privata och sociala liv så jag checkar ut. Checkar istället in på jobb och sömn.

Nu är iaf granen på plats och de blir varmt i hela kroppen när jag sitter och myser brevid den.. prioriterar faktiskt de just nu istället för lite extra sömn..

På återseénde om några dagar..

...

Då ska jag åka till jobbet igen.. Redan trött och öm i kroppen efter endast TVÅ dagar jul. Måste rycka upp ma om de ska hålla resten av veckan. Hoppas vägarna är helt ok idag!! Hejdå!!

Den dystra sanningen

Jag saknar något speciellt.. och så ogillar jag läget!!

Jul, jul och åter jul..

Nu blir jobbet mitt liv fram till julafton. Långa dagar med massor att göra. Igår var galet och jag har träningsvärk idag. Lådor med ljus väger mer än man tror faktiskt.

Har införskaffat mat så att jag ska överleva den kommande veckan. 3 korvar med gröt, 3 avokado och ägg. Gröt kommer aggera både lunch och middag så lär nog fylla på med någon mer korv. De känns som förra året när jag och A-L sprand och köpte gröt helatiden. Hihi. Ägg och avokado, ja där vet jag inte hur jag tänkte men jag var bara sugen på de. Funkar säkert som middag.. eller?!

Nu bär de snart av mot jobbet igen.. Springa runt som en galning eller hetsa i kassan hoppas jag på!! I like!
Vill ni mig någor framöver så smsa, säkrast för svar då.. tss

Jag erkänner..

Jag ska inte ljunga för er mer idag.. De finns nog en anledning till att matten gått piss. Eller att jag inte förstår något av de! Jag sov inte så mycket inatt eftersom jag kikade på O.C till sisådär 01.30 och låg dessutom helt knäckt och grät till flera avsnitt så när jag väl stängde av kunde jag inte släppa allt som hänt.. Jag måste ge mig!! Varför lär jag mig aldrig att de blir såhär när jag kollar på sånna här serier..


Ett litet klipp från nattens snyftande. Men mycket är för att jag älskar låten också..
Tror de är en av de finaste låtarna som finns..


Nej nu blire mer O.C, FAN!

Vill ha igår idag..

Igår var de en så mycket bättre dag än idag. Igår hade jag fortfarande en hel ledig dag kvar innan jul PLUS att jag var taggad (förutom engelska skiten som gav mig klump i magen). Jag skrev en lista med mina mål och satte upp den vid köket så att jag kan se den, peppa mig själv, och framför allt förhoppningsvis stryka punkt efter punkt. Men idag har jag fan lust att riva sönder den där jäävla listan i tusen små minimala bitar!! Ett mål är att klara Matte C men hur faaan ska jag göra de?! Jag fattar inte den där jäävla derivata skiten!! Och klarar jag inte matten så försvinner ju målet om ekonom också..

Jag behöver hjälp!!! Någon som är smart som sjutton och inte blir förvirrad av alla prim, lim, h -> 0, ändrigskvoter, tangenter och sånt skit ?! Buhuu..

Dodis ...

Fy vad jag är sugen på dodis!! Sötsaker av alla sorter, helatiden.. På den nivån att de blir jobbigt! Jag måste sluta ..


...

Har just klickat hem nyårs-kläderna som ska passa till "Oj, jag måste ha kommit fel..?!". Jag hoppas de är varmt hos Elin&Tobbe. Hihi..

Nervig..

Jag vill ha feedback på min uppsats, Nu! Jag känner mig konstant stressad och kan inte njuta av att mysa med filtarna i soffan framför bonde söker fru.. GAH!!


Jag gillar inte att vara själv heller,
Men jag har mig själv att skylla..

Jag ger de ett försök..

Ska försöka locka fram julkänslan genom julmusik och plocka fram alla julpapper, snören och sakerna som ska slås in.


En av favorit jul låtarna..

...

Jag har inte rätt julkänsla vilket gör att de inte känns kul att slå in julklappar, utan mer som något jag måste göra för att jag brukar gilla de.. Jag blir förbannad! Julkänslan, KOM för faan!!

Jag vill också ha kaka..


