Uppsala är redo, är jag?

Flottarna står nu redo för start. De är lite kul att de står uppradade vid ån precis nedan för oss.. Hihi : ) De känns som om Uppsala nu är redo för Valborg vilket är Uppsalas specialite. Men vart är studenterna? Jag har bara sett 3 killar gå ner till flottarna. Humm..

De är även nu jag kan märka vart de bor studenter här i mitt hood. Och även i vårat hus. 1 student bor här tror jag. Tss.

Nej nu lär jag trycka i mig frukosten och sen åka iväg.. Inte de minsta taggad för kvällen än, vilket suger..

Maj-blomma

Var väldigt trött när klockan ringde imorse och när jag varit uppe i 1 timme visste jag fortfarande inte om jag verkligen var vaken än. Riktigt seg morgon alltså. Hade bestämt mig för att ta tag i något jag tänkt göra i ca 2 månader nu, nämligen inga a-kassan. Men självklart var de super lång kö så inte fick jag svar på mina frågor inte. Blää..

Blev en lång dag på jobbet, men en lång dag som gick väldigt fort. De finns så galet mycket att göra nu vilket är väldigt kul, men de känns när man kommer hem att man är riktigt slut. Men jag har gjort lite nytta ialla fall.

Tråkigt nog är jag verkligen otaggad för festande imorgon kväll. Jobbar på dagen och 1 maj, men tanken var att de skulle galejjas lite ändå. Men nu vette fan, jag kanske åker hem - tar något glas vin med de mysiga folket  och sen sover.. De vore så mycket skönare att vakna utvilad på fredag.. Aja, de visar sig. Jag kanske hinner bli taggad ..

Gjorde en god insats och köpte en fin majblomma idag också.. Eller är de en god insats? Den var väldigt fin i år så jag slog till på en krans.

Nu ska jag sno lite coca cola av Johannes innan jag ska krypa ner i den efterlängtade sängen..

Sådär..

Dehär får duga för jag orkar inte göra nå annat just nu. Har haft en mindre bra dag som slutade med att jag ungefär 1 timme för sent upptäckte att min ungspannkaka nog var klar då de luktade lite konstigt. Inte nog med de så var jag först arg på att grannen hade bränt något så de luktade in till oss, meen, de var ju jag.  Gaaah! Min hjärna är kaos av trötthet, men jag kan inte sova. Så, ni får nöjja er med denna design ...

Bläää

Jag vill ha ny design på bloggen men jag har inget program att fixa de i.. Blää!! Snart blir de paint i ren desperation.. Jag vill ha vååååår i bloggen : )

Dansar runt i solen..

Min syster spelade en låt för mig i helgen, Lily Allen - F**k you. Hon hade den på hjärnan och nu har även jag de. Den är gaaalet bra. Så när jag (på riktigt bra humör) kom hem från jobbet så startade jag datorn, kopplade in den till de stora högtalarna och drog på musik, eller rättare sagt Lily Allen - F**k you, och dansade runt i kvälls solen som så härligt lyste in i lägenheten. . Hihi : )


Min underbara Fredag

Jag hade en helt underbar dag igår.. Tog på mig mitt nya linne och nya tröja (jag älskar att ha nya kläder) och gick till tåget. Väl i Tierp hämtade mamma upp mig och vi åka hem för en fika i solen. Och en glass. Vi satt där och planderade Thailands resan som sker inom ett år och läste lite sådär.

På eftermiddagen bar de av mot Gävle där Robin och Emil skulle på bio. Jag Emeli och Lina åt på subway, köpte lite godis och fortsatte våran resa mot Sandviken, Järbo, Skogen. Där bor Emelis mamma och pappa i ett galet fint hus och ett underbart läge.. Jag blev rätt knäckt av hur fint de var så de slutade med att jag tog massa kort som jag först av allt imorse visade för mamma. 




Jag hade de så fruktansvärt mysigt med mamma på dagen och brudarna på kvällen. Tack <3

Idag har jag också umgåtts med dessa vackra brudar. Hämtade upp Lina imorse och vi åkte till Emeli. Emelis hår skulle nämligen vid 11 tiden växa väldigt mycket vilket vi inte ville missa (eller så satte vi i löshår?)  Växte gjorde de ialla fall : )

Efter de har jag och Emeli hunnit med att handla inför kvällens grillning/bastning/drickning hos syster, ätit lunch och övertalat syrran att hänga med för att äta glass i Tierp. Årets första och smaskigaste mjukglass. Som dock rann rätt mycket.  Nu lär jag sminka mig och åka till syster igen. weeii : )

En dag i Stockholm..

