Tomte-verkstad

När jag tänker tillbaka på denna dag så börjar jag skratta. Herregud vilken kaos. Haha!! För de första åkte jag inte tåg. Jag åkte till stationen, parkerade bilen, ringde pappa i något slags "övertala-mig-att-ta-bilen"syfte, tog bilen till jobbet, sprang in på kvantum och köpte lussekatt, träffade en asnajs gubbe vid kassan (vi stog och drog dåliga skämt och skrattade väldigt mycket), började jobba tidigare, hets jobbat, asgarvade åt killarna som kom med leveranser och sen har kaosen bara rullat på.. Nu är de jul igen mina vänner! Jag har jobbat ute idag, dubbla tröjor och dubbla vantar, men ändå var de sjukt kallt. Sen kom A-L med den perfekta ideén (förmodligen efter att hon såg min illröda näsa) att jag kunde värma glögg. Så glögg blev de. Riktigt julmys. Hihi..

Men nu är jag hemma och allt är färdig packat. Tror jag! Sitter och myser med tända ljus, glögg, lite gottigott och är inbäddad i filtar.

För övrigt, mina fingrar värker av allt slit i kartonger och paket inslagning.. då är vi inte ens inne i december än. Eh..

Aja, hade bra!

Bil eller tåg ?!?

Humm.. kan inte bestämma om de blir bil eller tåg till jobbet idag. Tågen kan ju krångla en hel del plus att stadsbussarna är sena har jag sett. Meen, tror inte de är allt för kul att åka bil heller när de är halt och blåsigt. Nej, de får nog bli tåg idag igen och hoppas på lite tur. Känns som om jag behöver komma hem i tid idag så att jag kan packa klart och fixa allt innan resan..

Jag ska nog packa väskan och åka mot tåget nu..

Men seriöst ?!

Hade fått något slags kedjebrevs mail av mamma för någon dag sedan men som jag inte orkat läsa. Fick för mig att kolla de ikväll och nu blir jag helt galen. Var nå jävla powerpoint grej med en bild på en katt som kunde läsa mina tankar. Eller se vilket kort jag kollade på. Och kattjäveln hade rätt!!! Hur faan går de till?!

Jag kom på att de säkert är som så att alla kollar på just de kortet så jag gjorde om de hela och valde ett annat, och då hade katten rätt igen.. Alltså, jag fattar inte.. ?! Kanske är as simpelt men nej..

Går å läggar ma på spikmattan tror jag..

Smask!


Vad gör man när..

den externa hårddisken som man har allt, verkligen allt på håller på att krascha.. Eller snarare redan har kraschat?!? Jag bryter ihop när jag tänker på alla bilder jag har där. Så jääävla idiotiskt att spara dom på ett enda ställe..

Helvete!!

Vafan..

Jag blir lite lätt lack och desperat på samma gång. Jag har endast ett par jeans som jag kan ha. ETT PAR!! Mina jeans leggings funkar inte ens. Får typ variera mellan mina svarta leggings och mitt enda par jeans. Eh, KUL!! :(

Playa del sol

Sitter och kollar på playa del sol. Jag älskar den serien!! Steffen är så jävla najs.. Hah :)


Kaaakor !!!

Jag trodde jag lärde mig en läxa igår när jag åt så mycket fika att jag mådde illa och fick frossa. Men nu är jag Alexandra och jag lärde mig inte ett jäävla skit. Hihi.

Var och handlade nyligen och hittade ballerina pepparkaka. Jag var bara tvungen att köpa och nu skall jag sätta tänderna i en kaka. Hoppas den är god som sjutton.. Mm mmm mmmmm :)



Förövrigt så fryser jag som bara den fortfarande och de är endast 16.7 grader här hemma. Eh.. Massa tända ljus i hopp om att de ska ge lite värme..

Storm vindar..

Tror ovädret som är i södra Sverige även börjar komma hit. De liksom blåser ganska mycket. Men de är mysigt när man kan sitta inne och mysa under en filt. Och de känns extra bra eftersom de bara är några få dagar kvar tills jag får ligga i solen med en paraply-drink..

Förresten, de är svin kallt i lägenheten och jag har mina funderingar på att klaga till hyresvärden.. TOOOBIAAS!!!!
Hihi

Ingen lust att sova

Jag vaknade till 8.20 av att telefonen plingade, jag kollade sms:et och la mig för att somna om. Men jag hade verkligen ingen lust att somna om. Jag som hade planer på en sovmorgon till sisådär 11. Icket!!! Så jag gick upp, fixade frukost och startade ett avsnitt av lyxfällan. Nu däremot är jag äckligt trött och ögonen svider. Vet inte vad jag vill göra för allt känns för jobbigt..

Jag ska nog följa mina planer om pluggandet. Vilket är att börja med engelskan som ska vara inne mitt i jul-ruschen på jobbet. Så vore as skönt att ha den klar och bara behöva fokusera på matten under julen. Plus att jag inte kan göra något i matten eftersom super blonda jag köpte 2 tunna block som jag trodde skulle räcka till både matte B & C. Ehm.. ett block gick åt till kapitel 1 och block nr 2 gick åt till resten av matte B kursen (med mycket snålande). Så nu måste jag alltså till affären och köpa block innan jag kan plugga. Känns väldigt jobbigt..

Kaffe är nog de enda rätta just nu..

Chokladfontänen


Otippat!

Packade ner mitt gigantiska lexikon, datorn och engelska papprena och åkte till syrran för pluggande och fika. Meeen, jag kan väl säga som såhär. De är bara datorn jag har framme och då inte för pluggande. Eh.. Men vi har fikat och doppat frukt i chokladfontänen iaf. Smaskens!! Men nu jävlar känner jag mig som en knubbsäl efter allt fikande. Dagen har verkligen gått ut på att fika.. humm..