Från seriös till oseriös..

Jag kom nyligen på vad jag drömde inatt. Jag drömde att något hände med forsmark och de började regna sånt där farligt och larmet som testas den första måndagen i månaden kl15 drog igång.. eller nått sånt! Jag har absolut ingen koll på sånt där men i min dröm hände de i alla fall. Men från denna seriösa dröm gick jag till en lite mer oseriös, mycket roligare dröm. Det började regna godis!! Gott godis till på köpet! Karamellkungen i stora lass.. Det är den bästa drömmen någonsin tror jag! :)

Nu ska jag nervöst vänta på feedback på engelska uppgiften. Får alltid en jävla klump i magen när jag skickat in uppgifter och de är så jobbigt. De känns som om jag misstolkat uppgiften totalt. PISS!! Och så kommer mina små höga krav och gör saken ännu värre.. Hoppas han rättar allt snabbt så jag slipper lida.

Leeedig..

Idag är jag ledig och jag ska spendera dagen till att slå in julklappar, plugga lite lätt och.. humm.. sen har jag inte bestämt något mer.. Baka en kaka kanske!? (eller nörda O.C, jag behöver någon som sliter mig från tv:n typ..)

Hjälp mig..

Gaah.. jag blir så arg på Sandy för att han prioriterar fula dryga Rebecca istället för Kirsten.. Jag liksom lackar!! Plus att jag vill ha en Seth i mitt liv, han är grym!

Och jag börjar bli besatt, igen..
Jag behöver hjälp..

Sniiigel

Nu har jag varit duttig och jobbat heeela dagen lång! Jag har faktiskt varit på bra humör hela dagen och nu är jag på bra humör bara för att jag varit de idag.. Eh.. ?

Jag körde som en sniigel hem idag. Jag var så trött, eller nej, slö. Jag orkade liksom inte bry mig så jag gled fram och trallade till musiken. De var riktigt skönt!

Nu är jag hemma och ska ta lite kvällsfika och kika på O.C. Mitt kvällsfika består av digestivekex, ballerinakaka, te och oliver.. Bra kombination va? Tss. Nej men jag har ont i magen så jag tog de jag var sugen på för att få i mig något i alla fall.. Smart av mig tycker jag!

Nu ska jag leva mig in i O.C..

Jag ångrar mig !!

Igår skickade jag glatt ett sms till chefen att "visst kan jag börja tidigare idag, jag kan tom köra lång dag om de behövs". Idag ångrar jag mig!! Självklart kunde jag inte somna igår och de hade inte suttit helt fel att fortfarande få ligga och grisa i sängen, dreggla lite lätt på kudden och kramas med täcket.. Men men.. de är mitt egna fel så de är bara att gilla läget och glatt åka mot jobbet. För jag ska vara glad idag !! Plus att jag är ledig imorgon och torsdag så de är faktiskt inge synd om mig..

Nu ska jag packa väskan och åka..

Fail!

Jag skulle just gå och lägga mig men så har jag fått någon jävla skratt-attack. De är INTE ok när man är själv. Men de är så jag blir av att vara själv för länge tror jag. Jag skulle nog masat mig upp från soffan och åkt till mamma och pappa en stund ikväll för lite sällskap.

Jaja, just nu skrattar jag åt nyårsafton. Jag skrattar åt något som inte ens hänt. Bra Alex! Jag blir orolig för min hälsa. Men jag har letat efter kläder inför nyår, vi kör temat " OJ!! Jag måste ha kommit fel.." och de kommer bli helt jävla stööört kul! Jag tror jag har hittat de rätta nu.. Åh!! Jag läängtar efter att få träffa alla underbara filurer. Och stooort plus att fina Malin och hennes karl kommer ner för att fira med oss! <3

Hahaha...

Alexandra, vilken tjej!!

Och nej, nu menar jag inte mig själv! Utan tjejen som blev årets förebild 2010 på svenska hjältar. Jag är helt chockad! Hon fick en sjukdom och var tvungen att amputera händerna, en bit av armarna, fötterna och delar av benen. Tjejen älskar att rida och gör de fortfarande. Hon går (!!!), kör bil, rider och lever som vem som helst. Jag tycker de är så häftigt att hon kan göra allt detta! Stark tjej!! Tänk vad viljan kan göra! Jag bara log genom hela inslaget om henne..

http://www.svenskahjaltar.se/article8243760.ab

Hon är verkligen en förebild!

