JULKLAPPAR!!

Igår åkte jag och mamma till stan för att shoppa julklappar. Så roligt! Jag hade klurat lite lätt på vad alla skulle ha och jag hittade verkligen asbra saker. Annars brukar de ju va sådär att man inte hittar någonting. Men inte igår.. De var många kassar som följde med mig hem. Så kul!

Var även in på jobbet, eller fd jobbet. Blev helt till mig. Känna dofterna, se alla fina saker och få träffa fina A-L!! Jag insåg hur mycket jag saknar butiken och folket där! Gick i butiken nästan en timme och plockade lite i hyllorna osv. Kändes lite jobbigt att krama hejdå.. Men ska försöka hälsa på där snart igen

Nu har jag brådis ser jag,
Puss på er..

1a Advent

Åh äntligen är de 1a advent. Älskade jultider!! Pyntade som sjutton igår kväll så de är så fint och mysigt här hemma nu. Jag triivs!! Startade dagen med att griljera en skinka. De blev skinkmacka, pepparkaka och kaffe till frukost. Och självklart tändes första ljuset.

Även hunnit plugga lite under helgen, eller rätt mycke.. men fortfarande efter. Går så jäkla fort nu bara för att vi ska jobba in de två veckorna som försvinner vid jullovet. Men men..

Nu har jag tagit adventsfika. Skinkmacka, pepparkakor, lussebullar, clementin och julmust :)

Nej, Beck!!

Twilight !!

Idag kom den dagen jag längtat efter länge nu. Dagen då vi skulle gå och se twilight på bio. Så underbart jävla bra!! Jag är såld ännu en gång! Men vill tammefan se del två typ NU! Men får väl vänta..

Ove-invigning

Som vanligt har jag fullt upp och har knappt varit hemma de senaste dagarna. ÖF-möte, hets plugg och såna saker har tagit min tid. Fått tillbaka min extern tenta nu iaf, 41/50 rätt och ett B !!!!!! JAG ÄR GLAD!!!  Sen har jag även klarat de engelska litteratur quizet med ett helt okej resultat.. Skööönt!

Igår var de en speciell dag. Dagen då min ove blev invigd och eden är nu svuren till gavlecon. Vi fick svepa en öl, springa ett antal meter, köra norsk-fylla (15 varv runt bandyklubba) sen tillbaka. Jag stog och tänkte när de andra körde " meeen hallå, varför ramlar dom.. dedär är väl inte så svårt!" Vippss, så låg jag där själv och såg hur hela världen snurrade. Haha. Sjukt kul! Sen skulle de hällas en öl i backfickan men två personer (nu mer hatade) tyckte att jag var värd 2 1/2 öl i backfickan plus lite öl på ryggen också så att de var en mycket blöt Alexandra som fick knyta ner oven runt midjan (så man har den när man är en i gänget) och sitta på ovesittningen i denna blöta ove. Så kallt! Men SÅÅÅ kul!!

Idag har de bara varit en massa plugg, så jag har ingenting att tillägga !
Ska kika på bonde söker fru nu..

Puss!

Helg med mina kära

Helgen har varit helt underbar!!

I Fredags kom Tobbes mamma, hennes sambo, Malin och Mattias ner från Östersund lite i smyg sådär. Vi var ett gäng med "släktingar" som åkte ut till gamlingen Tobbe (som fyllde 30 år) och kidnappade honom. Han stog och gjorde potatisgratäng men fick ställa den i kylen, byta om och komma till lokalen vi hyrt. De blev middag och fest hela natten lång. Jag trivs så bra med alla härliga människor som var där. Vänner + "släktingar". De var så galet roligt!

Igår var vi och städade i lokalen och körde hem alla grejor igen. Sen blev de lunch hos Elin och Tobbe innan de blev hemfärd och lite plugg. Sen på kvällen var de middag hos mamma och pappa med Elin, Tobbe, Lena, Lennart, Malin och Mattias. Så mys! :)

Idag är det också fullt upp.. ska plugga lite och sen dra igång bullbak. Lussebullar till mig, mamma&pappa och farmor skall knådas ihop. Smaskens!! Sen ska jag även försöka hinna med en promenad och även städa. Hmm ...

