Jag är väldigt arg.

Var på bättre humör förut tills jag nu kom på vad som hände mig förut idag och som hänt massor med gånger nu. Hade liksom förträngt de.. Jag har lust att bara säga något som - Kan ni inte lämna mig i fred era jävla idioter, bara för att ni sitter i skiten behöver ni inte dra med mig!!  Jag ska sluta vara trevlig..

Gaah, jag är galen just nu!!!

Kommentarer
Avsändare: Anderssssssss

mmm, visst är det härligt med människor som försöker dra ner en. Nu vet jag inte exakt vad du syftar på, men det finns alltid människor som behöver en väckarklocka...en liten reality check. Det är ok att vara "otrevlig" för ibland behövs det. Vissa människor förtjänar det dessutom. Lycka till! Skicka mig annars..jag är gärna otrevlig mot dem ;)

2009-04-21 @ 22:56:54
Avsändare: Alexandra

Man du vet hur de är i vårat jobb, le och var trevlig. De är där jag möter dessa folk..

2009-04-21 @ 23:35:02
URL: http://alxandrah.blogg.se/
Avsändare: Anders

mmm..vissa kunder vill man ju bara skalla! :) Jag hade en riktig surkärring i dag! jag var hur trevlig som helst, men hennes mungipor hängde vid knäna och hon var allmänt otrevlig. slet åt sig sin växel. Men det hela vägdes upp av att det kom en toppenglad dam direkt efter! :) hon var så överlycklig bara för att jag skickade med henne extra papper hem för inslagning av saker hon hade hemma. Det är upp och ner. Jag ska börja köra med the silent treatment nästa gång en sur jävel kommer. Inte tacka...inte le :) Man kan ju alltid slå in deras paket SKITFULT när man märker att de är suringar ;) hett tips!

2009-04-22 @ 00:07:09
Avsändare: Alexandra

oh ja, dom kan verkligen sänka en till botten humöret. Men har du mött en super trevlig människa som sedan bli helt till sig och börjar prata om något företag (som är pyramidföretag) och vägrar ge sig. dom tar på krafterna..

2009-04-22 @ 10:51:51

Skriv en kommentar så blir jag glad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0