Fundilerar..

Idag funderar jag bara på just en sak.. Det finns inget annat i mina tankar..

Men vad de är, de kan ni få klura på. HAH!!


Om man säger A får man väl inte säga B?

Hmm..

Ska vi göra ett byte?

Om någon vill städa (dammsuga och torka golven) åt mig så kan jag bjuda på en kaka.. Deal?!

Ta tag i skiten!!

De är så mycket jag vill men jag gör inte ett piss för att uppnå allt.. Nu JÄVLAR ska jag ta tag i allt!! Eller, nästan allt i alla fall.. Jag vet en sak som jag nog inte riktigt ska ta tag i, än.. Hihi !!

Men, nu blir de lunch sen matte. Eftersom matten gör att jag kan söka till ekonom vilket är ett av mina mål. Ny motivation och enegi kom just krypande in i min kropp. Och den person som senaste veckan dragit ner mig totalt ska fan inte få påverka mig. HAH!! (upp till bevis imorgon om de lyckas)

Önska mig lycka till !! Tss

Tvätta, städa, plugga..

Listan är lång på saker som måste göras. Men den minskar inte direkt. För tillfället är jag äckligt less och omotiverad till pluggandet. Och jag ska städa på em när Nova åkt hem så alltså måste jag tvätta och plugga nu. Plugga matte är väl ok men den jävla piss engelskan alltså!! Jag har alltid hatat engelska och kommer alltid göra de.. Nu ska jag även förnedra mig själv genom att skicka in en uppsats på allt jag är dålig på..

Nej, de jag behöver nu är en rejäl omgång fika!! Plus ett försök till en hemgjord kaffe latte. Min besatthet börjar komma tillbaka och jag kan nästan se mig själv ladda barista kortet och springa dit lite för många gånger.

Baka kaka..

Imorse vaknade jag av röster. Jag halvsov och trodde jag sov hos mamma och pappa och att dom pratade. Men sen insåg jag att jag var hemma och de var Elin som lämnade Nova. Vilsen tjej! Nova tyckte de var piss att jag ville sova och jag tyckte de var piss att hon bara gnällde. Efter 1 timme gav jag upp och gick ut en sväng med henne, men jag blev så trött så la mig i sängen när vi kom in igen. Dock tyckte hon fortfarande läget va piss så hon fortsatte gnälla. När jag väl gick upp, så gick hon och la sig och hon har sovit sen dess. Humm...

Jag har i alla fall bakat en kaka nu på morgonen. En frozen cheescake med pepparkakssmak. Nu ska den stå i frysen ett antal timmar sen saknas bara någon att äta den med.. Vilket problem va?! Tror jag ska övertala Elin att smaska lite med mig..

Nu blire frukost och O.C ...
Drömma mig in i deras liv, älskart!!

Mina tankar..

Ibland önskar jag att jag vågade säga exakt vad jag tycker och tänker om folk.. Men de gör jag inte, utan jag grubblar och är irriterad för mig själv istället.

Ikväll..

Gillar jag inte läget.. Söndagar och singelliv hör inte ihop! Jag ska tröst dricka te tror jag..

Nej meeen..

Jag lagar väl min egna middag då.. Riktigt bakis käk blire, och fryst julmust. Ska krypa ner under en filt och tända lite ljus. Stackars mig. Haha!!

Frivillig??

Kan inte någon pyssla om mig ikväll? Jag vill ha god mat, godis och en bra film fixad.. skulle även behöva lite massage och få de städat hemma, men de är mest plus i kanten.. Någon frivillig?! :)

Yeeey


Jag skulle kunna må bättre..
Tror jag lär ta mig en aloe shot!!

Helt off..

Okeij.. Nu minns jag ännu en gång varför man icket skall dricka alkohol. Undra hur länge jag kommer ihåg de den här gången.. Fram tills nyårs afton kanske? Men de var en kul kväll igår med de bästa!! Ni är för tokiga!!:)

Känner mig aningen off i nyhets världen. Bombningar i Stockholm?! Terrorist..? Eh.. Jag känner mig lite lätt förvirrad..

