AJAJAJ !!

Jag tror jag har ont ÖVERALLT efter allt dansande nu.. massa små sträckningar och grejjer. Don´t like it ! Plus att mitt skalmanplåster inte hjälpte mitt sår på tån så mycket, de är nu lite mer köttigare sådär.

MEN, jag skall inte klaga.. Vi ska fan få dansa på stora scenen på Onsdag : D

image91

Dans = värme.

Förra året när vi skulle träna till cityfesten var de typ sommarens varmaste vecka och man ungefär smälte i danslokalen. I år, tidernas tråkigaste sommar, ger självklart solsken och värme när vi ska dansa. Dom enda dagarna jag faktiskt skulle uppskatta mulet och lite svalt. Nej Pang Bom fram med värmen så vi får stå där och smälta ! 

Förutom att jag råkade slå upp ett sår på min tå med klacken precis där jag har ett smycke på mina latinoskor (de smycket skaver redan endel) så gick de ju faktiskt rätt bra med allt. . Hoppas de går aningen bättre idag : )

Tackhej..

29/7

Jag ogillar när jag kommer på saker som jag inte vill ha i mina tankar.. För man kommer alltid på dom när de är som olägligast. .


Jag vill att du är här nu ..

Grattis Syster !

Idag fyller min kära syster hela 23 år, sjukt hur stor hon börjar bli : p  Igår skedde iaf all gratulation och de var väldigt trevligt. . Kristina var där med sin bebis och jag har nog aldrig sett någon så liten och söt plus att Sara var där med sin lilla Jack russel valp så de blev liksom söta små saker x2, jag visste inte vart jag skulle kolla ! På kvällen när de bara var ett litet gäng kvar så drogs de igång med kortspel som innebar alkohol.. Slutade väl värst för Mörner, när alla skulle sova gick han in till Malin och Anna och pratade ryska .. ok ?

Morgonen fick spenderas i soffan hos Elin och Tobbe, jag och Mörner kollade på barnkanalen i väntan på att våga köra bil. Jag konstaterade då att Mörner nog är den konstigaste människan jag känner, hah..

Nu är iaf mamms och papps hemma igen och jag kan nu ÄNTLIGEN få sova ut ordentligt i min egna säng vilket behövs för imorgon drar dansandet igång inför cityfesten : D Och imorgon kommer även älsklingen hem vilket jag är så enormt glad över, han behövs efter denna psykiskt påfrestande period.

           
Bebis 1                          Bebis 2 


Födelsedagsbarnet + presenten från Mörner


Jag vill ha en Jack russel, alla ogillar ju chihuahua. .

Frukt coctail & skruvartag

Jag har upptäckt en ny talang hos mig, skruva med skruvmejsel !! Spenderade eftermiddagen till att skruva fast fästen till klädkorgar och en stång man hänger kläder på. . Förutom att jag svor och var rätt galen och att mitt ena öga höll på att offras efter att skruvmejseln gjorde en volt mot mitt öga så gick de galant. Lr ja, skrivarna sticker visst ut på utsidan men vafan, bagatell  = ) 

Nu firar jag detta lyckade skruveri med fruktcoctail.. Jag är nyttig, tror jag själv iaf, bara att ignorera ordet sockerlag så låter de bra = ) 

Nu kommer Haack så ska vi "rädda barn" kolla på en film tills de blir ljust och vi kan sussa = )   + att jag lär prata med någon om min besvikelse så jag får lätta på irritationen. Då är Haack perfekt !


Jag saknar min Johannes ..  

Idag = dåligt humör

Jag är på så jävla dåligt humör idag, den här sommaren är verkligen den sämsta på evigheter för tillfället. .

Ensam och övergiven..

Jag känner mig för tillfället som ett litet "rädd för allt" barn. Älsklingen har åkt enda till piteå på "Pite dansar och ler" = (  Inte bara de att han inte är hemma, han är på en festival också !! Mammsen och pappsen saknas också, dom som ska ta hand om sin "lilla flicka". . Nej, dom lägger ansvaret på syster och broder. . 

Såå för att sysselsätta mig lekte jag med Sara idag och nu tänkte jag städa ur Elins garderob, lägga alla handdukar & lakan i den och lägga mina kläder i den garderoben. Lär ju fan ta tid  = ) + att jag kan känna mig väldigt duktig sedan och inte behöva skämmas när någon spenderar sin tid i mitt rum och jag öppnar garderobsdörren ( = total kaos )


image84

Stockholm + branddrama.