Gooooos med Nova

Nu ska jag bege mig hem och kasta mig i soffan eller sängen. Inte bestämt ma vilket de blir...

Nu får jag ge mig!!!

Nu har jag gjort de igen.. Kollat på ensam mamma söker och suttit och små fnissat med dom. Alltså vafan, jag måste ge mig!! Men de går bara inte att bita ihop när de sitter där och har super fina kärleks förklaringar.

Skämmit för mig!!

Är min engelska-lärare snygg !?

Kom just på vad jag drömde inatt. Helt sjukt. Jag blir nervös bara jag tänker på drömmen. Jag drömde nämligen att min engelska-lärare (som jag aldrig sett) var helt för-jävla snygg. Ehmm !? Varför drömde jag detta? Många av er har nog förstått att jag har lite hatiska känslor mot denne lärare. Men kanske drömde jag detta för att han gav mig högsta betyg på min uppsats? Hur som helst var han assnygg i min dröm och jag blev helt kär i karln.. Dock inte nu längre, när jag vaknat!

Jag blir lite rädd för mina drömmar..

Lilla farmor då..

Nu känner jag mig duktig. Jag har sagt i lite mer än ett halv år att jag ska hälsa på farmor, men de har aldrig blivit av.. Även om hon bor ca 3 min från mig. Fy på mig!!! Men idag tog jag och mamma oss i kragen och var till henne och fikade. Hon blir så glad, min söta farmor!

Nu sitter jag, lite för mätt och funderar på om jag ska plugga eller plocka fram advents-pyntet. Ni anar vad de lutar mot va?

Ska ju trots allt till syster på lite pluggande sen. Eller "pluggande". Vi ska plugga och doppa frukt i deras chokladfontän. Jag riktigt längtar.. (efter chokladen, inte pluggandet..)

Måndag

Idag var jag duktig och tvingade upp mig själv 09.40. Kände att då hinner jag plugga innan jag ska till farmor och fika vid 13. Meeen, Sara är visst ledig nu på fm så jag ska åka till henne istället. Mycker roligare än att plugga :)

<3 Sara

..

Trött tjej ligger och små dregglar i soffan.. Dags att flytta sig till sängen tror jag!!

'

Godnatt!!!



även en bild åt fel håll säger mer än tusen ord!


Får man gråta?

Är de okej att gråta över förlorat löshår? Blää! Jag har ont i magen av dehär.. Måste tröstäta något..

Återkommer..

Jäääävla skit

Nu ryker håret och jag känner mig helt jävla piss sur. Hatar när håret ska bort. Ska sitta och pilla bort fästen hela kvällen. Och känna mig allmänt ledsen. Sen ska jag nog inte visa mitt hår på någon månad, tills jag känner att de kanske duger ändå..


Hejdå håret !!!

Gilla´re!!

Är de inte helt underbart att släkt och vänner kan få en att må så bra?! Har varit på kalaset för Tobbe och Anna nu och de är bara så. Jag älskar våra släkt-kalas. Även om vi är ny släkt och bara genom Elin och Tobbe så känns de som en äkta släkt. Ni är helt underbara, allihop!!! <3





Midsommar -10

Gooodmorgon

Åh vad jag gillar känslan att ta bilen till jobbet. Sova sisådär 1 timme längre och ändå ha en lugn morgon, gillart!!

Nu sitter jag och äter frukost. Och kollar på sport. De är så sjukt att jag knappt tror de är sant. Alexandra kollar aldrig, då menar jag verkligen aldrig (!!) på sport. Men.. mina vänner.. Idag gör min älskade vän Saras fina vän Helene dubut i världscupen i längd. Jag känner att de bara inte går att missa! Även om jag bara hinner se starten..

Ikväll blir de mexikans-fest. Tobbe och Anna ska fira deras födelsedagar och de kommer bli kalas-kul att träffa alla härliga "släktingar". Bara de finns mat kvar till mig när jag kommer från jobbet, annars jäävlar :)

Nej nu ska jag äta upp frukosten..

Pisskväll

Klockan är 21.10 och jag vill bara gå och lägga mig.. Tråkigt som faan ju!

Idol och soffmys..

Ni anar inte hur härligt de är med en soffmys fredag när man nästan aldrig har de utan brukar jobba.. Helt underbart!! Ikväll blir de idol, en eller två breezer och lite godis!!

Höll på å glömma, klart vetekudden är me och hänger på min nacke också. Buhuu, massera min nacke!!!!

Vad gör jag vaken?

Om ca 6.5 timmar ringer min klocka och jag sitter uppe, helt otaggad på att sova. Hur tänker jag nu?


Jag kommer hata mig själv när klockan ringer
& förmodligen lova mig själv att aaldrig göra såhär igen..

(men de kommer ske igen, imorgon kväll typ)

Alexandra & bussar

Skall nu tillkännage en liten lätt tvångstanke jag har. Jag har väldigt svårt att åka buss och plinga där jag ska av. Jag får liksom ryck och vill bara trycka på knappen även om jag inte ska av. Fast jag känner typ för att plinga och gå av. Händer de inte mitt under resan så känner jag alltid hur de kliar i fingrarna hållplatserna innan den jag ska av. Måste liksom koncentrera mig för att inte plinga..

Varför är de så?!

Rutiner tack!!