Nu ska jag försöka få i mig lite frukost. Sen blir de julklapps em med aloe vera. Komsikom!

Kvällen ska kort och gott spenderas genom att göra så lite som möjligt.. Typ en bra film skulle sitta fint!!

Nej, frukost vare..

Redo..


Röda naglar

Nu börjar jag bli redo. Håller på å målar naglarna nu, riktigt röda. Även korkat upp lite lätt och nu lär jag bara invänta maten som kommer med Elin, Tobbe och Danne sen. Jag har hört att de är bra om man ätit innan man börjar dricka, så därav "korkat upp lite lätt".

Nu till något som är typiskt mig när jag målar naglarna. La just märkt till de. Första lagret målar jag asnoga och fint. Men andra lagret är jag så less att jag ba kladdar på, och allt blir helt sabbat. haha, läckert!

Kanske lägger upp en bild på kvällens fix och trix sen..

Kaffe latte

Nu har jag levererat min önskelista till mamma och pappa. Jag hoppas jag får allt! Haha..

Tog även och hälsade på bror och Lisa. Måste ju kolla så att de händer något på brors bygge. Plus att jag var sjukt sugen på kaffe latte som jag vet att Dannes kaffemaskin kan göra. Så jag fick mig en kaffe latte och en tur på bygget. FyFAN va fint de kommer bli. Helt galet snyggt med högt i tak och stora fönster. Och de bästa av allt är ändå walk in closeten. Lisa har tur!! Men min kaffe latte var iaf jäkligt god. Nu mår själen bra!

Och jag kom på att kaffe latte nog är en av mina svaga punkter. Eller, de får mig alltid att må bra och känna lycka. Så om någon liten stackare vill impa på mig så är kaffe latte knepet. Haha.. Nej nu är jag sådär störd igen.

Skall ta mig en dusch, spela musik (eftersom snälla J har fixat sladd så jag kan använda högtalarna, TACK!!), måla naglarna, fixa ma och kanske ta mig en drink. Jag är taggad för kvällen och de kan sluta illa, men vem bryr sig?!

Tralala..

Nuu..

ska jag åka och lämna min önskelista till mamma och pappa. HAHA!

Är fika mitt liv?

Jag känner att jag lägger allt för mycke tid på att fika..

Ikväll..

.. äre galejj som står högst på listan!! Lilla Joohan ska ha kalas och de kan inte bli något annat än roligt eftersom jag och Fredrica kan dricka irish coffee, vilket vi är jäkligt bra på..

Måste bara klura ut kvällens outfit.. Humm..

Varm daim-oboy med vispgrädde

Mmmmmm!!!! Har en sån där mysfrukost som jag älskar igen. Inlindad i en filt, tända ljus, O.C, julskink-mackor och varm daim-oboy med vispgrädde.. Fysjutton va gott!! Lyxade till läget lite denna lediga dag till ära..

Hohohihi

Nu har jag klippt, klistrat och pysslat på datorn med en liten sak som ska bli sååå rolig. Men vad de är kan jag inte skriva fören på Söndag. De kommer bli så bra!!

Och snart är de ok att krypa ner under täcket..

F A N

Jag vill verkligen sova.. Men jag har ingen lust att gå å lägga mig.. Hur gör man då?

De känns inte helt ok att gå å lägga sig kl22 en Fredag när de till och med är ledig helg. Näej.. Jag får nog hålla mig vaken ett tag till så att de känns mer ok, då kanske lustan att lägga mig kommer också.

Ska tvinga mig själv att se slutet på idol finalen som om jag vore as intresserad av hur de går..

Singel livet..

Singlar kan verkligen ge varandra bra råd under en stund på lagret..

Jag: Men vetu vad jag tänkt på, de är så sjuuukt svårt att bädda när man är ensam och om man har dubbel-täcke.
A: Jag vet, jag hade också de förut. De är skit svårt. Du får krypa in i påslakanet och lägga täcket rätt.
Jag: Jaaaa... Juste..
A: De gjorde jag. Men de var fan svårt så jag köpte ett litet täcke..