I Lördags tog jag, mor, syster och bror tåget till Stockholm. Vi letade först upp hotellet, vilket inte var så svårt eftersom de låg överst i ena pub huset. Sedan blev de skansen och titta på djuren och allt annat som finns där. Jag blev nästan som ett barn igen, sjukt kul var de och alla djuren var så söta. Med undantag för de osöta, typ ormar , spindlar och sånt odjurligt . Det tog dock på krafterna så vi deckade på hotellet ett tag innan vi åt en mysig middag på en resturang. Dagen därpå, dvs Söndag innehöll mitt favorit ord, S h o p p i n g !  Jag skulle kunnat handla hur mycket som helst men fick nöja mig med 2 tröjor, 2 linnen, 2 par pumps, 2 skärp och 1 klänning. . brutalt nöjt må ja då säga !

Efter att ha spenderat natten och denna dag i Uppsala hos karln tyckte jag att Haack behövde besökas så jag åkte dit och vi skulle se film. Precis när filmen startade så upptäckte vi dock massa rök utomhus så vi gick ut och kollade. Min stora upptäckt var att Haack eldade, lr .. deras panna eldade själv tydligen. Pannrummet lät som ett bra besöksmål, där var de dock massa rök så vi trode verkligen de brann nu.. Men eftersom ingen svarade när han ringde och huset är försäkrat så fortsatte vi kolla på filmen istället och då slutatde de komma massa rök : )


Bilder från helgen ..

           
     

Så får du svart snor ..

Jag, Johannes, Elin och Danne har idag varit mycket flitiga. Eftermiddagen spenderade vi nämligen på en hökärra på åkern och tog in hö (hela 520 balar) till systers pållar. Och de var faktiskt kul  eftersom vi hade fula kläder, stora brillor och hö överallt, plus att de bara blir rätt galet.. Min bror lärde oss även där på kärran att vi fick svart snor av hö dammet, mysigt intressant. Så gott folk, nu vet ni hur ni fixar färgen : p

Jag kom även på att jag är starkare än jag trodde, orkade ju faktiskt 10 kilos balarna. hah.

När vi kom hem nu på kvällen hade mamms bakat scones och gjort te så blev lite mysfika. Jag gillar min mamma en massa : )


Imorgon kommer nog månadens hetaste bilder upp här också..


Fångad av en storm vind.

Jag känner mig duktig och stolt idag, jag och Johannes lagade mat idag till familjen. Eller rättare sagt, jag lagade mat och han gick och provsmakade allt. . hmm : p  

När man gick utanför dörren idag så blev man verkligen fångad av en storm vind, vilket jävla väder.. Vi hade till och med ström avbrott ett tag !! Don´t like it ! Men bror min påstår att han önskat detta väder så jag kunde flyga drake, jag som inte ens äger en drake..  Hmm.


I do love you ..


Blondin till fullo !

Jag är nu så blond som man kan vara ungefär,  igen. Jag har verkligen saknat mitt blonda hår så de är en lättnad att ha de tillbaka. Nu är jag mig själv igen .. Blondin : )



Livet som blond är så mycket roligare ..

Konstig dröm..

I helgen hade jag en konstig dröm.. Jag hade två kaniner som bodde med Martina och Lisas kaniner i stallet. Och de var en kille som förföljde mig, och hotade helatiden med att sno mina två kaniner. En natt när jag vaktade mina kaniner kom den där killen och skulle sno dom, han var då utklädd till en kanin.. Tror han skulle föreställa en av Lisa och Martinas kaniner.. Och när jag skulle slå bort honom så gick de inte. Sen var de någon med mig i stallet, typ mamma.. så vi ringde efter polisen så dom kom och hämtade kanin mannen tillslut.. Lyckligt slut iaf : )


Drömmar kan vara allt för störda ..


Tankar om ett nyttigt liv .

Jag börjar bli riktigt less på mina sömnproblem.. Låg vaken 1 1/2 timme inatt även om jag var riktigt trött. Och oftast beror de på mina knän, dom känns jätte konstiga .. Men när man ligger vaken på natten sådär så hinner man tänka mycket iaf.. Nattens tanke var, imorgon när jag vaknar ska jag ut och springa.. Jag har ju börjat äta nyttigare så varför inte bli ännu duktigare liksom ?

Men de sket sig ju, vaknade, åkte till syrran, åkte till Sara där vi satte oss i solen och kollade in lite kläder och bara pratade. Mysigt tycker jag : )  

Dock kom de dåliga samvetet när jag låg i poolen nyss att jag måste ta tag i min träning.. så slog en pling till Haack så snart ska vi mötas inne i tierp.. Jag skall då gå in till Tierp och sen hem igen.. Blir en hel del träning de ! Lockbetet är då en glass med Haack i Tierp, en nyttig glass .. Piggelin lr Twister, de är frågan.. ?



