Stressad som sjutton

Imorgon är de sista april och min klocka kommer att ringa ca 05.45. Då ska jag vara utvilad, outfiten bestämd, väskan nästan helt färdig packad, naglarna målade, håret färgat, benen rakade, ögonbrynen fixade, köttet marinerat, benen bruna (hur jag nu ska lyckas med de..?) och något mer som jag inte ens kommer ihåg.. Jag kommer komma från jobbet ca19.30 ikväll ..

Om man säger såhär. Jag är stressad!!! Har även rätt många ärenden att göra i gränby som får bli efter jobbet typ dvs jag kommer hem ännu senare. Inte konstigt att jag inte kunde sova imorgon, jag låg och tänkte på allt jag skulle hinna idag.. Blä!

Men för att spara liite tid så ska jag åka nu så att jag hinner in på ica innan jag börjar iallafall..

Och by the way.. med tanke på hur jäävla bra morgondagen kommer bli så är de värt var enda liten stress-minut !!!

Dårhus

Tanken slår mig ofta att jag jobbar på ett dårhus. Mina kollegor kan ha konstiga saker för sig och saker och ting kan vara allmänt galet. haha. Idag har sommaren börjat inta butiken vilket ledde till kaos och jobb i högt tempo. Tiden rusade iväg verkligen! Så roligt sånna här dagar!!

Jag har en aslång att-göra lista som är på 2 A4 sidor. A-L rabblade saker lite då och då som jag skulle göra ikväll/imorgon och jag svarade med "jag skriver de på min lista". Efter ett antal punkter på listan lät detta rätt ku l och vi började skratta varje gång.. De är så härligt att skratta! Känns bra att listan väntar på mig imorgon och eftersom många punkter är kvar så ska jag börja tidigare imorgon. Kommer bli en låång dag på jobbet men har en känsla av att den kommer gå fort.

Nej nu lär jag sova..

Johnossi



Den har liksom fastnat i min hjärna..

Bara för att..

De kändes inte helt okej att bara skriva negativ idag ändå. Jag är ju innerst inne glad men de är just solen+jobb som gör mig bitter när jag kikar ut eller tänker på´t.

Jaja, har ni tänkt på hur kul de är att läsa gamla sms? För att bli trött igår kväll låg jag och läste gamla sms och fnissade för mig själv. Nu hade jag bara sms från i höstas men tänk va kul om man fick se sms man skrev för några år sedan, liksom riktigt gamla. Hihi. Jag fick i alla fall en riktig må bra-känska och somnade snabbt igår..


I do wanna believe in you..
Tralala..

Jag är bitter..

Min morgon startade inge bra alls. Jag vaknade och såg att solen skiner som sjutton igen.. Varför skiner solen alltid när jag ska jobba?! Jag blir så jäävla lack liksom.. Idag när jag ska vara inne exakt hela dagen så är de hur fint väder som helst. Och igår när jag ville vara ute så var de pissväder.. GAH!!!

Känner inte för att skriva nå mer än detta..

Spring i benen

Min dag blev inte alls som planerat. Planen var träna, sola och soooola. Men eftersom solen svek mig så blev jag lite lätt uppgiven. Åkte och tränade, skjussade Lisa till tåget, åkte till mamma och pappa och kollade på tv där i 2 timmar bara för att typ fördriva tiden, åkte till syster och åt lunch och sen åkte jag hem. Jag har legat hemma i soffan i 4 1/2 timme, kollat på Big brother och Mamma mia. Nu bara kryper de i benen, jag vill ut och gå eller bara göra något. Men jag måste vila mina knän och fantasin sviker mig ikväll så att jag kommer inte på något vettigt att göra..

Gah!! Jag får fixa lite mat sen starta en film till typ..

Soliga Måndag

Denna dag har varit helt jävla underbar. Jag och Fredrica tog cyklarna ut till mamma och pappa där vi har stekt i solen hela dagen. Fredrica var duktig och smörjde in sig med solskyddsfaktor och jag smörjde in mig i solojla variant deep. Haha. Ni kanske kan lista ut vem som är rödast? Men just nu känns de helt rätt eftersom de ser ut att bli moln imorgon.. :( Jaja, de var i alla fall sommar-känslor på hög nivå, vi låg i bikini och höll på att smälta liksom. Helt fantastiskt!