Idag var den stora dagen då jag skulle möta Honey ( Elin från Örebro ) i Stockholm. Tog tåget imorse och vi möttes på stationen. Blev en mycket lyckad dag med lite mindre shopping än jag tänkt men ändå ett linne, en tröja , schampo och balsam.  Har fruktansvärt ont i fötterna nu så känner att jag har inte riktig ork att skriva så mycket. De ni ska få se är dock våran eskort. Från slottet till östermalm fick vi lite sällskap. Vi hamnade liksom mitt i tåget med extremt många hästar.. Vet inte om de var jobbigt eller roligt. Men skratta gjorde vi.



När jag kom hem igen haltade jag mig till bilen och körde hemåt med planen "parkare så nära lägenheten som möjlig". De sket sig totalt och de var riktigt nära att jag hämtade mitt pick och pack för att flytta hem till Tierp där man kan få en parkerings plats. De håller på att sopa gatorna och hade stängt av ALLA parkeringar. Till och med den på Ica!! Grattis Uppsala , ni är totalt dumma i huvudet!! Vart tror ni alla bilar som fyller dessa parkeringar i vanliga fall ska ta vägen? IDIOTER!! Som tur va fick jag ställa bilen hos Johannes pappa och fick skjuss hem, så jag slapp gå så långt iaf.

Jag är väldigt arg.

Var på bättre humör förut tills jag nu kom på vad som hände mig förut idag och som hänt massor med gånger nu. Hade liksom förträngt de.. Jag har lust att bara säga något som - Kan ni inte lämna mig i fred era jävla idioter, bara för att ni sitter i skiten behöver ni inte dra med mig!!  Jag ska sluta vara trevlig..

Gaah, jag är galen just nu!!!

Min nya pyjamas <3

Innan Lina åkte hem idag så gick vi förbi HM och jag köpte en ny pyjamas. Jag har ny myst i den ett tag och den är så mysig..













SnyggLina

Vaknade imorse av att jag hostade, börjar bli en tradition.. Gick upp och kastade mig i soffan där jag trivdes mycket bra tills hostan bara blev för mycket. Men vågade inte ta hostmedicin eftersom jag skulle köra bil och ja, den är inte som den ska den medicinen.

Slängde mig i bilen vid 11.25 och gasade iväg mot stationen i tron om att jag var sen och min lilla Lina stog där och stampade. Men jag var visst tidig. Så de kan gå när man hittar dåligt i en stad. Vi åkte vidare till Willys för att jag skulle storhandla, vilket jag gjorde. Nu är frysen och kylen fylld igen och jag gillart!

Lina fick sedan sitt hår och hon blev så snygg tycker jag! Riktigt het : ) Plus att jag fick sällskap av Lina hela dagen vilket var lika kul som alltid..

Nu har jag en slapparkväll som jag ska fortsätta med. Så atte, må gott!

Dop & lite allt möjligt..

Har haft en utmärkt lördag och än är den  inte över.. Började dagen med födelsedags firande av mamma som fyllde år i tisdags. Åt god tårta och annat smask. Sedan åkte vi iväg i min svarta bebis till kyrkan i tolfta där lilla Molly skulle döpas. Bland de sötaste ungar jag sett, helt klart!! Kände mig dock lite dålig som inte kunde bönerna. Men jag hostade lite istället..

Var sedan en snabbis till systemet (jag som inte skulle dricka fören sista april), åkte förbi hemma och greppade en pirog som jag tog med till Elin och Tobbe och åt där. Och när jag kom dit var de fullt hus, Emeli, Robin och Emil var också där.

Åkte sedan iväg på massage vilket var mycket behövligt och skönt. Sist men inte minst åkte jag till Sara för en liten pratstund sådär : )

Nu sitter jag här med Elin och vi ska korka upp lite vin. Yummi! Ska  nog gå över till grannarna sen som har homecome party efter deras resa i vida världen.


Middag för 1

Nu har jag varit duktig och jobbat 2 dagar fast jag mått rätt dåligt. Som belöning gav jag mig själv en smaskig middag ikväll. Gjorde pasta och en egen pastasås med skinka, vitlök och soltorkade tomater. De blev riktigt gott och nu känns de verkligen skönt med två dagars ledigt : ) Både dop och massage står på schemat. Och träffade förövrigt lilla Molly som ska döpas på Lördag. Va så kul att äntligen få se henne! Hon var galet söt och ser lite ut som ronja rövardotter. Hihi.



