Galejj

Nu äre galejj och vi är lite folk hemma hos oss och dricker.. jag som trodde vi skulle vara 4 st. Sen hängde lina och emil på sen har de bara kommit fler.. tss

Blir nog utgång sen, blir kul!! Men nu ska jag dricka mer!!

Hemligheten bakom mig

Okeij, en liten hemlighet bakom mig iaf. De är som så att när jag lånar Johannes bil så lyssnar jag alltid på en viss låt som gör att jag känner mig ascool. Hans bil har aningens bättre ljudanläggning än min, såndär som inte heller gör att de hörs 1 mil bort att någon lyssnar på hög musik. Så jag drar alltid på högt ljud och denna låt för att känna mig lite läcker..  Haha. Absolut inte vad jag brukar lyssna på men jag gillar bas och de är asfett när de är bra ljudanläggning..



Knaske aningens oseriöst inlägg.. men de är dessvärre sant.

Jag vill ha..


Dessa härklämmor känns som ett måste inför våren och sommaren. Fräscht som attan!
Ge MIG!

Äntligen!!

Nu är äntligen juldesignen borta, härligt va? : )  Blev däremot en lite halvdan ihop stressad design men hoppas den duger..

Snart kommer Emeli och Robin och hämtar mig så ska vi in till Uppsala. Eller rättare sagt hem. Jag och Emeli är så otroligt törstiga, ungefär som en öken i munnen. Jag har även drabbats av torrhosta för min törstighet. Så snart blire vin, cider och hela fadde-rullan : )

Jag överlevde även träningen riktigt bra.. Så nu har jag jämnat ut de hela genom att fika och ta någon enstaka godis. Bra start va?

1 2 3

Nu jävlar harjag gett mig fan på att ta tag i min kropp.. Den har liksom gått åt fel håll nu ett tag. Men nu ska de ske ändringar. Jag ska strax ta ett träningspass på crosstrainern och äta en frukt!! Sen ska jag försöka ta en promenad i stan varje dag som jag är ledig, så kanske jag lär mig att hitta i mina hemtrakter, eller så går jag vilse bara.. Och jag ska även börja tänka på vad jag äter, sluta med mitt små ätande av godis och äta sallader och smoothies :)

Lars W

Nu får ni en riktigt smaskig spellista till spotify.. De är Lars Winnerbäcks nya samlings album. Helt jävla underbart : )

Spotify.com

Shopping tur

Nova är lite utav en slappis. Elin skulle släppa av henne hemma hos oss imorse men Nova var så trött så hon stannade hemma istället. Så när mamma skulle ner till farmor åkte jag med för att göra Nova sällskap innan hon skulle med mig och Mamma till Owes i Valbo. När jag låste upp dörren såg jag hur handtaget rörde sig upp och ner, först förstog jag inte alls men när jag öppnade dörren blev de helt logiskt. Nova stog och väntade på mig innanför dörren, därav de guppande handtaget, SötNova : )

 Vi åkte sedan till Owes och jag hittade nya gardiner till köket, limegröna. Tss. Sen köpte jag massa smått och gott som smörkniv, nudlar, pommeskrydda ( underbar ), och sånt. Nova var så duktig och satt i bilen så hon fick lite grisöron vilket hon gillade skarpt!

Tillbaka i Tierp drog vi också en shoppingrunda, jag köpte lite mat här och där som var på erbjudande. Ekonomiskt va? : ) Och mamma köpte två jättefina amplar åt mig till murgrönorna som även hon köpt till mig. Kommer bli kalas fint i burspråket!!


Lyckorus.

Idag har jag och Louise slitit hårt men med ett bra resultat. Jag befinner mig nu i något slags lyckorus paralellt med att jag är riktigt trött. Och att jag snart ska äta en semla gör mig inte mindre lycklig direkt, Loooove semlor!! : )


Ok, jag är trött..


Beetagg

Nu har jag ett tips till er, om jag har någon läsare som är riktigt riktigt trogen.. Beetagg! De är ett program till telefonen som ni laddar ner. Sen går ni in på internet och skriver in min adress , de kommer då upp en bild på skärmen. Gå in på beetagg programet i mobilen och ta kort på den bilden. Vips har du en tagg i mobilen som går direkt till min blogg : )



För att ladda ner så går ni in på denna länk från mobilen, http://get.beetagg.se

Sedan är de www.beetagg.se för att skapa en tagg..