Nåväl.. Ha en bra dag alla!

Oj..

Jag skulle ta de skapligt lugnt igår men ack va de inte blev så. Jag och Malin drog till med en redig fest. Vi hade helt galet kul!! Fullt ös. Haha. Kvällens bästa är nog Malins sms. Ska be henne skicka den bilden till mig tror jag :)

Dagen i skolan blev dock tuff. Lite lätt snurrigt i huvudet. Och blev bakis konstigt nog. Så nu blir de till att festa lite lugnare ett tag känner jag.

Men jag är trött så orkar inte skriva mer..
Godnatt!

Redan Onsdag?

Oj va tiden går fort. Måndagen och Tisdagen bara flög iväg. Har varit i skolan, varit på föreläsning med unga aktiesparare, besökt pubkväll på NV, möte och plugg i allmänhet. Därav inget bloggande de senaste dagarna.

Idag är jag "ledig". Ingen föreläsning är väl ett bättre ord eftersom det innebär att jag måste plugga ännu mer. Ska strax plocka fram Kottler och fortsätta markera alla sidor jag tror är viktiga. Har endast 350 sidor till att gå igenom. Sen blir de ekonomisk styrning, gymmet, handla och göra mig iorning för ikväll ska jag och Malin sätta oss på tåget och besöka club NV. Kan ju bli hur kul som helst!! Och förfesten består av quiz vilket är riktigt trevligt.

Nej, kanske ska ta tag i plugget då .. ?

En trött Söndag

De blev en sen kväll igår vilket resulterade i att jag är trött idag. Kvällen var helt klart trevlig :)

Idag har jag städat lite här hemma. Gick sådär. En redig träningsvärk och en strejkande dammsugare. Men lite mer städat är de här hemma i alla fall. Tanken var att jag skulle gymma också men eftersom min kropp känns typ misshandlad på grund av träningsvärken så skippade jag de. Jag får försjutton knappt på mig jackan.

Nu har jag Söndags-mys. Tända ljus, julmust, filt och snart även Beck. Gillart!

Självklart har vi firat världens bästa pappa idag också <3

Lördag som den ska va

Sitter nu i soffan och smuttar på lite drosty hoff. Smaskens! Har använt mina frisör kunskaper och fixat fram en lite lagom elegant frisyr som passar kvällens tema cocktail, huvudbonad. Har satt en stor blomma i håret som agerar huvudbonad. Känner mig redo för galejj!

Nu kommer snart Mörner och Freddi. Som vanligt är Mörner seg, killar alltså!!
Nu får alla se till att ha en toppen kväll!

Jag säger de igen..

En låt värd att lyssna på.. den sitter just nu på min hjärna :)

http://www.porrkestern.com/Musiken_files/04%20Gavlecon.mp3

Inga undanflykter

Om en timme ska jag vara på gymmet. Så är det bara! Även om jag känner mig galet otaggad. Men de kommer kännas galet bra efter så atte, värt att plåga sig dit..

Sen blir de lite plugg och kanske städa också om jag hinner innan Freddi kommer hit. Vi ska äta, fixa oss och dricka vin innan de är dags att gå till Maddes kalas. Eftermiddagen kommer bli toppen tror jag :)

Nu, frukost!

Godmorgon Fredag

Hur kan jag fortfarande vara trött? Jag har sovit i 10 timmar inatt men de var inte tillräckligt tydligen. Tror denna vecka varit lite väl intensiv faktiskt. Men jag tvingade mig upp vid nio ändå idag för jag måste plugga. Plus att jag ska hinna till gymmet. Galet skönt att inte åka till skolan idag!

Tror jag ska testa att göra LCHF-chokladbollar idag också som jag kan smaska i helgen.. Mums!

Nej nu åker boken fram..