Glass är något alldeless extra ..

Fredagens utbud.

Fredagen blev mer än lyckad måste jag säga, var till Monique med mamms och skulle hitta party kläder på dagen. Vilket även gick bra, en klänning som jag storm trivs i fick de bli.

Jag begav mig sedan hem och packade och fixade till mig liite bara sen bar de av till Linnéa. Vi lagade mat, drack vin, partyfixade oss och sprang sedan genom Tierp lite halv vingliga i högklackat. Lär sett kul ut !

Tågresan gick ovanligt fort, kan varit för att vi endast skrattade och peppade oss för krogen. Läppglans och allt skulle på ! Och våran plan var att vara bland de 100 första på seven för vi ville ha en hawaiikrans, vilket vi fick ! Plan nr 1 var avklarad. Lr igentligen var väl plan nr 1 att bli så full som möjligt innan vi gick in, vilket lyckades rätt bra. Den sista planen var iaf att köpa en Cointreaupolitan, man fick nämligen en presten.. En ROSA drink shaker. Vi gillade både drinken och shakern skarpt och våran kompanion vakten påstog att dom lätt gick sönder så vi skaffade oss varsin till shaker : )  Kvällen bjöd sedan på massa roliga händelser och den var mer än lyckad : D

     



  


Allergisk : / lr ?

En del stenfrukter som körsbär, plommon, persikor och aprikoser,
liksom morötter kan ge besvär.

Det visar sig ofta så här:

  • klåda i munnen, svalget och svullna läppar

DET KLIAR I MUNNEN
Den allergiska reaktionen på nötter och mandel kan hos en del vara av det riktigt kraftiga slaget medan reaktionen på frukter och grönsaker brukar vara lindrigare. Ett mycket vanligt symptom är att det kliar i munnen och ögonen och att läpparna och slemhinnorna i halsen svullnar. De här symptomen kommer oftast snabbt, inom 15 minuter, och avklingar relativt fort.   

Hallå, de har kliat i min käft hela dagen !!! Relativt fort ?   Lr iofs, de brukar avta relativt fort men idag då !?


Allergisk ?

Jag har någon slags allergi reaktion i min mun idag.. De kliar som fan och jag blir galen !! Denna reaktion fick jag efter att ha ätit ett halv moget plommon imorse. Fick dock exakt samma reaktion igår, men lindrigare. Och eftersom jag fått de av både äpplen och aprikoser förut så känner jag att något är fel.. Jag tror jag är allergisk mot omogna frukter och mamma tror mot kärn frukter.. Vilket fall som helst så är de stört jobbigt !

image65
Dagens bov , Plommonet !!

11/7

Jag har idag varit tillsammans 6 månader med min älskling !

image64
(ps. jag vill bli blond)

Älskar dig !

Vill & MÅSTE ha !!

Jag har bestämt mig för att jag måste ha en chihuahua.. De är en sån där sak jag måste äga i mitt liv. Världens gulligaste hund. Plus att dom är är kaxiga och skrämmer större hundar ( den kan alltså hålla alla stora blodtörstiga hundar från mig ) 

image63

Tack och hej ..

Jag har idag avslutat mitt medlemskap i arbetsförmedlingen efter att för två veckor sedan skrivit in mig där. Jag känner mig fri som en fågel . Ringde faktiskt och frågade vad som var vitsen med att vara med och jag fick iallafall ett svar " De är inte så stor idé" Louise fick däremot ett " ehmm..  ehmm... kan vi återkomma till dig om den frågan ? "  Låt mig då påpeka att dom inte återkommit till henne.. Men nu har vi fått svaret på våran fråga efter att jag kämpat mig igenom telefonkön, jag var liksom på plats 51.. Och jag glömmer liksom bort att jag ringer och till vem jag ringde när jag sitter i telefon kön, men jag klarade att fokusera denna gång. . Framsteg i mitt liv !

  

image62

Kan jag bli rik ?

Undra om man kan tjäna pengar på att göra sitt barn till ett " reklam-barn " ?  Isf ska jag reklama ner mitt första barn. Liksom två i en, Ger pengar och är allmänt söta..

image58

Sommar = semester

Jag vill verkligen åka någonstans i sommar, men jag vet inte vart jag vill åka och vad jag vill göra.. Sen jobbar de flesta så finns inte så många som vill iväg. Men de är ett måste att liksom göra en sommar resa.. Är de ingen som har förslag på någon rolig semester ??  Jag ska nog lägga mig i sängen och fundera iaf, där tänker jag som bäst..  


image57

Godnatt..