Sen har vi varit in till City gross i Gävle nu på kvällen, jag Elin och Fredrica. Vi har storhandlat och handlat inför våran skumpa-frulle på valborg. De var en fullpackad bil som rullade tillbaka till Tierp. Hihi.

Nu är jag hemma och intagit soffan. Kikar på Monster till svärmor och tänker på vilken bra dag jag haft. Tss..

Håll tummarna för sol imorgon !!

Imorgon

Ska jag sola med Fredrica och jag längtar !! :)

Hmm

De finns en person som kan få mig både gaalet arg och glad på samma gång.. Är de verkligen bra?!

Leedigt

Ibland känns de extra skönt att få ledigt. Som typ nu.. Efter att ha jobbat när alla andra varit lediga och haft de bra i solen så känns de liksom förjävla bra att få vara ledig jag me. Detta firade jag med att äta glass med Sara i solen. Mys!!

Nu firar jag ledigheten igen, med ett glad rött. Jag är lite lätt beroende av mitt drosty hof cape red. Så jäkla gott. Skulle kunna dricka flera glas i min ensamhet ikväll, men de känns ju inte helt okej så jag gör inte de. Hihi.

Råkade shoppa lite idag också.. Oj! Kanske kommer bilder sen ..

KRAM!

Hihi

När jag kom från jobbet låg ett stort proppfullt påskägg utanför min dörr.. Mums, smask, gottigott!! :)

Påskharen är snäll!! Hihi ;)

LångFredagen

De är en lite sådär halv dålig dag dehär.. Inget speciellt roligt har hänt, ingen har varit sådär jätte trevlig, knäna gör ont, fossingarna gör ont och jaa.. Inget är sådär asnajs helt enkelt.

Jag förstår inte varför affärer måste ha öppet som vanligt under påsk. De börjar gå för långt tycker jag!! Jag kände mig väldigt ensam ikväll, de är liksom såå onödigt att ha öppet när alla sitter hemma och smaskar påsk-godis.

Men jaja.. nu ska jag smaska mitt godis och försöka lära missen att massera mina fötter..

Fy på mig..

Min sömn börjar spåra ur nu igen.. Trots tabletterna. Blir så jäkla less!! Så när jag vaknade vid 6 imorse bestämde jag att jag skulle pallra mig till gymmet vid nio. Tog cykeln dit i rejäl motvind och körde på rätt bra på gymmet. Men nu efter att ha ätit en bra frukost kunde jag inte låta bli godis skålarna längre. Nu har jag tryckt i mig massa karameller. Fy på mig!! Jag som var duktig å tränade.. Men vafan, de är påsk !!

Nu ska jag kolla lite Big brother innan de är dags att åka till jobbet..

Påskharen

Idag var de en lång jobb-dag i kombination med en trött Alexandra.

Min första timme på jobbet var lite lätt hektisk. Fick kö, alla skulle köpa påskpresenter (=få saker inslagna), kniven vi skär presentpappret/wellen med pajjade, tejpen tog slut och  en kund välte ut vasen med pennor så de var pennor över hela kassadisken. Haha. Kändes som jul och jag tyckte faktiskt denna kaos var rolig, men lite påfrestande..

Sen började oturen. Jag har gjort illa mig flera gånger idag och 2 av fingrarna på högerhanden fick plåster vilket inte såg allt för snyggt ut. Både jag och J har varit allmänt vingliga och klumpiga vilket inte är sådär super bra med tanke på vart vi jobbar..

Dagens ljusa stunder var då påskharen kikade förbi med chockladägg, bodybutter från body shop och ett läppglans. Söt påskhare som var väldigt lik A-L. Hihi :) Och eftersom de är påsk förgylldes fika-rasten med glass. Mums!!

Nu är jag i alla fall hemma och har ätit min lilla egna påskmiddag. Har krypit ner under filten med två godisskålar framför mig och en film på tv:n. Rätt mysigt! Men seriöst, de är tråkigt att vara själv..

Återgår till filmen..

Skärtorsdag..

Idag är de skärtorsdag vilket innebär att jag jobbar och jobbar väldigt lång dag. Påsken känns rätt värdelös i år måste jag säga..

