Typiskt ?!



Kan ni gissa vilka 2 dagar som är mina lediga eller?! (kolla bilderna.. )

Glad överaskning

Idag på jobbet fick jag en glad överaskning.. Vi fick en en BRUKA godis skål i rosa. Och inte vilken rosa som helst utan lite sådär ljus gammelrosa. Den är sååå fin. De är olagligt att inte köpa den så ska köpa en imorgon. hihi..

Nu ska jag hosta vidare och försöka svalka mig med saft.. Mmm...

Föörkyld, ta skydd!

Idag har jag haft en helt kalasbra dag på jobbet trots lite feber och en rackarns förkylning. Jag har gått med min hosta och snoriga näsa och räknat. Mina kära medarbetare ville dock ta avstånd från mig.. Hihi. Men de var så mysigt att jobba alla en dag, de är inte ofta de blir så. Jag gillade läget och tack vare dom så kände jag mig bättre : )

Nu ska jag sitta i min bastu-lägenhet och försöka bli bättre tills imorgon.. De är verkligen stek-hett här, och hosta+feber gör mig inte svalare. Ska se film ikväll också, vet inte om de blir 3ans eller 4ans film. Hmm ? Sen ska jag även kolla på tapeter och möbler till hallen. Nu jäklar ska lägenheten fixas mera. Jag vill ha de mysiiigt !! På onsdag blir de IKEA med mamma så då blir de nog shopping där. Weii !!


Idag blev jag förföljd av en polisbil, igen.. Vad vill dom mig ?!

Hö körning.

På min enda lediga dag har jag nu jobbat och slitit som ett djur. Jag och Johannes har hjälpt syster att köra in hö. Men de är nå viss sommarkänsla att sitta på kärran och lassa alla balar i solskenet. Värre är de när allt ska upp på en sjukt varm höskulle. Men nu är allt inne och kroppen har verkligen fått jobba. Varje bal väger ca 20kilo och vi har kört in strax över 900balar. Jippi!! Känns så skönt i kroppen när man jobbat riktigt hårt ändå!! Bara inte förkylningen blir värre och alla sticksår börjar klia..

Nu på kvällen gratulerar vi Johannes här i Tierp. Han fyller ju år imorgon men jag gav mina paket idag också. Hihi. Men så jääkla irriterande att jag inte han hämta ut paketet med hörlurarna eftersom jag tog de dyrare endast för att dom skulle hinna komma innan hans födelsedag och de andra var beställningsvara. Så lägger dendär jääävla posten paketet på stället som stänger 18 och är stängt hela helgen, istället för stället som har öppet till 21 ALLA dagar. ÅHH!! Jag var flyförbannad !!

Men nu blir de tvn, vi ska äta tårta och se på göta kanal. Sen slocknar vi nog efter denna dag. Och imorgon väntar de riktiga jobbet igen.

Min värld snurrar och guppar sen hökärran...

Michael Jackson död ?!

Är de bara jag som är chockad?! Han var ju verkligen världsstjärna som jag hört nästan hela mitt liv. Jag tycker de är galet tråkigt för visst har han varit lite konstig (enligt allt som står i tidningarna iaf) men han är ju galet bra. Ingen kommer ju någonsin bli som han. Tråkigt !!

Men jag får väl äta upp min äggmacka och åka till jobbet.  Halsen är fortfarande sådär, vaknade inatt av att jag hade knivar i halsen ungefär, men nu är de bättre igen. Går verkligen upp och ner..

Pysselmys

Det var riktigt skönt att ha öppning idag och komma hem i skaplig tid. Och eftersom jag idag kännt mig lite krasslig med torrhosta som leder till ont i halsen och ont i öron och huvud. Blää. Imorgon ska jag vakna frisk och kry, hoppas jag!!

I alla fall, när jag kom hem och hade ätit letade jag fram en balja (ungefär den enda saken vi behöll när vi städade ur allt från lägenheten, innan vi flyttade in), fyllde den med varmt vatten och tog mig ett fotbad. Åh vad skönt de var!! Gjorde samtidigt en behandling av naglar och nagelband på händerna, och sedan fötterna när de plaskat färdigt. Så nu är dom fina och nymålade i ljusrosa. Hihi. : )

Och ikväll ska jag få fika. Weii !! Smaska bulle och kaka. I like <3 Kanske blir en glass imorgon också? En magnum vit jordgubb. Har ni inte smakat den så GÖRT! Jag höll på att dreggla ihjäl mig. Fysjutton vad god!! hihi.