Fysjutton va man kan må dåligt när man har pissiga mat-rutiner. Eller, snarare inga rutiner alls. Har haft en sjukt seg bussresa hem och mår bara äckligt illa för jag är så hungrig. Jag menar, idag åt jag lung tre, igår åt jag middag vid fem. Och idag, ja då har jag inte ätit middag än. Inte konstigt att jag håller på å svimma lite då och då.. BLÄ!

Sen är jag nerv-vrak för plugget. Provet och uppsatsens betyg har icket kommit än. Och jag har en känsla som säger mig att de inte är roliga resultat. Snart får jag mail om att jag inte får logga in på skolans hemsida längre, är inne där såfort jag har möjlighet. Tss.

Men, till de positiva!! Om ca 1h och 35 min är lönen på kontot! JAAA:)

Måste knapra i mig min macka nu, återkommer..

OJ!

Jag fick just ett väldigt chockande besked. Egentligen är de helt meningslöst att jag skriver de här eftersom jag inte kan skriva vad som hänt men måste ändå gört så jag kan sova sen.. Alltså herre-jääävlar!! Hur fan kommer dehär sluta?! Jag är så chockad och orolig.. December kommer bli väldigt spännande, ehmm..

Ge ma en kram!!

...


Jaja, vetekudden och linimentet får göra ett försök..

Hmm..

Jag behöver någon här som kan massera min nacke och även hjälpa mig få på påslakanet på täcket. Min nacke får mig att må piss just nu!!

Jäävla skit alltså!!
GAAHH!!

Nu trivs jag..

Jäklar vad duktig jag har varit nu! Lussebull-baket gick bra och mamma har varit här och provsmakat. Jag har även hunnit storstäda. Dammat, plockat, storstädat sängen, skrubbat badrummet, städat blommorna, dammsugit och torkat golven. Pjuh!! Men attans vad jag trivs när de är nystädat.. Pedantiska jag!

Nu tycker jag att jag är värd en riktig slappar kväll. Ska ut till mamma och smaska mat sen blir de soffläge under en mysig filt och njuta av att de är städat. Men först, packa lite inför resan :)

Soffan är typ bäst!!

Är de en bra dag kanske?

Jag har varit vaken i exakt 1 timme och har hunnit med hur mycket som helst. Jag har slängt ihop en saffrans deg (bullbak på g), jag har ringt och skrivit hemförsäkringen på mig, jag har ringt telia (IGEN!!) om faktura fel, jag har pratat med mamma, informerat Johannes om försäkringen och jag har fixat frukost.. Ganska bra va?

Nu ska jag nörda kungarna av tylösand medan degen jäser. Jag hatar mig själv för att jag har blivit besatt av den serien. Men jag kollar ändå..

Godnatt

Nu går jag och mitt pissiga humör och lägger sa! Hoppas på att vakna både piggare och gladare imorgon.

Godnatt!!

Inte på topp..

Uppgiften är klar, ska bara kika igenom den imorgon innan den skickas in. Jag har tagit mig ett avkopplande bad och nu ligger jag i soffan och kikar på simpsons. Men.. Efter badet kom huvudvärk och känner mig icket på topp vilket gjort att jag är på dålig humär.. Fan!! Hoppas de bara är något tillfälligt..

Vafan gör jag?

Ehmm jaa.. snart är min uppsats klar och den handlar om.. eh.. något som är lika luddigt som lärarens beskrivning.. Vafan skriver jag egentligen? Jag har ingen aning.. Jag liksom upprepar hur bra sagor är för oss och att de alltid finns en likhet mellan sagor och de riktiga livet.. sen har jag tryckt in någon opassande kommentar från boken eftersom jag måste citera.

Dehär är dömt att misslyckas.. SÅ IN-I-HELVETE HÅRT!!!

Snart bryter jag ihop..

Vafaaan! Jag får panik av att inte förstå mig på engelska läraren. Om han bara kunde skriva korrekt engelska så kanske uppgiften skulle vara liiite lättare att förstå. Jag hade tänkt skriva klart uppsatsen idag, men jag har inte ens listat ut vad den ska handla om. Exempel på sånt som är svårt att förstå:

"Besvara frågorna på 1 papper på 2 A4" "Besvara alla fem frågorna i uppsatsen" men någon mening senare "Följ din egna idé om vad du vill skriva, frågorna är vägledning"

Eh okeij.. Ska jag besvara hans frågor eller skriva som jag själv vill? Och 1 papper på 2 A4? Och jag vet hur de kommer bli, svarar jag på hans frågor får jag som svar " de hade varit kul om du använt dina egna ideér" Och svarar jag inte på dom får jag ett svar med "du har inte besvarat frågorna".

Jag lackar liksom ur på snubben!!

Hoppsan !!

Jag vaknade för en stund sedan av att mamma stog och banka på min dörr och att telefonen sedan började ringa. Hon skulle lämna Nova här innan jobbet och jag sa " Ja men till elva är jag lätt vaken". Ehmm.. Jag vaknade en gång vid halv 9, stängde av tvn och drog för draperiet vid sängen och somnade om. Nu känner jag mig helt förvirrad. Sådär som man kan göra när man sovit riktigt hårt och blivit väckt. Jag har fixat frukost men jag får liksom inte i mig den, de känns som om jag inte vet hur jag ska äta den. Tror jag måste vakna till lite mer..

Undra hur länge jag sovit om mamma inte kommit..  ? :)

En strålande idé

Jag har mina ljusa stunder! Jag tror jag ska adoptera en ung-jävel så att jag kan söka till ensam mamma söker. Jag menar, ett gäng heta killar att dejta är väl inte helt fel? Och så slipper jag fnissa åt de kära mammorna.. Jag tycker de är helt genealiskt!!