Näej, jag har nog inget mer jag vill skriva just nu..

Vårdag

Min och Elins lilla utflykt till stugan idag blev lyckad. Riktigt varm och skönt i solen och fikat vi hade med oss var riktigt smaskigt. Så fint nere vid havet också. Gillart!

När vi kom hem tog jag mig en redig promenad på 1 1/2 timme i solen. Galet varm var de och helt underbart härligt!! Hade gärna gått längre om de inte var för att jag började känna av knäna och tog mitt förnuft till fånga och gick hem istället.

Blev på riktigt dåligt humör av att vara inne när solen sken så fint och att både knäna och nacken gjorde plus att jag ska jobba imorgon. De är mycket jobbigare att jobba när man vet att men egentligen skulle varit ledig. Menmen.. Syster hörde av sig sen och jag åkte ut till henne vilket muntrade upp mig lite. Fick smörja in knän och nacken med bra krämer också så att dom kanske gör liite mindre ont imorgon.. Hoppas!

Nu är jag hemma igen och ångesten kommer. Vill inte gå och lägga mig heller. Sov sådär jobbigt natten som var och jag orkar inte sova så inatt igen.. Blääääääää..

De jag sjunger på just nu..


Vuxenpoäng..

Jag känner mig otroligt vuxen just nu. Jag griljerar en helgskinka. Haha. Så strax ska jag äta frukost med en varm helgskinka. Mums!

Min cykel

Nu är min cykel på plats så att jag kan cykla när jag vill. Den fick sig en dusch och lite fräsch luft i däcken sen tog vi oss en tur från mamma och pappa till Sara. Där blev de fika paus innan vi tog en tur hem. De är roligt att cykla!! :)

Min bikini satt som en smäck föresten, hur bra som helst! Nu ska bara sommaren komma så att jag får använda den..

God natt eller nått ..

Som ett litet barn

Under min promenad med Fredrica fick jag syn på lite vitsippor. Barnet i mig vaknade till och jag var bara tvungen att skutta mot skogskanten och börja plocka. Så fina!!

Jag har varit riktigt duktig också. Jag har bakat wienerbröd som står i ugnen nu. Har även sisådär 20 stycken i frysen också som bara är att plocka fram och grädda när jag får besök, eller är sugen själv.. Och inte nog med de, jag har städat också. Nu trivs jag igen!

Mitt H&M paket har kommit så jag måste hämta ut de. Planen är att mamma ska hämta mig när hon slutat på jobbet så kan vi hämta de då och sen kan jag åka med ut till dom och cykla hem min cykel :)

Underbara sömn

Fysjutton vad skönt jag sovit inatt. Jag somnade flertalet gånger i soffan igår så vi 21.30 gick jag och la mig och tvär-slocknade. Vaknade av att klockan ringde 07.50 imorse. Jag brukar ALLTID vakna minst en gång under natten. Men icket. Jag har sovit så förjävla skönt!

Detta firade jag med att köra hårt på gymmet. Eller ja, ett försök till att göra de i alla fall. Känner mig otroligt tankspridd idag och jag kom flera gånger på mig själv att sitta och stirra på hmm, ingenting.. ? Tur att de bara var jag och en av gubbarna där för de såg nog för roligt ut ibland..

Nu har jag ätit frukost och inväntar att min Freddi ska komma hit. Vi ska ta en promenad, hon jag och Nova. Dock en ganska kort promenad då mina knän känns lite ömma och Freddi är också lite skadad. Och Nova är bara lat! Hihi.

Hörs!

Söndags-mys

Jag har haft Söndags-mys med bästa Fredrica och Mörner. De blev pizza, film och julmust! Så mumsigt :)

Åh va ni är bra !!

Örongodis


Ipod

Jag och min ipod har just varit ute på en promenad. Vad vore livet utan ipoden liksom? Visst de finns tusen andra mp3-spelare men ipoden är speciell. Även om de är ett antal år sedan jag fick min och den nu börjar bli lite sliten så vill jag säga, Tack Johannes för att jag fick en sån!!! Haha.. Ni kanske förstår vilken nytta den gjorde under min promenad.. ?

Söndag!?

Shit vad helgen gått fort. Jag har tänkt att de är Lördag hela morgonen men icket. Söndag it is!