Aja, må gott i solskenet!

Kärlek till skor <3

Köpte skorna som jag dagdrömt om de senaste dagarna idag. Dom är helt underbara!! <3



Skulle väl igentligen satsat på ett par snygga skor att jobba i men nej, jag gillar dom här!!

Bilder.

Midsommarafton och midsommardagen...




Midsommar

Min midsommarafton var underbar. Eller, jag vet inte om jobbandet var sådär speciellt men när jag slutade jobba så slutade regnet. Ute på holmen var de massa mysigt och partytält som var varmt, stort och bra. Vi åt, pratade och bara va. Min nya "släkt" och jag. Båtresan hem på natten var hur fin som helst, ville bara åka där i flera timmar för de var så fint. Hihi.

Förmiddagen spenderades nere vid stugan. Farmor har fixat fika och sånt, jag och mamma har stekt lite och pappa och dom har snickrat tak. De blir sååå fint.

Nu blir de visst lövsta ändå också. haha. men de blir lungt i alla fall. Och eftersom vi har skjuss så blir de inte sååå sent. Bara att bita ihop imorgon annars. Jag vill träffa alla gamla goa människor !! Så nu lär jag fixa innan de bär av till Madde! : )

Hihi

Nu har jag komplett smink från The body shop !! : ) Kunde inte låta bli att köpa de sista idag... weii. Köpte även en ny bh, knästrumpor, en lång långärms tröja och en lång kortärms tröja. Plus 2 presenter till karln som fyller år nästa söndag.

Imorgon blir de kort dag på jobbet då vi stänger redan klockan 14. Då blir de full fart mot Tierp - Snatra - Holmen. Vi ska nämligen ut till Fagerborgs stuga som ligger på en liten holme. Så jag hoppas verkligen de är fint väder imorgon då de är mysigare ute då och att jag inte gillar att åka båt om de är dåligt väder. Och jag ska ha min rosa klänning, så förmodligen blir de regn : /

Aja, nu ska jag kika på tv och sen blir de sängen där älsklingen redan ligger och snarkar. Stackarn jobbade till 3 inatt och började 7 imorse igen..

Jag är på G

Vaknade och kände mig så laddad idag.. Så nu ska jag börja jobba tidigare och jag är så på G för en midsommar rush! : )

Även testat mitt nya smink idag, Love it! Men alltid svårt med nytt ibörjan. Nu är jag dock mer än sugen att köpa mer idag. hihi. De är ju lööööön + semesterersättning idag. Men jag har ju ingen direkt semester så Plus i kanten !! hihi



The body shop <3

Råkade tappa min rouge i golvet imorse, eller rättare sagt på handfatet, ner på byrån, ner på golvet. Så den blev lite smulig. Jag tog därför tag i något jag planerat länge. Mer nytt smink från The body shop. Så på dagens rast gick jag över där och fick hjälp av en härlig tjej. Hade en kupong tag 3 betala för 2. Woohoo! Köpte en ny rouge, en highlighter, 4 nyanser ögonskugga, läppbalsam, pensel till läppbalsam och en rougeborste. Åh de känns så kul och skönt med nytt smink. The body shops smink är helt underbart så nu ska hela sminkväskan bytas ut till deras. Kanske blir ett puder och lipgloss imorgon när lönen kommit. Hihi (A)  Men jag menar, mår huden bra av de och jag känner mig fräsch så är de väl värt?!  Fick även med en fotkräm PLUS massa poäng på mitt klubbkort. I Like!



Snart är de sex and the city.. blir nog green tea orient till, smask.

Nyfärgat hår & fynd smycken

Började dagen med en storstädning. Tvättat en massa, dammat, diskat, dammsugit och torkat golven. Så nu luktar de gott och är fint här : )

Gick ner på stan för att köpa olja till naglarna och hittade då en massa fynd smycken.. 70% på alla Kicks smycken. I Like. Köpte ett armband, halsband, armband och ett diadem som kostade mindre än vad halsbandet skulle kostat igentligen. Hihi.