Trött Torsdag

Vilken dag. Jag har inte fått mycket plugg gjort men oj vad jag skrattat. Åkte in till skolan med inställningen att sitta själv i biblioteket i ett antal timmar (Sandra ringde imorse och sa att hon är sjuk). Men på bussen mötte jag två glada tjejor från klassen som också skulle plugga i skolan så vi mötte upp en fjärde klasskompis och intog ett grupprum. Vi pratade mest skit den första tiden där. Sen gjorde vi några försök till att läsa men så kom Tommy och de blev lite skit snack igen. Sedan gjordes ännu ett försök till plugg men de slutade endast med att vi satt och skrattade och tårarna rann. Spännande att de skriver om läderpåsar och förklarar den i ett helt stycke i en bok som handlar om ekonomiskstyrning. Jaja, vi hade ju kul i alla fall :)

Sen var de föreläsning men den sög!! Gick med de andra pendlarna ner på stan och shoppade lite, en pärm och en skål rättare sagt. Sen var de tåget hem. Även tågresan fylldes av skratt.

Nu har jag haft en hemma kväll. Suttit och läst om budgetering som sysselsättning och sen haft en härligt samtal med syster. Nu ska jag äta nått sen sova.


Dagens slutsats.. Jag är övertrött!

Varför träna .. ?

När man den närmaste tiden ska släpa runt på kottlers bok. Den kommer ta kol på mig. Den är även tung för psyket att släpa på. 980 sidor engelsk tekt och hälften ska vara läst innan den 23:e. Lätt som en plätt kanske ni tänker.. ? Nej du.. eftersom de alltid är något att läsa i den andra kursen också plus övningar att göra där så räcker liksom inte tiden till. Panik? JA! Därav är denna bok extremt bra för träning, både psykiskt och fysiskt. Funderar på att göra några utfall med boken i mina händer ... ?

Trött och fryssen

Jag är verkligen piss-trött idag. Tror nästan jag lär försöka avstyra kvällens möte och "jobba" lite hemifrån istället. Vore så sjukt skönt att åka hem direkt efter eftermiddagens föreläsning. Får bli till att fylla termosen med kaffe för att klara denna dag!

Jag fryser som sjutton också. Ogillar! Jag vill krypa ner under en filt istället för att gå ut och frysa ännu mer. Men men..

Gnäll-fia..

Och mer då..

Jo igår var de lång dag i skolan. Först föreläsning, sen lite plugg i skolan tills möte nr1 började och sen var de ännu mera häng tills möte nr2 drog igång. Så jag lämnade nog skolan närmare åtta på kvällen. Fullt upp men jag gillar dessa möten, vi har kul!

Idag var jag en sväng till Valbo och skulle leta klänning till en sittning plus att jag skulle ha en huvudbonad till lördagens fest. Jag hittade inget av de. Dock hittade jag en ljuslykta, ett fint fat och en liten ängel. Bra Alex, precis vad du skulle ha!! ... Eller?

Sen åkte jag till NV igen för möte. Intervju med valberedningen. Jag hoppas jag får en plats i styrelsen. Och den posten dom gav som förslag skulle kännas så jävla kul. Utmaning x 1000 vilket jag gillar! Efter mötet hade jag svårt att slita mig från NV, de var så härligt folk där och stämningen är alltid sådär grym. Men jag åkte till slut hem och skrev ut massa papper inför de nya kurserna. Sen har jag även hunnit anmäla mig till montervärd på kontaktia. Kan va lärorikt om allt går som jag vill. Även massa fester de kommande veckorna, gillart!! Med tanke på detta kanske ni förstår hur min kalender ser ut.. ? Haha. Klottrig !!

Nej nu är de berg flyttar in..
Puss

SKOOOR!

Tog en super fin bild på mina nya skor men får inte in den på datorn så ni får nöja er med en lånad bild..



Dom är typ hur snygga som helst !!

Duktiga jag

Nu har jag varit på gymmet i lite mer än en timme.. Även hunnit duscha och fixat mig så nu blir de en redig frukost :)

Lång dag

Shit va jag är helt jävla slut nu. De blev en lång Måndag!!