Hur skulle jag klara mig utan singlar i min omgivning? Tss.. Nu är de bäddat MEN, jag lyckades utan att krypa in i påslakanet faktiskt. Men de var svårt..

Idag..

..har otroligt många svordommar svävat runt i min skalle. Men nu har jag fått ta ut min ilska (en stor del av den iaf) på mamma och pappa under en 3-rätters. Så nu känner jag mig gladare igen, dock aningens mätt..

Hihihi

De finns en risk att jag kommer fnissa mig genom denna dag.. Max 5 timmars sömnn har gjort mig konstig. Jag gör allt annat än de jag ska (Typ blogga när jag ska äta frukost). Plus att jag små fnissar åt allt, fast att jag är själv. Jag fnissade åt att plocka i diskmaskinen nyss. Ehmm..

Den stora frågan är hur de går om jag fnissar och är oseriös hela dagen när de är jag som ska se till att allt är gjort och att ljusstakarna på silverbordet står i en rak rad och att alla varor kommer ut (som kommer va pall-vis). Fyfan va bra dehär kommer gå!!

Men först fnissa mig in till Uppsala och ha morgonmöte. Mysigt!!

Jag glömde..

..säga att min klocka ringer kl06.00. Tror ni jag kommer vara trött imorgon eller?!!

Julbord och gottigott

Vilken lång dag det här blev! Jag kom just hem från jobb och personal-middag. Jag är skapligt trött nu efter att ha jobbat en hel del sen tryckt i mig massor av god mat. Alltså, ni skulle sett dessert bordet. Bara snask som jag gillar. Eftersom jag skulle köra bil hem blev de endast julmust för min del och jag kan fortfarande inte förstå varför de hällde upp endast ca 2 klunkar i ett gigantiskt vinglas. Tänkte han att jag skulle provsmaka och säga om den var ok eller ej? Som A-L fick göra med vinet.. Nej, de var konstigt!!

Bilresan hem var inte rolig!! Ni kanske har märkt att de blåser en aning? Eh, de yrde en hel del snö plus att de var pisshalt på vägen. Så fick ligga och köra som en snigel till och från eftersom de var svårt att se vad som var vägen.. Plus att jag typ återupplevde nattens mardröm och fick faktiskt en riktig panik attack. Blä! Juste, mina ögon höll typ på att torka ihop för linserna blev lite för torra av mina trötta ögon..

Nu har jag noll tålamod pga tröttheten och missen ska ligga typ på mig och på tangentbordet. Jag lackar!! Och då kanske ni undrar varför jag inte sover om jag är så trött. Jo såhär är de, jag måste liksom varva ner först. Kan inte bara komme innanför dörren och sen ba lägga mig och sova..

Jag har ont i magen av allt gottigott..

Mys-frukost

Idag, Torsdagen till ära (de är Torsdag va?) lyxar jag till de med en riktig mys frukost. Jag har tänt ljus, krypit ner under en filt och så har jag te och mackor med julskinka. Samlar massor av energi!!!

Inatt drömde jag piss-mardröm. Fy sjutton!! Men de ska icket få förstöra min dag.. Nu ska jag ha en asbra dag!! Och imorgon är de FREDAG!!!! :)


Ha en asbra dag ni med!!

23:51

Och så är klockan snart tolv och jag är fortfarande vaken..

En tanke..

Jag har kommit på en sak.. Jag har fått mer och mer ont i min nacke den senaste tiden. Och den senaste tiden har jag ju pluggat, dvs lärt mig mer och mer.. Kan de vara så att min hjärna börjar bli så stor och tung att nacken inte orkar hålla upp huvudet? För de är just så de känns, som om nacken inte orkar hålla upp huvudet och de liksom krampar nästan i musklerna sen får jag huvudvärk.. Jag kanske börjar bli för smart helt enkelt :O

Vad tror ni? Haha

Stackars mig..

Nu ska jag nog få varmt inom ett drygn igen.. Men jag fryyyyser ju just nu!! Brrr!!! Mina fötter och händer är som isbitar, dom är kalla i vanliga fall också så nu är dom dubbelt så kalla..