Gick hem och la i färg i utväxten och sen tonade längderna. Finte! Äntligen är utväxten borta och glansen tillbaka. Fixade även till naglarna med lite olja och krämer och sånt. Skönt att bara pyssla om sig lite ibland. Ikväll är jag riktigt sugen på att ge mig en bulle som belöning. Har inte ätit något sött alls på 1 vecka och 1 dag. Men jag är rädd att de är för tidigt ?! vill verkligen inte behöva börja om med allt.. men vad kan en liten bulle göra för skada? Hihi..

Nu blir de tv-tittande och grubblande över bullen..

Lätt som en plätt

Köpte en ny bok på jobbet idag. Den är helt underbar!! Lätt som en plätt heter den. De är 45 lätt gjorda deserter. Och ni ska se vilka härliga bilder de är. Och varje recept är riktigt kort trots att de är smarriga och fina rätter. Åh jag blev helt kär i den direkt! Och jag som inte ska äta sötsaker på ett tag till. Hmm, men om 1 eller 2 veckor är de nog lungt att ta något sånt på helgen. Hihi.  Köpte även helt fantastiska muffins formar. Nu vill jag bara baka!!



Har spenderat kvällen med att pilla ur håret.. Och de känns riktigt skönt trots att jag är kort och tunnhårig nu. Men vafan, de är skönt som fan!! Och de tog inte allt för lång tid. Värst var att få ut mina små tovor i hårbotten.

Helgen

Det blev ändrade planer igår. Madde missade tåget så de ställdes in. Men ungefär lika snabbt kom nya planer. Jag och syster hade ju vin och var taggade så vi drack vin med grabbarna och sen åkte vi till Håkan. Hade riktigt kul och roligast var att gå ner med Håkan till macken och hämta en banan åt mig, haha : )

Idag klippte och färgade mamma innan de bar iväg mot Uppsala igen. Jobbade och dagen gick så himla fort. Nu är de film med Johannes. Mysigt !!

Regn och rusk

På något vis är de lite mysigt med regn ibland. De är liksom tillåtet att sitta inne framför tvn och bara vara slö. Fast samtidigt så hade jag mycket hellre haft sol idag istället för detta ruskväder!

Varit ner till stugan en sväng idag.. Lämnade lite mat till "grabbarna" som höll på att bygga innertaket idag. De kommer bli så himla fint och mysigt där. Jag kommer vilja åka dit varje mysig vår/sommar/höst kväll och bara må bra. Men först lär den bli klar..

Nu ska jag ta mig en kopp te, liptons gröna orient te. Smask! Och slå mig ner framför tvn och kolla på rasmus på luffen. Hihi. Sen kommer syrran hit och vi ska klippa och färga hennes hår. Vi ska sedan köpa massa sallad och sånt nyttigt och gott och åka till Madde där de blir vin, sallad och mys. Jag ser fram emot de : ) Nej nu lär jag ringa syster och påminna henne om att hon lär åka hem och ta emot några besökare. Tänk att lilla syster måste ha koll. hihi.

Lina min Fina.

Idag tar finaste Lina studenten! WeiI! Vi har varit och tagit emot henne när hon spranng ut och hängt en Minttu runt halsen. Hihi. Hon var så fin och jag började nästan gråta !

Nu sitter jag hemma och ska färga håret lite lätt, fusk tona typ, inför kvällens firande. Undra hur vi ska fira ? : ) Kliar som fan i min mun nu också. Jag var så galet sugen på ett äpple och har varit de väldigt länge. så när mamma handlade äpplen idag var jag tvungen att smaka ett för jag tänkte " jag får ju inte alergiskreaktion av alla, så varför skulle just detta ge de?". Dumt tänkt, de kliar!! Men fy helvete vad gott äpplet var .. Hihi..


Är hon inte årets snyggaste student? hihi

Jäsp.

Nu ligger jag hemma i mitt flickrum (som jag förövrigt älskar) och ska sova. Men tänke skriva någon rad här först  : )  Har haft fullt upp hela dagen idag så är riktigt trött nu. Och direkt när jag slutat på jobbet så var de bara full fart hem för att hämta all packning, parkera bilen och sen gå som en packåsna till stationen för att ta tåget till Tierp. Tror jag aldrig haft så mycke packning. Eller?

Katten satt iallafall tyst på tåget för första gången, tur de eftersom de var helt fullt tåg. Men tror hon blev lite paralyserad när ett x2000 åkte förbi när vi stog på perrongen. Hihi.

Nej, ursch vilket ovärt inlägg. Jag ska nog sova istället.
Godnatt!