Jag lider av lite lätt ångest idag och jag har tagit ett beslut att aldrig mer shotta.

Fysjutton alltså!!!

Lördag..

Med sikte mot Fredrica, mat och vin.. Ha en trevlig kväll alla, för de ska jag !!


Och vart är mamma?

Mamma skulle hämta mig idag för min bil står kvar hos dom. Jag skickade sms att hon skulle hämta mig 9.30 men ingen mamma har kommit och inget svar. Jag har skickat och frågat vart hon är men knäpp tyst. Hmm.. jag börjar ana att sms-funktionen strejkar och att jag lär ringa.. Nu blir jag ju sen i dagens schema!!

...

Jag slutar aldrig att förvånas, på ett positivt sätt..

Goooodmorgon Fredag!

Sovit riktigt pissigt inatt men jag är glad ändå för idag är de Fredag. En Fredag som sedan ger mig ledig helg! Plus att solen skiner sådär härligt och kvällen skall spenderas med familjen och ett stycke grill. De låter så jäkla bra!

Nu skall jag bara iväg till Uppsala för att jobba de sista timmarna innan denna lediga helg (på 5 dagar) drar igång. Den kommer bli fantastiskt! Jag hoppas på pricken över i:et också :) Hihi.



Nej vad säger ni, jag kanske ska stänga ner här och bege mig.. ? JA!


...

Jag har ingen energi eller lust att blogga idag.. jag återkommer imorgon istället.

Grattis mamma!!

Idag fyller mamma år, GRATTIS!! :)

Jag gick upp extra tidigt, tog ett snabbt men intensivt gym-pass, bakade kakor (som skall komplitera presenten), duschade, fixade mig och nu har jag typ deckat i soffan. Heelt slut! Känner att jag varit duktig nu på morgonen..

Jag längtar tills imorgon när jag slutar på jobbet och får åka till mamma och pappa och grilla med familjen. Mysigt!!

Tupperware

Kvällen har spenderats hos Fredrica. Jag och Elin har länge velat gå på ett tupperware-party och Freddis mormor säljer så atte, ikväll fick vi vårat party. Råkade köpa en sak som jag egentligen sagt att jag inte fick köpa. Oj!

Nu är jag rätt trött. Kanske ska ta och bädda nytt i sängen så att de är sådär super mysigt att krypa ner och dra igång ett O.C avsnitt och kika tills jag somnar. Fy vad skönt de lät, så får de bli!!!

Stolt tjej..

Jag och Fredrica var just iväg till cvl (centrum för vuxnas lärande) och hämtade mitt betygsdokument. Jag kände mig mäkta stolt när jag fick ta emot mitt betygsdokument för dessa 3 kurser jag läst. Känns hur bra som helst!! Jag firar detta med lite kaffe och några karameller.. Hoppsan :)

Är slö bra ?

Som jag skrev tidigare var jag sjukt otaggad på att åka till gymmet. Trött som sjutton var jag! Men, väl på gymmet fick jag en sån energi, crosstrainern kändes knappt jobbig och jag gav verkligen allt. Detta kommer förmodligen ge en rejält träningsvärk men de är trots allt bra. Men varje gång jag är såå nära att skippa gymmet så får jag en sån energi när jag väl är där. Är min slöhet kanske bra? Humm..

Jääsp

Oj vad trött jag är nu. Helt galet!! Elin skulle släppa in Nova här 07.15 men dörren var såklart låst så att jag fick flyga upp ur sängen, slänga på mig kläder och springa ner för att öppna. Total deckade dock i sängen sen igen med alla kläderna på och halv sov i 20 min. Men nu ska jag iväg till gymmet. Ni anar inte hur jobbigt de känns just nu och de var så jäkla nära att jag nyss bestämde att jag nog behövde vila idag. FY Alexandra!!

Jag blir nog piggar när jag väl är där och de vore bra för sen ska jag träffa Fredrica!!! :)

NÖRD!!

Fysjutton vilken nörd jag är nu. Jag har suttit och kollat på Bigbrother live i 3 1/2 timme nu. Helt inne i deras inspelning av BB-låten. Så jäkla roligt! Basshunter tror han är fett cool och de är bara för roligt när deltagarna är inne i studion. Jag kommer inte kunna stänga ner fören dom går och lägger sig typ.. Jag är en BigBrother nörd!! Skämms!