Förmiddagen var dock inte så ansträngande, den var mest slö och bra. Men sen var shopping i rävhallen, införskaffat mig snyggaste skorna och tröjan faktiskt. Åh vad ni kommer bli avundsjuka. Haha. Kommer bild en annan dag! Sen har jag även införskaffat mig böcker till den nya kursen som drog igång idag, ekonomisk styrning. Flummig lärare, galet tempo i kursen och allmänt förvirrande. Eftermiddags föreläsningar är inte min grej, jag blir sjukt trött på dom, så de är inte bra att vi har de typ 4 dagar i veckan framöver.. Blä!

Efter föreläsningen gick jag och Tommy ner på stan och besökte systembolaget bland annat. Nu har jag en ny vinbok och är redo för kommande fester! Sen gick vi till "palatset" för näringslivsmöte. När vi kom innanför dörren luktade de glögg, massa tända ljus och blev emot tagna av härliga vänner. Super härlig stämning hela mötet och lussebullarna var stort plus i kanten!

Nu är jag hemma, helt slut!! Lär skriva ut papper inför kommande föreläsningar och packa skolväskan innan jag får sova. Imorgon drar marknadsföring igång också. Bara boken får mig att må dåligt, tänk er en fet telefonbok, men kurslitteratur, på engelska!! Men de SKA gå..

Nej godnatt!


Blä

Jag är trött och hatar att de är mörkt när jag går upp !!

Vilken klänning?

Jag ska på en fin-sittning i slutet av November och kan verkligen inte bestämma vilken klänning jag ska ha.. Hjälp mig tack!


En helt ledig Söndag

Fysjutton va skönt det är med en HELT ledig Söndag. Vaknade imorse och kände "Jaaha, vad ska jag hitta på idag?". Kändes rent utsagt konstigt att inte ha något måste.

Låg i soffan och drog mig rätt länge innan jag åkte ut till mamma och pappa. Gick över till Danne med min dator och busade lite med Frasse-bus. Han var ute och sprang bland löven. Sen fikade jag och mamma lite innan vi tog en lång promenad. Så mysig väg vi gick. Älskar att gå på mysiga skogsvägar bland massa höstlöv.

När jag kom hem gjorde jag lite nytta och strök massa skjortor och klänningar och hängde upp i min nya garderob. Så härligt att få upp de där!

Nu är de tv-kväll. Sippar på en kopp kaffe och knaprar några pepparkakor. Söndag, Söndag.. jag gillar Söndag! :)


Tenta-friande

Igår firades tentan. Det blev mycket lyckat även om de inte blev som planerat. Jag, Adam och Tommy var till church street och smaskade god mat och drack god drink. Hade en riktigt trevlig middag med grabbarna. Jag säger de ännu en gång, så sjukt glad över hajen-gruppen, den förgyller skoltiden!

Sen gick vi vidare hem till Mille och de blev lite snacka skit, dricka god dryck och sådär innan vi tog oss ner på stan igen. Besökte både olearys och all star. Fick riktiga flash-backs på all star eftersom de är gamla nivå liksom, där hela gänget alltid hängde när vi var 18 år. Minnen! Jag hade en grymt bra kväll och mycket tack vare folket. Jag är nöjd!

Ikväll ska jag träffa mina bästa! Jag, Elin, Freddi, Tobbe och Mörner ska göra hemgjord pizza, dricka vin och basta. Kommer ju bli hur mysigt som helst :)

Idag är jag på bra humör,
de är nog allt folk som gört!

Smask

Sitter här med min lchf chokladmousse, smaskens! Den blev riktigt god! Känns som att jag är värd den efter denna skol-vecka, och den är ju trots allt nyttig..

Imorgon verkar de bli galej och jag är sjukt taggad. Hajjarna ska ut och göra Gävle osäkert. Mohaha..

Men åter till kvällen, snart börjar gladiator på tv och den ska få förgylla min kväll. Den filmen är asbra!

Ha en mysig kväll!

