2007´s frisörigaste rockfest !

Igår var de 28 maj, de datumet alla frisör rockers skulle invardera Birjer Jarl.. Vi hade alltså våran studentskiva igår med temat rock ! Och jag måste då säga att de var askul och de är verkligen en speciell känsla när de är ens egna klass ..  Dedär var typ vårat avslut på dom här 3 åren tillsammans.. Dock har vi väl inte älskat varandra alla 3 år meeen : p   Jag blev iaf klassens banan.. Oväntat : p   Och de är tackvare Rami eftersom han alltid kallat mig banan : D   Lärarna var också kul att se, svartrockare, och en av dom låg på golvet och dansade, haha .. Men pga min feber så fick de bli en rätt tidig kväll och de känns bra att de va pga den och inget annat : p

Idag har jag också insett att vi tar studenten om 1 vecka och 3 dagar.. Seriöst, de är helt jävla stööört !! De man alltid drömt om liksom.. Nu känns de både roligt som faaan och läskigt . Nu försvinner den trygga skolan liksom, bara att börja jobba !  : /

och lite bilder ..

       


Observera att skagentoasten var asäcklig men Louise är allas lilla dammsugare  ..






 

Jag skulle nog kalla de, olämpligt !

Jag är förkyld .. Förkyld med feber .. 
Och detta kallas olämpligt eftersom jag skulle dra en brutal satsning på körkortet nu och att min skiva även är på Måndag .. Dock ska jag vara helt frisk och pigg på Måndag, de är bokat !

Jag vill också påpeka att Högbergs studentskiva var asrolig och när även systeryster kom så blev de ännu roligare .. Lyckad kväll förutom för mina fötter .



Carl von Linné firandet är också helt onödigt, de kostar bara massa pengar .. Lr rätt ord är nog "överdrivet" med hela firandet. . Dom har liksom lagt gräsmatta på gågatan.. Fattar dom inte hur jobbigt de är för mig som går i drömmarnas värld där varje morgon och är van med den vanliga marken, gatustenar, så är de gräs helt plötsligt.. De kan gå illa, riktigt illa !  Så : p


 Heejdå ..

"Ledig"

Min så kallade lediga dag höll inte planeringen.. vaknade med världens "magsjuke-magont" och halsont och mådde rent av piss ! Men eftersom de är högbergs skiva ikväll så drog jag en fetkurering så nu är bara halsonten kvar och den finns de saker till i baren, thii : p

När jag nyligen tvättade håret insåg jag att jag älskar mitt Graham Webb Silk schampoo, helt uuunderbart är de : )


Love don´t let me go ..

Big Brother ..

De är nämligen så att idag fyller min big brother år, hela 26år..

De är också så att extension:mood idag har avväcklats vilket är en enorm lättnad.. De har tagit så sjukt mycke tid med de där företaget.. Men nu är de över, thii : )

Imorgon är de högbergs studentskiva och de ska bli kul.. Plus att jag ska sola imorgon, utan Johannes så att jag blir brunare : D

Och imorgon skall Linnéskolan gå en hattparad, dvs vi ska göra egna hattar med blommor på lr nått och ha dom på oss medan vi går en parad genom stan.. Och varför detta kan man undra ? JOOO, Carl von Linné firar 300års-jubileum i veckan och sjäääälvklart måste eleverna på Linnéskolan också fira.. "LEVE LINNE" som de står på massa affischer i skolan.. Men om jag får säga min mening.. Vi går sista året på gymnasiet, vi vill inte gå någon jäävla hattparad även om den finaste hatten får ett "jättefint" pris.. NEJ, jag tycker att detta har gått för långt.. !!


Bra . Bättre . Bäst .


Bebis ankomst

Nu har Pellans bebis kommit, lr rättare sagt igår natt.. När Elin kom ut till stallet igår morse bara stog de två hästar istället för en i boxen.. Thii : ) En vecka för tidigt liksom..  Pellan är så duktig ! Och fölet är bland de sötaste jag sett, så långa ben men ändå jätte liten.. Så otroligt söt så man kan kolla på honom hur länge som helst eftersom han har rätt ostabil balans och ramlar rätt lätt och får sina små busryck.. Tss : ) Så jag sitter och spånar namn nu, rätt nöjd med förslaget "Enjoy Carte D´or"  : p


 bebis och mamma


Godmorgon

Idag förväntar jag mycket av mig själv, jag ska ta närkamp med damsugaren ! Jag hatar den och är även rädd för den, den ger mig nämligen brutala stötar så fort den får chansen .. Nu blir de fight mellan oss !