Dålig morgon..

Den här morgonen har inte varit kul. Jag låg och sov jätte skönt och laddade inför jobbandet.. Då kommer Johannes hem och är inte de minsta tyst och avslutar de hela med att kasta sig i sängen och säger " när ska du gå upp då? ". Klockan var då 08.40 och jag kunde sova till 10 och lite till om jag ville. När jag sover sådär skönt blir jag riktigt sur när någon väcker mig..

Jag lyckades däremot somna om och vaknade en timme senare igen.. Då möts jag av att katten haft ner en blomma så de är jord över hela golvet. När i helvete ska hon lära sig att lämna blommorna ifred?!

Som tur är skulle jag hämta löshåret så de fick mig på bättre humör, eftersom de snart ska i. Har lagt i min färg i de nu så de ska bli som bäst. Jag är taggad till 1000!

Nu är mackan klar så dags för frukost : )

Är jag mest Danne eller Elin?

Igår kväll när jag skulle sova låg jag som vanligt och funderade. Jag började då klura på om jag är mest lik Danne eller Elin ( mina äldre syskon för er som inte noterat de). Jag är väldigt lik Danne när de gäller att pyssla med saker. Vi båda gör mycket "piller-göra" och tycker de är kul. Jag gillar att brodera, måla, pyssla osv. och Danne gör väggmålningar, ritningar och sånt. Vi är väl båda lite lugnare också, om man jämför med Elin som alltid har full fart och tempo.

Men jag och Elin har också våra likheter. Vi har riktigt lika smak när de gäller tv-program och sånt. Vi gillar att anordna saker som nyårs-fester till exempel. Och båda pratar väldigt mycket och blir tydligen hopplösa när vi är tillsammans, enligt de som är runt oss. Men vi har alltid kul! Jag känner ofta igen mig i Elin, såndadär små personlighets drag liksom..



Så frågan är vem jag är mest lik, eller om jag är en blandning av båda?


Händiga Jag

Nu jävlar är jag nöjd.. Jag har, med mina vackra naglar, målat klart badrummet idag. Nu har jag gjort hela de rummet själv. Dvs spacklat, slipat och målat både tak och väggar plus dragit torkskåpet fram och tillbaka för att komma åt överallt. Jag känner mig extremt händig och duktig nu när de är klart : ) Hoppas Johannes är lika stolt över mig.. tss.

Och mina naglar klarade sig fint, behövdes bara lackas på lite nu efter. Jag är imponerad av denna skapelse!

Look at them !!


Jag älskar mina naglar. Jag kan inte sluta kolla på mina naglar. Jag är stolt över mina naglar.
Jag gillar att visa mina naglar. Jag vårdar mina naglar ömt. Tack Sara !! 

Ps. Alla bör gå och fixa sina naglar hos min Sara för hon är grym!

Spotify

Gjort ännu en spellista med en tillbaka blick på förra årets januari-februari. Upptäckte till min förskräckelse att de var ett väldigt dåligt upbud av northers låtar på spotify, dom som jag alltid lyssnade på. Men de fick bli två lite äldre låtar med dom istället.. En riktig blandning mellan lungt och fartfyllt.

 

www.spotify.com

Hejdå, mina fula naglar.

Gissa om jag är trött nu ??  Mitt huvud kändes redan igår ca 10 kg tyngre och de var inte lättare när klockan ringde imorse. Men eftersom jag ska iväg till Sara och fixa mina naglar nu så känns de bra ändå. De är värt en trött dag! För fina naglar gratis är de inte alltid man kan få : )

När mina naglar är klara ska även Lina fixa sina naglar hos Sara, men då lär jag åka iväg och jobba så hinner dessvärre inte gå på stan med Lina..

Nu är de frukost, Ha en bra dag!

Målat på jobbet..

Nu har jag jobbat klar, lagat mat och ätit så nu passar de med lite bloggning..

Som vanligt gick tiden på jobbet väldigt fort.. Idag blev mitt jobb mer än butikssäljare.. Jag skruvade ner en hyllsats, spacklade väggen, slipade och målade.. De är de som är så kul med mitt jobb, de är så varierande. Och fint blev de! När jag sedan skulle skruva upp en annan hylla blev de lite mer sura miner, jag gav upp även om jag hatar att ge upp!!