VÄRM MA!!!

Tidsfördriv..

Eftersom inte Tobbe går att få tag på så skriver jag väl lite här så länge.. Jag misstänker att ni är sjukt nyfikna på min dag. Eh..

Jaja, jag skrev tidigare idag att jag skulle dricka kaffe med chokladsirap vilket dock misslyckades (såklart) kaffet blev för svagt och de smakade vatten typ. Men jag pinade i mig de ändå..

På rasten skulle jag leta upp ett par nya jeans. Jag är less på att bara variera 3 par byxor.. men självklart fanns inte min storlek, bara i de svart, men eftersom 2 par av de andra som jag redan har är svarta så kändes de tråkigt. Fan!!

Min armbåge som jag slog i imorse gör fortfarande ont också. Men vad gör de liksom? Nacken börjar även bli beroende av ipren så de är nog dags för fröken Alexandra att boka tid hos massören snarast..

Nu till slutet av dagen, för slutet är bra. Eller, innan de bra kommer en till dålig sak. Jag blev stoppad av polisen. Töntig som jag är skakade jag som en livrädd liten unge när dom bad mig blåsa. Plus att jag helt glömmer bort hur man kör bil när de står och kollar på mig.. Åh, när ska min polis-skräck försvinna?!?

Men, åter igen till de bra slutet.. MAX! Syster hade pluggat länge på skolan och vi möttes upp för middag på Max. Ni anar inte hur fint de satt.. Slurp-Gluffs-Naffs sa de så var de slut.. Jag behövde verkligen en liten stund med min syster (och ett minimål). Gasade glatt hemåt med dunkadunka i bilen..

Nej men, nu fryser jag faktiskt som fan.. Nu går jag och vrider upp värmen!!

Jahaja..

Nu är de kallt här hemma och pipet är tillbaka så de är väl dags för mig att bli lite rörmokare eller elektriker eller nått sånt.. Hoppas Tobbe ringer mig snart så jag inte pajjar hela skiten. Hihi

Onsdag

Det känns som om de kan bli ännu en dålig dag.. Men jag hoppas att morgonen endast varit missvisande. Jag var nämligen sjukt trött när jag vaknade, precis när jag schamponerat håret så slutade de komma vatten i duschen (de kom dock efter ett kallt tag igen) plus att jag smällde armbågen i blandaren i duschen..

Även fått lite aningar om att de kan bli rätt hektiskt på jobbet.. Jag kommer behöva tålamod, och jag och tålamod är inte bästa vänner för tillfället. Eh..

Nej men vafan, nu ska jag ladda om och ba ge allt idag så de går asbra! JA! Kaffe med chocklad-sirap gör nog susen..

Ha en bra dag!!

Pappa!!

Måste bara skriva att min pappa är bäst!! Han fixar och grejjar åt mig helatiden! Mamma gör i och för sig också de men just ikväll var de pappa som gjorde det lilla extra. Han gjorde mig glad, och han visste nog exakt vad han skulle säga för att få mig lite extra glad.. Jag tänker inte säga vad han gjort dock, hihi.

TACK PAPPA!!! <3

Nej..

Jag har en stress-känsla i magen, en sån som gör mig sjukt rastlös och den som brukar göra att jag inte kan sova om nätterna. Orkar inte sömnlösa nätter nu så jag hoppas de hinner försvinna innan jag ska gå och lägga mig.. Men varför känner jag så nu?! Har verkligen ingen anledning till de ikväll..

Jag har iaf varit på utflykt till mamma och pappa för lite fika. Massor av kakor och bullar. Smaskens!! Nu ska jag lägga mig i soffan och försöka tagga ner.

Önska mig lycka till.. eh..

Läget under kontroll

Nu har jag pluggat lite lätt och lärt mig vad derivata är. Fruktansvärt spännande!! Nej men de var faktiskt lite roligt.. Men till de bästa av allt, jag ligger ungefär 1 vecka före i planeringen i matten och engelskan som ska vara inne den 13:e är nästan klar. Läget är under kontroll och de är så förbaskat skönt!!