Jag har även lovat att laga mat idag, hade tänkt mig en lugn matlagning och inte en såndär "alx-gör-stuvademakaroner-och-de-glöder-på-plattan"  Nej, den tiden har jag lagt bakom mig.. Lr ? : /

Lär kolla på sista O.C avsnittet för denna säsong också.. De är såå braa : )

Observera att de var åska idag och jag hade någon slags åskdödsångest, de lär ju vara de onödigaste vädret som finns.. De är ju endast en plåga !!


Frukosten väntar ...


Fakta

Jag gillar inte söndagar, så !



Helt bortkommen.

Jag förstår inte hur man kan bli så bortkommen på dagarna bara för att en sak inte är som den ska.. Ingen dans igår och Alexandras lilla hjärna blir totalt bortkommen, hur kan hjärnan lyckas med något sådant  ?  Skulle vilja ha en bruksanvisning om mig själv : p



Fullspäckad vecka

Denna vecka har varit total fullbokad verkligen.. Är ensam hemma så en hel del att fixa med här hemma, just den veckan på året jag alltid har som mest. .

De som tagit min tid är den underbara dansen.. Dansat Torsdag, Lördag, Tisdag och Onsdag.. och de tre sista dagarna handlar inte om två danslektioner utan Lördagen var en heldag på Estraden, termins avslutningen.. Dock kan jag inte påstå att vi gjorde så bra ifrån oss.. Men Tisdagen innehöll ett antal tränande på Gävle stads teater eftersom de igår hölls en show med namnet The magic of dance.. De är bland de roligaste jag gör varje år, känslan att stå på den där scenen är helt obeskrivlig, allrahelst i år när de var helt slutsålt på biljetter : ) Plus att de faktiskt gick bra och att våran showdance verkligen är rolig, sexigt militär tema liksom : p Tss.  Känns alltid lika tomt efter teatern, men den 21:a är de dags att borsta skorna, dra på kläderna och dra en sväng om igen  : )
l
Denna vecka har varit lite extra bra också eftersom Johannes bott med mig heela tiden.. Hmm, Jaaa.. jag vågar inte sova själv i detta hus men de är faktiskt läskigt med mörker.  Tur att jag har någon som kan offra sig sådär : p Tss.

Idag har jag och Elin varit på marknad och shoppat.. känns som om jag inte behöver nämna vad vi shoppade för alla som känner mig skapligt kan nog lista ut de.. ; p


Älskar dig. .


Muskel lös nacke ?

Jag tror mina muskler i nacken har ramlat ur mig, lr kanske tryckts ihop till små pyttemuskle.. Har iaf ingen ork alls i nacken efter dagens massage, huvudet bara hänger typ : p Känner mig som Sid i Ice age när han sover på en sten ..

Har fått en stark besatthet som innebär " JAG MÅSTE BLI BLOND! " också, så lär fan fixa de inom kort kort kort !!

Min syster är också den bästa, känns som hon verkligen alltid ställer upp om de är nått och hon är som en jätte bra kompis bara : D så ! Plus att hela min familj är sådär underbara !








1 Maj .

Gårdagen blev nästintill felfri.. Var till seven på kvällen och de var mycket roligt folk där.. dock var vi rätt slitna efter den långa dagen så vi blev inte där allt för länge : p  Men de var kul att träffa alla människor  : )  
 
Slutet på kvällen kunde dock blivit bättre men jag är nöjd ändå : )  Plus att Subway mackor är helt otroligt gott : D

Idag är de en speciell dag känner jag.. för jag åkte hem rätt tidigt och städade. Var liksom tvungen att riva ut alla kläderna i garderoben för att försöka få in de nya kläderna som införskaffades i Ullared och nu är de nästan fixat, tar nog de sista imorn lr en annan dag ..

Och de är även 6 dagar till Saras födelsedag, om man inte räknar med idag.. och våran mjölk vi köpte går ut den
7:e  , sammanträffande som fan ! 

Jag har kommit på att jag vill ha en anka också : D Dock inte en vit anka utan en gul, liksom en levande badanka vill jag ha ..   : D Jag tror de är den lilla touchen som fattas i mitt liv innan de är komplett !




I cry behinde my smile and it hurts me inside. .   
       . Norther - No way back .

RSS 2.0