Nu är även mitt hår på väg, väntar med spänning!!


Jag är fascinerad av svinto´s otroliga krafter..

Vin, chips och morötter

Blev inbjuden till Syrran igår kväll för lite vin och mys. Hon hade ett riktigt gott vin, chips, dipp och en påse morötter. Firade lite husköp och drömde om alla härliga spakvällar, poolpartyn och logdanser.. Ocg eventuellt en vinkväll hos mig nästa helg.. Vi får se : )

Nu väntar jag på att Johannes ska vakna så vi kan åka hem(?) till stan igen.. Ska nämligen jobba idag så nu lär han ta och vakna snart! Konstigt att de kan kännas så himla jobbigt att jobba innan man är där, men så fort man kommer dit så är de kul och tiden bara försvinner.. Hjärnan är liksom förinställd på att Jobba=tråkigt, men sen när de är kul så får den en chock så tiden känns som en liten fjutt stund. Men jag jobbar på att ändra min förinställda hjärna : )

Hoppas alla får en kanon Söndag !!

Min spotify-spellista

Igår skrev jag ju om musiken från jobbet, så jag gjorde en liten lista på spotify så kan även ni lyssna på den..


Mäklarfirman Alxandrah

Min syster och Tobbe har lite svårt för att bosätta sig på ett ställe. De sålde Torslunda gård i höstas och topp renoverade en lägenhet för att de skulle bo där ett bra tag, tills de skulle bygga ett hus.. Men nu, när de bott ca 2 månader i lägenheten har de köpt ett hus istället som de flyttar till om 2 månader. De är ett ganska tokigt par Elin och Tobbe.

Men i alla fall.. När jag förra helgen hörde att de letade hus så nämnde jag ett hus som jag tyckte skulle passa perfekt. Tråkigt nog såldes ju de förra året och var alltså inte till salu nu, typiskt! 3 dagar senare kollar jag och mamma i tidningen och jag får syn på just detta hus som jag pratat om, och de skulle nu säljas. Jag fick strida ett bra tag mot mamma och pappa för att övertala dem att de faktiskt var just de huset och när striden var över så ringde pappa Tobbe. De här var i Tisdags.. Idag skrev de papprena och de flyttar alltså in om 2 månader.. Ni måste hålla med om att de var jäkligt bra gjort av mig? Och att jag just pratat om de huset och alla dess fördelar (tex inomhus poolen).

Så, som belöning har jag gett mig frikort till poolen, bastun, och festlokalen.. De är jag väl värd? : )
Fick även lite tårta dagen i ära..

Våran vanliga förmiddag

De 3 senaste förmiddagarna har jag och missen legat i soffan och kollat på Tio år yngre som sänds på kanal 9. Jag börjar bli helt inne i de programmet och tycker de är väldigt spännande medan Johannes blir äcklad och klagar. Tss..


Missen när vi kollar på Tio år yngre..

I´m in love

Idag har jag jobbat igen och tiden bara försvann. Var rätt mycke folk i rörelse och då går tiden genast fortare. Och vi har fått hem en tvålpump i form av en badanka, och i är en mini anka som flyter i tvålen. Jag som älskar badankor blev helt till mig och jag känner att en sådan pump snart står hemma i min nymålade dush, I´m in love!!

Jag hade stängning idag så när jag slutade hämtade Johannes upp mig och vi åkte hem till Tierp. Har kollat lite på lets dance och bara slappat framför tvn.

Nu sitter jag och jobbar på en spellista på spotify. Konstigt nog saknar jag låtarna som spelas på jobbet när jag kommer hem. Känns liksom tyst och tomt utan dom.. Så nu ska jag göra en jobb spotify-lista : )


Jag lyckades!

Mina bekymmer imorse är nu över.. Jag har gjort nytta idag, dock inte de jag skulle gjort.. Jag bestämde mig för att måla andra delen i badrummet. Hade tänkt att hinna klart med de idag med rollern hade torkat och var lite väl hård så fick ta en mini roller och måla både taket och väggarna med. Så att, de tog lite längre tid än planerat och gav mig en hel del aggretioner.. Hoppas jag hinner klart med de snart, men nu ska vi tydligen hem  till Tierp under lördagen vilket jag är lite bitter över.. Jag måste måla klart !!