Nu tänker jag spendera kvällen med lite fika och annat som jag gillar..

GODIS!

Jag är så äckligt jävla godis-sugen. Och då tröck jag just i mig en stor bit från en polkagris. Men jag vill ha mer!!


Idag ...

... är jag inte bra på att plugga. De går bara dåligt. Dock är jag väldigt bra på att kolla på playa del sol idag.

Hihi


PUSS-KALAS!!!!

MMMM!!! Nu har Nova fått lite leversnittar och hon ser att de ligger två bullar på bordet, en till mig och en till henne. Nu är jag favorit igen och hon har kommit och pussat mig.. Hund puss, mmm va mysigt!!! Nu ska vi mysa med kakor, bullar, leversnittar och en latte.. (jag hoppar leversnittarna och Nova hoppar latte)

Jag har sjunkit rätt lågt som mutar henne med gotti-gott, meen vafan!!

Känner mig rätt kass..

Nova har visat tydligt att jag inte riktigt duger. Är jag så kass hundvakt?! Vi har inte träffats på ca 2 veckor men när mamma lämnade henne här idag stog hon och såg super ledsen ut. Jag offrade mig till max och la mig på golvet för att gosa, vilket hon brukar älska, men inte ens de dög.. Jag känner mig kass och rejält dissad! Jag tror de är nu jag ska börja med mutor, jag är rätt fika sugen så kanske ska plocka fram fika till mig och Novis..

Jag måste börja plugga också. Alltid lika jobbigt att plocka fram böckerna..
Nej, fika först !!!

Men..

För att inte dränka bloggen i negativitet så kommer lite bilder från resan.. (absolut inte en anledning till att få vara vaken ett tag till)




Jag är sämst!!!!!

Just nu lackar jag ur på mig själv.. (Ännu mera negativa ord från mig)

Men seriöst.. De är något med mig och sova som liksom inte går ihop. Jag ska ha gått och lagt mig väldigt länge nu men de har liksom dykt upp andra saker som att prata med syster i telefonen (vilket iofs var viktigt på många sätt och vis) men sen.. hur viktigt är de att dra fram kylen och börja installera om golvvärme sensorerna sisådär 00.15?! Väldigt viktigt tyckte jag.. Dock gick de inge vidare och risken finns att de är avstängt i två rum nu och eftersom smarta jag började med detta nu så kan jag ju inte ringa Tobbe heller. Humm.. Får ta de imorgon, som de var tänkt från början.

Nu har jag iaf pallrat mig till sängen men som ni märker, med datorn som sällskap.. Plus att magen kurrar och jag har ett enormt sug att se de absolut sista avsnittet av ensam mamma söker.. Fast, när jag känner efter så svider ögonen av trötthet..

De är krig i min hjärna, sova mot vara vaken..

Pricken över i:et

Nu kan jag nog inte bli på sämre humör..

ÅHHHHH!!!

Hej, Griniga Alexandra här!!!

Vilken jävlig dag. Blä! Allt har bara gått dåligt, nacken värker och de har lockat fram mitt griniga jag.

Jag hoppas att honungen med choklad och mint smak som jag fyndade idag smakar gott, men varför skulle den vara god en dag som denna?


Buuhu, medlidande tack!!

Semester

Jag är utvilad och har massor av ny energi nu. De känns så förbannat bra nu inför julen och allt!! Tänk vad sol, massor av sömn och en mamma kan göra. Vi hade de iaf hur bra som helst förutom de helt sjukt brutala ovädret som varade lite mer än 1 dag. Men de är väl då man ska shoppa?! Hihi.. Kommer bilder sen när jag har mer tid..

Tillbaka på jobbet var de en härlig känsla.. Städat och fint, jul-rusch, julmusik och en adventskalender (!!!). De är så otroligt härligt! Vi har fått en gemensam adventskalender som kommer från bodyshop så har vi en lista på vilken dag man får öppna. Jag blir så glad av den. Hihi. Idag var de min tur och på rasten nästan slet jag upp luckan, en handkräm med mandelolja. Luktar helt fantastiskt!!!

Jag älskar att springa runt barfota..

RSS 2.0