Min förkylning känns iaf lite bättre idag. Jag hör bättre och har en röst som håller, men hostar däremot mer. Men alla är sjuka nu och jag har fått mycke stöd av alla kunder. Hihi.

Nu ska jag kolla på sjukhuset..

Mina nya glassbägare..

Idag skulle jag varit ledig men då ännu en sjukdom slagit till så fick jag gå in och jobba. Fick ett sms av chefen att de vore toppen om jag kom tidigare då de var massor av saker att göra och en stor leverans. Så jag åkte dit 1timme tidigare. Och visst fanns de saker att göra. Dagar som denna älskar jag mitt jobb lite extra, tiden bara försvinner och de är så roligt helatiden. Då är jag ändå förkyld idag och har gått runt och hostat, snorat och försökt hålla rösten hel. På lunchen passade jag på att köpa dop-present till Malins (en granne jag växt upp med) dotter. Men köpte även ett par helt underbara glassbägare, eller glassrån, eller glasstrut? Ja, vi vet inte vad vi ska kalla dom än. Men underbara är dom.. Köpte två rosa, två blåa och två gröna. Så när jag slutade sprang jag in på Maxi och köpte ett paket glass så att jag kunde premiär äta ikväll : )



Imorgon ska de också göras en hel del så jag kommer förmodligen få ännu en såndär extra rolig dag imorgon : )

Påsk helgen

Långfredagen: Fick ett påskägg på jobbet och jag blev väldigt glad. När jag slutade jobba klockan 20.05 så drog jag snabbt på mig andra kläder på jobbet innan jag mötte upp Johannes och Simon utanför. Vi satte oss i bilen mot Tierp. Jag och Simon korkade snabbt upp och väl i Tierp hamnade vi hos Håkan bråkan. Det blev en mycket intensiv och snabb förfest innan vi gick till möbeln för dans. De var helt okeij kul : )
När jag kom hem hittade jag ett påskägg på  mitt rum, eller en påsktupp i porslin fylld med godis. Smasken!! Mamma vet att vi inte vill bli så stora att man inte får påskägg. Hade även fått ett brev från Uppsala att jag ska hämta ut mitt välkomstpaket, vilket jag ska!

Påskafton: Jag vaknar och vill bara somna igen, men de går inte. Pallrar mig upp och vinglar mig fram mot en kran där de finns vatten. Jag blev iaf glad över att se att påskägget och välkomstpaketet inte bara varit en dröm. Hela förmiddagen var rätt kämpig faktiskt, men lagom tills vi skulle åka med Emil och Lina till Sb och fika så kom livet i mig tillbaka. Sen var jag ute mest hela dagen i den underbara värmen. Johannes tvättade sin bil och även min (med hjälp av mig) och bytte till sommardäck. Nu är min pärla blank och fin : ) På kvällen var de påskmiddag med hela familjen och jag åt som bara den. De var fruktansvärt gott! Spenderade sedan kvällen med mamma och pappa medan Johannes åkte iväg och drack öl..

Påskdagen: Sooooool. Jag njöt som bara den genom att vara ute och må bra. Åkte till syrran och åt lite paj och mysbusade med Nova. Jag var inte allt för glad när vi på eftermiddagen satte oss i bilen mot stan igen. Vem vill in till stan när de är så fint väder ? Men ännu en påskmiddag väntade så de var bara att åka in. Och påskmiddagen var både god och trevlig. Dock blev min hals bara ondare och ondare så inatt har jag vaknat flera gånger för den gjort så ont..

Idag: Halsen är sådär, jag är sådär, jag hatar att må sådär. Jag blir aldrig riktigt sjuk utan får något som ligger och gör att jag mår sådär. De är lite frustrerande att alltid känna sig så. Men men.. Idag väntar jobb så de är bara att bita ihop och inte tänka på hur jag mår. Nu ska jag äta påskgodis..


Bloggen är semestrerad.

De är så underbart väder ute så jag vill inte sitta och blogga. En kort semester alltså! Men kommer snart en historia om gårdagen och allt som hänt..

Glad påsk!!

Bloggen är semestrerad.

De är så underbart väder ute så jag vill inte sitta och blogga. En kort semester alltså! Men kommer snart en historia om gårdagen och allt som hänt..

Glad påsk!!

Ge mig påskägg !!


Jag vill ha ett påsk ägg!! På momangen !!!!!