Jag har även bakat muffins och tagit bort den sista julen. Men har inte burit upp de till vinden för dit vågar jag inte gå själv och Johannes har inte orkat gå med mig.. Tss..

Nej nu ska jag drömma mig vidare i mina löshårs drömmar, snart blir vi snygga Louise !!

Och JA Lina, vi kan gå på stan med våra asläckra naglar om vi hinner de, hoppas : )

Slappis

Idag är jag riktigt slapp, än så länge. Vaknade kl 10.00 prick och såg detta som ett tecken på att jag skulle gå upp. Men jag flyttade mig bara till soffan med lite frukost, de bästa jag vet är att bara flytta från sängen till soffan! Nu ligger jag här och kollar påett program där de gör folk tio år yngre och är helt fascinerad över hur de ändras. Slapp eller vad? Men jag gillar att vara slapp..

Idag ska jag nog däremot städa bort de sista julsakerna och måla lite lister. Skulle även vilja gå till H&M och kika om de fått in lite vår kläder.. Men jag vet inte hur jag ska hinna med allt eftersom jag trivs så bra här i soffan.. Tss.

Ha en bra dag !

Jag är allt i ett..

Eller okeij, där överdrev jag.. Men idag har jag faktiskt varit de nästan.. 



1. Jag har varit hussökare åt Syrran och Tobbe.
2. Jag har varit trädgårdsmästare eller något liknande då jag köpte nya blommor och har planterat om alla så de har frisk härlig jord.
3. Jag gjorde en smaskig middag att bjuda Johannes på.
4. Jag har lite snabbt städat av i lägenheten.
5. Suttit helt inne i prison break = prison break fan.

Jag anser att jag varit duktig idag med andra ord, och nu är de såå fint i fönstrena ( om man jämför med tidigare).

Nu  är de dock en katt som ligger halv på tangentbordet så jag ger upp för denna gång och gosar med henne istället. Och meer prison break : )
 


Ångestsyndrom?

Jag börjar bli sjukt less på mig själv att jag alltid ska kolla allt en extra gång.. Ett exempel som verkligen gör mig trött är när jag ska någonstans, typ busshållplatsen och har telefonen i jackfickan. Jag har den i jackfickan så de är lätt att kolla att jag har den med mig. Men från lägenheten och busshållplatsen, som är typ 2-3minuters gång, kollar jag kanske minst 5-6 gånger att telefonen ligger i fickan. Och öppnar jag fickan för att kolla att den ligger där, så måste jag kolla när jag stängt fickan också, så att telefonen inte ramlade ur när jag drog upp handen. Och under samma tur lär jag även kolla nycklarna och busskortet som ligger i andra fickor..
Förstår ni hur jobbigt dehär är eftersom de är så med allt.. ?

Idag när jag läste aftonbladet fanns en artikel om just ångestsyndrom/tvångstankar och de var till en tröst att många faktiskt har samma problem, om inte värre..



Undra hur mycket energi som går åt till alla dessa koller ... ?

Middag + bio

Gårdagen var bra! På dagen blev de en promenad med Elin, Nova och Café (koffiboffi) i den härliga vinter solen. Jag vill påpeka att jag gick med Nova, inte Café, så modig är jag icket. Sedan åkte jag Elin och mamma ner till stugan där de andra i "familjen" var och byggde och grejja. Blir hur fint som helst : )

På eftermiddagen blev de en dusch, lite smink och sen en bilresa till Gävle. Jag, Johannes, Elin, Tobbe, Danne, Martina och Mörner åkte in för att äta på church street sen gå på bio. Jag fick den turen att åka Mörners rallybil in till Gävle. Hmm.. Jag älskar stämningen på church street och maten är gudomlig, så jag blev väldigt mätt! Vi hade de hur trevligt som helst tills vi blev bortkörda från bordet för att andra skulle få plats att äta.. Ett stort MINUS för church street, jag blev besviken : ( Men, vi gick vidare till SF och satte oss där istället. Köpte varm choklad med marshmallows i, smaskens. Vi såg filmen Yes man och den var bra och kul, men dock inte brutal heller, så neutralt bra..



Från Sara, Till Sara..

Kom på att jag ju inte lagt upp bilder på ampeln/ljuslyktan jag fick av Sara i inflyttnings present.. Så nu får du se hur de blev Sara : )  Dock med lite halvbra kvalite sådär..



