Hemgjord müsli

Kunde inte sova imorse. Kände mig pigg och utvilad. Hur skönt är inte de? Så jag skuttade upp, tog tag i klädberget på golvet, packade lite inför en Tierps-tripp, fixade hår & smink, diskade, gjorde tzatsiki och sallad till matlådan, städade av lite lätt och gjorde hemgjort müsli. Duktigt, eller hur?!

Åter till müslin. Jag är så förvånad för jag tycker inte om müsli men syrran sa att den här, hemgjorda var jättegod. Så jag gav den ett försök. Attans så gott de var med blåbärsfil och hemgjorda müslin. Mumma! :)

Nu är jag så redo man kan bli inför en dag på jobbet. Är på så bra humör att jag var tvungen att ha kjol (fastän de är osmart när de är massa leveranser), men jeans kändes bara Blää. Hihi.

By the way, jag älskar veckans ica reklam! hahaha!!


Tjing!

Min vita bejbe är tillbaka!

Äntligen är vaion tillbaka från reparationen. Den kom hem med en sprillans ny fläkt och som plåster på såret var den nyputsad och vi fick även med en putsduk. Hihi. (Undra om dom tyckte att jag kladdat på skärmen??)

Nu känns genast allt på internet så mycke roligare :)

Fossingen :(

Idag har jag haft en lång och galet rolig dag på jobbet! Nu närmar sig julen med stormsteg och jag gillart en massa!  Och hur kul är de inte att jobba när de är fullt upp hela tiden ? :)

Men.. Min häl gör fruktansvärt ont. Började på em och sista timmen på jobbet blev inte så skön. Fick gå på tå för höger hälen gör riktigt ont! Och när jag kom hem blev de duntofflor på, men dom hjälper inte heller. Har bara blivit värre :( Men imorgon när jag vaknar ska de inte göra ont längre, de får inte göra ont!!

Jag är dock glad ändå för min mat var massa smaskens. Stuvade grönsaker/rotfrukter och köttkorv. Me like! Plus att mitt jordgubb/grädd te luktar som en dröm.

Nu blir de Roast på berns.

<3 johannes

Jag är lyckligt lottad som har hittat min stora kärlek. Idag insåg jag verkligen hur mycket du betyder för mig. Du är mitt liv och en stor del av min familj. Och min familj är mitt allt! Jag älskar dig galet mycket bejbe! :)

Jag älskar te!

Tog en tripp in till Tierps centrum idag för att införskaffa mig te-burkar till mig och te till mamma. Hittade dock bara 1 teburk, jag som behövde 3 st. Så nu får jag leta i stan istället. Men de hade tydligen erbjudande idag, 3 för 2 på te-påsar. De har ju massor med lösvikts-teer som jag älskar. Höstmysigt! Så jag köpte lite mera te till mig själv (och behöver nu 5 teburkar till). Köpte grönt te i smakerna nanamint, höstglöd och jordgubb/grädd. Tror de smakar toppen! Mamma fick två röda teer, kvitten och champagne sen en svart mystic. Jag kan starkt rekomendera afteks te, dom är sådär super mysigt goda :)

En stor och billig påse godis..

Hur långt kan du gå för att få en stor påse godis, billigt? Jag kan tydligen gå ganska långt.. Gick upp tidigare imorse (trots mina otroligt trötta ögon skuttade jag upp), sminkade mig, fixade håret och åt frukost onormalt fort och gasade iväg med bilen 30min tidigare än vanligt. Allt detta för att hinna till willys och köpa billigt godis innan jag började jobba och innan allt de goda tar slut. När jag kl9 ställde upp min proppfulla godispåse (och bara den) på kassabandet kollade kassörskan lite konstigt på mig.. Hihi. Men jag känner att de var värt! Så värt!

Vickar på tårna

JAG HAR LEDIGT! Hihi. De var kanske att ta i men ungefär så bra känns de. Även om dessa tio dagar faktiskt gått fort:) nu ligger jag i mitt flickrum och vickar på tårna. Kan liksom inte sova fast jag är trött. Gillart inte!

JobbMaraton

Ojoj vad jag jobbar och är duktig. Hihi. Nu är jag inne på min 11:e dag och imorgon är de den sista innan de blir 2 dagars ledigt. Jag känner att nästa lön blir rolig. Perfekt till alla julklapps-inköp.

I helgen har de varit fullt upp. Stängning i Lördags och efter de middag hos Johannes papps. Söndagen jobb till 16, vila lite sen städa lägenheten. Dagen avslutades med pizza och film :)

Och jag har sån beslutsångest. Vet inte om jag ska ha snelugg eller rak som jag har nu? Saknar min snelugg, men de är fint med rak. Vad tycker ni?



Lite dålig bild på sneluggen dock, sitter vid karlns dator. hihi..

Jobbet nästa..

Ännu en dag på jobbet och jag är övertrött! Spännandr? JA! 5 jobbdagar till sen ledigt..



Hejdå!!!

Första snön!

När jag vaknade imorse (extremt trött) och kollade ut genom fönstret så fick jag en chock, jag trodde inte mina ögon. De snöade !!! :) Så jäkla mysigt! Dock smälte den såfort den landade på marken. Men ändå..

Nu ska jag ta mig ett kex sen åka och jobba. De är sjukdomar på jobbet så nu är jag inte ledig fören nästa Onsdag. Känner att jag kommer vara riktigt övertrött sista dagarna. Tss. Men de är bara att  jobba på och tänka på att lönen blir extra fin :)


Veckan i Tierp.