JAAA!!!

Nu är jag klar med ledarskapskursen! Eller slutbetyget är inte satt men eftersom jag fått godkänt på allt så vet jag ju att kursen är klar. Galet skönt!! Tycker synd om dom som inte får uppleva den lycka och lättnad man känner när ledarskapskursen är klar!! Och nu är de 3 dagar totalt ledig, inget att läsa, inget att lära sig. Åh vad jag ska njuta och samla kraft till de nya kurserna!

Tror jag ska fira lite ikväll. Lite vin och kanske en lchf chokladmousse. Skickat ett litet sms till Fredrica om hon är sugen på de också men tror hon jobbar så jag får kanske fira lite för mig själv. Jag saknar Fredrica vill jag tillägga!!

Nej nu ska jag återgå till film och soffhäng..

Pjuh

Tentan är gjort och den tog typ all min kraft. Nu när all stress och tenta-ångest liksom släppt så blev jag sjukt trött, nacken gör piss-ont, huvudvärk och noll ork!! Men.. nu är den gjord!! Och jag svarade på alla uppgifter i alla fall, dock vet jag att en är fel men den är bara på 2p så de är nog lugnt, tycker att jag borde bli godkänd. Jag HOPPAS jag blir de!!

Har varit hos mamma och pappa nu efter tentan och träffat minsta kusinen och moster. Typ aslänge sen jag träffade dom sist så de var roligt :)

Nu blir de vetekudde på nacken, film och kaffe för att eventuellt orka mig ut på en promenad sen..

Tralala

Ja ni, idag är de dags. Tenta. Som tur är har jag sovit helt okej inatt ändå så jag känner mig skapligt utvilad. Och nu har jag precis tryckt i mig en redig frukost framför nyhetsmorgon och tända ljus så att jag ska få massa energi. De ska bli så skönt när jag är klar! (säger jag nu, jag kommer förmodligen ha mega ångest!!)

Nu ska jag packa väskan och bege mig mot en sal fylld av extern redovisnings tentor..

Jag är rädd!

Eh..

Jag är nervös! Hur fan ska jag lyckas sova inatt? De känns lite lätt omöjligt! Ska skutta ner i sängen nu och läsa twilight tills jag kan somna, kanske hela natten ..  ?

Godnatt!

Min kväll

Kvällen består av true blood, myskläder och kvällsfika. Nyttigt kvällsfika.

Jag har huvudvärk också, nacken är inte så snäll just nu. Så passande till tentan! De får bli lite heat lotion sen tror jag!

Hoppas ni har en mysig kväll också!

Hej nervositet!

Ojoj, nu börjar jag bli riktigt nervös inför imorgon! Min första sals-tenta. Jag har pluggat färdigt nu känner jag. Jag kan nog inte lära mig så mycket mer för då blir det bara kaos i skallen. Jag ska satsa på att vila och bli pigg tills imorgon istället. Ska bli grymt skönt imorgon när den är över..

Nu kommer mamma hör jag, hon har köpt miniräknare åt mig.
På återseende !!

Slutspurt

Idag är det sista dagen att plugga inför tentan. Slutspurten. Jag har en hel hög med papper som jag ska jobba mig igenom idag och jag hoppas de räcker för att klara tentan imorgon. Jag börjar bli nervös alltså.

Ska hinna träna idag också men just nu känner jag mig så stressad så de kanske blir en promenad bara. Lär även åka till mamma och pappa för att leta en simpel miniräknare att ha med till tentan.

Nu lär jag fixa kaffe så att jag vaknar till lite, sen drar pluggandet igång..

En Måndag

En Måndag som har bestått av plugg plugg och ännu mera plugg typ. Först blev de skolan och skriva en opposition på ett tråkigt arbete och sen hem för tenta-plugg. Jag vill bara göra tentan nu så de är gjort faktiskt!!

Har även hunnit med en promenad idag, nu jävlar ska jag komma igång. Imorgon blir de långpromenad eller gymmet.

Men först sova!
Godnatt

RSS 2.0