Mardrömmar

Inatt vaknade jag till av en skräck. Jag trodde jag hade gett upp mitt kämpande och tryckt i mig massa godis och bullar. Men, som tur va så var de bara en mardröm!!

Blev en ganska tuff dag på jobbet som ändå kändes som ingenting, fören jag slutade och kände att de tagit all kraft. Men jag åkte hem och virrade runt i 20 minuter för att hitta parkering. Jag blir vansinnig när jag måste leta parkering!! Lagade sedan en smaskig måltid som jag nu tryckt i mig. De är riktigt god mat trots att den är nyttig : )  Fast visst skulle de sitta fint med en bulle nu. Hihi. Nej men de börjar faktiskt kännas bättre, inga skakningar eller svimningsanfall på hela dagen.

Och juste, inte en enda slinga ramlade ur mitt hår. Emeli ska hjälpa mig har hon sagt. Hon är för bra : ) 


Jag gillar läget..

Vad fan gör jag!?!

Jag har ångest! Jag har smällt i en inpackning i håret, även i botten, som ska sitta hela kvällen nu. Den kommer förstöra mina löshårsfästen!! Jag kanske har långt fint hår imorgon eller så har jag stripigt slitet hår. AHHH!! Eller kanske en blandning av båda?! Åh herre gud!!!


Långt, lockigt, underbart...

Dag nr 2 på min avgiftning har gått bättre. Förutom morgonen då jag höll på att svimma 2 gånger och mådde piss. Men käkat en massa nötter och frukt istället. Jag ska inte ge upp!!

Nu blir de laga mat så jag inte tänker på de hemska som håller på att hända i mitt hår. Åh, jag kommer börja gråta snart!!

Vilken kamp!!

Ojoj.. dehär med sockerberoende är inte kul!! Jag insåg idag hur illa de är för mig. Värre än jag trott. Mycket värre. Min kära chef märkte direkt att något var fel när jag kom till jobbet. Redan då!! Och på lunchen fick jag trycka i mig frukt och nötter och bara tänka på annat. Men värst av allt. De sista 2 timmarna på jobbet skakade jag. Precis sådär som gamlingar skakade, så skakade jag. Mina fingrar kunde knappt slå in paket. Gaah! Min kropp skrämmer mig själv!!

Men jag ger inte upp.. Detta fick mig nästan mer motiverad. Dehär måste bort, NU!!  Så jag åt en bra måltid som bestog av kyckling, avocado, sallad, tomar och gurka.De var riktigt smaskigt : ) Nu är jag sugen på en stor kanelbulle men de får nog bli sängen istället. Plus ignorera min brors alla frästande kommentarer : p



Hejja Alexandra!!

Solig dag i Uppsala

Hade en ganska kort dag på jobbet och slutade redan klockan 16. När jag kom hem drog jag på mig mina nya jeans och jag, Johannes och Per gick till Åkanten och tog en cider/öl. De skulle sedan promt gå vidare till ett annat ställe för en till öl vilket kändes väldigt onödigt. Men jaja, jag fick gå med. Hihi.



Nu sitter jag i soffan och jäser efter att ha varit till Luthagens kök & Bar och klämt en smaskig pizza ute i de fina vädret. Den pizzan blev ett fint avslut på mitt onyttiga liv. Imorgon blir de ändrig på de hela!! Jag är alltid trött nu för tiden och jag tror de är för mitt sockerberoende. Så nu ska jag äta efter GI-metoden och bli av med skiten. Jag måste bli pigg!! Handlade hem en massa gott nyttigt på lunchen idag. Kommer bli mycker bönor, kyckling, sallad och lax. Hihi. Idag känns hela tanken väldigt god och rolig, men imorgon eller på Tisdag kommer jag  nog inte vara lika positiv. Ingen godis på lunchrasterna blir tufft !!


Nationaldagen.

Igår var de Sveriges nationaldag. Jag märkte det mest genom att jag fick sälja en hel del svenska flaggor. Hihi. Men vi firade på jobbet också, jag blev bjuden på en punschrulle i blå/gul. Smaskens!!



Glömt att berätta en sak också.. Fick en skiva av Johannes i Fredags när han kom hem. Dead by april. Inte hunnit lyssna allt för mycket på den än men den verkar kalas!! : )  Tack!!!

Jag förstår inte hur man ska rösta idag?