Nu har jag äntligen orkat lägga in bilderna.. så här är lite från förra veckan :)



(Tierp hade fått nya skyltar, fascinerande)

Marknad

Igår var de marknad i Tierp. De är den dagen på året de är flest personer ute på Tierp. Jag och Lina hade planerat att besöka marknaden och vi hann bara komma dit så ringde Emeli, så hon kom också dit. Vi gick et varv och jämförde nougat priserna. Hihi. Jag köpte nougat, massa bröd och honung. Vi gick även till Inne butiken så jag kunde köpa te. Dom luktar och smakar helt underbart! I like! :)

På eftermiddagen städade jag hela övervåningen här hos mamma och pappa. Blev så fint så. Och mitt rum känns städat och fint, vilket var länge sen de gjorde. Fortsatte att vara duktig genom att göra ungspannkaka och sockerkaka tills mamma och pappa kom hem. Känner mig lite sådär blek breve dom. Hmm..

Nu sitter Nova här och gnäller så vi ska väl ta en tur ut. Sen blir de borsta gaddarna, Uppsala och jobb. Ikväll Kalas med Sara :)

Kär i lockar

Nej och åter NEJ! Jag är helt kär i att locka håret. Sådär besatt kär! Jag kan inte låta bli! Och som alla vet så sliter de på håret. Mitt stackars hår.. Jaja, jag sitter i alla fall nöjt här med mina lockar. Ska snart åka mot örbyhus. Ska till Sara som flyttat dit. Ska bli myspys :)

Imorgon blir de löshår på Saras kollega. Jag ska visa lite hur man gör så att Sara kan bli lika duktig som mig. Hihi;)

Jag har hittat en sladd så jag kan få in bilder också. Men, nu orkar jag inte istället. Tss. Imorgon kanske!!

Frost och fjäril.. ?

De är så mysigt att vara i Tierp, tro de eller ej! Igår var jag med Elin nästan hela dagen, drack te, handlade, gjorde hemgjord pizza och pizzasallad och såg film. Maten var galet god! Mumma!

Inatt har mitt lilla charmtroll Oliver legat i min säng och sovit. Tog en bild på den lilla pälsbollen men har ingen sladd till telefonen här. Så bilden kommer senare.

Ute är de frostigt gräs, finns de något finare än frost? Jag älskar frost, förutom när den är på bilen dvs. Var ut en sväng med Nova och tittade på alla frostiga löv. Mys!

Men nyss hörde jag flera dunsar här i huset, blev lite rädd. Hihi. Följde dunsarna som ledde mig till balkongdörren. Där satt både Oliver och Baltis och stirrade. Fönsterlampan hängde i sladden och lampskärmen låg på golvet. Okeij? Jag såg sedan anledningen. En stackars fjäril. De hade förmodligen försökt få tag på den lilla stackarn. Men, var kom fjärilen ifrån? Hmm..

Nu ska jag nog hitta på något kul eller så..

Mot landet.

Hihi. Jag ska åka ut på landet nu. Alltså Tierp. Jobbar inte fören Fredag så tänkte passa på att vara där lite. Så nu ska jag bara packa de sista, tanka bilen och sen blir de gasen i botten :)

Har insett att de var en dum idé att lära mig tanka, nu får jag tanka lite väl ofta känner jag. Så mycke roligare att köpa kläder och prylar för pengarna. Hihi.

Nej nu måste jag lägga på ett kol!!

Flätor & Lockar.

Vissa helger känns jobbigare att jobba på. Just idag känns de jobbigt att jobba. Johannes har åkt till Tierp och jag ville såå gärna åka dit jag med. Men jag får vänta och åka dit på Måndag eller Tisdag..

Vi bor fortfarande i en igloo känns de som, ingen värme. Blää! Fixade håret lite mer ordentligt imorse så att jag skulle hålla igång och frysa mindre. Blev lite flätor och lockar :)

Men nu ska jag borsta gaddarna, packa väskan och bege mig mot ett varmare ställe, jobbet! Och försöka motstå frestelsen att köpa ett Pearls for girls armband. Ibland är mitt jobb jobbigt :p


Isbit

De är så galet kallt här hemma. När de är nollgradigt ute är de väl ändå en bra idé att slå på värmen i huset? Men tydligen inte. Snart vägrar jag betala månadsavgift!! Jag känner mig just nu som en isbit som längtar till jobbet. På jobbet där jag brukar frysa är de ungefär dubbelt så varmt.

Jag var iaf duktig imorse och gick upp skapligt fast jag kunde sovit typ 1 1/2 timme till. Då kanske jag kan somna bättre ikväll tänkte jag. Men nu har jag tråkigt istället. Får nog bli ett avsnitt av kyle helt enkelt.


Idol-favorti



I år är Tove min favorit i Idol. Enda sen första audition!
Jag tycker hon är grym & låten ikväll var alla tiders :)

Att göra de man inte ska..

Imorse var jag riktigt trött. Sov knappt inatt känns de som, bara sådär oroligt. Och när jag är sådär riktigt trött på morgonen så gör jag sånt jag inte ska. Eftersom jag skulle iväg till jobbet så skulle jag ju lägga på ett kol med sminkningen, men jag började sortera hårspännen. Eh? Jag lyckas alltid med sånt när jag är trött..

Har haft en rolig dag på jobbet iaf, vissa dagar är sådär extra roliga och de kändes som om tiden bara försvann :)

Nu ska jag se idol.. Gillart!!

RSS 2.0