(Louise är icket tillåten att kommentera detta inlägg)

September - Mikrofonkåt



Hon är grymt och låten har fastnat i min hjärna!!

Bara rent ekonomiskt..

Sitter och dricker lite vin som blev över i helgen. Jag menar, man kan ju inte hälla ut de. Bättre att ba dricka upp de! Slurp!

Nej men är man ledig så är man.. Och har man gjort ett slut-prov så har man.. Ehmm..

Måndags kväll

Och jag är sjukt rastlös men även jobbigt trött..

Äntligen!

Nu har jag läst ut engelska boken och dagens plugg-mål är fixade. Nu, Ledigt! :)

Gått och blivit störd!

De är sant! Jag har gått och blivit helt jävla störd. Jag hoppas de bara är en tillfällig symtom av tröttheten jag har. Nu ska ni få höra..

Jag åkte och handlade och såg att grannens bil står på parkeringen. Jag går in i affären och när jag gått genom halva affären ser jag även grannen. Jag får någon slags tävlings instinkt och känner att om jag kommer där ifrån före grannen får jag en parkeringsplats vid huset. Och de kändes som om denne granne förstog vad jag tänkte vilket gjorde de hela lite pinsamt. Jaja jag rusade genom butiken med en piss-tung korg och kom först till kassan. Sen kasta jag ner sakerna i en kasse och ut till bilen och full fart hem. Jag fick platsen. Men då kände jag att "fan va pinsamt när grannen kommer och kör förbi här strax". Jag såg hur bilen närmade sig och fick såklart inte upp dörren till trapphuset. Jag typ hetsade loss totalt tills jag fick upp den och snabbt in. Jag har småskrattat åt de här hela vägen från kassan tills nu, eller jag skrattar än. Vafan hände liksom? Jag är störd!!

Jaja, jag har gjort matte provet nu också så nu är de bara att vänta och se vad resultatet blir. Konstigt prov!!

Klump i magen

Fy helvete vad dåligt de känns inför provet! Just nu hatar jag den press jag sätter på mig själv eftersom den bara gör att allt känns piss just nu. Som om jag inte kan någonting och de blir totalt hjärnsläpp.

Hatar prov-helvetet!

Nam-nam

Nu ska jag sätta tänderna i den här julens första skinkmacka. Jag älskart!!

Ps. Ett av mina värmeljus knastrar på ett lite läskigt sätt, men jag vet inte vilket av alla 6 de är och orkar inte släcka alla för att se när de slutar knastra..

Jag är rädd..

Som jag skrev förut så skulle jag skriva ut kort. De mesta, eller nej, ALLA mina bilder ligger på externa. När jag sätter i den i datorn låter den zzssi-zsshi om och om igen, och datorn verkar inte hitta den.

HELVETE!!!!!

Säg inte att den har kraschat, då kraschar jag också nästan!!

I-D-I-O-T !!!!!

Alltså, ibland är du bara så jäävla dum i huvudet! En äkta idiot!!! GAAHH!!!

Jaja, nu har jag vinterdäck på bilen och tårta i magen. Hemsk dotter som jag är åkte jag ut till pappa så han kunde byta däck men med hans farsdag present kvar hemma. Mitt minne alltså! Nu ska jag plugga lite lätt parallellt med att jag ska skriva ut bilder till mina ramar. Vissa känns lite sådär opassande.. Nu ska dom fyllas med bilder på dom som gör mig glad :)

Ångest

Jag sitter och pluggar lite matte men de gör mig bara förvirrad och jag känner panik inför provet imorgon. Och nu kom jag även på att en engelska uppsats ska in på Onsdag. Jag har inte läst ut boken än och jag fattar inte vad uppsatsen ska handla om. Hjälp mig .. :(

Ikväll ska jag nog dämpa min ångest med film och mysa under en filt i soffan. Frågan är vilken film jag ska se? Kan klura på de medan pappa byter däck på min bil. Jag är så snäll mot min pappa på farsdag, han fick åka bil 3 timmar för att hämta däck sen får han även byta dom. Hihi..

Nej nu lär jag åka..

Pffs..

Det känns nästan skönt att jag slipper all den där skiten just nu..
De är inte mitt problem längre..

Cocktailparty

Vilken Lördag. Så jäkla lyckad!! Först köpa bil och sen cocktailpartyt. Galejjet var så jäkla kul! Och jag har insett hur gott irish coffee är. Jag och Fredrica smaskade i oss irish för två på nolltid. Smaskens!

 

Lyckad Lördag på alla sätt och vis..

Tönt Alexandra

Fy vad jag är töntig nu. Jag ligger och kollar på ensam mamma söker och små fnissar med dom som är sådär nykära och söta. Jag kommer på mig själv och nästan skäms för de känns så töntigt..

Snart blire plugga, ska bara vila liiite till ..

101112

Jag har fått helg, jag har fått badkaret indraget, tagit ett härligt bad och jag har en spännande Lördag att se fram emot. Jag tycker de känns helt ok :)

Idag är jag verkligen lätt-road. Varje gång jag skrivit dagens datum har jag fnissat lite 10-11-12. Och jag vet att de inte är roligt men är man övertrött så är typ allt roligt. Vilket har gjort att jag skrattat ganska mycket idag.

Har även tagit ett hårt beslut ikväll. De handlar om imorgon och Minttu. Den har hamnat i kylen och jag vet att kvällen kan sluta hur som helst! Förmodligen dramatiskt..