Super mysigt och fint, eller hur ? : )

...


Från Lördagen med Lina min fina..

Uppsala, vafan!

Jag och Linnéa hade tänkt att dansa i uppsala i år. Eftersom jag inte hinner åka till Gävle för de och de inte heller går passande tåg. Så igår kollade Linnéa upp kurser och priser i Uppsala och SNÄLLA UPPSALA!!!  De vi betalade för terminskort i Gävle vaar 1300, men de har nu höjt till 1600. Då får man gå på hur många kurser man vill! I Uppsala kostar en kurs 1000-1300kr, så, vill vi gå på fler blir de väldigt dyrt! Uppsala överdriver, BRUTALT!! Jag skulle tjäna på att ha terminskort i Gävle och pendla dit varje gång, då äre illa!


Måndag..

Och mitt huvud är trött trött trött...

Dramatisk helg..

Idag har jag kännt av nattens händelser, trötthet! Men de har gått bra att jobba ändå, typ.. Just ikväll gick brandlarmet och de kändes bara som ett skämt.. Ungefär som dolda kameran! Men nej, de var de inte. Som tur var gick de bra och nu sitter jag hemma och känner att mitt liv är väldigt dramatiskt just nu..

Nu blir de mysmiddag med älsklingen, för idag har vi varit tillsammans i hela 2 år : )

TröttPigg

Ojoj.. Idag vet jag inte om jag är trött eller pigg, de är typ en blandning, jaga är så trött att jag är pigg..

Men, alla mina vänner.. Nu är de som så att ni får inte försvinna på fyllan någon gång. De hände inatt att en person försvann och de var inte kul. Efter en 5-6 timmars letande med hjälp av flera folk och de i blå uniform så visade de sig att en taxi kört någon som passade in på beskivningen. En tjej hade tagit hand om personen i fråga och de hade åkt hem till henne.. Tur att de finns bra människor här i världen också!!

Men jag kom alltså i säng mellan 05.00-05.30 och sen var de bara upp imorse för att fixa mig inför jobbet.. Men som tur är så känner jag mig inte så sliten och trött efter nattens händelser ..

Helvete

Jag är sjukt orolig nu!! Vad kan jag göra!? Ligga här och lyssna efter en bekant röst? Dom måste hitta på dig snart min fina!!

Tack posten!

Igår när Sara ringt att vi skulle mötas och jag klätt på mig för att gå ut så fick jag ett sms. De var från posten att mitt paket kommit. Gissa om jag blev glad! Ca 5 minuter senare var jag och hämtade paketet : )

Blev sedan lite shopping, matlagning och filmmys med Sara..var riktigt mysigt och trevligt! Fick även inflyttningspresent av Sara som jag ska lägga in bild på så fort jag kan, så fint !

Nu på em har mamma och pappa varit in med bordet till tv-rummet. Helt underbart att ha ett riktigt bord nu istället för en flyttkartong. Så bjöd jag på kaffe och muffins eftersom de klagat på att jag inte haft kaffe hemma förut : )

Nu väntar jag på att Emil och Lina ska komma in hit. Emil och Johannes ska sysselsätta sig hemma medan jag och lina ska iväg på After ski. Jag har ingen aning om hur de här kommer sluta, men de kommer bli kul, de vet jag! Så akta er för mig och Lina ikväll. Haha!

Nej, nu ska jag ner till ICA och köpa juice, ikväll blire mailbu annanas. Yummi !

Väntar fortfarande..

Posten i Sverige är just nu den segaste i hela världen !! Varför ligger mitt paket i stockholm hela dagen ?! Kom till mig istället, min lilla vita kärlek..

Men idag väntar jag inte bara på ett sms från posten utan även på samtal från Sara. När hon slutat skolan ska hon nämligen komma till mig och vi ska laga mat, kolla på let´s dance och någon film kanske. Sen sover hon förmodligen kvar också : ) Så ni har jag putsat och polerat lite i lägenheten så den är extra fin..

Nu ska jag smörja handleden med ipren och hoppas på att den blir bra..

Väntar..

Idag är de jobb igen efter lite mer än en veckas ledigt.. Hoppas magen håller sig bra hela dagen då jag har haft ont inatt och på morgonen. Såfort jag får ont i magen tror jag de är magsjuka..