Mysmiddag med MyLove

Kvällen har bjudit på en mysig taco-middag med min käre. Lagade mat tillsammans och sen blev de att smaska i sig massa mat. Var riktigt gott : )



Sen har jag sysselsatt mig med lite pyssel. Har gjort 3 armband plus satt ett extra lås på de jag köpte idag då jag redan tappat de en gång här hemma. Så nu är de säkert. Ska fortsätta göra fler armband sen någon dag. Dom blir finare om dom är många : )

Tröstshoppingen


Köpte dessa jeans idag.. Jag blev liksom helt kär. Blir snyggt som bara den i sommar när jag lyckats bli lite brun och sådär.. Hihi. Blev även ett armband.


Strömavbrott & Internetkrash

Igår när jag var inne på slutspurten av mitt bakande, dvs all gräddning så hände de som bara inte får hända. STRÖMAVBROTT! Jag trodde de var nästintill omöjligt att de blev strömavbrott mitt inne i stan, men icket. Allt slocknade! Trapphuset var kolsvart och någon stog och kände på vårat dörrhandtag. Gissa om jag var rädd ?!

Efter kanske en sisådär 30 min kom äntligen strömmen tillbaka och jag fick fort dra igång ugnen igen. Dock ville inte internet fungera längre. Så sen igår em har jag varit utan internet. Jag som har ett stort internet behov blev rätt galen när de inte hade kommit tillbaka imorse. Fick ringa kundtjänsten igen och var beredd på att dumförklaras ännu en gång men han jag pratade med idag var snäll. Fick info om att de kanske skulle få igång internet idag annars på Måndag.. MÅNDAG?! Jag greps av panik och gick ner på stan för att tröst shoppa. Blev dock en känslofull tur på stan då alla studenter åkte runt på sina flak och jag insåg att jag aldrig kommer få stå där igen. Plus att frisörernas flak kom och åkte förbi så precis, de som gick 1an när jag tog studenten. Åh vad jag vill stå där en gång till !!! Aja, när jag väl var hemma igen så hade de fixat vårat internet. Jag blev överlycklig !!!

Mina bullar, smaaask!!


Bagare för en dag..

Vaknade av att telefonen ringde imorse. Det var syster som kom med en glad överaskning. Hon skulle till en kompis utanför Uppsala och skulle komma förbi även mig. Jag blev pigg på en sekund när jag fick höra detta. Hon berättade även att mamma skulle in till Uppsala så hon också skulle komma till mig. Dubbel besök. Jag flög upp och började baka en rulltårta som de kunde få smaka på. Jag skulle ju baka bullar men dom skulle inte hinna bli klara så ja, rulltårta fick de bli. Mamma kom vid 11 och strax därefter kom även Elin och snutt Nova : )  Blev lite fika och prat innan de båda skulle vidare. Men sällskap fick jag och de var så mysigt att de kom förbi.. För jag har väl sagt att min syster och mamma är de bästa ? Hihi.

Drog mig sedan ner till Ica och handlade lite mjölk, ägg och såntdär nödvändigt som behövs när man ska baka. Och nu är en gigantisk bulldeg fixad och under jäsning nr1. Ska även baka kärleksmums sen, och kanske nå kakor. Sen kan jag frossa i fika. Hihi : )



Nej nu är min lunch snart kall.. hörs senare !!

JobbJobb

Idag är min sista jobb dag innan 2 dagars ledig. Och de känns riktigt kul att jobba idag. Massor att göra. I Like!! Hade tänkt att ta sovmorgon till 10.30 idag men vaknade redan vid nio och visste inte alls hur jag skulle fördriva tiden fram till klockan 13 då jag börjar jobba. Men fick ett sms att om jag saknade jobbet fick jag gärna komma tidigare. Vilket jag vill så ska åka strax : ) 

Igår kom de saker jag väntat på mycket länge också. En bulllåda i vitt trä och ett vinboxställ i vitt trä. Köpte båda på momangen!! Efter jobbet blev de Willys och stor handlade massa mat. När jag kom hem kom även Johannes hem. Vi lagade mat, åt klass och kollade på Äntligen hemma. Hihi : )

Imorgon ska jag baka bullar i stooora lass !!

2 år !!!

Idag har jag och mitt körkort 2-års dag. Nu kan jag busköra. Weiii !! Hihi.  : )  Jag ska nog fira med jobb och goooooodis !!

RSS 2.0