Nej nu måste jag sova så att jag orkar kolla på bilar och eventuellt ta med mig en hem imorgon! Wii :)

Nattinuffs

Gnällspik

Ursch, idag är jag på pissit humör. En av de stora anledningarna är nog den dåliga sömnen inatt och att jag fortfarande känner mig irriterad. Ska bli skönt att röjja på lagret idag, ta ut allt på kartongerna ba!!

Startade även morgonen med att kolla mailen vilket var dumt. Fått mail om att jag måste anmäla mig till matteprovet som är imorgon i Stockholm. Ehh.. ?! Jag skulle ju skriva de på hemma plan på måndag. Nu har de blivit någon miss känner jag och jag orkar inte med sånt skit idag! Plus att jag inte kan skriva provet imorgon, jag ska kolla på bil och ev köpa en imorgon!!

Ska försöka hålla 2 knäckebröd hela i väskan hela vägen till jobbet,
kommer gå åt helvete..

Hejdå sömnen

Nattens sömn känns just nu väldigt långt bort.. Tur att de är Fredag imorgon och att jag kommer hem ganska tidigt.


Jag blir bara så jävla irriterad!

Men snäll Alexandra, TÄNK!!

Jag är ju helt jääävla otrolig.. Jag tänker inte! Skulle gå och lägga mig men såg nagelförstärknings-flaskan och kom på att de behöver jag nog måla på. Och nu sitter jag i sängen med kläderna på eftersom jag inte får av mig dom pga nymålade naglar.

Låt mig påpeka att detta bara är en av många saker jag gjort..

Jag är oseriös

Jag måste skärpa ma! Jag är så trött eller något liknande att jag ändra fnissar för mig själv åt helt värdelösa saker eller så sitter jag och stirrar, helt döds allvarlig och ser sur ut. Folk som ser mig måste tro att jag är störd!


En bubbla

Den här veckan är så sjukt intensiv. Jag går upp tidigt, jobbar hela dagen, kommer hem sent och sover. På pendlar tiden sitter jag och hetts-läser en engelska bok och på rasterna pluggar jag matte. Jag lever i en liten bubbla just denna vecka. Och jag hinner inte höra av mig till någon och skiter i allt som behöver göras här hemma.

Nu är dock helgen och slutet på mitt 9-dagars pass nära. Imorgon kväll ska jag njuta!! Eller nej just de, jag måste plugga.. Humm.. Får se hur de slutar, de ska iaf bli skönt! :)

Åka och sniffa juldofter..

Provet nästa..

Fick just tillbaka min sista inlämnings-uppgift i matten. Högsta betyg! Så jääävla skönt! Nu är de bara provet kvar..

Godnatt!!

Krympande muskler också?!

De finns två personer som verkligen behöver sova. Jag och A-L. Även idag fick vi oss ett gott skratt när jag på min rast läste aftonbladet och såg en ny rubrik "Du kan tappa muskler - av brist på sömn". Jag trodde inte de var sant att de kom upp en till sånhär artikel. Nu tappar vi alltså muskler plus att våra hjärnor krymper. VAFAN!!

Vilken dag är de?

Nu är jag inne på min 7:e jobbdag och jag är totalt vilse i dagarna. De senaste dagarna har jag liksom inte haft någon dag alls. När jag kollat tidtabeller har jag blivit förvirrad för jag vet inte om de är helg eller veckodag. Idag är första dagen denna vecka som jag har en riktig dag, trodde jag. Jag har nämligen Torsdag idag. Drygast av allt är att jag har den här "imorgon-får-jag-ledigt"-känslan. Men inte får jag de inte.. Inatt har jag drömt en irriterande dröm om en viss person, så nu är jag sjukt irriterad på den personen trots att jag vaknat.. Och de känns som om jag kommer fortsätta med de tills motsatsen bevisas. Humm.. ?! Håll tummarna för att alla tåg och bussar går som de ska..

krympande hjärna

På lunchen idag satt jag och A-L och pratade om hur trötta vi var och att vi sovit lite. Jag går sedan in och läser aftonbladet och ser rubriken "För lite sömn gör att hjärnan krymper". Jag började skratta och när jag visade A-L började även hon skratta. Krympande hjärnor togs sedan upp ett antal gånger och våra misstag kändes lite mer logiska. haha. God natt! (måste sova så hjärnan inte krymper mer)

Skratta eller gråta?!

Jag vet verkligen inte hur jag mår. Jag vill liksom bara asgrava eller storgråta. Dagen har varit heeelt sjuk!

De började redan imorse. Jag missade stadsbussen med hmm, 15sekunder ungefär, jävligast av allt var att den sedan stog vid rödljuset någon minut precis brevid mig. Jag gick raskt till nästa hållplats i hopp om att hinna med en annan buss och vad tror ni händer? Jo jag missar den med några sekunder. Självklart var nästa buss sen också så kom precis i tid till jobbet.

Sen har jag varit lager-råtta idag. Herre-jävlar vad jag tränat vidare idag. Jag kommer vara muskel-knutte innan veckans slut. Betongvaror, keramik och inslagningspapper väger en hel del ska jag säga er. Men de är ändå så jävla kul att få undan allt och bara få fint. Jag behöver få ut allt från min kropp känner jag. Och de här är perfekt sätt. Snart kanske jag slipper min korta stubin och mitt instabila humör.