Igår beställde jag min telefon.. Så kollat min mail ett antal gånger om den skickats. Och precis nu ploppade de upp en ruta om att jag fått mail från dom. Hoppas den kommer imorgon!! Eller varför inte idag : )

Vi har även fått vårat internet i lägenheten nu, hur skönt som helst : )  Plus att Johannes hade varit duktig och satt upp alla knoppar och handtag i köket och sovrumet medan jag varit borta.. Och Sara ringde igår, hon har börjat sin nagelkurs nu och jag ska få komma till henne i skolan och fixa mina naglar, gratis! Och jag ser också att de snöar ute nu.. Massa positiva saker på en och samma gång : )

Tack Miche för att du faktiskt gav ett råd : )

Uppläxning..

Förlåt, men nu är alla mina läsare sååå tråkiga!! Inget förslag på mobil ?! Ge er!! 

Hjälp !!

Okeij, jag har ju skrivit om att jag vill ha ny mobil.. Nu är viljan starkare då jag satt och pratade i telefonen, la på och gick tillbaka till soffan. Telefonen är då död, svart, avstängd. Så jag startade den, och då var batteriet fullt. Varför? Jag tror den börjar lessna på mig, helt enkelt..

Så, nu närmar sig köpet av en ny med stormsteg men jag vet inte vilken jag ska köpa. Nu vill jag ha er hjälp. Ni lär ju sett någon snygg eller bra mobil nyligen så skriv och ge mig förslag.. Dock med bra pris, csn har svikit mig ( alltid csn´s fel ).

Och nu hoppas jag att någon, iallafall 1 person orkar skriva ett förslag..

En helg i norr.

Nu är jag hemma igen!! Eller hemma hos mamma och pappa? De är hopplöst svårt att avgöra vart som är hemma nu! MEN, jag är alltså hemma i Tierp efter en helg hos mormor och kusinerna.

Vi åkte upp i Lördags och stannade först hos mormor, där vi bott.. Vi åkte sedan upp på berget där sveriges mitt finns för att hälsa på kusinerna. Tråkigt nog hade Petra hunnit tillbaka till Oslo och Rebecka och Jenny hade också hunnit åka. Men Johan, lillkusinen på 7år var hemma så vi har ehmm.. spelat spel. Han utmanade mig i bilspel då man kör med rattar och ja, jag har nog aldrig förlorat så stort. Men som vanligt med barn så tar de alltid bästa ratten och när jag är nära att vinna så byter vi spel.. Jag som är dåligt förlorare fick försöka bjuda på de ändå. Men igår åt vi smörgåstårta hemma hos mormor och då skulle vi spela memory, då jävlar vann jag. Äntligen!!

De var mysigt där uppe, kallt och snöigt. Helt vitt ute! Men, kylan var kanske liite väl när man gick ut, -25.


Mer julklappar..

Idag har vi varit och hälsat på Emeli  och Robin. Jag och Emeli kollade på Oprah och var heelt inne i de hela, vi rös och blev rörda.

Sedan åkte jag hem, hämtade julklappar och åkte till Sara.. Vi bytte julklappar, fikade och pratade : ) Fick en jätte söt kjol och en ask geisha, smask!

Nu sitter jag i soffan med en Johannes klängandes på mig och kollar på sagan om ringen. Laddar min ipod och försöker få in lite ny musik också för imorgon åker jag, mamma och pappa till mormor och kusinerna. Mer julklappar och mer snö!! : )

Nej nu måste jag se på filmen, men kanske lägger upp bilder i nästa paus.

Beslutsångest

Jag vill så gärna ha en ny mobiltelefon då min "nya" slutade fungera i höstas så jag istället använder min gamla.. Visst den funkar bra men batteriet är desto sämre. Precis som alla funktioner.. Tycker den på bilden verkar bra men frågan är om de är värt att lägga pengar på de nu eller om jag ska spara, ifall vi behöver något mer till lägenheten.. Ångest !!






Gott nytt år!

Hoppas alla hade de kanon igår. De hade jag!! Även om matlagningen tog på krafterna och både jag och Elin blev rätt trötta i slutet.. Men, de blev lyckat tycker jag : )  Plus att Linnéa är hemma, ett kärt återseende..

Mina handleder är dessvärre inte nå bra så jag avstår från att skriva så mycke då dom gör ont bara..


Gott nytt år!!

RSS 2.0