Bröllop ..

Jag och Louise är nu två vittnen om Zandras och Jockes äktenskap.. Sjukt fin Zandra var ! Och nog allt var vi lite stolt jag och Louise.. thii.   Men nu vill jag gifta mig bara för att jag också vill vara sådär fin, men Johannes instämmer nog inte.. Fan också, haha :p 

Är riktigt trött efter denna dag, min kropp är inte direkt inställd på att gå upp kl9 nu.. Såå ikväll blir de riktig slappar kväll för min del. Lär dock åka till syster och ge kattungarna typ välling för katter, i nappflaska !  Hur gulligt är inte de ?! : ) 

Minne

Jag verkligen saknar våra helgalna kvällar ...


 

image56

Ni är brabrabra ..

Tråkigt ..

Fick sms av syster förut ikväll att ena missen har dött nu.. Man får ju räkna med de när man tar hand om kattungar som blivit övergiva men man vill ändå inte acceptera de : (  Varför ska världens sötaste små varelser få dö ?  Hoppas dom andra två klarar sig iaf.. 

image55
Lilla sötnosen : (

Första, andra, tredje ... Såld !

De är mig i ett nötskal efter att ha varit mamma åt de små kattungarna idag.. Jag och Johannes har köpt modersmjölk ersättning och försökt mata dom med nappflaska.. dock bet en av dom sönder flaskan så nu får dom dricka själva. Roligast var när dom slickade på varandra för att de hade mjölk runt munnen, såg lite opassande ut. Thii.

image51

   

Bilbingo&Kattungar

Idag ringde Sara och frågade om vi inte skulle på bilbingo, och jag som är desperat efter pengar såg chansen att få vinna lite.. Dock vet jag hur arg jag är verje gång jag varit på bilbingo eftersom de alltid går åt helvete. Men idag gick de faktiskt ändå bra, vi vann ingen men Sara fick sitta med fingrarna redo att tuta rätt många gånger.. så de var kul ändå : D Och Sara tyckte de gick jättebra en omgång ( Hon trodde de var 2 rader när de igentligen var 3)  Bra koll, tur att hon inte fick bingo på sina två rader iaf. tss..

Efter bilbingot åkte jag och Johannes till syster. Hon har fått hem 3 jätte små kattungar som blivit övergivna av sin mamma. Så brutalt söta små varelser ! Fast dom kan inte vara gamla, och rädda var dom.. Skall ut och vara extra mamma åt dom imorgon : D  I´m a cat mum..  lr ?


Jag är helt beroende av the sims året runt ..

Sysselsättning..

Jag upptäckte igår att The sims 2 året runt fanns och jag såg de som ett måste. Jag har nu spenderat ett antal timmar framför min kära dator med att bygga ett hus. Dock fungerar inte färgerna som dom ska och de är väldigt jobbigt och tråkigt :(  Har iaf gjort en familj, Elin och Tobias Fagerborg. Haha, askul : D  Nu kan jag inte sälja deras skit hus och köpa ett nytt heller.. faaan också !   Men mer sysselsätning till mig och kommapå hur man gör..

Nu ska jag först fundera ut vad jag ska äta. Är så sjukt hungrig så jag inte ens är sugen på mat nästan : / 

Matte geni ?

Även om jag och Louise verkligen ägde i matte A i 1an så är de nog iaf borta nu.. för vi har samtalat via sms och kommit på att de måste vara hundra dagar MINST.. Jag och Louise ska nu föra en utredande utredning i detta ärende.. Om något frivilligt matteproffs finns så anmäl er till denna utredning !

Vad har jag gjort med mitt liv ?!

Jag plågas av någon inre slags ångest / desperation efter att jag på dagens upptågsresa började räkna på hur många gånger jag åkt dedär förbannade tåget under de senaste 3 åren.  5300 ggr !!!! De är hela 38.8 dagar av mitt liv som bara gått åt att åka fram och tillbaka till skolan.. Jag blir helt mållös när jag tänker på de ... !  Dock kan jag ju ha räknat liite fel men ändå..


Lär räkna vidare , noggrant  !

Ångest ..

Jag börjar få ångest över min "semester". Jag måste verkligen rycka upp mig och hitta ett jobb !! Även  om de är sjukt härligt att bara göra vad jag vill och sova hur länge jag vill så Nej, skärpning alx !


Nu ska jag bli duktig ..

RSS 2.0