Måndag

De är Måndag och ganska långt kvar till nästa helg. Typiskt!! Jag och Sara har iaf varit till gymmet nu på morgonen. Känns bra men jag vill kunna använa benen lite också. Dumma knän!

Om 1 timme blir de åka mot jobbet.. Inte astaggad direkt! kom och handla och håll mig sällskap vettja..

Lång dag

Denna jobb dag blev lång. Eller egentligen var de en rätt kort dag men tiden gick sakta. Jag hade helt enkelt tråkigt..

Nu ligger jag och gosar i soffan. Jag har snurrat in mig rejält i filten och de är riktigt mys.. Nu blir de tv, godis och en lite lätt vilo-stund sådär.

Hihi..

Ingen rubrik

Ibland står de helt stilla när jag ska komma på en rubrik. Som typ idag.

Jag dricker mitt morgonkaffe nu och ska strax åka till jobbet. Känner mig galet irriterad över att de är barnprogram på 4an den här tiden. Jag vill ha nyhetsmorgon !! Eller bara något bättre barnprogram än "aptv med zilla och totte".

Ha en bra dag!

Dålig vana

De är Lördag. Jag har jobbat kväll. Jag sitter hemma i soffan. Jag ska upp tidigt imorgon och jobba. Jag bör sova.

Meeene jag är förbaskat sugen på vin. Rättare sagt drosty hof cape red. De vinet har sällskapat mig några gånger nu och jag älskart. Så sjukt gott vin!! Men jag vet inte om de är okej att sitta och drömma om ett glas (eller två) nu.. ?

Jag ser de som en dålig vana..
Alla har vi dåliga vanor.. Ehm..

Oseriösa jag..

Denna dag har varit allt annat än seriös. Jag har varit skamligt oseriös på jobbet!! Men som tur är så var chefen minst lika oseriös och vi har skrattat och skrattat åt våra egentligen piss-dåliga skämt. Lättroade kan man kalla de!

(en helt tom butik och en chef på rast)
Alex- SHIIT de är sån kaos och jag har sån köö, alltså kan du komma ut en stund trots att du har rast!?
A-L - alltså hur ska vi hinna meed.. Tror vi lär ringa in J. Butiken är ju kaaos.

Ni tycker de låter pisstråkigt va? De skulle nog jag tycka om jag var ni. Men vi skrattade som sjutton knasigt nog..

God morgon Lördag!!

Vaknade innan klockan även idag så nu har jag massa med tid innan jag ska iväg och jobba. För att fördriva tiden så äter jag lite godis. Ska pallra mig upp från soffan och sminka ma lite snart..

Drömt massa konstiga drömmar inatt också. Men äh, dom orkar jag inte ta upp..
Jag gosar ner mig i soffan istället..

Rolig bilnyckel

Som vanlig när jag jobbar med J blir de några goda skratt. Idag glömde någon en konstig svart plastbricka med lite knappar på (såg ut som någon reklamgrejj) i butiken. Med tanke på texten funderade vi på om de kunde vara en bilnyckel så J stog och tröck hej-vilt på alla knapparna. Vi skojjade om att en bil kanske stog utanför och låstes, låstes upp, låstes, låstes upp.. Men sen konstaterade vi att nej, de kan aldrig vara en nyckel, de är reklam. MEN!! Sen kom de in en kund och frågade efter sin bilnyckel. Hur vi skrattade!! Jag har aldrig sett en så knasig nyckel!!

Efter jobbet åkte jag till mamma och pappa. Åt grillat kött, mums! Letade även igenom min garderob efter en cykelnyckel och gjorde en hel del fynd, plus nyckeln.

Nu ska jag invänta tröttheten..

Buuuhuu

Jag vill inte lämna soffan. De är grått ute och jag vill gömma mig under filten med en fet godispåse!!

Är jag sen ?

Jag är förvirrad. Jag känner mig sen. Som om jag skulle åkt till jobbet för en timme sedan men inte kommit iväg än. De känns som att klockan är mycket och att de omöjligt är 2 timmar kvar tills jag börjar. Riktigt förvirrande!!

