Duktig Alexandra!

Efter jobbet idag, trots värmen och trots lathetens starka vilja så tog jag mig ut på en liten tur i mina nya skor. Jösses vad sköna de var! Fick bli en gå i rask takt / spring tur eftersom jag får typ andnöd efter några meter bara. Men jag är nöjd för enligt eniro så var de ca 6km och jag sprang ändå ganska mycket. Sen att jag var rätt slut och nästan såg dubbelt när jag gick i trapporna till lägenheten och skulle lyckas låsa upp dörren är en annan sak. Hihi.

Nu har jag duschat och fått in maten i ugnen. Blir någon slags potatis lasagne som är asgod men inte har något riktigt namn. Den kommer sitta fint nu efter träningen. Och vem vet, kanske tar jag mig ut imorgon innan jobbet också ? (Chansen är nog ganska liten dock )

Nu har jag bara nio dagars jobb kvar till ledighet. Pjuh!

Kommentarer
Avsändare: mia

haha ja men exakt! upp till bevis liksom ;) under den här tiden som gått nu sköter han sig bra må ja säga :p får se hur han är sista veckan! haha ;) nej men duscha är ju inte något man behöver göra varje vecka typ? förövrigt så duschade jag typ nyss, kände mig helt handikappad. en stor påse på benet och ja, såg allmänt konstigt ut :p

2009-08-06 @ 18:29:20
URL: http://miawestin.blogg.se/
Avsändare: mia

haha javisst, får se hur han har det sista veckan liksom ;) jaa, de tar sig med duschningen, kanske kan göra de oftare nu ;)

va?! oj så länge... då ska jag nog inte klaga alltför mycket :p kunde ju faktiskt blivit mycket värre! jag får tänka så :)

2009-08-07 @ 22:01:37
URL: http://miawestin.blogg.se/

Skriv en kommentar så blir jag glad:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Din blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0