Shopping <3

Nu är jag hemma igen efter en lång bilfärd. Vi åkte ju som sagt tidigt igår morse och var framme i Ullared strax efter 11 på förmiddagen. De gick hur bra som helst att åka, tiden bara försvann trots att jag bara sov max 30 min. När vi kom fram åt vi en snabb lunch innan vi greppade varsin mega stor kundvagn och begav oss in i den härliga shopping yran. Jag som skulle handla tusen saker till lägenheten blev helt yr och bara gick utan att plocka på mig något, tills jag insåg att nej, nu måste vagnen fyllas. Och de gick ganska lätt! Jag som alltid shoppar minst när vi är där köpte helt klart mest denna gång. Men då är de ju även jag som flyttat hemifrån.  Vi gick och åt på de klassiska stället igår kväll innan vi strax efter 21 slocknade efter en lång dag.

Klockan 06.21 vaknar jag av att de skrammlar utanför " OH nej!! de är kö och folk går med kundvagnar ändå här, REDAN" Men, de var inte de som lät för strax före åtta gick jag och Elin ut och ställde oss i den korta kö som blir precis innan de öppnar på morgonen. Vi hade riktigt kul åt folk som gick förbi oss. De hade gigantiska ögon och helt fokuserade på att komma in och bara shoppa. Tss. När klockan blev halv tolv kände vi att nej, nu måste vi bege oss hemåt så de inte blir så sent. Vi tog en lunch och satte oss i den fullpackade bilen hem..

Lite bilder: (observera de rosa tandborstfodralet)



Jag är nöjd..

Godmorgon Uppsala!!

Jag har nog aldrig sett Uppsala såhär dött någon gång tidigare. Inte när jag går och lägger mig sent eller gått upp ganska tidigt. Nu är de svart i alla lägenheter och inte en enda bil ute. Jag har sett 1 person promenera längst ån nyss bara. De är de enda liv jag sett. Dags att vakna Uppsala !!

Nu sitter jag och väntar på att bli upphämtad. Weii : ) Jag har sovit (kan man ens kalla de sovit?) så jäkla dåligt inatt. Liksom tänkt helatiden så de känns som om man är vaken ni vet. Blää! De är garanterat kombinationen av mina svårigheter att somna och dagens resa.. Jag hoppas på att kunna sova lite i bilen istället..

Packad och klar..

Nu har jag packat väskan och är redo för att inatt, eller, 04.30 åka iväg för shopping. De är bara tandborsten som ska packas ner.

Har jobbat idag också. Var ganska bra drag för att vara Söndag så dagen gick fort. När jag kom hem gjorde jag nudelwok och vitlöksbröd åt oss. Tog ett glas vin till i hopp om att kunna sova ikväll. Lär ju vara utvilad imorgon men har så jäkla svårt för att somna nu för tiden. Men vinet kanske hjälper.

Köpt bananer och satsumas som jag ska ha med på resan och blandat en flaska med mammas körsbärssaft.. Smaskens. Elin hade köpt melodifestival skivan som vi ska digga på vägen ner så vi får nog en bra resa. Weii.

Jag vill kunna grilla!!

Jag älskar att grilla, de är sommar känsla och de är så jäkla gott. Igår fick jag sms av bror att de satt ute i lusthuset och grillade. De är verkligen något speciellt med att sitta i lusthuset, och allrahelst grilla. Jag och Johannes skulle också äta kött, men vi fick steka. Något mycket negativt med att bo inne i stan.  Men, jag är nu väldigt sugen på att skaffa en elgrill då de är den enda vi får ha här. Men är de någon som vet om de blir lika gott ?


Vilken kväll

Jag har haft kul! Jäkligt kul!! Jag, Lina och Emeli delade på en minttu och drack lite vin. Och kvällen liksom bara försvann, tiden gick så fort. Vi var först hemma hos oss och shottade och sjöng en ny låt Lina lärt oss. Riktig höjdar shot låt! Sen gick vi iväg och de var tydligen till musikens hus vi skulle. På glow in the dark. De var dock ganska värdelöst men vi hade kul ändå så vad gör de ?   De stog även en fruktansvärt fin limosin utanför som vi drömde lite om, så de var värt.

Jag börjar fundera på att aldrig ha med mig telefonen ut på krogen, eller när jag dricker. Sen ska jag satsa på att ha en handväska, inte saker i bh:n nå mer. tss ..