Jag tog en kortare rast idag för att få gå 10 min tidigare och komma hem 1 timme tidigare. Tji fick jag! Stadsbussen kom 20 min sent. Alltså den kom när mitt tåg gick. Men eftersom tåget var sent så kände jag att de fanns hopp. MEN!!! Bussarna fick inte köra i viadukten vid stadshuset utan köra en fet omväg. Jag kastade mig av bussen vid kvarnen och sprang (i snön, med systemkasse, astung väska och ett keramikfat) mot stationen. När jag hade pyttebit kvar fick jag sms om att tåget gått. Jag missade de med någon piss-minut bara. Fyfaan va arg jag var. Hungern slog även till och fick rejält blodsockerfall. Jag fick skynda in på Pressbyrån och köpa kaffe och bulle. Och självklart så brände jag tungan. De blev ca 50 minuters häng på stationen sen kom de ett tåg som tog mig HEM!! :)

Nu har jag duschat och börjat återhämta mig. Men mina fingrar värker efter allt slitande i kartonger och tungan gör ont. Samtidigt känner jag mig rätt glad. Jag ska nog äta chips.

Godmorgon

Då äre dags att åka till jobbet igen. Jag är mäkta orolig över att tågen kommer krångla när jag ska hem eftersom de ska komma snö. Jag pallar inte krångliga tåg idag. Jag vill komma hem "tidigt".

De är träningsvärk som gäller idag. Men den släpper nog när jag börjar jobba igen. Skall börja dagen med pepparkaka och bulle. Men först, tågresa!

Hejdå!!

Dregglar av trötthet

Jisses vilken dag!! Som ni vet hämtade Elin mig och vi åkte till tåget. Om tåget var i tid skulle jag vara på jobbet 10-15min innan jag började. Tåget var inte i tid! Ett signalfel gjorde att tågresan tog sisådär 30 min längre än vanlig. Hade dock tur och hann precis med en buss så kom endast 10 min sent.

När jag kom fram till jobbet (efter en liten springtur från bussen) blev jag så glad. De var släckti butiken och på disken stog tända ljus, lussebullar, pepparkakor, glögg, choklad och mandariner plus att de spelades julmusik!! Och ett gäng härliga kollegor. Allt kändes bara bra igen!:) (lite kul att de stressade att fixa fram allt detta eftersom jag alltid är tidig och även är julnörden på jobbet så de ville att jag skulle mötas av detta, så var jag sen) Tss.

Jag har spenderat största delen av dagen med lagerarbete. Flytta kartonger fram och tillbaka, upp och ner, packa i packa ur. Springa fram och tillbaka mellan källare och butik. Träningspass! De är galet roligt att ta fram julen ska ni veta. Även om de är galet jobbigt också. Men de är så kul att tröttheten försvinner liksom. Tills man slutar och sätter sig på en buss. Då kommer den, värre än värst. De känns som om jag dregglar, fräsch tjej!

OJ, nu somnade jag nästan till. Stänger nog ner här. Tror ni fattat att jag haft en sjukt kul, jobbig, galen, fartfylld och mysig dag! Godnatt!!

Ooooh

Idag är de kallt som sjutton ute så idag åker vinterjackan fram. Jag har längtat efter min vinterjacka. Känns lite som att ta ett täcke runt sig. Och är de inte passande? Denna kyla när julen ska fram på jobbet. Kyla hör till julen. Dehär kan bli en bra dag!

Får även sällskap på tåget av Elin vilket även innebär att jag slipper gå till tåget. Asbra! Så nu lär jag fixa de sista innan jag blir hämtad.

Nu är de jul igen..

Ding ding ding..

Plåster på armen.. Ding ding ding! Kuung!



(Jag har sett småstadsliv 3 som var galet bra. Nu är jag bara allmänt störd, trött, rastlös och slut. Kombinationen är sämst)

Jag går å lägger ma!!

Trött i bena

Nu är jag äntligen hemma i soffan! Här kommer min kväll spenderas. I mitt sällskap har jag en skål med godis, chips dipp och julmust. Jag kan nog gilla läget trots allt .. Frågan är vilken film jag ska se. Avatar eller småstadsliv3 kanske? Klurar vidare på de..

Jobbandet har gått bra även idag. Haft fullt upp och tiden bara försvann typ. Gillart! Men de känns i benen nu att jag sprungit fram och tillbaka en hel del. Dom gillar kvällens soff-läge!

Och vet ni.. jag har mitt plåster från sprutan kvar än för jag känner mig så cool när jag ser de. ( okej, dedär är helt sinnessjukt men de är sant) Tss.

Ha en bra kväll och ät mycket godis !!!

Åh nej..

Idag är en såndär riktigt trött dag igen. Tur att de inte är så värst lång dag på jobbet. Har hur mycket som helst att göra ikväll men nej, jag ha Söndagsmys med film och godis.

Känner mig inte så sugen på att ta en promenad till tåget nu. De är 0 grader ute. Burr!! Men de kanske gör att jag vaknar till lite och kan hålla mig vaken på tågresan.

De som känns bra idag är att armen inte gör så ont som jag hade förväntat mig. Jag var inställd på svinspruta-ont vilket var lite som att ha en förlamad men ond arm. Då kunde jag ju knappt ta på mig en tröja för att armen inte gick att få upp. Men icket, jag är bara väldigt öm, men armen går att röra!



Jag längtar tills jag kommer hem och får krypa ner i soffan..

Nörd igen..

Man skulle kunna tro att jag saknat min blogg idag. Tss. Nej, jag kommer bara på flera saker att skriva. Och nu handlar de om min skalle. För jag hör den här låten om och om igen.. Den är med på skivan på jobbet och de är alltid någon låt som fastnar liksom. Igår var de sean banan-skaka rumpa, så dagens låt är bra mycke bättre att ha i skallen..



Nej nu ska jag stänga ner datorn och lägga ma! (och lyssna om och om på denna låt i skallen plus drömma om ljus, plastpåsar och 25:-prislappar)
Nattinuffsan

Hah, Juste!!