Jag vaknade innan klockan idag så jag åkte till gymmet. Kunde dock inte göra något som är jobbigt för knäna men de finns ju annat att träna liksom. Kände att jag nu tillhör morgon gänget (de lite äldre) när en av gubbarna sa "vi brukar ju vara fler här på morgonen". Haha.

Nu skall jag dricka upp mitt extremt starka kaffe. Gjorde en espresso på en stark kapsel och råkade ta för lite skummad mjölk. Nu jävlar lär jag vakna till..

Gnällspik

jag känner för att gnälla lite över hur jobbigt de är just nu i denna stund. och eftersom jag är ensam får jag ta de här. jag ligger i sängen som känns tommare än vanligt med knän och nacke som gör ont och ögon som inte vill sova. den såkallade söndagsångesten är enorm och inga kläder känns bra inför morgondagen. jag fattar inte hur folk tänker eller vad dom vill.. så! nu har jag gnällt färdigt.

Tyck synd om mig !!!

De är jätte synd om mig. Mina knän gör bara mer och mer ont. Kände lite efter att jag varit ute med Novis på promenad. Sen har de bara kommit smygandes mer och mer. Nu gör de väldigt ont när jag rör mina knän. Hur skall detta gå?! Helvete alltså!

Mätt som en pannkaka

Har ett antal pannkakor i magen nu, asmätt. Jag älskar pannkakor!! Men fysjutton vad ont i magen jag fick av dom.. Ajaj!

Myser

Nu ligger jag och gosar med filten och kikar på P.S I love you. Galet fin film och första gången jag såg den grät jag floder. Till filmen har jag lite kaffe och skorpor. Mums. De är så mysigt att ligga under filten och kika på film när de blåser helt galet mycke ute och man liksom hör hur de bara susar och smäller..

Jag och Nova höll på att blåsa bort på våran promenad, tur att de inte kom någon bil när en vind tog tag i både mig och Novis och drog ut oss mitt i vägen. De gick verkligen inte att hålla emot. Lite läskigt men tänk vilken träning att gå i sån vind, allrahelst när man går i motvind. Sen har vi hunnit städa och bakat bröd.

Mina fötter värker och skulle behöva massage !!

Fin va ?


En bra sommar igen..

Sommaren är räddad !!! Den bikinin jag kikat ut fanns att beställa idag. De verkar som om dom fått påfyllning av alla bikinis för en till som jag ville ha som tog slut för någon vecka sen fanns nu igen också. Så nu blev de svårt att välja. Men, jag tog den som jag var så ledsen över igår för den kändes liksom mer jag så kan jag köpa den andra sen om den finns kvar och spara den till Thailand.. Whohihi, nu vill jag ha min bikini och SOMMAR!!

Ledsen sak..

Jag känner mig nere nu. Lite lätt ledsen. Jag hade kikat ut en asfin bikini på H&M som jag skulle köpa nästa lön. Satt och kikade på den senast igår kväll. Idag tog jag beslutet att köpa den redan denna månad så att den inte hinner ta slut. När jag nu klickar mig in på hemsidan så finns den inte där. Den måste alltså ha tagit slut !!! Buuhuu !!!!
Jag som ville glänsa i den i sommar.. Sommaren känns just nu förstörd!

Skicka mig en kram tack..

Min dag

Startade dagen med gymmet, crosstrainern och styrka blev de. Gick hem och möttre Fredrica för en promenad med henne och Nova. Duktigt va ?

Jag och Fredrica åkte även till Håkan på macken och tvättade min bil. Vi var lite lätt rädda ett tag men de gick bra och nu är mojjen så fin !!

Åkte sedan till mamma och pappa. Vi smaskade tårta för att fira mina avslutade kurser. Mums!! Har sedan hängt där hela eftermiddagen för att få ta del av deras middag innan jag åkte hem. Hihi.

Nu är de soffläge som gäller..

Ganska tråkig kväll

Ikväll har jag haft de tråkigt. Dock har jag inte ansträngt mig de minsta för att ändra på de. Jag orkade liksom inte göra något här hemma, jag orkade inte kolla om någon ville hitta på något och jag orkade inte leta upp någon film. Jag trodde att jag behövde ännu en riktigt slapparkväll men jag hade kanske fel för nu är jag sådär rastlös/trött..