Idag gick vi och åt på pinoccio och sen gick vi tjejor och köpte godis som vi smaskade på vid ån. Någon jag faktiskt älskar med Uppsala är att sitta vid ån. Helst ska man äta glass också : )

Påsklilja



Weii, nu kan jag lägga in bilder igen.. Titta !!! : )

VårVårVår

Imorse hade jag ställt klockan på nio men jag vaknade innan och kände mig utvilad. Så underbart !! Och vår solen lyste in i sovrummet. Jag gick upp, duschade och tonade på håret, sminkade mig och fixade håret. Nu har jag även fixat en matlåda och ätit lite brunch : )

Och nu är de massa tid kvar tills jag ska iväg till jobbet också.. Härligt! Ska förbereda de sista inför ikväll, för jag tror inte Johannes kommer torka av soffbordet och sånt där. Kanske ta tempen på Minttun och se om de känns bra. Och då menar jag inte smaka för jag ska köra bil till jobbet. Utan bara känna på den vackra flaskan. Weii : )

Rädda leksaks musen!!

Idag när jag dammsög hände något förskräckligt. Jag dammsög upp en av Missens råttor. Jag hörde hur de bara smällde i röret och sen var den borta. Jag fick sån ångest och tyckte så synd om den lilla musen så jag var tvungen att operera dammsugaren. Öppnade upp och började leta i påsen. Och där låg den!! : ) Så nu är den räddad och ligger på golvet igen..

Jag har något problem för jag tycker så synd om saker sådär. fastän de inte lever .. hihi.

städat

Idag var det ännu en härlig vårdag. Dock märkte jag inte mycket av den då jag jobbade. Men lite sol var de när jag slutade 17.30.  När jag kom hem blev de ingen soffa utan städa. Började med att starta en maskin tvätt och sedan fortsatte de med dammning, vattna blommor, så basilika och dill, dammsuga, tvätta mera, röja bort massa saker och städa badrummet. Jag känner mig såå duktig nu : )  Och nu är de redo att kalasas imorgon kväll..

Tyvär krånglar min telefon så därför blir de dåligt med bilder i bloggen. Annars hade ni fått se en bild på min fina påsklilja som blommar jätte fint nu.. Men får bli en google bild istället..

Nu ska jag slappa i soffan med mat och tv-tittande.


Och nu kan jag inte sova..

Jag har verkligen svårt för att somna på kvällarna. Och nu känner jag mig piggare än någonsin. Denna positivitet bara växer och jag är så glad att jag inte har ro att sova. Fast de kanske är bra ?  Har suttit och spelat Guitar Hero ikväll också, de var så jäkla roligt. Och jag är super taggad för en dag på jobbet imorgon. Kommer säkert vara trött på morgonen men då kanske jag kan sova imorgon kväll i alla fall..

Och imorgon ska jag ju köpa Fredag kvällens härlighet och bästa vän. Minttu! Jag, Emeli och Lina ska köra på de och ha en riktig Minttu kväll. Weii : )

Exempel på en Minttu kväll :


Positiv igen..

Nu har min energi, glädje och positivitet kommit tillbaka igen : )  Vet inte varför men den kom när jag jobbade idag.. Kanske alla härliga kunder och bara själva jobbet i sig i kombination med vårvädret ? Härligt är de i alla fall..

Konstaterade på vägen hem från jobbet att jag börjar bli lite lätt farlig i trafiken här i stan. Förut var jag livrädd och feg men nu kör jag bara på och skrattar eller svär åt alla som gör nå fel. Hihi ..

Läste en lång artikel om nya IKEA här i Uppsala på lunchen i tidningen market. Jag måste nästan åka dit imorgon efter jobbet. Riktigt nyfiken på hur de ser ut där, ska tydligen vara väldigt olikt alla andra IKEA varuhus. Jag älskar IKEA hur dom än är dock !

Nu ska jag fortsätta sitta och le och poppa musik ..

Lailas & Tobias showdance



Jag tycker den här dansen är så fruktansvärt fin och bara helt perfekt!
Den gör låten helt underbar..

1 april

Jag är livrädd för att någon ska lyckas lura mig idag.. Jag som är så lätt lurad lär vara på min vakt hela dagen. Lär nu läsa arbetarbladet och se vad deras skämt är. Men jag kommer säkert inte att hitta de, som vanligt ..  Brukar ni luras på första april?

Annars då, jo jag har väldigt ont i ögonen idag. Brukar alltid få de när jag har hög feber men de har jag inte nu så vet inte varför dom bråkar. Kanske går över snart om jag har tur.

Idag är första dagen med ipred lagen också och jag tycker de är allt annat än positivt. Jag tror att de flesta svenskar är negativ till den.. De är bara de som bestämt den som också tycker den är bra. Och att de kommer behöva börja ladda ner en fil för att se vilka som laddar ner är ju sjukt. De får bryta mot lagen, gaalet !!

RSS 2.0