Nu-ni!! Ett stort framsteg har hänt idag. Jag tog mig i kragen och gick till de lilla svarta båset i centrat där dom ger influensa-sprutan. Vi ska ta den genom jobbet men dom många av er säkert redan vet är min sprut-skräck enorm. De slutar ofta med att jag svimmar. Men nu skickade jag iväg min söta kollega först så hon förvarnade dom att jag skulle komma och kollade att jag fick sitta där ett tag efter sprutan. Så jag satt där och pratade med tjejen som gett mig sprutan och de visade sig att vi hade endel gemensamt, sprutskräck och lätt för att svimma. Hah.

Jag är sjukt stolt över mig själv. Trodde aldrig jag skulle klara av att ta den där jäveln och jag hade bestämt mig för att inte ta den i år till och med. Men nuså, utan att svimma till på köpet! Dock skakade hela jag ett bra tag efter och benen kändes lite som spagetti men de funkade. Tråkig nog känns sprutor fortfarande lite läskiga..

Aja, lång inlägg om en sprutjääävel..

Mamma är bäst!

Shit vad denna dag bara försvunnit. Haft fullt upp på jobbet och mycket att ha koll på så tiden liksom bara försvann. Till och med de sista tre timmarna som gick till att prismärka strax över 600 ljus. (ta av plastpåsen-prismärka-lägga ner i påsen). Men jäklar va bra de kändes när alla var märkta :)

Nu är jag hemma och tanken var "bums-i-säng" men sen kom jag på att jag skulle testa den nya långklänningen jag köpte idag (assnygg), sen kom jag på att jag skulle duscha och sen kurrade magen. När magen kurrade kom jag på smset mamma skickade förut idag att hon åkt ner hit och ställt matlådor i min kyl. Super gott!! Mamma är bara bäst helt enkelt!

Nu är problemet att jag hatar att sova direkt efter jag ätit så jag blir nog vaken ett tag till. Jag är SÄMST på att gå å lägga mig i tid.

Min kopparröda långa skönhet bara läängtar tills nästa Lördag när vi ska på kalas..

Vad vore livet utan en ipod?

Jo, de vore jäävligt jobbigt. Liksom sitta på en buss och lyssna på massa fjortisar som har lov och ska på fest. Nej tack. Fram med ipoden och fjortisarna är nästan ett minne blott! Den räddade min kväll.

Idag har de varit full fart på jobbet. Sista 2 timmarna sprang jag runt för att hinna fixa allt. Och jag hann precis klart med allt och de kändes riktigt bra när jag drog igen dörrarna. Hoppas på en fartfylld helg!!

Imorgon åker dock godiset med. Ni anar inte hur arg jag var på min rast plus på bussen hem..

Juste..

Idag ska pappsen ringa på lite bilar åt mig.. Jag hoppas någon låter bra. Sjukt jobbigt att inte ha en bil! Är någon av dehär bilarna bra så blir de nog ett köp i helgen. En Kia ceed ser de ut att bli i allafall :)

Fredag

Fredag morgon och jag är faktiskt rätt pigg. Tog mig en dusch Fredagen till ära men ack vilket misstag. Jag skulle ha duschat igår kväll istället. Fy-helvete va kallt de var efter, eller är fortfarande.

Nu står jag inför de stora dilemmat om godispåsen ska med till jobbet eller inte.. ? Bäst är väl om den är hemma så jag inte går och små smaskar. Men.. Jag vet hur jag kommer sitta och svära åt min egna dumhet på lunchrasten om jag lämnar den hemma. Jag får nog gå på magskänsla när jag i sista sekund kastar ner allt som ska med i väskan.

 

Nu blire knapra knäckebröd och dricka fruktsoppa..


Information

Ensamhet suger !!!

Minus en dag..

Nu är dag 1 av 9 gjord. Startade dagen med en lussekisse, galet gott! Sen har tiden gått rätt fort och nu är jag hemma. Känns som om jag skulle kunna somna redan nu om jag bara hade ro till de. Måste tagga ner lite först..

Efter en bussresa med massa tid att tänka känner jag att vissa av de stora valen jag gjort den senaste tiden är helt rätt.. Nu slipper jag grubbla mer på de!

Nej nu ska jag försöka få något i magen:)

Ser inte ljuset

De hade inte suttit helt fel att få sova lite mer. Jag sov såklart rätt dåligt inatt eftersom jag ska upp och jobba. Ikväll ska jag verkligen satsa på att somna tidigt! Känner mig lite lätt nere nu på morgonen. Första dagen av ett 9 dagars pass. Jag ser liksom inte ljuset.. Nej, jag gillar inte lång-pass!!

Vill dra täcket över huvudet..


Bombar min egna blogg..

Såhär mycket har jag inte bloggat på länge. Men jag är rastlös, funderar på mycket och har mycket som händer så bloggen är liksom bra nu..

De jag ville ta upp denna gång är något jag stör mig på och inte förstår mig på.. De hände senaste för någon timme sen. De är när man pratar med någon på msn och som bara loggar ut utan att säga ett ljud, så när man nästa gång ska skriva något ser man att personen loggat ut. Alltså, jag lackar typ!! De är så rutten stil.. Skärp er alla som gör så!!

Är de någon mer som stör sig på de?

Ett dåligt humör

Jag har varit på bra humör hela dagen. Glad över att jag klarade matte uppgiften och får skriva provet här. Men nu kom ett pissit humör och de glada är som bortblåst. Jag tror jag vet varför...