Jag är så nyfiken på något konstigt vis..
De kanske är de som gör mig rastlös.. ?

Inga höga krav alls..

Idag under promenaden började jag och Fredrica prata om vad de är för karl jag ska hitta.. Och ja, inga höga krav alls. Ehm.. Haha.

Lite exempel
-måsta gilla mina kompisar och deras lite knäppa sidor
-måste gilla att massera min nacke
-får inte dra ner mig i sockerträsket ännu mer
-lite äldre, mellan 25-27 (de är lite flexibelt dock..)
-kan tänka sig att gå promenader
-lika pedantisk som mig
-gosig (gärna simon i BB gosig)

och mycket mer.. jag tror vi måste jobba fram en mer exakt lista.

Vår på riktigt


Lång promenad

Idag tog jag lite slö morgon. Låg i soffan och kikade på nyhetsmorgon och Bigbrother ett tag. Men sen ni!! Jag och Fredrica har tagit en lång promenad. I 1 h och 45 min. Så jäkla härligt! Nu mår kroppen sådär bra och jag kan med ro ligga i soffan ett tag nu..

Tralala för jag är glad

Jag ler, och jag ler som sjutton i min ensamhet! Ringde just mamma och frågade om vi ska fira med tårta på Onsdag vilket hon tyckte. Och vet ni vad vi ska fira ... ? JAG KLARADE MATTE C KURSEN !!!!!! Jag var helt säker på att jag var körd. Så jäävla helvetes skönt!!

Plus att jag har haft en mycket bra dag med Fredrica. Allt är på topp !!!


PUSS!

De luktar flott

Min middag idag blev hamburgare och strips. Fritösen åkte alltså fram vilket jag nu ångrar. De luktar flott här!! Stinker i hela lägenheten!! BLÄÄ!! Dock smakade de ju väldigt gott meen..

Nu har jag tänt doftljus och öppnat fönstrena i hopp om att slippa denna doft ikväll..

Söndag som den ska va..

Idag har jag haft en äkta Söndag. En slö/mys söndag. Jag har legat i soffan med täcket och kikat på nyhetsmorgon, småstadsliv 1 & 2 och Bigbrother.. Har även tagit ett fotbad och målat naglarna. Mycket härligt!!

Tänk om man var ledig varje Söndag ..

Mina fina vänner

Efter provet igår blev de middag med Mörner och Fredrica. Mörner bjöd oss på våfflor och de var asgott verkligen! Vi knatade sedan iväg till Håkan och Madde för att dricka lite vin och umgås. Elin och Tobbe kom också dit! Madde bjöd på en super god drink med vattenmelon och grejjer. Planer inför sista april gjordes även.. Dessa söta människor ger mig energi och jag gillar dom en massa!! <3

Högskoleprovet

Dagens att göra : Högskoleprovet.

Jag är så otaggad för provet. Jag ser bara fram emot rasterna som ska spenderas med Fredrica. Men provet alltså.. Jag minns hur jobbigt de var förra gången. Har även kommit på de jobbiga problemet att jag inte har några linser och lär därför köra utan och få huvudvärk eller använda mina glasögon vilket jag helst bara gör hemma där ingen ser. Plus att jag inte har någon linjal. Känns som om jag är dåligt förberedd..

Igår kväll var jag bjuden på middag hos Linnéa, hur god mat som helst och mycket gott vin! Vi gick och hyrde en film (vilket inte var de lättaste i denna lilla ort) och smaskade lite snask. Pratade roliga minnen, skrattade och hade de mysigt! 

Tänk lite på stackars mig och Fredrica idag ...

GAH!

Vilken jobbig natt!! Och morgon också för den delen..

Jag har knappt sovit. Jag har varit så orolig och stressad i kroppen att jag nästan mått illa och bara vridit och vänt på mig. Kan de vara någon slags omedveten stress över matteprovet tro? Sjukt nervös för resultatet.. Jaja i vilket fall så känns de som om natten varit 5 år lång ungefär..

När jag äntligen kunde ge upp sovandet och gå upp så börjar jag blöda näsblod. Kanske inte så intressant för er men vetni..? De var första gången i mitt liv så jag fick en riktig chock och lite lätt panik.

Nu måste jag försöka stressa ner innan jag ska åka iväg..

RSS 2.0