Kväll

Jag är sjukt rastlös ikväll. Får panik av att bara sitta i soffan själv, med tända ljus och stirra på tvn eller datorn. De kryper i kroppen fastän jag just tog en runda med dammsugaren och moppen. Blää...

Ge mig 13 November

Har velat fram och tillbaka om klänningen jag köpte till cocktail-partyt är helt rätt. Så jag slog på stort nu och sminkade mig, lockade håret och gjorde en simpel uppsättning, tog på mig klänningen, klackar och smycken. Och ja, de känns läckert! Elegant som sjutton! Ska visa syrran sen också och se att hon tycker lika bara..

Åh vad jag längtar tills jag får ta på mig dedär och knata iväg till Madde. Låt tiden gå fort nu!!!

Jag svävar fram snart..

Ännu en lättnad. Skickade in den näst sista matte-uppgiften imorse som jag var 99% säker på var fel löst. Men eftersom jag inte kom på en annan lösning så chansade jag. Och när jag fick min feedback kom lättnaden, högsta betyg!!! Jippi !! :)

Fira med lite sex and the city..

Fika

Smaskens!!


Tja-la-la

Jag känns 1000kg lättare. Min ångest, panik, frustration och stress är borta. (eller, lite stress är nog kvar) Jag har äntligen fått tag i en studievägledare som gav mig ett så härligt besked. Jag behöver inte åka till Stockholm för att skriva mitt matte-prov, jag får skriva de här. Och bäst av allt var att jag fick välja dag och tid själv. Så jag valde Måndagen 15:e vilket innebär att jag har 2 dagars extra plugg. Annars hade de varit jobb 9 dagar i sträck (långpanne-dagar) sen upp och iväg för prov dagen efter. De nästan pirrar i magen av lättnad.. Eller så pirrar de för att jag vet att jag och Elin ska fika snart..?  jag vet inte:)

Ännu ett plus är att jag nu inte behöver stressa från Stockholm och slänga på mig cocktail kläderna sen iväg på kalas utan kan fixa mig i lugn och ro tillsammans med syster och lite vin.

Bra Alex, BRA!!!

Alltså hur jävla dumt tänker jag?! Jag har suttit i över en timme och plockat ut alla formler och viktiga saker att kunna från kapitel 1 i matte boken. Jag har skrivit ca 3 A4. När jag bläddrar mot kapitel 2 kommer ett uppslag med sammanfattning. ALLT jag skrivit fanns ju för-i-helvete färdigskrivet, samlat på 2 sidor i boken.. De värsta av allt kommer här: Jag har sett dom sidorna varje gång jag suttit och pluggat matte, vilket är många gånger.

Bra Alex, BRA!! TÄNK FÖR-I-HELVETE!!


"Juste, min webkamera fungerar"

Jag är verkligen grym på att komma på annat att göra när jag ska plugga. MVG till mig..

Typ komma på att webkameran fungerar igen &
äta pepparkaka i minimala tuggor..

Näälu

Går inge bra med matten idag inte. Ehm.. man kan säga att de inte finns någon motivation och energi till de. Jag vill liksom göra nå roligt istället :)


Men för i helvete!!

Nu tog jag mig i kragen och ringde ett av de viktiga samtalen. Måste prata med studievägledaren som hjälpt mig med allt. Höra lite om provet går att skriva här och om de skickats in att jag även ska läsa Matte C. Eftersom provet är nästa helg är de ju rätt viktigt. De är 3:e gången jag försöker nå henne men även denna gång fick jag bara höra en telefonsvarare. Jag blir fan arg!

Godmorgon mina vänner

Idag är jag lite smått stolt över mig själv (vilket förmodligen inte varar så länge). Jag ställde klockan på 06.35 för att kunna ta emot Nova som kom 06.45 för lite mys-förmiddag. Jag ska börja plugga snart, och de är förmodligen strax därefter som stoltheten försvinner, när jag skjuter böckerna åt sidan och gör något annat istället. Vad fan har hänt med min självdiciplin som annars är riktigt bra?

Men innan plugget ska jag kika lite på Rederiet säsong 1, ännu en gång. Sen måste jag ringa lite sånna där samtal som man alltid skjuter på också..

Nej, rederiet var de!!

Bubblar av skratt

Är de inte härligt när man ser något riktigt roligt som man inte riktigt får skratta åt men de bara bubblar inombords?
Jag upplevde de idag och skrattar åt de än..

Jag och Sara var på Elgiganten och Sara skulle köpa en cd-spelare. Säljaren var väldigt trevlig och speedad. Sara ska köpa visnings exemplaret och han börjar plocka ner de från hyllan. För att kunna dra ut sladden ställer han sig på alla fyra på golvet och bökar in under hyllan (bara den synen var rolig) men sen hamnar hans tår vid bubbelplasten som låg på golvet och de smäller ett antal gånger. Jag kände hur bubblandet kom inom mig och kollar på Sara, och de bara brast. Jag skyndade iväg till en låda med filmer där jag stog och skrattade för mig själv ett tag. Sedan skulle den packas i bubbelplasten och jag bet mig i läppen ett antal gånger och tog mina små "skratt-turer" lite då och då. Jag avgudar Sara för att hon lyckades stå kvar hela tiden..

De var helt underbart att känna dedär bubblandet. Jag tror jag samlat på mig en hel del skrattande den senaste tiden. Och tro mig, ni skulle skrattat om ni varit där!!

Inspiration

Såg att Mia gjort om sin blogg och jag fick helt plötsligt en sådan inspiration att göra om min också..
Väldigt snabbt och enkelt dock.
Hoppas den duger :)

RSS 2.0